Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΜΜΕ: Τα «τάγματα εφόδου» του παρακράτους

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 8:34 am    Θέμα δημοσίευσης: ΜΜΕ: Τα «τάγματα εφόδου» του παρακράτους Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΜΕ: Τα «τάγματα εφόδου» του παρακράτους


Τα ΜΜΕ, από τη φύση τους και τη λειτουργία τους είναι υποταγμένα πλήρως στους ισχυρούς του χρήματος. Αποτελούν τα μεγάλα λαρύγγια του διεθνούς κεφαλαίου.
Τα ελληνικά ΜΜΕ, λόγω της μεταπρατικής φύσης των ελληνικού κεφαλαίου αποτυπώνουν και όλη την αθλιότητα και τον κυνισμό της λαιμαργίας και επιθετικότητας του μεταπρατισμού. Είναι οικονομικές και πολιτικές επιχειρήσεις πλήρως υποταγμένες στο διεθνές κεφάλαιο και στους ποικίλους μηχανισμούς του. Τα συμφέροντα κάθε τυχοδιώκτη μεταπράτη είναι άμεσα υποταγμένα στους διεθνείς πολυεθνικούς μηχανισμούς και τις υπηρεσίες του. Οι μεταπράτες αποτελούν τους γενίτσαρους των μεγάλων υπερεθνικών αφεντικών.
Έτσι το καθεστώς αυτό των ελληνικών ΜΜΕ, από την ίδια την οικονομική θέση, φύση και λειτουργία του, έχει ΑΛΩΘΕΙ ολοκληρωτικά από τους διεθνείς μηχανισμούς του κεφαλαίου και ιδιαίτερα από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν τα νέα φασιστικά «τάγματα εφόδου» των παρακρατικών μηχανισμών του κεφαλαίου και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Από αυτή την άποψη αποτελούν ένα κριτήριο αλάθευτο σχετικά με το τι πολιτικά επιδιώκεται στη χώρα μας. Το ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο των ΜΜΕ ή στο ποιοι προβάλλονται σκανδαλωδώς, αυτό είναι επιλογή και «εντολή» των δικτατόρων μας: Των ΗΠΑ

Ζούμε σε καθεστώς κατοχής

Όσοι δεν χρυσώνουν τις αλυσίδες τους διακρίνουν καθαρά ότι ζούμε σε ένα καθεστώς κατοχής:
ιδεολογικής, πολιτικής παρακρατικής. Το κράτος και οι θεσμοί δεν είναι απλώς όργανα του κεφαλαίου, αλλά έχουν αλωθεί κυριολεκτικά από τους παρακρατικούς μηχανισμούς και τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες.
Οι σπόνσορες των διεθνών οικονομικών μηχανισμών (τύπου Σόρος) και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν παντού οργανωμένους θύλακες:
α) Κράτος και τις υπηρεσίες του
β). Κόμματα, συνδικάτα και ποικιλόχρωμες οργανώσεις.
γ). πλήθος Μ.Κ.Ο και Ιδρυμάτων.
δ). Ποικίλα δίκτυα…
Τα ΜΜΕ έχουν ΑΛΩΘΕΙ ολοκληρωτικά, ακριβώς γιατί αποτελούν την κεντρική εστία της σύγχρονης προπαγάνδας και χειραγώγησης.
Σήμερα οι πάντες γνωρίζουν ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς και άλλες ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ στα ΜΜΕ. Επανειλημμένα έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες και αποκαλύψεις για πολλά βαποράκια των μυστικών υπηρεσιών, για χρηματοδοτήσεις δημοσιογράφων και πολλά άλλα. Όλα πνίγονται…
Δεν είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν τους κραγμένους πράκτορες που κατέχουν διευθυντικές θέσεις ή πόστα σε κανάλια…
Αλλά δεν χρειάζεται να προσκομίσει κανείς αστυνομικά τεκμήρια για να αποδείξει ότι η δημοσιογραφική αθλιότητα που ζούμε καθημερινά είναι διατεταγμένη και κατευθυνόμενη από τους θύλακες των μυστικών υπηρεσιών. Ούτε χρειάζεται να διαθέτεις συνθετικό πολιτικό μυαλό. Απλώς να θέλεις να σκέπτεσαι.
Οι «αποκαλύψεις» απίθανων στοιχείων, μυστικών, ακόμα και προσωπικών εγγράφων, οι απόκρυφες «πληροφορίες», τα ντι-βι-ντι και οι μυστικές κάμερες, το «φακέλωμα» και της προσωπικής ζωής, τα τόσα και τόσα που αποκαλύπτονται ξαφνικά, επιλεκτικά και ενορχηστρωμένα, όλα αυτά είναι έργο οργανωμένων επιχειρήσεων και όχι δήθεν δημοσιογραφικής έρευνας. Αυτό το παραμύθι της «δημοσιογραφικής έρευνας» είναι για να ρίχνει στάχτη στα μάτια. Η ίδια η λογική της «δημοσιογραφικής έρευνας» πατάει στο «χαφιεδισμό της πληροφορίας».
Μέσα από αυτή τη διαδικασία του κυνηγητού της «πληροφορίας» και το δημοσιογραφικό ανταγωνισμό ο δημοσιογράφος πιάνεται στο δόκανο κάθε μυστικής υπηρεσίας, γίνεται το «βαποράκι» της. Σήμερα σε καθεστώς κατοχής των ΜΜΕ από τις μυστικές υπηρεσίες, όλο το πεδίο της δημοσιογραφίας και ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και η «αλητεία» των νέων αριβιστών που πληθαίνει καθημερινά, αποτελούν όργανα των μυστικών υπηρεσιών και των «πληροφοριών» τους, χαλκευμένων οι περισσότερες.

Η τακτική της διοχέτευσης


Αν παρατηρήσει κανείς τις «τακτικές» διοχέτευσης των «αποκαλύψεων» αντιλαμβάνεται αμέσως τον παρακρατικό σχεδιασμό.
Ανάλογα με το ποιόν της «αποκάλυψης» επιλέγεται και η εφημερίδα ή το κανάλι. Μετά την πρώτη «εμφάνιση» της «αποκάλυψης» αρχίζει ο ολομέτωπος βομβαρδισμός από όλους. Μια ξαφνική νεροποντή με πλήθος «στοιχείων», λες και όλοι ήταν με το όπλο παρά πόδας και είχαν συλλέξει αυτόματα όλα τα νέα στοιχεία. Και βγαίνουν απίθανες νέες «πληροφορίες» και τυφώνας φημών και δήθεν στοιχείων. Και φυσικά ένα σκηνικό που παρελαύνουν πάντα οι γνωστοί «μαϊντανοί» διατεταγμένα: Τα «βαποράκια» των υπονόμων…
Οι καραμπινάτες πρακτορικές πληροφορίες και προβοκάτσιες βγαίνουν από τα μικροκάναλα ή από κάποιους ιστότοπους (τώρα έχουμε και το «όπλο» του ιντερνετ): Χώροι της δημοσιογραφικής, αριβιστικής λέπρας, των «δοκιμών» και της «πρόβας» της «είδησης» και κάθε προβοκάτσιας των μυστικών υπηρεσιών. Μετά πάλι η «αποκάλυψη» ή η προβοκάτσια ξαπλώνεται σαν επιδημία παντού, εκτός και αν γελοιοποιηθεί από την αρχή…
Τις σοβαρές πολιτικές «δουλειές» και τις στρατηγικές προβοκάτσιες των Αμερικανών δικτατόρων τις αναλαμβάνουν και τα «σοβαρά» έντυπα ή μεγαλοδημιογράφοι με «κύρος». Τη βρώμικη λάντζα οι λαντζέρηδες αριβίστες στα μικροκάναλα που μοχθούν να γίνουν και αυτοί «μεγάλοι». Δυστυχώς γι’ αυτούς είναι τόσο βρώμικοι που δεν θα τους εμπιστευτούν σοβαρότερα έργα οι «νταβατζήδες» τους…
Εξάλλου, ο ελληνικός λαός δεν είναι τόσο βλάκας, όπως νομίζουν. Το τι ρόλο παίζουν σήμερα τα ΜΜΕ και τα «εγκάθετα» όργανά τους γίνεται αντιληπτό και δια γυμνού οφθαλμού. Και οι ηρωϊκοί λεονταρισμοί των βρώμικων δεν πείθουν κανέναν. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες πάντα είναι αυτοί που φωνάζουν πιο δυνατά για ήθος, ηθική και εντιμότητα. Αλλά πάντα είναι και αυτοί που ο κόσμος τους αηδιάζει περισσότερο…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 2:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι πολιτικοί άξονες των αμερικανικών δικτύων


Η άλωση των ΜΜΕ από τους διεθνείς μηχανισμούς και τις υπηρεσίας των ΗΠΑ δεν αποτελεί μια «κατοχή» στον αέρα, μια άλωση μόνο και μόνο για τη διάβρωση και χειραγώγηση της ελληνικής κοινωνίας. Έχει στρατηγικούς και άμεσα πολιτικούς στόχους, ως εκ τούτου διαπλέκεται με πολιτικούς ιστούς.
Δύο είναι οι κεντρικοί άξονες αυτής της «διαπλοκής» για την πολιτική κεφαλαιοποίηση των κερδών από τη δράση των ΜΜΕ.
Οι «άξονες» βρίσκονται εντός των δύο κεντρικών κυβερνητικών κομμάτων: ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ είναι η μία «σκαλωσιά».
Η άλλη κεντρική «σκαλωσιά» είναι εντός της Ν.Δ.: ο αραχνοειδής ιστός της Ντόρας.
Φυσικά υπάρχουν οι «τσόντες» και τα υποστυλώματα: Οι ηγεσίες ΛΑ.Ο.Σ και ΣΥΡΙΖΑ.
ΟΛΟ το έργο των ΜΜΕ παίζεται πάνω σε αυτούς τους αμερικανικούς πόλους και τα υποστυλώματα.
Όποιος έχει μάτια για να βλέπει και εγκέφαλο για να σκέφτεται το αντιλαμβάνεται αμέσως.
Έχετε δει ποτέ να βγαίνουν άπλυτα των αμερικανόδουλων πολιτικών; Ή των υπηρετών των «νταβατζήδων»; Τα άπλυτα βγαίνουν πάντα εναντίον εκείνων που κουνάνε, έστω και στο ελάχιστο, την ουρά τους εναντίον του αυτοκράτορα δυνάστη.
Τα άπλυτα βγαίνουν επιλεκτικά όταν οι Αμερικανοί θέλουν να επιβάλουν τις πολιτικές επιλογές της αρεσκείας τους, όταν σχεδιάζονται νέες συμφορές εναντίον των εθνικών και λαϊκών συμφερόντων.
Σήμερα στην ημερησία διάταξη είναι η αποδόμηση του Καραμανλή και γενικότερα το πολιτικού σκηνικού και η επιβολή μιας κατάστασης κομμάτων προτεκτοράτων. Μόνο η «εγκάθετοι» των ΜΜΕ και του πολιτικού κόσμου θέλουν να μας πείσουν ότι το πιο βρώμικο κομμάτι είναι ο «κύκλος» Καραμανλή. Μόνο οι «εγκάθετοι» θέλουν να μας πείσουν ότι οι πιο ανίκανοι και τα μεγαλύτερα «πολιτικά ψώνια» (σαν αυτόν τον ανεκδιήγητο Δαϊλάκη) βρίσκονται μόνο σε ένα κόμμα…
Χρησιμοποιούν τα «ψώνια» σαν αναλώσιμα υλικά, τα ηρωποιούν, τα κινούν διατεταγμένα, πειθήνια ή εξαγορασμένα για να κτυπούν την ηγεσία τους και μετά που γίνονται ή τα κάνουν «ρόμπες» κράζουν για τα «ψώνια» που υπάρχουν μόνο σε ένα και το αυτό κόμμα, σε ένα και μοναδικό κύκλο: Στον «κύκλο» που θέλουν να αποδομήσουν.
Τέτοιο ελεεινό, κυνικό και ανοικτό παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών σπάνια συναντάς στην πολική ιστορία του τόπου.
Για το μητσοτακέικο ιστό της αράχνης δεν βγαίνει άχνα. Και αν κάποιος δημοσιογράφος γράψει κάτι εξαφανίζεται αμέσως. Πρόσφατο παράδειγμα το κείμενο της «ατίθασης» Κύρας Αδάμ στην «Ελευθεροτυπία». Η «προοδευτική» και «αντιδεξιά» εφημερίδα απάλειψε ή εξαφάνισε τις αιχμές κατά της Ντόρας…
Αυτό το αίσχος της αθλιότητας και της διατεταγμένης δημοσιογραφίας οι δημοσιογράφοι το γνωρίζουν, αλλά δεν τολμούν να μιλήσουν.
Ο ελληνικός λαός το αντιλαμβάνεται, αλλά είναι εγκλωβισμένος στις μυλόπετρες της κοινοβουλευτικής απάτης…



_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 5:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://citypress-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_4324.html

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΥΘΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
;


Το καλοκαίρι του 2002 τα "διαπλεκόμενα" άρχισαν να στέλνουν "ανοικτές επιστολές" στο Σημίτη.
Τότε, "ναυαρχίδα" μεγάλου συγκροτήματος δημοσίευσε πρωτοσέλιδο αλλογορικό άρθρο, όπου
αναφερόταν ο μύθος των "τριών επιστολών":
Κάθε ηγέτης, λέει, παραλαμβάνει από τον προηγούμενο τρείς σφραγισμένες επιστολές με εντολή
να τις ανοίξει - μια κάθε φορά- όταν θα αντιμετώπιζε μεγάλη κρίση στη διακυβέρνησή του.
Στην πρώτη μεγάλη φουρτούνα, περίεργος ο ηγέτης άνοιξε την πρώτη επιστολή που περιείχε μια
λακωνική συμβουλή " Αν βρεθείς στα δύσκολα, ρίξε το φταίξιμο στην " καμένη γη" που κληρονόμησες απο τους προηγούμενους".
Την επόμενη φορά που αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες άνοιξε, γεμάτος περιέργεια την δεύτερη επιστολή. Κι εδώ μια λακωνική συμβουλή: "Αν βρεθείς ξανά σε δύσκολη θέση, ρίξε το φταίξιμο στη διεθνή κρίση.
Την τρίτη φορά που ζόρισαν τα πράγματα, ο απελπισμένος ηγέτης άνοιξε την τελευταία επιστολή.
Και διάβασε έκπληκτος: " Ώρα να ετοιμάσεις κι εσύ τρείς επιστολές για το διάδοχό σου......."
Αυτά εντέλλονταν στον τότε Πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα: Να ετοιμάζει τις βαλίτσες του! Ήδη απο το 2002......
Εκείνος όμως δεν το έβαλε κάτω. Έκανε έκτακτο Συνέδριο το Σεπτέμβριο της χρονιάς εκείνης, έκανε Προεδρία της Ευρωπαικής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2003, έδιωξε το Λαλιώτη και έκανε "σαρωτικό" ανασχηματισμό το επόμενο καλοκαίρι, εξήγγειλε και πρόγραμμα για την "εξάλειψη της φτώχειας" το Σεπτέμβριο του 2003 στη ΔΕΘ, αλλά δεν του βγήκε τίποτε. Οι δημοσκοπήσεις τον είχαν "βουλιάξει". Οπότε παρέδωσε το "δαχτυλίδι" κι άφησε τον Γιώργο Παπανδρέου να εισπράξει τη, βέβαιη πια, εκλογική ήττα.
Τον Κώστα Καραμανλή, που ανέλαβε το Μάρτιο του 2004, τον πολέμησαν τα διαπλεκόμενα απο την πρώτη μέρα.
Δεν κατάφεραν να την πλήξουν προσωπικά. Αλλά τον εμπόδισαν να αποκαταστήσει μηχανισμό διακυβέρνησης. Σήμερα προσπαθούν να τον "τελειώσουν", όπως τελείωσαν το Σημίτη ήδη απο το 2002.....
Με μια διαφορά, όμως: Το Σημίτη, εκείνοι τον στήριξαν, εκείνοι τον επέβαλαν, κι απο τη στιγμή που του "τράβηξαν το χαλί", δεν μπορούσε πια να σταθεί.
Ο Κώστας Καραμανλής δεν στηρίχθηκε στα διαπλεκόμενα για να εκλεγεί. Το αντίθετο: Εξελέγη παρά τη μετωπική σύγκρουση μαζί τους.
Η αντίθεση με τα εξωθεσμικά κέντρα υπήρξε "στοιχείο ενεργητικού" για τον Καραμανλή, ενώ ήταν ανέκαθεν "παθητικό" για το Σημίτη.
Είναι δύναμη για τον Καραμανλή, ενώ υπήρξε η "Αχίλλειος πτέρνα" για το Σημίτη.
Γι αυτό και ο Καραμανλής μπορεί να αντιστρέψει την φθορά που του κάνουν, ενώ στάθηκε αδύνατο να ορθοποδήσει ο Σημίτης, μετά την προειδοποίηση των "τριών επιστολών"....
Και για ένα λόγο ακόμα: Διότι τα εξωθεσμικά κέντρα είναι σήμερα διασπασμένα, οπότε και η συλλογική επιβολή τους είναι εξασθενημένη.
Παραδοσιακές συμμαχίες εκδοτικών συγκροτημάτων και εξωθεσμικών κέντρων νέες βραχύβιες "κολλεγιές" που σπάνε γρήγορα, για να υποκατασταθούν με άλλες ακόμα πιο εύθραυστες.
Μοιάζουν "ισχυροί", αλλά είναι ετοιμόρροποι.
Μοιάζουν "παντοδύναμοι", αλλά οι ίδιοι είναι πανικόβλητοι.
Μοιάζουν "κύριοι του (πολιτικού) παιγνιδιού", αλλά παραπαίουν και αλληλο-μαχαιρώνονται.
Μοιάζουν "ακαταμάχητοι", αλλά οικονομικά είναι "στεγνοί" και μέρα με την ημέρα - οι περισσότεροι- βαδίζουν σε χρεοκοπία.
Μοιάζουν έτοιμοι να "κατασπαράξουν" οποιονδήποτε, αλλά η κοινωνία είναι πιο οργισμένη μαζί τους απ΄ότι με οποιονδήποτε άλλο.
Οι κυκλοφορίες τους καταρρέουν, οι τηλεθεάσεις τους πέφτουν, αναδιανέμουν συνεχώς μερίδια μιας πίτας που συρρικνώνεται σταθερά.
Γι αυτό κι είναι ευκολότερο σήμερα να τους πολεμήσει κανείς. Και να τους νικήσει μια για πάντα....
Υπάρχει, λοιπόν, και τέταρτη "επιστολή προς δοκιμαζόμενο ηγέτη":
"Αν έρθεις στα δύσκολα και σου έχουν τελειώσει όλα τα "επικοινωνιακά κόλπα", τότε αποφάσισε να... κυβερνήσεις! Και βγες στον κόσμο να καταγγείλεις ευθέως τα εξωθεσμικά κέντρα που σε υπονομεύουν. Ανακάλυψε ξανά την Πολιτική και τόλμησε τη "φυγή προς τα μπρός".
Άλλαξε το κυβερνητικό σχήμα, ενοποίησε τα υπουργεία, σάρωσε τα "κυκλώματα" που λυμαίνονται τον κατακερματισμένο κρατικό μηχανισμό, διάλυσε τις μαφίες των συντεχνιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, βγες να καταγγείλεις τα εξωθεσμικά κέντρα.
Μην δίνεις στον κόσμο περισσότερη στέρηση όταν πεινάει και ζορίζεται.
Μη διαλέγεις την πιο δύσκολη στιγμή, για να κάνεις όσα δεν έγινα επί δεκαετίες.
Αποκατάστησε τη διακυβέρνηση, δώσε στον κόσμο ασφάλεια και ελπίδα, όταν δεν μπορείς να προσφέρεις ψωμί.
Έμπνευσε τον κόσμο εμπιστοσύνη και σιγουριά, όταν δεν μπορείς να του προσφέρεις ευημερία.
Δώσε στον κόσμο "κακούς" να συσπειρωθεί εναντίον τους, όταν δεν μπορείς να δώσεις άμεση λύση στα καθημερινά προβλήματα.
Αγόρασε πολιτικό χρόνο, όταν δεν μπορείς να προσφέρεις άμεση ανακούφιση.
Κάνε αυτό που δεν έκανε κανείς ως τώρα:
Κυβέρνησε επιτέλους αυτόν τον τόπο! Και χτύπησε τους νταβατζήδες, όπως κάποτε.
Σήμερα μπορείς να τους νικήσεις. Κι ο Κόσμος θα είναι μαζί σου σήμερα περισσότερο απο ποτέ...
Αυτή την τέταρτη επιστολή δεν μπορούσε να την παραλάβει ο καϋμένος ο Σημίτης.
Είναι γραμμένη ειδικά για τον Κώστα Καραμανλή.
Αρκεί να τη διαβάσει εγκαίρως........
Posted in |
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 6:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/mi6-facebook.html


Η βρετανική υπηρεσία αντικατασκοπείας MI6 στρατολογεί μέσω Facebook

ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙ6 ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACE BOOK

Η βρετανική υπηρεσία αντικατασκοπείας MI6 υιοθετεί μια νέα προσέγγιση προκειμένου να προσελκύσει νέους ανθρώπους για τη στελέχωση των υπηρεσιών της. Ενώ κατά το παρελθόν η στρατολόγηση γινόταν αυστηρά στο πλαίσιο κορυφαίων πανεπιστημίων, όπως το Cambridge ή το Oxford, οι σύγχρονες τάσεις επιβάλλουν αλλαγή προσανατολισμού και άνοιγμα νέων δρόμων, στους οποίους ήδη βαδίζει η νέα γενιά. Στο πλαίσιο αυτό, η MI6 έχει αναρτήσει αγγελία στο Facebook, απευθυνόμενη με αυτόν τον τρόπο σε ένα ευρύ κοινό νέων, κυρίως, ανθρώπων. - Σχολιάζοντας την κίνηση της MI6, εκπρόσωπος Τύπου του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι "ένας μεγάλος αριθμός καναλιών επικοινωνίας χρησιμοποιείται προς αναζήτηση εργασίας και το Facebook είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα." Σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές, οι πράκτορες της MI6 πρέπει να αντανακλούν την κοινωνία στην οποία ζουν.Πηγή: ars techn

Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 11:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολυμέτωπη και μελετημένη η επίθεση εναντίον
Του Καραμανλή



Συνεχίζοντας τη σκέψη του «παλαίμαχου» θα προβώ σε κάποιες επισημάνσεις γύρω από την επιχείρηση της συνδυασμένης επίθεσης κατά του Καραμανλή.
Τα επιτελεία των κέντρων που θέλουν να ρίξουν τον Καραμανλή και να ανασυνθέσουν το πολιτικό τοπίο, αυτή τη φορά δεν επιτίθενται μόνο ολομέτωπα και συνδυασμένα αλλά και με πολιτικές τακτικές επεξεργασμένες, καθώς και με έξυπνα επιλεγμένους στόχους.
Θα σκιαγραφήσουμε με λίγα λόγια τα «στοιχεία» αυτής της μεθοδευμένης επίθεσης:

Πρώτον:
πλατιά αξιοποίηση της σήψης του καθεστώτος και των μικροκομματικών, αντιπολιτευτικών ανταγωνισμών, όλα επικεντρωμένα στην ανικανότητα της κυβέρνησης. Επικαλύπτεται η ΣΥΝΟΛΙΚΗ παρακμή, αποκρύβονται οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που οδηγούν στην κοινωνική αθλιότητα, μένει στο απυρόβλητο η αποσύνθεση όλων των κομμάτων, τα προγράμματά τους που δεν λένε τίποτα το διαφορετικό από τη Ν.Δ, καθώς και η παντελής απουσία μιας άλλης εναλλακτικής πρότασης, έστω διαχειριστικής. Τα πάντα εστιάζονται στην «κακιά δεξιά» και στα «ανίκανα» πρόσωπα. Λές και η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑ.Ο.Σ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεξιά πολιτική .

Δεύτερον.
Αυτή η γενική πολιτική επίθεση εναρμονίζεται με τις κλασσικές συνταγές της μικροκομματικής αντιπολίτευσης και επιπλέον ενώνει όλα τα κόμματα σε ένα αρραγές Μέτωπο εναντίον της Κυβέρνησης. Αυτή η «κλασσική» συνταγή συνδυάζεται με μια άλλη, εξίσου δοκιμασμένη συνταγή: Την κατακλυσμιαία νεροποντή επιλεγμένων σκανδάλων που πυροδοτούν την τυφλή λαϊκή οργή και λειτουργούν συσωρευτικά στη φθορά της κυβέρνησης και του Καραμανλή.
Ένα τέτοιο ανηλεές και διαρκές σφυροκόπημα από επιλεγμένα σκάνδαλα και υστερική σκανδαλολογία δεν αφανίζει κυριολεκτικά κάθε πολιτική σκέψη, αλλά προκαλεί και διαιρέσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Τρίτον.
Αυτές οι διαιρέσεις στο εσωτερικό της Ν.Δ οξύνονται και διευρύνονται με ένα άλλο ευφυώς επεξεργασμένο «στοιχείο» της επίθεσης: Τους επιλεγμένους στόχους στα πρόσωπα. Πλήττονται πρόσωπα στο περιβάλλον Καραμανλή που σέρνουν τον Καραμανλή στη στήριξή τους, τραυματίζοντας έτσι ο ίδιος το κύρος του.
Ιδιαίτερα η επιλογή να τεθεί στο στόχαστρο ο Ρουσόπουλος είναι μια «κίνηση» που οξύνει εκρηκτικά τους εσωτερικούς διχασμούς στη Ν.Δ. Γι αυτό και όλα τα κέντρα και οι διατεταγμένοι «εγκάθετοι» των πλανητικών και εγχώριων «νταβάδων» (πολιτικών και δημοσιογράφων) «επενδύουν» στον παραμερισμό του Ρουσόπουλο. Αυτό σε συνδυασμό με όλα όσα παραπάνω αναφέραμε δίνει στις εσωτερικές διαιρέσεις της Ν.Δ. και εύρος και οξύτητα.

Είναι τόσο ισχυρό αυτό το «όπλο» ώστε οι παρακρατικοί μηχανισμοί επιστρατεύουν και κάθε φαιδρό ανδρείκελο…


Ο κεντρικός στόχος όλων αυτών είναι να σύρουν τον Καραμανλή σε άμεσες εκλογές, με «αντάρτες», εσωτερικές υπονομεύσεις και μέσα σε ένα κλίμα νοσηρά εναντίον του.

Ο μεγάλοι κοινοβουλευτικοί, αστοί ηγέτες (από τη δική τους λογική μιλάμε), μέσα σε τέτοιες περίπλοκες καταστάσεις φαίνονται και αναδεικνύονται.

Αλίμονο για τον αρχηγό μιας κυβέρνησης να συρθεί στο γήπεδο που επιδιώκουν αυτοί που θέλουν να τον ρίξουν, να υποκύψει σε «θέσεις» δικαίωσης προσώπων και το χειρότερο να μη διακρίνει τους εσωτερικούς θύλακες που τον υπονομεύουν.


Πρέπει να βρίσκεται μπροστά από τα πράγματα και όχι να φωτογραφίζει τα οπίσθιά τους.

Πρέπει να ανοίγει τους δικούς του δρόμους με επιθετικές πρωτοβουλίες που να αιφνιδιάζουν και να ανατρέπουν τα δεδομένα.

Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι ένας σαρωτικός ανασχηματισμός και η εξάλειψη των «στοιχείων» που οξύνουν τις εσωτερικές τριβές…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 08, 2008 9:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_6354.html


Την...τελείωσαν λόγο λογοκρισίας από την
"Ελευθεροτυπία" που έγινε "Φιμωτροτυπία"


Σφάλμα! Άγνωστη παράμετρος αλλαγής.


E, την λογοκρισία δεν την δέχονται πολλοί. Γιαυτό και η δημοσιογράφος Κύρα Αδάμ υπέβαλε την παραίτηση της από την "Κ.Ε". Σιγά μην καθόταν να σκάσει. Εδώ μιλάμε ότι συντάκτης άνοιξε blog για να να καταγγείλει την εφημερίδα για ένα θέμα με τα φασφουντάδικα και θα κόλλαγε η Αδάμ; Η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι η εφημερίδα λογόκρινε την ανταπόκριση που είχε στείλει από το ταξίδι της Ντόρας Μπακογιάννη στις ΗΠΑ. Το θέμα είναι ότι πριν τρία χρόνια στο θέμα της Βεντουράκη-Φυντανίδη θυμάστε...

ποια δημοσιογράφος είχε βγει να στηρίξει την εφημερίδα; Μα, η Κύρα Αδάμ. Οπότε το πλήρωσε το τίμημα. Κάθισε κυρία μου στο αυγά σου και μην ξεμυτίζεις Ο Γιάννης Βλαστάρης τι θα πει για αυτό; Μάλλον τίποτα. Κοινώς την πάπια.
(πηγή είδησης enimerosi24.gr)
Επιστροφή στην κορυφή
Καρσιλαμάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 10, 2008 3:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://karsilamas.blogspot.com/2008/10/blog-post_10.html




Ξέφυγε ο φόν Πρετεντέρης. Αποκαλεί καραγκιόζηδες και βαρεμένους σχεδόν όλους τους Ελληνες!!!


"Δεν πρόλαβε να καταθέσει νέα πρόταση ο Νίμιτς και οι συνήθεις καραγκιόζηδες έπιασαν τους γκράδες. Γιατί έτσι, γιατί αλλιώς και γιατί αλλιώτικα. Η γλώσσα τους μάρανε, η υπηκοότητα τους δημιουργεί ταραχή και το γιατί θα γίνει απλή σύσταση σε όλες τις χώρες του κόσμου να αναγνωρίσουν τα Σκόπια με την επίσημη διεθνή ονομασία που θα συμφωνηθεί, ενώ θα έπρεπε κανονικά να στέλνει ο Νίμιτς κυανόκρανους να βομβαρδίζουν όποιον τολμήσει να μας παρακούσει.

Εντάξει, θα μου πείτε, κάθε χώρα δικαιούται να διαθέτει μερικούς βαρεμένους που διακινούν τέτοιες ή άλλες ανοησίες."


Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από το σημερινό πόνημα του γνωστού φερέφωνου του ΔΟΛ.

Εν ολίγοις αποκαλεί ως καραγκιόζηδες και βαρεμένους σχεδόν το 95% του Ελληνικού λαού που διαφωνεί με την πρόταση Νίμιτς για "Βόρεια Μακεδονία".

Δεν πειράζει Γιαννάκη,έτσι κι αλλιώς γνωστός είσαι.

Το άσχημο είναι ότι πολύς κόσμος ταυτίζει δυστυχώς τις θέσεις του συγκροτήματος Λαμπράκη με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Πράγμα που ασφαλώς δεν είναι αληθές.

Πρακτορίσκοι,μειοδότες και ρουφιάνοι υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.

Αλλωστε οι παλιότεροι γνωρίζουν καλά ότι δημοσιογράφοι σαν τον Πρετεντέρη, τον Σωμερίτη και τον Κασιμάτη (Πανδώρα) ήταν γέννημα θρέμμα της δεξιάς που κάποια στιγμή το είδαν εκσυγχρονιστές.

Αν και επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι άλλοι ήταν οι λόγοι της ιδεολογικής τους στροφής.


Ο νοών νοείτο!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 10, 2008 4:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «ήρωες» των ΜΜΕ: Ο μακάβριος μορφασμός των δυναστών

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, σε σειρά άρθρων μας, το ρόλο και τη λειτουργία των ΜΜΕ: Βιομηχανίες παραγωγής και αναπαραγωγής των «ιδεών» των οικονομικών ελίτ εξουσίας και όλων των εκκριμάτων και των σκουπιδιών της πλανητικής βαρβαρότητας.
Έχουμε, επίσης, υπογραμμίσει, ότι τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν τους αυλοκόλακες και μεταπράτες των πλανητικών αφεντικών και είναι κατεχόμενα από τους διεθνείς μηχανισμούς του καπιταλιστικού συστήματος και τις υπηρεσίες του νεοταξικού κράτους.
ΟΙ «ήρωες» των ΜΜΕ και οι τηλεοπτικοί σταρ, ως σύνολο, αποτελούν ένα τσίρκο καταγέλαστο μαζί και τραγικό, έναν κόσμο απάτης και δωσιλογισμού…
Σε αυτό το τσίρκο εξέχοντα ρόλο έχουν τα αριστερά ναυάγια. Όλοι αυτοί οι ήρωες των σαλονιών με το αριστερό, προοδευτικό και αριστερίστικο προσωπείο σκέφτονται και ξεγελιούνται έμμισθα. Ακόμα χειρότερα: έχουν αναλάβει και το «βαρύ φορτίο» να εμφανίσουν και να προβάλλουν την καθεστωτική αθλιότητα και βαρβαρότητα σαν «πρόοδο» και μονόδρομο.
Μέσα σε μια κοινωνία θεμελιωμένη πάνω στην αθλιότητα, τα πιο άθλια προϊόντα είναι οι λακέδες της αθλιότητας: Το καταγέλαστο αυτό τσίρκο των «ηρώων» και των «σταρ» των ΜΜΕ.

Ο Πρετεντέρης και οι λοιποί φαιδροί των ΜΜΕ ανήκουν σε αυτό το τσίρκο. Το τραγικό γι’ αυτόν τον καταγέλαστο «θίασο» της απάτης είναι ότι τα μέλη του προσλαμβάνουν την κομπάζουσα ημιμάθειά τους για ευφυΐα και το θράσος της δουλικής υμνολογίας του κατεστημένου ως «ανεξάρτητη» και «γενναία» άποψη!!!
Βγήκε, λοιπόν, ο Πρετεντέρης, αυτό το φερέφωνο του σημιτισμού και του Λαμπρακιστάν να υβρίσει σκαιότατα ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν συμφωνεί με τις ταχυδακτυλουργίες του Νίμιτς. Αποκάλεσε όσους αντιδρούν στην αμερικανική κακουργία, δηλαδή το 95% των Ελλήνων, «βαρεμένους», «ανόητους», «καραγκιόζηδες» και άλλα τέτοια «ευγενή» κοσμητικά επίθετα.
Για να μην είμαστε «βαρεμένοι» και «κουνημένοι» πρέπει να σκύβουμε τον τράχηλο στους Αμερικανούς.
Για να μην είμαστε «καθυστερημένοι» και «ανόητοι» πρέπει να είμαστε προσκυνημένοι και δωσίλογοι και να ξεπουλάμε την ιστορία μας, την εθνική μας υπόσταση, τις αξίες μας και όλα τα υπάρχοντά μας…

Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτού του καταγέλαστου ιερατείου των ΜΜΕ: Ο δωσιλογισμός και το ξεπούλημα της ιστορίας μας, των αγώνων μας και των εαυτών μας. Αυτό δηλαδή που κάνει καθημερινά το τσίρκο των ΜΜΕ, το ανάγει σε φιλοσοφία ζωής, σε ιδεολογία και ευαγγέλιο των ανθρώπινων αξιών: Το «ευαγγέλιο» της αμερικανικής αυτοκρατορίας…
Δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί οι Πρετεντέρηδες ούτε τούτο το απλό: Στη ζωή και μέσα στις κοινωνίες υπάρχουν δύο ειδών ζωντανά όντα: Εκείνα που έχουν μια σπονδυλική στήλη και συνεπώς μπορούν να βαδίζουν και καμιά φορά να τρέχουν και εκείνα που δεν έχουν και συνεπώς δεν μπορούν παρά να έρπουν ή να κολλάνε σαν παράσιτα σε άλλους.
Ο Πρετεντέρης και οι όμοιοί τους ανήκουν στο δεύτερο είδος. Έχουν θυσιάσει και το έσχατο μόριο της ελεύθερης θέλησής τους για κάποιο υλικό ή κοινωνικό όφελος, για αναρρίχηση και εξουσία. Και ζητούν αυτό να το κάνει και ο ελληνικός λαός. Να γίνει δηλαδή όμοιός τους: Να μην έχει σπονδυλική στήλη, να μεταλλαχτεί σε ερπετό που να μυρίζει και να γλείφει την Πλανητική εξουσία και τους ιπποκόμους της, σε μια μάζα πειθαρχημένη, άβουλη και αποκτηνωμένη.
Τότε θα αποκτήσει και ο λαός την ευφυΐα του Πρετεντέρη και των λοιπών λακέδων της εξουσίας.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 11, 2008 10:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ας μιλήσουμε παρακαλώ για κάποιον σοβαρότερο του Πρετεντέρη. Χάθηκαν οι σοβαροί άνθρωποι από τούτον τον κόσμο; Laughing
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φιδέλ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 12, 2008 4:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πηγή: http://zorbagr.wordpress.com/2008/10/12/dacapo-journalism/

Τι στον κόρακα παίρνουν εκεί στον ΔΟΛ και δε μας δίνουν; Δεν πρόλαβε ο άνθρωπος (ο Ματθαίος Νίμιτς) να παρουσιάσει την - καινούργια; - πρόταση του γιά τη διευθέτηση του ονόματος, δεν πρόλαβε να την απορρίψει η εθνικιστική κυβέρνηση των Σκοπίων και βγήκαν απ’ τις στήλες του «Βήματος» ορισμένοι να προκαταλάβουν τη άποψη των ελλήνων.

Πρώτος πετάχτηκε ο τηλεοπτικός αστήρ, ο συμπαθής Pret & Derry’s, ο έχων χόμπυ να εκσφεντονίζει μπουκάλια στα γήπεδα μπάσκετ, να πεί τι; Να χαρακτηρίσει εξαρχής «βαρεμένους» και «καραγκιόζηδες» όσους τολμήσουν να πουν “όχι” στη νέα πρόταση Νίμιτς. Λες και υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος που λέει πως θα πρέπει να λέμε ναι, επειδή έτσι αρέσει στον Pret & Derry’s και στις λοιπές ακριβοπληρωμένες γραφίδες του Da Capo, του JK και του Pierro’s. Μετά τον «μπουκαλοεκσφεντονιστή», ήρθε ο συνάδελφος αρθρογράφος Γιάννης Καρτάλης (επίσης του «Βήματος») να υπονοήσει, έμμεσα πλην σαφέστατα, πως το «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» είναι η λύση που ψάχναμε. Αμ, δεν είναι κύριε Καρτάλη μου. Διότι, ναί μεν περιλαμβάνει το γεωγραφικό προσδοιορισμό που αναζητούμε αλλά δεν προτείνεται ως ονομασία γιά όλες τις χρήσεις (παρά μόνο γιά τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-πΓΔΜ και τον ΟΗΕ). Και ποιό είναι το επιχείρημα του κ.Καρτάλη; Ότι η πρόταση του Ματθαίου προνοεί γιά την αποκύρηξη οποιασδήποτε εδαφικής διεκδίκησης από μέρους της πΓΔΜ. Αυτό που εγώ ξέρω, όμως, είναι ότι το Σύνταγμα της γείτονος δεν προνοεί γιά κάτι τέτοιο - τουναντίον μάλιστα, τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής των Γκρούεφσκι και Μιλόσοσκι μάλλον αντίθετη αίσθηση δημιουργούν.

Οι γραφίδες του Κολωνακίου κατάφεραν κάτι που ούτε η επταετής Χούντα δεν κατάφερε, όσο κι’ αν προσπάθησε: να ενοχοποιήσουν την έννοια του «Πατριωτισμού», να δημιουργήσουν δηλαδή την (ψευδ)αίσθηση πως κάθε άποψη που εναντιώνεται στα πιστεύω μιάς χρυσοπληρωμένης δημοσιογραφικο-διανοουμενίστικης ελίτ («αλήτ» στην πραγματικότητα), αποτελεί προπύργιο του εθνικισμού. Τι ντροπή αλήθεια - να διαμορφώνεται η κοινή γνώμη στα τραπεζάκια του Da Capo και του JK, κάπου μεταξύ καπουτσίνου, εσπρέσσο, απαστράπτοντων κοστουμιών και πανάκριβων γευμάτων. Η Μακεδονία, όμως, δεν ζεί στα πέριξ της Σκουφά, της Τσακάλωφ και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας. Ούτε στα γραφεία της Μιχαλακοπούλου. Ζεί στη Φλώρινα, στα χωριά του Κιλκίς, στην Ημαθία, στα Γιαννιτσά, στην Έδεσσα και την Κατερίνη.

Εκεί όπου υπάρχει η παρεξηγημένη λαϊκή, ατόφια, διανόηση, η απλή λογική του έλληνα πολίτη που αντιλαμβάνεται τα πράγματα πολύ καλύτερα, πολύ πιό ξεκάθαρα, απ’ ότι οι ακριβοπληρωμένοι, περισπούδαστοι, κονδυλοφόροι της πνευματικής δικτατορίας του «ψευδοπροοδευτισμού». Πιστεύω, όμως, πως την κατάσταση την περιγράφει καλύτερα απ’ τον καθένα, το παρακάτω απόσπασμα κειμένου του σπουδαίου μας Μίκη: «εδώ και καιρό κατόρθωσε να επικρατήσει ολοκληρωτικά η άρνηση, τρομοκρατώντας και ξεγελώντας τους πολλούς αφελείς, κρυμμένη πίσω από τον ψεύτικο μανδύα μίας δήθεν προοδευτικότητας, που έχει στην πραγματικότητα τόση σχέση με την πρόοδο όση μιά γάτα με ένα λιοντάρι». Και ο νοών νοείτω.

Από το http://zorbagr.wordpress.com
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 12, 2008 6:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα γράφουμε καθημερινά.
Μόνο, φίλε Νίκο, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να σώσει την αστική δημοσιογραφία την κατεχόμενη ολοκληρωτικά πλέον από τους «νταβατζήδες» και τις ποικίλες υπηρεσίες…





http://orfni.blogspot.com/2008/10/blog-post_7910.html


Ιδού η δημοσιογραφία ....

Πάλι απο το έντυπο των Μπόμπολα-Αναστασιάδη....(την απάντηση σε αυτούς ας την δώσουν οι ενδιαφερόμενοι και θιγόμενοι). Τα όσα απίστευτα καταγγέλονται για να μην δημοσιευτεί ρεπορτάζ που αφορά τα McDonald's και τα Goody's και την λογοκρισια των κειμενων της Κ.Αδαμ επειδη δεν αρεσαν στην Ντορα Μπακογιάννη, ειναι απλά "μια απο τις...χιλιάδες σταγόνες" στο πάτο της ξεφτίλας....και υπογραμμίζουν την ανάγκη να επανέλεθει η δημοσιογραφία και οι δημοσιογράφοι στο προσκήνιο. Να εξαφανιστούν τα σαπρόφυτα....
Δεν εχει σημασία εαν την αλήθεια την μαθαίνουμε μέσα απο την αλληλοεξόντωση τους. Και ακόμη ΔΕν αρχίσανε....θα αρχίσουν μόλις δούνε οτι πλέον θα ξεβραστούν σαν περιττώματα.....
Ο ενας "κομιστής εκβιαστής με βαλίτσες εκατομμυρίων", οι άλλοι λαδοπόντικες εκβιαστές-νταβατζήδες, πιο πέρα δημοσιοσχετίστες της "καμόρα", παραδίπλα ασπόνδυλα ερπετά και πάει λέγοντας.
Πως θα φτάσουμε και πάλι στην...πηγή;
Μόνο εαν και όταν άξιοι πολιτικοί όπως ο Θ.Ρουσόπουλος, ο Γ.Παπακωνσταντίνου κ..α. πάρουν την κατάσταση σοβαρά στα χέρια τους. Γνωρίζω τι θα πούνε η θα σκεφτούν πολλοί διαβάζοντας το τελευταιο, αλλά επειδή ΟΛΟΙ γνωριζόμαστε καλά στην δημοσιογραφική πιάτσα για περίπου 30 χρόνια διαχρονικά, το υποστηρίζουμε και δεν το παίρνουμε πίσω. Ο λυσώδης πόλεμος που δέχονται υπογραμμίζει οτι είναι στη σωστή κατευθυνση....
Ειδικά ο Θ.Ρουσόπουλος, εαν αντέξει, μπορεί να συμβάλει πολύ θετικά στην επόμενη ημέρα της δημοσιογραφίας στη χώρα μας....



Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 13, 2008 1:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ευτυχώς που υπάρχουν οι «Ιοί», οι Πρετεντέρηδες και λοιποί «επιστήμονες» του συναφιού των δωσόλογων, να ορίζουν τις έννοιες της «προόδου», του «εθνικισμού» κ.λ.π. Τι θα γινόμασταν: το 95% του ελληνικού λαού.
Διαβάστε παρακάτω:

http://taxalia.blogspot.com/2008/10/blog-post_6205.html


Εθνικιστής και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Εθνικιστής και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη λογική των "ΙΩΝ" και των Πρετεντέρηδων.

Αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος από το "πακέτο ιδεών Νίμιτς" και ζήτηση "σκληρές διαπραγματεύσεις" !
Εθνικιστικό προφανώς και το ¨ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Αφού τολμά να λέει "με πολλές παγίδες το σχέδιο Νίμιτς"!
Άκου θράσος!!!
Τον Πρετενέρη και τους "Ιούς" τους ρωτήσατε κ.Πρόεδρε και εσείς του "Πρώτου Θέματος";
Αυτοί είναι έτοιμοι να δείρουν όποιον αμφισβητεί τις "ιδέες" του "πακέτου". Για αυτό κι εσύ Γιώργο Παπανδρέου, πρόσεχε! Που τόλμησες να δηλώσεις ότι "δεν ικανοποιούνται οι προϋποθέσεις της ελληνικής πλευράς, για μία ονομασία έναντι πάντων".
Ποιός είσαι ρε Παπανδρέου, που θα αμφισβητήσεις τις αυθεντίες του "Ιού"; Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Σιγά τα ωά.......
Ξέρεις εσύ και δεν ξέρουν αυτοί;
Αντε να χαθείτε όλοι, εθνικισταράδες, που θα πάρετε σε λίγο τα καριοφύλλια, να επιτεθείτε στη γειτονική


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες