Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι «ευαισθησίες» περί αμβλώσεων...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 14, 2020 9:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι «ευαισθησίες» περί αμβλώσεων... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «ευαισθησίες» περί αμβλώσεων…




Η κοινωνική και δημοκρατική «ευαισθησία» της τωρινής κυβέρνησης …ακολουθεί ασθμαίνοντας την «ευαισθησία» των «αριστερών» ανδρεικέλων (ΣΥΡΙΖΑ).

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως το «αριστερό», δηλαδή «προοδευτικό» κόμμα της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης (4ο Ράιχ) έχει συμβάλει πιο αποτελεσματικά στη δηλητηρίαση της κοινωνίας και στη διάχυση των νέων ιδεολογημάτων και νοσημάτων σε όλες τις κοινωνικές και πολιτικές αρθρώσεις της κοινωνίας.

Η «αριστερά» της Νέας Τάξης έχει μπολιάσει τα ΠΑΝΤΑ με την ιδεολογική φρενοβλάβεια του 4ου Ράιχ, με όλα τα εκκρίματα της σήψης του καπιταλιστικού «πολιτισμού»…

Και αυτή η κακοήθης νεοπλασία των εκκριμάτων της καπιταλιστικής σήψης βαπτίζεται «πρόοδος», «εκσυγχρονισμός», «ανθρώπινα δικαιώματα» και CIA…

Και είναι αυτή η «κακοήθης νεοπλασία» που νομιμοποιεί και προβάλλει αφηνιασμένα την ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια, αλλά αντιδρά και εξεγείρεται εναντίον εκδηλώσεων που ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ…

ΚΑΙ ο αγώνας εναντίον των ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ είναι υπεράσπιση της ζωής: Είναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ΖΩΗ…

Σήμερα κάθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη ζωή βρίσκεται υπό διωγμό σε αντίθεση με τα «δικαιώματα» των ποικίλων διαστροφών, με τα «δικαιώματα» που μολύνουν και θανατώνουν τη ζωή, που εκφυλίζουν και διαλύουν τις κοινωνίες: Αυτά προβάλλονται υστερικά…

Δημοκρατία, λοιπόν στον εκφυλισμό μας, στις ναρκωτικές διαστροφές μας και στο Θάνατο…

ΚΑΙ απαγόρευση στα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ.


Μια τέτοια «δημοκρατία» εφάρμοσε το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για τις αφίσες κατά των εκτρώσεων στο Αττικό Μετρό.

Ενημερωτικά διαβάστε εδώ:
http://trelogiannis.blogspot.com/2020/01/blog-post_436.html


Εδώ μας έχουν κατακλύσει όλα τα υποπροϊόντα της σήψης και όλες οι μολυσματικές ασθένειες της καταναλωτικής αγοράς, καθώς και της πολιτικής και δημοσιογραφικής Πανούκλας και τους «προοδευτικούς» της κυβέρνησης τους πείραξε η αφίσα εναντίον των εκτρώσεων, η αφίσα που κτυπά τη δολοφονία των εμβρύων…

Αυτή είναι η φιλοσοφία του σύγχρονου φασισμού: Να μολύνουν και να δολοφονούν τις κοινωνίες από τα έμβρυά τους…

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 14, 2020 6:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν οι δικτατορίσκοι της πολιτικής ορθότητας βαφτίζουν τη λογοκρισία ανθρώπινο δικαίωμα
Του Κουτσουρέλη Κώστα



Πότε ξεκινά η ανθρώπινη ζωή; Σε μια αμερικανική έρευνα όπου ζητήθηκε η γνώμη των κατ' εξοχήν αρμόδιων, των βιολόγων, το 96% των 5.577 ερωτηθέντων απάντησαν το αυτόδηλο: με την γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο.

Μόλις 240 έδωσαν άλλη απάντηση. Κι όμως, αυτή την κοινή, την αυταπόδεικτη αλήθεια, ο λεγόμενος νομικός πολιτισμός του λεγόμενου προηγμένου κόσμου την αρνείται.

Με κομψεπίκομψα καζουιστικά επιχειρήματα η ανθρώπινη ζωή, μας λένε, αρχίζει μετά τον τρίτο, ή και τον έκτο ή και τον ένατο μήνα της κύησης, αναλόγως του εκάστοτε νόμου του εκάστοτε κράτους.


Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης, λ.χ., πρόσφατα θέσπισε νόμο που επιτρέπει την άμβλωση ακόμη και στη διάρκεια του ένατου μήνα. Μόνη προϋπόθεση, να επικαλεστεί απλώς η κυοφορούσα ότι διατρέχει κίνδυνο υγείας, ότι πάσχει από έντονο άγχος λ.χ., ή ότι το παιδί θα επιδεινώσει τις βιοτικές της συνθήκες... Ακόμη και την υποχρεωτική παρουσία ετέρου γιατρού ώστε να παρασχεθεί βοήθεια στο έμβρυο αν τυχόν επιζἠσει, ο νόμος αυτός την εξαλείφει.

Ακόμη και τα επιθυμητά από τους γονείς τους έμβρυα που η μητέρα τους έπεσε θύμα επίθεσης και αποβιώσαν εν κυήσει, δεν θεωρούνται άνθρωποι. Ο φόνος τους πλέον δεν λογίζεται ανθρωποκτονία, όπως έως πρότινος.

Με βάση τέτοιους "επιστημονικούς" ορισμούς, κάθε χρόνο σαράντα ώς πενήντα εκατομμύρια "μη άνθρωποι" χάνουν τη "μη ζωή" τους παγκοσμίως. Κι ας μη ρωτήσει κανείς, αφού δεν είναι άνθρωποι, τι είναι τέλος πάντως όλα αυτά τα αγέννητα. Απάντηση δεν θα πάρει.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι (ψυχικοί, σωματικοί και κοινωνικοί) που μπορεί να δικαιολογήσουν μια άμβλωση. Η ζωή είναι για πολλές γυναίκες (και άντρες) βάρβαρη, μια βάρβαρη λύση είναι συχνά η μόνη επιλογή. Μόνο φανατικοί μπορούν να το αμφισβητήσουν αυτό.

Όμως η άρνηση της ανθρώπινης ιδιότητας του εμβρύου δεν μπορεί να είναι ένας απ' αυτούς τους λόγους. Δεν αντιπαλεύει κανείς την βαρβαρότητα, θρονιάζοντάς την στους νόμους.

Χυδαία λογοκρισία

Φαίνεται ότι σ' έναν κόσμο που ρητορεύει ακατάσχετα για δικαιώματα και δικαιώματα και δικαιώματα, κι όπου τα πάντα κηρύσσονται διατηρητέα και αξιοπροστάτευτα, από τα ζώα της ζούγκλας ώς τα βιομηχανικά κτίσματα του Μεταπολέμου, τα μόνα πλάσματα που δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα στον πλανήτη, ούτε καν μιας έκκλησης υπέρ τους, ούτε καν της παράθεσης κάποιων αναντίρρητων δεδομένων γύρω από την ύπαρξή τους, είναι τα αγέννητα παιδιά...

Παρ' όλα αυτά, στο θέμα που ανέκυψε με τις αφίσες του μετρό, το ουσιαστικό ζήτημα είναι άλλο. Το ίδιο θα έλεγα και αν το μήνυμά τους ήταν διαμετρικά αντίθετο: η απαγόρευσή τους είναι νέτα σκέτα μια πράξη χυδαίας λογοκρισίας. Ένας ακρωτηριασμός του δημόσιου λόγου ο οποίος ακριβώς επειδή γίνεται σε χώρο δημόσιο κι από οργανισμό κοινής ωφελείας ισοδυναμεί με επίσημη, κρατικώς επιβαλλόμενη φίμωση της ελευθερίας της έκφρασης. Με ωμή καταπάτηση δηλαδή μιας θεμελιώδους διάταξης του Συντάγματος.

Ελπίζω οι οργανωτές της καμπάνιας να φέρουν το θέμα στα δικαστήρια, όσο ψηλά κι αν απαιτηθεί. Τα φίμωτρα και οι δικτατορίσκοι της πολιτικής ορθότητας που τα κρατούν, θα είμαστε ανάξιοι του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού αν περάσουν. Ότι αυτά γίνονται επί κυβερνήσεως που κάποιοι την αποκαλούν "συντηρητική" είναι βέβαια για γέλια. Όσο και το ότι το κόμμα που υποθήκευσε στους ξένους τη δημόσια περιουσία της χώρας για έναν αιώνα αυτοχαρακτηρίζεται "ριζοσπαστική αριστερά"...

ΠΗΓΗ:
https://slpress.gr/koinonia/otan-oi-diktatoriskoi-tis-politikis-orthotitas-vaftizoyn-ti-logokrisia-anthropino-dikaioma
/

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες