Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα γκεμπελικά "όπλα" των "Ιών"

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 18, 2008 4:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα γκεμπελικά "όπλα" των "Ιών" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O «Ιός» ξανακτυπά με τα ίδια γκεμπελικά «όπλα»
των μπάτσων του συστήματος


Στο σημερινό φύλλο της «Ε», στο βασικό αυτό όργανο της διεθνούς και εγχώριας καθεστωτικής προπαγάνδας, διαβάζουμε τους «αριστερούς μισθοφόρους» του:

«**Ο καραμανλισμός ως τελευταίο στάδιο του αριστερογενούς «εθνικού χώρου»:«Οι Υαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ)», μας πληροφορεί το κύριο άρθρο του περιοδικού «Ρεσάλτο» (10.2008) με αφορμή τον καταιγισμό των σκανδάλων της τελευταίας περιόδου, έχουν βάλει στόχο το «γκρέμισμα του Καραμανλή και [την] αποδόμηση του κομματικού τοπίου μέσα από νέες επιμειξίες και κομματικές κατασκευές απόλυτα ελεγχόμενες». Σκοπός τους (τι άλλοWink, η «πιο ταχεία ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, της ιστορίας, των παραδόσεών της και του πολιτισμού της και φυσικά ανακοπή κάθε σχέσης με τη Ρωσία, ακόμα και ακύρωση των συμφωνιών για τους αγωγούς». Για να χωνέψουμε καλύτερα το μάθημα, στο ίδιο τεύχος αναρτάται και δισέλιδο κείμενο «ανώνυμου φίλου», με τον εύγλωττο τίτλο «Γιατί όλοι εναντίον Καραμανλή;», στο οποίο αναπαράγεται η γνωστή συνωμοτική θεωρία για τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.
**Την εικόνα συμπληρώνει η παρέμβαση του «εκδότη - διευθυντή - ιδιοκτήτη» του περιοδικού, Θύμιου Παπανικολάου, με τίτλο «Πρωτοφανής προπαγανδιστική επίθεση κατά του Αγίου Ορους»: «Τέτοια πρωτοφανή και λυσσώδη επίθεση εναντίον Μονής και συνολικότερα εναντίον του Αγίου Ορους, δεν έχουμε ξαναζήσει. Ανοιξαν όλοι οι κρουνοί της νεοταξικής προπαγάνδας κατά του Αγίου Ορους. Πηκτά κύματα άγνοιας, παραπληροφόρησης και φαιάς προπαγάνδας ξεσηκώνονται από παντού. [...] Η αλήθεια είναι ότι το κράτος και οι κερδοσκοπικές μαφίες πήγαν να αρπάξουν τα κτήματα της Μονής, και όταν οι γνωμοδοτήσεις βγήκαν αρνητικές πρότειναν "ανταλλαγή". [...] Δεν νομιμοποιούνται οι καθεστωτικοί διευθυντές των οίκων ανοχής, τα αρπακτικά και τα λαμόγια, καθώς και τα "εγκάθετα" παπαγαλάκια τους να παραδίδουν μαθήματα ηθικής και να ουρλιάζουν εναντίον του συμβόλου της Ορθοδοξίας, που είναι το Αγιον Ορος».».


Τους θορύβησε σε τέτοιο βαθμό το άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη στο ΡΕΣΑΛΤΟ, που έσπευσαν οι ιπποκόμοι των «νταβάδων», διεθνών και εγχώριων, να πάρουν ανά χείρας, με τη νευρική βιασύνη του «λακέ», τα γνωστά σύνεργά τους: Του πλαστογράφου ταχυδακτυλουργού.
α). Κόβουν και ράβουν τα κείμενα ή τίτλους κειμένων ανάλογα με τις προπαγανδιστικές τους ανάγκες, πλαστογραφώντας κυριολεκτικά το περιεχόμενό τους. Γι’ αυτό αυτοί οι «μισθοφόροι» ταχυδακτυλουργοί, δεν τολμούν ΠΟΤΕ να παραθέσουν ένα κείμενο ολόκληρο (τέτοιο σεβασμό έχουν προς την κρίση των αναγνωστών), παρά σπερμολογούν και απομονώνουν παραγράφους. Οι εραστές της αλήθειας που πελεκίζουν την αλήθεια των κειμένων: Την ουσία τους, την ιδεολογική τους θέση και τα πολιτικά επιχειρήματά του. Εφαρμόζουν τη μέθοδο των διωκτικών αρχών και των μπάτσων. Απόσπαση και αποκοπή φράσεων και τσιτάτων, και επαγγελία της κατηγορίας…

β). Κατασκευάζουν ιδεολογικά και πολιτικά εκτρώματα, όπως «Ο καραμανλισμός ως τελευταίο στάδιο του αριστερογενούς «εθνικού χώρου» και σε τσουβαλιάζουν, για να σε στιγματίσουν και σε συκοφαντήσουν.
Οι «Ιοί», αυτή η εστία της ιδεολογικής και πολιτικής μόλυνσης, έχουν αυτοαναγορευτεί στα ιδεολογικά «μαντρόσκυλα» που ορίζουν τις έννοιες, κατασκευάζουν εκτρώματα λέξεων, καταλύοντας, έτσι, κάθε επιστημονική και πολιτική θεωρία. Γιατί, τι σημαίνει ιδεολογικά και πολιτικά ο εκτρωματικός όρος «καραμανλισμός»; Ποτέ δεν μας το εξήγησαν. Αν μας ενέτασσαν στον παπανδεϊσμό ή στον Λαμπρακισμό και Τεγοπουλισμό ή στον Τσιμπρισμό δεν θα ήμασταν τότε καθεστωτικοί, αλλά «αριστεροί»; Με τέτοιες ιδεολογικές και πολιτικές αλχημείες, οι αδαείς και άμοιροι υπαλληλίσκοι επιχειρούν να στιγματίσουν του πάντες και να προβάλλουν το ιδεολόγημα: Όποιος είναι «εχθρός» με τον «καραμανλισμό» είναι «προοδευτικός».
Και ο Καρατσαφέρης είναι!!!
Ή αντίστροφα: Όποιος είναι με τη «ελευθεροτυπία», το «Συγκρότημα» και τους λοιπούς οικονομικούς άρχοντες είναι προοδευτικός γιατί είναι «αντικαραμανλικός».

Και η Ντόρα, ο Βενιζέλος, ο Χρυσοχοϊδης, η Διαμανταπούλου, ο Ανδιανόπουλος και Σία είναι!!!

Δηλαδή αν ήμασταν φερέφωνα των «νταβάδων» ή του ΠΑΣΟΚ ή του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήμασταν «αντικαραμανλικοί», έτσι, εξ ορισμού «αριστεροί» και «προοδευτικοί»!!!

Αυτές τις τσαρλατανιές και τις ανοησίες αραδιάζουν καθημερινά οι «αριστεροί» «Ιοί»: Οι οικότροφοι των συγκροτημάτων και άλλων «προοδευτικών» Ιδρυμάτων.


Δεν θα απολογηθούμε στους «Ιούς» για το δόλιο πετσόκομμα των κειμένων και την ακόμα πιο ύπουλη παρουσίασή τους. Κάθε δική του «βολή» εναντίον μας, δεν είναι μόνο άσφαιρη σήμερα (οι καιροί έχουν αλλάξει), αλλά και μέγας έπαινος. Όταν σε πολεμούν τα φερέφωνα του καθεστώτος σημαίνει ότι βαδίζεις σωστά.
Και οι προικισμένοι αναγνώστες ανατρέχουν στα κείμενα, και όχι στις σπερμολογίες, για να διαμορφώσουν άποψη.
Όπως, ήδη, έχουμε ξαναγράψει, στους συκοφάντες, που επιχειρούν να μας εντάξουν στους κλακαδόρους της Ν.Δ. απαντάμε ως εξής:
«Καλύτερα καραμανλικός παρά αμερικανοτσολιάς, «εγκάθετος» των «νταβατζήδων» ή υπάλληλος του Σόρος…»




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ολυμπιάδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 18, 2008 6:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Θλίψη για την κατάντια της ελευθεροτυπίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νομίζω πως αδικούμε τη νοημοσύνη μας ασχολούμενοι με τους φαντασιόπληκτους ανίκανους μισθοδοτούμενους πράκτορες του Ιού. Αυτό που πραγματικά προκαλεί θλίψη είναι η ολίσθηση της Ελευθεροτυπίας σε επίπεδα τύπου "ρομάντζο" με μέντιουμ, πράσινους κρυστάλλους και λοιπά αγαθά που θα μοιράσουν χρήμα στο δύσμοιρο λαό. Με την συνεργασία της πανταχού παρούσας "mediatel" και της υγρής φοιτήτριας που κρατά συντροφιά στους ανέραστους αστούς. Μετά από αυτή την κατάντια, η ύπαρξη του Ιού με τις "κινεζοδρακονιανές συνωμοσίες" και την εμμονή ότι "ο χίτλερ ζει και ο Έλβις είναι στο διάστημα", είναι απολύτως φυσιολογική. Περίεργο θα ήταν οι εκπρόσωποι (φύσει και θέση) του καπιταλισμού να έγγραφαν σε κάποιο άλλο έντυπο.
Επιστροφή στην κορυφή
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 18, 2008 8:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
φίλε Ροβεσπιέρε,από τους πρασινο-ρόζ-γκρι θιασώτες της πουστιάς ,με την λαϊκή έννοια της λέξης,τι να περιμένεις;
σε λίγο θα κυβερνά την Ελλάδα ο «Ιός»

δείτε και θαυμάστε :δύο από τους στενότερους συνεργάτες του Γκιοργκάκις,ο εξ απορρήτων Βαλλιανάτος και η παλιά πρόεδρος του Συνασπισμού Μαρία Δαμανάκη, δίνουν το περήφανο παρών τους στην Gay Pride Parade της Αθήνας.

http://www.flickr.com/photos/spirofoto/sets/72157605504614645/
_________________
«Ως πότε θα είναι παντοδύναμο το χρήμα, η αγχόνη των ψυχών, το αγκίστρι του θανάτου, το δόλωμα της αμαρτίας; Ως πότε θα κυβερνά ο πλούτος, η αιτία των πολέμων για τον οποίο κατασκευάζονται όπλα και ακονίζονται ξίφη;»Μ.Βασίλειος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 18, 2008 9:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτή είναι η τραγωδία μας. Να βλέπουμε τους νοσηρούς σπαραγμούς της σήψης και της παρακμής και να μην αντιδρούμε. Να αντικρίζουμε την αμηχανία ενός κόσμου που καταρρέει από τις σπασμωδικές και αχαλίνωτες διαστροφές (κοινωνικές, πολιτικές και ψυχολογικές) και να μένουμε απαθείς. Να ζούμε την επέλαση της χυδαιότητας και της κραυγαλέας ανοησίας και να μην σκεφτόμαστε. Να δεχόμαστε τις άγριες επιθέσεις των πληρωμένων μπράβων και «αριστερών» ροπαλοφόρων του συστήματος και των αυτοκρατορικών «Ιδρυμάτων» (Ιών και Σία) και να αδιαφορούμε…
Αυτή είναι η εκδίκηση της ιστορίας για τα εγκληματικά μας λάθη, την καταναλωτική μας βολή και βουλιμία, για την νωθρότητα της σκέψης μας, τη νωχελή, δειλή δράση μας και τη συρρίκνωση και τον αποχρωματισμό της συνείδησής μας.
Και είναι τραγικό να βλέπεις την εκδίκηση της Ιστορίας…
Επιστροφή στην κορυφή
Ολυμπιάδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 4:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Και όμως υπάρχουν αντισώματα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητή Θάλεια τώρα με την ανεξάρτητη και ανιδιοτελή χιονοστιβάδα των ιστολογίων αλλά και των ΡΕΣΑΛΤΟπων, η δυνατότητα των ελεεινών πρακτορίσκων μειώνεται συνεχώς. Τώρα μόνο γέλωτα μπορούν να προσφέρουν ή τροφή σε ημίτρελους συνωμοσιολόγους σαν αυτούς που προανέφερα. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι το τι θα κάνουν τα αφεντικά τους όταν καταλάβουν πλέον ότι τους είναι τελείως ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Απλά θα τους κόψουν το μεροκάματο ή θα δούμε κάποια προβοκάτσια "Ηρωοποίησης"; Σημείωσε σε παρακαλώ το τελευταίο.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 9:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολλοί φίλοι εκφράσανε το ερώτημα- ένσταση αν θα έπρεπε να απαντήσουμε στους « Ιούς».
Εκτιμούμε ότι, όχι μόνο δεν θα πρέπει να αφήνουμε ιδεολογικά «ατιμώρητους» τους προσκυνημένους και τους «εγκάθετους», όχι μόνο δεν θα πρέπει να μην αφήνουμε να πέφτει ΤΙΠΟΤΑ χωρίς απάντηση, αλλά ιδιαίτερα για τους «Ιούς» θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ανηλεείς
Οι «Ιοί» αποτελούν την κεντρική πηγή μόλυνσης, επί δεκαετίες, της νεολαίας: του ριζοσπαστισμού της νεολαίας.
Επί πλέον, με την αριστερίστικη λεοντή της ιστορικής τους καταγωγής (Β’ Πανελλαδική) εκπόρνευσαν τις αυθεντικές αριστερές ιδέες και κατέλυσαν τη θεωρία της πολιτικής: Απλοποίησαν και σχηματοποίησαν την αγωνιστική ιστορία σε κλισέ εκχυδαϊσμού της και υποταγής της στις επιταγές της Νέας Τάξης: Η ιδεολογική συνιστώσα της νεοταξικής αριστεράς είναι αυτή η δομή της «Ελευθεροτυπίας» και η «Ελευθεροτυπία» ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
Να, γιατί, από την πρώτη στιγμή κηρύξαμε ανηλεή πόλεμο εναντίον των «Ιών».
Παραθέτουμε ένα σχετικό άρθρο από το ΡΕΣΑΛΤΟ-τεύχος 2.
Παραπέμπουμε και σε άλλα άρθρα εδώ:


http://www.resaltomag.gr/112.mag




Ο « Ιός της Ελευθεροτυπίας»: Νεοταξική ανάπλαση

Του Νίκου Πικρού

Ρεσάλτο, Ιανουάριος 2006, τεύχος 2

Στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί, με ισχυρές προσβάσεις στα ΜΜΕ, ένα πλατύ «αριστερό» νεοταξικό μόρφωμα: Μια στρατιά πρώην αριστερών, «ανανεωτών», «εκσυγχρονιστών» σοσιαλδημοκρατών και κάποιων «αριστεριστών» μαζί με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους και ταυτοχρόνως, «γραικύλοι εξ επαγγέλματος και αθύρματα εξ επιλογής», σχηματίζουν ένα ευρύ φάσμα που εξωραΐζει τη βαρβαρότητα του πλανητικού ιμπεριαλισμού και παρέχει εμμέσως, ακόμα και ευθέως, «προοδευτικές» ιδεολογικές υπηρεσίες στη Νέα Τάξη.
Βεβαίως δημιουργούν, σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, απορίες οι παρά φύσιν ιδεολογικές επιμειξίες: Κορυφαίοι νεοφιλελεύθεροι μαζί με «μαχητές της Αριστεράς» και της «ακροαριστεράς». Αυτό που κυρίως εντυπωσιάζει είναι ότι αν και πολιτικά ετερόκλητοι εκπροσωπούν απροσχημάτιστα την ίδια μαχητική υπεράσπιση της Νέας Τάξης.
Πρακτικά όλο αυτό το «αριστερό-νεοφιλελεύθερο» μόρφωμα εκφράστηκε «αφηνιασμένα» και φανατικά στην ιμπεριαλιστική θηριωδία κατά της Σερβίας. Εξωράισε και στήριξε το ΝΑΤΟϊκό εφιάλτη του πολέμου. Καθαγίασε το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα και τη βροντώδη υποκρισία του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Αν εξετάσει κανείς τα «επιχειρήματα» αυτού του «προοδευτικού μορφώματος» θα διαπιστώσει όχι μόνο ότι αυτά μεροληπτούσαν υπέρ του ΝΑΤΟ, αλλά αντλούνταν ευθέως από το οπλοστάσιο του Κλίντον και του Μπλερ και αναπαρήγαγαν τη φαιά προπαγάνδα του ιμπεριαλισμού.
Μια από τις κύριες, δημοσιογραφικά θεσμοθετημένες, εστίες της πονηρής αριστεροφωνίας είναι οι «Ιοί» της «Ελευθεροτυπίας». Είναι η μαγιά για τη νεοταξική ανάπλαση αριστερών και ακροαριστερών δυνάμεων. Είναι ιοί που με μαρξιστικό προσωπείο μικροβιάζουν και μολύνουν αριστερούς. Το οπλοστάσιο αυτών των «αριστερών» σφογγοκωλάριων του κοσμοπολιτισμού είναι κυρίως ο εθνικιστικός, ρατσιστικός και ακροδεξιός στιγματισμός όλων εκείνων που αντιτάσσονται στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και υπερασπίζονται τον ιστορικό, πολιτισμικό και εθνικό μας ιστό. Για αυτούς τους «μαρξιστές» κοσμοπολίτες η υπεράσπιση των παραδόσεων είναι εθνικισμός και ακροδεξιά παρέκκλιση. «Προοδευτικό» είναι η φουτουριστική απόρριψη του παρελθόντος. Λησμονούν βεβαίως ή συνειδητά θέλουν να αγνοούν το ακόλουθο, όχι εθνικιστικό, αλλά μαρξιστικό αξίωμα: Ένας λαός (ή μια τάξη) που έχει αποκοπεί από το δικό του παρελθόν είναι πολύ λιγότερο ελεύθερος να διαλέξει και να δράσει ως λαός (ή ως τάξη), παρά αν είχε τη δυνατότητα να τοποθετηθεί στην Ιστορία.
Σε όλα τα μεγάλα και ουσιώδη ζητήματα οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» έδιναν, με το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων», το «αριστερό» άλλοθι στην πλανητική βαρβαρότητα, εκλαΐκευαν και προπαγάνδιζαν τα «επιχειρήματα» και τα ιδεολογήματα της νέας ιμπεριαλιστικής αποικιοκρατίας.

Συνοπτικές επισημάνσεις

Σερβία: Στη ΝΑΤΟϊκή θηριωδία κατά της Σερβίας οι «Ιοί», από κοινού με το «αριστερο-νεοφιλεύθερο» νεφέλωμα μιλούσαν και διόγκωναν τα εγκλήματα του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς και υποβάθμιζαν την ιμπεριαλιστική ισοπέδωση ενός λαού, το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με γενικόλογες ηθικές αφαιρέσεις κατά του πολέμου και υπέρ της «αλήθειας» και τις «αντικειμενικότητας» μετέθεταν τη φρίκη στις «αποκαλύψεις» για την «απανθρωπιά» του «αιμοσταγούς» Μιλόσεβιτς!
Οτσαλάν: Η παράδοσή του στην Τουρκία, μια πράξη πολιτικής υποτέλειας, ιδεολογικά και ηθικά άθλια εμφανίστηκε μέσω των επινοήσεων του τρόμου, της πατριδοκαπηλίας, του εθνικισμού και της πολεμικής απειλής ως αναγκαιότητα και ρεαλισμός.
Αφγανιστάν: Εδώ ο «μπαμπούλας» για τη νομιμοποίηση του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος ήταν το φάντασμα του Μπιν Λάντεν. Έκτοτε το φάντασμα αυτό και της Αλ Κάιντα αιωρούνται για πάσα χρήση!
Ιράκ: Εδώ το «ηθικό άλλοθι» ήταν ο δικτάτορας «σφαγέας» Σαντάμ! Η «νεοταξική αριστερά», το «σφαγέα» Σαντάμ έβλεπε και όχι τον πλανητικό εφιάλτη, τις ΗΠΑ, που έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, σκορπώντας παντού τον πολεμικό όλεθρο, με απώτερο στόχο τη στρατιωτική κατοχή χωρών και την πολιτική κατοχή ολόκληρου του πλανήτη.
Ισραήλ: Εδώ οι «Ιοί» μεροληπτούν σκανδαλωδώς υπέρ του Ισραήλ και καθαγιάζουν το έγκλημα κατά των Παλαιστινίων. Και για να το πετύχουν αυτό ακροβατούν ανάμεσα στη βαρβαρότητα του Ισραήλ και τις απελπισμένες πράξεις βίας των Παλαιστινίων, αναπαράγοντας όλα τα ύπουλα ιμπεριαλιστικά ιδεολογήματα του «νόμου και της τάξεως» που είναι επενδυμένα με τη μικροαστική ηθική της «μη βίας». Όταν όμως εξισώνεις τη βία των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας με τη βία και τρομοκρατία του Ισραήλ τότε είσαι (ανεξάρτητα από τις ανθρωπιστικές σου ρητορείες) με το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ. Εδώ διώκεται βάναυσα και δολοφονείται ένας λαός και οι «αριστεροί» προπαγανδιστές της Νέας Τάξης μας πιπιλίζουν τις γλυκερές ανθρωπιστικές ηθικολογίες: «Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον γιατί και οι δυο πολτοποιούν την έννοια της ανθρωπιάς»…
Σχέδιο Ανάν Τα ίδια νεοταξικά «επιχειρήματα» και τις ίδιες ιμπεριαλιστικές ιδεολογικές αναθυμιάσεις ανέδιδαν οι «Ιοί της Ελευθεροτυπίας» και για το «σχέδιο Ανάν», μαζί με τους εκβιασμούς και τις απειλές κατά του κυπριακού λαού: Νεοταξική «Ιερά εξέταση».
Τα ίδια ιδεολογήματα και «επιχειρήματα» της Νέας Τάξης αναπαράγουν οι «Ιοί» και στα μεγάλα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα: Στο θέμα των μεταναστών, των «ανοικτών συνόρων», των εθνικών ζητημάτων, της τρομοκρατίας, του ρατσισμού, της Εκκλησίας κλπ: λειτουργούν ως «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι της πλανητικής αυτοκρατορίας. Ιδιαίτερα πρωτοστατούν στη δημιουργία σλαβομακεδονικής μειονότητας!
ΣΤΟ πού διαχωρίζονται οι «Ιοί» από την Νέα Τάξη προσπαθούμε να βρούμε!!!



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ταρακουλας Γιωργος



Ένταξη: 19 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 1:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τα γκεμπελικά "όπλα" των "Ιών" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
@ Ροβεσπιέρος

Αν προσθέσεις
Σκοπιανό…μακεδονικής μειονότητας και όχι σλαβομακεδονικής μειονότητας
¨Μειονότητες¨…
Εκκλησία…
Σχολεία….
Πατριωτισμό….
Και, και ,και ,……..

Αλήθεια πού διαχωρίζονται οι «Ιοί» από την Νέα Τάξη?
_________________
Vardarska
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 2:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΧΕΙΣ δίκιο.
Σήμερα προωθούν ανοικτά τα περί "μακεδονικής μειονότητας".
Τότε, όμως, που γράφτηκε το άρθρο δεν βγαίνανε ανοικτά.
Χρησιμοποιούσαν το ντροπαλό ψευδώνυμο: "σλαβομακεδιονικό"!!!
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 20, 2008 1:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε κάθε λακέ αντιστοιχεί και ο εφιάλτης του "βρωμερού παραγγέλματος". Ένας λακές λιποψυχεί στο πρόσταγμα τους λαμπικαρίσματος ενός χεσμένου αποπάτου. Άλλος λακές αδυνατεί να χειριστεί την ευτελή εργασία της απολύμανσης του πτυελοδοχείου. Ο βιοπορισμός αποτελεί συγκαλυμμένη δουλεία αλλά τί να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή μετά το προπατορικό αμάρτημα.

Άρα για τους εμπαθείς αμερικανοτσολιάδες, η αναπόφευκτη διαφήμιση του Ρεσάλτο που συνεπάγεται η διατεταγμένη επίθεση, είναι αυτονόητα η επαχθέστερη και πλέον μισητή αγγαρεία, αλλά εφόσον αυτό διέταξαν τα αφεντικά δεν μπορούμε να αρνηθούμε, θα χάσουμε το ψωμάκι.

Ο βιοπορισμός μετά το προπατορικό αμάρτημα, είναι εντέλει η μεγαλύτερη εν ζωή κόλαση για την σπορά του Αδάμ. Άλλος γίνεται αμερικανοτσολιάς, άλλος Κάιν, άλλος νταβατζής εργολάβος δημοσίων έργων και προμηθειών. Πρέπει να λιγδώσουμε πάση θυσία το αντεράκι. Το καταραμένο φάσμα της ασιτίας και της φυματίωσης, βλέπετε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες