Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
TERMINAL 119: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κ. Αθανασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 25, 2008 10:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: TERMINAL 119: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μία αξιόλογη ανάλυση για τους επιδοτούμενους Αμερικανοτσολιάδες



OΡΓΑΝΩΣΗ TERMINAL 119
Φερέφωνο του σιωνισμού και του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στη χώρα μας




Τα Τάγματα Εφόδου των παρακρατικών που εισέβαλαν με τις πλάτες της Αστυνομίας στην Αμάρυνθο. Εδώ, λίγο πριν φάνε ξύλο από τους εξαγριωμένους κατοίκους (υπό την καθοδήγηση των ενσωματωμένων στην Αμαρυνθιώτικη κοινωνία Αλβανών μεταναστών).



Η Ελλάδα εδώ και πάνω από 15 χρόνια ζει τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης. Οι συνέπειες αυτές δεν περιορίζονται στο γεωπολιτικό πεδίο, αλλά επεκτείνονται σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Και στον ιδεολογικό-πολιτικό τομέα έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές, μεταβολές και μεταλλάξεις. Μεταξύ άλλων ο κλασσικός αναρχικός χώρος της δεκαετίας του '80, που στόχευε καθαρά στην αντικρατική πάλη, έχει υποσκελιστεί και συρρικνωθεί και τη θέση του έχει πάρει μία υπόπτου προελεύσεως κίνηση, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως "antifa", δηλαδή ως κίνηση «αντιφασιστών», «αντιρατσιστών» και «αντιναζί». Πρόκειται στην πραγματικότητα για δραστηριοποίηση παρακρατικών μηχανισμών που προσπαθούν μέσα από ποικίλες «παρεμβάσεις» να προπαγανδίσουν το πνεύμα του αντιπατριωτισμού και του κοσμοπολιτισμού και να προαγάγουν την εδραίωση της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας. Φθάνουν μάλιστα στο σημείο να συγκροτούν ομάδες κρούσης τραμπούκων που έχουν ως στόχο να επιβάλουν δια της βίας την «πολιτική ορθότητα» (βλ.: "Ο ρόλος των antifa στην σύγχρονη καταστολή", http://www.mavroskrinosblogspot.com/2007/09/blog-post_462.html και "Τα νέα τάγματα εφόδου", http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1832 ).
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς από πού εκπορεύεται αυτό το φαινόμενο. Η συνεχής πολεμική κατά των εθνών και τα κηρύγματα υπέρ της παγκοσμιοποίησης, σε συνδυασμό με τον πακτωλό χρημάτων που ρέουν συνεχώς υπέρ της «αντιρατσιστικής» εκστρατείας στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη, καταδεικνύουν ότι πίσω απ' όλο αυτό το στήσιμο των προπαγανδιστικών αυτών μηχανισμών βρίσκονται οι ΗΠΑ και τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, τα οποία βρίσκουν στήριγμα στους εγχώριους υπηρέτες τους, στους ντόπιους λακέδες του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα φιλοαμερικανών «αντιεξουσιαστών» αποτελεί η περίπτωση της οργάνωσης Terminal 119, γνωστής για τα γεγονότα στην Αμάρυνθο Ευβοίας (19-11-2006). Τότε με αφορμή το «βιασμό» μίας Βουλγάρας μαθήτριας από συμμαθητές της, ομάδες μεταφερόμενων «ζηλωτών» από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα «εξεστράτευσαν» στην Εύβοια με σκοπό ως «πεφωτισμένοι» να δώσουν ένα μάθημα στους «άξεστους» και διακατεχόμενους από «πατριαρχικές» και «σεξιστικές» αντιλήψεις χωρικούς για τις "politically incorrect" πεποιθήσεις τους, φωνάζοντας και γράφοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον τους και βεβηλώνοντας το μνημείο των πεσόντων του χωριού, με συνέπεια να υποστούν από τους αγανακτισμένους κατοίκους άγριο ξυλοδαρμό (βλ.: http://www.terminal119.gr/show.php?id=388 ). Οι ίδιοι δεν κρύβουν την πηγή προέλευσής τους. Ο αριθμός "119"; αποτελεί σύμφωνα με τις διακηρύξεις τους «μία έμμεση συμβολική αναφορά στο τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη του 2001 και τις τεράστιες πολιτικές ανακατατάξεις που προκάλεσε σε όλους τους τομείς της σύγχρονης πολιτικής» (βλ.: http://www.terminal119.gr ). Απροκάλυπτα λοιπόν δηλώνουν ότι σχετίζονται άμεσα με τον αμερικανικό παράγοντα, ο οποίος κατ' αυτούς όχι μόνο δεν είναι υπεύθυνος για πολλά από τα δεινά που μαστίζουν σήμερα την ανθρωπότητα, αλλά και αποτελεί «θύμα» της «τρομοκρατίας». Η ταύτιση εξάλλου των θέσεων του Terminal 119 με αυτές του State Department και του εκπροσώπου της εδώ αμερικανικής πρεσβείας είναι εκπληκτική: καταπολέμηση της «τρομοκρατίας», καταδίκη του αντιαμερικανισμού και του αντιμπεριαλισμού (βλ.: "Κάποιες θέσεις για τον αντί/αντιμπεριαλισμό", Terminal 119, τεύχος 1 (Ιούνης 2006-Ιανουάριος 2007), σ. 111, Terminal 119, τεύχος 2 (Φλεβάρης-Ιούνης 2007), σ. 11), αλλά και του αντικαπιταλισμού (βλ.: "Ποιος μίλησε για αντικαπιταλισμό;", Τerminal 119, τεύχος 1, σ. 61) , «ασφαλές» Ισραήλ (βλ.: "Ο εσωτερικός εχθρός και τα πυρηνικά του Ιράν", Terminal 119, τεύχος 1, σ. 13) κ.ά.




Μέλη της "αντιεξουσιαστικής" antifa με τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ σημαίες της Μ. Βρετανίας, της (πάλαι ποτέ) ΕΣΣΔ, των ΗΠΑ και του Ισραήλ (του ρατσιστικού-φασιστικού κράτους που σφάζει βρέφη στην Παλαιστίνη).


Η ρητορική του Terminal 119
Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή».
Προσπαθούν λοιπόν κάποιοι να μας αφαιρέσουν το νόμιμο δικαίωμά μας στην πάλη (ή έστω στην απλή κριτική) ενάντια στο σιωνισμό και τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό υπό το πρόσχημα του αγώνα κατά του αντισημιτισμού και του ρατσισμού. Παράλληλα δε αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας στρέφονται κατά της πατρίδας μας και του λαού μας, του πολιτισμού και των παραδόσεών μας, δεδομένου ότι αυτές θεωρούνται «οπισθοδρομικές» και εκτρέφουν έναν «υφέρποντα φασισμό». Κατ' αυτούς λοιπόν ο λαός μας χρειάζεται μία ριζική «αναμόρφωση», ώστε να γίνει και αυτός "politically correct".
Στα πλαίσια αυτά προσπαθούν να μας δημιουργήσουν τύψεις και ενοχές που υποστηρίζουμε τους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου στην πάλη τους για εθνική ανεξαρτησία, που συντασσόμαστε συναισθηματικά με τη Ρωσία στο νέο Ψυχρό Πόλεμο, που στραφήκαμε και στρεφόμαστε κατά των ΝΑΤΟϊκών επεμβάσεων σε Σερβία, Ιράκ και Ιράν, που δυσανασχετούμε με την ετσιθελική επιβολή της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας, που ακόμα εμμένουμε στην επιθυμία μας για εθνική αυτοδιάθεση και που εξακολουθούμε να νιώθουμε Έλληνες. Στόχος τους είναι να παραμένει πάντοτε στο απυρόβλητο το Ισραήλ και να μην αμφισβητείται ποτέ το μοντέλο της παγκοσμιοποίησης, δεδομένου ότι οποιαδήποτε τέτοιου είδους ενέργεια ή και απλή σκέψη αποτελεί κατ' αυτούς «κρυπτοναζισμό». Μέσα από τη δαιμονοποίηση της αντίστασης στον ιμπεριαλισμό και τη Νέα Τάξη προσπαθούν να μας αφοπλίσουν ιδεολογικά, ούτως ώστε τ' αφεντικά τους να δρουν ανενόχλητα, προάγοντας χωρίς περισπασμούς το «έργο» τους.
Ένας από τους προσφιλέστερους στόχους τους είναι βεβαίως η Εκκλησία, προφανώς λόγω του εθναρχικού της ιστορικά ρόλου, αλλά και της ηθικής και πνευματικής επιρροής που ασκεί στην κοινωνία. Ωστόσο στο στόχαστρό τους βρίσκονται και πολιτικοί σχηματισμοί ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, οι οποίοι αντιμάχονται τον ιμπεριαλισμό και την παγκοσμιοποίηση. Π.χ. το ΚΚΕ στηλιτεύεται συχνά ως αντισημιτικό (μαζί με τον ΛΑΟΣ), διότι δεν συναινεί στις ενέργειες των Ισραηλινών που αποσκοπούν στον αφανισμό του παλαιστινιακού λαού, αναπτύσσοντας αντικατοχική και αντιμπεριαλιστική δράση, ούτε συμμερίζεται την προβαλλόμενη από τους σιωνιστές θέση ότι τα αποκλειστικά σχεδόν θύματα του ναζισμού ήταν οι Εβραίοι (είναι γνωστό ότι οι Έλληνες κομμουνιστές έχουν ως σημείο αναφοράς τους την Εθνική Αντίσταση, αλλά και τη θυσία των 20.000.000 περίπου Σοβιετικών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου). Η στάση αυτή των Ελλήνων πατριωτών -ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης- «χαλάει τη σούπα» της μονοπώλησης του «Ολοκαυτώματος» από τους Εβραίους και της συνεπακόλουθης επιχειρούμενης θυματοποίησης του ίδιου του κράτους του Ισραήλ. Ο ελληνικός λαός έχει το ηθικό παράστημα και δεν νομιμοποιεί τα ισραηλινά εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού και του λιβανέζικου λαού (όπως πράττουν πολλοί σε χώρες της Δύσης ως πράξη «εξιλέωσης» των χριστιανικών κοινωνιών έναντι του κατατρεγμένου από τους ναζί «περιούσιου» λαού του Θεού). Αυτό είναι κάτι που τους ενοχλεί.



Ο παλαιός φασισμός...


...και ο νέος (με το πρόσχημα του παλαιού...)!



Στην υπηρεσία του σιωνισμού, του ιμπεριαλισμού και της Νέας Τάξης
Κάποιοι λοιπόν φαίνεται ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Πρόκειται για ελληνόφωνους φιλοαμερικανούς «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι κινούνται και δραστηριοποιούνται με έξωθεν οδηγίες. Οι τραμπούκοι αυτοί της Νέας Τάξης -ή «αμερικανοτσολιάδες» αν προτιμάτε- διακρίνονται για τις φιλοαμερικανικές, φιλοϊμπεριαλιστικές, φιλοσιωνιστικές, ατομικιστικές, αντιπατριωτικές και εθνοφοβικές θέσεις τους. Αναπτύσσουν έντονη φιλοϊμπεριαλιστική δράση, προπαγανδίζοντας τη νεοταξική ιδεολογία. Προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα που δεν είμαστε «πολιτικά ορθοί», που πιστεύουμε στην πατρίδα, στο λαό και τον σοσιαλισμό, που εν τέλει νιώθουμε Έλληνες. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα της κοινωνίας και της ανθρωπότητας, εάν αισθανόμασταν απλώς «πολίτες του κόσμου» ή ίσως ακόμη καλύτερα εάν ήμασταν ομοφυλόφιλοι (βλ.: "Queer", Tristero, σ. 83-84). Όταν όμως διαπιστώσουν ότι οι προσπάθειές τους να μας προσεταιριστούν πέφτουν στο κενό, τότε καταφεύγουν στη βία (στην Ελλάδα υπάρχει σημαντικός αριθμός "antifa" συμμοριών) ή και κινούνται νομικά με σκοπό να μας τρομοκρατήσουν και να μας φιμώσουν (βλ.: "Μία δίκη ορόσημο. Η απαρχή μιας ιδεολογικής δικτατορίας", http://www.mavroskrinosblogspot.com/2007/12/blog-post_24.html ). Είναι στην πραγματικότητα παρακρατικές δυνάμεις καταστολής.
Εμείς από την πλευρά μας μπορεί να μην είμαστε σε θέση να αποκόψουμε τον ομφάλιο λώρο της έξωθεν χρηματοδότησης και της γενικότερης ενίσχυσης και υπόθαλψής τους από διεθνή κέντρα εξουσίας, ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποκαλύπτουμε την πραγματική τους φύση, τον πραγματικό τους ρόλο, το πραγματικό τους πρόσωπο, την πηγή εκπόρευσής τους. Μπορούμε να τους ξεμπροστιάζουμε και να τους ξεσκεπάζουμε ενώπιον της κοινής γνώμης. Γιατί εμείς είμαστε οι κύριοι αυτού του τόπου. Γιατί εμείς είμαστε ο λαός και αυτοί μία ελάχιστη μειοψηφία λακέδων του ιμπεριαλισμού, οι οποίοι θέλουν να διεισδύσουν στις μάζες και να διοχετεύσουν εκεί την αντεθνική και αντιλαϊκή τους ιδεολογία. Είναι εχθροί του λαού! Ας τους απομονώσουμε! Με τον τρόπο αυτό θα τους εξουδετερώσουμε.



Σ.Σ.: Δημοσιεύθηκε στο ΡΕΣΑΛΤΟ, τ. 25
Επιστροφή στην κορυφή
φιλαλήθης



Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 410
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 27, 2008 1:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Προ ημερών είδα, ότι κάποιος ..."αντιφασίστας" έχει δημοσιεύσει ένα χυδαίο λίβελλο παραληρηματικών ύβρεων. Αλλού ίσως δεν θα μπορούσε να είχε δημοσιευτεί αυτό το έμεσμα πέραν του ...indymedia, φυσικά...
Rolling Eyes

Επειδή νομίζω, ότι προφανέστατα αφορμάται από το (αξιοσημείωτο, τεκμηριωμένο και ενδιαφέρον) κείμενο του ανωτέρω φίλου μας, παραθέτω προς ενημέρωσι (του πού έχουν φτάσει τα ...εναλλακτικά media) τον σύνδεσμο.

Αυτό που πρέπει εδώ να πει κάποιος είναι, ότι είναι μέγιστη ανανδρία να τοποθετεί το εν λόγω πρόσωπο, δηλ. το δείνα απαίδευτο/ ανώριμο "μειράκιο"(πιθανότητα 95%), στο indymedia το χονδροειδές λιβελλογράφημά του, που τεκμαίρεται (εύκολα), πως έχει χαρακτηριστικά παραληρήματος(μαθημένα τα βουνά απ'τα χιόνια). Κι αυτό δεδομένης της φασιστικού τύπου πλην όμως ...εναλλακτικής λογοκρισίας του ιστοχώρου αυτού. Αυτό τον ...διάλογο ήθελε ο ..."αντιφασίστας"; ( Very Happy ) Το ότι εθίγη από τους (όντως) οξείς χαρακτηρισμούς του κειμένου αυτού δεν συνεπάγεται ανοχή σε αυτά τα αίσχη. Και κλείνω εδώ, αντιστεκόμενος στον πειρασμό να προβώ σε οξύτερες (δίκαιες) κρίσεις.


Με την ευκαιρία, θα ήθελα να τονίσω, ότι μόλις διαβάσαμε πάλι για τα νέα κατορθώματα της "αντιεθνικιστικής κίνησης", που φυσικά το indy, ως εναλλακτικό μέσο που είναι, έχει την ...αποκλειστική κάλυψι της χρονογραφικής και θεωρητικής παραγωγής της. Ποια είναι αυτά; Μα, ότι επικροτούν την ανεξαρτητοποίησι του Κοσσυφοπεδίου. Καταγγέλουν -κατά τα λεγόμενά τους, εμείς δεν γράφουμε ό,τι μας καπνίσει...- τον σερβικό ...εθνικισμό που αναζωπυρώθηκε τώρα, τον "φασίστα Μιλόσεβιτς" που έκανε εθνοκάθαρσι, και επιχαίρουν διότι οι Έλληνες "εθνικιστές" που είναι φιλοσέρβοι ...ηττήθησαν!!! Μετά από τέτοια αυτο...ακύρωσι, τι απομένει να πούμε εμείς; Ότι είναι ειδεχθή φερέφωνα
των ΝΑΤΟφασιστικών αθλιοτήτων είναι αυταπόδεικτο. Rolling Eyes

_________________
Α.«Μη πεποίθατε επ' άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία» (Ψαλμ.145, 3)
Β."....κλοπή είναι η οπωσδήποτε και οθενδήποτε αποκτηθείσα ιδιοκτησία....": Μέγας Βασίλειος, "Ασκητικά", 34,1-2
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 27, 2008 1:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε Φιλαλήθη, εγώ δεν θα φεισθώ χαρακτηρισμών. Συγγνώμη, για τούτο.

Ο άθλιος συντάκτης αυτού του άθλιου κειμένου είναι προφανές ότι διαθέτει νοημοσύνη αμοιβάδας. Ο άνθρωπος τα μόνα βιβλία, που θα έχει διαβάσει, είναι το βιβλίο της Ρεπούση και οι βιβλιοδεμένες ανακοινώσεις της "αντιφασιστικής". Στην καλύτερη πάλι των περιπτώσεων ίσως να διαβάζει και τα άρθρα των Σωμερίτη, Πρετεντέρη, Κούρτοβικ, Σημίτη και του λοιπού συρφετού των εκσυγχρονιστών. Α, να μην λησμονήσω και τα άρθρα του Ιού της Ελευθεροτυπίας. Στοιχηματίζω πως θα τα έχει βιβλιοδέσει με δέρμα χαραγμένο με χρυσοτυπία! Συλλεκτικά πράγματα, δηλαδή.

Ο τύπος αυτός έχει τρικυμία εν κρανίω. Ταυτίζει τον Μπογιόπουλο με το Ρεσάλτο και τον θεωρεί αρθρογράφο του. Συνεπώς, τεκμαίρεται ότι το ΚΚΕ είναι εθνικομπολσεβικικό κόμμα, αφού ένας αρθρογράφος του Ριζοσπάστη, αρθρογραφεί στο "φασιστικό", "εθνικιστικό", "ρατσιστικό" Ρεσάλτο. Προφανές ψέμα δηλαδή, διότι τα άθρα του Μπογιόπουλου είναι αναδημοσιεύσεις, αν καταλαβαίνει τί σημαίνει αυτή η λέξη, που πολύ αμφιβάλλω. Παραλείπω να σχολιάσω τα χονδροειδή ψέματα του σχετικώς με το περιεχόμενο των άρθρων του Μπογιόπουλου, διότι θα ήταν ωσάν να προσπαθήσω να αποδείξω πως η Γη είναι στρογγυλή!

Βέβαια, για να καλύψει την νεοταξική του δυσοσμία, γράφει και κάτι άλλα παραληρηματικά περί Αριστεράς, ΚΚΕ, αληθινού κομμουνισμού και δεν συμμαζεύεται. Μάλιστα! Μάς παραδίδει μαθήματα αριστεροσύνης ο...ανώνυμος "αντιφασίστας" εκ Θεσσαλονίκης, ο οποίος αμφιβάλλω αν έχει διαβάσει εν συνόλω 100 σελίδες από τους κλασσικούς του Μαρξισμού. Τί ζητώ κι εγώ τώρα! Δεν έχει χρόνο ο άνθρωπος για κάτι τέτοιο. Προέχει ο "αντιφασιστικός" αγώνας.

Συνέχισε έτσι, καημένε "αντιφασίστα", έχεις την συμπόνια μας.


Υ.Γ.: Για την "Αντιεθνικιστική" μόνο τα ακόλουθα θα πω. Ζήτω το ανεξάρτητο Κόσσοβο. Ζήτω η ανεξάρτητη Θράκη. Ζήτω η ανεξάρτητη Κρήτη. Ζήτω η ανεξάρτητη Τσαμουριά. Ζήτω η ανεξαρτητη Μακεδονία. Ζήτω η ανεξάρτητη Πελοπόννησος. Ζήτω η ανεξάρτητη Μύκονος. Confused Rolling Eyes Twisted Evil Surprised
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 27, 2008 2:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η "Ιερά Εξέταση" ωχριά μπροστά στους Ιεροεξεταστές
της νεοταξικής "αριστεράς"!!!

Δραματικά αδαείς, αφορίζουν σαν "φασιστικό" και "εθνικιστικό" ό,τι αντιτίθεται στον αυτοκρατορικό ιμπεριαλισμό και τα ιδεολογήματά του.
Έμμισθοι κουκουλοφόροι που το μόνο που γνωρίζουν είναι να βρίζουν και να συκοφαντούν.
δεν μπορούν να αρθρώσουν ίχνος μαρξιστικού λόγου και γαυγίζουν "αριστερά", στιγματίζοντας υστερικά το
ΡΕΣΑΛΤΟ !!!
Δεν βλέπουν ότι θα καταγραφούν σαν οι νέοι δωσίλογοι της ελληνικής ιστορίας, αλλά ουρλιάζουν εναντίον του "φασιστικού" ΡΕΣΑΛΤΟ.
ΑΞΙΟΣ ο ΜΙΣΘΟΣ τους.
Και κάτι τελευταίο:
Τους παρέχουμε όσες στήλες του περιοδικού για να αποδείξουν το "φασισμό" μας και τη δική τους μαρξιστική σκέψη
ΙΔΟΥ η ρόδος, ιδού και το πήδημα δειλά ανθρωπάκια...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες