Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Ρατσισμός των ΜΜΕ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 23, 2008 11:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο Ρατσισμός των ΜΜΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:
http://kostasxan.blogspot.com/2008/09/blog-post_8935.html

Τέλος στον ρατσισμό των ΜΜΕ κατά των Ελλήνων

Τολμούν να κατηγορούν

τους Έλληνες για ρατσισμό!


«Χρόνια τώρα κρατάει αυτή η κολόνια», δηλαδή το ότι οι Έλληνες πολίτες είναι ρατσιστές και που με μεγάλη άνεση την προσάπτουν τα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμφανιστούν ως επιχειρήσεις ανθρωπιστικού περιεχομένου!!!
Βέβαια, αγνοούν την ίδια την ιστορία, κατά το διάβα της οποίας ποτέ οι Έλληνες δεν διακατέχονταν από ρατσιστικές τάσεις. Το αντίθετο μάλιστα συνέβαινε και σε τέτοιο βαθμό, που θεωρούσαν υποχρέωσή τους να φιλοξενούν και να υποδέχονται στις κοινωνίες τους ανθρώπους από άλλους λαούς, τιμώντας έτσι τον «φιλόξενο Δία», τον πατέρα των Θεών τους!!!
Επειδή όμως τα ΜΜΕ στην χώρα μας αγνοούν πολλά, ίσως περισσότερα από όσα τους επιτρέπεται, καλό είναι να ρίχνουν και καμιά ματιά στην ζοφερή πραγματικότητα που περιβάλλει σήμερα τον Έλληνα πολίτη και όχι τους κεφαλαιούχους τους οποίους εκπροσωπούν.
Ας ρίξουν μία ματιά στην άνοδο της εγκληματικότητας, η οποία (τι σύμπτωση κι αυτή!) έχει παράλληλη πορεία με την είσοδο αλλά και την αύξηση των λαθρομεταναστών, οι οποίοι (αλλοδαποί) «εργαζόμενοι» ευημερούν και αγοράζουν ακίνητα και επιχειρήσεις, ενώ ο Έλληνας δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει ακόμη και το δάνειο που πήρε προκειμένου να αντιμετωπίσει μία έκτακτη οικονομική κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή ο σκληρά εργαζόμενος στις οικοδομές Αλβανός, κοιμάται σε ένα χαμόσπιτο για 10 χρόνια και στη συνέχεια αγοράζει με 200.000 ευρώ μία επιχείρηση, με άλλες 300.000 ευρώ ένα διαμέρισμα και φέρνει την οικογένειά του από την Αλβανία για να ζήσουν τον Ελληνικό παράδεισο!!! Βέβαια, κανείς δεν ρωτάει τον Αλβανό και τον κάθε αλλοδαπό πως απέκτησε τα χρήματα αυτά, ενώ δεν ρωτάει και τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος κυριολεκτικά φυλακισμένος (κλειδωμένος) στο σπίτι του, φοβάται πλέον ακόμη και για την ίδια του την αξιοπρέπεια (βιασμός), την περιουσία του (κλοπή) αλλά και για την ζωή του (φόνος) από κάποιον «άγνωστο ληστή». Και αυτοί που τα «ξεχνούν» όλα αυτά, διαμένουν σε πλούσιες και καλά φυλασσόμενες περιοχές και κυκλοφορούν με «συνοδεία» (μπράβους ή αστυνομικούς φύλαξης)!!!

Ας σταματήσουν το παραμύθι των «σκληρά εργαζόμενων αλλοδαπών» (λαθρομεταναστών), στους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ προσάπτουν και την οικονομική ευημερία της χώρας μας (που την βλέπουν άραγεWink, αλλά ακόμη και αυτή την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών έργων(!!!), προσπαθώντας πεισματικά να μας πείσουν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες, δεν εργαζόμαστε και καθόμαστε και ζητάμε να πληρωνόμαστε!!! Βέβαια, την ίδια στιγμή «ξεχνούν» να αναφέρουν ότι ο Έλληνας είναι ο περισσότερο και σκληρότερα εργαζόμενος στην Ευρώπη και με τις μικρότερες αποδοχές ταυτόχρονα!!!
Ξεχνούν τα παπαγαλάκια του κεφαλαίου και των συμφερόντων να αναφέρουν και άλλα… Όπως το ότι οι αλλοδαποί γκετοποιούνται αυτοβούλως, αρνούμενοι να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία και δημιουργούν χώρους στους οποίους ακόμη και οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν πρόβλημα να διέλθουν…
Είναι τόσο ρατσιστές οι αλλοδαποί λοιπόν και άλλο τόσο τα ΜΜΕ, που προσπαθούν να εγκλωβίσουν και να ενοχοποιήσουν τον Έλληνα πολίτη ως ρατσιστή, μέσα από μία άνευ αιτίας λασπολογική επίθεση ως προς το ήθος των Ελλήνων, προκειμένου να τον απομονώσουν και στη συνέχεια να τον απομυζήσουν παντί τρόπω, ζώντας κυριολεκτικά εις βάρος του, εξαναγκάζοντάς τον να πληρώνει δυσβάσταχτους φόρους οι οποίοι και επιστρέφουν στους λασπολόγους και συκοφάντες του, ενώ την ίδια στιγμή οι κεφαλαιούχοι (ανάμεσά τους και μεγαλο-δημοσιογράφοι) φοροδιαφεύγουν ή απλά (στην περίπτωση των λαθρομεταναστών) δεν καταβάλουν κανέναν φόρο, επειδή είναι ανύπαρκτοι φορολογικά!!!
Παρόλα αυτά, ο Έλληνας δεν είναι ρατσιστής, δεν επιτέθηκε στους αλλοδαπούς, αλλά τους υποδέχτηκε, τους φιλοξένησε, τους έδωσε εργασία και ζει μαζί τους ειρηνικά και χωρίς να τους δημιουργεί προβλήματα. Η πολιτεία, ταυτόχρονα, αρνούμενη να διαφυλάξει τα συμφέροντά της και τα συμφέροντα των πολιτών της, συνεχίζει να επιτρέπει την ανεξέλεγκτη εισροή των λαθρομεταναστών και παραβαίνοντας πρακτικές χωρών της Ε.Ε. δεν επαναπατρίζει αυτούς τους ανθρώπους και τους επιτρέπει την εδώ παραμονή τους εξαναγκάζοντάς τους να γίνονται είλωτες του κεφαλαίου, εργαζόμενοι με ελάχιστα χρήματα… Και μετά διαδίδουν χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις πως φταίνε όλοι άλλοι Έλληνες πολίτες, που μεταχειρίζονται ρατσιστικά τους λαθρομετανάστες!!!
Μωροί, τρισάθλιοι, έμποροι ανθρώπων και μισάνθρωποι, πώς τολμάτε να κατηγορείτε τους Έλληνες για τα δικά σας αίσχη; Πώς βρίσκετε το θράσος να εμπαίζετε τη νοημοσύνη ενός λαού για να κρύψετε τις δικές σας βρωμιές; Σταματήστε τις φασιστικές σας μεθοδεύσεις (γκαιμπελισμός) και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας (και όχι μόνο τις εισπράξεις σας), αναπροσαρμόστε την ηθική σας και ευπρεπιστείτε, γίνετε επιτέλους αντικειμενικοί και συμπαρασταθείτε στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών αντί να προσθέτετε και άλλα.
Γιατί, η δική σας αποξένωση (και όχι λόγω ρατσισμού) μόλις έχει αρχίσει…

Κωνσταντίνος
Επιστροφή στην κορυφή
Χάρης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 24, 2008 9:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι γεγονός ότι κάποιοι αλλοδαποί(και αρκετοί δικοί μας που δηλώνουν ομογενείς) γκετοποιούνται αυτοβούλως και αρνούνται να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Ρίξτε μια ματιά π.χ. στο δήμο Καλλιθέας όπου ζουν χιλιάδες μετανάστες από την τ.Ε.Σ.Σ.Δ.Βλέπει κάποιος ότι νοικιάζουν σπίτια σε συγκεκριμένες περιοχές,συχνάζουν σε μαγαζιά και εστιατόρια όπου ακούγεται μόνο ρωσική και ποντιακή μουσική και πάνε μόνο αυτοί,μαγαζιά τροφίμων με προϊόντα από την τ.ΕΣΣΔ με πελάτες μόνο αυτούς και το κυριότερο, ενώ βρίσκονται στην Ελλάδα κάποιοι και 15, 17 χρόνια εξακολουθούν να μιλούν ρωσικά μεταξύ τους ενώ δηλώνουν έλληνες και έχουν ελληνικές ταυτότητες.
Επιστροφή στην κορυφή
Γιαννης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 25, 2008 10:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Τέλος στον ρατσισμό των ΜΜΕ κατά των Ελλήνων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εγω ενα πραγμα ερω.Οτι για τον ελληνισμο και γενικα για τον ευρωπαικο πολιτισμο ερχονται μαυρες μερες.Εδω θα ειματσε και θα το δειτε ολοι..Μερικα χρονακια εμειναν και μετα αρχιζει το παρτυ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 25, 2008 10:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί τέτοια απαισιοδοξία.
Είναι μαύρα βεβαίως τα πράγματα και δεν φαίνεται καμία
ακτίδα φωτός, αλλά οι λαοί δεν πεθαίνουν εύκολα.
Τους κοινωνικούς νόμους της ιστορικής εξέλιξης
δεν μπορούνε να τους καταργήσουν...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες