Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κυβέρνηση προσωπικοτήτων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 6:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κυβέρνηση προσωπικοτήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων

Έχουμε γράψει κατά κόρον ότι οι κάλπικοι παράδες σήμερα αποκαλύπτονται τάχιστα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται. Προτείνει για να βγούμε από την κρίση και για να «ανανεωθεί» το πολιτικό σκηνικό, «κυβέρνηση προσωπικοτήτων»!!!
Φυσικά δεν εξήγησε πώς θα ανανεωθεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Βάζοντας, μήπως, ο «Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς»; Ή με το ανακάτεμα της ίδιας «σαβούρας»: Δηλαδή των ίδιων πολιτικάντηδων σε άλλα κομματικά σχήματα, σχήματα στα οποία αυτός, το «περιφερόμενο», πεπαλαιωμένο «υλικό» θα ξεπλυθεί και θα …μεγαλώσει!!!

Η κυβέρνηση προσωπικοτήτων είναι το τελευταίο χαρτί ενός παρακμασμένου καθεστώτος για τη ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ!!!

Συμπέρασμα πρώτο:
Ο Καρατζαφέρης, ο μέγας «εχθρός» του μεγάλου κεφαλαίου(!), αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να διασώσει αυτό το καθεστώς και να το βγάλει από το αδιέξοδο με την απάτη της κυβέρνησης προσωπικοτήτων αυτού του καθεστώτος!!!

Οι Αμερικανοί, οι «νταβατζήδες» και όλη η νεοταξική αμερικανόδουλη λέπρα απεργάζονται ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ σχέδια αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού, παραμερισμού των «απείθαρχων», κατάλυσης και των υπολειμμάτων της λαϊκής κυριαρχίας και την ΕΔΡΑΙΩΣΗ ενός κομματικού τοπίου πλήρως ελεγχόμενο.

ΑΥΤΟ είναι ανανέωση της πολιτικής; Ή Ολοκληρωτική υποταγή της πολιτικής στα εξωθεσμικά κέντρα;


Η ανανέωση των ιδεών και της πολιτικής προωθείται ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ενεργοποίηση και οργάνωση του λαού, την ανάπτυξη των κινημάτων και των ιδεολογικών και πολιτικών συγκρούσεων…

Αν εξαιρέσει κανείς το ΚΚΕ,
ουδείς άλλος από τους θιασώτες της «εξυγίανσης», της «κάθαρσης» και της «ανανέωσης» του πολιτικού σκηνικού το θέτουν. Ούτε καν το υπαινίσσονται!!!

Ο Καρατζαφέρης, ανεξάρτητα από τις ανέξοδες κορώνες κατά των Αμερικανών, του μεγάλου κεφαλαίου κ.λπ ΠΡΟΩΘΕΙ στην πράξη αυτά που θέλουν οι Αμερικανοί, οι «νταβατζήδες» και τα φερέφωνά τους: Πολιτικά και δημοσιογραφικά…
Γρανάζι των παρακρατικών μηχανισμών: Ξένων και ντόπιων!!!
Γρανάζι μηχανισμών που τώρα στήνουν «πολιτικές εκπομπές» και με τις Δρούζες, με καλεσμένους καρατζαφερικούς και δημοσιογραφικά «μπουμπούκια» σαν τον αδελφό του και Σία!!!

Νέοι αρουραίοι των υπονόμων παίρνουν τη σκυτάλη των αστυνομικών ιστοριών και των «σκληρών» πορνό…
Νέα μαθήματα δικαίου και ηθικής, εντιμότητας και καθαρότητας από τη δημοσιογραφική και πολιτική αλητεία των παρακρατικών υπονόμων.

Η ικανότητα, όμως, αντοχής του νευρικού μας συστήματος και της αισθητικής μας, έχει τα όριά της…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 25, 2008 12:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πρόβλημα με το ΚΚΕ είναι ότι έχει για τελικό στόχο του την επικράτηση ενός μαρξιστικού σοσιαλισμού. Για αυτό και δεν μπορεί να ενώσει τον ελληνικό λαό στη μάχη εναντίον όλων αυτών που περιγράφεις εσύ και τόσοι άλλοι εδώ μέσα. Για αυτό και δεν μπορεί ποτέ να είναι αξιόπιστο ότι πιστεύει τα όσα λέει. Τελικά ο στόχος είναι ο σοσιαλισμός. Και ο σοσιαλισμός τις πατρίδες τις βλέπει ως μεταβατικό στάδιο, τις έχει άλλωστε πολεμήσει με λύσσα στο παρελθόν, όταν δεν τον εξυπηρετούσαν.

Αυτό μειώνει και τη δική σας αξιοπιστία εδώ μέσα. Δεν μπορούν όλα αυτά τα ωραία που λέτε εδώ, να είναι απαλλαγμένα από μαρξισμό και σοσιαλισμό; Πότε έχει δώσει απαντήσεις ο σοσιαλισμός; Μετά το 1990, όταν το ΚΚΕ άρχισε να λέει "δεν ήταν αυτός ακριβώς ο σοσιαλισμός, αυτό που επικρατούσε στις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού", ο μακαρίτης ο Θανάσης Κανελλόπουλος είχε πει κάτι το πολύ ωραίο: "Εκείνος ο σοσιαλισμός ήταν ο υπαρκτός. Αυτός που μας λέτε τώρα εσείς είναι ο ανύπαρκτος".

Αν άφηνε το ΚΚΕ, ή κάποιο κόμμα σαν το ΚΚΕ, τον ελληνικό λαό ελεύθερο από σοσιαλισμούς και άλλες ιδεολογίες και τον καθοδηγούσε στο να ξεδιπλώσει τα αισθήματά του και το αληθινό φρόνημά του χωρίς σοσιαλισμό κλπ., τότε πολλά θα μπορούσαν να γίνουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 25, 2008 7:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΙΣΑΙ εκτός θέματος.
Εδώ δεν συζητάμε για το μαρξισμό και το σοσιαλισμό.
Ούτε για το ΚΚΕ...
Τα ζητήματα τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά αλλού.
Και δεν λύνονται με μερικές "ρουκέτες" που πετάς εδώ...
Εκτός και αν θέλεις να "προβοκάρεις" τη συζήτηση.
Εμείς εδώ δεν συζητάμε σαν φίλαθλοι...
ΟΥΤΕ σαν οπαδοί κόμματος!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 26, 2008 11:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ 2ξίδιο
http://2xidio.blogspot.com/

Τα σχέδια «ιταλοποίησης» της Ελλάδας.....

.........πρόκειται να καταποντισθούν για άλλη μια φορά.

Η εκλογική νίκη της ΝΔ και η εσωκομματική επικράτηση του Παπανδρέου συνέτριψε τα εκ πρώτης όψεως βασικά σχέδια των αθέατων εξωθεσμικών και σκοτεινών κέντρων της πολιτικής μας ζωής, που δεν λογοδοτούν πουθενά και όποιος τολμήσει να ζητήσει κάποιο έλεγχο λοιδορείτε ως γραφικός από τα γνωστά καλοπληρωμένα γιουσουφάκια. Τα κέντρα αυτά που περνούσαν μια χαρά επί «Σημιτισμού», θορυβημένα από την αποτυχία τους στην επιβολή της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» βρήκαν διέξοδο στην «κρίση», στη «θολούρα» και στην «απαξίωση» της πολιτικής και των πολιτικών.
Με τη λήξη των χρυσοφόρων Ολυμπιακών Αγώνων, «ανακάλυψαν» κρίση παντού. Μέσα στην οικογένεια, στην κοινωνία, και μέσα στα κόμματα. Νόμιζες ότι μόνο τα ΜΜΕ δεν αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε κρίση, ενώ στην πραγματικότητα η «πραγματική κρίση βρίσκεται μέσα στον τρόπο λειτουργίας των ανεξέλεγκτων ΜΜΕ.
Η παράταση παντού της κρίσης και η τηλεοπτική επικράτησή της (διαρκής ανάδειξη) και μάλιστα σε συνήθως σηριαλική(κατασκευασμένη) παρουσίαση, με την πονηρή υπόνοια ότι πάντα υπάρχει και κάτι που δεν το έχουν ακόμα παρουσιάσει, ενισχύει τα σχέδια κατακερματισμού του δικομματικού συστήματος και άρα τον έλεγχο της πολιτικής από το παρασκήνιο μέσω «φυτεμένων» νεοσχημάτων που θα είναι υπηρέτες των συμφερόντων και θα αποδυναμώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης απέδωσαν γιατί να μην αποδώσουν και τα γιουσουφάκια της Βουλής στα προσωπικά οφέλη των παρακρατικών οικονομικών παράκεντρων; Η επιχείρηση όμως αποδίδει μόνο αν ισχύει το διαπλεκόμενο «σενάριο 89»:δηλαδή ξεκινά το σκάνδαλο το «Έθνος», παίρνει την «θεωρητική» σκυτάλη η «Ελευθεροτυπία», αποδεικνύουν τα «Νέα» και ξανά από την αρχή. Τώρα το σενάριο χάλασε γιατί στην αρένα υπάρχουν και νέοι τρελοπαίχτες που τρελαίνονται για εκατομμύρια, δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν παίζουν στο ταμπλό της προκατασκευασμένης κρίσης αλλά παρουσιάζουν δικές τους πιθανές εκδοχές, οπότε ανατρέπεται το σκηνικό της «τηλεοπτικής δημοκρατίας» εκ των έσω και με εξοντωτικό αλληλοσπαραγμό. Το κοινό δέχεται εκπληκτικά χαστούκια κρίσεως που ρίχνουν φως στα άδυτα των «κατασκευασμένων κρίσεων». Το γνωστό club «νταβατζήδες 89» διέρχεται κρίση γιατί και αυτό υπόκειται στην φθορά των εξελίξεων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Οι εξελίξεις πάντα φέρνουν στο προσκήνιο νέους παίκτες περισσότερο επεκτατικούς και πράγματι αδηφάγους.
Το σχέδιο διάσπασης των κομμάτων που οδηγεί σε αδύναμα-ελεγχόμενα κόμματα και «ιταλοποίησης» της ελληνικής πολιτικής που οδηγεί σε δυσλειτουργία της όποιας Κυβέρνησης, προκαλεί προς το παρόν ευφορία στους κόλπους των ισχυρών κέντρων. Οι εκλογές όμως θα αποδείξουν ότι θα ηττηθούν και πάλι γιατί απλούστατα εδώ «δεν είναι Ιταλία» και προπάντων η Ιταλία δεν περιτριγυρίζεται από ένα ρευστό βαλκανικό τοπίο που ανά πάσα στιγμή μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο παράγοντας «βαλκανοποίηση» είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της «ιταλοποίησης». Το σχέδιο μιας αποδυναμωμένης Ελλάδας αποσυντίθεται μέσα από το «σχέδιο» των ρευστών Βαλκανίων. Ο πολυκομματισμός έχει ήδη ηττηθεί γιατί είναι προφανές ότι μοναδικός σκοπός των σχεδιαστών του, είναι η επιβολή των συμφερόντων μιας κλειστής οικονομικής κάστας μέσω της αποδυναμωμένης κεντρικής πολιτικής σκηνής. Τα αποδυναμωμένα όμως κόμματα καταλήγουν να εμφανίζονται ως εχθρός των κοινωνικών συμφερόντων. Αυτό σημαίνει ότι απλούστατα τα «γνωστά-σκοτεινά» κέντρα την έχουν πατήσει εκ των προτέρων.[url][/url]
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 27, 2008 9:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αρχίζει πλέον να γίνεται σκανδαλωδώς προκλητικό!!!

ΟΛΑ τα κανάλια βγάζουν τον πολιτικό κλόουν Καρατζαφέρη, να «αναπτύσσει» τις πολιτικές του «θεωρίες» για την «εξυγίανση» της πολιτικής και την «αναγκαιότητα» των συγκυβερνήσεων, ιδιαίτερα του πολιτικού σοφίσματος: «κυβέρνηση προσωπικοτήτων»!!!
ΚΑΙ ιδιαίτερη συνέντευξη, επί όλων των …ζητημάτων του πήρε ο Χατζηνικολάου!!!
Άλλος δημοσιογραφικός αστέρας που «εκτελεί» διατεταγμένη υπηρεσία για την …πολιτική «αναβάθμιση»!!!
Και διερωτάται κανείς. Ποιος είναι ο Καρατζαφέρης που η «γνώμη» του έχει τόσο βαρύνουσα σημασία για τα πολιτικά μας πράγματα;
ΜΗΠΩΣ κανένας θεωρητικός της πολιτικής;
ΜΗΠΩΣ κανένας πολιτικός-σύμβολο σοφίας, εντιμότητας και ήθους;
ΜΗΠΩΣ κανένας πολιτικός που έχει βάλει, με τους αγώνες του, σφραγίδα στα πολιτικά μας πράγματα;
ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ είναι ένας πολιτικός από τα «στίγματα» της πολιτικής ζωής: Μια τυχοδιωκτική και συνάμα γελοία φιγούρα…
Και όμως τα κανάλια τον προβάλλουν ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ. Όποια βλακεία και αν ξεστομίσει προβάλλεται από τους Νταβατζήδες και ολόκληρο τον κόσμο του δημοσιογραφικού υπόκοσμου.
Κινούμαστε στους «χρησμούς», στους «γρίφους» και στα καραγκιοζιλίκια της «ακροδεξιάς» καρικατούρας
Αυτό προστάζει το «εκσυγχρονιστικό»-πράσινο παρακράτος…
ΕΛΕΟΣ πια!!!
Ο ρόλος του γίνεται ορατός και δια γυμνού οφθαλμού…
Και δεν βρίσκεται ένας να του πει ότι οι «σοφίες» του, περί κυβέρνησης προσωπικοτήτων, αποτελούν αυθάδη περιφρόνηση των αρχών και αυτής της αστικής, κοινοβουλευτικής δημοκρατίας

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ανιχνευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 2:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χέρι - χέρι...
...φαρισαϊσμός και καρατζαφέρης!


Από:
http://politis-gr.blogspot.com


Δευτέρα πρωί, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν συνδέσεις και αφιερώματα στον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ο οποίος εκοιμήθη προ ολίγων ωρών. όλα εκτός του τηλε-αστυ , συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, προέδρου του ΛΑΟΣ, κανάλι το οποίο χρησιμοποιεί κατά βούληση ο ....πρόεδρος για την προβολή του, την προπαγάνδα του και την χρησιμοποίηση του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών για ίδιον όφελος. Αυτό συνεχίζει το ....πρόγραμμα του κανονικά με εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, προωθώντας κορσέδες αδυνατίσματος και άλλα παρεμφερή είδη.

Την ίδια ώρα ο κ. Καρατζαφέρης
με ύφος πένθιμο κάνει δηλώσεις στα μμε. "εμείς οι ταγοί πολιτικοί ας παραδειγματιστούμε από τον μακαριότατο", το ύφος του δίνει την εντύπωση ανθρώπου στα όρια της κατάρρευσης. Η θλίψη του δείχνει να ξεχειλίζει σαν βουβό τσουνάμι έτοιμο να τον πνίξει.

Περί το μεσημέρι το κανάλι διακόπτει το τηλεμάρκετινγκ και ανεβάζει εκπομπή με τίτλο "εκοιμήθη ο αρχιεπίσκοπος". Ο,τι αποσπασματικό video της τελευταίας 10ετιας, με συνεντεύξεις, χειραψίες και ασπασμούς μεταξύ του ....προέδρου και του μακαριστού υπήρχε, αρχίζει να παρελαύνει στις οθόνες μας, προσπαθώντας να ευλογήσουν τα γένια τους ακόμα και αυτήν την τόσο τραγική στιγμή.

Η καπηλεία σε όλο της το μεγαλείο.
Μετά από μία ώρα περίπου το πρόγραμμα του ...καναλιού συνεχίστηκε κανονικά προωθώντας κουβέρτες, μασαζοκαλτόν και κοσμήματα.
Το χρήμα πάνω απ' όλα. Καπηλεία και απληστία χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Περίεργος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 2:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πρόβλημα το μεγάλο δεν ήταν το κανάλι του.
Τα κανάλια του καθεστώτος είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Σε διατεταγμένη υπηρεσία πρόβαλαν το πένθιμο σώου του Καρατζαφέρη...
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 12:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αποκριάτικος Καίσαρας

Γράφει: Η Θάλεια Βεργή




Πίσω από τη ρητορική των «σκανδάλων» και της «κάθαρσης» κρύβεται πάντα ο ταριχευμένος λόγος του πολιτικού κατεστημένου και ιδιαίτερα της φασιστικής ρητορικής. Ο λόγος αυτός μετατρέπει αδιάκοπα τα προϊόντα της Ιστορίας σε τύπους, σε σχήματα. Και όπως η σουπιά χύνει το μελάνι της για να προστατευτεί, έτσι και η φαιά ρητορική χύνει το μελάνι της «κάθαρσης» για να αποκρύψει το σκληρό αντιδραστικό της πρόσωπο και να ξεγελάσει τους απογοητευμένους και αφελείς.
Ο Καρατζαφέρης αποτελεί ένα κακέκτυπο, μια καρικατούρα της παρωχημένης ακροδεξιάς ρητορικής και απάτης. Και όπως κάθε κακέκτυπο, έτσι κι αυτός χαρακτηρίζεται από αντιαισθητική χοντροκοπιά, ακατάσχετη και ασυνάρτητη δημαγωγία, κομπάζουσα αμάθεια.
Και όμως αυτή την «ακροδεξιά» καρικατούρα την προβάλλουν τα ΜΜΕ μανιωδώς, ακριβώς γιατί αυτά τα μεγάλα λαρύγγια αποτελούν τις «εστίες» της καθεστωτικής φαιάς ρητορικής!!!

Κάθε δημαγωγική ανοησία του Καρατζαφέρη,
χυδαίου και αγοραίου εκλογικού καταναλωτισμού, την κάνουν πολιτικό θέαμα. Όλα τα κανάλια ασχολούνται με τον αποκριάτικο Καίσαρα! Τέτοια πολιτική επιδότηση δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Αυτός ο «θανάσιμος εχθρός» του συστήματος διαφημίζεται με ασίγαστο «πάθος» από τους μηχανισμούς του συστήματος!!!

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι ο Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν αναιρεί σε τίποτα το σύστημα, αλλά αποτελεί ένα αναλώσιμο γραναζάκι του παρακρατικού, νταβατζήδικου κατεστημένου, μια ασφαλιστική του δικλείδα. Μια φακοπαγίδα για τον εγκλωβισμό των απογοητευμένων και απελπισμένων και κυρίως των αφελών.

Όλα αυτά τα πολυφορεμένα σκανδαλοθηρικά του τρικ το επιβεβαιώνουν αδυσώπητα: Χοντροκοπιές εμπορικής εκμετάλλευσης της ανοησίας. Δεν υπάρχει, ίσως, άλλος πολιτικός που να κερδοσκόπησε τόσο πρόστυχα πάνω στην ιδεολογική και πολιτική σύγχυση και πάνω στην προστυχιά της ανοησίας.

Τη μία
«χαϊδεύει» τα αριστερά σύνδρομα. Εμπνέεται ακόμα και από τις προκηρύξεις της «17Ν», καθώς και από τους …αναρχικούς.
Την άλλη στάζει το φαρμάκι του «αντικομουνισμού» και ζητάει την αθώωση των Χουντικών…
Διαλαλεί σε όλους τους τόνους ότι η κακοδαιμονία της Ελλάδας οφείλεται στις «κουμπαριές» και στην «οικογενειοκρατία».
Και φυσικά αυτοπροβάλλεται ως ο «αρχάγγελος» της «κάθαρσης», όπως ο πολιτικός του δάσκαλος: Ο Μητσοτάκης!!!

Αυτές και πάρα πολλές άλλες χοντροκοπιές και «αναθέματα» ξεστομίζει κατά καιρούς. Όλα αυτά βγαλμένα από το ιδεολογικό οπλοστάσιο των παρωχημένων ολοκληρωτικών καθεστώτων (όλοι οι δικτάτορες τα ίδια ακριβώς λέγανε).
Δηλαδή οι ΗΠΑ ή οι άλλες ιμπεριαλιστικές χώρες που δεν έχουν «κουμπαριές» και «οικογενειοκρατίες» λύσανε τα προβλήματα της διαφθοράς, της αδικίας, της εκμετάλλευσης και της δημοκρατίας; Ή είναι ακόμα πιο αποτρόπαιες και δυνάστες από τον ελληνικό καπιταλισμό. Ο εφιαλτικός οδοστρωτήρας της Νέας Τάξης και οι μακάβριες γκριμάτσες της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ ποιανού είναι προϊόν; Των «κακών» και «διεφθαρμένων» προσώπων ή της σιδερένιας καπιταλιστικής λογικής και της πολιτικής του κεφαλαίου που απορρέει από αυτήν τη λογική;

Τελευταίως τα κανάλια «ασχολούνται» με τους πολιτικούς «χρησμούς» του κ. Καρατζαφέρη: Για κυβέρνηση προσωπικοτήτων, οικουμενικά σχήματα και όλες τις επιθυμίας των «νταβατζήδων» και των υπερατλαντικών μεγάλων αφεντικών που «μοχθούν» να αποδομήσουν το πολιτικό σκηνικό και να το υποτάξουν πλήρως. Ο Καρατζαφέρης είναι ο καταλληλότερος να γίνεται Πυθία και να «δοκιμάζει» στην ελληνική κοινωνία τις πολιτικές συνταγές των «νταβατζήδων»!!!

ΤΩΡΑ, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Ευαγγελάτο εκτόξευσε το νέο «χρησμό»: «Ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης έχουν έρθει σε συνεννόηση και θα σχηματίσουν κυβέρνηση, τύπου Γερμανίας»!!!!

Με απόλυτη βεβαιότητα
μας ενημερώνει ο Καρατζαφέρης για τη «συμφωνία» Καραμανλή-Παπανδρέου!!! Ποια μυστική υπηρεσία του …απεκάλυψε τη συμφωνία;;;

Αυτός ο νέος «χρησμός» του Μάντη δεν είναι δίχως υπολογισμό και δολιότητα. Ανάγεται σε αυτό που ήδη αναφέραμε: στην πρόστυχη εκλογική κερδοσκοπία πάνω στην προστυχιά της ανοησίας και των αστυνομικών σεναρίων.


Ο ΣΤΟΧΟΣ: η διεμβόλιση της Ν.Δ. με την εξαπάτηση ενός μέρους των ψηφοφόρων της που «κλωτσάνε» και δικαιολογημένα σε μια προοπτική «κοινού μετώπου» με το Γιωργάκη.

Αυτό είναι το νέο σενάριο που θα παίξει από τα εξωθεσμικά κέντρα για την ενίσχυση του ΛΑΟΣ από τη Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ.
Και όπως σε όλα τα ζητήματα ο Καρατζαφέρης το «προβάρει» πρώτος!!!


Αυτός είναι ο ρόλος του: Να εκτελεί, σε διατεταγμένη υπηρεσία, τις εντολές των μεγάλων Αφεντικών….

Επιστροφή στην κορυφή
Ανιχνευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 03, 2008 2:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:http://politis-gr.blogspot.com/




Δεν πήγε φαντάρος και έχει το θράσος να μιλάει !


Έλαβα της τελευταίες ημέρες πολλά email φίλων που διαμαρτύρονται για την περίπτωση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ Αιβαλιώτη και τις δηλώσεις του.

Σχεδόν μέσα σε όλα τα email υπήρχε η φράση του τίτλου του άρθρου .

Θέλοντας να ικανοποιήσω την αγανάκτηση τους θα δημοσιεύσω απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου βολευτή , χωρίς πολλά σχόλια .

Δήλωσε λοιπόν ο κ Αιβαλιώτης :
«Με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια και ηρεμία παρακολουθώ επί μήνες τον κατευθυνόμενο και τροφοδοτούμενο οχετό ψεμάτων και υβριστικών χαρακτηρισμών εναντίον μου για κάτι που οι πάντες ήξεραν εκ των προτέρων ότι είναι σαφές και αυταπόδεικτο: είμαι νομίμως εκτός στρατεύματος κάνοντας χρήση των νόμων του κράτους, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μου που παρείχαν πολύτιμες για την Ελλάδα υπηρεσίες σε διεθνείς οργανισμούς , και όπως ήδη έχουν κάνει και υψηλόβαθμα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης ».

Και επειδή το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν τον σχολιάζω με δύο μόνο φράσεις .

Εφόσον δεν αναφέρετε ονόματα συγκεκριμένων υψηλόβαθμων στελεχών κ. Αιβαλιώτη αυτό ονομάζεται λασπολογία και συκοφαντία .

Όσο για τα υπόλοιπα να συμπληρώσω ότι :
Όχι μόνο δεν πήγε φαντάρος και έχει το θράσος να μιλάει , αλλά ….θα έχει το θράσος να έρθει να σας ξαναζητήσει την ψήφο σας .

Για τα όλα τα παιδιά που υπηρετούν αυτή την στιγμή την θητεία τους .
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες