Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ "μπαρόβιοι επαναστάτες"

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 20, 2008 10:19 am    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ "μπαρόβιοι επαναστάτες" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι ανανήψαντες και νυν μπαρόβιοι «επαναστάτες»


Διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του σημερινού «Ριζοσπάστη»:


Ο Περικλής Κοροβέσης, βουλευτής του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, την προηγούμενη Παρασκευή, 16 Μάη, βρέθηκε στην Πάτρα σε παρουσίαση βιβλίων για «το Μάη του '68» και, βεβαίως, δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει το ήθος του και το ποιόν του κόμματός του, καταφεύγοντας, όχι απλώς στον αγοραίο αντικομμουνισμό, αλλά και σε χυδαία επίθεση ενάντια στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα. Συγκεκριμένα - όπως καταγράφεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ την επομένη - δεν περιορίστηκε να χρίσει το γαλλικό Μάη «πιο σημαντικό από την μπολσεβίκικη επανάσταση» για την οποία αποφάνθηκε πως... «ήταν μια επανάσταση μειοψηφίας, η επανάστασή της χτίστηκε εκμηδενίζοντας ή σκοτώνοντας τους συμμάχους» και άλλα τέτοια ανιστόρητα. Αλλά, κατρακυλώντας στο έσχατο όριο της χυδαιότητας, έφθασε στο σημείο να πει, απαντώντας στο ερώτημα που ο ίδιος έθεσε για το «τι έδωσε, σήμερα η μπολσεβίκικη επανάσταση;», είπε: «Εδωσε την Κίνα και τις εκτελέσεις της, την Αλέκα Παπαρήγα, αλλά και το Βιετνάμ, όπου ανθεί η παιδική πορνεία»! Βεβαίως, το μίσος τους για την Οχτωβριανή Επανάσταση τους οδηγεί σε τέτοιες χυδαιότητες. Θαυμάστε την ηθική της αριστεροσύνης ενός «δήθεν αντί», που κάνει τον πολύ «προοδευτικό» ξεστομίζοντας μπόχα και σαπίλα.

ΣΧΟΛΙΟ:
Με τη λογική του υπερφυσικού μπεμπέ, πλανόδιου των μπαρ, και η Γαλλική Επανάσταση, γενικά οι αστικές επαναστάσεις, θα έπρεπε να καταδικαστούν γιατί γέννησαν τις μεγαλύτερες ανθρωποσφαγές της ανθρωπότητας, την ασύλληπτη βαρβαρότητα του σημερινού ιμπεριαλιστικού κόσμου. Άρα για τον ανανήψαντα αυτό φελλό (τον Κοροβέση εννοώ) δεν θα έπρεπε να γίνουν ούτε αυτές. Να μέναμε στην εποχή των σπηλαίων. Τέτοια σκέψη έχει ο «μπαρόβιος επαναστάτης».
Ούτε ο Γαλλικός Μάης (που τον θεωρεί τη μεγαλύτερη επανάσταση του αιώνα!!!) θα έπρεπε να έχει γίνει γιατί γέννησε «αριστερά» εκτρώματα, σαν τον ίδιο…
Τον καπιταλισμό, βεβαίως, δεν τον θίγει, αυτός ο ριζοσπάστης του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε αναρωτιέται για τα αίτια του εκφυλισμού της Ρώσικης Επανάστασης. Απλώς την αφορίζει, ξετυλίγοντας τα ρετάλια της σκέψης του και δικαιώνοντας την καπιταλιστική φρίκη και βαρβαρότητα.
ΑΞΙΑ η θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Απλώς αναρωτιέμαι πώς αυτές τις αηδίες του «μπαρόβιου» τις καταπίνουν κάποιοι «αριστεριστές» του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 4:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Αλκοολικός μουζίκος"

Διαβάστε ένα έξυπνο και καλογραμμένο κείμενο
ΕΔΩ:


http://kokkinipatrida.blogspot.com/2008/05/blog-post_22.html
Επιστροφή στην κορυφή
Θαλής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 22, 2008 7:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εδώ υπάρχει ακόμα ένα κείμενο σχετικό με το θέμα.
http://bazoma.blogspot.com/2008/05/blog-post_7292.html
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 23, 2008 8:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η βαρβαρότητα χωρίς όρια

Τοποθετώ εδώ αυτό το εξαίρετο κείμενο του Ριζοσπάστη, γιατί ο Κοροβέσης αποτελεί ένα "αριστερό ρετάλι" αυτής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας...

ΕΔΩ το κείμενο:
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=4560721&publDate=23/5/2008




Η αποξένωση, η αλλοτρίωση, η απανθρωποίηση, η μετατροπή του «ανθρώπου σε λύκο για τον άνθρωπο» στην πιο αποκρουστική τους εκδήλωση.

Η τελευταία υπόθεση με το νέο κύκλωμα παιδεραστίας σοκάρει. Η αποκάλυψη για την περίπτωση του αιμομείκτη πατέρα στην Αυστρία συνεχίζει να συγκλονίζει. Δύσκολα μπορεί ο νους να εξηγήσει τέτοια ποταπότητα, τέτοια κτηνωδία.

Ο νους, ωστόσο, έχει αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα ενός κόσμου όπου κάθε τρία δευτερόλεπτα πεθαίνει κι ένα παιδί από την πείνα και τις ασθένειες. Θέλουν να συνηθίσουμε ότι κάθε μέρα 30.000 παιδιά θανατώνονται σε όλο τον πλανήτη, ως τα πιο ευάλωτα θύματα της φτώχειας και της αγριότητας που βασιλεύει παντού, από τη βιομηχανία καταναλωτικών ειδών που αλέθει παιδιά - εργάτες στο Μπαγκλαντές μέχρι τη «βιομηχανία του έρωτα» που διοργανώνει «σαφάρι σεξ», με θύματα παιδιά στα Πουκέ.

*

Ο μιθριδατισμός από τις εικόνες της εξαθλίωσης και της εκμετάλλευσης εκατομμυρίων παιδιών που δουλεύουν σαν εξαρτήματα στις μηχανές της παγκοσμιοποιημένης βιομηχανίας θέλει να κάνει εύπεπτο το δηλητήριο της βαρβαρότητας.

Ποιος κινεί τα νήματα αυτής της αθλιότητας; Μπορεί το σύστημα που «νομιμοποιεί» τους εκμεταλλευτές παιδιών, που επιτρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούνται σαν «εργαλεία» στην κεφαλαιοκρατική παραγωγή και να καταγράφονται σαν «παράπλευρες απώλειες» στους πολέμους των πολυεθνικών, να λειτουργήσει σαν προστάτης των παιδιών όταν αυτά μετατρέπονται σε «εργαλεία» για την ικανοποίηση της νοσηρότητας και του σαδισμού;

Τα ξεφτέρια της «ευρύτητας πνεύματος» ας μιλήσουν για «δογματισμό». Εμείς θα υπενθυμίσουμε ότι:

Ο «πολιτισμός» ενός κόσμου που ανέχεται τους εκμεταλλευτές, αλλά «φρίττει» με τους παιδεραστές, έχει ως οικονομική του βάση το βιασμό της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

*

Ο «πολιτισμός» αυτού του οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου, στο πλαίσιο του οποίου οι παιδεραστές διεκδικούν ακόμα και τη νομιμοποίησή τους ως πολιτικό κόμμα (όπως συνέβη πρόσφατα στην Ολλανδία) δείχνει να έχει ξεχειλίσει.

Υπάρχει διέξοδος; Υπάρχει λύση;

Σε μια παράγραφο του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, οι Μαρξ - Ενγκελς σημείωναν:

«Οι αστικές φλυαρίες για την οικογένεια και την ανατροφή, για τις προσφιλείς σχέσεις των γονιών με τα παιδιά, γίνονται τόσο πιο αηδιαστικές, όσο περισσότερο, εξαιτίας της μεγάλης βιομηχανίας, σπάνε όλοι οι οικογενειακοί δεσμοί για τους προλετάριους και τα παιδιά μεταβάλλονται σε απλά είδη εμπορίου και σε όργανα εργασίας».

Λόγια γραμμένα το 1848. Λόγια τόσο επίκαιρα, όσο και η βρωμιά του κόσμου που περιγράφουν, και καλούν για την εκ θεμελίων ανατροπή του.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες