Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καλή πτήση Μάκη

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 23, 2008 2:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καλή πτήση Μάκη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΑΛΗ ΠΤΗΣΗ ΜΑΚΗ

Κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό μεταίχμιο: Στο βάλτωμα των βιομηχανιών της Ενημέρωσης και το πέρασμα στον ηλεκτρονικό Τύπο, που παρέχει τις μεγάλες δυνατότητες μιας δημοσιογραφίας αδέσμευτης, μαχητικής και ανατρεπτικά παρεμβατικής.Ευχόμαστε στο Μάκη καλή επιτυχία!!!
Δημοσιεύουμε το κεντρικό άρθρο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
WWW.ZOUGLA.GR




Κυκλοφορούμε κι είμαστε εδώ,παρόντες στην κούρσα μιας διαφορετικής ενημέρωσης προσαρμοσμένης στις ταχύτητες της εποχής της. Η ηλεκτρονική εφημερίδα που δεν κρατάτε πλέον στα χέρια - όπως τους παλιούς καλούς καιρούς - αλλά παρατηρείτε στην οθόνη είναι έτοιμη να ξεδιπλώσει μπροστά σας όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.
Αλλάζει το μέσον όχι ο τρόπος και αυτό είναι πανεύκολο να το διαπιστώσετε ταξιδεύοντας στα ενδότερα των έσω.
Η ζούγκλα της ενημέρωσης έχει ταυτότητα,παρελθόν,παρόν και διαδικτυακό μέλλον. Όποια κι αν είναι η σχέση σας μαζί της είμαστε σίγουροι οτι θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον τον νεο της ρόλο. Ολα αυτά τα χρόνια της κοινής μας περιπέτειας στον χώρο της επικοινωνίας και της ενημέρωσης η αντίληψη οτι μας εμπιστεύεστε κι όταν δεν μας αποδέχεστε αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη κάθε προσπάθειας. Σήμερα επαναλαμβάνεται το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο γιατι η τεχνολογία επιβάλλει τον επαναπροσδιορισμό των ρόλων δημοσιογράφου-πομπού και αναγνώστη-δέκτη.
Το σύστημα δίνει την δυνατότητα μιας αμοιβαία εντιμότερης σχέσης, στα πλαίσια της οποίας ο αναγνώστης μπορεί να είναι ενεργός. Αναγνώστης,τηλεθεατης ή ακροατής μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αντιστρέψει τους ρόλους περνώντας στην απέναντι όχθη. Να γράψει,να στείλει τη φωνή ή την εικόνα του να αντιδράσει παρεμβαίνοντας άμεσα να δώσει την είδηση με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Κυκλοφορούμε κι είμαστε εδώ έτοιμοι να πούμε όχι για άλλη μια φορά στην χυδαιότητα,την υποκρισία,τον συμβιβασμό,την εμπορευματοποίηση,την συγκάλυψη. Με την πίστη οτι μοναδικός εντολέας μας-αφεντικό-είσαστε εσείς και μόνον εσείς,βγαίνουμε στόν αέρα του διαδικτυακού χάους στοχεύοντας να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο και πιο ελκυστικό. Μόνοι χωρίς την παρουσία γενναίων και επιδέξιων κομιστών-συνεταίρων. Καλή πτήση.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Λεονάρντο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 23, 2008 8:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι καλή επιτυχία να του ευχηθούμε;
Με τα Euro του θείου Γιώργου στη τσέπη, με την γνήσια εκπομπή στο αντικειμενικό και σεβάσμιο Alter, το θαυμασμό του πληθυσμού για το μαχητικό παιδί του (που ξεσκεπάζει τους κουρσάρους της ζωής), με νέα και ωραία σύντροφο, με υγεία, με Cayenne λαμπρό να τον οδηγεί στις βόλτες του, τι άλλη επιτυχία να θέλει ο άνθρωπος;
Πόση άλλη καλή επιτυχία να αντέξει κανείς;
Εκτός αν είναι σαρκασμός, και δεν το καταλάβαμε...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες