Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Alex Tsipras : Ο απίθανος δωσίλογος και ψεύταρος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κάτοικος Α.Παντελεήμονα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 08, 2017 11:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Alex Tsipras : Ο απίθανος δωσίλογος και ψεύταρος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Alex Tsipras : Ο απίθανος δωσίλογος και ψεύταρος

Παίρνοντας εξιτήριο ο Alex από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης κήλης δεν παρέλειψε να τρολάρει τους γιατρούς και να δουλέψει το ελληνικό λαό, λέγοντας πως τα "δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας", ενώ με τα μνημόνια, έχει κάνει τεράστιες περικοπές και, προωθεί την υγεία την ιδιωτική ληστεία.

Ο απίθανος δωσίλογος και ψεύταρος Alex Tsipras, το έχει κάνει σύστημα με το να δουλεύει ασύστολα τον ελληνικό λαό. Μετά την κατάθεση του στεφανιού στην Καισαριανή στην μνήμη των πεσόντων από το χιτλερικό φασισμό για να πουλήσει αριστεροσύνη και να καλύψει την υποταγή στο 4ο ΡΑΙΧ του νεοφασισμού, πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο ως προπέτασμα καπνού πως τάχα είναι υπέρ της δημόσιας υγείας, ενώ με τα μνημόνια και έχοντας βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του τους έχει βάλει ταφόπλακα στην δημόσια υγεία.

Να του ευχηθούμε λοιπόν, καλή ανάρρωση και να αναλάβει γρήγορα τα καθήκοντα του για να μας αποτελειώσει. Εκτός αν εξεγερθεί ο ελληνικός λαός και τον κρεμάσει ανάποδα στο Σύνταγμα.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες