Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Για το σήριαλ των εμπρησμών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παραπολιτικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 20, 2008 10:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Για το σήριαλ των εμπρησμών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από:
http://parapolitiki.blogspot.com/2008/06/blog-post_9264.html



Απίστευτες καταγγελίες για τον Αδ.Γεωργιάδη !


( επιστολή αναγνώστη )

ΑΚΑΤ-ΑΝΟΗΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΔΩΝΙ

΄Αδωνι πάλι σε είδα να κλαψουρίζεις και να σεληνιάζεσαι γιατί σου κάψανε το μαγαζί οι αναρχικοί.

Δεν παρουσίασες όμως ποτέ, από τις 11 φορές που όπως λες και σου αρέσει να διαφημίζεις, οτι σου κάψανε το μαγαζί, έστω και μία έκθεση της πυροσβεστικής, για να δούμε τί γράφει....

Μήπως σε κάποια έκθεση γράφεται οτι οι πέτρες που υποτίθεται οτι σου σπάσανε τα τζάμια, αντί να έχουν κατεύθυνση απο έξω προς τα μέσα, είχαν από μέσα προς τα έξω;

' Αδωνι για να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα οφείλεις να εξηγήσεις τί σχέση έχει η διευθύντρια του περιοδικού σου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ", με άτομο που έχει ηγετική θέση στο "Σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ";

΄Αδωνι το ερώτημα γίνεται γιατί σε δημοσίευμα της έγκυρης και έγκριτης εφημερίδας ΑΞΙΑ στις 3-2-07, στη σελ.5, ο αναγνωρισμένου κύρους δημοσιογράφος Δ.Μπεκιάρης, γράφει για την "ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.

Και ξέρεις ΄Αδωνι πώς το εξηγεί;

Οτι απο βίντεο σε DVD που έχει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, με υπουργό τότε τον Βύρωνα Πολύδωρα, προκύπτει οτι ένα πρόσωπο που είναι μέλος του "Συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ", ήταν πρωταγωνιστής σε πολλά επεισόδια με αναρχικούς.

Μάλιστα δε, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολα'ϊδης ο οποίος είναι σε μόνιμη κόντρα με τους συνδέσμους οπαδών της ΑΕΚ, παρέδωσε ο ίδιος στην ΕΛ.ΑΣ βίντεο και φωτο στα οποία έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 9 οπαδών της ΑΕΚ, που συμμετείχαν σε επεισόδια με αναρχικούς.

' Αδωνι κάθε φορά που βρίσκεσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ή σε δύσκολη κομματική θέση, για να ξεφύγεις επιδιώκεις τη δημοσιότητα και πάντα ξεφουρνίζεις οτι σου καίνε το μαγαζί...

Πώς γίνεται αυτό;

Ποιός ενεργεί ως "απο μηχανής θεός";

Μήπως-λέω μήπως- το "φροντίζουν" αυτό συγγενικά πρόσωπα του στενού επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, που έχουν σχέση με τους χούλιγκανς της ΑΕΚ;

΄Ετσι και δημοσιότητα παίρνεις και από τις ασφαλιστικές εταιρείες τα οικονομάς και όπως λένε και κάτι κακές γλώσσες, παίρνεις και επιδότηση από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση - μέσω Καρατζαφέρη- οπότε έχεις κάθε λόγο να σου καίνε το μαγαζί τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο;

΄Αδωνι αν συνδέονται άλλωστε (σύμφωνα με δημοσιεύμα της ΑΞΙΑΣ) αναρχικοί-χούλιγκανς-συνασπιστές, εσύ με τους συνασπιστές συμπλέεις, γιατί οι περισσότεροι απο αυτούς είναι άθεοι ή Δωδεκαθεϊστές.

΄Οπως δε σε αποκάλυψε στις 25-9-07 ο βουλευτής του Συνασπισμού Γρηγόρης Ψαριανός στην εκπομπή του MEGA "Πρωταγωνιστές", με το Σταύρο Θεοδωράκη, ΕΣΥ, ο Ψαριανός και ο Θανάσης Πλεύρης, είσαστε χρόνια παρέα στο δωδεκαθεϊσμό.

Και μη ξεχνάς ΄Αδωνι , ως αρχαιόπληκτος και δωδεκαθεϊστής που είσαι, τον Πυθαγόρα και το θεώρημά του οτι "τα προς τρίτους ίσα είναι και αλλήλοις ίσα".

΄Αδωνι άστα, σε πήρανε χαμπάρι!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 21, 2008 7:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Τρία πουλάκια κάθονταν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η φαντασία σου καλπάζει φίλε μου.

Αντί να κάνεις αυτό που επιβάλει κάθε δημοκρατική συμπεριφορά, δηλαδή να καταδικάσεις αυτήν την φασιστική επίθεση και την φασιστική προσπάθεια φίμωσης της αντίθετης άποψης, προσπαθείς να πεις τι;;;;;

Πως ο ίδιος καταστρέφει το βιβλιοπωλείο του για να κάνει θόρυβο;;;;

Μάλλον η ανησυχία σου και ο πανικός σου, μπροστά στην αλήθεια που σου ξεσκεπάζει πάνω από τα έδρανα της βουλής, σου σκεπάζει την λογική.

Επειδή λοιπόν, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμαθείας, να σε ενημερώσω πως το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη, υιού του ιδιοκτήτη του εκδοτικού οίκου Γεωργιάδης, έχει πέσει θύμα φασιστικών επιθέσεων αρκετές φορές, πολλά χρόνια πριν ο Άδωνης γίνει βουλευτής και άρα δημόσιο πρόσωπο.

Αλλά όχι μονάχα αυτό. Και άλλα βιβλιοπωλεία έχουν δεχθεί τις φασιστικές επιθέσεις των αναρχοφασιστών εντολοδόχων των πραγματικών εξουσιαστών αυτού του τόπου, βιβλιοπωλεία που απλώς τόλμησαν να προτείνουν στο συνεχώς μειωμένο αριθμό αναγνωστών βιβλίων μια άλλη άποψη. Στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και αλλού έχουμε όλοι μας γίνει μάρτυρες τέτοιων κατευθυνόμενων επιθέσεων.

Βλέπεις, η άλλη άποψη που προτείνουν αυτοί οι εκδοτικοί οίκοι, είναι αντίθετη με την άποψη του συστήματος που μας θέλει μαζανθρώπους, υπηκόους μια ξεκάθαρα νομεκλατούρικης εξουσίας. Η άποψη αυτή στηρίζεται στην αρχαία Ελληνική γραμματεία, και αυτό ενοχλεί. Ενοχλεί, διότι μέσω του Πλάτωνα και του Σωκράτη, μέσω του Αριστοτέλη, του Ξενοφώντα, του Πλούταρχου, του Πορφύριου, του Αισχύλου, του Ηράκλειτου, του Επίκουρου, ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται πράγματα που το σύστημα που εσύ εκπροσωπείς, δεν θέλει να αντιληφθεί ο πολίτης.

Και για αυτό τα καταστρέφουν.

Όπως ο Χίτλερ.
Όπως οι βάρβαροι έκαψαν την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας.

Για να φιμώσουν την Αλήθεια.
Για να φιμώσουν την Αρετή.

Παίξε όσο θέλεις το παιχνίδι σου φίλε μου.

Δεν πρόκειται όμως να πείσεις κανέναν για τους ‘’αγαθούς’’ σκοπούς σου.

Με τιμή
Όμοιος
Επιστροφή στην κορυφή
Περαστικος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 21, 2008 9:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτο παντως ακουγοταν και παλαιοτερα στην πιατσα με νταραβερια χουλιγκανων της ΑΕΚ και τον κυκλο του Αδωνη. Να λοιπον που βγηκε και στη φορα.
Απο ακροδεξιους παντως ειναι ολα να τα περιμενεις. Μη ξεχνατε το παραδειγμα του Χιτλερ που ειχε βαλει φωτια στο γερμανικο κοινοβουλιο για να ριξει στοχευμενα τις ευθυνες αλλου και να βγει "δικαιωμενος".
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 21, 2008 9:53 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποιοι δε θέλουν να καταλάβουν ότι εδώ μέσα δεν περνάνε βρισιές και «υποδείξεις» το τι θα εγκρίνουμε ή όχι.
Αλλά ας δώσουμε για τους καλόπιστους κάποιες διευκρινήσεις:
α). Το κείμενο εγκρίθηκε γιατί περιείχε ειδήσεις (διασυνδέσεις-γνωριμίες κ.λπ) και πολιτικά ερωτηματικά. Και φυσικά δεν αναρτήθηκε από μας.
β). Η δική μας θέση έχει παρουσιαστεί αναλυτικά. Πάνω σε αυτό θα υπάρξει και στο νέο τεύχος που θα κυκλοφορήσει διεξοδική πολιτική ανάλυση.
Συνοπτικά:
· Καταδικάζουμε τέτοιες πράξεις κατηγορηματικά. Και καταδικάζουμε κι αυτούς που δεν τις καταδικάζουν…
· Τις εντάσσουμε, όμως, σε ένα προβοκατόρικο σχεδιασμό των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών.
· Αυτό δεν σημαίνει ότι τα θύματα είναι προβοκάτορες ή συμμετέχουν συνειδητά στο κάψιμό τους.
· Οι πράξεις αυτές δεν έχουν καμιά σχέση με Αριστερά και Αναρχισμό. Και όποιος τις χρησιμοποιεί για να πλήξει την αριστερή ή την αναρχική ιδεολογία λειτουργεί σαν προβοκάτορας γιατί αθωώνει και δεν ξεσκεπάζει τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς που βρίσκονται πίσω από αυτές. Δεν είναι οι «αναρχοαυτόνομοι» που καίνε, είναι το κράτος και το παρακράτος που καίει και τρομοκρατεί, χρησιμοποιώντας μάσκες «αναρχοαυτόνομων». Γι’ αυτό και δεν συλλαμβάνεται ΚΑΝΕΝΑΣ, και μάλιστα με τόσα μαζικά κρούσματα. Αυτά, λοιπόν περί αναρχοαυτόνομων κ.λπ, μόνο αφελείς ή πολιτικάντηδες δημαγωγοί (για αυτοπροβολή τους) μπορεί να τα λένε.
· Το να χρησιμοποιεί, συνεπώς κανείς την τρομοκρατία του κράτους και των παρακρατικών συμμοριών για τα κομματικά του παιχνίδια, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, είναι μέσα στο σύστημα της προβοκάτσιας, για τον απλό λόγο ότι δεν το ξεσκεπάζει, δεν το καταγγέλλει και το συγκαλύπτει.

Αυτά τα λίγα. Στο νέο τεύχος υπάρχουν αναλύσεις…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ενας ημιμαθής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 21, 2008 11:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συμφωνώ με την τοποθέτηση του «Ροβεσπιέρου».
Θέλω απλώς να επισημάνω κάποιες φτηνές δημαγωγικές ηλιθιότητες που
Συμπυκνώνονται στην παρακάτω παράγραφο του «Επισκέπτη»!

«Βλέπεις, η άλλη άποψη που προτείνουν αυτοί οι εκδοτικοί οίκοι, είναι αντίθετη με την άποψη του συστήματος που μας θέλει μαζανθρώπους, υπηκόους μια ξεκάθαρα νομεκλατούρικης εξουσίας. Η άποψη αυτή στηρίζεται στην αρχαία Ελληνική γραμματεία, και αυτό ενοχλεί. Ενοχλεί, διότι μέσω του Πλάτωνα και του Σωκράτη, μέσω του Αριστοτέλη, του Ξενοφώντα, του Πλούταρχου, του Πορφύριου, του Αισχύλου, του Ηράκλειτου, του Επίκουρου, ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται πράγματα που το σύστημα που εσύ εκπροσωπείς, δεν θέλει να αντιληφθεί ο πολίτης.»

Δηλαδή καίνε τα βιβλιοπωλεία αυτά επειδή είναι η δομή που αναιρεί το σύστημα, το κέντρο της ανατροπής του συστήματος. Τέτοια κοτσάνα δύσκολα ξεστομίζεται. Η «Αρχαία Γραμματεία» κυκλοφορεί από πολλούς εκδοτικούς οίκους και υπάρχει σε όλα τα βιβλιοπωλεία!!!
Κάποτε αποτελούσε και την κυρίαρχη καθεστωτική διδαχή. Δεν είδα το σύστημα να θίγεται ή να κλονίζεται στο ελάχιστο. Μόνο ένας πλασιέ αυτών των βιβλίων θα έλεγε τέτοιες μπούρδες.
Τι εννοεί, όμως, «σύστημα» ο «επισκέπτης»; Δεν μας το είπε. Και ποιο «σύστημα» ευαγγελίζεται; Αυτό της Αρχαίας Ελλάδας;
Μιλάει για την ημιμάθεια των άλλων και ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει απλά ζητήματα της ιστορικής εξέλιξης και τα περί «συστημάτων». Φαίνεται ότι ζει μόνο με τις ουτοπικές φαντασιώσεις επιστροφής στην Αρχαία Ελλάδα αγνοώντας ο φουκαράς ότι το «σύστημα» που ζούμε σήμερα είναι ο καπιταλισμός των υπερεθνικών μονοπωλίων.
Και αυτό το σύστημα έχει κάνει «επιστήμη» την πατριδοκαπηλία, την αρχαιοκαπηλία και πολλές άλλες «καπηλείες;». Δεν κινδυνεύει στο ελάχιστο από αυτές τις καπηλείες, αντίθετα οι «καπηλείες» το στηρίζουν. Γι’ αυτό και το σύστημα με τα ποικίλα ιδεολογικά του όργανα (ΜΜΕ κ.λπ) επιδοτούν πολιτικά και απροσχημάτιστα αυτές τις καπηλείες.
Κινδυνεύει το σύστημα από τα βιβλιοπωλεία και την «αρχαία γραμματεία», αλλά ο ΛΑΟΣ και τα στελέχη του παρελαύνουν σε όλα τα κανάλια!!!
Τους πραγματικούς κινδύνους, κύριε Επισκέπτη» το «σύστημα» τους εξαφανίζει, δεν τους προβάλλει και μάλιστα σκανδαλωδώς.
Ούτε αυτό το αλφαβητικό δεν γνωρίζεις και κομπάζεις για την ημιμάθεια των άλλων.
Επιστροφή στην κορυφή
Παραπολιτικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 29, 2008 5:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έλειπα και τώρα διάβασα την …αποστομωτική απάντηση του Περαστικού.
Φίλε μου, εγώ διατύπωσα ερωτήματα που τα έχουν όλοι σχεδόν οι Έλληνες.
Επίσης, έδωσα μαρτυρία του Ψαριανού για τις δωδεκαθεϊστικές «φιλίες». Και ακόμα τις επαφές του Άδωνι με τους χούλιγκανς της ΑΕΚ.
Αυτά τα στοιχεία, που δεν έχει διαψευστεί κανένα, τα συνδύασα με το τόσο συχνό κάψιμο του βιβλιοπωλείου του.
Τα οφέλη από το κάψιμο:
Τρομακτική πολιτική προβολή.
Ασφάλιστρα: παίρνεις χρήματα και για τις σαβούρες που έχεις.
Εμπορική διαφήμιση για νέα άνοδο των πωλήσεων από τους «πιστούς».
Εγώ τα βρίσκω αυτά ύποπτα. Και αν σκεφτεί κανείς και τα προβοκατόρικα μέσα που χρησιμοποιούν πάντα οι ακροδεξιοί, οι υποψίες μου σχεδόν γίνονται βεβαιότητα.
Να προσθέσω επίσης και μερικά ακόμα στοιχεία που συνηγορούν:
Το παρακρατικό κύκλωμα Νικολιτσόπουλου, γνωστό πλέον σε όλους, είναι στενά συνδεδεμένο με το κύκλωμα Πλεύρη- Γεωργιάδη. Δεν είναι μήπως ένας από τους δικηγόρους αυτού του κυκλώματος που πριν κάνει την «απόπειρα» αυτοκτονίας παρέδωσε επιστολές στον Πλεύρη και Γεωργιάδη;
Δεν είναι αυτοί οι δύο δικηγόροι του Νικολιτσόπουλου που έβρισκαν στέγη στο γραφείου του πατρός Πλεύρη;
Βλέπουμε λοιπόν:
Α). Πλεύρης: Χουντικές μυστικές υπηρεσίες, σκέτο παρακράτος.
Β). Νικολιτσόπουλος: Παρακράτος του ΠΑΣΟΚ, κύκλωμα εκβιασμών και μυστικών υπηρεσιών.
Γ).Νικολιτσόπουλος και δικηγόροι: Παρακράτος της ΓΣΣΕ και στενές επαφές με το ακροδεξιό παρακράτος.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Επιστροφή στην κορυφή
Παραπολιτικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 30, 2008 8:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ζητώ συγγνώμη από τον Περαστικό.
Για τον Επισκέπτη είναι γραμμένο.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες