Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
KAMIA συμμετοχή στα "αντιρατσιστικά" happenings!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Συντροφική Συσπείρωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 4:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: KAMIA συμμετοχή στα "αντιρατσιστικά" happenings! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ως "παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού" έχει θεσπιστεί η 21 Μαρτίου, και την ίδια μέρα αναμένεται να διοργανωθεί "αντιρατσιστική" συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, από διάφορους καθεστωτικούς φορείς και "μη κυβερνητικές οργανώσεις", όπως η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, η "Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος" (η δημοσιογραφική παράταξη του γκαιμπελικού "Ιού" της Ελευθεροτυπίας), η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό», ελληνοαλβανικοί σύνδεσμοι, η κοινότητα Μπανγκλαντές και... φυσικά η νεολαία ΣΥΝ (του νέου "Μεσσία" της "αριστεράς", Αλέξη Τσίπρα).

H Συντροφική Συσπείρωση Ενάντια στην Αντιεθνικιστική Τρομοκρατία, απευθυνόμενη σε κάθε αφυπνισμένο σύντροφο και συντρόφισσα, αλλά και σε κάθε Έλληνα πολίτη που δεν έχει διαβρωθεί από την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα τής Νεοταξίτικης "αριστεράς" να αγνοήσει το εν λόγω happening και να γυρίσει την πλάτη σε όλες αυτές τις επιδοτούμενες φιέστες, που κηρύττουν την υποταγή του λαού μας στον εφιάλτη της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις όχι μόνο δεν κατατοπίζουν, αλλά αποπροσανατολίζουν την ελληνική κοινωνία από τα μείζονα προβλήματά της. Γιατί πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας ΔΕΝ είναι ο "ρατσισμός" απέναντι σε όλα αυτά τα εκατομμύρια αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας.

Πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό, είναι ο υφέρπων ρατσισμός που καλλιεργείται εδώ και χρόνια εις βάρος της ιστορικής ελληνικής εθνότητας, που καλείται με φασιστικό τρόπο να αποδεχτεί την εθνική της αυτοκτονία (γιατί αυτό συνεπάγεται η αποδοχή τριών εκατομμυρίων μεταναστών, σε μία χώρα που φθίνει και γηράσκει εξαιτίας της υπογεννητικότητας) για να μην αποκληθεί... "ρατσιστική"!

ΓΙΑΤΙ δεν μπορείς να πουλάς "αντιρατσισμό" και "διεθνιστική αλληλεγγύη", όταν αποδέχεσαι τις βασικές δομές και τα ιδεολογήματα του Καπιταλισμού, που στην παρούσα φάση δρα υπέρ των "ανοικτών συνόρων", των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" (βλ. αμέριστη στήριξη σε αλβανούς κοσοβάρους, σλαβόφρονες της Μακεδονίας, έγερση μειονοτικών ζητημάτων σε Θράκη, Ήπειρο κ.λπ.) και της μετατροπής των κοινωνιών μας σε "πολυπολιτισμικούς" αχταρμάδες.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι τον Ιμπεριαλισμό, που είναι ο βασικός αίτιος για τον ξεριζωμό όλων αυτών των ανθρώπων από τις πατρογονικές τους εστίες, πολεμώ τον Καπιταλισμό, που αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους όλου του κόσμου σαν καταναλωτικές μονάδες παραγωγής, ΣΗΜΑΙΝΕΙ αντιστέκομαι στην προπαγάνδα του "πολυπολιτισμού", που θέλει να μεταλλάξει τις κοινωνίες σε αδιαφοροποίητους πολτούς χωρίς εθνική και ταξική συνείδηση, χωρίς πολιτισμικές και ιστορικές αναφορές.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ απομονώνω τις διακρίσεις εις βάρος τους που προέρχονται από φυλετικές ή εθνικές προκαταλήψεις, αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν καλώ τον λαό να απεμπολήσει τις παραδοσιακές κοινωνικές του δομές, αντικαθιστώντας τις με ένα αμφιβόλου ποιότητας αντικοινωνικό έκτρωμα, στα πρότυπα των ΗΠΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ενάντια στο Σύστημα, που τους χρησιμοποιεί ως ΔΟΥΛΟΥΣ, παλεύοντας ταυτόχρονα για καλύτερες συνθήκες στην πατρίδα τους, όπου θα επιστρέψουν και θα αγωνιστούν για την ανοικοδόμηση και την πρόοδό της, δημιουργώντας ένα ισχυρό Προλεταριακό Κράτος που θα αντισταθεί ΜΑΖΙ με τη δική μας χώρα, ενάντια στην Αμερικανονατοϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε καμιά περίπτωση αποδοχή των αμερικανόπνευστων "αντιρατσιστικών" ιδεολογημάτων, διάλυση του εθνικού και κοινωνικού μας ιστού και... χαζοχαρούμενες συναυλίες από τον κάθε είδους καθεστωτικό φορέα. Γι' αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα όλη αυτή την προσπάθεια, που εντάσσεται σε ένα γενικευμένο πλαίσιο αποχαύνωσης και τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, που κατηγορείται από το Σύστημα, μαζί με τους "χαβαλέδες" της Νεοταξικής "αριστεράς", ως "ρατσιστική".

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, κάθε ευαισθητοποιημένο και αντιστεκόμενο πολίτη να συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις στο μεγάλο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που θα διοργανωθεί από το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα για τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ και 5 χρόνων από την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ.

Ο αγώνας των λαών ενάντια στον Ιμπεριαλισμό είναι αυτό που πραγματικά φοβούνται οι Επικυρίαρχοι, σε αντίθεση με τα "αντιρατσιστικά" πανηγυράκια που δεν διστάζουν να χρηματοδοτούν άπλετα...


Συντροφική Συσπείρωση
Ενάντια στην Αντιεθνικιστική Τρομοκρατία


από http://kokkinipatrida.blogspot.com/2008/03/happenings.html
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΑΤΑΛΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 7:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάντα οι εξουσίες για να υποτάσσουν πιο αποτελεσματικά τους λαούς κατασκεύαζαν και χρησιμοποιούσαν Δαίμονες, Διαβόλους και Μπαμπούλες.
Οι νεοταξικοί «Δαίμονες» είναι η «τρομοκρατία», ο «εθνικισμός» και ο «ρατσισμός».
Αυτοί είναι οι αόρατοι, δαιμονοποιημένοι εχθροί της ανθρωπότητας. Αυτά είναι τα νέα κατασκευασμένα τρομοκρατικά φετίχ της αυτοκρατορικής εξουσίας, των περιφερειακών εξουσιών και των εντολοδόχων τους.
Η παραδοσιακή αριστερά (σοσιαλδημοκρατία, σταλινισμός και αντισταλινικές σέχτες) επειδή είχε διαπαιδαγωγηθεί με το να υποκλίνεται και να προσκυνάει τα είδωλα και τα «δόγματα», πιάστηκε στο δόκανο των νέων αυτοκρατορικών ιδεολογημάτων. Ο «εθνικισμός», ο «ρατσισμός» κ.λπ, από συγκεκριμένες ιστορικές σχέσεις, έγιναν υπεριστορικές αφαιρέσεις, δαιμονοποιημένες έννοιες. Έτσι μεταλλάχτηκε σε ιδεολογική μαγκούρα της Νέας Τάξης. Αποτέλεσε και το άλλοθί της και την πολιτική εμπροσθοφυλακή της. Και όπως πολύ ορθά υπογραμμίζει το παραπάνω κείμενο υποκατέστησε τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό με τον αγώνα ενάντια στο δαίμονα «εθνικισμό» και «ρατσισμό». Φυσικά δεν διακρίνει τον υπαρκτό πλανητικό «εθνικισμό» του ιμπεριαλισμού και τα κατασκευασμένα εθνικιστικά υποπροϊόντα του, αλλά τον ανύπαρκτο «εθνικισμό» των ιστορικών εθνών-κρατών!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 15, 2008 11:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τη σκυτάλη την παίρνει το ΚΚΕ;

Διαβάζουμε σήμερα, στην «Άποψη» του «Ριζοσπάστη», τα ακόλουθα:

«Το δηλητήριο του εθνικισμού - σοβινισμού ήταν και εξακολουθεί να είναι ένα βασικό «όπλο» που αξιοποίησαν και αξιοποιούν οι ιμπεριαλιστές, προκειμένου να περνάνε την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» στα Βαλκάνια. Η διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια έγινε κατορθωτή με την υποδαύλιση από τις ευρωαντλαντικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των εθνοτικών συγκρούσεων, με τα τραγικά αποτελέσματα που γνωρίζουμε και έχουν μετατρέψει την περιοχή σε μπαρουταποθήκη, που κρύβει προφανώς και άλλες εκρήξεις.
Έτσι, σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό και με δεδομένη την κατευθυνόμενη ...κόντρα για το όνομα της γειτονικής μας χώρας, της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, είναι πάνω από βέβαιο ότι κινήσεις όπως αυτή που καταγράφτηκε στη Βόρεια Ελλάδα, για συμμετοχή μαθητών δημοτικών σχολείων σε εθνικιστική παρέλαση στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, γίνονται «λάδι στη φωτιά». Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, και μάλιστα από ...εκπαιδευτικούς, επιχειρούν να ποτίσουν τη συνείδηση νέω
ν ανθρώπων με το δηλητήριο του εθνικισμού…»

Φαίνεται ότι η ηγεσία του ΚΚΕ, αρχίζει να μπαίνει ενεργά στον καθεστωτικό, «αντιεθνικιστικό» αγώνα, υιοθετώντας πλήρως τα ιδεολογήματα της Αυτοκρατορικής Νέας Τάξης. Καιρός να τη δούμε να κατεβαίνει, μαζί με τους επιδοτούμενος αντιεθνικιστές», σε «αντιενικιστικές» πασαρέλες.
Είναι τέτοια η καθεστωτική «ομοψυχία» στο ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων, που η ηγεσία του ΚΚΕ, δεν θέλει να χάσει τα πρωτεία στον αγώνα κατά του «εθνικισμού»!!!
Μόνο που δεν μας εξηγεί τι σημαίνει «εθνικισμός» σήμερα. Πάνω σε ποιες αστικές, εθνικές τάξεις πατάει. Γιατί μια και επικαλείται την ταξική θεώρηση, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η ιδεολογία του εθνικισμού είναι ιδεολογία των εθνικών αστικών τάξεων!!!
Ο «εθνικισμός» δεν είναι ένας δαίμονας χωρίς μάνα και πατέρα.
ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο στα Βαλκάνια δεν υπάρχουν «καθαρές» εθνικές αστικές τάξεις. Σύσσωμο το κεφάλαιο πλασάρει το νέο ιδεολόγημά του: Αυτό του αντιεθνικισμού. Δαιμονοποιεί τον «εθνικισμό» και προωθεί τα αντιεθνικιστικά, νεοταξικά ιδεολογήματά του.
Αυτό είναι το πρώτο ταξικό βάθρο, πάνω στο οποίο έπρεπε να πατήσει η ηγεσία του ΚΚΕ!!!
Δεν εξαφανίζει, όμως, μόνο αυτή την ταξική βάση. Αυθαιρετεί βάναυσα σε όλα τα ζητήματα.
Μας λέει γενικά ότι ο ιμπεριαλισμός δημιουργεί εθνικισμούς στα Βαλκάνια για να διαιρέσει τους λαούς. Αυτό είναι τόσο γενικό που δεν λέει τίποτα.
Ο ιμπεριαλισμός δημιουργεί μαφιόζικα κράτη προτεκτοράτα, χωρίς ΚΑΜΙΑ εθνική αστική τάξη και προωθεί εθνικά κα θρησκευτικά μίση εναντίον των ιστορικών εθνικών κρατών. Δηλαδή δημιουργεί «εθνικισμούς» στη βάση του μίσους εναντίον των υφιστάμενων εθνων-κρατών. Με ποιο απλά λόγια κατασκευάζει ΟΧΙ εθνικισμούς τάξεων, αλλά υστερικές εθνικιστιές διαθέσεις στη βάση του ΑΝΤΙ. Στη βάση των ιμπεριαλιστικών επιδιώξεων ΕΝΑΝΤΙΟΝ των υφιστάμενων, ιστορικών εθνών- κρατών.
Οι κατασκευασμένες εθνικιστικές καταστάσεις της Νέας Τάξης, τροφοδοτούνται με το μίσος εναντίον των εθνών- κρατών, της Ελλάδας π.χ. και κατευθύνονται όχι από εθνικές συγκρούσεις «εθνικών τάξεων», αλλά από το ιμπεριλιστικό κεφάλαιο για την κατάτμηση και υποταγή των εθνών κρατών.
Το να κάνουμε αφαίρεση όλων αυτών και να κατηγορούμε την άμυνα των λαών των εθνών κρατών σαν εθνικισμό, τότε ή δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα από αυτά που γίνονται γύρω μας, ή έχουμε περάσει με το μέρος του ιμπεριαλισμού, ανεξάρτητα από τους αναθεματισμούς που εκτοξεύουμε εναντίον του.
Η ηγεσία του ΚΚΕ πρέπει να ξεκαθαρίσει τούτο το απλό. Ή καταδικάζει την αυτοκρατορική στρατηγική των προτεκτοράτων και όλα τα συνακόλουθα (καμιά συζήτηση με τα κατασκευασμένα προτεκτοράτα, εθνική άμυνα απέναντι στην επίθεση των ΝΑΤΟϊκών προτεκτοράτων) ή δεν μπορεί να μας λέει από τη μια για ΝΑΤΟΪκά προτεκτοράτα και από την άλλη να υιοθετεί τα ιδεολογήματα του ΝΑΤΟ, να δέχεται το γεωγραφικό(!) προσδιορισμό του ονόματος «Μακεδονία» και να λοιδορεί σαν εθνικισμό, κινήσεις εθνικής αυτοάμυνας και αξιοπρέπειας.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 17, 2008 2:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://www.greekalert.com/


ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Για μια ακόμη φορά οι υποστηρικτές όλων των Αμερικανικών και νατοικών σχεδίων χτύπησαν!!!
Αυτή την φορά με επιστολή που δημοσιεύτηκε στην Αυγή
Ξεκινώντας προκλητικά αναφερόμενοι στην FYROM ως "Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" αγνοώντας και την θέση του κόμματος τους αλλά και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού (για τέτοιους δημοκράτες μιλάμε)!!!!!!
συνεχίζουν λέγοντας πως η γειτονική χώρα πρέπει να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία γιατί κατα αυτούς δεν διακυβεβεύεται κανένα "εθνικό συμφέρον"!!!
τώρα το πως γίνεται κάποιοι που είναι μονίμως ενάντια σε ότι λέγεται "εθνικό συμφέρον" να μας λένε πως δεν υπάρχει κίνδυνος δεν είναι εύκολα κατανοητό...και βέβαια ούτε αυτοί θα το καταλαβαίνουν...αλλά τι να κάνεις; ας όψεται η ανάγκη!!!!!!!!

αλλά φυσικά δεν μένουν εκεί....συνεχίζουν στηρίζοντας 100% την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου καθώς ούτε και εκεί βλέπουν κάποιον κίνδυνο "αλβανικής απειλής"!!!!

και αφού μας τα λένε όλα αυτά ωραία και καλά...κάνουν και το άλμα για να μην χάσουν την βιτρίνα που τόσο πολύ προσπαθούν να κρατήσουν -γιατί πουλάει-
και στρέφονται και κατά του ΝΑΤΟ και του Εθνικισμού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με λίγα λόγια
βγάζουν μια επιστολή για μια ακόμη φορά που στηρίζει πλήρως την βούληση Αμερικάνων και Νατοικών και στην ίδια επιστολή μας πουλάνε χάντρες και καθρεφτάκια πως αυτοί κατα τα άλλα είναι ενάντιοι στον ρόλο του ΝΑΤΟ!!
βγάζουν μια επιστολή που στηρίζει πλήρως τον Σκοπιανό και τον Αλβανικό Εθνικισμό και μετά καταγγέλουν τον Ελληνικό!!!!

Η επιστολή όμως για να αποδείξει πως στηρίζεται από "κάποιους" συνοδεύεται και από τις υπογραφές διαφόρων μελών που φυσικά προέρχονται από το....ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΚΟΑ, Νεολ. ΣΥΝ...

Αλήθεια ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας συμφωνούν ή όχι με την επιστολή;
αυτό είναι το καινούριο που φέρνεται; και αν είναι αυτό...από που το φέρνεται; από το Αμέρικα απευθείας; η σας το στέλνουν;
ο Λαζόπουλος θα την διαφημίσει την επιστολή ή φοβάστε πως αν φθάσει και εκεί θα σας πάρουν με τις ντομάτες;
και τέλος...την διγλωσία αυτή πως θα την ονομάσετε; πλουραλισμό απόψεων; ανοικτό κόμμα στην διαφορετικότητα; Το επισημαίνουμε γιατί καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως όλες αυτές οι ατάκες πάλιωσαν και πως θα πρέπει να σας βοηθήσουν και οι φίλοι σας να βρείτε άλλα κόλπα για να πουλάτε προπαγάνδα εναντίον αυτού του τόπου...

χαρείτε τους ... http://www.avgi.gr/cgi-bin/hwebpressrem.exe?-A=483966&-w=&-V=hpress_int&-P

** Αυτή την φορά ξεχάσατε να συμπεριλάβετε υπογραφές και από το Ουράνιο Τόξο...γιατί άραγε; το ξεχάσατε ή δεν τους βάλατε γιατί θεωρείτε πως ο ρόλος τους έχει αποκαλυφθεί;
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 18, 2008 10:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι καλύτεροι έμμεσοι απολογητές της Νέας Τάξης και ταυτόχρονα οι ροπαλοφόροι της. Με μανδύα "αριστερό" και ρόπαλο τους τον "αντιεθνικισμό" περιβάλλουν τους Νεοταξίτες και τους προστατεύουν από όσους σκέπτονται και αντιστέκονται. Αυτή είναι η αποστολή τους. Είναι οι πραιτοριανοί του συστήματος.
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες