Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ασυλία των "μαφιόζων"!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 7:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ασυλία των "μαφιόζων"!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ασυλία των "μαφιόζων"!!!

Αυτή η ιστορία με τον Νικολουτσόπουλο, το «κλειδί» στην υπόθεση Ζαχόπουλου και των εκβιασμών, αρχίζει να γίνεται προκλητικά εξοργιστική.
Αυτός ο εργατοδικηγόρος των εργατοπατέρων της ΓΣΣΕ, ο κολλητός αυτού του «σκοτεινού» Πολυζογώπουλου, γιατί τυγχάνει τέτοιας σκανδαλώδους ασυλίας; Θα έπρεπε να έχει κληθεί από την πρώτη στιγμή και όλο «ξεγλιστράει»!!!
ΤΩΡΑ το παίζει τρελός και «κλείστηκε» στο «Αιγινήτειο».
Τα γνωστά κόλπα όλων των λωποδυτών!!!
Ποιο παρακράτος τον καλύπτει;
Και γιατί σιωπούν οι εργολάβοι της ενημέρωσης;

Το παρακάτω κείμενο είναι από το 2ξίδιο

http://2xidio.blogspot.com/





Τρέλα πουλάει και ο Νικολουτσόπουλος.

Πάσχει από την πάθηση των στρατιωτών που επιδιώκουν απολυτήριο Ι5(τρελόχαρτο): «αυτοκτονικός ιδεασμός». Δηλαδή φωνάζει δυνατά:«κρατάτε με, θ’ αυτοκτονήσω»! Ο γιατρός διέγνωσε «πρόθεση αυτοκτονίας» και τον μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δηλαδή, λίγες μόλις μέρες πριν κλητευθεί από τον ανακριτή «κλείστηκε» στο «Αιγινήτειο». Παραπονιέται ότι τον ξεσκίζουν τα ΜΜΕ, κάνει λόγο για «μιντιακό ακρωτηριασμό», ενώ στην πραγματικότητα τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται καθόλου μαζί του και μάλιστα χαίρει «συντροφικής» ασυλίας ενώ πρόκειται για τον τύπο που ξέρει τα πάντα και μάλιστα από πρώτο χέρι, την Τσέκου, με την οποία και συνεργάστηκε "σε όλα". Άκρα του τάφου σιωπή από τα μεγαλομέσα ώστε να μη θιγεί ο κανακάρης του planet-Πασόκ!
Άλλοι γιατροί εξέφραζαν απορία για τη διάγνωση «αυτοκτονικού ιδεασμού» και για την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όταν σε τέτοιες περιπτώσεις η μεταφορά πραγματοποιείται με ιδιωτικά μέσα.
Δικαστικές πηγές επεσήμαιναν ότι «νοσοκομείο έχουν και οι φυλακές Κορυδαλλού» εκφράζοντας τον σκεπτικισμό τους για τον προσχεδιασμένο «εγκλεισμό» του εργατολόγου στο "Αιγινήτειο", ώστε να αποφύγει την προφυλάκιση.
Επιμένουν επίσης ότι ο ανακριτής έχει το δικαίωμα να στείλει ιατροδικαστές που θα πιστοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασής του.

Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 11:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από το 2ξίδιο
http://2xidio.blogspot.com/


Σε τεράστια "φούσκα συνωμοσίας" εξελίχθηκε το «τεράστιο σκάνδαλο» Ζαχόπουλου!!!

Αφού τα γιουσουφάκια της βοθροπληροφόρησης σκηνοθέτησαν «σκανδαλώδεις» κλοπές και καταχρήσεις δημοσίου χρήματος, «σκανδαλώδεις» αποχαρακτηρισμούς, «σκανδαλώδεις» διορισμούς των δικών του παιδιών και «σκανδαλώδεις» εκβιασμούς της κυβέρνησης, χωρίς να ξέρει κανείς που, πως και πότε, παγιδευμένοι στην ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΑΓΝΕΙΑ τους, αντί να προχωρήσουν οι ευφυείς φωστήρες της παραενημέρωσης στην ελάχιστη μορφή αυτοκριτικής, εγκαλούν την κυβέρνηση γιατί δεν τους βγήκαν τα σενάρια στα οποία επιδόθηκαν με ανηθικότητα και χωρίς κανένα φραγμό ενάμιση μήνα τώρα.

Πλήρης καταρράκωση του δήθεν κύρους τους.


Δυστυχώς αυτή είναι η προαποφασισμένη ενημέρωση που έχουν φροντίσει να παρέχουν σε όλους εμάς, τα αδίστακτα και μαφιόζικα καναλαρχικά συμφέροντα. Αυτοί αποφασίζουν τι πρέπει να «μαθαίνουμε», μέσα στα όρια των δικών τους συμφερόντων και εκβιαστικών συσχετισμών. Αποδεικνύεται όμως ότι έχουν πέσει στην παγίδα που έχουν στήσει για την κυβέρνηση γι’ αυτό και δεν τους βγαίνουν οι συσχετισμοί όπως θα ήθελαν αλλά εναντίον τους.

Όσο για τους ημι-αριστερίζοντες τηλεσχολιαστές αποδεικνύεται ότι πασχίζουν να διατηρήσουν πάση θυσία, τα προνόμιά τους γιατί ως γνωστόν ένας "πρώην αριστερός" που βολεύτηκε στο σύστημα της ακρίδας (που σημαίνει ότι ποτέ δεν ήταν, ούτε είναι αριστερός) μόλις τα κονομήσει γίνεται χειρότερος από τους χορτάτους που καταγγέλλει αλλά και φανατικός εχθρός όσων θέλουν να καταλάβουν μια θέση στον χορτάτο ήλιο τους.

Όλο αυτό το παιχνίδι προκαλεί μόνο αηδία στον κόσμο που φυσικά και δεν τρώει κουτόχορτο.



Εξόριστος
ΟΛΑ τα μεταλλαγμένα προϊόντα είναι σκάρτα.
Οι αριστεροί που σαγηνεύτηκαν από τη "γοητεία της μπουρζουαζίας" πράγματι είναι το χειρότερο είδος: Γενίτσαροι πραγματικοί.
Φυσικά οι περισσότεροι από αυτούς τους δήθεν που σήμερα μας κατακλύζουν, τουρίστες στην αριστερά υπήρξαν. Δεν πίστεψαν ποτέ!!!

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 10, 2008 8:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μάκης-Θέμος: Πώρωση χαφιεδισμού!

Είναι να γελά κανείς με το αλληλοεξοντωτικό ξεκατίνιασμα δύο αρχιχαφιέδων: Μάκη-Θέμου!
Ο ένας κατηγορεί τον άλλο ως «εθνικό χαφιέ»!!!
Η χαφιεδίστικη διαστροφή στο αποκορύφωμά της!!!
Αυτό, όμως, που εντυπωσιάζει είναι, ομολογουμένως, η παραληρηματική, ηθικολογική κακουργία του Μάκη. Ο «κτηνάνθρωπος» του χαφιεδισμού μας παραδίδει μαθήματα αντί-χαφιεδισμού. Με σηκωμένα «αντιεξουσιαστικά» και «αριστερά» λάβαρα (όλα στον ίδιο ντορβά) ηθικολογεί γλοιωδέστατα περί χαφιεδισμού, δίνοντας τους δικούς του ορισμούς: τα κλισέ που τον βολεύουν!!!
Έτσι έξω από τους «ορισμούς» του αφήνει τις κρυφές κάμερες, τις μαγνητοφωνήσεις «φίλων», τα καρφώματα, τις μεγάλες «αποκαλύψεις» του από τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών: αυτά δεν είναι χαφιεδισμός, αλλά «ρεπορτάζ και έρευνα»!!!
Οι πιο αποκρουστικές μέθοδοι αμοραλισμού, οι πλέον σύγχρονες πράξεις χαφιεδισμού καθώς και τα σύγχρονα «όργανα» αυτών των πράξεων, που πρώτος ο Μάκης τα έκανε «επιστήμη», δεν είναι, σύμφωνα, με το Μάκη, χαφιεδισμός. Όλα αυτά είναι γενναιότητα, εντιμότητα και αρετή!!!
Η ατιμία των ελεεινών δεν είναι γραμμένη στη μορφή τους με τρόπο ευανάγνωστο. Η χαφιεδίστικη διαστροφή των μεγαλοδημοσιογράφων, ιδιαίτερα του σημαιοφόρου του είδους, Μάκη, δεν αναγράφεται στη μορφή τους με τα καθιερωμένα σύμβολα της ζοφερής ψυχής, για τον απλό λόγο πως, σε αυτούς, ψυχή δεν υπάρχει. Απλώς ηθικολογούν «συμπονετικά» υπέρ του ανθρώπινου μόχθου και πόνου…
Οι πορωμένοι χαφιέδες, που ανάγουν μάλιστα την πώρωσή τους σε αρετή, δεν έχουν επίγνωση της ελεεινότητάς τους. Τέτοιου είδους «κτηνάνθρωπων» δεν έχουν απολύτως καμιά συναίσθηση. Κανένα δισταγμό. Καμιά τύψη. Έχουν την αμοραλιστική ηρεμία της αναισθησίας, της ολοκληρωτικής απουσίας τύψεων…

Η δημοσιογραφική αλητεία και ιδιαίτερα ο Μάκης και ο Θέμος ανήκουν σε κείνους της Ιστορίας που ηδονίζονται να εξευτελίζουν τον άνθρωπο, να τον ρίχνουν στην έσχατη δουλοπρέπεια, αυτοπεριφρόνηση και ταπείνωση, για να διατρανώνουν έτσι, έμμεσα, την ανάπηρη υπεροχή τους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
αριστερό εξτρέμ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 11, 2008 8:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από:
http://aristeroextrem.blogspot.com/

ΛΑΖΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

Για ακόμη μια φορά ο κ. Λαζόπουλος δείχνει εμπάθεια στο ΚΚΕ. Σιγά το νέο θα μου πείτε. "Κάποιος πρέπει να πει στην Αλέκα ότι ο κομμουνισμός κατέρρευσε". Έλα ρε μεγάλε κι από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; Μα από το γεγονός ότι μασούσε τσίχλα στην κηδεία του Χριστόδουλου (κάνοντας μοντάζ το κατάφερε κι αυτό)
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στον Λαζόπουλο, άλλοτε κολακευτικά και άλλοτε επικριτικά. Κάποιος όμως πρέπει να πει στον Λάκη ότι το 8,2% των ψηφοφόρων που ψήφισε ΚΚΕ αποδέχεται (έμπρακτα) τις θέσεις του και άρα αυτό που διάφοροι αποκαλούν απομονωτισμό. Επίσης κάποιος να του πει του ανθρώπου ότι το ΚΚΕ από το 1996 έχει πρόγραμμα, θέσεις για το πώς μπορεί να κυβερνηθεί η Ελλάδα. Το αγνοεί; Δεν είναι κακή η άγνοια, κακή είναι η απόλυτη άρνηση της πραγματικότητας.
Θεωρώ ότι ο Λαζόπουλος υπηρετεί μια θέση περί "ενιαίας αριστεράς" που επιφυλάσσει για τον ΣΥΝ τον ηγετικό ρόλο. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού είναι η ταπείνωση, όχι απλά η πολιτική ήττα, του ΚΚΕ. Έτσι θα εξασφαλιστεί η ιστορική συνέχεια του νέου πολιτικού σχήματος, αλλά και η απόκτηση ερεισμάτων στους εργάτες, τους μικρομεσαίους αγρότες και τους συμμάχους τους.
Το ερώτημα είναι αν πλήττεται το ΚΚΕ από τη θέση αυτή. Πιστεύω πως αντίθετα ατσαλώνεται. Μέρα με τη μέρα γίνεται φανερό ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη φωνή που αντιστέκεται σε αντιλαϊκά σχέδια σε ασφαλιστικό, εργασιακά, παιδεία, υγεία που εκπορεύονται από την ΕΕ. Οι μάσκες θα αρχίσουν να πέφτουν και η ΕΕ θα πάψει να χρησιμοποιείται ως άλλοθι, θα γίνει γνωστό ότι υπάρχουν πέντε κόμματα και δύο πολιτικές. Ή υπέρ ή κατά, τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα.
Και μια επισήμανση. Η Αλέκα δεν είναι το ΚΚΕ. Ηγείται της ΚΟ του ΚΚΕ στη βουλή, ενώ ο πλήρης της τίτλος είναι ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και όχι ΓΓ του ΚΚΕ. Επικρίνοντας το ΚΚΕ επικρίνουν τα μέλη του, τους φίλους και τους οπαδούς του.
Και για τις δημοσκοπήσεις κάτι: Νέα δημοσκόπηση φέρνει το ΚΚΕ μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι έγινε ρε παιδιά; Μπρος πίσω θα μας πηγαίνετε; Αποφασίστε επιτέλους...__________
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες