Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αισιόδοξα τα μηνύματα από την «Αριστερή Πλατφόρμα»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 08, 2015 9:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Αισιόδοξα τα μηνύματα από την «Αριστερή Πλατφόρμα» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αισιόδοξα τα μηνύματα από την «Αριστερή Πλατφόρμα»



Φαίνεται ότι τα αντανακλαστικά αυτοάμυνας της «Αριστερής Πλατφόρμας» άρχισαν να …λειτουργούν…

Η αριστερή Αντιπολίτευση της «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να «πείθεται» (ομολογουμένως με πολύ πόνο και κόπο) από την σκληρή πραγματικότητα και να διακρίνει ότι ο μόνος δρόμος που απομένει για να γλιτώσει τον τελεσίδικο θάνατο είναι η ΕΞΟΔΟΣ από την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ.


Μια έξοδος αναπότρεπτη, διότι αν δεν την πραγματοποιήσουν οι ίδιοι με μια γενναία πολιτική ΡΗΞΗ, θα την επιβάλει η ηγετική κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ, τα νέα «αριστερά» κυβερνητικά ανδρείκελα, με τους δικούς τους όρους: Όρους εξόντωσης και πολιτικής συντριβής της Αριστερής Αντιπολίτευσης…

Ήδη έχει καθυστερήσει δραματικά η «Αριστερή Πλατφόρμα», δέσμια των μεγάλων ρεφορμιστικών της αυταπατών…

Είναι ενθαρρυντικό, ωστόσο, το γεγονός της πολιτικής της αφύπνισης: ότι αρχίζει να απαλλάσσεται από τις αυταπάτες της «ενότητας» («ενότητα της διαφορετικότητας») και να προσανατολίζεται προς την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα εκφράσει το εκρηκτικό λαϊκό ΟΧΙ και θα προωθήσει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ των λαϊκών δυνάμεων ενάντια στους νέους αποικιοκράτες και ενάντια στην «ιερή συμμαχία» των πολιτικών τους ανδρεικέλων: Της Δεξιάς, και της νέας Δεξιάς της εκσυγχρονισμένης και επιχρυσωμένης με «αριστερό» λούστρο…

Αισιόδοξα μηνύματα εκπέμπει ο Λαφαζάνης. Διαβάζουμε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο σχηματισμού νέου κόμματος αφήνει ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ταυτόχρονα προειδοποιεί πως αν «αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο» που θα κυκλοφορήσει αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου, ο κ. Λαφαζάνης αφήνει αιχμές εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας «Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας θα συνεχίσουμε πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις».

Ο κ. Λαφαζάνης εμφανίζεται αντίθετος και με το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, χαρακτηρίζοντάς το «εκβιαστικό και ανούσιο».

Επίσης
στρέφει τα πυρά του και στο τρίτο μνημόνιο, λέγοντας πως αν ψηφιστεί από το ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι βαρύ ιστορικό ατόπημα» και αναφέρει ότι είναι «επίπλαστο» το δίλημμα «ή ψηφίζουμε μνημόνιο ή ρίχνουμε την κυβέρνηση».

Υπογραμμίζει δε πως η για να βγει η χώρα από το τέλμα «Η μόνη λύση είναι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα».


Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/613924/lafazanis-pithani-i-dimioyrgia-neoy-kommatos-istoriko-atopima-i-psifisi-tritoy-mnimonioy#ixzz3iADuayjk

Επιτέλους εγκαταλείπεται το ανόητο σόφισμα περί ενότητας!!!

Η ΕΝΟΤΗΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα σημαίνει: ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, δηλαδή ενότητα του 4ου Ράιχ, ΕΝΟΤΗΤΑ των «εγκληματικών οργανώσεων» της νέας αποικιοκρατίας: Ενότητα με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το «Ποτάμι», τους ολιγάρχες και τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία (ΜΜΕ).

Έχουμε υπογραμμίσει και σε άλλο κείμενό μας τούτο:

«Το μόνο που μπορεί να διασώσει την κατάσταση και να ανοίξει κάποιες σημαντικές αγωνιστικές κινηματικές προοπτικές είναι τούτο: Να ηγηθεί η «Αριστερή Πλατφόρμα» των πρωτοβουλιών ΡΗΞΗΣ με την κυβέρνηση και ΟΧΙ να αφήσει τις πρωτοβουλίες στην ηγετική κλίκα της κυβέρνησης, φωτογραφίζοντας απλώς τα οπίσθια των γεγονότων…».

Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά…


Εκτός και αν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πυροτέχνημα Λαφαζάνη…

Εκτός
και αν εμείς κάνουμε τις επιθυμίας μας πραγματικότητα…

Σύντομα θα φανεί…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 08, 2015 4:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ηγεσία του ΚΚΕ σταθερά ΥΠΕΡ της δωσίλογης κακουργίας



Η ηγεσία του ΚΚΕ με …άλλοθι τις «επαναστατικές αφαιρέσεις» (τις ξύλινες σεχταριστικές ρητορείες περί «καθαρών» σοσιαλιστικών ανατροπών) έχει μετατρέψει τις Ιδέες και τις Πράξεις του Κομμουνισμού, στο αντίθετό τους: Η σεχταριστική αποστέωση του σταλινισμού…

Πίσω βεβαίως από αυτήν τη σταλινική, σεχταριστική αποστέωση και ξύλινη ρητορική, η ηγεσία του ΚΚΕ επιχειρεί να σκεπάσει το μέγα πλήθος των ακαθαρσιών της: Τις μεγάλες προδοσίες της και κυρίως την καταστροφική και τη δολοφονική «μετάλλαξη» και ισοπέδωση που έχει επιφέρει στη Θεωρία και την Πράξη του Σοσιαλισμού…


Η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ αποτελεί την κακοήθη νεοπλασία αυτής της ισοπέδωσης, το εξάμβλωμα της αυθάδους ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ στήριξης του καθεστώτος (το οποίο στα λόγια το κτυπά), μέσω της διαίρεσης και της υπονόμευσης των λαϊκών αγώνων, της υπονόμευσης κάθε προσπάθειας για Ενιαίο-Μετωπική Κοινωνική και Πολιτική Δράση (τα έχουμε αναλύει όλα αυτά διεξοδικά).

Σήμερα που η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποικία του 4ου Ράιχ, και ο ελληνικός λαός ρίχνεται στη ΦΡΙΚΗ ενός νέου Μνημονίου, η ηγεσία του ΚΚΕ, αντί να καλέσει σε ένα παλλαϊκό προσκλητήριο Ενιαίου Μετώπου όλες τις αριστερές δυνάμεις, διακατεχόμενη από πανικό, ενόψει της δημιουργίας νέου κόμματος από την «Αριστερή Πλατφόρμα», παραληρεί εναντίον της:

«Τέτοια κόμματα στιλ Λαφαζάνη που υπαινίσσεστε, παίζουν πάντα τον ρόλο των αναχωμάτων στην εργατική- λαϊκή αφύπνιση, στον ριζοσπαστικό, αντιμονοπωλιακό, αντικαπιταλιστικό προσανατολισμό του λαϊκού κινήματος και της κοινωνικής συμμαχίας του. Στις προηγούμενες δεκαετίες τους έχουμε γνωρίσει ως 'εσωτερικό', ως ΕΑΡ, ως Συνασπισμό, ως ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολιτικοί καιροσκόποι, με αντιφατικές και αδιέξοδες πολιτικές που η μόνη συμβολή τους είναι να χάνει ο λαός και η χώρα, το κίνημα, πολύτιμο χρόνο» (από τη συνέντευξη του Κουτσούμπα στην «εφημερίδα των συνταχτών»).

Το ίδιο και στο δημοψήφισμα. ΟΧΙ μόνο δεν συμμετείχε ενεργά εναντίον των νέων αποικιοκρατών, εναντίον του «ΝΑΙ» των δωσίλογων ανδρείκελων, αλλά ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ και με το «ΝΑΙ», με τα ανδρείκελα και το 4ο Ράιχ…

ΤΩΡΑ βλέπει ως απειλή το κόμμα της «πλατφόρμας» που ακόμα βρίσκεται στα σπάργανα…

Ξεχνά ποιοι είναι οι ταξικοί αντίπαλοι, ποιος είναι ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ και κτυπά αυτούς που, έστω με αυταπάτες, σύρονται στον ΠΟΛΕΜΟ εναντίον του ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ…

Ξεχνά, αυτή η ηγεσία που εμπορεύεται το λενινισμό, τις μεγάλες κατακτήσεις της επαναστατικής σκέψης που συμπυκνώνονται στις θέσεις της 3ης Διεθνούς για το Ενιαίο Εργατικό Μέτωπο

Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν ξεχνά απλώς. Έχει μεταλλαχτεί, οριστικά και τελεσίδικα, σε απολίθωμα στην υπηρεσία του καθεστώτος…

Ο Κουτσούμπας θα είναι, ίσως, ο τελευταίος Γενικός Γραμματέας, εκείνος που θα δώσει τη χαριστική βολή στο ΚΚΕ…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 09, 2015 8:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ραχήλ Μακρή: Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται...




Ποιος στην χάρη μας. Ψήφιση και εκλογές γιατί δεν πρέπει να ξεκινήσει η εφαρμογή των μέτρων, γιατί οι επιτροπή αλήθειας πρέπει να τελειώνει, οι γερμανικές αποζημιώσεις να κλείσουν, οι εξεταστικές το ίδιο.

Η ενοχλητική πρόεδρος να φύγει από πρόεδρος και έτσι ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΔΗΜΑΡ να μπορούν ανενόχλητοι να περάσουν τους εφαρμοστικούς νόμους των μνημονίων, να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τσέπες του Σάλλα, να πάρουν τα σπίτια των πολιτών να κουρέψουν τις καταθέσεις, να πουλήσουν τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα νερά, την ΔΕΗ, τις πέτρες και οι ολιγάρχες να ηρεμήσουν από ενοχλητικούς που ασκούν κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Όπως έλεγε η γιαγιά μου ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται.


Από:
http://www.press-gr.com/2015/08/blog-post_139.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 09, 2015 9:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ και τα καθήκοντα της Αριστεράς
του Σταύρου Μαυρουδέα


Ο Καρατζαφέρης της "αριστεράς"
έδειξε πρώτος το δρόμο...
Τώρα ακολουθεί, δριμύτερος, ο Τσίπρας!!!



Σαν έτοιμος από καιρό τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ διέβη τον Μνημονιακό Ρουβίκωνα.

Εγκατέλειψε τις αντι-μνημονιακές πομφόλυγες για να προχωρήσει στην επιβολή ενός 3ου Μνημονίου πάνω στη δύσμοιρη χώρα μας και το λαό της.


Μετά από άπειρους θεατρινισμούς και κουτοπονηριές κατέληξε να προδώσει ανερυθρίαστα το λαϊκό αντι-μνημονιακό αίσθημα με βάση το οποίο κατόρθωσε από κόμμα του 3% να γίνει κυβέρνηση.

Μάλιστα το έκανε με τον πιο χυδαίο τρόπο προδίδοντας την αμέσως επόμενη μέρα το περήφανο λαϊκό ΟΧΙ στους ιταμούς εκβιασμούς του ευρωιερατείου.


Όχι μόνο αυτό αλλά επιπλέον προσθέτει και ύβρη επάνω στην προδοσία. Ο συστημικός ΣΥΡΙΖΑ σκυλεύει το όνομα της Αριστεράς για να καλύψει την προδοσία των λαϊκών προσδοκιών. Με τον τρόπο αυτό παρέχει διπλή υπηρεσία στο σύστημα.

Αφενός προβάλλει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτό των Μνημονίων.

Αφετέρου προσπαθεί να εξευτελίσει την Αριστερά παρουσιάζοντας την σαν συνένοχη στο έγκλημα.


Το νέο Μνημόνιο θα βαθύνει ακόμη περισσότερο την φτωχοποίηση της μεγάλης εργαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας, την υποτέλεια στα ηγεμονικά κέντρα της ΕΕ και την «κινεζοποίηση» της ελληνικής οικονομίας. Θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας για ακόμη περισσότερα χρόνια απΆ ότι τα προηγούμενα.

Μπροστά σΆ αυτή την θλιβερή προοπτική, τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για όλα τα βασικά ρεύματα της ελληνικής Αριστεράς. Όχι μόνο οφείλουν να σώσουν την τιμή της ελληνικής Αριστεράς αλλά πάνω απΆ όλα πρέπει να δείξουν ότι ένας άλλος πραγματικά φιλολαϊκός δρόμος διεξόδου υπάρχει και να αγωνιστούν για να τον επιβάλλουν.

Ιδιαίτερα, μπροστά στην προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ,
πρέπει να μην αφήσουν τις λαϊκές μάζες έρμεες σε συστημικά παιχνίδια και ακροδεξιά εγχειρήματα. Πρέπει να αξιοποιήσουν και να οδηγήσουν στην αντικειμενική του κατάληξη το πάνδημο ΟΧΙ ενάντια στους εγχώριους νενέκους και στους πάτρωνές τους της ΕΕ.

Αφήνοντας στην άκρη την συστημική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που καμία σχέση δεν έχει πλέον με την Αριστερά, τώρα είναι η ώρα της ευθύνης για την ανατρεπτική Αριστερά, για τις δυνάμεις μέσα και γύρω από το ΚΚΕ που αντιλαμβάνονται το αδιέξοδο της γραμμής του και για την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανατρεπτική Αριστερά πρέπει να αφήσει στην άκρη ιδεοληπτικές πολιτικές (κρατώντας όμως σφικτά την Μαρξιστική θεωρία και πολιτική) και να προτείνει θαρρετά την μόνη πραγματικά ρεαλιστική και ταυτόχρονα εν τοις πράγμασι επαναστατική πολιτική πρόταση: την αποδέσμευση από την ΕΕ (και όχι μόνο μία λειψή και από μόνη της αναποτελεσματική έξοδος από την ΟΝΕ).

Πρέπει να αξιοποιήσει την αξιοσημείωτη παρουσία της στους μαζικούς χώρους για μία κυριολεκτική πορεία προς το λαό. Να μιλήσει στις χειμαζόμενες πληβειακές μάζες για τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση και να πρωτοστατήσει στην οικοδόμηση του παλλαϊκού μετώπου πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που θα αγωνιστεί γιΆ αυτήν. Ιδιαίτερα η Πολιτική Συνεργασία δυνάμεων και αγωνιστών ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ πρέπει να συμβάλλει καθοριστικά σΆ αυτό.

Οι δυνάμεις μέσα και γύρω από το ΚΚΕ
και ιδιαίτερα οι αγωνιστές της βάσης του πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εκ των έσω διόρθωσης της κατάστασης μέσα στο ΚΚΕ. Μόνο η συγκρότηση και η μαζική παρουσία ενός παλλαϊκού μετώπου της αποδέσμευσης από την ΕΕ μπορεί να δημιουργήσει τους όρους για την αναγκαία ανάταξη του κομμουνιστικού εγχειρήματος στη χώρα μας.

Και αυτό αφορά όλες τις δυνάμεις κομμουνιστικής αναφοράς σε όλα τα ρεύματα της ελληνικής Αριστεράς.

Οι δυνάμεις και οι αγωνιστές της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει σήμερα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οφείλουν να αναλογιστούν κατΆ αρχήν τις ευθύνες τους για την «υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ», ενός εγχειρήματος από την αρχή υπονομευμένου πολιτικά και προγραμματικά.

Το τοπίο στην ελληνική Αριστερά και στην κοινωνία θα ήταν πολύ καλύτερο σήμερα αν δεν είχαν στέρξει στην «υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, τι νόημα έχει η καταψήφιση των μνημονιακών μέτρων και η στήριξη της Μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ;


Πόσο ενδιαφέρουν τις λαϊκές μάζες οι εσωκομματικοί σκυλοκαβγάδες του ΣΥΡΙΖΑ;

Τι νόημα έχει η παρατεταμένη εμπλοκή στο εσωκομματικό παιχνίδι όταν το αντιλαϊκό τσουνάμι ήδη αρχίζει να χτυπά τους εργαζόμενους;

Πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουν την θέση τους απέναντι στην ΕΕ και ιδιαίτερα να παραμερίσουν ψευδαισθήσεις περί «προοδευτικής» ανάταξής της.

Για όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος τώρα είναι η ώρα της ευθύνης.
Πρέπει να πρωτοστατήσουν στην πανελλαδική συγκρότηση του ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ: Που πρέπει να αναπτύξει το λαϊκό κίνημα και να διεκδικήσει την κυβερνητική εξουσία (στηριγμένο στο προηγούμενο και σαν βήμα για ευρύτερες κοινωνικές αλλαγές).

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος του μετώπου αυτού είναι γνωστοί και ευρύτερα αποδεκτοί μέσα στους κόλπους του λαϊκού κινήματος:

• Καταγγελία του Μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων και κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων.
• ¶ρνηση πληρωμών και μονομερής διαγραφή του εξωτερικού χρέους.
• Έξοδος από την ΟΝΕ και την ΕΕ.
• Έλεγχος στην κίνηση των κεφαλαίων εκτός της χώρας.
• Σύστημα προοδευτικής φορολογίας για να πληρώσει η ολιγαρχία και να βελτιωθεί η θέση του λαού και των μικρομεσαίων στρωμάτων.
• Εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος για την διάσωσή του και την χρησιμοποίηση του προς όφελος μίας φιλολαϊκής αναπτυξιακής πορείας.
• Κοινωνικά σχεδιασμένη παραγωγική αναδιάρθρωση της οικονομίας για να ανασυγκροτηθεί η οικονομία με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες και υπό λαϊκό έλεγχο. Εθνικοποίηση των τομέων κοινής ωφέλειας και των μεγάλων παραγωγικών μονάδων σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, Κοινωνικός έλεγχος των βασικών οικονομικών κλάδων, Ενεργητική βιομηχανική πολιτική (δημιουργίας, προστασίας και στήριξης συγκεκριμένων κλάδων).
•Φιλολαϊκή εισοδηματική πολιτική (μισθοί και συντάξεις που εξασφαλίζουν την ευημερία της μεγάλης εργαζόμενης κοινωνικής πλειονότητας) και ανόρθωση της κοινωνικής πρόνοιας (υγεία, ασφάλιση) και της δωρεάν εκπαίδευσης.
•Σχεδιασμένη και πολυδιάστατη εξωτερική οικονομική και εμπορική πολιτική.
•Ουσιαστικοποίηση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.


Κάθε καθυστέρηση στην συγκρότηση αυτού του παλλαϊκού μετώπου είναι πολλαπλά επιζήμια. Οι καιροί ου μενετοί.


* Ο Σταύρος Μαυρουδέας είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΠΗΓΗ:
http://www.pandiera.gr

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 10, 2015 6:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «αριστεροί» γερμανοτσολιάδες θα έχουν χειρότερη τύχη από τους προηγούμενους


Ο «λενινιστής» Τσίπρας με το ηλίθιο
χαμόγελό του, μαζί με τον πρόεδρο του ΣΕΒ
Θόδωρο Φέσσα και Ιωάννα Παπαδοπούλου
της γνωστής φίρμας μπισκότων…




Η ιστορία δεν κάνει χάρες. Τιμωρεί σκληρά τους χλευαστές της. Καμία επιείκεια δεν επιφυλάσσει η ιστορία για τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Τη χλεύασαν με ασυνήθιστη αλαζονική έπαρση και αυθάδεια και η τιμωρία θα είναι ανάλογη: Θα τους καταγράψει σαν τα πιο μελανά της στίγματα…

Πολύ σύντομα, μέσα σε λίγους μήνες, η λαϊκή ΑΗΔΙΑ και ΟΡΓΗ εναντίον του Τσίπρα και της επαρμένης, ηγετικής κλίκας της «αριστερής» κυβέρνησης, θα διογκωθούν σε μεγέθη χωρίς ιστορικό προηγούμενο…


Η αχαλίνωτη και βάρβαρη εξαπάτηση του ελληνικού λαού, καθώς και ο στυγνός εμπαιγμός του από τα νέα «αριστερά» ανδρείκελα, θα εκφραστεί αναλόγως σε κύματα οργής και αηδίας.

Βεβαίως, αυτοί οι νέοι «αριστεροί» νεόπλουτοι της κυβερνητικής εξουσίας, οι νεόπλουτοι της δωσίλογης κακουργίας, δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν το τι τους περιμένει. Ζουν μέσα στη μέθη της επαρμένης, μικροαστικής αλαζονείας τους, από τη γιγάντια πτήση τους: Την εκτόξευσή τους από το 4% στην κυβέρνηση…

Ζουν και μέσα στο νόθο πολιτικό προϊόν του νόμου της αδράνειας: Τη μεγάλη εκλογική δύναμη που διαθέτουν ακόμα, λόγω του νόμου της αδράνειας, και που θα εκμεταλλευτούν με εκλογές εξπρές…

Δεν βλέπουν, φυσικά, παρά τις κοινοβουλευτικές σκιές αυτής της αδράνειας. Αυτές οι σκιές, μέσα σε λίγους μήνες θα εξαφανιστούν, όταν τα μέτρα αυτών των αδίστακτων νέων δολοφόνων του 4ου Ράιχ και των τοκογλύφων, θα αρχίσουν να λειτουργούν καταστροφικά και γενοκτονικά…

Η μεγάλη τους τύφλα από την έπαρση τους κάνει και καταγέλαστους. Καταγέλαστους διότι έχουν την αυταπάτη ότι μπορούν να ξεγελάσουν την ιστορία, να προσαρμόσουν και να «ταιριάξουν» τη φρικτή πραγματικότητα που επιβάλουν στα καλούπια μεταποιημένων εννοιών και λέξεων: με ωραιοποιημένη μορφή και θετική σημασία…

Αλλάζουν την καθιερωμένη σημασία των εννοιών και των λέξεων για να τις προσαρμόσουν στις δωσίλογες και εγκληματικές πράξεις τους…

Πάντα, βεβαίως, οι εξουσίες το κάνανε αυτό. Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όμως, η ταχυδακτυλουργία αυτή έχει πάρει πρωτοφανείς ιστορικές διαστάσεις, γκριμάτσες υστερίας και κακοήθειας.


Η κυβέρνηση αυτή θα ξεπεράσει και το ΟΝΕΙΔΟΣ της πασοκικής, «εκσυγχρονιστικής» αυθάδειας σφετερισμού και πλαστογραφίας της Ιστορίας, των παραδόσεων, των εννοιών και των λέξεων, των ΠΑΝΤΩΝ.

Ο Τσίπρας θα ξεπεράσει σε θράσος και αλαζονεία σφετερισμού και πλαστογραφίας τον Σημίτη και τον ΓΑΠ…

Γι αυτό θα προκαλέσει και μεγαλύτερη ΟΡΓΗ και ΑΗΔΙΑ απΆ αυτούς…

Και ο καταγέλαστος, όσο και επαρμένος ηλίθιος Πανούσης (το κράμα του νοσηρού ναρκισσισμού του) δεν μπορεί να διακρίνει τα ωκεάνια κύματα ΟΡΓΗΣ και ΑΗΔΙΑΣ που έρχονται…

Αντιθέτως. Αυτό που φαντάζεται είναι τον Τσίπρα μεγάλο «εθνικό ηγέτη» σε περίπτωση που θα «καθαρίσει» το ΣΥΡΙΖΑ από τους «λεπρούς» (τους Αριστερούς) και στηριχτεί στις μνημονιακές δυνάμεις των ανδρεικέλων: Αυτών που ο λαός τους έστειλε στο σκουπιδοτενεκέ και ο Τσίπρας τους έβγαλε από εκεί…

Τέτοια …διορατική γελοιότητα ο Πανούσης. Παρέχονται για πολύ γέλιο αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά…

Το ίδιο …άθλιες και καταγέλαστες είναι οι αναφορές στο Λένιν περί «συμβιβασμών». Κάθε απάντηση σε τέτοιου είδους ταχυδακτυλουργίες σε καθιστούν και σένα γελοίο…

Εάν είναι δυνατόν
αυτοί που ο Λένιν τους προκαλεί αλλεργία να τον επικαλούνται για να δώσουν κύρος στις εγκληματικές πράξεις τους: Στην παράδοση της Ελλάδας στους νέους αποικιοκράτες…

Εάν είναι δυνατόν αυτή η «αριστερά»
που έχει καταργήσει από το λεξιλόγιό της, ΟΧΙ μόνο την λέξη «σοσιαλισμός», αλλά και τη λέξη «ιμπεριαλισμός» και πολλά άλλα να …ερμηνεύει Λένιν…

Να …ερμηνεύουν το Λένιν
αυτοί που αγωνίζονται για τη διάσωση του συστήματος, των τραπεζών, των βιομηχάνων, αυτοί που υπογράφουν τα Μνημόνια αποτέφρωσης της Ελλάδας και εξόντωσης του ελληνικού λαού, αυτά τα ανδρείκελα των μαφιών του χρήματος, που καυχώνται μάλιστα για την ΥΠΟΤΑΓΗ τους στους εκβιασμούς: Έχουν αναγάγει σε «αρετή» και «θάρρος» τη δειλία και την ΥΠΟΤΑΓΗ στους εκβιασμούς του 4ου Ράιχ…

Και έχουν το θράσος αυτοί οι γερμανοτσολιάδες να προσαρμόζουν το Λένιν στις δωσίλογες πράξεις τους…

Φυσικά το έκανε ο Στουρνάρας και ο Σαμαράς να μην το κάνει και ο «αριστερός» Τσίπρας;


Διαβάστε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2012/11/blog-post_14.html
Και εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7.html


Θα έχουν χειρότερη τύχη απΆ αυτούς. Και σε πολύ μικρότερο χρόνο. Οι καταστάσεις σήμερα συμπυκνώνουν το χρόνο: Γκρεμίζουν τις αυταπάτες και τους πολιτικούς αγύρτες τάχιστα…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες