Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Τέρενς Κουίκ και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των ψευτοαναρχικών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Manko



Ένταξη: 17 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 36

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 07, 2008 9:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Τέρενς Κουίκ και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των ψευτοαναρχικών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.youtube.com/watch?v=MKdDyo6O4zY

Kατ' αρχάς να δηλώσω ότι δεν τρέφω καμία εκτίμηση για το πρόσωπο του μεγαλοδημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ, ουδέ για τον λαλίστατο αρχαιολάτρη-νεοεκλεγέντα βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Τα όσα τίθενται όμως στο βίντεο που σας παραπέμπω, είναι εύλογα ερωτήματα που θέτω κι εγώ με τη σειρά μου στους φίλους του φόρουμ.

Παρατηρούμε την τελευταία εβδομάδα στα κανάλια να παρελαύνουν ένα σωρό αγανακτισμένοι πολίτες και δημοσιογράφοι, που καταγγέλλουν την βία των χρυσαυγιτών και την υποστήριξη που έτυχαν από τα ΜΑΤ, στην επίθεσή τους κατά των αναρχικών-αντιεξουσιαστών. Δεν εξετάζω εδώ το κατά πόσο θεμιτό είναι να διαμαρτύρονται οι οπαδοί του "αντιεξουσιαστικού" χώρου, όταν επιχειρούν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ να απαγορεύσουν σε έναν άλλο πολιτικό χώρο να πραγματοποιήσει μια ανοιχτή εκδήλωση και αντ' αυτού... τις τρώνε. Θα σταθώ στο ότι υπάρχει μια γενικευμένη αγανάκτηση για την υπαρκτή ή μη στήριξη των ΜΑΤ στους χρυσαυγίτες.
Από τα κανάλια δεν περίσσεψαν οι δηλώσεις κατά της φασιστικής βίας, κατά της δράσης (παράνομης ή όχι) των ακροδεξιών-νεοφασιστών-νεοναζιστών κ.ο.κ. Και καλώς υπάρχει αυτή η αγανάκτηση. Σε μία χώρα που έχει ζήσει στο ΠΕΤΣΙ της την ιδεολογία του Φασισμού και του Ναζισμού (από την όψη και από την... κόψη), σε μία χώρα που έχει δώσει το ΑΙΜΑ της για την όποια ελευθερία, που απείλησε πριν από 60 χρόνια η τερατώδης αυτή ιδεολογία, σε μία χώρα ακόμα που οι πολίτες της βίωσαν τόσες διώξεις από την πρόσφατη δικτατορία, είναι ΦΥΣΙΚΟ να προκαλεί ΑΠΕΧΘΕΙΑ η δράση ατόμων με τέτοιες αντιλήψεις.

ΟΜΩΣ ο φασισμός δεν έχει πρόσωπο. Πέρα από τον απροκάλυπτο φασισμό των χρυσαυγιτών (που για όνομα του Θεού, πρόκειται για ένα τσούρμο 20-30-50 καταπιεσμένων μαλακισμένων που έχουν παρασυρθεί από 10 φυρερίσκους ΚΥΠατζήδες της κακιάς ώρας) υπάρχει και ο υφέρπων ΟΡΑΤΟΤΑΤΟΣ φασισμός των ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ της δήθεν "αντιεξουσιαστικής" "αριστεράς" (και τα δύο βάλτε τα σε ΠΟΛΛΑ εισαγωγικά).
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοαποκαλούνται... αριστεροί και μάλιστα αντιεξουσιαστές κάποιοι εγκληματίες, κουκουλοφόροι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ που στο όνομα της... αντιμετώπισης του φασισμού χρησιμοποιούν το κατεξοχήν μέσο του φασισμού που είναι η ΩΜΗ ΒΙΑ.

Πιστεύω ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει μια ιδιόμορφη κατάσταση. Από τη μια καταδικάζεται (και καλώς γίνεται έτσι) η βίαιη δράση μερικών ακροδεξιών κωλόπαιδων (θυμάτων εντέλει των παρενεργειών του καπιταλισμού), από την άλλη όμως θεωρείται ως... φυσιολογική η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΙΑΙΗ ΔΡΑΣΗ των "αναρχικών"... καλόπαιδων. Αυτών που έχουν δικαίωμα, με τη στήριξη μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ, 101 "μη" κυβερνητικών οργανώσεων, του 98% των δημοσιοκάφρων και του... εθνικού αρλεκίνου κυρίου (τσου ρε) Λάκη Λαζόπουλου να:
- Καταλαμβάνουν πανεπιστήμια αφήνοντας πίσω τους ένα τοπίο βομβαρδισμένο
- Καίνε βιβλιοπωλεία, σπάνε προθήκες καταστημάτων, καταστρέφουν, λεηλατούν, ισοπεδώνουν
- Στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε δεν είναι αρεστός στις ανθελληνικές ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ διεστραμμένες αντιλήψεις τους
- Βυσοδομούν κατά πάντων, ακόμη κι αυτής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (βλ. αφίσες κατά Χριστόδουλου)
- Επιτίθενται κατά χωριών, των οποίων οι κάτοικοι κατηγορούνται ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ως σεξιστές και βιαστές
- Τρομοκρατούν: φοιτητές, πρυτάνεις, πολιτικούς κ.ο.κ.

και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Αναρωτιέμαι: η βία έχει χρώμα; Αν όχι, γιατί δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ απ' όλα τα πολιτικά κόμματα, οργανώσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (υποστηρίκτριας κατά τ' άλλα της ελευθερίας του λόγου) και κανάλια η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ επίθεση των ακροαριστερών-ψευτοαναρχικών κουκουλοφόρων ΑΛΗΤΩΝ κατά του βιβλιοπωλείου Γεωργιάδης; (10η κατά σειρά).

Μήπως τελικά σ' αυτή τη χώρα υπάρχει μια ιδιόμορφη ασυλία των ψευτοαναρχικών ΦΑΣΙΣΤΩΝ;
Τι θα γινόταν αν χρυσαυγίτες επιτίθονταν στα γραφεία του ΣΥΝ ή κάποιου αναρχικού στεκιού;
Θα σκούζαν ΝΑΙ ή ΟΧΙ τα ΜΜΕ για ανοχή του κράτους απέναντι στη βία των φασιστοειδών;
ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται το ίδιο με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΦΡΙΛΑ και τους ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ των καθοδηγούμενων και επιδοτούμενων νεοφασιστών αλητών του δήθεν "αντιεξουσιαστικού" χώρου;

Αναμένω τις απόψεις σας. Δεκτές και οι ύβρεις στο πρόσωπό μου από "θιγόμενους" (αν και δεν είναι αυτό το ζητούμενο).

Υ.Γ.: Απαιτείται πρώτα η παρακολούθηση του 10λεπτου βίντεο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 07, 2008 9:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ το κείμενο!!!
Μια παρατήρηση μόνο: ΟΛΟΙ μιλάνε για τις πλάτες των αστυνομικών στους Χρυσαυγίτες. Δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω.
ΑΛΛΑ για τις "πλάτες" των αστυνομικών στους "αντιεξουσιαστές" στην Αμάρυνθο, δεν είδα ΤΟΤΕ να γίνεται θόρυβος από τα πολύχρωμα "προοδευτικά" παπαγαλάκια...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κόκκινος δράκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 07, 2008 10:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: H αλήθεια έχει δύο όψεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάθε αλήθεια έχει δύο όψεις.

Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε ότι στα επεισόδια του Σαββάτου 2/2 οι χρυσαυγίτες βγάλαν μαχαίρια, τσακίσανε στο ξύλο και μάλιστα είχαν την ΑΠΛΕΤΗ ΚΑΛΥΨΗ των ΜΑΤ (να σημειωθεί βέβαια, ότι οι χρυσαυγίτες επιτίθονταν σ' αυτούς που προσπαθούσαν με ρόπαλα, μαχαίρια, πέτρες και πριόνια να καταλάβουν το χώρο όπου οι πρώτοι θα έκαναν μια νόμιμη εκδήλωση).

Θα λέγαμε τη μισή αλήθεια όμως αν δεν επισημαίναμε και την κάλυψη αυτή την είχαν στο παρελθόν ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ και οι λεγόμενοι "αντιεξουσιαστές".
Και μια και ο λόγος σχετικά με τα γεγονότα του Σαββάτου, ιδού ένα παράδειγμα που δείχνει ότι οι δυνάμεις καταστολής δεν κάνουν πλάτες μόνο στους νεοφασίστες.



Η πρώτη σκηνή είναι από την κοινή επίθεση μπάτσων και χρυσαυγιτών κατά των αντιεξουσιαστών (2/2/2008).




Η δεύτερη σκηνή όμως είναι από την επίθεση των αντιεξουσιαστών κατά των γραφείων της χρυσής αυγής στη Θεσσαλονίκη. Μέρα-μεσημέρι πήγαν, τα έκαναν λαμπόγυαλο και γύρισαν σαν κύριοι στην κατάληψή τους και όλα αυτά... με τη συνοδεία(!) των ΜΑΤ!!!


Επιπλέον, για να λέμε και του... φασίστα το δίκιο, οι χρυσαυγίτες δεν θα είχαν ΠΟΤΕ κάποιον Λαζόπουλο να τάσσεται ξεκάθαρα ΥΠΕΡ τους!!!
Δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=YazEY5fzMHM
Επιστροφή στην κορυφή
Ανον



Ένταξη: 08 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 2:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σύμφωνα με τον Λαζόπουλο στη χώρα αυτή αρκεί να είσαι νέος και να δηλώνεις αριστερός ... και αποκτάς εισητήριο στην ασυδοσία γιατί λέεί αυτοί είναι η ελπίδα αυτού το τόπου (που πάει να γίνει τοπίο-τόπι).

Όσο για την υποκρισία ΟΛΩΝ σχετικά με την μόνιμη ασυλία των τραμπούκων-κουκουλοφόρων δείχνει σαν όλοι να ξέρουν το τι παίζεται και δεν μας το λένε.

Και ταυτόχρονα με την αυτοαναιρετική τους μπουρδολογία κατάφεραν να κάνουν τους χρυσαυγίτες μάγγες και στον τομέα των επιχειρημάτων.

Η αηδία της δικτατορίας των εναρέτων έχει γραφεί κάπου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 11:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πραγματικα.
Ενα αψογο κειμενο.
Με την αδεια σου Μanko,
δημοσιευτηκε και εδω.
http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?t=5846
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες