Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Άλεξ Ρόντος: Ο φερέλπις Έλληνας Holbrooke!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΤΖΑΝΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 01, 2007 7:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Άλεξ Ρόντος: Ο φερέλπις Έλληνας Holbrooke! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συνεχίζωντας με τις "Κρυφές ειδήσεις", κάποια στοιχεία για τον "Έλληνα Χόλμπρουκ" (Εδώ γελάμε ή κλαίμε αναλόγως".

1) www.state.gov/r/pa/prs/dpb/2005/53511.htm

Το ανωτέρω λίνκ, είναι από πρές κόνφερανς στο Αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών το 2005 (ΣΣ. Ο Ρόντος είχε ήδη φύγει από το ΥΠΕΞ).
Εκεί ένας Αμερικανός δημοσιογράφος ρωτά τον εκπρόσωπο τύπου τι δουλειά είχε ένας Κύριος Ρόντος να συνοδεύει το Μπέρνς και την Αμερικανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ! Ο εκπρόσωπος κάνει το "Κινέζο" και ο δημοσιογράφος του λέει το αμίμητο, " Είναι ο Ρόντος, ακόμα δικός μας και εάν ναί, εργάζεται τώρα στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα;!!!!"
Μπείτε και δείτε....





2) http://www.rthk.org.hk/rthk/news/englishnews/20060524/20060524_56_311859.html


Σε αυτό το λίνκ ( Του 2006) ο Ρόντος εμφανίζεται ως σύμβουλος διεθνών σχέσεων του Παπανδρέου και σχολιάζει το θάνατο του Ηλιάκη ως γεγονός που δεν θα έχει καμία αρνητική επίδραση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Σμείωση δική μου: Για να φανταστήτε επίπεδο αδιαντροπιάς, μέρες μετά το δυστύχημα-κατάρριψη του Έλληνα ήρωα αεροπόρου, έστω και υποκριτικά ο οποιοσδήποτε αξιωματούχος δηλώνει μία κάποια πυγμή, λύπη, ενόχληση τελως πάντων. Δεν ξέρω τι είδους άνθρωπος πρέπει να είσαι και να δηλώνεις Έλληνας χωρίς να έχεις έστω ψήγματα αισθημάτων. Για όσους πιστεύουν ότι στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί, 1) Αυτό ισχύει στη Τακτική αλλά όχι στη Στρατηγική η οποία είναι εξ'ορισμού συναισθηματική γιατι συνδέεται με την ανθρώπινη βούληση.
2) Ντρέπομαι ειλικρινά για όσους υπηρέτησαν τη θητεία τους από το σπίτι τους, πήραν την έδρα του καθηγητή με γλύψιμο και είναι μαλθακοί εξ'όψεως, βουλήσεως και διανόησης να σχολιάζουν θανάτους πιλότων λες πρόκειται για σπουργίτια! Ξέρεται τι θέλουν όλοι αυτοί; Ναί αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ...



3) www.per-usa.org/Reports/List%20of%20Participants_Athens%202007.pdf


Εδώ φτάνουμε στα καλά! Το παραπάνω λίνκ είναι η λίστα του κλειστού συνεδρίου που έλαβε χώρα πρίν από περίπου δύο εβδομάδες στην Αθήνα. Είχε γράψει ο Κόσμος του Επενδυτή, δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι παρευρίσκόταν η Υπουργός Εξωτερικών, προπαγάνδιζαν τη ΠΓΔΜ ως Μακεδονία κτλ.
Το καλό ποιο είναι; Στη λίστα των συμμετεχόντων σχεδόν όλοι είναι διεθνείς παράγοντες που σχετίζονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο με ( ξένες) μυστικές υπηρεσίες ή/και το οργανωμένο έγκλημα στα Βαλκάνια και εάν κάποιος είναι αρκετά τρελός να το ψάξει βαθιά το θέμα θα ανακαλύψει τους "Παίκτες" των Βαλκανίων που έχουν βάλει το χεράκι τους (Και το πορτοφολάκι τους) σε θέματα όπως Traffiking, λαθρεμπότιο όπλων, ναρκωτικών κτλ.
Βεβαίως ο Ρόντος ήταν εκεί, ως ο Έλληνας αντιπροσωπος! Δηλαδή με απλά λόγια και με το χωροφ΄υλαξ και με τον αστυφύλαξ! Είναι αυτοκόλλητο, κολλάει παντού, αυτό πρέπει να το παραδεχθεί ο κάθε αμερόληπτος σχολιαστής της πολιτικής πραγματικότητας.


Η παρούσα δημοσίευση δεν έχει σκοπό να πλήξει το Ρόντο, άλλωστε όλα τα ανωτέρω στοιχεία βρίσκονται ελεύθερα στο ίντερνετ και κάθε σχόλιο βασίζεται σε πραγματικά-εμπεριστατωμένα και ομολογουμένα από τον ίδιο το Ρόντο.
Αυτό που είναι τραγικό είναι η έλλειψη ουσιαστικής εμβάθυνσης στο λεγόμενο πολιτικό ρεπορτάζ και κυρίως η συσχέτιση προσώπων και πραγμάτων. Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα εάν θέλουν να περισώσουν ότι ελάχιστο έχει απομείνει από τη διαρκώς μειωμένη αξιοπιστία τους, πρέπει να ασχοληθούν και με την άλλη πλευρά του φεγγαριού.
Συγχαρητήρια στο "ρεσάλτο" που έχει κάνει ρεσάλτο και τους ξεβρακώνει. Πρέπει επιτέλους οι αλητήριοι που καταληστεύουν το δημόσιο χρήμα να αποκαλύπτονται και να γελοιοποιούνται. Για να μη μιλήσουμε για ποιο σοβαρές καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας και αφορούν πλέον το κρατικό μηχανισμό και τις υπηρεσίες του.

Αυτά τα ολίγα!
Επιστροφή στην κορυφή
maximos
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 5:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μιας και γίνεται λόγος για τον Αλεξ Ρόντο. Στις 9 Μαίου 2005 η εφημερίδα Financial Times δημοσίευσε ανοικτή επιστολή την οποία υπογράφουν 71 "προσωπικότητες", οπου στηλιτεύονταν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Μόσχα για τα εξήντα χρόνια απο τη λήξη του Β’ Παγοσμίου Πολέμου. Οι 71 "προσωπικότητες" τονιζουν στην επιστολή , «οτι αποτελεί παραάδοξο ότι ένα απο τα λιγότερο δημοκρατικά και περισσότερο καταπιεστικά καθεστώτα στην Ευρώπη φιλοξενεί τη σύναξη ηγετών ελευθέρων κρατών για να γιορτάσουν την απελευθέρωση της ηπείρου». Το κείμενο ανοίκει στον εδρεύοντα στις ΗΠΑ οργανισμο «Σχέδιο για τις Μεταβατικές Δημοκρτίες».....
Το κείμενο το υπογράφουν μεταξύ άλλων ο Γουίλιαμ Κριστόλ θεωρητικός των νεοσυντηρητικών, γιος του μαρξιστή Ιρβιν Κριστόλ γνωστού απο το χρηματοδοτoύμενο απο την CIA, Congress of Cultural Freedom. Η Ελενα Μπόνερ, διαβόητη χήρα του Αντρέι Ζαχάροφ..... και ο Αλεξ Ρόντος, πρώην πρέσβης της Ελλάδας και κολλητός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Yorgo....
Επιστροφή στην κορυφή
μαν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 11, 2008 10:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ρόνου κατορθώματα.... συνέχεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γνωρίζετε ότι ο επί χρόνια κορυφαίος σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ Άλεξ Ρόντος, είναι σύμβουλος του Γεωργιανού Πρόεδρου Σαακασβίλι ο οποίος και κατά σύμπτωση είναι εκφραστής των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή του Καυκάσου ;
Γνωρίζετε ότι σε κείμενο του κυρίου Ρόντου της 8-5-2008 στην International Herald Tribune, προβλέπει (πως άραγεWink και δικαιολογεί τον πόλεμο και αρχίζει την προσπάθεια δαιμονοποίησης της Ρωσίας. Επιπλέον καλεί την Δύση να παρέμβει υπέρ της Γεωργίας με τίμημα την απώλεια επιρροής στις χώρες του Καυκάσου της Κασπίας και πέραν αυτών, αν δεν το πράξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 11, 2008 10:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φαίνεται ότι δεν σε απασχολούν οι συζητήσεις, αλλά τα
"παιχνίδια"!!!
Για το Ρόντος έχει γραφεί. Μάλιστα και στις δύο τελευταίες εγγραφές, εδώ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=17425#17425
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες