Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα νοσήλεια να τα πληρώσει ο Σημίτης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 15, 2008 11:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα νοσήλεια να τα πληρώσει ο Σημίτης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα νοσήλεια να τα πληρώσει ο Σημίτης


Ανακοίνωση συμπαράστασης έβγαλε το "Δίκτυο" υπέρ του Μεταξόπουλου!!!!!!!! Άρα, όποιος διατηρεί ίχνη ανθρωπιάς ωφείλει να τους συνδράμει. Φυσικά, με την ακρίβεια που έχουμε και καθώς οι τρελογιατροί ήταν πάντα ακριβοί, ο Σημίτης πάλι θα κάνει την πάπια και θα αφήσει τα φιλαράκια αβοήθητα. Η κατάσταση είναι τραγική. Σου λένε οι άνθρωποι "αφού ο Γετίμης εδώ και μήνες καθάρισε και είναι απ' όξω, σειρά έχει τώρα και ο "Ναθαναήλ". Άλλωστε τσάμπα έτρεχε όλος ο Συνασπισμός να τους ξελασπώσει; Αφού βγήκε έξω ο πρώτος απατεώνας με την συνταγή των "προβλημάτωνε υγείας" τώρα ας βγάλουμε και τον "άλλονα". Αλήθεια, για να πιστεί κανείς πόσο επικίνδυνη είναι η ακροδεξιά που έστησε ο Σημίτης τί περιμένει να δεί: Κάποια ανακοίνωση εθνικιστών για κάποιον σαν τον Μιχαλόπουλο της Ελεύθερης Ώρας (ο οποίος κι αυτός έξω είναι με την ίδια φόρμουλα) ή ανακοινώσεις για τους Γετίμηδες και τους Μεταξόπουλους από "αντιεθνικιστές" όπως καληώρα;;; Έχει διαφορά;;; Όχι. Ή μάλλον έχει. Οι φανεροί ακροδεξιοί σε προειδοποιούν, άρα είναι λιγότερο επικίνδυνοι. Και δεύτερον ουδέποτε είχαν το θράσσος να απαιτήσουν κάτι τέτοιο για κανέναν Μιχαλόπουλο. Οι άλλοι όμως έεε, ξετραχήλωμα αδελφέ μου!!...




Κύριε Σημίτη για να πειστείτε και να ενεργοποιηθείτε, πάντα αλληλέγγυα βεβαίως βεβαίως, ιδού η ανακοίνωσις:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Ως γνωστόν, ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Αιμίλιος Μεταξόπουλος εκτίει ποινή 25ετούς κάθειρξης για αδικήματα οικονομικού χαρακτήρα. Επίσης, αν και πάσχει από σοβαρότατη ασθένεια, οι αιτήσεις αποφυλάκισής του απορρίπτονται με αποτέλεσμα την τραγική επιδείνωση της υγείας του.

Ανεξάρτητα από τις πράξεις του Αιμ. Μεταξόπουλου, η άρνηση του αρμόδιου συμβουλίου να τον αποφυλακίσει αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση κοινωνικής αναλγησίας και «άδικης Δικαιοσύνης». Το γεγονός δε ότι οι δικαστές αρνούνται να αποφυλακίσουν έναν «πλούσιο και διάσημο» ετοιμοθάνατο κρατούμενο, τον οποίο μάλιστα υποστηρίζουν «επώνυμοι» εκπρόσωποι του κατεστημένου, επ’ ουδενί αποτελεί παράδειγμα «τυφλής Δικαιοσύνης», αλλά, το ακριβώς αντίθετο, μέτρο του τρόπου αντιμετώπισης χιλιάδων «φτωχών και άσημων» - μεταναστών, τοξικοεξαρτημένων, ισοβιτών που σαπίζουν στις φυλακές κ.λπ.

Ενόψει της εκδίκασης της νέας αίτησης του Αιμίλιου Μεταξόπουλου, απαιτούμε την άμεση αποφυλάκισή του και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, ειδικά αυτή την περίοδο, οι δικαστές είναι οι τελευταίοι που μπορούν να πλειοδοτούν στον «αγώνα κατά της διαφθοράς», ιδιαίτερα παίζοντας με τη ζωή ετοιμοθάνατων φυλακισμένων.



ΑΘΗΝΑ

12 Φεβρουαρίου 2008




Αν κύριε Σημίτη δεν πίστεψατε ακόμη:
http://diktio.org/anakoinwseis2.php?id=651

Κάντε κάτι όσο είναι καιρός.



Και όχι τίποτ' άλλο αλλά για να μην τους μείνει ούτε αφορμή να έχουν να λένε ότι ασχολούμαστε εμείς μαζί τους ορίστε τί αναδημοσίευαν και με ποίον ΕΚΕΙΝΟΙ ασχολούνταν δυόμιση χρόνια πριν:

http://diktio.org/anakoinwseis2.php?id=286
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες