Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ παρακμιακοί του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρουν σαν «προοδευτικοί»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 14, 2014 4:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ παρακμιακοί του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρουν σαν «προοδευτικοί» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ παρακμιακοί του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρουν σαν «προοδευτικοί»




Όταν θέλεις να διαλύσεις τη συνοχή μιας κοινωνίας τη μετατρέπεις σε μια πολιτική και ηθική ζούγκλα. Υψώνεις τη σήψη και τις κοινωνικές διαστροφές, τα «κόπρανα» αυτής της σήψης, σε «ατομικό δικαίωμα», σε «πολιτικό αίτημα διεκδίκησης».

Επισημαίναμε πριν από λίγες μέρες στο άρθρο:
«Επιχειρούν να καταργήσουν και τα «όρια» των φύλων…»:


«ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης…
Η ιδεολογία της Νέας Εποχής (το έχουμε αναλύσει κουραστικά) είναι η ισοπέδωση των ΠΑΝΤΩΝ, μέσω των παρά φύση επιμειξιών και των ποικίλων διαστροφικών νοσημάτων που η ίδια η κακουργία της πλανητικής αγοράς και των μηχανισμών της παράγει και αναπαράγει.
Αυτή η ιδεολογία της μολυσματικής και διαστροφικής ισοπέδωσης (ή η ιδεολογία του «πολτού») παράγεται και αναπαράγεται σε όλα τα επίπεδα: Πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό κ.λπ…
Από την κατάργηση των τάξεων (πάλη των τάξεων) φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ των Εθνών, της Ιστορίας, των Ιδεών (ιδεολογιών) κ.λπ…
Στόχος της Νέας Τάξης είναι η κατάργηση κάθε ταυτότητας: Κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής, ιστορικής, εθνικής, σεξουαλικής κ.λπ…
ΤΩΡΑ οι σαλπιγκτές του πλανητικού φασισμού σαλπίζουν και το ΤΕΛΟΣ των δύο ξεχωριστών φύλων…».


Το άρθρο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8943


Το θλιβερό της όλης ιστορίας είναι ότι εκείνοι που πρωτοστατούν, εδώ και πολλά χρόνια, στην προώθηση και νομιμοποίηση αυτής της παρακμιακής ισοπέδωσης και αχαλίνωτης αναπαραγωγής του πολυπολιτισμικού πολτού είναι οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ…

Για να είμαστε πιο δίκαιοι και ακριβείς: Είναι ο «εκσυγχρονιστικός νεοφιλελευθερισμός» (ο σημιτισμός δηλαδή) που επέβαλε και παγίωσε αυτό το «μίξερ» των εκκριμάτων και νοσημάτων της «ελεύθερης αγοράς»: Τη χοάνη άλεσης των κοπράνων της καπιταλιστικής σήψης και της αναγωγής τους σε «πολιτικό δικαίωμα»!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ευθυγραμμίστηκε ΠΛΗΡΩΣ με τα ιδεολογικά κόπρανα του «εκσυγχρονιστικού νεοφιλελευθερισμού» (η ακραία αιχμή της Νέας Τάξης), αλλά σήμερα αυτό-προβάλλεται και σαν ο σημαιοφόρος αυτής της παρακμιακής ισοπέδωσης.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του 4ου Ράιχ (Νέα Τάξη) έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε ΑΠΟΙΚΙΑ, ζούμε μια ΦΡΙΚΗ δίχως ΤΕΛΟΣ και οι συριζαίοι αγωνίζονται για τα «πολιτικά δικαιώματα» των γκέι, για αυτό ακριβώς, δηλαδή, που επιδιώκει η Νέα Τάξη: Να μετατραπούμε ΟΛΟΙ σε ερμαφρόδιτους και ομοφυλόφιλους!!!

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση που στηρίζει το Athens Gay Pride και απαιτεί να καταπολεμηθεί η φοβία για τους τραβεστί στα σχολεία...

Το διαβάσαμε εδώ:
http://tokoutsavaki.blogspot.gr/2014/06/athens-gay-pride.html


Το ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι αυτές τις παρακμιακές πρακτικές και τα αντίστοιχα διαστροφικά ιδεολογήματα τα εμφανίζουν οι συριζαίοι σαν «πρόοδο» και καταπολέμηση του «εκφασισμού της κοινωνίας» και της «ακροδεξιάς αντίδρασης».

Για τους αδαείς συριζαίους ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της «πολυπολιτισμικής αγοράς» που παράγει αυτές τις πρακτικές και αυτές της «νέες» Ιδεολογίες, είναι «πρόοδος» και «αριστερά»…

«ΦΑΣΙΣΜΟΣ» είναι οι ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ στο νεοταξικό πολτό: Δηλαδή ο «αντιφασισμός» του πλανητικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

Οι παρακμιακοί, όμως, του ΣΥΡΙΖΑ είναι και θεωρητικά καθυστερημένοι, καθώς και ιστορικά ραχιτικοί. Διότι τόσο η Θεωρία του μαρξισμού, όσο και η Ιστορία του παγκόσμιου επαναστατικού Κινήματος ήταν ΠΑΝΤΑ απέναντι στο «πολιτικό δικαίωμα» των καπιταλιστικών διαστροφών (κοινωνικών, πολιτικών, ψυχολογικών κ.λπ…).

Συνεπώς, για τις «νέες» ιδέες των συριζαίων η κομμουνιστική Θεωρία και Πράξη, είναι «εκφασισμός της κοινωνίας» και «ακροδεξιά αντίδραση»: Αυτό δεν λένε και τα Μαντεία της Παγκοσμιοποίησης;;;

Για αυτούς τους «αριστερούς» νεοσσούς και τα μορμολύκεια της Νέας Τάξης αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας κείμενο:
Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς «αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»


Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410


Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής
αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς
«αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»!!
!


Η ιδεολογική καθίζηση της εποχής μας, η πτώση και ρουτινοποίηση της σκέψης, η απουσία αγωνιστικού ήθους και η νοσηρή παθητικότητα μοιραία αναπαλαίωσαν όλα τα αστικά ηθικά αξιώματα της σκλαβιάς και υποταγής και εδραίωσαν την ιμπεριαλιστική, νεοταξική μυθολογία των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» και της «ατομικής ελευθερίας»: Μυθολογία που τοποθετεί την πραγματικότητα με το κεφάλι προς τα κάτω.

Το θλιβερό της ιστορίας είναι ότι οι «προφήτες» αυτής της παρακμιακής μυθολογίας είναι τα «ναυάγια» και τα «ρετάλια» της αριστεράς: Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις «ακροαριστερές» σέχτες που ορκίζονται στο όνομα του Μαρξισμού. «Μαρξιστές» που καρατομούν και δολοφονούν καθημερινά τον Μαρξ.

Το αλφάβητο του μαρξισμού

Αν είχαν, όλοι αυτοί, στοιχειώδη επαφή με την μαρξιστική θεωρία θα γνώριζαν τα εξής απλά:
α). Ο σύγχρονος άνθρωπος και η συνείδησή του αιωρούνται μεταξύ ευρύτατων φιλοσοφικών, πολιτικών και νομικών μύθων: καπιταλιστικοί μύθοι που αποκρύπτονται επιμελώς πίσω από ηθικές αφαιρέσεις και αξιώματα ή από κείνο το νόθο πλάσμα, που λέγεται «κοινή λογική».
β). Ο άνθρωπος στον καπιταλισμό τοποθετείται στην κορυφή, θεωρείται κυρίαρχος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα άτομο απωλεσμένο, αλλοτριωμένο και παραδομένο στην κυριαρχία απάνθρωπων, κτηνωδών όρων και συνθηκών.
γ). Τα περιβόητα δικαιώματα του ανθρώπου για ελευθερία «δεν βασίζονται στον δεσμό ανθρώπου με άνθρωπο, αλλά στον διαχωρισμό ανθρώπου από άνθρωπο». Είναι τα δικαιώματα του εγωιστικού συμφέροντος που οδηγούν στο να μη βρίσκει ο καθένας στον άλλον την πραγματοποίηση, αλλά τον περιορισμό της ελευθερίας του.
δ). Η χρηστικότητα των αστικών μύθων αποσκοπεί: στην ιδεολογική θεοποίηση του αστικού ατομισμού, στην εξάλειψη των κοινωνικών (ταξικών) οριοθετήσεων και στον πολιτικό αποχρωματισμό της συνείδησης: Στην ισοπέδωση κάθε συλλογικής, κοινωνικής συνείδησης και στη Ζούγκλα του «όλοι εναντίον όλων»!
Αυτά αποτελούν το φιλοσοφικό-ηθικό αλφάβητο της μαρξιστικής θεωρίας.

Η μυθολογία των «δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων»


Σαν υστερικές ύαινες οι μαρξίζοντες και ροζ αριστερούληδες φωνασκούν για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων». Φωνασκούν για «το δικαίωμα του ανθρώπου να καθορίζει ο ίδιος τη σεξουαλική του ζωή».
Οι άμοιροι αυτοί μαρξίζοντες δεν έχουν κατανοήσει ούτε το κοινωνικό αλφάβητο του μαρξισμού. Γιατί ποτέ το άτομο δεν καθορίζει το ίδιο τη ζωή του σε επίπεδο ατομικό!!! Η συμπεριφορά και οι «επιλογές» του ατόμου καθορίζονται από τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους: τους ιστορικούς όρους και τις κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει και λειτουργεί.
Οι άνθρωποι-έλεγε ο Μαρξ- κάνουν την ιστορία τους, αλλά την κάνουν σε συνθήκες που καθορίζουν τη δράση τους, σε συνθήκες που δεν έχουν επιλέξει οι ίδιοι, αλλά τους έχουν κληροδοτηθεί από τις προηγούμενες γενεές. Επομένως οι επιλογές και οι ενέργειές τους δεσμεύονται από τις προϋπάρχουσες συνθήκες, φυσικές και κοινωνικές.
Σεξουαλικά οι άνθρωποι δεσμεύονται από το ίδιο τους το φύλο το οποίο επίσης δεν επιλέγουν και από τους κοινωνικούς νόμους που και αυτούς δεν επιλέγουν.
Το «ατομικό δικαίωμα», λοιπόν της «ελεύθερης επιλογής», είναι από μόνο του μια αντί-επιστημονική μπαρούφα που αναιρεί την ιστορική διαλεκτική, συνακόλουθα την ίδια λογική της μαρξιστικής θεωρίας.
Αποτελεί, ακόμη και ένα σόφισμα σύνθετης απάτης.

Α. Η απάτη του «ατομικού δικαιώματος».

Οι αφαιρέσεις συγχωρούν τις αμαρτίες. Η έκκληση στο «ατομικό δικαίωμα» των ομοφυλοφίλων ταχυδακτυλουργικά μετατοπίζει το «κοινωνικό» σε «ατομικό», ταυτίζοντας ιστορικές-κοινωνικές φόρμες με το «ατομικό δικαίωμα». Εξισώνει, πιο απλά, τις φυσικές και κοινωνικές σχέσεις με τις «ατομικές», το «δικαίωμα» των ετερόφυλων με το «δικαίωμα» των ομοφυλόφιλων.
Σοφιστεία καραμπινάτη. Κανένα «ατομικό δικαίωμα» ετερόφυλων δεν υπάρχει για να αντιπαρατίθεται με το «δικαίωμα των ομοφυλόφιλων». Η ετεροφυλία δεν κατοχυρώθηκε πολιτικά και νομικά. Ήταν η φύση που την καθόρισε και όχι το οποιοδήποτε πολιτικό και νομικό καθεστώς.
Ούτε η οικογένεια αποτελεί «ατομικό δικαίωμα». Ήταν ιστορικό κοινωνικό αίτημα που στηρίχτηκε στο φυσικό νόμο της αναπαραγωγής και διαιώνισης της ζωής και κατοχύρωσε κοινωνικά (ταξικά) τα συμφέροντα της αναπαραγωγής και διαιώνισης της φυσικής και κοινωνικής ζωής.
Ούτε το κράτος είναι «ατομικό δικαίωμα». Αποτέλεσε την πολιτική δομή κατοχύρωσης των κοινωνικών συμφερόντων της οικογένειας, του κοινωνικού αυτού κυττάρου της «φυσικής» αναπαραγωγής της ζωής.
Είναι ταχυδακτυλουργία, συνεπώς, να μιλάμε για τα «ατομικά δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων, «δικαιώματα» που τα προωθεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα για να τινάξει στον αέρα και τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους, για να ισοπεδώσει ολοκληρωτικά την κοινωνία των ανθρώπων και να μεταλλάξει τη «φύση» σε «παραφύση»!!!

Β. Η παρακμή δεν μπορεί να αποτελέσει κατοχυρωμένο πολιτικό δικαίωμα.

Η άλλη σοφιστική απάτη είναι ότι η προώθηση τέτοιων «ατομικών δικαιωμάτων» νομιμοποιεί και εδραιώνει πολιτικά, συνακόλουθα και νομικά τη σήψη και τις «διαστροφές» ενός συστήματος το οποίο, αυτό και μόνο παράγει και αναπαράγει αυτές τις «διαστροφές».
Οι ομοφυλόφιλοι, όπως και κάθε άνθρωπος (ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας» έχει τα ίδια ατομικά δικαιώματα με τους άλλους. Κανένας νόμος δεν απαγορεύει τις ομοφυλοφιλικές ή άλλου είδους «αλλόκοτες» σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση στο πώς θα χρησιμοποιήσει ο καθένας το σώμα του και την «ψυχή» του.
Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό την «ατομική συμπεριφορά» να την ανάγουμε σε πολιτικό και νομικό αίτημα διεκδίκησης, να την ανυψώνουμε υπεράνω της «φύσης» και του κοινωνικού συλλογικού «εγώ»: υπεράνω των νόμων της κοινωνίας και των συλλογικών κοινωνικών σχέσεων.
Όλοι γνωρίζουμε ότι εκτός από την ομοφυλοφιλία υπάρχει ακόμα πλήθος σεξουαλικών «επιλογών». Παραλλαγές υποκατάστατων της φυσιολογικής μεταξύ των φύλων σχέσης, ψυχολογικά νοσήματα των κοινωνικών διαστροφών της καπιταλιστικής ζούγκλας: Η κτηνοβασία είναι κι αυτή φαινόμενο της σεξουαλικής ζωής, η κοπρολαγνεία, η νεκροφιλία, ο σαδομαζοχισμός και πολλά άλλα.
Στη σοφιστική βάση των «ατομικών δικαιωμάτων» των ομοφυλόφιλων, γιατί να μην κατοχυρωθούν και αυτά τα δικαιώματα;
Σήμερα έχουμε τους ομοφυλόφιλους. Αύριο θα αρχίσουν τις «παρελάσεις» (αυτές τις χειροκροτεί η «αριστερά») των άλλων: Όλων των «κοπράνων» της καπιταλιστικής σήψης.
Φτάσαμε στο σημείο το παγκόσμιο κράτος και όλα τα ΜΜΕ, μαζί με τους θλιβερούς «αριστερούς», να προσπαθούν ανοικτά να νομιμοποιήσουν στην «κοινή γνώμη» την ομοφυλοφιλία και κάθε άλλη «αλλόκοτη» συμπεριφορά. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της παρακμής, όπως είχε συμβεί με την πλήρη έκκληση των ηθών, λίγο πριν την κατάρρευση, της Αρχαίας Ρώμης και αργότερα των φεουδαρχικών καθεστώτων…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Κυρ Ιούν 11, 2017 11:17 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 14, 2014 10:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O "Ρομπέν" Τριανταφυλλόπουλος έχει κάνει σήριαλ μια αποκάλυψη που ετοιμάζεται υποτίθεται να κάνει κι όλο αναβάλλει:

http://www.zougla.gr/politiki/article/krivonte-piso-apo-to-karoto


Εντούτοις οι υπόνοιες για τον πολιτικό χώρο απ' όπου προέρχεται το εμπλεκόμενο πρόσωπο είναι ήδη αρκετές για να σχηματίσει κανείς μια εικόνα για την ασύλληπτα παρακμιακή τροχιά που έχει πάρει ο κόσμος της "προόδου", μια τροχιά κατάπτωσης και αποκήνωσης που μόνο με το γερμανικό μεσοπόλεμο αμιλλάται.

Αν εντέλει το επίμαχο υλικό δημοσιοποιηθεί κάποια στιγμή (πράγμα που ενδεχομένως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ίσως και πέραν του Ατλαντικού) οφείλει να βγεί ανοιχτά ο κόσμος της "Προόδου" και να πεί αν αυτή είναι όντως η αντίληψη κι η προσέγγισή του για τα "ατομικά δικαιώματα" και τις "ελευθερίες".
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 16, 2014 11:33 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έξαρση …αποκαλυπτηρίων για το ΣΥΡΙΖΑ



Οι συριζαίοι έχουν υποκαταστήσει, εδώ και πολλά χρόνια, την Επανάσταση με τη …σεξουαλική επανάσταση. Εδώ έφτασαν στο ανώτατο στάδιο: Στην …επανάσταση των «ανωμαλιών» και των ποικίλων διαστροφών…

Το πρότυπο αυτής της …προοδευτικής «επανάστασης» είναι ο έκλυτος βίος των παρακμασμένων μεγαλοαστών και οι «συνταγές»: τα νέα ιδεολογήματα της Παγκοσμιοποίησης (η κωδικοποίηση του χρηματιστηριακού έκλυτου βίου), ειδικότερα οι ροζ συνταγές του Σόρος…


Χρήμα-εξουσία-διαστροφές πάνε μαζί: Μαρξιστικό αξίωμα…

Η «επανάσταση» αυτή των «ανωμαλιών» (της ολοκληρωτικής παρακμής), βρίσκεται σε …έξαρση σήμερα στους κόλπους της «επαναστατικής» νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπροστά στον πλανητικό ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ και τη ΦΡΙΚΗ δίχως ΤΕΛΟΣ που ζει η ελληνική κοινωνία, οι «επαναστάτες» νεοσσοί του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκουν διέξοδο στον «επαναστατικό» εξτρεμισμό των ποικίλων διαστροφών…

Πολλά τα …αποκαλυπτήρια αυτής της διαστροφικής έξαρσης.

Παραπέμπουμε απλώς σε κάποια από αυτά:

α) Οι παρακμιακοί του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρουν σαν «προοδευτικοί»
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/06/blog-post_247.html


β). Πανέτοιμη η "Λίστα Τσίπρα" στην Ιταλία... για ν' αλλάξει η Ευρώπη! Καλοκαιριάτικα η επαναστατική καμπάνια!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9299.html


γ). Κρύβονται πίσω από το καρότο
http://www.zougla.gr/politiki/article/krivonte-piso-apo-to-karoto

Μπορεί ο Τριανταφυλλόπουλος να παίζει σκανδαλοθηρικά με τις «αποκαλύψεις» του, αλλά φωτογραφίζει συριζαίους νεοσσούς και ο ΣΥΡΙΖΑ σιωπά και αυτός σκανδαλωδώς. Γιατί αλήθεια, αφού θεωρούν «επανάσταση» και «πολιτικό δικαίωμα» τις διαστροφές δεν βγαίνουν ανοικτά να αποδεχτούν τα πεπραγμένα ή να καταγγείλουν τον Τριανταφυλλόπουλο για κατασκευασμένα σενάρια;

Εμείς δεν θα πούμε περισσότερα.
Θα κλείσουμε με ένα σχετικό απόσπασμα του «συντηρητικού» και «ακροδεξιού» Λένιν. Το πήραμε από ένα γλαφυρότατο κείμενο του Καργάκου με τον τίτλο: «Ο Λένιν και η ερωτική ελευθερία».

Το διαβάσαμε εδώ:
http://trelogiannis.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8197.html


«Η επανάσταση απαιτεί από τις μάζες κι από το άτομο συγκέντρωση, ένταση των δυνάμεων. Δεν ανέχεται τις οργιακές καταστάσεις, σαν εκείνες που είναι συνήθειες στους ήρωες και τις ηρωίδες της λογοτεχνίας της παρακμής του ΝτΆ Αννούτσιο. Η έλλειψη αυτοκυριαρχίας στη σεξουαλική ζωή είναι αστική: είναι σημάδι αποσύνθεσης. Το προλεταριάτο είναι τάξη που ανεβαίνει. Δεν έχει ανάγκη από μεθύσι που θα το αποβλάκωνε ή θα το ερέθιζε. Δεν του χρειάζεται ούτε το μεθύσι του σεξουαλικού εκτραχηλισμού ούτε το μεθύσι με αλκοόλ. Δεν του επιτρέπεται και δεν θέλει να ξεχάσει την ποταπότητα, τη βρωμιά και την βαρβαρότητα του καπιταλισμού. Αντλεί τα ισχυρότερα κίνητρα για πάλη από την κατάσταση της τάξης του, από το κομμουνιστικό ιδανικό. Του χρειάζονται ξεκάθαρα πράγματα, ξε¬κάθαρα και πάλι ξεκάθαρα. ΓιΆ αυτό και επαναλαμβάνω δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα αδυνάτισμα, καμμία εξάντληση και καταστροφή δυνάμεων. Αυτοκυριαρχία, αυτοπειθαρχία-όχι υποδούλωση. Αυτά χρειάζονται και στον έρωτα».

Φυσικά για τους «προοδευτικούς» του ΣΥΡΙΖΑ ο Λένιν είναι ένα «ρατσιστικό» και «αντιδραστικό» γουρούνι, «ακροδεξιός» με πατέντα…

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 17, 2014 6:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η παρακμή του Έρωτα γέννησε τα σημερινά «τέρατα» των «ανωμαλιών»…



Η αρχή της αβεβαιότητας απλώθηκε
και στον έρωτα όπως και στον πολιτικό
και κοινωνικό τομέα.

Ζαν Μποντριγιάρ


Επισημαίναμε στο προηγούμενο κείμενό μας:

«Οι συριζαίοι έχουν υποκαταστήσει, εδώ και πολλά χρόνια, την Επανάσταση με τη …σεξουαλική επανάσταση. Εδώ έφτασαν στο ανώτατο στάδιο: Στην …επανάσταση των «ανωμαλιών» και των ποικίλων διαστροφών…».

Η υποκατάσταση της Κοινωνικής Επανάστασης από τη «σεξουαλική», οδήγησε στην υποκατάσταση του «συλλογικού» από το «ατομικό», στη θεοποίηση του «ατομικού»: Στην «απελευθέρωση» των προσωπικών ενστίκτων, στην αναγωγή τους σε «πολιτικό δικαίωμα», δηλαδή στην «επανάσταση» κάθε ατομικής διαστροφής και «ανωμαλίας».

Γράφαμε, μεταξύ άλλων, σε ένα παλιό μας κείμενο: «Η μυθολογία του έρωτα»:


«Η γενιά αυτή των μεγάλων απελευθερωτικών κινημάτων βιώνει σήμερα τη φθορά του έρωτα και των ανθρώπινων σχέσεων. Η κατάρρευση των ιδεολογικών αξιών οδήγησε τη γενιά αυτή, μετά τη δεκαετία του 1980, σε μια μετακίνηση από τη σφαίρα του κοινωνικού σε εκείνη της προσωπικής ζωής.
Oι λύσεις αναζητήθηκαν σε ατομικό επίπεδο. Η χαμένη ζωντάνια της συλλογικής δράσης αναζητήθηκε στις μπαρόβιες συναντήσεις. Η απελευθέρωση μέσω της δράσης μετατράπηκε σε απελευθέρωση μέσω του αλκοόλ. Το καταναλωτικό σεξ αλλοίωσε και αφυδάτωσε τους καρπούς της σεξουαλικής επανάστασης και επέβαλε την ομοιομορφία της ισοπέδωσης…».


Θα αναδημοσιεύσουμε και το παρακάτω,
διότι δείχνει την αφετηρία της σημερινής «επανάστασης» του παρακμασμένου ατομικισμού, η οποία αποτυπώνεται σε ΟΛΕΣ αυτές τις φιέστες των διαστροφών που μας καταδυναστεύουν σήμερα, με πρωτοπόρους τους νεοσσούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κείμενα περιέχονται στη Συλλογή: «Θρύμματα του Έρωτα» και βρίσκονται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23367#23367



OMAΔIKO ΣEΞ:
ΗΠAPAKMH TOY EPΩTA




Η πορεία της αμερικανικής παρακμής ξεκινάει απΆ το
ομαδικό μεθύσι, που είναι ο μόνος δρόμος
προς ανεξέλεγκτη συμπεριφορά,
και καταλήγει στην ανταλλαγή ζευγαριών.

Germaine Greer

Το σεξ βρίσκεται παντού εκτός
από τη σεξουαλικότητα.
Ρολάν Μπαρτ


O έρωτας στην εποχή μας τείνει να είναι η ανταλλαγή δύο φαντασιώσεων και η επαφή δύο επιδερμίδων. Η συναισθηματική αυτή αφυδάτωση χαρακτηρίζει ιδιαίτερα (όχι αποκλειστικά) τους «μικρομεσαίους», που έχουν το «κόμπλεξ» της αναρρίχησης και τη μανία της κατανάλωσης...

Η «σεξουαλική επανάσταση» που ακολούθησε τα αχνάρια της «καταναλωτικής επανάστασης», προκάλεσε ακόμα περισσότερο τον κατακερματισμό και τον επιμερισμό των ενστίκτων.

Η «καταναλωτική κοινωνία» κομμάτιασε τον ερωτικό κόσμο.
Για κάθε αγορά στον πελάτη δινόταν η υπόσχεση και μιας ερωμένης ή ενός κομματιού της: Το στήθος, τα πόδια ή ένα μέρος από τα πισινά της. Αυτή η διαδικασία του κατακερματισμού των ενστίκτων, που διατυμπανίζεται από το εμπορικό κεφάλαιο σαν «σεξουαλική επανάσταση», τυποποίησε την ευαισθησία και προώθησε την πορνογράφηση όλης της καταναλωτικής σφαίρας.

Έτσι, από τη σεξουαλικότητα αφαιρέθηκε η αξία χρήσης της (η ιδιαίτερη χρηστική της ποιότητα), και η δομή των αναγκών του ανθρώπου υπέστη μια «οφθαλμοπορνική καθήλωση».
Μπορεί, λοιπόν, η «καταναλωτική κοινωνία» να αντιμετωπίζει πιο «ελεύθερα» τη σεξουαλικότητα, αλλά αυτό γίνεται γιατί έχει εξουδετερωθεί το ανατρεπτικό της περιεχόμενο από τις οικονομικές ανταλλακτικές σχέσεις ισοτιμίας, αδιαφορίας και ομοιομορφίας των σεξουαλικών εικόνων και εμπειριών.

Όταν η σεξουαλικότητα υποβιβάζεται στην καπιταλιστική μορφή του εμπορεύματος, αυτό σημαίνει ότι το μόνο που επιτρέπεται είναι να καταναλώνω τα εμπορεύματα και όχι να τα χρησιμοποιώ αληθινά.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η ρίζα της σεξουαλικής αδιαφορίας των σεξο-καταναλωτών.
Το μεγάλο ποσοστό ψυχρότητας και ψυχικής ανικανότητας (κυρίως ανάμεσα στους σεξο-καταναλωτές της μεσαίας τάξης) δείχνει ότι το «δηλητήριο» της εμπορευματικής οικονομίας διαποτίζει και τις πιο προσωπικές εκδηλώσεις και ότι η «ασυναίσθητη απομόνωση του μεμονωμένου ατόμου στα ιδιωτικά του συμφέροντα» (Μαρξ) μπορεί να φτάσει έως την ερωτική αναισθησία.

Η δίχως διάκριση ανταλλαγή συντρόφων είναι συνέπεια αυτής της εμπορευματοποίησης του σεξ και της καταναλωτικής σεξουαλικής ομοιομορφίας. Βεβαίως, το «ομαδικό σεξ» κι αυτό «πλασαρίστηκε» από τους μηχανισμούς πώλησης ως μία μορφή «σεξουαλικής απελευθέρωσης», η οποία «καταργεί» την αναγκαστική προσκόλληση σΆ ένα σύντροφο από καθήκον.

Όμως, αυτή η αναγκαστική χρήση ενός συντρόφου από καθήκον καταργείται μόνο φαινομενικά από την ψυχαναγκαστικά ακανόνιστη και αδιάφορη επικοινωνία με πολλούς ερωτικούς συντρόφους.

Αυτή η μορφή της «απελευθέρωσης» είναι κάτι το τόσο στερημένο από οποιονδήποτε αυθορμητισμό, τόσο απομακρυσμένο από τις τρέλες του αληθινού έρωτα, που καταντάει μια ακόμη φιγούρα ενός προκαθορισμένου χορού.

Εδώ το σεξ γελοιοποιείται και ο πόθος μετατρέπεται σε ασέλγεια. «Η συχνή ανταλλαγή των μέσων που οδηγούν στην ηδονή μπορεί να διώχνει προσωρινά τη βαρεμάρα, αλλά δεν αναζωογονεί. Το σεξ κάτω από αυτές τις συνθήκες παύει να είναι μορφή επικοινωνίας και γίνεται κάτι για να περνάει η ώρα. Όπως το μπίνγκο, τα χαρτιά και τα φλιπεράκια, είναι διασκεδαστικό. Μια ασχολία ευχάριστη, αλλά ελεγχόμενη. Όχι δυναμική, αλλά περιορισμένη». (Η Γυναίκα Ευνούχος, Germaine Greer).
Επιστροφή στην κορυφή
νεώτερα απ΄το μέτωπο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 18, 2014 1:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σχεδιασμένη επίθεση πολιτικού εκβιασμού κατήγγειλε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης



Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που έδωσε τη μάχη πρόσφατα για τη δημαρχία της Αθήνας, έκανε λόγο για σχεδιασμένη επίθεση εναντίον του με τα χαρακτηριστικά πολιτικού εκβιασμού.

Ο κ. Σακελλαρίδης δηλώνει πως «η Αριστερά δεν εκβιάζεται» και υπογραμμίζει πως «η επίθεση αυτών των μηχανισμών» παραπέμπει σε «μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου».

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού. Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές. Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας. Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη. Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται».


_________________________________________

σχόλιο: Ωραίοι είναι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ! Αντί να υπερασπιστούν ΠΕΡΗΦΑΝΑ τις ιδιαίτερότητές τους, όπως με πολιτικές ανακοινώσεις στήριξης του γκέη παρέηντ προτείνουν για τους υπολοίπους, οι ίδιοι στην κρίσιμη στιγμή αναδιπλώνονται και μιλάνε για "εκβιασμό". Γιατί; Είναι ή δεν είναι εντέλει τα βίτσια κάτι για το οποίο κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται; Ευκαιρία δεν είναι να σπάσουν τα ταμπού;
Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 18, 2014 8:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σακελλαρίδης: Μαζί με τις σαπουνάδες πετάει και το μωρό…




Είναι να γελά και να θλίβεται κανείς με τις αντιφατικές αστειότητες κάποιων συριζαίων: Από τη μια διεκδικούν το «πολιτικό δικαίωμα» σε κάθε «ανωμαλία» και από την άλλη όταν καταγγέλλονται συγκεκριμένες δικές τους «ανωμαλίες», ΤΟΤΕ είναι «προσωπικό» το ζήτημα ή «προσωπικό δεδομένο»!!!

Αγνοούν οι άμοιροι το αλφάβητο: Δεν υπάρχει «προσωπικό» ζήτημα, όταν αναγάγεις κάθε προσωπική διαστροφή ΟΧΙ απλώς σε πολιτικό ζήτημα («πολιτική διεκδίκηση»), αλλά και σε «προοδευτικό» και «επαναστατικό» πολιτικό Δικαίωμα...

Ο Σακελλαρίδης, αυτός ο «ριζοσπάστης» νεοσσός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε την ελάχιστη πολιτική τόλμη και συνέπεια να υπερασπιστεί το …ριζοσπαστισμό του: Την αναγωγή των «ιδιαιτεροτήτων» (και των δικών του) σε «ριζοσπαστικό» πολιτικό δικαίωμα!!!

Σχόλιο αναγνώστη
καταγράφει εύστοχα και ειρωνικά αυτήν την αντίφαση (αμφιθυμία):

«Ωραίοι είναι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ! Αντί να υπερασπιστούν ΠΕΡΗΦΑΝΑ τις ιδιαιτερότητές τους, όπως με πολιτικές ανακοινώσεις στήριξης του γκέη παρέηντ προτείνουν για τους υπολοίπους, οι ίδιοι στην κρίσιμη στιγμή αναδιπλώνονται και μιλάνε για "εκβιασμό". Γιατί; Είναι ή δεν είναι εντέλει τα βίτσια κάτι για το οποίο κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται; Ευκαιρία δεν είναι να σπάσουν τα ταμπού»;

Έξω, βεβαίως,
από αυτή την πολιτική δειλία υπάρχει και κάτι άλλο, ακόμα πιο χειρότερο (χαρακτηριστικό κάθε ερμαφρόδιτης και καιροσκοπικής πολιτικής): Η ταχυδακτυλουργία…

Ο Σακελλαρίδης «πνίγει» την αλήθεια της δικής του πράξης πίσω από καταγγελίες περί «σχεδιασμένης επίθεσης και πολιτικών εκβιασμών»: Πίσω από τις βρώμικες και σκανδαλοθηρικές πρακτικές του Τριανταφυλλόπουλου...

Με πιο απλά λόγια: Πετάει την μπάλα στην εξέδρα…

Διαβάστε την απάντησή του ΕΔΩ:
https://el-gr.facebook.com/gabrielathens



Καταγγέλλει τη «δημοσιογραφία» του Τριανταφυλλόπουλου και το ρόλο του εντελώς ΓΕΝΙΚΑ και αφηρημένα. Δεν μας λέει, στο συγκεκριμένο ζήτημα που τον αφορά, ΤΙΠΟΤΑ το συγκεκριμένο.

Δεν μας λέει συγκεκριμένα πού καταγράφονται οι «εκβιασμοί»: Στην κατασκευή και το ψεύδος των «αποκαλύψεων» του Τριανταφυλλόπουλου ή στις μεθόδους και τις δημοσιογραφικές πρακτικές του;

Για να είμαστε πιο ακριβείς: Παρακάμπτει την αλήθεια των «αποκαλύψεων» (ουσιαστικά τις αποδέχεται), ΚΑΙ καταγγέλλει τις μεθόδους και πρακτικές του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Σακελλαρίδης μαζί με τις σαπουνάδες πετάει έξω από τη σκάφη και το μωρό: Την ΑΛΗΘΕΙΑ ή το ΨΕΥΔΟΣ των αποκαλύψεων εναντίον του.

Μένει στις σαπουνάδες: Στη δόλια και σκανδαλοθηρική «δημοσιογραφία» του Τριανταφυλλόπουλου.

Δεν μπορεί, όμως, οι δημοσιογραφικές, κίτρινες ή εκβιαστικές πρακτικές οποιουδήποτε να επικαλύψουν και να αφανίσουν το γεγονός της δικής σου πράξης και διαστροφής.

Ασφαλώς και πρέπει να καταγγέλλονται τέτοιου είδους ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ (το ΡΕΣΑΛΤΟ τις έχει καταγγείλει αναλυτικά και διεξοδικά), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείνουμε και τα μάτια στις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ και των πολιτικών προσώπων, έστω και αν προβάλλονται με το κιτρινισμό και τη δολιότητα του Τριανταφυλλόπουλου.

Είναι αληθινές οι «αποκαλύψεις»
και τα «ντοκουμέντα» του Τριανταφυλλόπουλο γύρω από τα «ανώμαλα» παίγνια του Σακελλαρίδη ή ΟΧΙ: Αυτό είναι το πρώτο που θα έπρεπε να μας πει, καθαρά και ξάστερα, ο «ριζοσπάστης» της «αριστεράς» των διαστροφών…

Το να συγκαλύπτουμε αυτό το ουσιώδες και να κερδοσκοπούμε πάνω στη φαιά δημοσιογραφία του Τριανταφυλλόπουλου είναι ταχυδακτυλουργία, μετατόπιση του ζητήματος…

Το τι είναι η καθεστωτική δημοσιογραφία, ποιος ο ρόλος της και ο χαρακτήρας της είναι γνωστά στους πάντες και διεξοδικά αναλυμένα…


Δεν μπορεί, όμως να χρησιμοποιούμε αυτή τη βρωμιά και αυτό το ψεύδος για να συγκαλύπτουμε τις δικές μας βρωμιές, το δικό μας ΨΕΥΔΟΣ και τις δικές μας «ανωμαλίες»…

Έτσι ενεργούμε πανομοιότυπα με τις ταχυδακτυλουργικές και δικολαβίστικες πρακτικές που καταγγέλλουμε…


Ο τρόπος που απάντησε ο Σακελλαρίδης
επιβεβαιώνει στο ακέραιο τις «αποκαλύψεις» Τριανταφυλλόπουλου…

Φυσικά δεν δικαιώνουν τη σκανδαλοθηρική παρουσίαση του γεγονότος: Παρουσίαση που αποκαλύπτει δόλο και σχέδιο…

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 21, 2014 9:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το δημοσιογραφικό κακούργημα δεν αθωώνει το πολιτικό κακούργημα…




Είπαμε να μη δώσουμε συνέχεια στην υπόθεση Σακελλαρίδη-Τριανταφυλλόπουλου, αλλά τα δόλια και εκβιαστικά διλήμματα των γραφιάδων της «Αυγής», του τύπου ή με το Σακελλαρίδη ή με τον Τριανταφυλλόπουλο, μας προκαλούν και προσβάλουν τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου…

ΟΧΙ κύριοι. Δεν είστε καλύτεροι εσείς από τον Τριανταφυλλόπουλο. Τα ίδια νεοταξικά κέντρα υπηρετείτε, τις ίδιες «κίτρινες» ιδέες της Νέας Εποχής προωθείτε και ανακυκλώνετε: Ο Τριανταφυλλόπουλος μέσα από τις …κρυφές κάμερες (των νεοταξικών μηχανισμών), τη φαιά «δημοσιογραφία» των μαφιόζων του χρήματος και ΕΣΕΙΣ, μέσα από τις χοάνες της πολιτικής πλαστογραφίας, τις …δόλιες κάμερες της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ…


Και το γεγονός ότι μιλάτε στο όνομα της Αριστεράς», ενώ προωθείτε τις πολιτικές και τις ιδέες του 4ου Ράιχ, είναι πολύ χειρότερο από τις κρυφές και …ροζ κάμερες, ακριβώς γιατί αποτελούν τα θεμέλιά τους...

Χωρίς τη δική σας πολιτική, χωρίς τις δικές σας πλαστογραφίες, χωρίς τις δικές σας …ροζ πράξεις και ιδέες, χωρίς τις δικές σας σκοτεινές διαπλοκές, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν και …κρυφές κάμερες…

Και το δίλημμα που θέτουν τα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» της «ροζ αριστεράς», ή με τον Τριανταφυλλόπουλο ή με τον Σακελλαρίδη, είναι αποκαλυπτικό του ΨΕΥΔΟΥΣ και της ΑΠΑΤΗΣ.

Επιχειρείται εδώ με τη δαιμονοποίηση του Τριανταφυλλόπουλου το ξέπλυμα του Σακελλαρίδη: ¶θλιο, κομπογιαννίτικο και εκβιαστικό τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ, το οποίο «ξεπλένει» το ένα ΕΓΚΛΗΜΑ (Σακελλαρίδη) με το άλλο ΕΓΚΛΗΜΑ (Τριανταφυλλόπουλου)…

Αυτοί οι «αριστεροί» κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τούτο το απλό: Ότι τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ δεν συμψηφίζονται…

Δεν μπορεί να κουνάμε το «σκιάχτρο»- Τριανταφυλλόπουλος για να επικαλύπτουμε και αφανίζουμε τις δικές μας πρακτικές ή να τις εμφανίζουμε και σαν «προοδευτικές»: Η φαιά ουσία του «άλλου» δεν αποτελεί ΚΡΙΤΗΡΙΟ της δικής μας αθωότητας ή προοδευτικότητας…

Δηλαδή εάν κάποιος πολιτικός, αλλά και απλός πολίτης, διαπράξει ένα οποιοδήποτε ΕΓΚΛΗΜΑ, παύει να είναι έγκλημα από τη στιγμή που θα αποκαλυφτεί με τις …κρυφές κάμερες του Τριανταφυλλόπουλου;

Η καθεστωτική δημοσιογραφία, η δημοσιογραφία του ψεύδους και των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ του 4ου Ράιχ, αθωώνει τα δικά μας εγκλήματα, όταν τα αποκαλύπτει;

Τέτοια ύπουλα και εκβιαστικά διλήμματα (ή με τον Τριανταφυλλόπουλο ή με τον Σακελλαρίδη) ένα και μόνο στόχο έχουν: Να συσκοτίσουν την πραγματικότητα και να ΑΦΑΝΟΣΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ: Το πραγματικό πολιτικό δίλημμα…

Για το ΨΕΥΔΟΣ ή την ΑΛΗΘΕΙΑ των καταγγελιών εναντίον του Σακελλαρίδη δεν μας λένε τίποτα οι «εραστές» της «αντικειμενικής», «προοδευτικής», «ελεύθερης» και «ριζοσπαστικής» Ενημέρωσης.

Και είναι τόσο «προοδευτικοί» και «ριζοσπάστες», τόσο «αριστεροί», που παρασιωπούν ΠΑΝΤΕΛΩΣ τις απόψεις και τα κείμενα του Τριανταφυλλόπουλου.

Διαβάστε τις απαντήσεις Τριανταφυλλόπουλου:
http://www.zougla.gr/politiki/article/i-aristera-den-ekviazete-pagidevete
Και ΕΔΩ:
http://www.zougla.gr/politiki/article/i-politiki-tou-karotou


Για όλους αυτούς είναι αρκετός ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ. Αφού ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ένας φαιός και διατεταγμένος δημοσιογράφος η δική μας ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυταπόδεικτη: Ο αφορισμός και μάλιστα ο «αριστερός» αφορισμός, ανάγεται σε κριτήριο της αλήθειας…

Γνωστή η ταχυδακτυλουργική μέθοδος όλων των πεφωτισμένων, άκρως καθεστωτική και σταλινική: Στιγματίζουμε τους «ενοχλητικούς» και κάθε έναν που μας αποκαλύπτει σαν «ακροδεξιό» ή «φασίστα» κ.λπ. και απαλλασσόμαστε, έτσι, από τη δοκιμασία της απόδειξης και της απόρριψης των απόψεων του «στιγματισμένου»…

Έτσι, λοιπόν, με τον αφορισμό της δημοσιογραφικής κακουργίας του Τριανταφυλλόπουλου,
τα μορμολύκεια της «αριστερής» δημοσιογραφίας συγκαλύπτουν, παρακάμπτουν και ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πράξεις του διεστραμμένου νεοσσού τους: Του Σακελλαρίδη

Και να τονίσουμε ξανά: Οι πράξεις του Σακελλαρίδη είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και όχι «προσωπικές»: Ο ίδιος τις δημοσιοποίησε, μέσω ιντερνέτ, δεν τις κράτησε στην κρεβατοκάμαρά του…


Και ούτε κανείς, από τους συριζαίους, αλλά και ο ίδιος ο Σακελλαρίδης, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ την αλήθεια αυτής της «αποκάλυψης» (πολιτικά δόλιας ασφαλώς), αλλά ΟΛΟΙ μένουν στη δολιότητα της «αποκάλυψης» και ΟΧΙ στην αλήθεια της: Μένουν ΟΧΙ στην Αλήθεια των πεπραγμένων, αλλά στον τρόπο που προβλήθηκε, καθώς και στο γεγονός ότι ο Τριανταφυλλόπουλος είναι δημοσιογράφος των ροζ ιστοριών και της κρυφής κάμερας…

Είναι διπλά και τριπλά πολιτικές οι ΠΡΑΞΕΙΣ του Σακελλαρίδη και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο:
Διότι οι «ανωμαλίες» και οι ποικίλες διαστροφές έχουν αναχθεί, από τους νεοσσούς του ΣΥΡΙΖΑ, σε «πολιτικό δικαίωμα» και μάλιστα «προοδευτικό» και «ριζοσπαστικό».

Αυτή τη διάσταση την αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενά μας και ιδιαίτερα στο:
«Σακελλαρίδης: Μαζί με τις σαπουνάδες πετάει και το μωρό…»
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/06/blog-post_18.html


Βεβαίως δεν είναι μόνο άκρως ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ οι πράξεις του Σακελλαρίδη και ΟΧΙ «προσωπικές», αλλά και δραματικά βλακώδεις. Διότι όταν ασχολείσαι με την πολιτική και μάλιστα θέλεις να λέγεσαι και «αριστερός» δεν βάζεις, μόνος σου, το κεφάλι σου στο ντορβά. Κρατάς τις «ιδιαιτερότητές» σου σε αυστηρά «ιδιωτικά» πλαίσια, στην κρεβατοκάμαρά σου, και δεν τις διατυμπανίζεις σε παρέες και διαδικτυακά: Είναι σαν να προκαλείς τους ποικίλους μηχανισμούς του καθεστώτος να σε βάλουν στο χέρι!!!

Διπλά επικίνδυνος, συνεπώς, ο «ριζοσπάστης» αυτός νεοσσός του ΣΥΡΙΖΑ: Και θεαματικά βιτσιόζος (όταν κάνεις θέαμα το βίτσιο σου το εμπορεύεσαι) και καραμπινάτος πολιτικός βλάκας…

Και βγαίνει μετά και λέει ότι η «αριστερά δεν εκβιάζεται»!!!

Τέτοια «αριστερά» είναι χειροπόδαρα δεμένη από τους μηχανισμούς της εξουσίες, από τις κρυφές κάμερες κάθε υπηρεσίας του καθεστώτος…

Τέτοια «αριστερά» συντηρεί και τη δημοσιογραφία της «κρυφής κάμερας»…

Κανένας Τριανταφυλόπουλος δεν θα μπορούσε να γελοιοποιήσει ή να εκβιάσει κανένα Σακελλαρίδη, αν οι σακελλαρίδηδες δεν είχαν αυτό-γελοιοποιηθεί μόνοι τους, αν δεν εμπορευόντουσαν τις διαστροφές τους…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2014 5:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «αριστερή» υστερία είναι καθεστωτική ταχυδακτυλουργία…



Ο καταστημένος λόγος είναι λόγος «κατηγορητικής προσταγής», λόγος που δεν καταπιάνεται με τις σχέσεις και τη δυναμική του ΟΛΟΥ, αλλά με μια εγκάρσια τομή του ή μια πτυχή του.

Ο μυθικός αυτός λόγος κατά κανόνα είναι ηθικολογικός και αφοριστικός, χειρίζεται δηλαδή λέξεις με μεγάλη ηθική διάσταση και κατασκευάζει μηνύματα άτρωτα και ακίνητα.


Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μυθικού, εξουσιαστικού και ιδιοτελούς λόγου είναι τούτο: Τεμαχίζει τα πράγματα (το ΟΛΟΝ) σε σκόρπια και ασύνδετα τεμάχια, μετατρέπει την ΕΝΟΤΗΤΑ του ΣΥΝΟΛΟΥ σε αλγεβρικά σύμβολα και εστιάζει σε ένα από αυτά, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του κάθε ταξινομητή…

Αυτή τη ρητορική λογιστική (κυρίαρχη στην καθεστωτική δημοσιογραφία) που αποτελεί και το «εργαλείο» κάθε εξουσίας για τη δολοφονία της Σκέψης, χρησιμοποιούν και οι «αριστερές» πένες στην υπόθεση Σακελλαρίδη- Τριανταφυλλόπουλου (αλλά και σε όλα τα γεγονότα).

Ο στόχος προφανής: Να συγκαλύψουν και να αφανίσουν την πολιτική διάσταση των πράξεων του Σακελλαρίδη, μεταθέτοντας, θορυβωδώς, υστερικά και ηθικολογικά, το όλον ζήτημα στην κακουργία του προσώπου (Τριανταφυλλόπουλος).

Αυτή τη διάσταση την αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενά μας. Εδώ θα καταπιαστούμε με έναν άλλο φόνο της «αριστερής» ταχυδακτυλουργίας: Την απόσπαση του Τριανταφυλλόπουλου από το ΟΛΟΝ της δημοσιογραφίας και τη δαιμονοποίησή του, τη μετατροπή του σε «σκιάχτρο»….

Είναι να γελά κανείς με αυτές τις αφηνιασμένες προσπάθειες των «παπαγάλων» της καθεστωτικής «αριστεράς», οι οποίοι χρησιμοποιούν τα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα της τυπικής ΛΟΓΙΚΗΣ και τον νεοκαντιανό λόγο των «κατηγορικών προσταγών» για να συγκαλύψουν τις πράξεις του διεστραμμένου νεοσσού τους…

Δεν διαβάζεις τίποτε άλλο παρά αναθέματα, αφορισμούς, χαρακτηρισμούς, στιγματισμούς κ.λπ: «φασίστας», «μαφιόζος», «κλειδαρότρυπας», «εκβιαστής» και πολλά άλλα παρόμοια.

Εδώ διαπράττεται διπλός φόνος (της σκέψης και της διαλεκτικής): Από τη μια αθωώνουμε τον Σακελλαρίδη με τη θηριώδη καρατόμηση του Τριανταφυλλόπουλου, με την αναγωγή του σε τέρας και από την άλλη αποκόβουμε τον Τριανταφυλλόπουλο από τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, προϊόν και εκφραστής της οποίας είναι.

Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν αποτελεί παρά μια από τις πυώδεις φουσκάλες της δημοσιογραφίας: Είναι το ίδιο το καθεστώς της δημοσιογραφικής κακουργίας που ζούμε στην τελική του συνέπεια…

Το να εστιάζουμε αποκλειστικά στο «κακό» και «ελεεινό» πρόσωπο του Τριανταφυλλόπουλου, επί της ουσίας, συγκαλύπτουμε και αθωώνουμε το ΣΥΝΟΛΟ της δημοσιογραφικής «πορνείας» της Νέας Εποχής: Αυτή που μας καταδυναστεύει και μας βομβαρδίζει, καθημερινά, χωρίς έλεος…

Θεωρούμε, λοιπόν, αναγκαίο να αναδημοσιεύσουμε ένα παλιό μας κείμενο: Το δημοσιογραφικό ιερατείο
Το κείμενο, μαζί με άλλα σχετικά, βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/112.mag


Το δημοσιογραφικό ιερατείο



Το καθεστώς των ΜΜΕ είναι μια δικτατορία της ψευτιάς και της αμάθειας: Μια συνήθεια του αίσχους. Μια «μηχανή» που σε καθιστά «κωφάλαλο, ανίκανο να ακούσεις, ανήμπορο να μιλήσεις και τυφλό σε ό,τι είναι απαγορευμένο να κοιτάξεις».
Όπως κάθε δικτατορική «μηχανή», έτσι και η «μηχανή» των ΜΜΕ, ιδιαίτερα των καναλιών, δεν είναι απλώς στείρα, αλλά μισεί θανάσιμα κάθε τι που κινείται μέσα στην κοινωνία. Είναι ικανή μόνο για «νεκροταφεία της σκέψης». Δε μπορεί να παράγει τίποτε άλλο από ρουφιάνους και μυστικές αστυνομίες της ζωής μας.

ΣΗΜΕΡΑ, βλέπουμε ότι αυτό το μακάβριο καθεστώς των ΜΜΕ ανυψώνει σε υπέρτατη αρετή, όχι μόνο το ψέμα, αλλά και το χαφιεδισμό. Είναι μακάβριο να ακούς τα νέα αδίστακτα φυντάνια αυτού του καθεστώτος να εμφανίζουν θορυβωδώς την ανηθικότητα ως «ηθική», τον χαφιεδισμό (τις παρακολουθήσεις, τις κρυφές κάμερες, τα καρφώματα και τις καταγραφές των προσωπικών συνομιλιών) ως αρετή και γενναία πράξη. Για όλα αυτά τα λαρύγγια των φασιστικών κοπράνων το μόνο «θάρρος» που δεν ατιμάζει είναι το να προωθείς και να στηρίζεις όλα τα ψέματα, τις υπερβασίες, τις ανομίες και τις βρωμιές του Κράτους, του παρακράτους και των διαπλεκόμενων μυστικών υπηρεσιών…

Ωστόσο, αυτό το μονοπώλιο του τρόμου και του βόθρου, κρύβεται πίσω από τα απορρίμματά του: Τα αποτρόπαια αποστήματά του.

Χάνουμε έτσι το δάσος πίσω από το δέντρο. Μένουμε στις «αποφύσεις» (Μάκης, Θέμος κ.λπ) στους κλόουν (Καμπουράκης και άλλοι) ή σε κάτι ανεκδιήγητους νέους «αρουραίους» (Χίος κ.λπ) και χάνουμε το «έδαφος» που γεννάει και εκκολάπτει αυτά τα αποκρουστικά «σκιάχτρα». Γιατί σαν «σκιάχτρα» χρησιμοποιούνται και θα χρησιμοποιηθούν από το δημοσιογραφικό ιερατείο, για να διασωθεί το ίδιο.


Το μορφωτικό παράσημο

«Ο ρατσισμός της ευφυΐας», γράφει ο Πιέρ Μπουρντιέ, είναι χειρότερος από τους λοιπούς. Αυτό το μορφωτικό παράσημο της κοινωνικής διάκρισης υπερασπίζονται (και εμπορεύονται) οι διαχειριστές και μεταπράτες των ιδεών, οι κάτοχοι των μορφωτικών προνομίων. Οι διαχειριστές και μεταπράτες της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας έχουν αποκτήσει σήμερα, με την κυριαρχία της εικόνας και των ισχυρών, διαπλεκόμενων, βιομηχανικών συγκροτημάτων, ΤΕΡΑΣΤΙΑ κοινωνική σπουδαιότητα, από το γεγονός ότι κατέχουν το μονοπώλιο στα εργαλεία της παραγωγής και διάδοσης της πληροφορίας σε ευρεία κλίμακα και, δια μέσου αυτών των εργαλείων, το μονοπώλιο στην πρόσβαση των πολιτών, καθώς και των άλλων πολιτισμικών παραγωγών: επιστημόνων, καλλιτεχνών, συγγραφέων κ.λπ.

«Αν και κατέχουν, παρατηρεί ο Μπουρντιέ, μια κατώτερη, κυριαρχημένη θέση μέσα στα πεδία πολιτισμικής παραγωγής, ασκούν μια εξαιρετική μορφή κυριαρχίας: έχουν την εξουσία πάνω στα μέσα δημόσιας έκφρασης, δημόσιας ύπαρξης, δημόσιας γνωστοποίησης, πρόσβασης στη δημόσια φήμη (πράγμα που, για ορισμένους πολιτικούς και ορισμένους διανοούμενους, αποτελεί κεφαλαιώδες διακύβευμα). Γι αυτό το λόγο και περιβάλλονται (τουλάχιστον οι πιο ισχυροί) από μια ευυποληψία η οποία συνήθως είναι δυσανάλογη με τις διανοητικές τους ικανότητες…»

Όταν, συνεπώς, κατέχεις και μονοπωλείς το προνόμιο στη δημόσια θέα και στην έκφραση σε ευρεία κλίμακα, τότε δεν μπορεί παρά να παράγεις και αναπαράγεις τις ιδέες, την ηθική και την πρακτική της εξουσίας της αγοράς.

Τα κοινωνικά προνόμια του πνευματικού και δημοσιογραφικού ιερατείου κατασκευάζουν τη συντεχνιακή συνοχή και συνενοχή της εξουσίας τους. Ο λόγος αυτών των ελίτ εξουσίας δεν υπερασπίζεται μόνο την ιεραρχία των εξουσιών, αλλά επιβάλλει και τη σιωπή. Ασκεί μια βία αόρατη πολλές φορές, αλλά καταθλιπτική. Οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών ειδήσεων, οι εμψυχωτές των συζητήσεων και οι σχολιαστές έχουν γίνει καθοδηγητές συνείδησης, αυτοαναγορεύονται κυνικά, χωρίς να χρειάζεται να πιεστούν υπερβολικά, σε φερέφωνα της οικονομικής, κοινωνικής εξουσίας και των πολιτικών υπηρετών της. Δηλαδή σε φερέφωνα της κατεστημένης ιδεολογίας και ηθικής.

Επιπλέον, αυτές οι προνομιούχες πνευματικές και δημοσιογραφικές ελίτ είναι και άμεσα (πρακτικά) υποταγμένες στην οικονομική εξουσία και τους μηχανισμούς της: Υπάλληλοι των βιομηχανικών συγκροτημάτων της ενημέρωσης. Κερδίζουν δηλαδή και κύρος και χρήματα με σκοπό να προπαγανδίζουν τις «αξίες» της αγοράς και του κέρδους, να ελέγξουν τη σκέψη και την κατήχηση των πολιτών, να εξωραΐσουν τα εγκλήματα και τη διαστροφή της εξουσίας, να στηρίξουν τα αφεντικά τους. Φυσικά να παίξουν και τα οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια αυτών των αφεντικών.

Το ιδεολογικό φέουδο


Το ιδεολογικό αυτό ιερατείο της εξουσίας, το οποίο είναι ένα φέουδο διανοουμένων και δημοσιογράφων, είναι το πιο επικίνδυνο και υποκριτικό. Ενώ απολαμβάνουν όλοι αυτοί σκανδαλωδώς τα οικονομικά και κοινωνικά προνόμια του καθεστώτος και αποτελούν τον πνευματικό και ψυχολογικό θεματοφύλακα των ιδεών, «αξιών», και της «ηθικής» της παγκοσμιοποίησης (δηλαδή της σύγχρονης εφιαλτικής βαρβαρότητας), εμφανίζονται και αυτοπροβάλλονται ως ουδέτεροι και αδέσμευτοι, ως εχθροί της εξουσίας και …δημοκρατικά ευαίσθητοι!

Ο τρομοκρατικός εξουσιαστικός τους λόγος περιτυλίγεται με το τσόφλι της προοδευτικότητας και του δημοκρατισμού. Και στο όνομα της προόδου (πρόοδος γι αυτό το ιερατείο είναι οι ανάγκες και οι βουλές της πλανητικής τάξης) και της δημοκρατίας (της δημοκρατίας των δυνάμεων της εξουσίας) καρατομούν καθετί που ξεφεύγει από τα πλαίσια αυτών των μονόδρομων καθεστωτικών αντιλήψεων της «προόδου» και της «δημοκρατίας».

Αυτό το ιερατείο είναι που εξωράισε όλες τις εθνικές προδοσίες και τα εγκλήματα του «εκσυγχρονιστικού» κράτους-παρακράτους. Αυτό το ιερατείο είναι που συκοφάντησε με στραταρχική αυθάδεια, αλλά και δολιότητα την εξέγερση της νεολαίας, που πρωτοστατεί στη δυσφήμιση κάθε λαϊκής κινητοποίησης, που σιωπά ιδιαιτέρως μπροστά στα φρικώδη εγκλήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού, στη γλοιώδη υποκρισία των Αμερικανών και Ευρωπαίων ηγετών.

Αυτό το ιερατείο είναι που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να σβήσει την ιστορία, τις αγωνιστικές μας παραδόσεις, να στιγματίσει τον ελληνικό λαό σαν «εθνικιστή» και «ρατσιστή», να εδραιώσει τα νέα ιμπεριαλιστικά ιδεολογήματα και να αποδομήσει και αυτούς ακόμα της μηχανισμούς της νόησης…

Όλοι λοιπόν αυτοί που κρατάνε κλειδωμένη τη «δημοκρατική ευαισθησία» τους μπροστά στα θηριώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μπροστά στις τερατωδίες, τη διαφθορά και τα σκάνδαλα των αφεντικών τους, μπροστά στην οργιώδη τηλεοπτική βία και παραπληροφόρηση (στην οποία και οι ίδιοι συμμετέχουν), την ξεκλειδώνουν όταν κάποιοι του σιναφιού τους υπερβαίνουν τα όρια, ανοίγουν ρωγμές στον οχετό της εξουσίας τους και υπονομεύουν τη συνοχή της συνενοχής τους. Τότε θυμούνται τις έννοιες της «σκανδαλοθηρίας», των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», των «προσωπικών δεδομένων» κ.λπ…

Η «ηθική» τους!


Η ηθική όλων αυτών των υπόδουλων «στοχαστών», των διαχειριστών και μεταπρατών των ιδεών και της ψυχαγωγίας αποτελείται από συμβατικού κανόνες: Κανόνες που συγκαλύπτουν τα συμφέροντά τους, τις ορέξεις τους και τους φόβους τους. Στην πλειονότητά τους είναι έτοιμοι για κάθε προστυχιά (εγκατάλειψη πεποιθήσεων, δολιότητα, προδοσία) για χάρη της φιλοδοξίας και της απληστίας. Στην ιερή σφαίρα του ατομικού συμφέροντος ο σκοπός αγιάζει κάθε μέσο. Τότε η «δημοκρατική τους ευαισθησία» μετατρέπεται σε καταιγίδα συκοφαντιών, σε ιδεολογικό, τρομοκρατικό χέρι των «νταβατζήδων» τους και των παρακρατικών τους μηχανισμών.

Θορυβούν π.χ. για το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής μόνο τότε που θίγονται τα ιερά και τα όσια του «ιδιωτικού συμφέροντος», δηλαδή μόνο όταν γίνονται δημόσια θέα τα εγκλήματα των «νταβατζήδων» ή οι λαμογιές του σιναφιού τους.

Όταν όμως οι «νονοί» του κεφαλαίου προγράψουν κάποιον και διατάξουν την πολιτική εκκαθάριση προσώπων, τότε σαν ύαινες ρίχνονται να κατασπαράξουν τα θύματα του πολιτικού παιχνιδιού, να λασπώσουν την ιδιωτική τους ζωή και να βγάλουν στη δημόσια θέα όλων των ειδών τα προσωπικά…

Και φυσικά, όταν διασύρονται οι άνθρωποι χωρίς εξουσία, οι απλοί πολίτες ή οι αντίπαλοι του καθεστώτος, τότε καταπίνουν τη γλώσσα τους ή συμμετέχουν και οι ίδιοι…

Αυτοί, λοιπόν, οι αδίστακτοι και εγωπαθείς ηθικολόγοι Φιλισταίοι, που διψούν μέχρι τρέλας για δύναμη και εξουσία και υπερασπίζονται με «δημοκρατική», δραματική αφέλεια τους οικονομικούς και παρακρατικούς «νονούς», κραυγάζουν κατά κάποιων ακραίων κρουσμάτων δημοσιογραφικής παραβατικότητας και αλητείας.

Ηθικολογούν ασυστόλως για τα υποπροϊόντα του δικού τους καθεστώτος, για τα δικά τους «τέκνα» της δικής τους διεφθαρμένης αδηφαγίας και απληστίας…

Οι «κραυγές» θα είχαν κάποια βάση, εάν γινόντουσαν από μια θέση ανατρεπτική, δηλαδή εάν απεκάλυπταν όλη την παθολογία του συστήματος και των ΜΜΕ και αμφισβητούσαν ΡΙΖΙΚΑ και τους εαυτούς τους που αποτελούν τα βασικά ιδεολογικά και πολιτικά γρανάζια αυτού του συστήματος της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Οι «κραυγές», όμως όλων αυτών των ελίτ της εξουσίας είναι δόλιες και υποκριτικές: Μια βροντώδη υποκρισία!

Επιχειρούν να διασώσουν το καθεστώς που εξυπηρετούν και να κρυφτούν και οι ίδιοι πίσω από τους ακραίους «γενίτσαρους» και τους κλόουν του φυράματός τους…

Αυτό που ενοχλεί είναι ότι αυτοί οι «ακραίοι» και οι κλόουν χαλάνε την ομελέτα, υπονομεύουν τον συνεκτικό ιστό της εξουσίας τους.

Δεν ενοχλεί η «αισθητική» της σκανδαλοθηρίας και του πορνογραφικού θεάματος. Αυτή είναι η «αισθητική» της εμπορευματικής παθολογίας και της ιδεολογίας των ΜΜΕ. Αυτή την ιδεολογία των επιδειξιμανών και οφθαλμοπορνικών καθηλώσεων θεμελιώνουν και αναπαράγουν καθημερινά τα τηλεοπτικά κανάλια.

Ούτε ακόμα ενοχλεί ο χαφιεδισμός, οι κρυφές κάμερες, οι παρακολουθήσεις και οι βιντεοσκοπήσεις. Αυτά αποτελούν τα συστατικά στοιχεία του εξουσιαστικού ολοκληρωτισμού, της φαιάς δικτατορίας των ΜΜΕ.

Αυτό που ενοχλεί, είναι ο υπερβάλλον ζήλος κάποιων, που μέσα στην τρέλα της αναρρίχησης και τη μέθη της εξουσίας, ξεπερνούν κάποια όρια και έτσι βάζουν σε κίνδυνο τη συνοχή της συνενοχής και υπονομεύουν το «κύρος» του δημοσιογραφικού και πνευματικού ιερατείου…



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες