Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Δημοσιογραφική "λεπρή καμαρίλα"

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΑΤΑΛΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 21, 2008 5:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δημοσιογραφική "λεπρή καμαρίλα" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η δημοσιογραφική «λεπρή καμαρίλα»

Αν με τη λέξη αλητεία εννοεί κανείς την ακρότατη έκφραση του αντικοινωνικού παρασιτισμού στα βαλτονέρια της κοινωνίας, τότε μπορούμε να πούμε, με όλο μας το δίκιο, για το δημοσιογραφικό Ιερατείο πως πρόκειται για την καθεστωτική «εστεμμένη αλητεία» στο κορύφωμά της.
Διευκρίνιση: δεν μιλάμε για τη μεγάλη μάζα των πληβείων δημοσιογράφων, αλλά τη δημοσιογραφική «λεπρή καμαρίλα». Φυσικά και αυτή η «μάζα», μέσα στη γενική σήψη και διάβρωση «αγωνίζεται», πλην εξαιρέσεων, να αποκτήσει το «παράσημο» της «λεπρής καμαρίλας».

Αυτό που χαρακτηρίζει αυτή τη «λεπρή καμαρίλα» και επεκτείνεται σε όλο το δημοσιογραφικό χώρο είναι ο κομπασμός της ημιμάθειας: μια καταθλιπτική πνευματική κενότητα που την καλύπτουν με την έπαρση της φανφάρας και της «παντογνωσίας»!!!
Αν μελετήσει κανείς όλους αυτούς τους εξυπνάκηδες πολυλογάδες θα διαπιστώσει όλη την καλοαναθρεμμένη έκφραση της γνωστικής και ηθικής τους φτώχειας, την τραγική ανέχεια των πνευματικών τους πόρων: Ηθικά ευνούχοι, πολιτικά κατευθυνόμενοι και φθονεροί απέναντι στις αξίες…
Ένα τυπικό παράδειγμα, ίσως όχι από τα χειρότερα, αλλά από τα πλέον αμίμητα, λόγω της ναρκισσιστικής του αυτοϊκανοποίησης, είναι ο Αλέξανδρος Βέλιος.

Το παρακάτω κείμενο από το «τρωκτικό» είναι αποκαλυπτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://troktiko.blogspot.com/2008/04/blog-post_6023.html






Κόψτε την μεγάλη εβδομάδα τους "ξερόλες"-δημοσιογράφους. "Νηστέψτε" απο αυτούς.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλλιος έδειξε για άλλη μια φορά πόσο σοβαρά πρέπει να παίρνουμε το...επάγγελμα του. Στο ερώτημα που του έκανε ένας ιερέας "Πιστεύετε στην Ανάσταση"; Απάντησε: " Γιατί εσείς ήσασταν παρών;"

Μπράβο Αλέξανδρε Βέλιο τον έβαλες στην θέση του. Και τους απέδειξες ότι ούτε η επανάσταση του 1821 έγινε γιατί δεν ήσουν παρών, ούτε ο Α' παγκόσμιος πόλεμος, αλλά ούτε ο Αινστάιν γεννήθηκε ποτέ. Αλέξανδρε Βέλλιε, όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από σένα. Εσύ είσαι ο κόσμος. Διάβασε και κάποιο βιβλίο. Δεν σου είπε κανείς να πιστεύεις αλλά η ιστορία δεν ξεγράφεται και τα ευαγγέλια δεν αμφισβητήθηκαν ούτε απο ιστορικούς-άθεους.

ΚΌΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ.

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 22, 2008 10:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τοποθετούμε εδώ το κείμενο του σημερινού "Ριζοσπάστη" για τον Τσίπρα, γιατί θεωρούμε ότι ο Τσίπρας είναι το προϊόν του τηλεοπτικού θεάματος. Δηλαδή ανήκει στη "λεπρή καμαρίλα" των δημοσιογραφικών σώου.
Αυτό αποκαλύπτει και το παρακάτω κειμενάκι.
Φωτογραφίζεται με το πετριοδικό του "χαβαλέ" και της διαφθοράς των νέων του Λαμπρακιστάν, εγχείρημα βεβαίως που ξεκίνησε από την "Ελευθεροτυπία"!!!
Σε αυτό, λοιπόν, το έντυπάκι του χαβαλέ ο "αριστερός" Τσίπρας στέλνει τον Μαρξ στο σκουπιδοτενεκέ!!!






Για γέλια και για κλάματα

Γρηγοριάδης Κώστας


Οταν είσαι απών από τους μεγάλους αγώνες του λαού μας σκαρφίζεσαι διάφορα για λίγη δημοσιότητα. Για την κατάληψη στο γραφείο του Αλ. Τσίπρα λέμε. Ο οποίος φωτογραφίζεται δεμένος απ' το λαιμό ως τα πόδια στην καρέκλα του για το περιοδικό Schooligans (που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ» του Σαββάτου). Ενα περιοδικό που φιλοδοξεί, όπως μαρτυρά και το όνομά του, να εκφράζει και απευθύνεται σε νέους του σχολείου,(για να τους περνά την ψυχολογία του χαβαλέ) διάλεξε ο Αλ. Τσίπρας στο πλαίσιο του «αντισυμβατικού» προφίλ που φιλοτεχνεί για να μας ενημερώσει ότι «έχει κάνει σκονάκι, έχει βάλει βύσμα στο στρατό, έχει βρεθεί σε παρέες που πίνουνε χασίς». Τάσσεται ακόμα αναφανδόν υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς, (δηλαδή ελεύθερο το ναρκωτικό), παρότι ο ίδιος δεν έχει δοκιμάσει, γιατί «εγώ σαν άτομο έχω μια φοβία με τα drugs». Δηλώνει ακόμα ότι τον στενοχωρεί που δεν έχει πια τις αντοχές να ξενυχτάει και να κάνει τα «hangover που έκανε». Μας πληροφορεί επιπλέον ότι λέει μικροψεματάκια, ότι μικρός είχε κλέψει ένα παγωτό από τον ψιλικατζή της γειτονιάς κι άλλα τέτοια ενδιαφέροντα. Σε όλα in, ρε παιδάκι μου, αυτός ο Πρόεδρος αλλά των «αγαθών» του συστήματος.

Φυσικά, μέσα σ' όλο αυτό το «χαβαλέ» υπήρξαν και κάποια πιο σοβαρά. Η παραδοχή του συμβιβασμού και της υποταγής. Δηλώνει, λοιπόν, πως ήταν πλάνη η πίστη του κάποτε στον Μαρξ, η πίστη ότι «ο καπιταλισμός θα σταματήσει και θα πάμε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης της κοινωνίας που είναι ο σοσιαλισμός. Για μένα ήταν νομοτελειακό αυτό. Πίστευα ότι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο θα σταματήσει» (...) «Διαψεύστηκα»!

ΥΓ 1: Θυμάστε τον Τσίπρα να ξεσπαθώνει κατά των ΜΜΕ που τους «κατακρεουργούν». Ε, περασμένα, ξεχασμένα. Στην ως άνω συνέντευξή του παραδέχτηκε πως «τώρα ναι, τα ΜΜΕ είναι φιλικά μαζί του».

ΥΓ 2: Στον ΣΥΝ κάνουν βήματα. Απ' το υπέρ του Κλίντον με αυταπάτες πέρασαν κατά τον Τσίπρα στο «Ομπάμα χωρίς αυταπάτες».
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες