Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ηγεσία του ΚΚΕ στηρίζει την ...ακινησία!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 14, 2014 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ηγεσία του ΚΚΕ στηρίζει την ...ακινησία! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ηγεσία του ΚΚΕ στηρίζει την …ακινησία!



Η Ηγεσία του ΚΚΕ διακατέχεται από την ίδια σύγχυση πανικού της κυβέρνησης των δωσίλογων ανδρεικέλων: Μια σύγχυση πανικού που την ξεμπροστιάζει κυριολεκτικά, καταγράφοντας και τους δικούς της επιθανάτιους σπασμούς.

Γιατί είναι επιθανάτιοι σπασμοί οι ανοησίες, τα κούφια λόγια, οι ανώδυνες «καρατομήσεις» των πάντων, δίχως πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


Και επειδή, ίσως, για την ηγεσία του ΚΚΕ να είναι ακαταλαβίστικο αυτό περί πρότασης ΕΞΟΥΣΙΑΣ (τόσο δραματικά καθυστερημένη είναι θεωρητικά και πολιτικά), θα το κάνουμε πιο λιανά.

Ένα αριστερό κόμμα, πόσο μάλλον κομμουνιστικό, το οποίο λειτουργεί και σε εκλογικό επίπεδο δεν μπορεί να μην έχει πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ, δηλαδή κυβερνητική πρόταση.

Φυσικά το ΚΚΕ λειτουργεί, πλέον, μόνο σε εκλογικό επίπεδο. Σε κινηματικό επίπεδο λειτουργεί σαν «κομματικός στρατός» και το χειρότερ σαν «κομματικός στρατός» δεκανίκι του κατοχικού καθεστώτος: Σαν ανάχωμα και κυματοθραύστης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

ΚΙΝΗΜΑ για το ΚΚΕ είναι μόνο αυτό που είναι ο «κομματικός στρατός» του. Το ίδιο και αριστερά είναι μόνο το δικό του κομματικό φέουδο.

Ας τα παρακάμψουμε, όμως, όλα αυτά.
Εξάλλου τα έχουμε αναλύσει σε πολλά κείμενά μας.

Εδώ θα περιοριστούμε στην εκλογική του στρατηγική.

Τι προτείνει σε εκλογικό επίπεδο το ΚΚΕ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ποια η κυβερνητική του πρόταση; Απολύτως ΚΑΜΙΑ.

Το να λες, ΓΕΝΙΚΑ και αφηρημένα, ότι πρέπει να ανατραπεί ο καπιταλισμός η πηγή όλων των συμφορών ή επίσης γενικά και αφηρημένα έξω από την ΕΕ (αν και εδώ απλώς το ψελλίζει πλέον, το διαχωρίζει από το ευρώ κ.λπ), δεν λες ΤΙΠΟΤΑ: Ανέξοδα λογύδρια για πολιτική κατανάλωση…

Το ίδιο δεν λες ΤΙΠΟΤΑ το να ζητάς «ισχυρό ΚΚΕ»!!!

«Ισχυρό ΚΚΕ» χωρίς πρόταση εξουσίας (ένα, μίνιμουμ, έστω, μεταβατικό κυβερνητικό πρόγραμμα) είναι κοπανιστός αέρας.

Χώρια ότι «ισχυρό ΚΚΕ» σημαίνει πλέον ότι θα είναι ένα πιο ΙΣΧΥΡΟ ανάχωμα, ένας πιο ισχυρός κυματοθραύστης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Γι αυτό η δική μας εκλογική πρόταση είναι: ΟΧΙ ισχυρό ΚΚΕ!

Ο δρόμος για την ανασύνταξη και την αγωνιστική ανάπτυξη του λαϊκού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θέτει σε εκλογική προτεραιότητα:

α). Τον καταποντισμό αυτής της δωσίλογης κυβέρνησης και των δεκανικιών της, που θα επιφέρουν την εξάρθρωση των ισορροπιών του καθεστώτος και θα ανοίξουν μονοπάτια και δρόμους για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του λαϊκού κινήματος…

β). Τη συρρίκνωση και αν είναι δυνατόν τον καταποντισμό του ΚΚΕ, έτσι ώστε να αποδυναμωθεί ο οργανωμένος κυματοθραύστης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και να απεγκλωβιστούν τα αγωνιστικά στοιχεία του ΚΚΕ…

Ξεφύγαμε πάλι
από την εκλογική στρατηγική του ΚΚΕ.

` Το ΚΚΕ, λοιπόν, ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού με κοπανιστό αέρα. ΔΙΧΩΣ να του δίνει μια εναλλακτική πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ, μια οποιαδήποτε πρόταση εξουσίας.

Συμπεριφέρεται σαν ομαδούλα προπαγανδιστική. Σαν προπαγανδιστικός όμιλος και ΟΧΙ σαν κόμμα (αν η ηγεσία του ΚΚΕ δεν καταλαβαίνει το τι λέμε, ας ρίξει μια ματιά στο «Τι να κάνουμε», δεν μπορεί να τα αναλύουμε όλα).

Το ΚΚΕ ουσιαστικά προτείνει την …ΑΚΙΝΗΣΙΑ, αποτυπώνοντας έτσι την …ακινησία του δικού του πτώματος.

Διότι είναι ακινησία το να ταυτίζεις την κατοχική κυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ, με το να επαναλαμβάνεις το ίδιο ιστορικό έγκλημα: «Τι Παπάγος, τι Πλαστήρας»…

Αυτός ο διμέτωπος αγώνας του ΚΚΕ (και μάλιστα προς το ΣΥΡΙΖΑ πιο άγριος, κυνικός και ταπεινός) τι μας λέει ουσιαστικά; Ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλάξει με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτό επιδιώκει το ΚΚΕ: Να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ…

Δηλαδή να μην νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ…


Δια τη πλαγίας και δόλιας οδού η ηγεσία του ΚΚΕ στηρίζει ΑΝΟΙΚΤΑ την υπάρχουσα κατάσταση, την κατοχική κυβέρνηση του 4ου Ράιχ: Στηρίζει την ΑΚΙΝΗΣΙΑ…

Στηρίζει την ακινησία, διότι κάθε ΚΙΝΗΣΗ υπονομεύει και τη δική του ύπαρξη…

Και η παταγώδης πτώση της κυβέρνησης, η κατάρρευση του υπάρχοντος κυβερνητικού οικοδομήματος, το ξεχαρβάλωμα των καθεστωτικών ισορροπιών, καθώς και οι συνακόλουθες, δυνητικά επαναστατικές, προϋποθέσεις ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ και την ίδια ύπαρξη του ΚΚΕ…

Η Ηγεσία του ΚΚΕ αφανίζει αυτή τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της κίνησης (της κατάρρευσης του κυβερνητικού οικοδομήματος), αλλά και τη διαλεκτική της κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ: Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πολιτικής του σύνθεσης.

Απομονώνει, ανεξαρτητοποιεί την ΚΕΝΤΡΙΚΗ πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ…


Γνωρίζουμε ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε ασκήσει κριτική εναντίον του από τις σκληρότερες.

Γνωρίζουμε ότι μέσα από εκλογικές διαδικασίες ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να ανατραπεί, καθώς και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να διαχειριστεί την ΑΠΟΙΚΙΑ του 4ου Ράιχ.

ΟΛΑ αυτά είναι γνωστά.


Ωστόσο, η εκλογική καταβαράθρωση των σημερινών κυβερνητικών ανδρεικέλων και η ΑΝΟΔΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά ως αντικειμενικά πολιτικά δεδομένα, ανατρέπουν τις υπάρχουσες καθεστωτικές ισορροπίες και ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ριζοσπαστικές πολιτικές ζυμώσεις και κινήσεις στην ελληνική κοινωνία: ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ την κοινωνική διαλεκτική, ταρακουνούν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8632


Και μόνο αυτές οι αντικειμενικές προϋποθέσεις των πυροδοτήσεων που θα δημιουργηθούν από τη συνδυασμένη κατάρρευση του κυβερνητικού οικοδομήματος και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, διαφοροποιούν καταλυτικά το ΣΥΡΙΖΑ από την υπάρχουσα κυβέρνηση: Καθιστούν το ΣΥΡΙΖΑ «αναγκαίο κακό» μεν, αλλά ΙΣΤΟΡΙΚΑ, καταλυτικό «αναγκαίο κακό»…

Η ηγεσία, βεβαίως, του ΚΚΕ δεν θέλει να πυροδοτηθούν κινήσεις, δεν θέλει θύελλες, δεν θέλει ανατροπές σκηνικών. Έχει βολευτεί στην ΑΚΙΝΗΣΙΑ, στο τέλμα της κατοχικής ακινησίας, στα ακίνητα κατοχικά πλαίσια που θέλουν να επιβάλλουν οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ: Γι αυτό είναι τελεσίδικα καταδικασμένη, κλινικά νεκρή…

Γι αυτό ο «Ρ» μαίνεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με σελίδες περισσότερες από αυτές που κτυπά την κυβέρνηση…



Γι αυτό χρησιμοποιούν και λεξιλόγιο «εκσυγχρονισμένης» σταλινικής «κουλτούρας» εναντίον του Τσίπρα: «Σκυλάκι του καναπέ» (Κουτσούμπας) ή το «τσογλάν μπόι» (η χυδαιότητα της πρετεντέρειας «κομμουνίστριας»).
Αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8617


Όσο θα πλησιάζει η ημέρα των εκλογών τόσο και πιο βάναυσα θα επιτίθεται το ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο και πιο ορατά θα στηρίζει το κυβερνητικό στάτους…

Στο όνομα, φυσικά, ΠΑΝΤΑ της ανατροπής του καπιταλισμού!!!

Αλλά με κοπανιστό αέρα δεν κάνεις πολιτική. Απλώς υπογράφεις τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου σου…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
λερωμένες φωλίτσες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 14, 2014 1:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τί τορπίλη ήταν αυτή;;;




Αγκαλίτσα με τον κύριο Μπαλτάκο μας.
Η ντούρα "κομμουνίστρια" της Εκάλης. Δηλαδή της πισινής και του πισινού.
Επιστροφή στην κορυφή
γλείφω τους πάντες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 14, 2014 7:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Τα έχω καλά με τους πάντες.
Έτσι κάνουν άλλωστε οι αληθινοί "κομμουνιστές".

Ιδίως εκείνοι που εκφώνησαν το πρώτο μεγκαλίσιους δελτίο, στο μέ-γκα-μου

αλλά κι εκείνα της ΥΕΝΕΔ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 15, 2014 7:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θεωρούμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενο, σχετικό με την εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ (1η Φεβρουαρίου 2014).

ΚΚΕ: Ο εμπαιγμός της ξύλινης γλώσσας.



Η εκλογική διακήρυξη της ηγεσίας του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές είναι η «άλλη όψη» της καθεστωτικής υποκρισίας και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού: Η κοροϊδία επενδυμένη με την ξύλινη γλώσσα της αντικαθεστωτικής ρητορείας και των «κομουνιστικών» κλισέ…

Διαβάζουμε:


«Βοηθήστε όλοι άμεσα να αναγεννηθεί μια ορμητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση που θα συμβάλει στον αγώνα για να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα, για να ανοίξει ο μόνος δρόμος που μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Εγγύηση για τα δικά σας συμφέροντα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που παλεύει με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τη Λαϊκή Συμμαχία, ανοίγει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία».


Συνονθύλευμα από εκλογικές σοφιστείες και «ταξικά» λεκτικά σχήματα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ.


Σόφισμα πρώτο: Η αναγέννηση της «ορμητικής εργατικής-λαϊκής αντιπολίτευσης», μέσω της κάλπης και της ισχυροποίησης του ΚΚΕ!!!

Σόφισμα δεύτερο (πολυσύνθετο): Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ θα διασφαλίσει την «ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών» και θα «ανοίξει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία»!!!

Τέτοιες γενικόλογες αρλούμπες λέει στον ελληνικό λαό η ηγεσία του ΚΚΕ, τις ίδιες που επαναλαμβάνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση (αρλούμπες για ΟΛΕΣ τις εποχές) και έχει μετά την απαίτηση ο λαός να το ψηφίσει…

Οίκτο, αηδία, αλλά και οργή προκαλεί το ΚΚΕ στον ελληνικό λαό διότι τον εμπαίζει ασύστολα και κατά εξακολούθηση, περιφρονώντας βάναυσα τη νοημοσύνη του.

Εδώ η ηγεσία του ΚΚΕ πνίγει κάθε λαϊκό αγώνα που ξεφεύγει από το κομματικό του κάδρο, κτυπά κάθε απεργιακή και λαϊκή κινητοποίηση με δυναμική έκρηξης, υπονομεύει κάθε αυθεντικό, ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ αγώνα, υποκλίνεται στη «νομιμότητα» των κυβερνητικών ανδρεικέλων, και μιλάει για «ανασύνταξη» και «εγγύηση» των «αγώνων», αν βγει αυτό εκλογικά ενισχυμένο!!!

Να βγει εκλογικά ενισχυμένο, για να ενισχύει τις κομματικές του φιέστες στις παρελάσεις μέχρι τη Βουλή, να περιφρουρεί ο ναό της «δημοκρατικής» ΑΠΑΤΗΣ και να διαθέτει μεγαλύτερο κομματικό κύρος, έτσι ώστε να υπονομεύει και να τορπιλίζει, πιο αποτελεσματικά τους πραγματικούς αγώνες (αυτούς στο δρόμο) και να ορθώνει φράγματα στη συσσωρευμένη λαϊκή ΟΡΓΗ: Έτσι ώστε να μην αυτό-οργανωθεί, να μην μετεξελιχτεί σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ κίνημα.

Τι έκανε αλήθεια η ηγεσία του ΚΚΕ στις μεγάλες και δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις (αυθεντικές μορφές αγώνα) των καθηγητών, των λιμεναργατών, των εργαζόμενων στο Μετρό, στους φορτηγατζήδες, στις Σκουριές, στην Κερατέα και σε πάρα πολλά άλλα;

Τι έκανε στην παλλαϊκή έκρηξη από το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ;


ΣΕ όλους αυτούς τους αυθεντικούς αγώνες η ηγεσία του ΚΚΕ έπαιζε το ρόλο του πυροσβέστη, το ρόλο του «πράκτορα» της κατοχικής «νομιμότητας»: Το υποστύλωμα της δωσίλογης κυβέρνησης.

ΤΩΡΑ ζητάει να ενισχυθεί για να «ανασυνταχθεί» το λαϊκό κίνημα, να «αναχαιτιστεί» η κυβερνητική κτηνωδία και να προωθηθεί …η λαϊκή εξουσία!!!

Τέτοιος βάρβαρος εμπαιγμός του ελληνικού λαού: Υπονομεύουμε τους ΑΓΩΝΕΣ και την αγωνιστική ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος, νομιμοποιούμε την κατοχική Βουλή, δεν κουνάμε το δακυλάκι μας απέναντι στην ολοκληρωτική αποτέφρωση της χώρας και την ολοκληρωτική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του λαού της, αποτελούμε γρανάζι αυτής της κακουργηματικής «νομιμότητας» ΚΑΙ κατόπιν ζητάμε την εκλογική μας ενίσχυση στο όνομα των «αγώνων» (αυτών που προδίδουμε και υπονομεύουμε καθημερινά)!!!

Ένας, πλέον, από τους βασικούς συντελεστές που μπορεί να προωθήσει, ενισχύσει και πυροδοτήσει τους λαϊκούς αγώνες και την οργάνωση της ΟΡΓΗΣ, είναι: Η ΔΙΑΛΥΣΗ η ίδια του ΚΚΕ…

Η εκλογική του συντριβή αποτελεί μια διαδικασία διάλυσής του και απελευθέρωσης αγωνιστικών δυνάμεων που έχει εγκλωβίσει.

Η εκλογική του ενίσχυση, ΕΝΙΣΧΥΕΙ τη δυνατότητά του να υπονομεύει τους αγώνες και να στηρίζει, με κούφιες αντικαπιταλιστικές ρητορείες, το καθεστώς…

ΣΆ αυτά τα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα κινείται η εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ: Στα τεχνάσματα της ΑΠΑΤΗΣ και του ξύλινου αντικαπιταλιστικού λόγου…

Επιπλέον, είναι μια διακήρυξη «Ανώνυμης Εταιρείας» που ζητάει την εκλογική ενίσχυση, για το «Ταμείο»: Τη χρηματοδότηση…

Διότι η ηγεσία του ΚΚΕ δεν προβάλλει ΟΥΔΕΜΙΑ εναλλακτική, κυβερνητική (μεταβατική) ΠΡΟΤΑΣΗ. Δηλαδή δεν θέτει το ζήτημα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ούτε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο: Συμμετέχει σΆ αυτό χωρίς να προτείνει ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτό σημαίνει ΠΡΑΚΤΙΚΑ τούτο: Δεν ζητά, ούτε επιδιώκει, την εκλογική ΠΤΩΣΗ αυτής της δολοφονικής κυβέρνησης. Μιλάει ΓΕΝΙΚΑ και ΑΟΡΙΣΤΑ για «Λαϊκή Εξουσία»: Κοπανιστός αέρας…

Από αυτήν την άποψη βρίσκεται πολύ πιο ΠΙΣΩ και από το ΣΥΡΙΖΑ…

Θα τα αναλύσουμε όλα αυτά πιο διεξοδικά, στην προεκλογική πορεία…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πέτρος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 25, 2014 12:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κατ'αρχάς, είμαι ψηφοφόρος του ΚΚΕ.
Διάβασα τυχαία το άρθρο και θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:

1) Το ΚΚΕ σε ΟΛΕΣ τις απεργίες συμμετέχει μαζικά. Και η συμμετοχή στις απεργίες για τα μέλη του ΚΚΕ (όπως και για όλους τους εργαζομένους) έχει κόστος. Από την απώλεια του μεροκάματου μέχρι την απώλεια της εργασίας.

2) Διαβάζω για "μεγάλες απεργίες και κινητοποιήσεις" και νομίζω ότι κατοικώ σε άλλο πλανήτη...
Η μεγάλη απεργία που έγινε τα τελευταία χρόνια ήταν η απεργία στη Χαλυβουργία.
(Στο φιάσκο με τις απεργίες στο μετρό και στους καθηγήτες είναι περιττό να αναφερθώ όπου απολύθηκε τόσος κόσμος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, με ευθύνη συγκεκριμένων πολιτικών χώρων που ηγήθηκαν των απεργιών...)
Για τις λοιπές κινητοποιήσεις, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε καλύτερα για τη στήριξη του ΚΚΕ

3) Συνδικαλιστές-μέλη του ΚΚΕ έχουν φάει κάμποσα χρόνια με αναστολή τον τελευταίο καιρό για τη συνδικαλιστική τους δράση.
Επίσης, να θυμίσω ότι οι ναυτεργάτες του ΠΑΜΕ κατήργησαν την επιστράτευση στην πράξη, συμμετέχοντας σε γενικές απεργίες.

ΥΓ: "Αριστερισμός: η παιδική αρρώστια του κομμουνισμού" έλεγε κάποιος πραγματικός επαναστάτης... Κάτι ήξερε αυτός!

ΥΓ2: Εγώ δε νιώθω αηδία για το ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλλον νιώθω απορία με όσους το παίζουν "αντιεξουσιαστές", ενώ δίνουν γραμμή για ψήφο στις εκλογές και μάλιστα σε κόμμα που φιλοδοξεί να διαχειριστεί το αστικό σύστημα εξουσίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 25, 2014 4:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θεωρούμε χάσιμο χρόνο να σου απαντήσουμε…
Τα έχουμε όλα αυτά που θίγεις αναλύσει εξαντλητικά, συνεπώς, οποιαδήποτε απάντηση δεν θα σΆ αγγίξει. Εσύ αναμασάς αυτά που σου λέει η ηγεσία σου.
Όταν λες ότι οι απεργίες των εκπαιδευτικών ή στο Μετρό ήταν φιάσκο αναμασάς τις προδοτικές δικαιολογίες της ηγεσίας.
ΕπΆ αυτού διάβασε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7482

Για το κλείσιμο της ΕΡΤ και τον παλλαϊκό ξεσηκωμό τι έχεις να πεις για την …επαναστατική δράση του ΚΚΕ…
Για τις παρελάσεις-πορείες τι έχεις να πεις. Τα λέει ο Λένιν στον «αριστερισμό»;;;
Έχεις καταλάβει από τον «αριστερισμό» όσα ένας τυφλός από χρώματα και απομονώνεις ΤΥΠΙΚΑ (χαρακτηριστικό της σταλινικής σκέψης) αυτά που σε συμφέρουν…
Μελέτησε καλύτερα τον Λένιν αν είσαι σε θέση…
Αυτά και κάποτε αν είσαι νέος ίσως να καταλάβεις αυτά που έχουν καταλάβει δεκάδες χιλιάδες που κι αυτοί κάποτε πίστεψαν στο κόμμα αυτό…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες