Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα προβοκατόρικα τρομοκρατικά παιχνίδια

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 10:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Τα προβοκατόρικα τρομοκρατικά παιχνίδια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα προβοκατόρικα τρομοκρατικα παιχνίδια

Μέσα στο γενικότερο κλίμα της πνιγηρής σκανδαλολογία δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι προβοκάτσιες των επεισοδίων, έτσι ώστε η Αθήνα να μεταβληθεί σε κόλαση με όλων των ειδών τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.
ΕΧΟΥΜΕ γράψει πολλές φορές και εδώ μέσα και στο περιοδικό ότι υπάρχουν συγκροτημένες παρακρατικές συμμορίες και από τα δύο άκρα.
Επισήμανση: πολλοί που ακολουθούν αυτές τις οργανωμένες συμμορίες δεν έχουν επίγνωση, καμιά συνείδηση του ρόλου τους. Είναι εξαθλιωμένα «θύματα» που πιστεύουν ότι «κτυπούν» το κράτος και τον καπιταλισμό.
Το παρακράτος και ιδιαίτερα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ελέγχουν πλήρως κάποιους «ντούρους» εξτρεμιστές και των δύο άκρων. Ανάλογα με τις πολιτικές σκοπιμότητες της συγκυρίας δρουν, βιοπραγούν, καταστρέφουν, μεταβάλλουν την Αθήνα σε κόλαση.
Σε επίπεδο κομματικής πολιτικής έχουμε το πιγκ-πονγκ στα ΜΜΕ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ.

Μια παραλλαγή αυτού του παιχνιδιού είναι οι υποκινούμενες και κατευθυνόμενες συγκρούσεις «αριστεριστών» και «ακροδεξιών».
Το ίδιο αφεντικό έχουν. Πού αποσκοπούν το έχουμε γράψει στο περιοδικό και εδώ μέσα πάρα πολλές φορές.
Τα τρομοκρατικά παιχνίδια, σε όλες τις ποικιλίες τους, αποτελούν προνομιούχο μέσον άσκησης πολιτικής από το κράτος και παρακράτος…

Το παρακάτω κείμενο του Lupus είναι αποκαλυπτικό.
Πηγαίνετε να δείτε και τα ηχογραφημένα ντοκουμέντα,
ΕΔΩ:

http://lupus002.blogspot.com/






Τα ΜΑΤ συνεργάστηκαν με την Χρυσή Αυγή εναντίον των Αναρχικών στα σημερινά επεισόδια! Δείτε το βίντεο

Όταν το Κράτος δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει το Παρακράτος, προφανώς ανέχεται την συνδρομή του …Παρακράτους.

Απολαύστε λοιπόν τα ΜΑΤ με την βοήθεια του Ακροδεξιού παρακράτους της Χρυσής Αυγής, να μάχονται το …άλλο παρακράτος της Ακροαριστεράς και των Αναρχικών, στους δρόμους της Αθήνας.

Και μία ερώτηση: επιτρέπεται άραγε η Αστυνομία να δέχεται την συνεργασία πολιτών που εμφανώς παρανομούν (με ρόπαλα, πέτρες κλπ), για να καταστείλει άλλους πολίτες που επίσης παρανομούν (με ρόπαλα, πέτρες κλπ). Μάλλον θα το προβλέπει ο κανονισμός της Αστυνομίας...

Θα ήθελα να ήξερα ποίος ηλίθιος επέτρεψε δύο συγκεντρώσεις την ίδια μέρα στο ίδιο σημείο…

Η κυβέρνηση πάντως δεν ευνοείται από την εικόνα Χάους και Καταστροφής που βλέπουμε παντού πια γύρω μας… Ή μήπως την βολεύει η αλλαγή της ατζέντας; Γρίφος...

Δείτε το βίντεο! Ροπαλοφόροι με κράνη βγαίνουν από τις γραμμές των ΜΑΤ και συγκρούονται με τους Αναρχικούς. Αμέσως μετά επιστρέφουν και καλύπτονται μέσα στις γραμμές των ΜΑΤ.
ΥΓ 8.49μμ Πάντως κάποιοι είχαν επισημάνει από χθες για το ασύμβατο των δύο συγκεντρώσεων εδώ

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΦΝΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 11:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εύστοχο και καλογραμμένο κείμενο από το 2ξίδιο.
http://2xidio.blogspot.com/



“ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”,”ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”"ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ!!!

Η σημερινή μέρα (2-2-2008) θα μείνει και αυτή στην ιστορία των “αγώνων”

που κάνουν οι “τζάμπα μάγκες”!!!

Για μιά ακόμη φορά ομάδες ροπαλοφόρων και μη, αγνών ιδεολόγων “αντιφασιστών” και “φασιστών” βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να συγκρουστούν για το άδειο πουκάμισο και πιθανόν για την Ελένη.

Η όλη κατάσταση θυμίζει συμμορίες βορειαμερικάνων να συγκρούονται για την κυριαρχία περιοχών με την υψηλή επίβλεψη της αστυνομίας η οποία έπαιζε το ρόλο του διαιτητή.

Την ίδια ώρα στην ΔΕΗ Χαλκοκονδύλη οι εργαζόμενοι προσπαθούσαν να αποτρέψουν το ξεπούλημα της ΔΕΗ στις ξένες εταιρίες.

Ομως οι ευσταλείς νέοι που έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας δεν πήγαν στην ΔΕΗ να διαδηλώσουν και να συγκρουστούν για να υπερασπίσουν τα λαικά συμφέροντα, αλλά αποκομμένοι απο το λαό έπαιζαν το παιγνίδι Κλέφτες και Αστυνόμοι για να στρέψουν τα φώτα των ΜΜΕ επάνω τους και να βοηθήσουν την Κυβέρνηση να αναπνεύσει.

Εμείς προτείνουμε να δοθεί ένας χώρος, ένα γήπεδο π.χ. στους χρυσαυγίτες και τους αντιεξουσιαστές να λύσουν τις διαφορές τους και να αλληλοφαγωθούν απερίσπαστοι, μιάς και είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα κανείς δεν θα τους αναζητήσει.

Και οι δυό πλευρές φασίζουν απροσχημάτιστα χρησιμοποιώντας επιχειρήματα παιδικής χαράς.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί το βιολί βιολάκι τους.

Φαίνεται οτι διακατέχονται απο το κόμπλεξ της αυτοεπιβεβαίωσης και της προβολής γιά να δείξουν οτι υπάρχουν.

Τα ΜΜΕ βρήκαν και γιά σήμερα θέμα άν δεν το δημιούργησαν τα ίδια.
Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 10:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αλαβάνος: Ο «αριστερός» Καίσαρας!


Ο Αλαβάνος, ήταν ο μόνος που ιδεολογικά κάλυψε τους λεγόμενους αντιεξουσιαστές. Με το γνωστό καισαρικό του ύφος, μας είπε, ότι θα συντρίψουμε τους φασίστες. Δηλαδή, ο Αλαβάνος, συμφωνεί με τους κουκουλοφόρους «αντιεξουσιαστές» που κυνηγάνε όπου βρουν τους «ακροδεξιούς»!!!

Δεν θα περίμενε κανείς από το «λεονταριστή», Αλαβάνο, ο οποίος αποτελεί την πιο απαίσια πολιτική γκριμάτσα του αυτοκρατορικού ισοπεδωτισμού, να αποκαλύψει και να καταγγείλει, όπως έκανε το ΚΚΕ, το σκηνοθετημένο θέατρο που παίζεται από τις μυστικές υπηρεσίες, ανάμεσα στα άκρα: τις σχεδιασμένες συγκρούσεις του πολιτικού υπόκοσμου των ακραίων συμμοριών.

Ο Αλαβάνος, δε μπορεί να τα αποκαλύψει και να τα καταγγείλει όλα αυτά. Ο ίδιος αποτελεί μέρος αυτού του παιχνιδιού, σε άλλη αρένα: στην εκλογική αρένα, με «εχθρό» τον ΛΑΟΣ!!!

Θα περίμενε, όμως κανείς να μας εξηγήσει τι εννοεί «φασιστικό κίνδυνο» και ακόμα να μας διευκρινίσει πώς ονομάζει τις πράξεις των κουκουλοφόρων «αντιεξουσιαστών»: Τις καταστροφές Πανεπιστημίων, το κάψιμο Εκκλησιών, της Ελληνικής σημαίας, καθώς και το κάψιμο τραπεζών, αυτοκινήτων, καταστημάτων και λοιπών γνωστών βαρβαροτήτων. ΟΛΕΣ αυτές είναι «επαναστατικές» πρακτικές κατά του συστήματος και των … «φασιστών»;

Οι φασιστικές συμμορίες, σήμερα, δεν έχουν μόνο φαιό χρώμα. Έχουν και το «κόκκινο» των κουκουλοφόρων.
Ο Αλαβάνος σηκώνει, σαν ροζ Φύρερ, την γροθιά του εναντίον ενός κλούβιου αυγού (του παρωχημένου φασισμού του μεσοπολέμου), για να επικαλύψει και αποκρύψει τούτο το ουσιώδες: ότι βρισκόμαστε στα σαγόνια του καρχαρία του σύγχρονου αυτοκρατορικού φασισμού.

Ο Αλαβάνος, σαν το «αριστερό» γρανάζι της Νέας Τάξης, εξαπατά με το να μιλάει για το «αυγό του φιδιού», και να προτρέπει για βανδαλισμούς και εξάπλωση των «ροζ» συμμοριών στο όνομα του αγώνα κατά του «φασισμού».

Φασισμός, κύριε Αλαβάνε είναι και αυτά που πράττεις και διακηρύσσεις, στρώνοντας το έδαφος στην βαρβαρότητα του πλανητικού, ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού.

Ο πραγματικός φασισμός σήμερα είναι αυτός που επιβάλλεται από το πλανητικό ολοκληρωτικό κράτος, με τις νέες συμμορίες του: Τον «αριστερό» υπόκοσμο και τον υπόκοσμο των «ακροδεξιών» υπολειμμάτων!!!

Και όποιος δεν ξεσκεπάζει αυτά τα τρομοκρατικά παιχνίδια των συμμοριών, τους σκηνοθέτες και τους σπόνσορες αυτών των βιαιοτήτων, αυτός αποτελεί γρανάζι του νέου φασισμού…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 10:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Οικονομέας!!!
Ο πώην «αντιεξουσιαστής» και νυν μαντρόσκυλο του εκσυγχρονιστικού παρακράτους!!!
Μαγεύτηκε αυτός ο «εχθρός» του κράτους από τη «γοητεία της Μπουρζουαζίας» και εντάχθηκε στο «τάγμα» των σύγχρονων γενιτσάρων.
Αυτός και πολλοί άλλοι!!!
ΟΠΩΣ και οι «ακροαριστερές» συμμορίες των κουκουλοφόρων…

Από το 2ξίδιο:
http://2xidio.blogspot.com/




O “τηλεδικαστής”
Οικονομέας δίνει ανταπόκριση από το…..Ιράκ!!!
Το εργαλείο ο Οικονομέας «σχολιάζοντας» τα χθεσινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας μέσα από το θολό «δημοκρατικό» και «επαναστατικό» του βλέμμα.
«Και τι δεν είδαμε.
Η Κυβέρνηση να ξυλοφορτώνει αθώους και «δημοκρατικούς» πολίτες.
Η Κυβέρνηση να επιτίθεται σε συμπατριώτες μας
με το πρόσχημα της σύγκρουσης
ακροαριστερών και ακροδεξιών ομάδων.
Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος.
Μας κοροϊδεύει η Κυβέρνηση».

Η Mega-λειότητα του γελοίου και

Η γελειότητα του Mega-εισαγγελείου



_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 04, 2008 1:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O Αλαβάνος και τα στελέχη του Συν κάθε φορά σπεύδουν στην ΓΑΔΑ για να "απελευθερώσουν" τα χαϊδεμένα τέκνα των Εξαρχείων. Φταίω εγώ τώρα αν κάνω περίεργους συνειρμούς και πονηρές σκέψεις περί ταγμάτων εφόδου; Ξέρετε, τότε που το Ναζιστικό κόμμα χρησιμοποιούσε παρακρατικές στρατιωτικές οργανώσεις για να πλήττει τους "εχθρούς" του.

Από την άλλη η Αστυνομία γιατί επέτρεψε την συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών, ενώ ήταν σχεδόν βέβαιο πώς οι "αναρχικοί" θα επέμβουν;

Γιατί δεν έγινε ούτε μια σύλληψη;

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 04, 2008 7:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μάρτιος 2007, ΡΕΣΑΛΤΟ-16

Κουκουλοφόροι: οι μάσκες του νέου φασισμού.
Γράφει: Η Θάλεια Βεργή

ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους τα κόμματα που κόπτονται για το εκπαιδευτικό κίνημα και οι παρατάξεις των φοιτητών, να εγκαταλείψουν το κρυφτούλι και τα μισόλογα και να καταγγείλουν ανοικτά το ρόλο και τους σπόνσορες των κουκουλοφόρων.
ΤΟ εκπαιδευτικό κίνημα βρίσκεται σε εκρηκτική έξαρση. Όσοι δεν αποκαλύπτουν τις προβοκατόρικες πρακτικές των κουκουλοφόρων, δεν ξεσκεπάζουν τους «σπόνσορες» αυτής της ιδιότυπης «τρομοκρατίας» και τα παιχνίδια που παίζονται με αυτούς τους «εσωτερικούς» (του κινήματος) μπράβους του καθεστώτος, είναι συνένοχοι.
ΟΣΟΙ τους καλύπτουν, στηρίζουν (ανεξάρτητα από το τι λένε για πολιτική κατανάλωση) τα κυβερνητικά μέτρα και τους νεοαταξικούς σχεδιασμούς.
ΟΥΔΕΙΣ πλέον έχει το δικαίωμα να μην γνωρίζει και να μην καταλαβαίνει. Οποιαδήποτε ανοχή και σιωπή πάνω σε αυτά τα εν δυνάμει «ένοπλα αποσπάσματα» του νέου φασισμού είναι συνενοχή.
Οι υπεκφυγές και τα μισόλογα είναι απάτη.


Μία πρώτη διευκρίνιση

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις διευκρινίζουμε από την αρχή: Όσοι καίνε, καταστρέφουν και ξερνούν τις «βόμβες» της τυφλής βίας δεν είναι συνειδητοί προβοκάτορες, ούτε άμεσα κατευθύνονται από τους μηχανισμούς του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών. Κατευθύνονται έμμεσα.
Οι κουκουλοφόροι αποτελούν μια οργανωμένη εμπροσθοφυλακή ενός γενικότερου κοινωνικού φαινομένου, το οποίο παράγεται, βαθαίνει και πλαταίνει από τις εφιαλτικές μορφές της σύγχρονης καπιταλιστικής καταπίεσης και βίας. Σήμερα η βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης δημιουργεί μια αυξανόμενη στρατιά εξουθενωμένων, εξαθλιωμένων, τσαλαπατημένων και «ακρωτηριασμένων» νέων. Το «πλήθος» αυτό της νεολαίας φέρνει μέσα του όλο το «μίσος» που του δημιουργεί η σύγχρονη καθεστωτική βαρβαρότητα, όλα τα άγρια αποθέματα βίας που συσσωρεύει (και που δεν μπορεί να τα χωνέψει το σύστημα) από μια ζωή βάρβαρη, ανασφαλή, κτηνώδη, χωρίς ελπίδα και προοπτική.
Αυτό το διαρκώς διευρυνόμενο «πλήθος» της νεολαίας με κλονισμένα τα νεύρα, ψυχικά εξαθλιωμένο και προπαντός χωρίς ψωμί, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον και χωρίς όραμα βρίσκει διέξοδο στον τραμπουκισμό, στην αλητεία, στην εγκληματική δράση, στις καταστροφές, στις φωτιές και στα όπλα. Και στην ιστορία πάντα σε αυτό το κατακάθι του πληθυσμού βρίσκει παχνί ο φασισμός και η ακατάλυτη αντίδραση.
Αυτό το «κατακάθι» της έσχατης εξαθλίωσης και τυφλής βίας οργάνωσε ο παλιός φασισμός και συγκρότησε τα ένοπλα, τρομοκρατικά αποσπάσματά του. Άκρως διαφωτιστικό είναι το βιβλίο του Ντανιέλ Γκερέν, «η φαιά πανούκλα» (εκδόσεις «Κείμενα»).

Και σήμερα…

Αυτό γίνεται και σήμερα. Το «ισχυρό κράτος» (και σήμερα το κράτος έχει όχι την εθνική διάσταση, αλλά τον ολοκληρωτισμό του πλανητικού κράτους της Νέας Τάξης) οργανώνει αυτή την εξαθλίωση και αγριότητα (που δημιουργεί το ίδιο), την εξοπλίζει ιδεολογικά και πολιτικά, την κατευθύνει και την καθοδηγεί. Αυτό έκανε πάντα και πάντα θα κάνει το «ισχυρό κράτος» (εθνικό στο παρελθόν, αυτοκρατορικό σήμερα), για να επιβάλλει αυτό που χρειάζεται και να μην πεθάνει από ατροφία και σήψη.
Η μόνη διαφορά του χθες από το σήμερα είναι ότι ο σημερινός φασισμός που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη έχει άλλο πρόσωπο: φοράει μάσκες «αριστερές», «άναρχό-αυτόνομες» και «υπέρ-επαναστατικές»: Των κουκουλοφόρων.
Η μεγάλη μάζα αυτών των θυμάτων, αυτό το μαινόμενο «πλήθος» που πάνω του βαραίνουν οι τυφλές ορίζουσες μια ψευδούς συνείδησης και όχι φυσικά οι συνειδητές ορίζουσες μια αριστερής πρακτικής, νομίζει ότι κτυπάει το κράτος, ότι στρέφεται κατά του κεφαλαίου!!!
Συνεπώς οι συνειδητοί προβοκάτορες δεν είναι αυτή η «μάζα» της νεολαίας (που η δημιουργία και αύξησή της αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο), αλλά οι «ηγετικοί πυρήνες» που οργανώνουν και κατευθύνουν, στο όνομα των αντιεξουσιαστικών, αριστερών και αναρχικών ιδεών, την εξαθλίωση, το μίσος και τη διάχυτη εγκληματικότητα και βία που φωλιάζει σε ένα τμήμα της κατεστραμμένης και χωρίς ελπίδα νεολαίας. Τα κέντρα εξουσίας είναι που ελέγχουν αυτούς τους χώρους, οργανώνουν και καθοδηγούν την απελπισία και την εξαθλίωση τμημάτων της νεολαίας και τη στρέφουν εναντίον της κοινωνίας και των κινημάτων τρομοκρατικά στο όνομα του αριστερού εξτρεμισμού.
Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό οι υγιείς δυνάμεις της αριστεράς να ξεσκεπάσουν αυτές τις νέες τρομοκρατικές στρατηγικές της Νέας Τάξης. Και να αντιληφθούν αυτό που έχει, ευφυώς υπογραμμίσει, ο Γεράσιμος Λυκιαρδόπουλος:
«έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος φασισμός, αυτός που πέρασε από μια ορισμένη στιγμή της ιστορίας, δεν πρόκειται να ξαναφανεί ποτέ πια με το ίδιο ακριβώς πρόσωπο. Το δράμα συνεχίζεται, αλλά οι μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν πετάχτηκαν στην αποθήκη του θεάτρου ή κατέληξαν στραπατσαρισμένες στα χέρια παιδιών που θέλουν να παίξουν τον δικό τους ρόλο με ξένα προσωπεία. Ο φασισμός που θα έλθει δεν θα λέγεται πια φασισμός.».


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 04, 2008 8:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-14

Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού

Ένας νέος κύκλος «τρομοκρατίας» ανοίγει. Ήδη οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες των μηχανισμών της τρομοκρατικής υπερδύναμης έχουν κλιμακωθεί και διαχυθεί στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας με ποικίλες μορφές και προβιές!!!
Σήμερα ζούμε το εξής εφιαλτικό: Διαλύουν την ελληνική κοινωνία, κτυπούν κάθε ιστορικό και εθνικό της ιστό, φιμώνουν κάθε ιδέα που αμφισβητεί το νεοταξικό καθεστώς και ενώ συκοφαντούνται και διώκονται οι ιδέες παράλληλα ενθαρρύνονται και νομιμοποιούνται οι τρομοκρατικές συμμορίες!!!
Οι κουκουλοφόροι αλωνίζουν. Βιοπραγούν, καίνε βιβλιοπωλεία, καταστρέφουν καταστήματα, γεμίζουν την Αθήνα με βόμβες μολότοφ, τρομοκρατούν τα πανεπιστήμια, καταναλώνουν ένα ιδιότυπο γκανγκστερισμό σε κάθε λαϊκή εκδήλωση, εισβάλλουν σε τοπικές κοινωνίες και πολλά άλλα και παραμένουν …ασύλληπτοι!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι η τρομοκρατική στρατηγική της νέας αυτοκρατορίας διασπείρεται και διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας με ποικίλες μορφές. Έχουμε περάσει σε έναν ανώτερο κύκλο. Οι κλειστές συνωμοτικές ομάδες («επαναστατικές» υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών) πλαισιώνονται από ένα ιδιότυπο «αντάρτικο» μέσα σε ένα πλήθος διάσπαρτων συμμοριών.
Οι συμμορίες αυτές των κουκουλοφόρων (κι αυτές με «επαναστατικές» ταμπέλες) οργανώνονται και κατευθύνονται από τους διεθνείς μηχανισμούς τρομοκρατίας και προβοκάτσιας. Οι μηχανισμοί αυτοί αξιοποιούν την αθλιότητα, την εγκληματικότητα και την αποκτήνωση κάποιων κομματιών της νεολαίας (κυρίως αλλοδαπής) και συγκροτούν τα νέα αποσπάσματα του φασισμού (του νεοταξικού, αυτοκρατορικού φασισμού, γιατί αυτός μόνο σήμερα υπάρχει και κανένας άλλος), με «αναρχική» και «αντιεξουσιαστική» ετικέτα. Τους «αναρχοναζί»!
Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις ετικέτες και τα πολιτικά ψευδώνυμα, η διαλεκτική του νέου αυτοκρατορικού φασισμού είναι η ίδια με τον παλαιό φασισμό: ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εγκληματικότητας και της αθλιότητας που δημιουργεί το καπιταλιστικό σύστημα. Οργάνωση όλων των αποθεμάτων της αγριότητας που δεν τα χωνεύει.


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης74
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 04, 2008 9:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εχετε αρκετά σημεία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:
Μάρτιος 2007, ΡΕΣΑΛΤΟ-16

Κουκουλοφόροι: οι μάσκες του νέου φασισμού.
Γράφει: Η Θάλεια Βεργή

ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους τα κόμματα που κόπτονται για το εκπαιδευτικό κίνημα και οι παρατάξεις των φοιτητών, να εγκαταλείψουν το κρυφτούλι και τα μισόλογα και να καταγγείλουν ανοικτά το ρόλο και τους σπόνσορες των κουκουλοφόρων.
ΤΟ εκπαιδευτικό κίνημα βρίσκεται σε εκρηκτική έξαρση. Όσοι δεν αποκαλύπτουν τις προβοκατόρικες πρακτικές των κουκουλοφόρων, δεν ξεσκεπάζουν τους «σπόνσορες» αυτής της ιδιότυπης «τρομοκρατίας» και τα παιχνίδια που παίζονται με αυτούς τους «εσωτερικούς» (του κινήματος) μπράβους του καθεστώτος, είναι συνένοχοι.
ΟΣΟΙ τους καλύπτουν, στηρίζουν (ανεξάρτητα από το τι λένε για πολιτική κατανάλωση) τα κυβερνητικά μέτρα και τους νεοαταξικούς σχεδιασμούς.
ΟΥΔΕΙΣ πλέον έχει το δικαίωμα να μην γνωρίζει και να μην καταλαβαίνει. Οποιαδήποτε ανοχή και σιωπή πάνω σε αυτά τα εν δυνάμει «ένοπλα αποσπάσματα» του νέου φασισμού είναι συνενοχή.
Οι υπεκφυγές και τα μισόλογα είναι απάτη.


Μία πρώτη διευκρίνιση

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις διευκρινίζουμε από την αρχή: Όσοι καίνε, καταστρέφουν και ξερνούν τις «βόμβες» της τυφλής βίας δεν είναι συνειδητοί προβοκάτορες, ούτε άμεσα κατευθύνονται από τους μηχανισμούς του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών. Κατευθύνονται έμμεσα.
Οι κουκουλοφόροι αποτελούν μια οργανωμένη εμπροσθοφυλακή ενός γενικότερου κοινωνικού φαινομένου, το οποίο παράγεται, βαθαίνει και πλαταίνει από τις εφιαλτικές μορφές της σύγχρονης καπιταλιστικής καταπίεσης και βίας. Σήμερα η βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης δημιουργεί μια αυξανόμενη στρατιά εξουθενωμένων, εξαθλιωμένων, τσαλαπατημένων και «ακρωτηριασμένων» νέων. Το «πλήθος» αυτό της νεολαίας φέρνει μέσα του όλο το «μίσος» που του δημιουργεί η σύγχρονη καθεστωτική βαρβαρότητα, όλα τα άγρια αποθέματα βίας που συσσωρεύει (και που δεν μπορεί να τα χωνέψει το σύστημα) από μια ζωή βάρβαρη, ανασφαλή, κτηνώδη, χωρίς ελπίδα και προοπτική.
Αυτό το διαρκώς διευρυνόμενο «πλήθος» της νεολαίας με κλονισμένα τα νεύρα, ψυχικά εξαθλιωμένο και προπαντός χωρίς ψωμί, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον και χωρίς όραμα βρίσκει διέξοδο στον τραμπουκισμό, στην αλητεία, στην εγκληματική δράση, στις καταστροφές, στις φωτιές και στα όπλα. Και στην ιστορία πάντα σε αυτό το κατακάθι του πληθυσμού βρίσκει παχνί ο φασισμός και η ακατάλυτη αντίδραση.
Αυτό το «κατακάθι» της έσχατης εξαθλίωσης και τυφλής βίας οργάνωσε ο παλιός φασισμός και συγκρότησε τα ένοπλα, τρομοκρατικά αποσπάσματά του. Άκρως διαφωτιστικό είναι το βιβλίο του Ντανιέλ Γκερέν, «η φαιά πανούκλα» (εκδόσεις «Κείμενα»).

Και σήμερα…

Αυτό γίνεται και σήμερα. Το «ισχυρό κράτος» (και σήμερα το κράτος έχει όχι την εθνική διάσταση, αλλά τον ολοκληρωτισμό του πλανητικού κράτους της Νέας Τάξης) οργανώνει αυτή την εξαθλίωση και αγριότητα (που δημιουργεί το ίδιο), την εξοπλίζει ιδεολογικά και πολιτικά, την κατευθύνει και την καθοδηγεί. Αυτό έκανε πάντα και πάντα θα κάνει το «ισχυρό κράτος» (εθνικό στο παρελθόν, αυτοκρατορικό σήμερα), για να επιβάλλει αυτό που χρειάζεται και να μην πεθάνει από ατροφία και σήψη.
Η μόνη διαφορά του χθες από το σήμερα είναι ότι ο σημερινός φασισμός που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη έχει άλλο πρόσωπο: φοράει μάσκες «αριστερές», «άναρχό-αυτόνομες» και «υπέρ-επαναστατικές»: Των κουκουλοφόρων.
Η μεγάλη μάζα αυτών των θυμάτων, αυτό το μαινόμενο «πλήθος» που πάνω του βαραίνουν οι τυφλές ορίζουσες μια ψευδούς συνείδησης και όχι φυσικά οι συνειδητές ορίζουσες μια αριστερής πρακτικής, νομίζει ότι κτυπάει το κράτος, ότι στρέφεται κατά του κεφαλαίου!!!
Συνεπώς οι συνειδητοί προβοκάτορες δεν είναι αυτή η «μάζα» της νεολαίας (που η δημιουργία και αύξησή της αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο), αλλά οι «ηγετικοί πυρήνες» που οργανώνουν και κατευθύνουν, στο όνομα των αντιεξουσιαστικών, αριστερών και αναρχικών ιδεών, την εξαθλίωση, το μίσος και τη διάχυτη εγκληματικότητα και βία που φωλιάζει σε ένα τμήμα της κατεστραμμένης και χωρίς ελπίδα νεολαίας. Τα κέντρα εξουσίας είναι που ελέγχουν αυτούς τους χώρους, οργανώνουν και καθοδηγούν την απελπισία και την εξαθλίωση τμημάτων της νεολαίας και τη στρέφουν εναντίον της κοινωνίας και των κινημάτων τρομοκρατικά στο όνομα του αριστερού εξτρεμισμού.
Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό οι υγιείς δυνάμεις της αριστεράς να ξεσκεπάσουν αυτές τις νέες τρομοκρατικές στρατηγικές της Νέας Τάξης. Και να αντιληφθούν αυτό που έχει, ευφυώς υπογραμμίσει, ο Γεράσιμος Λυκιαρδόπουλος:
«έτσι κι αλλιώς ο συγκεκριμένος φασισμός, αυτός που πέρασε από μια ορισμένη στιγμή της ιστορίας, δεν πρόκειται να ξαναφανεί ποτέ πια με το ίδιο ακριβώς πρόσωπο. Το δράμα συνεχίζεται, αλλά οι μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν πετάχτηκαν στην αποθήκη του θεάτρου ή κατέληξαν στραπατσαρισμένες στα χέρια παιδιών που θέλουν να παίξουν τον δικό τους ρόλο με ξένα προσωπεία. Ο φασισμός που θα έλθει δεν θα λέγεται πια φασισμός.».



Είναι σαφές κύριέ μου, πως έχουμε πρόβλημα

Ομως οι λύσεις για να έρθουν θα "πρέπει να έρθει ανάποδα ο ντουνιάς", είναι τόσο δομικό το πρόβλημα που περιγράφεται που όσο συνειδητοποιείς το μέγεθος και το ιστορικό του βάθος (από καταβολής καταγεγραμμένης ιστορίας μήμπως?), τόσο το αδιέξοδο που περιγράφεται κάνει πιο εμφανή τη παρουσία και την επιβολή του, ή για να το περιγράψουμε καλύτερα, τόσο η έντεχνη και κατευθυνόμενη αδιέξοδη αυτή "αντίσταση" γίνεται με αποϊδεολογημένα χαρακτηριστικά που μόνο κοινό στοιχείο έχουν την ωμή βία, ανεξάρτητα αν μιλάμε για δεξιές, αριστερές γηγενών ή αλλογενών ανεξαρτήτου φυλής και χρώματος μάσκες.

Στον αντίποδα αυτής της τρέλας, βρίσκεται το "κοίτα τη δουλεία σου",το "φάε το φαϊ σου",το δες τη "ΤV σου" η διαβίουεκπαίδευση, η ιδιώτευση, κ.λπ,κ.λπ, το "ψήφισε τους ηθικούς αυτουργούς", δηλαδή τις Νουδουπασοκοκουκουεσυνασπισμένολαϊκές επιλογές της διαιώνισης και της χειροτέρεψης της υπάρχουσας κατάστασης... με συνέπεια :

Αν μια μέρα επιχειρήσεις να ξυπνήσεις και να αποτινάξεις το ολοένα και μεγαλύτερο βάρος που σε χρεώνουνε να σηκώσεις από πάνω σου, θα διαπιστώσεις πως οι δρόμοι ήταν από καιρό καταλημένοι από τα δεκανίκια τους (αριστερά ή δεξιά)

Προς το παρόν το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θέλουν τα μμε να το παρουσιάζουν...προς το παρόν όμως..

Δια του λόγου το αληθές, να σας θυμίσω πως στις εξεργέσεις των προαστίων και στις καταλήψεις των πανεπιστημίων στο Παρίσι δεν υπήρξε αλληλεγγύη, δηλαδή ο νέος Μάης ακυρώθηκε από τα πάνω, αλλά και από τα κάτω

...
Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 06, 2008 6:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΚΟΨΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από τον τηλέ-παθο του Ριζοσπάστη

Χρυσαυγίτες, ΜΑΤ, κουκουλοφόροι, αναρχικοί, όλοι μαζί επί το έργον!!
***
Στο μεταξύ, όλα τα κανάλια είχαν στις ειδήσεις της Κυριακής (βράδυ) κι από έναν του ΣΥΡΙΖΑ!! Μόνο του ΣΥΡΙΖΑ...
***
Τα συμπεράσματα (ακόμα μία φορά) δικά σας! Διότι τα «πάνε τα παιδιά» οι TV...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες