Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Στο έλεος του υποκόσμου

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 05, 2008 12:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στο έλεος του υποκόσμου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο έλεος του υπόκοσμου

Μόνο αφελείς πλέον μπορεί να μην καταλαβαίνουν το σχέδιο εκβιασμού και πτώσης του Καραμανλή που υπάρχει πίσω από την υπόθεση Ζαχόπουλου. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: Έχει δρομολογηθεί η πτώση Καραμανλή.
Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα το όργιο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου. Τη φαιά πανούκλα των μυστικών υπηρεσιών που κατακλύζει, σαν νεροποντή τα πάντα, μέσα από τους νταβατζήδες, τα πολιτικά, νομικά και κυρίως δημοσιογραφικά «βαποράκια».
Διακινούνται από κάθε «σταρ»- πράκτορα,
«αποκλειστικές» πληροφορίες «ρεπορταζιακής έρευνας» (ρεπορτάζ στους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών) ασύλληπτες σπερμολογίες, αστυνομικά σενάρια, μακάβρια εκβιαστικά μηνύματα: πληθώρα κασετών που κυκλοφορούν από υποκλοπές και πολλά άλλα. Μας λεηλατεί τη σκέψη μας όλη η βρώμα και δυσωδία των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπονόμων, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών.
Δεν χρειάζεται να διαθέτεις συνθετική πολιτική σκέψη για να καταλάβεις ότι όλος αυτός ο υπόκοσμος και τα «προϊόντα» του κατευθύνονται από κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις μυστικές υπηρεσίες, πλήρως αλωμένες από τις αμερικανικές…
Όλοι αυτοί οι αμίμητοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ναρκισσιστικά διατυμπανίζουν και «πλασάρουν» τις αποκλειστικές «πληροφορίες» τους είναι κραγμένοι πράκτορες, όργανα μυστικών υπηρεσιών: Οι ίδιοι πάντα σε κάθε μεγάλο γεγονός παραπληροφόρησης και απάτης.
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πιο αποτρόπαιο και γενικευμένο από αυτό που ζήσαμε το 1989!!!
Οι ίδιοι και τότε νταβατζήδες. Τα ίδια, και πολλά από τα «βαποράκια» του πολιτικού, δημοσιογραφικού και νομικού υπόκοσμου.
Απλώς τα πρακτορεία και οι «συμμαχίες» έχουν διευρυνθεί. Τότε είχαμε τις εκτρωματικές συμμαχίες του μητσοτακισμού με την «αριστερά». Σήμερα έχουμε τις «παρά φύση» συμμαχίες του πασοκικού κράτους- παρακράτους με τη ροζ «αριστερά» και τον …ΛΑ.ΟΣ.
Τώρα όλος αυτός ο πολιτικός υπόκοσμος, υποκινούμενος, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μονοπωλιακά κέντρα εξουσίας επιδιώκει την πτώση Καραμανλή. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως.
Οι τελευταίες εξελίξεις με τους «ύποπτους» δικηγόρους αποδεικνύουν την αγαστή, υπόγεια «συνεργασία» γνωστών «ακροδεξιών» πολιτικών λωποδυτών με πράσινους ομοίους τους.
Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν ένα κατασκεύασμα των μηχανισμών εξουσίας, επιδοτούμενο πολιτικά από το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο. Σήμερα όλα τα κανάλια (οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος) τον προβάλλουν αφηνιασμένα, καθώς και την «αριστερή» τσόντα: Τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΩΡΑ αποκαλύπτονται και άλλου είδους διαπλοκές!!!
ΟΙ «διαπλοκές» των αρουραίων των υπονόμων, διαπλοκές που δείχνουν ότι η «τσόντα» αυτή χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως από τα μεγάλα αφεντικά και τους μηχανισμούς…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή.
ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 05, 2008 12:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
από 2ξίδιο



Σάββατο, 5 Ιανουάριος 2008
Κοινή δράση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για "να ρίξουν τον Καραμανλή"!

Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδη «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό τους εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

Πίσω από την Τσέκου σε πρώτη φάση διαπλέκονται τρεις δικηγόροι: Χρήστος Νικολιτσόπουλος(καταπράσινος κολλητός του Πολυζωγόπουλου, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ:το κλειδί των εξελίξεων), Ηρακλής Κουτελίδας(κουμπάρος της Τσέκου, συνεργάτης του Πλεύρη(ΛΑΟΣ)) και Δημήτρης Μπαλέρμπας(καταπράσινος συνεργάτης του Πλεύρη, φίλος του Μπαρλέμπα και του Νικολιτσόπουλου).

Βλέπουμε τη θαυμαστή διαπλοκή ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που έχει σαν σκοπό να ρίξει τον Καραμανλή, χωρίς να υπολογίζονται ενδιάμεσες παρενέργειες και συνέπειες. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αυτά κόμματα συνεργάζονται αρμονικά. Οι επαφές έχουν παρελθόν και μέλλον. Κομβικό σημείο ήταν οι τελευταίες Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές όπου συνεργάστηκαν άψογα για ανταλλαγές ψήφων στο δεύτερο γύρο σε περιοχές όπου η ΝΔ αναμένονταν να πιάσει κάτω του 42%. Τα περισσότερα ανταλλάγματα δεν τα βλέπουμε αλλά είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη από τα φιλοπασοκικά μέσα ενημέρωσης.

Και οι τρεις δικηγόροι(παρέα της Ευούλας) θα λάμβαναν κλήσεις από τον ανακριτή τη Δευτέρα.

Ο Κουτελίδας άφησε το στίγμα του με τρεις πανομοιότυπες επιστολές, προς Πλεύρη, Γεωργιάδη και Ματζουράνη(μπουμπούκια και οι τρεις) στις οποίες δηλώνει αθώος και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Τσέκου για το στήσιμο «της παγίδας». Το κρίσιμο σημείο όλων των ενεργειών τους ήταν η κοινή επιθυμία τους να καταστρέψουν το Ζαχόπουλο και ο διακαής πόθος τους, «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Δεν μας λένε όμως τίποτα για τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» που συντονίστηκαν με τη δράση τους. Δεν μας λένε πότε έμαθαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα «τεκμήρια» της δράσης τους. Είναι σίγουρο ότι ο Νικολιτσόπουλος ειδοποίησε αμέσως τον Πολυζωγόπουλο και ο Κουτελίδης ενημέρωσε αμέσως τον Πλεύρη. Βλέπουμε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σε παράλληλο βρώμικο βίο.

Μια παρατήρηση:έτσι και ο Νικολιτσόπουλος ήταν κολλητός οποιουδήποτε Νεοδημοκράτη (όχι απαραίτητα μεγαλοστελέχους), σήμερα θα σείονταν η Ελλάδα για το «παρακράτος της Δεξιάς».

του άνθρακος 2ξίδιο
_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κίρκη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 05, 2008 7:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σίγουρα η πολιτική αιχμή του δόρατος αυτής της υπόθεσης είναι ο εκβιασμός και το πριόνισμα του Καραμανλή.
Ακόμα δεν μπορούν να τον γκρεμίσουν γιατί δεν έχουν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και στα μάτια του κόσμου φέρεται σαν ενεργούμενο των ξένων κέντρων.
ΟΛΟΣ αυτός ο συρφετός που βάλει κατά του Καραμανλή είναι ἑκσυγχρονιστικό" παρακράτος, υποτελές στους Αμερικανούς.
Οποιοδήποτε πραξικοπηματικό γκρέμισμα του Καραμανλή θα τον ηρωποιούσε. Θα έμοιαζε σαν τα ανακτορικά πραξικοπήματα του 1965.
Το πρώτο στάδιο συνεπώς είναι η φθορά του, ο εκβιασμός και η δημιουργία κλίματος για την προετοιμασία της εναλλακτικής λύσης.
Το έργο αυτό θα έχει μεγάλη συνέχεια...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 05, 2008 11:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ελληνικός λαός δεν «τσιμπάει»

Πάντα σε εποχές βαθύτατης σήψης παρατηρείται η μεγαλύτερη πολιτική κατάχρηση από τους παρακρατικούς μηχανισμούς εξουσίας. Οι μηχανισμοί του κράτους πάντα ασκούν πολιτική. Σε εποχές γενικευμένης κοινωνικής και πολιτικής αποσύνθεσης η «πολιτική» των μηχανισμών παίρνει καταχρηστικές και αποκρουστικές διαστάσεις. Μπορεί να αναλογιστεί κανείς τι διαστάσεις παίρνει σε κράτη «σουρωτήρια», όπως το ελληνικό, σε κράτη αλωμένα από τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας και τα διεθνή πρακτορικά δίκτυα.
Αυτά, λοιπόν, τα δίκτυα ελέγχουν πλήρως τα κέντρα προπαγάνδας (ΜΜΕ, πνευματικό Ιερατείο) και τις θεσμικές δομές του καθεστώτος. Αυτά δίκτυα των οικονομικών ελίτ και των νταβατζήδων, λόγω της αλαζονικής τους φύσης και αυθάδης λειτουργίας τους, υποτιμούν βαναύσως τη νοημοσύνη των πολιτών και το πολιτικό κριτήριο του ελληνικού λαού.
Έχουν την αφέλεια οι παρακρατικοί μηχανισμοί και τα δημοσιογραφικά τους «στρατιωτάκια» να θεωρούν τον ελληνικό λαό βλάκα επειδή, αυτός, μην έχοντας καμιά διέξοδο υπομένει και συσσωρεύει την αηδία του. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά τον βρίζουν και από πάνω όταν δεν «κατανοεί» τη «σοφία» τους και δεν πράττει όπως επιθυμούν. Πού ξανακούστηκε, π.χ, να καίνε όλη την Ελλάδα και ο ελληνικός λαός να μην κατεδαφίζει τον Καραμανλή, αλλά αντίθετα να δίνει χαστούκια στα χαϊδεμένα παιδιά του παρακράτους…
Αυτό το λαό θέλουν, λοιπόν, να τον αλλάξουν. Και πρώτα απ’ όλα να σβήσουν την ιστορία του: Τη μεγάλη αυτή δεξαμενή των εμπειριών που τον οπλίζει με πολική σκέψη και οξυδέρκεια, με τις ικανότητες εκείνες που τον καθιστούν ικανό να αντιλαμβάνεται τα παιχνίδια της εξουσίας και της παραεξουσίας, τη διάβρωση των κομμάτων και κυρίως τις συνωμοσίες των μυστικών υπηρεσιών.
Βλέπετε είναι πλουσιότατο το «οπλοστάσιο» των πολιτικών εμπειριών μας και έτσι εύκολα αντιλαμβανόμαστε τις επαναλαμβανόμενες «φάρσες» των παρακρατικών μηχανισμών και τις προβοκάτσιες των μυστικών υπηρεσιών:
1). Υπόθεση Λαμπράκη. Το τότε παρακράτος «γκρέμισε» τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, επειδή άρχιζε να διαφοροποιείται από τους «πατρόνες» και το «βασιλικό στάβλο».
2). Τα βασιλικά πραξικοπήματα του 1965 εναντίον του Γεωργίου Παπανδρέου. Αυτό τους βγήκε μπούμερανγκ, κατέβασε τον κόσμο στο δρόμο και μοιραία τα ξένα κέντρα για να ανακόψουν αυτή την πορεία έφεραν τη Χούντα των συνταγματαρχών.
3). Το «πραξικόπημα» του 1989 κατά του Ανδρέα Παπανδρέου. Επανάληψη των ίδιων μεθόδων, αλλά με νέες μορφές. Το λάθος του ’65 δεν έπρεπε να επαναληφθεί. Τώρα μπήκαν σε ενέργεια νέα όπλα: Τα σκάνδαλα που το ίδιο το σύστημα γεννά και γιγαντώνει, οι ροζ ιστορίες, ο οχετός των «αποκαλύψεων» και των κασετών, τα πάμπερς και όλα τα γαργαλιστικά αστυνομικά σενάρια που εξάπτουν τη φαντασία και ισοπεδώνουν την πολιτική σκέψη.
4). 2007. Εμπρησμοί και σκάνδαλα: διπλό κτύπημα. Η πρώτη απόπειρα απέτυχε και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η φάση των «μεγάλων αποκαλύψεων»…
ΠΑΝΤΑ, όποιος αστός ηγέτης κουνούσε λίγο την ουρά του και διεκδικούσε, έστω και ελάχιστο χώρο, πολιτικής αυτονομίας, έπρεπε να αντικατασταθεί!!!
Με τέτοιες εμπειρίες δύσκολα μπορεί να ξεγελάσεις. Δύσκολα επίσης μπορεί να προβούν τα παρακρατικά κέντρα, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των νταβατζήδων της ενημέρωσης, σε ανοικτό «πραξικόπημα» για την πτώση του Καραμανλή. Στα «πραξικοπήματα» ο ελληνικός λαός αντιδρά οργισμένα και πάει αντίθετα από εκεί που θέλουν οι πραξικοπηματίες. Επίσης, όπως πολύ ορθά επισημαίνεται παραπάνω, δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Η αποσύνθεση είναι τέτοια που χρεοκοπημένα κόμματα, σαν το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά θεωρούνται (δικαίως) μέρος των πραξικοπηματιών…
Εμπρός βαθύ και πίσω ρέμα για τους νταβατζήδες και τους παρακρατικούς τους μηχανισμούς. Μένουν, λοιπόν, στον εκβιασμό και στην επιχείρηση λασπώματος του Πρωθυπουργού, αναμένοντας πιο ευνοϊκές συγκυρίες ή μια τέτοια πολιτική κρίση που θα τους επιτρέψει να επιβάλλουν τη λύση της αρεσκείας τους: Ίσως μια κυβέρνηση «ενότητας»!!!
Ωστόσο, ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πολύ περισσότερα, από ό,τι οι τεχνοκράτες της παραεξουσίας, αντιλαμβάνεται τα παιχνίδια τους και μέρα με την ημέρα αηδιάζει όλο και περισσότερο με τους γενίτσαρους της ενημέρωσης…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 06, 2008 1:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΣΤΗ
ΒΛΑΚΕΙΑ


Όταν ο Παπαχελάς ανησυχεί για την αναποτελεσματικότητα των διαύλων προπαγάνδας τους, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος του προβλήματος για τους μηχανισμούς χειραγώγησης!!!



Υγιείς αντιδράσεις για τα άρρωστα ΜΜΕ

Tου Aλέξη Παπαχελά


Τα τελευταία χρόνια έχει παγιωθεί ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στην εικόνα που προβάλλουν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της χώρας και τις απόψεις του μέσου Έλληνα πολίτη. Αν κάποιος έπαιρνε στα σοβαρά την κυρίαρχη άποψη των καναλιών, για παράδειγμα, ο Κώστας Καραμανλής θα παρέμενε «κλώνος» όπως τον ήθελαν κάποιοι και όχι πρωθυπουργός για δεύτερη φορά, το σκάνδαλο των ομολόγων θα είχε ρίξει την κυβέρνηση τρεις και τέσσερις φορές και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν τώρα αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το ερώτημα είναι γιατί είναι πλέον τόσο μικρός, σχετικά, ο αντίκτυπος των ΜΜΕ, έστω κι αν δεν το έχουν καταλάβει οι υπουργοί που κυνηγούν το παραπολιτικό με την απόχη και τρέχουν στους γάμους των ανιψιών των τριτοκλασάτων «εκδοτών». Πρώτα απ’ όλα πέρασε η εποχή της ηγεμονίας των πάλαι ποτέ ισχυρών κέντρων εξουσίας του Τύπου. Το τι γράφει τώρα μια εφημερίδα που κάποτε υποτίθεται ότι ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις έχει την ίδια σημασία με το τι γράφει ένα σκανδαλοθηρικό ταμπλόιντ, ένα αποκαλυπτικό blog ή μια ζουγκλοειδής εκπομπή. Αυτό φάνηκε με τον πιο καθαρό τρόπο με την υπόθεση Βενιζέλου έστω κι αν κάποιοι συνεχίζουν με έπαρση να επιχειρούν να επιβάλουν τις απόψεις τους, θυμίζοντας τους ξεπεσμένους λόρδους της βρετανικής αυτοκρατορίας μετά τον Πόλεμο...
Το επικοινωνιακό τοπίο έχει γίνει ένα τεράστιο μπλέντερ που χωνεύει και μπερδεύει τα πάντα.
Ένα δεύτερο, σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο κόσμος είναι πια ψαγμένος. Λίγο το Ίνερνετ, λίγο τα περιθωριακά έντυπα, ο κόσμος ξέρει να μυρίζεται τι κρύβεται πίσω από ένα πρωτοσέλιδο, αν δηλαδή πίσω από τη γραμμή της εφημερίδας κάποιος επιχειρεί να πουλήσει τάπερ ή και (γιατί όχι) μαχητικά αεροσκάφη. Παλιότερα ο μέσος αναγνώστης είχε υποψίες, τώρα πια τη βεβαιότητα πως παίζονται παιχνίδια στην πλάτη των πρωτοσέλιδων τίτλων ορισμένων εφημερίδων.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Η καφενοποίηση των τηλεοπτικών δελτίων τα στράγγιξε απ’ όση εγκυρότητα και επιρροή είχαν. Αυτό φαίνεται από το κοινό τους και το γεγονός πως κάποια τηλεπριμαντόνα μπορεί να ουρλιάζει κάθε βράδυ για μήνες χωρίς κανείς να συγκινείται, απλά μερικοί δεν αντιστέκονται και φωνάζουν «κλείστο γιατί μας κούρασες». Είναι τόση η υπερβολή, η ακρισία και εκείνο το απελπιστικό ύφος που βομβαρδίζει τον τηλεθεατή κάθε βράδυ, που στο τέλος παρακολουθεί το θέαμα απλά για να γελάει ή για να τσαντίζεται και να έχει κάτι να πει το βράδυ στην παρέα του.
Το κακό είναι πως αυτό το επικοινωνιακό τοπίο βολεύει τη μετριότητα γιατί ασχολείται με τα μικρά και πνίγει τα μεγάλα. Καλλιεργεί μια πολιτική αφασία στη χώρα και μετατρέπει το πολιτικό σκηνικό είτε σε επιθεώρηση είτε σε φτηνή τραγωδία, ανάλογα με την περίσταση. Πριμοδοτεί τους γραφικούς και τους ατακαδόρους σε βάρος όσων έχουν τον περιζήτητο κοινό νου ή απλά στέρεο πολιτικό λόγο. Τα ΜΜΕ είναι σήμερα ένα μεγάλο πρόβλημα στη χώρα μας και δεν αρκεί βεβαίως να μένουμε σ’ εκείνο το μίζερο «μα αυτά θέλει ο κόσμος». Ο κόσμος θέλει αυτά για να διασκεδάζει ίσως, αλλά το βέβαιο είναι ότι τελευταία δεν αποφασίζει με βάση το πιο πρόσφατο τηλεοπτικό σκετς ή την υστερική επιταγή ενός μεγαλοδημοσιογράφου. Και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα υγείας...
Καθημερινή 5/01/08

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 06, 2008 7:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παλαίμαχος έγραψε:
από 2ξίδιο



Σάββατο, 5 Ιανουάριος 2008
Κοινή δράση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για "να ρίξουν τον Καραμανλή"!

Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδη «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό τους εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

Πίσω από την Τσέκου σε πρώτη φάση διαπλέκονται τρεις δικηγόροι: Χρήστος Νικολιτσόπουλος(καταπράσινος κολλητός του Πολυζωγόπουλου, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ:το κλειδί των εξελίξεων), Ηρακλής Κουτελίδας(κουμπάρος της Τσέκου, συνεργάτης του Πλεύρη(ΛΑΟΣ)) και Δημήτρης Μπαλέρμπας(καταπράσινος συνεργάτης του Πλεύρη, φίλος του Μπαρλέμπα και του Νικολιτσόπουλου).

Βλέπουμε τη θαυμαστή διαπλοκή ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που έχει σαν σκοπό να ρίξει τον Καραμανλή, χωρίς να υπολογίζονται ενδιάμεσες παρενέργειες και συνέπειες. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αυτά κόμματα συνεργάζονται αρμονικά. Οι επαφές έχουν παρελθόν και μέλλον. Κομβικό σημείο ήταν οι τελευταίες Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές όπου συνεργάστηκαν άψογα για ανταλλαγές ψήφων στο δεύτερο γύρο σε περιοχές όπου η ΝΔ αναμένονταν να πιάσει κάτω του 42%. Τα περισσότερα ανταλλάγματα δεν τα βλέπουμε αλλά είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη από τα φιλοπασοκικά μέσα ενημέρωσης.

Και οι τρεις δικηγόροι(παρέα της Ευούλας) θα λάμβαναν κλήσεις από τον ανακριτή τη Δευτέρα.

Ο Κουτελίδας άφησε το στίγμα του με τρεις πανομοιότυπες επιστολές, προς Πλεύρη, Γεωργιάδη και Ματζουράνη(μπουμπούκια και οι τρεις) στις οποίες δηλώνει αθώος και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Τσέκου για το στήσιμο «της παγίδας». Το κρίσιμο σημείο όλων των ενεργειών τους ήταν η κοινή επιθυμία τους να καταστρέψουν το Ζαχόπουλο και ο διακαής πόθος τους, «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Δεν μας λένε όμως τίποτα για τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» που συντονίστηκαν με τη δράση τους. Δεν μας λένε πότε έμαθαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα «τεκμήρια» της δράσης τους. Είναι σίγουρο ότι ο Νικολιτσόπουλος ειδοποίησε αμέσως τον Πολυζωγόπουλο και ο Κουτελίδης ενημέρωσε αμέσως τον Πλεύρη. Βλέπουμε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σε παράλληλο βρώμικο βίο.

Μια παρατήρηση:έτσι και ο Νικολιτσόπουλος ήταν κολλητός οποιουδήποτε Νεοδημοκράτη (όχι απαραίτητα μεγαλοστελέχους), σήμερα θα σείονταν η Ελλάδα για το «παρακράτος της Δεξιάς».

του άνθρακος 2ξίδιο



Αυτη ειναι η θεση του ΛΑ.Ο.Σ.


Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια για την ...Ζαχοπουλιάδα

Στην πέμπτη εβδομάδα μπαίνει αισίως η υπόθεση Ζαχόπουλου που αφενός έχει εκθέσει τη χώρα μας στο εξωτερικό, αφετέρου έχει φέρει σε πολύ δυσχερή θέση για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και προσωπικά τον ίδιο. Στην υπόθεση αυτήν όμως υπάρχει μία πραγματικότητα και πρέπει να δούμε τι συμβαίνει.

Ο ρόλος Ζαχόπουλου

Όπως έχουν εξελιχθεί πλέον οι καταστάσεις, ένα είναι το βέβαιο: Ο κ. Καραμανλής «μαγνητίζει» και ελκύει παλιανθρώπους. Όπως γράφει και ο Ιχνηλάτης της περασμένης Α1, ο κ. Ζαχόπουλος είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους που πήραν τον κ. Καραμανλή με τις καλές σπουδές από την Αμερική και τον έκαναν βουλευτή. Οι άλλοι δύο ήταν οι κ. κ. Τουσιάκης και Αναγνωστόπουλος Πανάγος, οι οποίοι εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τη Ν.Δ. Ο μεν πρώτος προοριζόταν για υψηλόβαθμη θέση, ο δε δεύτερος έκανε το μεγάλο κόλπο με την ΜΕΒΓΑΛ, προφυλακίστηκε και τώρα περιμένει τη δίκη του.
Ο τρίτος είναι ο κ. Ζαχόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο περιβάλλον του κ. Καραμανλή με τη γραμματέα τότε κα. Νατάσσα Παζαϊτη, που ήταν μία γυναίκα με θέληση και όρεξη για δουλειά, έξυπνη και σύγχρονη. Στην αλλαγή της Νατάσσας από νηπιαγωγό σε αυτό που είναι σήμερα βοήθησε πολύ και ο κ. Ζαχόπουλος, αφού εκείνος ήταν ο μέντοράς της.

Η ελευθερία κινήσεων και οι ιδιαιτερότητες

Ο κ. Ζαχόπουλος ήταν ο μόνος γενικός γραμματέας υπουργείου που πήγαινε στο Μαξίμου, όποτε ήθελε, σε αντίθεση με άλλους γενικούς γραμματείς υπουργείων που δεν έχουν πάει ποτέ. Στα τρία χρόνια είχε περάσει το κατώφλι του Μαξίμου περισσότερες από 40 φορές, τόσες που δεν είχε πάει ούτε ο Αλογοσκούφης και ο Παυλόπουλος.
Ο κ. Ζαχόπουλος όμως είχε και μία άλλη εικόνα, που τη μάθαμε τώρα μετά το DVD. Αυτή με τις ιδιαιτερότητές του, που δεν περιορίζονταν μόνο στις σεξουαλικές προτιμήσεις και σε άλλου είδους ανάγκες.
Είναι σίγουρο ότι ο κ. Καραμανλής δεν γνώριζε αυτήν την ιδιαιτερότητα του κ. Ζαχόπουλου και τα όσα αηδιαστικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, γι΄ αυτό και από το συγκεκριμένο κομμάτι κρατάει αποστάσεις. Ακόμη και αν ήξερε ότι υπάρχει και κάποια δυσλειτουργία σε κάποια ποσά, πάλι θα είχε αντιδράσει. Όμως με όλα αυτά που αποκαλύπτονται το κλίμα έχει βαρύνει. Υπάρχουν λανθασμένοι χειρισμοί.
Ο κ. Καραμανλής δεν έβαλε χαλινάρι στον κ. Ζαχόπουλο στον έλεγχο των οικονομικών. Αντίθετα του έδινε εξουσία. Όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Πολιτισμού, ο κ. Ζαχόπουλος έκανε κουμάντο. Και εκεί έχει ευθύνη ο κ. Καραμανλής, γιατί είχε «καπελώσει» τους υφυπουργούς, τον Π. Τατούλη και την Φ. Πετραλιά και την ευθύνη για όλα την είχε μόνο ο κ. Ζαχόπουλος.

Τα σκοτεινά σημεία

Σε όλη αυτήν τη διαδρομή των χρημάτων υπάρχουν σκοτεινά σημεία που χρειάζονται άπλετο φως. Όπως είχε πει και στην Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί. Ούτε για ένα γεγονός θα αναιρεθεί ένας θεσμικός ρόλος. Άλλωστε ενδιαφερόμενος για την υστεροφημία του ο κ. Καραμανλής δεν θα πήγαινε να παίξει κορώνα-γράμματα με τακτικές Κουτσόγιωργα. Τα μεγέθη είναι ασύγκριτα.
Σε αυτήν όμως την υπόθεση δεν είναι σίγουρο ότι οκ. Ζαχόπουλος στην προσπάθειά του να γίνει καλός και να φανεί χρήσιμος, χωρίς να το γνωρίζει ο πρωθυπουργός, να έδωσε χρήματα σε φορείς σχετιζόμενους με την οικογένεια Καραμανλή. Όχι για τον Καραμανλή, και το ξεκαθαρίζουμε.
Όταν η κ. Όλγα Τρέμη και ο κ. Θέμος Αναστασιάδης είπαν ότι εμείς δεν ακουμπάμε αυτήν την υπόθεση, γιατί δέχθηκε να το κάνει ο κ. Γιάννης Αδριανός; Εκεί υπάρχει πρόβλημα, Εκεί έγιναν λανθασμένες κινήσεις: Ή ο κ. Αδριανός ήθελε να προστατεύσει τον κ. Καραμανλή, αλλά τελικά τον «έκαψε», ή του είπε ο πρωθυπουργός να δουν τι περιέχει το DVD που παρέλαβε ο κ. Αδριανός.

Τι έπρεπε να γίνει

Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Τι κάνεις, όταν ένας πολίτης σου δίνει τέτοια στοιχεία; Τα πας στον κ. Σανιδά στη Λ. Αλεξάνδρας! Όλα τα μέσα ενημέρωσης, τηλεοπτικά, και ραδιοφωνικά αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες στο μοντάζ που έγινε από το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό είναι ενοχλητικό. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς τον κ. Καραμανλή να δίνει εντολές για το ποιες σκηνές θα κοπούν και ποιες όχι. Όμως τώρα βρέθηκε μπλεγμένος. Δεν παραλαμβάνεις τέτοια στοιχεία, γιατί είναι χειροβομβίδα.
Ο κ. Καραμανλής κατηγορείται από το σύνολο του Τύπου για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Γι΄ αυτό και μόνο θα έπρεπε να βγει και να πει εξαρχής: «Συγνώμη, έκανα ακόμη μία λάθος επιλογή. Ο Ζαχόπουλος προέκυψε μπαγάσας».
Εκεί έχει περιορισμένες ευθύνες ο κ. Καραμανλής και δεν χειρίστηκε επικοινωνιακά σωστά την όλη υπόθεση.

Η άλλη εξήγηση

Το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δεν τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν πραγματικά στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Όμως έχοντας στην πλάτη του σχεδόν μισό αιώνα δημοσιογραφίας και επικοινωνίας έδωσε τη δική του διάσταση για το τι συμβαίνει με τα όσα μέρα με την ημέρα αποκαλύπτονται:
«Ο τρόπος αντιμετώπισης του θέματος με κλειστή την Βουλή είναι λάθος. Όταν βλέπω, ποιοι έχουν την σκυτάλη στα χέρια τους, ποιοι φουσκώνουν το θέμα, ποιοι το τροφοδοτούν και ποιοι το πλησιάζουν πιο κοντά στον πρωθυπουργό, κάνω άλλες σκέψεις. Κάτι γίνεται και το πιστεύω: Κάποιος χρηματοδοτεί επικοινωνιακά την όλη υπόθεση. Κάποιος θέλει το ταχύτερο δυνατό το στραπατσάρισμα του πρωθυπουργού. Και δυστυχώς από ενέργειες του Μαξίμου δίνεται τροφή για τέτοια θέματα. Άρα κάποιος καραδοκεί. Ποιος είναι όμως αυτός που έχει το χρήμα;
Είναι σίγουρα κάποιος που έχει στα χέρια του μαύρο χρήμα. Ή έμπορος ναρκωτικών είναι, ή λαθρεμπόριο κάνει, ή διαχειρίζεται μυστικά κονδύλια του κράτους. Εάν ψάξει να βρει κάποιος, ποιοι είναι οι τροφοδότες των αναλύσεων, τότε αντιλαμβάνεται ότι κάποιο ταμείο πληρώνει!
Είναι μία καλή ευκαιρία να καθαρίσουν τον πρωθυπουργό. Και αυτό είναι πέρα από τις πολιτικές μας αντιπαραθέσεις. Δεν πιστεύω, ότι πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι κάποιων. Όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι κρυφά. Ουδέν μυστικότερον των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες συλλέγουν στοιχεία και όταν κρίνουν τα δημοσιοποιούν.
Άρα λοιπόν, καλούμαστε να συμπράξουμε σε παιχνίδια μυστικών υπηρεσιών και να στιχιθούμε με όσους θέλουν να αποκτήσουν το ρόλο του χαλίφη στη θέση του χαλίφη. Γιατί να το κάνουμε και να μπούμε σε αυτό; Εμείς δεν σύραμε τον Καραμανλή να αλλάξει τακτική σε πολλά θέματα; Ναι, αλλά μην μας υπολογίζετε σε αυτά τα παιχνίδια. Εμείς θέλουμε διαφάνεια και να δούμε την πραγματικότητα. Αν και πόσα χρήματα έφαγε ο Ζαχόπουλος. Θα τα ψάξουμε όλα σε βάθος.
Ντράπηκα, όταν μου είπε νεοδημοκράτης παράγων, πολιτικός και εκδοτικός ότι και αυτοί αποδείχθηκαν κλέφτες, όπως και οι προηγούμενοι. Με ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι εκπρόσωποι του 85% του ελληνικού λαού είναι κλέφτες»!

Όχι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια

«Υπάρχει δυστυχώς διαφθορά και σε αυτό το κόμμα, όπως και στο προηγούμενο. Και τώρα τι κάνουν κάποιοι; Δυνάμεις που τώρα θέλουν να στηρίξουν τον Καραμανλή πάνε να βγάλουν πόσα έφαγαν οι προηγούμενοι από τη SIEMENS. Όποτε καταλαβαίνετε ότι ανεβαίνουμε στην κλίμακα της πιο διεφθαρμένης χώρας του κόσμου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του μη ποιοτικού ελέγχου και αφού διοριστούν κάποιοι, δεν υπάρχει επαρκής έλεγχος στο τι κάνουν. Εμείς θα μείνουμε αμετακίνητοι. Μηδενική συμμετοχή στα κόλπα του παρελθόντος. Μην προσπαθήσουν, να μας παρασύρουν σε τέτοια ολισθήματα. Στον Καραμανλή αναλογούν η κακή επιλογή και ο μη επαρκής έλεγχος. Εμένα με ενδιαφέρει πολύ λιγότερο το προφίλ του οποιουδήποτε μπροστά στο μέλλον της πατρίδας.
Ο κ. Αδριανός είναι ο άνθρωπος που σήμερα δημιουργεί πρόβλημα στον πρωθυπουργό. Τι σημαίνει απόρρητο; Απόρρητο είναι, όταν κάνω ένα επάγγελμα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου. Εδώ όμως δεν υπάρχει άσκηση. Είναι παραμύθι αυτό το επιχείρημα.. Έμπλεξε τον πρωθυπουργό σε μία τεράστια ιστορία. Εάν βγει όμως ο Αδριανός και πει την αλήθεια, θα ρεζιλευτεί και ο πρωθυπουργός και όσοι είναι κοντά του και τον βοηθούν.
Και η Δικαιοσύνη όμως δεν κάνει σωστές κινήσεις. Υπάρχει ένας αριθμός λογαριασμού. Άνοιξε; Όχι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από δύο υπουργούς. Και από τον κ. Χατζηγάκη και από τον κ. Παυλόπουλο, γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με μία περίεργη κατάσταση.
Όλοι προσπαθούν να προστατεύσουν τον πρωθυπουργό και όλοι τον δυσχεραίνουν. Περίμενα παραμονές Χριστουγέννων από τον κ. Καραμανλή να κάνει ένα διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και να δώσει εντολή στον υπουργό Πολιτισμού ν α κάνει έλεγχο σε όλα τα κονδύλια. Και όλα θα είχαν πάρει το δρόμο τους.
Δεν είναι πολύ φθηνά όλα αυτά που γίνονται τώρα για ένα επίπεδο πρωθυπουργικού γραφείου;».

* «Ο τρόπος αντιμετώπισης του θέματος με κλειστή την Βουλή είναι λάθος. Όταν βλέπω, ποιοι έχουν την σκυτάλη στα χέρια τους, ποιοι φουσκώνουν το θέμα, ποιοι το τροφοδοτούν και ποιοι το πλησιάζουν πιο κοντά στον πρωθυπουργό, κάνω άλλες σκέψεις. Κάτι γίνεται και το πιστεύω: Κάποιος χρηματοδοτεί επικοινωνιακά την όλη υπόθεση».
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 06, 2008 11:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επισκέπτη, το τι μας λένε οι πολιτικοί κάθε τόσο και λιγάκι δεν έχει και μεγάλη σημασία. Έχουν πει τα πιο αντίθετα κατά καιρούς, ανάλογα με τα «συμφέροντα» της στιγμής. Ιδιαίτερα ο πρόεδρός σου είναι από τους πλέον αναξιόπιστους «σαλτιμπάγκους».
Εδώ ετέθησαν γεγονότα και παρά φύσει επιμειξίες. Η «γλώσσα» των γεγονότων είναι αυτή που αποκαλύπτει την αλήθεια και όχι τα λογίδρια των πολιτικάντηδων.
ΕΞΩ από όλα αυτά που αναφέρονται στα παραπάνω κείμενα, θα προσθέσω συνοπτικά και τα ακόλουθα:

1). Ο Κουτελίδας και ο άλλος βρίσκονται σε ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα, μέσα στο οποίο υπάρχει και ο κολλητός του πολυζωγόπουλου, καθώς και το άλλο ΠΑΣΟΚικό μπουμπούκι, της «πράσινης» παραεξουσίας: Ο γνωστός Ματζουράνης!!!

2).Αυτό, λοιπόν, το «ΠΑΣΟΚικό κύκλωμα» είχε «καυτές» διαπλοκές με Πλεύρη και Σία!!!

3). Και ο Κουτελίδας
με δικηγόρο τον «κυκλωματικό» Ματζουράνη (από Κοσκωτά μέχρι τον «αμφιλεγόμενο» μακαρίτη, επί σειρά ετών υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιαννόπουλο), αφήνει τις επιστολές του στον Πλεύρη και Άδωνι!!!

4). Τέλος,
ο Κουτελίδας, η Ευούλα, και Πλεύρης και αυτό το «τρίγωνο» είναι πολιτική επιμειξία.

ΟΠΟΥ, δηλαδή και να κοιτάξεις ανακαλύπτεις παρά φύση επιμειξίες ΠΑΣΟΚικών κυκλωμάτων με «ακραίους» του ΛΑΟΣ…
Επιστροφή στην κορυφή
παρκομετροφάγος



Ένταξη: 20 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 07, 2008 2:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από την πρώτη ανακοίνωση της είδησης της ‘αυτοκτονίας’ Ζαχόπουλου,
κάτι δεν πάει καλά στο σενάριο.
Σίγουρα η ‘αυτοκτονία’ του εμπίστου και φίλου του Καραμαλή, βολεύει τους στόχους των πολυεθνικών.
Μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό Ντώρα ή Αβραμόπουλο είναι καλυτέρα και από πασοκ.
Εάν απολογηθεί ο Ζαχόπουλος, το πιθανότερο είναι να εμφανιστούν εντολοδόχοι πρόσωπα άσχετα με τον Καραμαλή, που τον εμπιστευότανε ως την παραίτηση του.
Η ‘αυτοκτονία’ σε συνδυασμό με τον ροζ εκβιασμό, είναι η πιο βολική λύση για την απόκρυψη των εντολοδόχων και το πριόνισμα Καραμαλή.

Είναι, όμως, αυτοκτονία η ‘αυτοκτονία’;
Μερικά πράγματα δεν τα πρόσεξε κανείς ή δεν προβλημάτισαν κανέναν.

Το σώμα του Ζαχόπουλου, έκανε την καμπύλη αυτοκτονίας ή την καμπύλη δολοφονίας;

Γιατί έπεσε στο σημείο της τέντας και όχι δυο μέτρα πιο πέρα; Δεν γνώριζε για την τέντα; Ή ήταν τόσο απρόσεχτος;

Ήταν προετοιμασμένος για αυτοκτονία; Γιατί δεν προτίμησε πιο σίγουρη μέθοδο και λιγότερο οδυνηρή;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ανιχνευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 08, 2008 1:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από 2ξίδιο



Σφόδρα ενοχλημένος ο Καρατζαφέρης με την εμπλοκή των βουλευτών του στη Ζαχοπουλειάδα.
Έντονα ενοχλημένος είναι ο Κατατζαφέρης από τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη και τα σενάρια που θέλουν είτε αυτονομημένη ομάδα σκληρής ακροδεξιάς μέσα στο κόμμα του, είτε ομάδα του ΛΑΟΣ, ουρά των νταβατζήδων και του ΠΑΣΟΚ.
Ιδίως η εμπλοκή του πατέρα Πλεύρη ενισχύει την άποψη περί αυτονομημένων κύκλων που τα έχει βρει με πανίσχυρους εκδότες(εξού και η υπερπροβολή Γεωργιάδη) και με αυτόνομα παράκεντρα ΠΑΣΟΚ που έχουν στόχο σκληρή αντιΚαραμανλική γραμμή, αδιαφορώντας πλήρως για «παράπλευρες απώλειες». Ο περίεργος αυτός κύκλος νταβατζήδων, σκληροπασόκων και ακραιολάος πιστεύει ότι μόνο με ακραία κατά μέτωπον επίθεση, το ΛΑΟΣ θα εισπράξει πολιτικά κέρδη από το νεοδημοκρατικό ακροατήριο.
Το ερώτημα που βασανίζει τον Καρατζαφέρη είναι γιατί οι βουλευτές του δεν τον ενημέρωσαν άμεσα για την «εμπλοκή» Κουτελίδα στο γραφείο Πλεύρη, για την επιστολή Κουτελίδα και τις προθέσεις του. Οι εξηγήσεις που δίνουν, ότι θα τον ενημέρωναν μετά τις διακοπές δεν του αρκούν.

Οι αμφιβολίες ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τον πολιτικό αυτοπροσδιορισμό του Ηρακλή Κουτελίδα:«Ως φοιτητής ήμουν στην Πανσπουδαστική, αλλά στη συνέχεια με κέρδισε ο χώρος της Κεντροαριστεράς, από τον οποίο ξεκίνησαν πολλοί δημοδιδάσκαλοι της πολιτικής….». που σημαίνει ότι ο Κουτελίδας κινούνταν στο χώρο του Πασόκ γεγονός που δεν τον εμπόδιζε καθόλου να «συνεργάζεται» πλήρως με ιδεολογικούς του αντιπάλους(!). Βλέπετε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το Πασόκ γνωρίζει πολύ καλά και τον σκοπό και τα μέσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 08, 2008 2:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Υπόθεση Ζαχόπουλου

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος, Ριζοσπάστης, 8/1/2008


Τα περί «δημοσιογραφικού απορρήτου» που επικαλείται η κυβέρνηση, για να συσκοτίσει τις συναλλαγές της με όσους την προμηθεύουν με DVD, εξαντλούνται σε 15 δευτερόλεπτα. Τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να διατυπωθεί η θέση πως το δημοσιογραφικό απόρρητο υπάρχει για να προστατεύει το αγαθό της ενημέρωσης από την εξουσία. Δεν υπάρχει για να διαφεύγει η εξουσία από την υποχρέωσή της να τελεί εν διαφανεία.
Ωστόσο, η συζήτηση περί «απορρήτου» κράτησε στα κανάλια κοντά 10 μέρες...
*
Τα περί «ροζ» περιπτύξεων του κ. Ζαχόπουλου μαζί με τα περί εκβιασμού του, με αντικείμενο αυτές τις «ροζ» περιπτύξεις εξαντλούνται σε 15 λεπτά. Τόσος είναι ο χρόνος που απαιτείται για να καταστεί σαφές ότι αυτό το σκέλος της υπόθεσης είναι καθαρά αστυνομικού χαρακτήρα, με δικαστικές φυσικά προεκτάσεις, που εντούτοις δεν αφορούν ούτε σε θέματα άσκησης πολιτικής, ούτε σε θέματα κυβερνητικής διαχείρισης.
Ωστόσο, η σκανδαλοθηρική υποβάθμιση του ζητήματος τείνει να συμπληρώσει τρεις βδομάδες ενασχόλησης των «ειδικών» στα ντετεκτιβίστικα τηλεπαράθυρα...
*
Τα ερωτήματα που, πράγματι, ζητούν απαντήσεις, που αφορούν καίρια την ελληνική κοινωνία και που μόνο υπαινικτικά τίθενται, ώστε να διανθιστεί η κλειδαρότρυπα με μια επίπλαστη σοβαροφάνεια, είναι:
α) Αν σε ένα «φτωχό» υπουργείο όπως το Πολιτισμού, υπάρχει τέτοια «ευχέρεια» διαχείρισης εν κρυπτώ δεκάδων εκατομμυρίων από «ειδικούς λογαριασμούς», τότε τι γίνεται στα «πλούσια» υπουργεία με τους παχυλούς «ειδικούς λογαριασμούς»;...
β) Τι, ποιες και πόσες «μπίσνες» έχουν γίνει στο όνομα του Πολιτισμού, που για το λαό σημαίνει μόλις 0,23% του ΑΕΠ στον προϋπολογισμό, αλλά για τους «ημετέρους» σημαίνει «δουλιές με φούντες», από Πολιτιστικές πρωτεύουσες μέχρι αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων;
γ) Πώς ορίζεται η «αξιοκρατία» σε ένα σύστημα που οι προσλήψεις στο Δημόσιο γίνονταν και γίνονται με στημένους «διαγωνισμούς» και με μεθόδους που όταν δεν ευδοκιμούν οι άνωθεν παρεμβάσεις παραδίδουν τη σκυτάλη σε υποκοσμιακές πρακτικές;
δ) Η παρακμή, η λοβιτούρα, η συναλλαγή, η διαφθορά είναι ζητήματα που θα αντιμετωπιστούν με τη (μονίμως ατυχήσασα) αναζήτηση των «εντίμων» και «αρίστων» διαχειριστών ή αποτελούν συστατικά και δομικά στοιχεία του πολιτικού καθεστώτος μιας κατ' όνομα δημοκρατίας, που λειτουργεί και ενεργεί προσχηματικά στο «όνομα της κοινωνίας», αλλά στην πραγματικότητα πέρα και έξω από κάθε κοινωνικό έλεγχο;


ΣΧΟΛΙΟ:
Σύντροφε, Νίκο, όλα όσα γράφεις, σωστά είναι.
Κατά την άποψή μου, όμως, παρακάμπτεις δύο ουσιαστικά συγκεκριμένα (όχι ΓΕΝΙΚΑ, περί καπιταλιστικής σήψης κ.λπ.) πολιτικά ζητήματα:


ΠΡΩΤΟΝ: Την κεντρική πολιτική αιχμή των παιχνιδιών που παίζουν τα κέντρα εξουσίας και οι διαχειριστές τους με τα «ΣΚΑΝΔΑΛΑ». Γιατί, ασφαλώς γνωρίζεις ότι η διαχείριση των σκανδάλων και ιδιαίτερα η φαιά σκανδαλολογία εντάσσεται σε παιχνίδια πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Στην προκειμένη περίπτωση, αυτές οι «μεγάλες αποκαλύψεις», η διαχείριση αυτών των «αποκαλύψεων» από τις ιδεολογικές μήτρες του συστήματος κ.λπ, αποσκοπούν σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό στόχο: Στο να καθορίζουν τα πολιτικά μας πράγματα οι νταβατζήδες και οι μηχανισμοί τους. Ανεξάρτητα λοιπόν από το δικό μας ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ (η πτώση του Καραμανλή από τα αγωνιστικά κινήματα και το λαό), δεν μπορούμε να δεχτούμε και να μην καταγγείλουμε τον να μας καθορίζουν τις κυβερνήσεις και τους Πρωθυπουργούς οι νταβατζήδες και τα ξένα κέντρα, ιδιαίτερα οι γκάνγκστερ Αμερικανοί.
ΑΥΤΟ είναι ουσιώδες ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ δημοκρατίας και δεν μπορούμε να σιωπούμε για μικροκομματικά συμφέροντα!!!
Δηλαδή θα καλέσουμε το ΝΑΤΟ να γκρεμίσει μια αντιλαϊκή κυβέρνηση;;;

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Ένα άλλο επίσης ζήτημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ουσιαστικότατο είναι και αυτό για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Να στηλιτεύσουμε την κυβερνητική πρακτική, αλλά να μην αφήσουμε στο απυρόβλητο τα μεγάλα λαρύγγια του καθεστώτος και των νταβατζήδων.
ΟΧΙ μονομερείς κριτικές. Το χειρότερο και πιο αποτρόπαιο σήμερα είναι το «δημοσιογραφικό απόρρητο» των νταβατζήδων, των πρακτόρων του αμερικανισμού, των φερέφωνων της Νέας Τάξης, όλων αυτών των «αρουραίων» των υπονόμων, οι οποίοι εμφανίζονται σαν «κριτές» της εξουσίας και είναι η πλέον μοχθηρή γκριμάτσα της εξουσίας και της παραεξουσίας…



Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 12:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η φαιά Πανούκλα των δημοσιογράφων πολυτελείας



Είναι να απορεί κανείς γιατί αυτή η υστερία για το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Ανδριανό! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα!!!

Ο Χατζηνικολάου μάλιστα, χθες, ωρυόταν για το «ρουφιάνο»!!!
Καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν των κώνωπα!!!
Οι αρχιρουφιάνοι φωνάζουν υστερικά εναντίον της ρουφιανιάς!!!
Τα πρακτοράκια των νταβατζήδων και των ποικίλων παραεξουσιαστικών μηχανισμών, οι αρχιχαφιέδες βιαστές της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής παραληρούν κατά του «ρουφιάνου» που ήρθε σε συναλλαγή με τον Ανδριανό! Ζουν μέσα σε πολύεδρα συναλλαγών και διαπλοκών με την οικονομική και πολιτική εξουσία και ζητούν το δικό τους δημοσιογραφικό απόρρητο, ουρλιάζοντας σαν ύαινες, όταν κάποιος εκθέτει τη «δημοσιογραφική αλητεία» της εξουσίας τους.
Αιδώς αχρείοι!!!

Φυσικά κάποιοι δεν έχουν συναίσθηση της βρωμιάς τους. Πνιγμένοι μέσα στο δαίδαλο των «λεπτομερειών», δηλαδή των αποσπασματικών, εξωτερικών όψεων της πραγματικότητας, πιστεύουν ότι επιτελούν το «έργο» της πληροφόρησης: Ασυνείδητα πιόνια ενός μηχανισμού που τους χειραγωγοί και αδυνατούν να τον διακρίνουν.
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όμως, οι «σταρ» των Μαζικών Μέσων Χειραγώγησης και Απάτης, σαν τον Χατζηνικολάου και τους λοιπούς γενίτσαρους με την αυθάδη και κομπάζουσα ημιμάθειά τους, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ συνειδητά το έργο της απάτης: Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από τα αφεντικά τους και υπόγεια κέντρα, ροδέλες των οποίων είναι…
Αυτές, όμως, οι υστερικές κραυγές για το «απόρρητο» και τους «ρουφιάνους», έξω από το γενικό αποπροσανατολιστικό στόχο τους, μάλλον υποκρύπτουν και τον «φθόνο των σταρ». Δηλαδή το νοσηρό, ναρκισσιστικό ανταγωνισμό που απορρέει από την «ανταλλακτική αξία» (δηλαδή την ακροαματικότητα) του καθένα τους.

ΕΧΟΥΜΕ δηλαδή:
α) το γενικό πλαίσιο του πολιτικού παιχνιδιού: Η ουσία.
β). Εκδοτικούς, ίσως ανταγωνισμούς: Πάντα υπάρχουν.
γ). Ο φθόνος των σταρ: η νόσος της ακροαματικότητας

Με δύο λόγια: ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ και υποκρισία!!!


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μαχόμενη Δημοσιογραφία
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 7:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
(Δημοσιογραφική Συνεργασία, Αριστερή Όχθη και Ανεξάρτητοι
)


Οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν
Δεν συγκαλύπτουν
Το "Απόρρητο" προστατεύει ΑΠΟ την εξουσία
Δεν προστατεύει ΤΗΝ εξουσία


Οι δημοσιογραφικές κατακτήσεις δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για την
συγκάλυψη πολιτικών συναλλαγών και τη διασφάλιση της θέσης πολιτικών
προσώπων.
Ο Διευθυντής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού κ. Γιάννης Ανδριανός,
διορισμένος σε μετακλητή θέση που σύμφωνα με το καταστατικό είναι
ασυμβίβαστη με την άσκηση δημοσιογραφίας επικαλείται το "δημοσιογραφικό

απόρρητο" για να καλύψει την εμπλοκή της κυβέρνησης και για να κρύψει
τον…πληροφοριοδότη "δημοσιογράφο" που παρέδωσε υλικό αντί να το
χρησιμοποιήσει ενημερωτικά.
Είναι ξεκάθαρο για κάθε μαχόμενο δημοσιογράφο ότι το "απόρρητο" ,
δηλαδή η
προστασία των πηγών ενημέρωσης, αφορά Μόνο δημοσιογράφους που ασκούν
δημοσιογραφία τη συγκεκριμένη στιγμή. Και αναφέρεται Μόνο σε ρεπορτάζ
δημοσιοποιημένο για το οποίο ο δημοσιογράφος κρίνει ότι χρειάζεται να
προστατέψει την πηγή της πληροφόρησης από την εξουσία η οποία κρίνεται.
Αυτή και μόνο μπορεί να είναι η θέση του συνδικαλιστικού Σωματείου των
Δημοσιογράφων, όπως αυτή είναι η θέση της Διεθνούς Ομοσπονδίας
Δημοσιογράφων, όπως είναι σαφές και από διώξεις και τις δίκες
δημοσιογράφων
σε πολλές χώρες.
Με την προχθεσινή απόφαση της και την …θολή ανακοίνωση που εξέδωσε η
πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ των παρατάξεων
Τσαλαπάτη
(ΠΑΣΟΚ) και Σόμπολου (ΝΔ) που εκφράζουν τον κυβερνητικό- εργοδοτικό
συνδικαλισμό, αρνείται δικαιώματα και διεκδικήσεις των δημοσιογράφων
απανταχού της γης και υπονομεύει ύψιστη αρχή προστασίας του
δημοσιογραφικού
λειτουργήματος. Θυσιάζει στο βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων ένα όπλο
που
μοναδικό στόχο έχει την προστασία της αλήθειας και της ενημέρωσης.
Ακόμη χειρότερα: το υπονομεύει για το μέλλον ανοίγοντας το δρόμο στους
όποιους "πονηρούς" των ύποπτων και σκοτεινών συναλλαγών.
Η ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
--Καταγγέλλει αυτή την επικίνδυνη στάση απέναντι στην απαράδεκτη
επίκληση
από τον κ. Ανδριανό δικαιώματος που δεν του ανήκει και καλεί τους
συναδέλφους να αντιδράσουν υπερασπιζόμένοι σθεναρά την ουσία του
λειτουργήματος που ασκούν.
--Επισημαίνει την ανάγκη να διαχωριστεί, επιτέλους, η πραγματική
δημοσιογραφική δουλειά στα ΜΜΕ από την δουλειά των Γραφείων Τύπου.
---Επαναφέρει το θέμα της εκκαθάρισης του Μητρώου της Ένωσης, όπως
προβλέπεται ακόμη και από το παρωχημένο καταστατικό, ώστε να καθαρίσει

ήρα από το στάρι".
Διότι:
Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να αποκαλύπτουν και όχι να
συγκαλύπτουν,
και
Το "Απόρρητο" ισχύει για να προστατεύει ΑΠΟ την εξουσία και Όχι για να
προστατεύει ΤΗΝ εξουσία.


9 Ιανουαρίου 2008
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 10:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παπαγεωργίου Βασίλης
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 9/1/08
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 12:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ανακοίνωση της "Μαχόμενης Δημοσιογραφίας" είναι μια στενά συνδικαλιστική, "εργατοπατερίστικη", θα έλεγα, ανακοίνωση.

Περιορίζεται, σε μια μικροπολιτική καταδίκη ενός επιμέρους επεισοδίου ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ το μέγα πρόβλημα: Ποιός είναι ο χαρακτήρας και η λειτουργία της δημοσιογραφίας σήμερα που γεννά τέτοια φαινόμενα.

ΠΟΤΕ
άσκησε το λειτούργημα της;
ΠΟΤΕ άσκησε κριτική στην ΕΞΟΥΣΙΑ;
Και κυρίως στην μήτρα όλων των μεταπρατικών εξουσιών:ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ και τους ισχυρούς του χρήματος...
Τους Νταβατζήδες καλύπτει και αυτή η "αριστερή" ανακοίνωση.
Το απόρρητο των νταβατζήδων και των μυστικών μηχανισμών.
Σας μάρανε ο Ανδριανός και δεν βλέπετε ούτε ότι οι δημοσιογράφοι είναι ελεγχόμενοι και εγκάθετοι των αφεντικών και των υπηρεσιών, ούτε τα κυκλώματα που παρακολουθούν με κρυφές κάμερες, ούτε τους εκβιασμούς.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και εσεις άχνα!!!

Καταπίνετε την κάμηλο και διυλίζετε τον Κώνωπα!!!
Μικροκομματισμός και μικροπολιτική για διαιώνιση της δικής μας συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.
ΕΔΩ η δημοσιογραφία έχει ΕΞΑΧΡΕΙΩΘΕΙ εντελώς και εσείς ρίχνετε ομοβροντίες εναντίον ενός ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 2:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έτσι είναι, Θάλεια. Βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Η κατάντια της δημοσιογραφίας προφανώς και αποκαλύπτεται πανηγυρικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου, αλλά η κατρακύλα και ο εκφυλισμός έχουν ξεκινήσει προ πολλού και έχουν πολύ βαθιές ρίζες.

Η δημοσιογραφία από όργανο και μέσο ελέγχου της εξουσίας, αλλά και ενημέρωσης του πολίτη, άρα και του λαού, έχει καταντήσει όργανο και μέσο ελέγχου της εξουσίας με θύμα τον λαό.

Οι άνθρωποι της ανακοίνωσης να μην νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική ή ότι εφήυραν τον τροχό.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες