Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Εικονογραφημένη ομοφυλοφιλία για μικρά παιδιά...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 19, 2017 10:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Εικονογραφημένη ομοφυλοφιλία για μικρά παιδιά... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εικονογραφημένη ομοφυλοφιλία για μικρά παιδιά…



Τώρα η ομοφυλοφιλία διδάσκεται και στα μικρά παιδιά, μέσω παραμυθιών εικονογραφημένων!!!

Με τη χρηματοδότηση του κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης προωθείται η κουλτούρα των γκέι (το σύγχρονο ιδεολόγημα της πλανητικής χρηματιστηριακής μαφίας), στα μικρά παιδιά, μέσω της καταλυτικής δύναμης της εικόνας.

Είναι η κατοχική κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων που προωθεί και χρηματοδοτεί την ομοφυλοφιλική εκπαίδευση και την εδραίωση των νέων αυτών ιδεολογημάτων της διαστροφής στα μικρά παιδιά: Όλα αυτά που προστάζουν τα πλανητικά αφεντικά του 4ου Ράιχ και οι πολυεθνικές.


Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ:
http://atheatignosi.blogspot.gr/2016/04/blog-post_15.html


Και μόνο αυτό αποτελεί καταλυτικό κριτήριο ταξικής θεώρησης των πραγμάτων…

Είναι δυνατόν ποτέ μια κυβέρνηση των μαφιόζων του χρήματος και του 4ου Ράιχ να ενεργεί και να λειτουργεί προς την κατεύθυνση των λαϊκών συμφερόντων, της σωστής μόρφωσης και διαπαιδαγώγησης των μαθητών, προς την κατεύθυνση της προόδου;

Το εντελώς αντίθετο: προωθεί ΠΑΝΤΑ τα συμφέροντα, τις επιδιώξεις και τη λειτουργία των πολυεθνικών, κωδικοποιεί, θεσμοθετεί και εδραιώνει την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και την ΠΡΑΚΤΙΚΗ της παγκόσμιας αγοράς και των πλανητικών ελίτ εξουσίας…

Και όπως έχουμε επισημάνει κουραστικά, η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ της Νέας Εποχής είναι η ισοπέδωση των ΠΑΝΤΩΝ, μέσω των παρά φύση επιμειξιών και των ποικίλων διαστροφικών νοσημάτων που η ίδια η κακουργία της πλανητικής αγοράς και των μηχανισμών της παράγει και αναπαράγει.

Αυτή η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ της μολυσματικής και διαστροφικής ισοπέδωσης παράγεται και αναπαράγεται σε όλα τα επίπεδα: Πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό κ.λπ…

ΟΙ βασικές δομές παραγωγής όλων αυτών των τοξικών και ποικίλων μολυσματικών διαστροφών είναι το «νέο» σχολείο (ο εκπαιδευτικός «εκσυγχρονισμός») και τα ΜΜΕ των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

Οι χορηγοί και οι χρηματοδότες είναι η πρωτοπορία του πολυεθνικού κεφαλαίου.

Διαβάστε ένα άκρως αποκαλυπτικό κείμενο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2017/10/lgbt.html


Και μόνο αυτό το ταξικό κριτήριο (δηλαδή ότι πρωτοστατεί και χρηματοδοτεί το ΥΠΕΡ-εθνικό κεφάλαιο τη διάδοση και ΕΠΙΒΟΛΗ όλων των διαστροφών νοσημάτων), θα αποτελούσε καταλυτικό στοιχείο για να προβληματίσει κάθε νοήμονα και ιδιαίτερα κάθε άνθρωπο που πιστεύει στην Αριστερά…

Φαίνεται, όμως, ότι οι «αριστεροί» της Νέας Εποχής, βλέπουν ανάποδα τα ταξικά κριτήρια.
Πρόοδος γι αυτούς είναι αυτό που προωθεί η Παγκοσμιοποίηση και οι ΥΠΕΡ-εθνικές ελίτ εξουσίας, ενώ οι λαϊκές αντιδράσεις και η αποστροφή του προλεταριάτου σε όλα αυτά είναι «σκοταδισμός», «εθνικισμός», «ρατσισμός» και άλλα παρόμοια αφοριστικά κλισέ βγαλμένα απευθείας από τα ιδεολογικά οπλοστάσια της πολυεθνικής παρτούζας και πολτοποίησης των κοινωνιών…

Βρε που φτάσαμε; Στην πρωτοπορία της Προόδου να βρίσκεται η πλανητική ελίτ του χρήματος και τα πολιτικά και πνευματικά τους ανδρείκελα και ΟΧΙ οι λαϊκές ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ συγκρούσεις εναντίον ΟΛΩΝ αυτών…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 19, 2017 7:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επιβολή της ομοφυλοφιλίας και από την Εκκλησία της Αγγλίας



Με το ζόρι διαστροφή της φύσης. Γιατί; Θέλουν οι Παγκόσμιες Ελίτ ένα μικρό συνολικό πληθυσμό επί της γης για να τον ελέγχουν καλλίτερα; Πιθανόν. Εξάλλου οι άνθρωποι με τις εντονότερες ανασφάλειες (και πόσο μάλιστα ανασφάλειες που αφορούν σε δομικά στοιχεία της προσωπικότητας) αποδεικνύονται οι καλλίτερα χειραγωγούμενοι και -κατά μια άλλη προέκταση- και οι αποδοτικότεροι καταναλωτές προϊόντων "επιτυχίας, ευτυχίας και ασφάλειας".
Εκείνο που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι η καταστροφική μανία είναι θεμελιώδες υλικό του χαρακτήρα του καπιταλισμού όχι μόνο γιατί δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να μεγιστοποιήσει το κέρδος αλλά γιατί έτσι ακριβώς επιβάλεται: Αποδομώντας, ισοπεδώνοντας, εκφυλίζοντας, εκμαυλίζοντας, εκπορνεύοντας. Η μάχη ενάντια στο φύλο είναι η τελική κατάληξη της μάχης των λίγων και ισχυρών ενάντια στους πολλούς, είναι αυτό που ο καπιταλισμός ελπίζει ότι θα αποτελέσει την οριστική νικηφόρα έκβαση της μάχης ενάντια στους λαούς.




Η Εκκλησία της Αγγλίας προσπαθεί να καταπολεμήσει τον ομοφοβικό εκφοβισμό στα σχολεία
«Αφήστε τα αγόρια να φοράνε φούστα και τα κοριτσια κάπα υπερήρωα»



Τη δική της απάντηση στην κατάρριψη των στερεότυπων των φύλων και του ομοφοβικου εκφοβισμου δίνει η Εκκλησία της Αγγλίας, υποστηρίζοντας ότι τα σχολεία θα πρέπει να αποτελούν ένα ασφαλές καταφύγιο έκφρασης και παιχνιδιού για τα παιδιά!

Είτε πρόκειται για τιάρα, είτε για "τουτού" (φούστα μπαλέτου από τούλι), πυροσβεστικό κράνος ή κάπα υπερήρωα, τα αγόρια και τα κορίτσια θα πρέπει να φοράνε ό,τι επιθυμούν χωρίς να υπακούουν σε στερεότυπα των φύλων, προέτρεπει η Εκκλησία της Αγγλίας σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τον ομοφοβικό εκφοβισμό στα σχολεία.

Η Εκκλησία ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα πρέπει να αποτελούν ένα ασφαλές καταφύγιο για παιχνίδι και εξερεύνηση και η συμπεριφορά των παιδιών δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται «προβληματική μόνο και μόνο επειδή δεν συμβαδίζει με τα στερεότυπα των φύλων».

«Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν την ελευθερία να εξερευνούν ποιά μπορεί να είναι χωρίς να κρίνονται ή να χλευάζονται», αναφέρει η Εκκλησία σε έκθεσή της, την οποία απέστειλε στα 4.700 θρησκευτικά σχολεία, στα οποία σκιαγραφεί τρόπους για την πάταξη του εκφοβισμού εις βάρος ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και διεμφυλικών.
«Για παράδειγμα, ένα παιδί μπορεί να επιλέξει μια τουτού, μια πριγκιπική τιάρα και τακούνια και/ή το κράνος του πυροσβέστη, μια ζώνη για εργαλεία και τον μανδύα του υπερήρωα με αμεροληψία και χωρίς να κρίνεται», προστίθεται στην έκθεση.

Παρότι η Βρετανία είναι μια από τις λιγοστές χώρες όπου τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤ (στα αγγλικά LGBT, αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς) έχουν συνταγματικά ίσα δικαιώματα, οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι εξακολουθούν να πέφτουν θύματα διακρίσεων και κακομεταχείρισης.

Την περασμένη εβδομάδα η φιλανθρωπική οργάνωση για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, η Stonewall, ανακοίνωσε ότι σχεδόν οι μισοί από τους μαθητές ΛΟΑΤ στη Βρετανία που ρωτήθηκαν έχουν πέσει θύματα εκφοβισμού εξαιτίας της σεξουαλικότητάς τους.Σε έκθεσή της η οργάνωση αναφέρει ότι περισσότερα από δύο στα πέντε διεμφυλικά παιδιά στη Βρετανία έχουν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Σχεδόν οι μισοί μαθητές ΛΟΑΤ υφίστανται εκφοβισμό. Χαιρετίζουμε αυτό το σαφές μήνυμα (από την Εκκλησία της Αγγλίας) ότι αυτό δεν θα πρέπει να είναι ανεκτό», έγραψε η οργάνωση στο Twitter.

Η ΜΚΟ για τα παιδιά Barnardo's, η οποία συνεργάζεται με σχολεία, γονείς, παιδιά και κηδεμόνες για την πάταξη του εκφοβισμού των ΛΟΑΤ, επίσης χαιρέτισε την ανακοίνωση της Εκκλησίας.

«Οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς και να ενθαρρύνονται να είναι ο αληθινός τους εαυτός...Το πώς είσαι αναγνωρίσιμος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στη ζωή σου, θα πρέπει να είναι εφαλτήριο», δήλωσε ο επικεφαλής της οργάνωσης Τζέβιντ Καν.

Δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov τον Σεπτέμβριο έδειξε ότι τα εγκλήματα μίσους εις βάρος μελών της ΛΟΑΤ στη Βρετανία σχεδόν διπλασιάστηκαν την τελευταία τετραετία και τον τελευταίο χρόνο ένας στους πέντε έχει γίνει στόχος.
«Κάθε εκφοβισμός, περιλαμβανομένου του ομοφοβικού, του αμφιφοβικού και του τρανσφοβικού εκφοβισμού προκαλεί βαρύ πλήγμα και οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα διαταραχών της ψυχικής υγείας, αυτοτραυματισμών, κατάθλιψης και αυτοκτονίας», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Τζάστιν Γουέλμπι.

«Αυτές οι οδηγίες βοηθούν τα σχολεία να προσφέρουν το χριστιανικό μήνυμα της αγάπης, της χαράς και του εορτασμού της ανθρωπιάς μας χωρίς εξαιρέσεις ή αποκλεισμούς», πρόσθεσε σε ανακοίνωσή του.

Η αγγλικανική κοινότητα, η οποία αριθμεί 85 εκατομμύρια πιστούς παγκοσμίως, βρίσκεται σε κρίση εξαιτίας των διαφωνιών για θέματα σεξουαλικότητας και φύλου ανάμεσα στις φιλελεύθερες εκκλησίες της στη Δύση και τις συντηρητικές της, κυρίως στην Αφρική.

http://www.tanea.gr/news/world/article/5486402/afhste-ta-agoria-na-forane-foysta-kai-ta-koritsia-kapa-yperhrwa/
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 19, 2017 7:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!
http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3858.html
Μπορεί να φαίνετε παράξενο αλλά οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

'Οπως διαπιστώνεται,κανένας δεν μπορεί να κάνει καριέρα ή να προωθηθεί σε κυβερνητικά πόστα αν ο ίδιος δεν είναι ομοφυλόφιλος ή δεν τους υποστηρίζει. Το ίδιο συμβαίνει με τους δημοσιογράφους και τους δάσκαλους. Αν δεν υποστηρίξουν τους ομοφυλόφιλους τους την πέφτουν πως είναι ρατσιστές και δεν υποστηρίζουν τα λεγόμενα ανθρώπινα δικαιώματα, και τις ιδιαιτερότητες της ανωμαλίας.

Η καπιταλιστική σαπίλα και η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 19, 2017 8:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κώστας Οικοδόμος έγραψε:
Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!
http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3858.html
Μπορεί να φαίνετε παράξενο αλλά οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

'Οπως διαπιστώνεται,κανένας δεν μπορεί να κάνει καριέρα ή να προωθηθεί σε κυβερνητικά πόστα αν ο ίδιος δεν είναι ομοφυλόφιλος ή δεν τους υποστηρίζει. Το ίδιο συμβαίνει με τους δημοσιογράφους και τους δάσκαλους. Αν δεν υποστηρίξουν τους ομοφυλόφιλους τους την πέφτουν πως είναι ρατσιστές και δεν υποστηρίζουν τα λεγόμενα ανθρώπινα δικαιώματα, και τις ιδιαιτερότητες της ανωμαλίας.

Η καπιταλιστική σαπίλα και η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο


Με την νομιμοποιήσει της ανωμαλίας θέλουν να δημιουργήσουν μια στρατιά από ανώμαλους που χωρίς να έχουν κανένα ηθικό αίσθημα για να τους προωθήσουν στα πόστα για να εφαρμόσουν τα νεοταξίτικα δολοφονικά σχέδια τους, ενάντια στους λαούς όλης της υφηλίου.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες