Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΑΡΙ (Εξαιρετικό!)

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Σιαμέλας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 18, 2018 3:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΑΡΙ (Εξαιρετικό!) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΑΡΙ




«Κράτος θηρίων με κρύες δαγκάνες
μες την πολιτεία, τίγρεις τρομεροί,
που τρώνε κρέας ανθρώπινο,
ξεσκολισμένοι στο κυνήγι του λαού,
που ΄ναι χωμένος στο ζόφο,
πεταμένος στις κόχες…»

Πάμπλο Νερούντα



Πρέπει όλοι μας να το πάρουμε είδηση. Οι καιροί κάνουν κύκλους. Οι Τύραννοι και πάλι κατέχουν την εξουσία. Στην αρχαιότητα, όπως λέει ο Χέρμαν Μπένγκτσον, οι τύραννοι εμφανίζονταν επανειλημμένα σαν πρόμαχοι των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων! Σήμερα, τούτοι εδώ οι μεταλλαγμένοι τύραννοι που έχουμε μπροστά μας, έχουν διατηρήσει κάποια χαρακτηριστικά απΆ τους αρχαίους δασκάλους τους, αλλά έχουν προάγει σε μεγάλο βαθμό και την τέχνη, να κρύβουν το μίσος τους, για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Έτσι, κακόμυαλοι και μανιασμένοι, όλοι αυτοί οι συριζαιο-μανδαρίνοι που πλαισιώνουν τα υπουργεία, «σοφές μύγες ειδικευμένες στην τυραννία», βγάζουν όλη τη συσσωρευμένη και καταπιεσμένη κακία τους από τα στερημένα χρόνια τους και την διοχετεύουν όχι στην αριστοκρατία, όπως έκαναν οι αρχαίοι τύραννοι, αλλά στα ίδια τα λαϊκά στρώματα απΆ όπου και οι ίδιοι προέρχονται. Εκδικούνται ακόμη και την ίδια τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Η διαστροφική τους συνείδηση παράγει μανία αποβολής και τιμωρίας του πλέον αδύναμου.

Η απειλή για τον Σύριζα είναι οι συνταξιούχοι και γενικά οι υπερήλικες. ΓιΆ αυτό δέχονται μια καλυμμένη σατανική πολεμική, σε όλα τα επίπεδα. Μια και δε μπορούν να στηθούν σήμερα οι φούρνοι των Ναζί, στρέφονται σε άλλα μέσα εξόντωσης. Παροιμιώδης η φράση του πρωθυπουργού, ότι δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις, αφού οι εβδομηντάρηδες και πάνω θα περάσουν σε λίγο στη χορεία των νεκρών! Και αυτό δεν είναι λόγια του αέρα. Είναι όλες οι εκφάνσεις του κακού που περιγράφει ο Όργουελ. Αν μπορούσε το καθεστώς του Τσίπρα, μεθοδικά «να μολύνει όλους τους υπερήλικες με λέπρα, να τους σαπίσει, να τους εξαφανίσει», με πόση χαρά θα το έκανε! Θα λυνόταν αυτόματα το Ασφαλιστικό κιΆ έτσι θα εξασφάλιζε ακόμη μια θητεία σαν πρωθυπουργός της χώρας!

ΣΆ αυτή την «ορθολογική» αποκτήνωση των κυβερνώντων, εντάσσεται και η περίφημη τροποποίηση για την ανανέωση αδειών οδήγησης για τους υπερήλικες.
«Οι κάτοχοι άδειας οδήγησης που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 74 ετών υποχρεούνται ανά τριετία σε «δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς» και οι άνω των 80 ετών, ανά διετία». Αυτά ορίζει το «Προεδρικό Διάταγμα 4530/2018.

Η κατάργηση, λόγω ηλικίας, του διπλώματος του οδηγού, και η εκ νέου πρακτική εξέταση βαπτίζεται σύμφωνα με τη συριζαίικη φρασεολογία σαν «δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς». Δηλαδή, αποφασίζουν και διατάζουν την κατάργηση των διπλωμάτων οδήγησης όλων των ηλικιωμένων της χώρας, (δηλαδή της τέχνης της οδήγησης, της εμπλουτισμένης με πείρα δεκάδων ετών), και επανεξετάζουν τα προσόντα και την οδική συμπεριφορά τους. Έτσι, σύμφωνα με το νέο νόμο μέσα στο αυτοκίνητο του ηλικιωμένου θα μπαίνει κάποιος νεοπρεπής ιεροεξεταστής, για να κρίνει αν ο γέρος οδηγεί σωστά! (Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου), που λέει και ο λαός.

Ένα δίπλωμα αφαιρείται για διάφορες παραβάσεις του ΚΟΚ, όταν το όργανο της Τροχαίας διαπιστώσει ότι η οδική συμπεριφορά ενός οδηγού αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια, κιΆ εκεί εντάσσονται πολλές κατηγορίες περιπτώσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, μεθυσμένοι οδηγοί, μαστουρωμένοι νεήλυδες, τρελοί, ή και ξεμωραμένοι υπερήλικες που δεν έχουν επίγνωση της κατάστασής τους και λοιπά.

Όμως το να καταργείς συλλήβδην, εκατομμύρια διπλώματα με ένα νόμο, από πολίτες που οι πλέον ειδικοί, που είναι οι γιατροί, αποφαίνονται ότι είναι ικανοί προς οδήγηση, αυτό σημαίνει κάτι άλλο. Ή πλέον, όλοι οι γιατροί κατά παράβαση του όρκου τους, κινούνται μέσα στα λασπόνερα της παρανομίας και της διαφθοράς και κανείς δε μπορεί ή δε θέλει να τους σταματήσει, ή με το πρόσχημα αυτό, θέλεις να επιφέρεις ένα ακόμη χτύπημα στους υπερήλικες, που τους θεωρείς άχρηστους και επιζήμιους.

Ένα πολιτισμένο κράτος διακρίνεται, εκτός των άλλων, από το πώς συμπεριφέρεται απέναντι στους ηλικιωμένους. Με πόσο σεβασμό τους αντιμετωπίζει. Τούτο το πανάθλιο συριζαίικο κράτος, τούτη η πανάθλια φονική μηχανή που τρέμει μπροστά στο 4ο Ράιχ, που προσκυνάει κάθε ισχυρό, που υπογράφει μνημόνια υποταγής, που κάνει τους πολίτες νΆ αυτοχειριάζονται και να τρελαίνονται, θέλει πιο πολλά θύματα. Εκεί, στις πίστες των εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών, κάτω από τον αδυσώπητο ήλιο ή το κρύο και τις βροχές του χειμώνα, θα ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι, η αδρεναλίνη τους θα ανεβαίνει, οι σφυγμοί τους θα αυξάνουν, η υπερένταση θα πιάνει κόκκινο, εκεί, σ΄ αυτά τα μολεμένα μέρη, ελπίζουν να πεθαίνουν και κάποιοι από δαύτους.

Ο Φάλαρις, τύραννος του Ακράγαντα {580-554 π.χ.}, για να κάμψει την αντίσταση των αντιφρονούντων, είχε κατασκευάσει χάλκινο ταύρο όπου όσους συλλάμβανε τους έβαζε μέσα στην κοιλιά του, και στη συνέχεια άναβε από κάτω φωτιά, ώστε οι κραυγές που έβγαζαν, πριν απανθρακωθούν, να του θυμίζουν το μουγκρητό των ταύρων!!!



Τούτος ο Νέος Φάλαρις, που λέγεται Τσίπρας, πιο προχωρημένος σε θέματα εξελιγμένης τυραννίας, παρέλαβε μια βιασμένη και λεηλατημένη από τους προκατόχους του χώρα, μια αγελάδα στέρφη και πεινασμένη, και τη μετέτρεψε σε πόρνη της εξουσίας, όπου σε τακτά χρονικά διαστήματα, τη βιάζουν και την καίνε με τΆ αναμμένα τσιγάρα τους οι συμπλεγματικοί υπουργοί του και οι διάφοροι μανδαρίνοι του συστήματος. ΚιΆ όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολύ μισούν το λαό, μιμούμενοι τους πιο σκληρούς τυράννους κιΆ όλο ανάβουν κάθε τόσο νέες φωτιές κάτω από τΆ απονεκρωμένα μαστάρια της Ελλάδας-αγελάδας, πότε με τους φόρους, πότε με τη μείωση των συντάξεων, πότε με τη Μακεδονία, πότε με την απελευθέρωση των ληστών με το νόμο Παρασκευόπουλου, και τώρα τελευταία με τους υπερήλικες …υποψήφιους οδηγούς, ίσα, ίσα για νΆ ακούνε πιο έντονα και να ηδονίζονται απΆ τους βαθιούς αναστεναγμούς και τις οιμωγές των γερόντων.

Ω, αβλέφαροι συριζαίοι σαδιστές! Ω, νεκροφόρα κοράκια! Ω, αλλόκοτα αμπάρια καραβιού στοιβαγμένα με μίσος! Συχνά, πυκνά, σκέφτομαι κιΆ αναριγώ: Αυτή την πραμάτεια σας, ως που θα την φτάσετε;

Επιστροφή στην κορυφή
ΔΤ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 19, 2018 10:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η χρέωση για επανεξέταση της ικανότητας οδήγησης των ηλικιωμένων, θα προσμετράται κατευθείαν στο... πλεόνασμα να υποθέσουμε. Μη ξεχνάμε πως σε λίγο το μόνο εισόδημα του λαού θα είναι από τις συντάξεις. Βρήκαν ένα τρόπο να τις φορολογήσουν κι άλλο...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες