Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 11, 2017 11:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «επανάσταση» της παρακμιακής «υπερηφάνειας»...



Ένας από τους στρατηγικούς στόχους του χρηματιστηριακού κεφαλαίου ήταν να καναλιζάρει και να ελέγξει τη ριζοσπαστικοποίηση της νεολαίας. Μια ριζοσπαστικοποίηση εκρηκτική που εκφράστηκε στα κινήματα της νεολαίας με το αίτημα της «Σεξουαλικής Επανάστασης»…

Η θεοποίηση αυτού του αιτήματος δεν το αποσύνδεσε απλώς από την κοινωνία και τις ταξικές διεργασίες, αλλά οδήγησε και στην υποκατάσταση της Κοινωνικής Επανάστασης από τη «σεξουαλική».


Έτσι το κεφάλαιο μαζί με τα υπερκέρδη που αποκόμιζε από το εμπόριο της «σεξουαλικής επανάστασης», πέτυχε και ένα άλλο ταξικό στόχο: Υποκατέστησε το «συλλογικό» από το «ατομικό», θεοποίησε το «ιδιωτικό», εμπορευματοποιώντας στο έπακρο την «απελευθέρωση» των «ατομικών χαρακτηριστικών», την «απελευθέρωση» των προσωπικών ενστίκτων και κάθε διαστροφής, ανάγοντας, μάλιστα, όλα αυτά και σε «πολιτικό δικαίωμα»!!!

Έτσι,
η Κοινωνική Επανάσταση έγινε «επανάσταση του «ιδιωτικού», δηλαδή «επανάσταση» κάθε ατομικής διαστροφής και προσωπικής «ανωμαλίας»: «Επανάσταση» της αχαλίνωτης παρακμής…

Στην Ελλάδα
η «αριστερά» που γέννησε το ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην πρωτοπορία αυτής της χρηματιστηριακής «επανάστασης» των «ανωμαλιών» και των διαστροφών…

Σήμερα, ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Δίνει και εδώ τις «χαριστικές βολές» του 4ου Ράιχ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, όπως σε όλα τα ζητήματα: Αποτελεί το τέλειο μοντέλο των «εκτελεστών» του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενο. Μαζί με άλλα σχετικά υπάρχει εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8971


ΟΙ παρακμιακοί του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρουν σαν «προοδευτικοί»




Όταν θέλεις να διαλύσεις τη συνοχή μιας κοινωνίας τη μετατρέπεις σε μια πολιτική και ηθική ζούγκλα. Υψώνεις τη σήψη και τις κοινωνικές διαστροφές, τα «κόπρανα» αυτής της σήψης, σε «ατομικό δικαίωμα», σε «πολιτικό αίτημα διεκδίκησης».

Επισημαίναμε πριν από λίγες μέρες στο άρθρο:
«Επιχειρούν να καταργήσουν και τα «όρια» των φύλων…»:


«ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης…
Η ιδεολογία της Νέας Εποχής (το έχουμε αναλύσει κουραστικά) είναι η ισοπέδωση των ΠΑΝΤΩΝ, μέσω των παρά φύση επιμειξιών και των ποικίλων διαστροφικών νοσημάτων που η ίδια η κακουργία της πλανητικής αγοράς και των μηχανισμών της παράγει και αναπαράγει.
Αυτή η ιδεολογία της μολυσματικής και διαστροφικής ισοπέδωσης (ή η ιδεολογία του «πολτού») παράγεται και αναπαράγεται σε όλα τα επίπεδα: Πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό κ.λπ…
Από την κατάργηση των τάξεων (πάλη των τάξεων) φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ των Εθνών, της Ιστορίας, των Ιδεών (ιδεολογιών) κ.λπ…
Στόχος της Νέας Τάξης είναι η κατάργηση κάθε ταυτότητας: Κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής, ιστορικής, εθνικής, σεξουαλικής κ.λπ…
ΤΩΡΑ οι σαλπιγκτές του πλανητικού φασισμού σαλπίζουν και το ΤΕΛΟΣ των δύο ξεχωριστών φύλων…».


Το άρθρο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8943


Το θλιβερό της όλης ιστορίας είναι ότι εκείνοι που πρωτοστατούν, εδώ και πολλά χρόνια, στην προώθηση και νομιμοποίηση αυτής της παρακμιακής ισοπέδωσης και αχαλίνωτης αναπαραγωγής του πολυπολιτισμικού πολτού είναι οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ…

Για να είμαστε πιο δίκαιοι και ακριβείς: Είναι ο «εκσυγχρονιστικός νεοφιλελευθερισμός» (ο σημιτισμός δηλαδή) που επέβαλε και παγίωσε αυτό το «μίξερ» των εκκριμάτων και νοσημάτων της «ελεύθερης αγοράς»: Τη χοάνη άλεσης των κοπράνων της καπιταλιστικής σήψης και της αναγωγής τους σε «πολιτικό δικαίωμα»!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ευθυγραμμίστηκε ΠΛΗΡΩΣ με τα ιδεολογικά κόπρανα του «εκσυγχρονιστικού νεοφιλελευθερισμού» (η ακραία αιχμή της Νέας Τάξης), αλλά σήμερα αυτό-προβάλλεται και σαν ο σημαιοφόρος αυτής της παρακμιακής ισοπέδωσης.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του 4ου Ράιχ (Νέα Τάξη) έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ΑΠΟΙΚΙΑ, ζούμε μια ΦΡΙΚΗ δίχως ΤΕΛΟΣ και οι συριζαίοι αγωνίζονται για τα «πολιτικά δικαιώματα» των γκέι, για αυτό ακριβώς, δηλαδή, που επιδιώκει η Νέα Τάξη: Να μετατραπούμε ΟΛΟΙ σε ερμαφρόδιτους και ομοφυλόφιλους!!!

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση που στηρίζει το Athens Gay Pride και απαιτεί να καταπολεμηθεί η φοβία για τους τραβεστί στα σχολεία...

Το διαβάσαμε εδώ:
http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/06/athens-gay-pride.html


Το ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι αυτές τις παρακμιακές πρακτικές και τα αντίστοιχα διαστροφικά ιδεολογήματα τα εμφανίζουν οι συριζαίοι σαν «πρόοδο» και καταπολέμηση του «εκφασισμού της κοινωνίας» και της «ακροδεξιάς αντίδρασης».

Για τους αδαείς συριζαίους ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της «πολυπολιτισμικής αγοράς» που παράγει αυτές τις πρακτικές και αυτές της «νέες» Ιδεολογίες, είναι «πρόοδος» και «αριστερά»…

«ΦΑΣΙΣΜΟΣ» είναι οι ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ στο νεοταξικό πολτό: Δηλαδή ο «αντιφασισμός» του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

Οι παρακμιακοί, όμως, του ΣΥΡΙΖΑ είναι και θεωρητικά καθυστερημένοι, καθώς και ιστορικά ραχιτικοί. Διότι τόσο η Θεωρία του μαρξισμού, όσο και η Ιστορία του παγκόσμιου επαναστατικού Κινήματος ήταν ΠΑΝΤΑ απέναντι στο «πολιτικό δικαίωμα» των καπιταλιστικών διαστροφών (κοινωνικών, πολιτικών, ψυχολογικών κ.λπ…).

Συνεπώς, για τις «νέες» ιδέες των συριζαίων η κομμουνιστική Θεωρία και Πράξη, είναι «εκφασισμός της κοινωνίας» και «ακροδεξιά αντίδραση»: Αυτό δεν λένε και τα Μαντεία της Παγκοσμιοποίησης;;;

Για αυτούς τους «αριστερούς» νεοσσούς και τα μορμολύκεια της Νέας Τάξης παραπέμπουμε σε ένα παλιό μας κείμενο:
Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς «αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»


Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Σαβ Ιούν 09, 2018 5:42 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 12, 2017 11:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κράτος και κεφάλαιο χορηγοί στο Athens Pride

Το πολυκέφαλο, πολύχρωμο, συστηματικό και συχνότατο καρναβάλια των γκέι αποτελεί (όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές) το δηλητηριώδες αφιόνι που προωθεί τους σχεδιασμούς του ΥΠΕΡ-εθνικού κεφαλαίου και εθίζει την κοινωνία, ώστε να αποδεχτεί τη διάλυσή της σαν αναγκαιότητα και το «αφύσικο» σαν «φυσικό»!!!

Οι αναλύσεις είναι περιττές αν δει κανείς ποιοι χρηματοδοτούν αυτά τα καρναβάλια…


Φαίνεται, όμως, ότι οι σημερινοί «αριστεροί» έχουν χάσει την όρασή τους, την ακοή τους και φυσικά την αριστερή Σκέψη…

Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό κείμενο, εδώ:

http://resaltomag.blogspot.gr/2017/06/athens-pride.html#more


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κ.Ν.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 13, 2017 12:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν υπάρχει ούτε ένας δημοσιογράφος που να μην επαίνεσε την παρακμιακή παρέλαση της ανωμαλίας, που είναι ενάντια στον νόμο της ανθρώπινης ύπαρξης.Η οποία συντελείται με τη συνεύρεση των αντίθετων φύλων μεταξύ ανδρός και γυναικός.Η κάθε παρέκκληση που παραβιάζει το νόμο της ζωής δεν είναι δυνατόν να μην θεωρείτε ανωμαλία.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΙΣΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 20, 2017 12:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Τέρατα από εκφυλισμένους γιατρούς & επιστήμονες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τεράστιο έλλειμμα ηθικής από τους συστημικούς και εκφυλισμένους γιατρούς και επιστήμονες

Η Θεσ/νίκη, έχει ήδη μια πρωτιά στον τομέα του εκμαυλισμού της ανθρώπινης φύσης, και της κακοποίησης ανήλικου, που χρησιμοποίησε σαν πειραματόζωο, όπως θα δείτε παρακάτω. Η Ανωμαλία στο μυαλό, και στην πράξη.

Τέρατα δημιουργούνται με τη σύμφωνη γνώμη γιατρών και Πολιτείας.

Αλλαγή φύλου, με νέες μεθόδους που υιοθετεί και ανακοινώνει η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης στο ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσ/νίκη.

Ο γιατρός που ανέλαβε την παρακμιακή και τερατώδικη εγχείρηση εξηγεί τη μεθοδολογία. Μια 18χρονη, με διαγνωσμένη διαταραχή ταυτότητας φύλου, έγινε πλέον αγόρι... μετά από επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου με μια νέα τεχνική, η οποία εφαρμόστηκε τον περασμένο Μάρτιο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, χάρη στην εγκλημματική τεχνική αυτή, απέκτησε ανδρικό μόριο, μήκους 15 εκατοστών, το οποίο θα είναι λειτουργικό, ενώ θα έχει κανονικά οργασμό, επειδή τα νεύρα του φαλλού, ο οποίος δημιουργήθηκε από ιστό που ελήφθη από τον μηρό, συνδέθηκαν στην κλειτορίδα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσει ένας χρόνος, ώστε το άτομο αυτό, το οποίο έχει πλέον αποκτήσει με δικαστική απόφαση αντρικό όνομα, να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, η οποία θα εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα του ανδρικού μορίου.

Ο αντιφυσικός επαναπροσδιορισμός φύλου έγινε μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς επεμβάσεων, οι οποίες ξεκίνησαν κατόπιν διάγνωσης διαταραχής ταυτότητας φύλου, και τη λήψη ορμονών για την αρρενοποίηση των χαρακτηριστικών. Για το περιστατικό αυτό αυτό μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πλαστικός χειρουργός Πρόδρομος Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε όλες τις επεμβάσεις για τον επαναπροσδιορισμού του φύλου του 18χρόνου.

Η επέμβαση έγινε αρχές Μαρτίου από Θεσσαλονίκη, αλλά η παρακολούθηση είχε ξεκινήσει πριν δύο χρόνια. Πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία, γιατί οι ψυχίατροι που είχαν αναλάβει το περιστατικό νωρίτερα, δεν ήθελαν να αποδεχτούν ότι έχει διαταραχή ταυτότητας φύλου. Όταν τελικά διαπιστώθηκε έγκυρα η διαταραχή ταυτότητας φύλου προχωρήσαμε με τη συγκατάθεση των γονέων σε ενέργειες, οι οποίες αφορούσαν κυρίως τη λήψη ορμονών, για να αρχίσουν σιγά σιγά να αλλάζουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, προχωρήσαμε στην αφαίρεση και την αρρενοποίηση του στήθους γιατί δεν είναι απλά αφαίρεση, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Εν τέλει, αφού ενηλικιώθηκε, προχωρήσαμε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού, η οποία έγινε σε δύο φάσεις.

Στην πρώτη φάση αφαιρέθηκαν τα γυναικεία γεννητικά όργανα, δηλαδή η μήτρα και οι ωοθήκες, ενώ ένα μέρος του βλεννογόνου του κόλπου διατηρήθηκε για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως ουρήθρα. Στη δεύτερη φάση, που έγινε περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη και αφού είχαμε επούλωση των μοσχευμάτων, χρησιμοποιήθηκε μια καινούργια τεχνική που εφαρμόζεται σε πολύ λίγα κέντρα στο εξωτερικό.

Με αυτή την τεχνική πήραμε ένα μέρος δέρματος από τον μηρό μαζί με τα αγγεία και τα νεύρα του και ουσιαστικά δημιουργήσαμε δύο κυλίνδρους που είναι ο ένας μέσα στον άλλον ώστε να μπορέσουμε να έχουμε εσωτερικά την ουρήθρα και εξωτερικά το δέρμα του φαλλού. Το μέγεθος του φαλλού δημιουργήθηκε αναλογικά με το σώμα και αυτή τη στιγμή είναι περίπου 15-16 εκατοστά και έχει διάμετρο τεσσάρων εκατοστών. Το μέγεθος δεν θα έχει τις αυξομειώσεις που έχει το πέος φυσιολογικά, δηλαδή δεν θα αλλάζει το μήκος στη στύση. Θα αλλάζει η σκληρότητα ώστε να μπορέσει να έχει διείσδυση.

Σ΄αυτή τη φάση η λειτουργία του φαλλού έχει να κάνει ως εξής: είναι ένα κομμάτι ιστού το οποίο είναι αιματούμενο και ζωντανό και το έχουμε συνδέσει πάνω στα νεύρα της κλειτορίδας, ώστε να μπορέσει να έχει μια αίσθηση και μία καλή λειτουργία όταν θα γίνει η επούλωση. Σε δεύτερη φάση, η οποία θα γίνει μετά από ένα χρόνο, θα τοποθετήσουμε και τις προθέσεις που αφορούν τη λειτουργία της στύσης. Μιλάμε πλέον για μηχανικές προθέσεις, οι οποίες τοποθετούνται και στα άτομα που έχουν διαταραχή στύσης, ώστε να μπορούν να έχουν στύση. Δυστυχώς το κόστος των υλικών δεν καλύπτεται από τα ταμεία και είναι υψηλό, ανέρχεται στα 6.000-7.000 ευρώ. Οργασμός θα υπάρχει, γιατί ο φαλλός είναι συνδεμένος με την κλειτορίδα.

http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/THessaloniki-Protoporiaki-epemvasi-allagis-fyloy-18xroni-apektise-antriko-morio-15-ekatoston/721474
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 04, 2017 7:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2017
Κεντρικό Σύνθημα : Όταν η ανάγκη γίνεται Ιστορία.

Του Γ. Σιώζου




Ας μείνουμε στο σύνθημα και στο τέλος, μετά την εξιστόρηση των συμβάντων μιας εκδήλωσης – συζήτησης στο εν λόγω φεστιβάλ, ας καταληφθούμε από τη ‘Βακχεία’ κοινώς μεράκλωνα, του λαϊκού άσματος από το οποίο είναι παρμένο το σύνθημα.

Πρώτη ημέρα.

Περιεχόμενο της εκδήλωσης η απελευθέρωση της σεξουαλικής επιθυμίας.


Μια κυρία μέσης ηλικίας στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – αγνοώ ποιάς συνιστώσας- νομίζω πανεπιστημιακός, διαβάζει μετά παρρησίας σε ομήγυρη 50-60 νέων, 18-35 ετών, την επιστολή ενός πτωχού γκέι σπουδαστή σε επαρχιακό πανεπιστήμιο η ΤΕΙ, δεν ενθυμούμαι.

Πτωχός λοιπόν ο σπουδαστής
και προκειμένου να βιοποριστεί, αναγκάζεται να εργαστεί σε μπαρ με πολύ χαμηλό ημερομίσθιο, πολλές ώρες εργασίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρακολουθήσει τη σχολή του.

«Προοδευτικού» προσανατολισμού όπως διαφαίνεται, στο γράμμα του αναφέρει ότι δανείστηκε 20€, προκειμένου να ταξιδέψει ώστε να ψηφίσει στο δημοψήφισμα.

Απελπιστική κατάσταση και ως από μηχανής θεός η λύση.

Αναρτά αγγελία στο facebook, ότι παρέχει επ’ αμοιβή τις σεξουαλικές του υπηρεσίες.

Γνωρίζει ανθρώπους, γίνεται εξομολογητής των μύχιων σκέψεων τους, και αντικείμενο των σεξουαλικών ορέξεων τους.

Πλήρης «απελευθέρωση» της σεξουαλικής επιθυμίας.

Ταξιδεύει, αποκτά σταθερό εισόδημα που του επιτρέπει να συνεχίσει τις σπουδές του και απ΄ ότι μας πληροφορεί, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πτυχίου του.

Αμέριστη συμπάθεια από την πλευρά της «καθοδηγήτριας»,
καλώντας τους παρευρισκόμενους και προτρέποντας την Αριστερά, να υποστηρίξουν τα αιτήματα των «σεξεργατών» και «σεξεργατριών».

Επιτέλους ας κατοχυρωθεί νομοθετικά η ταρίφα, μια συλλογική σύμβαση εργασίας βρε αδερφέ!!!

Ίσως και τιμοκατάλογος των προσφερομένων υπηρεσιών.


Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στο παρελθόν η θρυλική Γαβριέλα.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία εκείνης της εποχής, τον αυτόματο τηλεφωνητή, όπως και στην προκειμένη περίπτωση ο φίλος μας σεξεργάτης το facebook.

Το λόγο τώρα έχει το κοινό.

Ένας νέος περίπου 25-30 ετών,
που αυτοσυστήνεται σαν μέλος της Νεολαίας της Κομουνιστικής Απελευθέρωσης, νεολαίας του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ), συμφωνεί απολύτως πως η βίζιτα είναι και αυτή μια εργασία (ας λείψουν πια τα αναχρονιστικά στερεότυπα περί πορνείας) άλωστε και αυτός εργάζεται και λόγω της φύσης της εργασίας του, αισθάνεται πόνους στου ώμους και στη μέση όπως είπε.

Τόνισε επίσης πως στον έρωτα, όλα είναι επιτρεπτά, αναφέροντας τον Μαρκήσιο Ντε Σάντ, υπονοώντας μάλλον το σαδισμό και τον μαζοχισμό, συνεχίζοντας ακάθεκτος, αναφέροντας και την κτηνοβασία. Κατέληξε δε πως αυτές τις «Χαρές» του έρωτα, θα πρέπει να τις απολαμβάνει η εργατική τάξη και οι εργαζόμενοι.

Να προβάλλονται απ’ την Αριστερά και τις οργανώσεις της, ώστε να σπάσει το μονοπώλιο της προβολής τους από την πλευρά των δυνάμεων του Αστισμού και του Νεοφιλελευθερισμού.

Τόση κομμουνιστική απελευθέρωση δεν αντέχεται.


Γι αυτό άλλωστε ο γράφων αποχώρησε τονίζοντας στην «καθοδηγήτρια», γιατί όχι πορνοβοσκό, αλλά και στους παρευρισκόμενους, ότι η πορνεία αποτελεί την μεγαλύτερη μορφή καταπίεσης, εκμετάλλευσης και υποδούλωσης, του νου και του ανθρώπινου σώματος, επισημαίνοντας παράλληλα το γεγονός, ότι οι Αμερικάνικες νεοταξίτικες δεξαμενές σκέψης, έχουν κάνει σπουδαία δουλεία στις υποτιθέμενες οργανώσεις της Αριστεράς.

«Σύντροφοι», εδώ η ανάγκη γίνεται πορνεία.

Η σεξουαλική διαστροφή απόλαυση για όσους διαθέτουν χοντρό πορτοφόλι.

Τα ήθη της παρακμής της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας κυρίαρχα. Οι «Βαλλιανάτοι» κοινωνικά πρότυπα. Η ιδεολογική σαβούρα της αστικής τάξης πλήρως ηγεμονεύουσα.

Αυτά συνέβαιναν ενώ στην κεντρική εξέδρα διεξάγονταν συζήτηση για την Οκτωβριανή επανάσταση.

Αναφορές στο παρελθόν,
ενώ στο παρόν και στο μέλλον, με θεμέλιο τη μεταμοντέρνα αντίληψη για την «απελευθέρωση» της σεξουαλικής επιθυμίας, οικοδομούνται νέες «Τρούμπες», η οικονομική κρίση δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες.

Νέα μπαρ «ΧΑΒΑΗ» των περίφημων «Κατελαναίων»
, που διέθεταν ως εμπόρευμα τους πρώτους άντρες πόρνους ντυμένους γυναικεία, ελέγχοντας παράλληλα και όλους τους οίκους ανοχής επί της οδού Ακομινάτου.

Προλετάριοι/ες τώρα έχοντας κατακτήσει ένα «γερό» φιλοσοφικό και ιδεολογικό αριστερό υπόβαθρο, μπορείτε να εκπορνευθείτε!!!

Ίσως το ανώτατο στάδιο του «Σοσιαλισμού» να είναι και η Βίζιτα!!!

Οι πρώην «Σοσιαλιστικές» χώρες έδειξαν το δρόμο.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες