Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ευθυμίου: το παίζει Γρ. Λαμπράκης!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 24, 2008 11:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Ευθυμίου: το παίζει Γρ. Λαμπράκης!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ευθυμίου: Ο αχυράνθρωπος που το παίζει
Γρηγόρης Λαμπράκης



ΟΤΑΝ βλέπεις έναν πολιτικό να κάνει δηλώσεις εναντίον του «παρακράτους», στο δρόμο, κρατώντας τον ορό του Νοσοκομείου, αηδιάζεις από το τελετουργικό, προκλητικά εμπορικό-διαφημιστικό σκηνικό: το στημένο θέαμα έπρεπε να πουλήσει!!!

Και όταν κάποιος αυτοπλασσάρεται σαν εμπόρευμα-θέαμα δεν μπορεί να έχει ΟΧΙ μόνο καμιά σχέση με τον Γρηγόρη Λαμπράκη και …τα τρίκυκλα Γκοτζαμανη, αλλά ούτε και με τις «εκδοχές» της «επίθεσης» εναντίον του.

Είναι τέτοια η αχρειότητα και τα ελεεινά παιχνίδια των σημερινών πολιτικών απατεώνων-αχυρανθρώπων που δεν θα παραξενευτούμε αν αύριο κάποιοι «σκηνοθετήσουν» και κατόπιν εμπορευθούν και τη «δολοφονία» τους!!!

Ο Ευθυμίου είναι ένας «άριστος πλασιέ» του εαυτού του. Θυμάστε τότε, ως υπουργός Παιδείας (τότε που χτύπαγε τους φοιτητές και μαθητές και δεν τολμούσε στην επέτειο του Πολυτεχνείου να ξεμυτίσει στο δρόμο), να μονοπωλεί την κρατική τηλεόραση διαφημίζοντας σκανδαλωδώς τον εαυτό του για το …Πολυτεχνείο!!!

Τώρα το ίδιο ξετσίπωτα εμπορεύεται το «συμβάν» με την επίδειξη του ορού!!!

Τον χτυπάει το «παρακράτος» μας διατυμπανίζει.
Γιατί όμως τον έχει βάλει στόχο; Καμία, απολύτως ΚΑΜΙΑ, απειλή δεν αποτελεί. Μήπως έχει δημιουργήσει κανένα «κίνημα» εναντίον του κράτους και του παρακράτους και το αγνοούμε; Ένας άνθρωπος των μηχανισμών του συστήματος είναι, δίχως ούτε παρεμβάσεις, έστω δημαγωγικές, εκτός από το εμπόριο του εαυτού του που κάνει…

Αλλά για το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος που κυβερνάει και είναι «εκλεκτό γρανάζι» δεν βγάζει τσιμουδιά.

Ένα γρανάζι, αυτού του «παρακράτους», δέχεται «επίθεση»!!!

Όπως παλιότερα ο Πολυζωγόπουλος, άλλο «γρανάζι» του ίδιου «παρακράτους».

Και στις δύο περιπτώσεις η ατομική φρουρά απουσίαζε!!!

Πράξεις που έγιναν μπροστά στα μάτια πολλών, αλλά καμία μαρτυρία δεν υπάρχει!!!

Τι προβοκατόρικα παιχνίδια παίζονται με αυτές τις «επιθέσεις»;;;

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Γνωρίζουμε, όμως την πολιτική συγκυρία:


Μια συγκυρία που παίζονται πολλά εναντίον της Ελλάδας από τα αφεντικά του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους».

Μια συγκυρία που οι παρακρατικές προβοκάτσιες πληθαίνουν και επεκτείνονται. Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει κουραστικά…


Γνωρίζουμε ακόμα ότι ο Ευθυμίου, μαζί με άλλους του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους», θέλουν να κατεδαφίσουν το πολιτικό σκηνικό και πρωτίστως τον αρχηγό του κόμματός τους.

Το σημερινό «Παρόν» μιλάει για «επαφές» του Ευθυμίου με τον Λαλιώτη και άλλους που απεργάζονται τρόπους «εφόδου» για την «ανατροπή του Γιώργου…».

Κάτι βρωμάει με αυτή την «επίθεση» και το αχαλίνωτο εμπόριό της…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 24, 2008 12:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Ευθυμίου δήλωσε ότι τις ευθύνες για το συμβάν τις έχει η κυβέρνηση. Εν μέρει έχει δίκιο και θα εξηγήσω παρακάτω. Όμως πόσο γελοίος γίνεται ένας που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ και σε τεράστιο βαθμό η κυβέρνηση Σημίτη η οποία γιγάντωσε και εκμεταλλεύτηκε μοναδικά το κρυφό όπλο του "α/α" μεταμφιεσμένου παρακρατικού...

Απ' την άλλη όπως το θέτει "ευθύνες έχει η κυβέρνηση" σαφώς εκμεταλλεύεται το γεγονός πολιτικά, και η κυβέρνηση έχει πολύ λιγότερες ευθύνες από εκείνον που σαν μέτοχος ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο στις παρακρατικές εταιρείες. Και αυτοί, ακόμη και τώρα, δεν είναι παρά οι "πρώην" εκσυγχρονιστές της οκταετίας Σημίτη. Ακριβώς εκεί λοιπόν, έχει ευθύνη και η τωρινή κυβέρνηση. Όχι στο ότι απλώς "ανέχεται", αλλά ότι ευθύς εξαρχής δήλωσε υποτέλεια και πίστη σε ό,τι παρέλαβε (σχετικές δηλώσεις μέχρι και του Πολύδωρα(!!!) για "χώρο ζυμώσεων και ιδεών", σεβασμός στα "άβατα" στον ίδιο βαθμό που και οι "μη δεξιοί" εκσυγχρονιστές διατηρούσαν, κλπ.

Άρα η "μισή αλήθεια" του Ευθυμίου πώς έχει ευθύνες η κυβέρνηση, είναι αυτό: που ευθύς εξαρχής ευθυγραμμίστηκε προθυμότατα με τις προωθημένες εκσυγρονιστικές επιλογές και από κει και πέρα ακολούθησε την κατεύθυνση, προκειμένου να σιγουρέψει την θέση της, της σταδιακής και προοδευτικά επιταχυνόμενης "εκσυγχρονισμοποίησής" της, όχι μόνο στον σεβασμό του κληρονομημένου πασοκοπαρακράτους αλλά και σε πολλά άλλα κρίσιμα ζητήματα.

Σκέφτηκα ακόμη κι ετούτο: Το εκσυγχρονιστικό παρακράτος, δηλαδή το κυρίως "σημιτικό" παρακράτος του οποίου μετοχές μέρα με τη μέρα αγοράζει και η ΝΔ, να επέλεξε για λόγους που αυτό γνωρίζει, να θυσιάσει "σπλάχνο των σπλάχνων του" γιατί "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".. "Συνομωσιολογικό" μεν σενάριο, που όμως βοηθά να καταλάβουμε την όλη "σκηνοθεσία" της επίθεσης. Σε τί μας βοηθά αυτό το ακραίο σενάριο; Όχι απλώς να το απορρίψουμε αυτομάτως αλλά και να διακρίνουμε το προφανές: Αν η επίθεση ήταν "αυθεντική", ο Ευθυμίου που σαν φυσική υπόσταση ανήκει στην κάστα που αντιλαμβάνεται την αλληλεγγύη μονάχα μέχρι τα κύτταρα της επιδερμίδας της, δεν θα ήταν σε θέση να αρθρώσει ούτε φθόγγο όταν ακόμη και με ασήμαντες αμοιχές θα είχε γλιτώσει την ζωούλα του από την "όποια" "αντιεξουσιαστική" ενέργεια την οποία μέχρι την εκδήλωσή της φυσικά θα αγνοούσε. Όμως ο Ευθυμίου εξερχόμενος ήταν τόσο ψύχραιμος και ρητορικά "χαρισματικός" σχεδόν "σαν έτοιμος από καιρό"...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Απορημένος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 24, 2008 1:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Άντε, να τον ανακηρύξουμε και Άγιο. Μας δουλεύουν; Ειδικά ο Ευθυμίου έχει οικογενειακή διαπλοκή. Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης μελών της Σαϊεντολογίας (το γνωστό ΚΕΦΕ)σε δίκη για φακελλώματα που έκαναν (και βρέθηκαν ένοχοι). Το μπουμπούκι ο Ευθυμίου κατέθεσε ότι αν καταδικαστούν, θα είναι ιδεολογική καταδίκη!!! Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης.
Μέχρι και η CIA έκανε κεφαλοκλείδωμα στην Αντικατασκοπεία στην ΕΥΠ και πέτυχε να κλείσει το Τμήμα που παρακολουθούσε τέτοιες οργανώσεις με χείμαρο παραπληροφόρησης από Ιό, Παρατηρητήριο Ελσίνκι, κλπ.

Δείτε σχετικά έγγραφα:

http://unchain.gr/politicians.html

http://unchain.gr/FAKELOM23.jpg

http://unchain.gr/FAKELOM24.jpg

http://unchain.gr/FAKELOM1.jpg

http://unchain.gr/FAKELOM2.jpg

http://unchain.gr/FAKELOM33.jpg

http://unchain.gr/CIAKYP.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 24, 2008 3:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μόνο οι μαϊμούδες παίζουν



Αυτό το παραμύθι
με το δολοφονικό λοστό κατά του Ευθυμίου είναι μεγαλύτερο παραμύθι από το παλιό, τότε που επετέθησαν «δολοφονικά» κάποιοι άλλοι κατά του Πολυζωγόπουλου με γεμάτη την περιοχή από μπάτσους και δίπλα σε αστυνομικά περιπολικά!!!!!!

Και δεν είναι μόνο αυτή η «συμπτωματική σύμπτωση» της απουσίας των «σωματοφυλάκων».

Είναι η ίδια η λογική.


α). Το «παρακράτος» θέλει να χτυπήσει τον Ευθυμίου και στέλνει έναν(!!!) και μόνο, και αυτόν ατζαμή!!!
Ξέρει κανείς να «παίζει» έτσι το «παρακράτος»;
Όπως πολύ ορθά παρατηρεί ο Ουζερί παραπάνω, αν η ενέργεια είχε αυθεντικότητα, ο Ευθυμίου θα ψέλλιζε από τον τρόμο. Μάλλον δεν θα ήταν σε θέση να παίξει το θέατρο των δηλώσεων.

β). αν πάλι δεχτούμε ότι ήταν κάποιοι άναρχο-αυτόνομοι αυθεντικοί που τη «φυλάγανε» στον Ευθυμίου (απίθανο σενάριο), θα λειτουργούσαν εντελώς διαφορετικά. Όπως λειτουργούν οι αυθεντικοί αναρχικοί και όχι οι παρακρατικές ομάδες κρούσης που φοράνε προσωπεία αναρχικά.
Θα ήταν ομάδα με γιαουρτάκια ή αυγά, όπως ενήργησαν παλιότερα με τον Τσουκάτο.

γ). Μόνο ένα «παρακράτος μαϊμού» ενεργεί έτσι: σαν κι αυτές τις «αυτοκτονίες» των δικηγόρων του Πολυζωγόπουλου ή τις αυτοκτονικές «ψυχασθένειες».

Παρακράτος φυσικά, όπως αναφέρουν και οι προηγούμενοι, υπάρχει: Είναι ο «εκσυγχρονιστικός» ιστός της αράχνης που έχει υφάνει ένα δίκτυο που απλώνεται από την άκρα δεξιά μέχρι την «άκρα αριστερά».

Μέσα σε αυτό το «δίκτυο» οι υπάλληλοι των «νταβατζήδων» και των μεγάλων υπερατλαντικών αφεντικών έχουν σημαίνουσα θέση και προβάλλονται με ποικίλους τελετουργικούς τρόπους: Από το κάψιμο των βιβλιοπωλείων μέχρι τις «δολοφονικές» απόπειρες-μαϊμούδες εναντίον των «εκλεκτών» τους.

Φυσικά, δεν αποκλείουμε και εσωτερικά «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών» σε τέτοιου είδους παρακρατικές ενέργειες.

Αλλά αυτές δεν θα γινόντουσαν έτσι. Εκτός κι αν δεχτούμε ότι το «παρακράτος» είναι κάποια παιδάκια που παίζουν με την πλήξη τους!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 24, 2008 6:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το παρακράτος καταγγέλλει το παρακράτος.

Πόσο γελοίοι μπορούν να καταντήσουν.
Άντε και εις ανώτερα.

Βέβαια η περίπτωση Πολυζογόπουλου και του προέδρου ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ήταν διαφορετική, τότε είχε αποκαλυφθεί η διακομματική απάτη (σύμφωνα με το ΣΔΟΕ ) με εικονικά τιμολόγια στο ΙΝΕ-ΓΣΕΕ. (πολλά λεφτά)
Εκείνο το απόγευμα οι δυο πρόεδροι στο δρόμο για την εκπομπή του Καψή, δεχτήκαν επίθεση από αγνώστους, με αποτέλεσμα να αποφύγουν τυχόν επικίνδυνες ερωτήσεις στην ζωντανή εκπομπή.
Τις προηγούμενες μέρες, είχε κατατεθεί μήνυση από τους δυο προέδρους, στον πρόεδρο της ΣΕΑ Δημήτρη Γεωργακόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση.

Για την ιστορία:
Από το γραφείο της ΣΕΑ εστάλησαν τα ντοκουμέντα στο ΠΑΜΕ, ο Π... (ΚΚΕ) εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο ΔΣ του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ενημέρωσε τους προέδρους και κατατέθηκαν μηνύσεις… ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, τα ντοκουμέντα εστάλησαν σε εφημερίδες και το δημοσίευσε η Ακρόπολη

Στην περίπτωση του Ευθυμίου δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
Εύχομαι οι πολίτες να ξεκίνησαν να τους δέρνουν όταν τους πετυχαίνουν χωρίς τους Kevin Costner
Επιστροφή στην κορυφή
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 7:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και κάτι πιπεράτο!
Το φαιδρό αυτό άτομο που μας το παίζει Λαμπράκης πήγε πριν λίγο καιρό στο Αγ. Ορος (ποιός ξέρει γιατί) και τόλμησε να εμφανιστεί και να μιλήσει σε φωτισμένο γέροντα. Περιττό να σας πω τι άκουσε!
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 9:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ειρωνεία είναι ότι επίκεντρο της ζωής του έχει γίνει το επώνυμο "Λαμπράκης". Μια ζωή Χρήστος Λαμπράκης, καιρός τώρα, έστω και για λίγο, ...Γρηγόρης Λαμπράκης(!)......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 25, 2008 9:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολύ καλό!!!
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ



Ένταξη: 06 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 34
Τόπος: ΑΘΗΝΑΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 26, 2008 11:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλησπέρα συναγωνιστές,

πρέπει να δούμε όλοι τις παραπομπές σε sites που έχει βάλει ο "Απορημένος" είναι φοβερές !! Τέλεια η δουλειά του Αντώνη !!
Ευχαρσιτώ
_________________
Το ποδόσαφαιρο είναι το όπιο του λαού !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες