Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κάθε βόμβα θανάτου μας συνοδεύεται από τρομοκρατική «βόμβα»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2013 2:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κάθε βόμβα θανάτου μας συνοδεύεται από τρομοκρατική «βόμβα» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάθε βόμβα θανάτου μας συνοδεύεται από τρομοκρατική «βόμβα»…



Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές και από πολύ παλιά η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών) αποτελεί το ισχυρό στρατηγικό ατού της πλανητικής και εγχώριας εξουσίας, το προνομιούχο μέσο άσκησης πολιτικής.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτική τη μεταχουντική περίοδο («Μεταπολίτευση»), θα διαπιστώσει αβίαστα τούτο: Πάντα όταν προέκυπταν σοβαρά ζητήματα (εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά) ΥΠΗΡΧΕ και μια τρομοκρατική ενέργεια, είτε από τη 17Ν, είτε από τον ΕΛΑ.

ΠΑΝΤΑ, σαν ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ στην υλοποίηση των ποικίλων καθεστωτικών εγκλημάτων, μας προέκυπτε και μια τρομοκρατική ενέργεια με το ανάλογο τελετουργικό θέαμα της τρομο-λαγνείας και τρομο-υστερίας.

Βεβαίως ο αντιπερισπασμός είναι το κεντρικό ΤΑΚΤΙΚΟ μέσον υλοποίησης των στρατηγικών στόχων της τρομοκρατίας. Στόχοι όπως: Η Ενοχοποίηση και συκοφάντηση των λαϊκών κινημάτων, η εντατικοποίηση της καταστολής, η θωράκιση του καθεστώτος με τρομοθετήματα κ.λπ (τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά).

ΤΟΤΕ βεβαίως η τρομοκρατική σκηνοθεσία ήταν αρκούντως προσεγμένη και το παιχνίδι του αντιπερισπασμού δίχως μεγάλα χάσματα και χοντροκοπιές.

ΣΗΜΕΡΑ, δεν κρατούνε ούτε τα σκηνοθετικά προσχήματα. Το τρομοκρατικό παιχνίδι παίζεται χοντροκομμένα, αδίστακτα, ξεδιάντροπα, δίχως να υπακούει ούτε στους στοιχειωδέστατους κανόνες της «κοινής λογικής».

Σήμερα ύστερα από κάθε βόμβα της συμφοράς μας και του θανάτου μας, σε κάθε εκτέλεση, από τα κυβερνητικά ανδρείκελα, ενός «συμβολαίου θανάτου» της χρηματιστηριακής χούντας, «σκάει» και μια «βόμβα» τρομοκρατίας…

Πολύ παραστατικά το θέατρο αυτό το καταγράφει το παρακάτω κείμενο του Στάθη, παρά τις κάποιες επιφυλάξεις μας, τις σχετικές με τον εξωραϊσμό του ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ…

Το άρθρο το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_21.html


Κουμπούρες Καμπούρικες...

Το χοντροκομμένο παιγνίδι του αντιπερισπασμού συνεχίζεται. Αλλά, όπως έλεγε ο Χίτλερ στο «Ο Αγών μου» και συχνά επαναλάμβανε στον Γκάιμπελς, «όσο πιο χοντροκομμένο είναι ένα ψέμα, τόσον πιο εύκολα το χάφτουν οι μάζες».

Η έκρηξη στο Mall επισκίασε στα δελτία ειδήσεων, κρατικά και διαπλεκόμενα, τις νέες εκθέσεις του ΔΝΤ.

Ο κ. Σαμαράς και το λοφίο στην περικεφαλαία του, ο κ. Στουρνάρας, δήλωναν μετά την έγκριση της δόσης, ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα.

Αμέσως μετά απΆ αυτές τις δηλώσεις, το ΔΝΤ εξήγγειλε την ανάγκη νέων μέτρων, ύψους 9,5 δις!!!

Βόμβα η εξαγγελία του ΔΝΤ! να μη χρειασθεί μια έκρηξη, φερΆ ειπείν στο Mall, για να τη σκεπάσει;

Χοντροκομμένο; Βεβαίως! Αρα αποτελεσματικό.

Εκτός όμως απΆ τον αντιπερισπασμό, την παραπληροφόρηση και την αποπληροφόρηση, επανέρχονται και...
οι εκβιασμοί, Πάλι μέσω του ΔΝΤ: «Αν εκλεγούν αντιμνημονιακά κόμματα, η Ελλάδα θα βγει απΆ την Ευρωζώνη»!!


Πάλι τα ίδια; Πάλι το ίδιο τροπάρι; Βεβαίως! Διότι το λέγε – λέγε – λέγε κάνει το ψέμα πιστευτό, όπως επίσης είχε εξακριβώσει το ναζιστικό δίδυμο Γκάιμπελς – Χίτλερ.

Με έναν λόγο: όταν έλεγε ο κ. Σαμαράς ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, νέα μέτρα ετοίμαζε ο κ. Τόμσεν.

Μέτρα πρωτόγνωρης βαρβαρότητας, όπως η αποσύνδεση των μισθών απΆ τον χρόνο εργασίας, δηλαδή κατάργηση των τριετιών, στην ουσία κατάργηση των αυξήσεων.

Αλλά, αντί να συζητούμε κάτι τόσον τερατώδες, μας αποπροσανατολίζουν με κάτι αναντίστοιχες παιδαριώδες, όπως η τρομοφιλολογία. Βίλα Αμαλία, καλάσνικοφ στη Συγγρού, έκρηξη στο Mall κι ο κ. Τόμσεν με υποχείριο τον κ. Σαμαρά κάνουν τη δουλειά τους. Ούτε ο Αϊνστάιν δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει την παράμετρο του χρόνου απΆ την εργασία, μπόρεσαν τη νεοφιλελεύθερα Νεάντερταλ.

Επί τριάντα χρόνια η τρομοκρατία χρησίμευσε στο σύστημα, για να εξουδετερώνει σε κρίσιμες καμπές κάθε λαϊκό κίνημα.

Τώρα το ΔΝΤ αποφαίνεται ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο υπΆ αριθμόν Ενα κίνδυνος». Συνεπώς τα ποσοστά του πρέπει να καθηλωθούν, να πιεσθούν, να οδηγηθούν σε πτώση.

Μπουμ στο Mall – «αριστεροί τρομοκράτες», δηλώνει αμέσως η Χρυσή Αυγή, ήτις αντικαθιστά τον κ. Σίμο Κεδίκογλου στα ρεπό του.

Την ίδια ώρα ένα παιδί (στην Ελλάδα ή την Πορτογαλία, δεν έχει σημασία) γονατίζει και καταρρέει από ασιτία.

Εχετε ποτέ ακούσει ή δει έναν τραπεζίτη να γονατίζει και να καταρρέει από ασιτία;

Οχι, ε; Σε τι όμως είναι καλύτερος ένας τραπεζίτης από ένα παιδί;


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2013 6:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λόγια και Σκέψεις:
http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6929.html


Βόμβες: Η επέλαση του φασισμού



Χοντραίνουν το παιχνίδι οι παρακρατικοί. Φοβούνται υποθέτω, φοβούνται την οργή του κόσμου που θα τους πνίξει. Έτσι απαντούν με ακόμα μεγαλύτερη βία για να φοβίσουν τον κόσμο.

Κλασικό παράδειγμα τρομοκράτησης του κόσμου για να μην συμμετέχει σε πορείες και διαδηλώσεις ήταν το κάψιμο της Μαρφίν. Έκαψαν τρεις ανθρώπους για να σκορπίσουν φόβο και τρόμο, ήταν οι πρώτες ημέρες του ΔΝΤ και των μνημονίων.

Πέρασε πολύς καιρός για να διαμαρτυρηθεί κόσμος ειρηνικά και με τόσο μεγάλη συμμετοχή.

Μετά έκαναν πρόβες με γκαζάκια και στην συνέχεια ήρθαν τα καλάσνικοφ και οι βόμβες.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση περισσότερο είναι η απαίτηση όλου του πολιτικού κόσμου να καταδικαστεί η βία. Στόχος είναι η Δημοκρατία λένε.

Εννοούν ότι αυτό που ζούμε -οι άνεργοι-άστεγοι-εξαθλιωμένοι- είναι Δημοκρατία!

Επίσης Δημοκρατία είναι να δίνεις τα χρήματα με αδιαφανείς όρους στους τοκογλύφους και να ξεπουλάς ολόκληρο το κράτος με τις εταιρείες του δημοσίου, ορυκτό πλούτο, δημόσια κτήρια, γη, ΔΕΚΟ.

Αυτό που δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει όμως, τι είναι για αυτούς βία; Επίσης ποιά είναι τα όρια της βίας και ποια της τρομοκρατίας; Αυτό ακόμα δεν το έχουν ξεκαθαρίσει και σκοπίμως το αφήνουν να αιωρείται γενικά και αόριστα. Πρέπει πρώτα να δουλέψει η προπαγάνδα, να πειστούμε απο τα κανάλια ότι κινδυνεύουμε όλοι απο την βια-τρομοκρατία και μετά θα πάρουν τα μέτρα τους.

Τα βαφτίσια
της βίας θα τα κάνουν σε λίγες ημέρες όταν θα δουν ότι μεγαλώνει η οργή του κόσμου.

Έτσι όσοι αντιδρούμε στους Δημοκράτες, όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή, άστεγοι-άνεργοι και λοιποί εξαθλιωμένοι, αν κατέβουμε στους δρόμους να διαδηλώσουμε θα θεωρηθεί ότι είμαστε τρομοκράτες.

Φοράς μάσκα για να μην εισπνέεις τα δηλητήρια της αστυνομίας; Είσαι τρομοκράτης.

Αντιδράς και διαμαρτύρεσαι με ειρηνικό τρόπο στο ξεπούλημα και την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας, του δάσους, του λιμανιού, της παραλίας που στο όνομα της ανάπτυξης θα καταστραφεί προς χάριν του ιδιώτη; Είσαι τρομοκράτης.

'Εχει απομυθοποιηθεί στην Ελληνική κοινωνία ο τίτλος του τρομοκράτη. Ξέρουμε ότι όλα αυτά εξυπηρετούν το σύστημα που θα εκμεταλλευτεί την λεγόμενη τρομοκρατία για να φτιάξει νόμους που είναι ενάντια στην ελευθερία του ανθρώπου.

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 22, 2013 12:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας
Πλέον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και μετά από χρόνια βρικολακιάζει το παλιό ιδεολόγημα των μυστικών υπηρεσιών περί «αριστερής τρομοκρατίας»!!!



Αυτός ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας και των τελετουργικών τρομο-ψυχώσεων, όπως έχουμε ήδη αναλύσει, κατασκευάζει κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7197

Η βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall σηματοδοτεί ένα πιο μακάβριο «ξεδίπλωμα» της τρομοκρατίας του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Το τρομοκρατικό «ξεδίπλωμα» του αίματος, συνακόλουθα την ραγδαία και επιταχυνόμενη «πολιτική κατασκευή» της ΑΝΟΙΚΤΗΣ εκτροπής.

Οι βόμβες στο εμπορικό κέντρο του Λάτση δίνουν μια άλλη διάσταση στην τρομοκρατική σκηνοθεσία.
Αυτή των τυφλών κτυπημάτων σε μαζικούς χώρους ανθρώπων, δηλαδή τη διάσταση της μαζικής δολοφονίας: Το αιματοβαμμένο «σοκ» για την επιτάχυνση των πολιτικών ανωμαλιών…

Ήδη από την αρχή του νέου έτους κλιμακώνεται αυτή η τρομοκρατική επιχείρηση του ψυχωτικού τρόμου και του αίματος.

Συνοπτικά:

α). Η τρομοκρατική επιχείρηση άρχισε με τις καταδρομικές επιδρομές των ΜΑΤ για εκκενώσεις χώρων που τελούσαν υπό κατάληψη για δεκαετίες…

β). Ακολούθησαν οι εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια και «καπάκι» τα καλάσνικοφ εναντίον του Σαμαρά…
Πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7197

γ). Ταυτόχρονα έχουμε και μια «ρατσιστική» δολοφονία, τη δολοφονία του Πακιστανού: Μια δολοφονία-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ των μηχανισμών του παρακράτους.

Σημείωση: Εδώ οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας, διότι εκτιμήσαμε ΛΑΘΟΣ τα πράγματα. Πιστέψαμε στην αρχή ότι ήταν μια πραγματική ρατσιστική δολοφονία.

΅Όλα όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν μια στημένη δολοφονία των παρακρατικών μηχανισμών, η οποία εντάσσεται μέσα στη στρατηγική της νέας αυτής τρομοκρατικής αλυσίδας: Στρατηγική αιματηρών εντάσεων και ανοικτών πολιτικών ανωμαλιών…

δ). ΤΩΡΑ έχουμε τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Λάτση και την άγρια νεροποντή των τρομο-ψυχώσεων από τα ΜΜΕ. Τα οποία αποτελούν, να μην το ξεχνάμε, συστατικό στοιχείο της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Το ιδεολογικό και πολιτικό «στοιχείο» του ΘΕΑΜΑΤΟΣ της τρομοκρατίας…

Αυτός ο νέος κύκλος της κατασκευασμένης και σκηνοθετημένης τρομοκρατίας προλειαίνει το έδαφος για ΑΝΟΙΚΤΕΣ πράξεις εκτροπής και ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ των νέων δωσίλογων: Των ανδρεικέλων της χρηματιστηριακής χούντας, του νεοταξικού φασισμού.

Φανεροί και οι άμεσοι, ιδεολογικοί και πολιτικοί, στόχοι:

α). Η τρομοκράτηση, ενοχοποίηση και αναχαίτιση των εκρηκτικών διεργασιών που συντελούνται στην ελληνική κοινωνίας, ενοχοποίηση της συσσωρευμένης και συμπιεσμένης λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Από εδώ απορρέει και αυτός ο «κατακλυσμός» παραγωγής της ιδεολογικής και πολιτικής απάτης:
«Απόλυτη καταδίκη της βίας απΆ όπου και αν προέρχεται»!!!

Αυτό το ιδεολόγημα στρέφεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον κάθε αγωνιστικής, λαϊκής εκδήλωσης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εναντίον της ΠΟΛΥΕΔΡΙΚΗΣ, καθημερινής και ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ των δωσίλογων ανδρεικέλων.

Αυτό το ιδεολόγημα επιχειρεί να «νομιμοποιήσει» τη ΒΙΑ του καθεστώτος και τη δολοφονική εκτράχυνσή της από τη δωσίλογη κυβέρνησης του χρηματιστηριακού φασισμού και να στιγματίσει σαν ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ (να θέση εκτός «νομιμότητας») κάθε λαϊκή εκδήλωση εναντίον αυτού του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Να καταστήσει «παράνομους» τα θύματα της καθεστωτικής κακουργίας, τον ελληνικό λαό που διεκδικεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζήσει, που αγωνίζεται να μην κλειδωθεί στον τάφο…

Ο μοχθηρός «χαφιές» του 4ου Ράιχ, ο Βενιζέλος το διατύπωσε καθαρά σημειώνοντας: Ότι δε φτάνει μόνο η καταδίκη απΆ τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου αλλά η καταδίκη της βίας απ «την ίδια την κοινωνία»!!!

β). Η ενοχοποίηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Γίνεται ορατή και δια γυμνού οφθαλμού η αγωνιώδης προσπάθεια των δωσίλογων ανδρεικέλων να δώσουν στην τρομοκρατία (του κράτους και του παρακράτους) αριστερό και «ακροαριστερό» πρόσημο.


Η στημένη συνέντευξη του καθεστωτικού γενίτσαρου, Γιάννη Πρετεντέρη, με το Δένδια, ήταν άκρως αποκαλυπτική: Ενοχοποιούσε σαφέστατα την αριστερά…

Πιο αποκαλυπτική είναι, όμως, η ανακοίνωση, σχετική με τις βόμβες στο The Mall, του παρακρατικού «λαγού» της Νέας Τάξης, της Χρυσής Αυγής:

«Οι αριστεροί τρομοκράτες έδειξαν σήμερα το αληθινό δολοφονικό τους πρόσωπο, στρεφόμενοι κατά της κοινωνίας και τραυματίζοντας αθώους συμπολίτες μας».


Και καλούσε την κυβέρνηση «να αφήσει τα ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες και να προβεί σε συλλήψεις»!!!

Πλέον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και μετά από χρόνια βρικολακιάζει το παλιό ιδεολόγημα των μυστικών υπηρεσιών περί «αριστερής τρομοκρατίας»!!!

Αρχίζει, λοιπόν, να ξαναζεσταίνεται η παλιά σούπα της «αριστερής τρομοκρατίας» από το σύνολο των κυβερνητικών δωσίλογων, τα ΜΜΕ και τα παρακρατικά τους «εργαλεία» (Χρυσή Αυγή).

Η Ιστορία διδάσκει: Όταν ΓΕΝΙΚΑ και αφηρημένα η Αριστερά ανυψωνόταν σε δαιμονοποιημένο «μπαμπούλα», επακολουθούσαν τα μεγάλα εγκλήματα κατά των λαών και κοινωνιών: Εγκλήματα ανοικτών εκτροπών, απροκάλυπτης και ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ…

Και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το ΚΚΕ, αντί να αποκαλύψουν αυτή την τρομοκρατία του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και τους μακάβριος στόχους της, ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»: Ευλογούν τη «νομιμότητα» της ανοικτής ΒΙΑΣ του καθεστώτος, τη «νομιμότητα» των προβοκατσιών του παρακράτους και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών…

Φανερό ότι αποτελούν μέρος του παιχνιδιού…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 24, 2013 1:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «αριστερά» εγκλωβίζεται στο μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας»



Οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίζονται στις τρομοκρατικές προβοκάτσιες της κυβέρνησης, του κράτους και του παρακράτους.

Γιατί παίζεις στο ίδιο προβοκατόρικο κυβερνητικό τερέν, όταν αποδέχεσαι ΣΗΜΕΡΑ το μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας» και δεν καταγγέλλεις ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ τούτο: Ότι ΣΗΜΕΡΑ κάθε τρομοκρατική πρακτική έχει ως σπόνσορες, χορηγούς, οργανωτές και στρατηγούς τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς τις προβοκάτσιας, της μυστικές υπηρεσίες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει αποδείξει τελεσίδικα, πλέον, ότι και στην περίπτωση που ξεπηδούν αυθόρμητα τρομοκρατικές ομαδούλες («ατομική τρομοκρατία») γρήγορα διαλύονται ή πολύ εύκολα παρεισφρύουν σε αυτές οι μυστικές υπηρεσίες και τις κατευθύνουν.

Οι παλιές εποχές που ανθούσε η «ατομική τρομοκρατία» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί…


Οι ηγεσίες της «αριστεράς» αφήνουν χώρο για ελιγμούς στην κυβερνητική τρομοκρατική προπαγάνδα με το να μιλάνε με διφορούμενα πάνω στην τρομοκρατία, αποδεχόμενες ΚΑΙ την ύπαρξη της «ατομικής τρομοκρατίας».

Γιατί είναι αποδοχή της «ατομικής τρομοκρατίας» και απολογητική το να επιχειρείς να αποδείξεις ότι το σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό κίνημα ήταν ΠΑΝΤΑ, ανοικτά ενάντια και κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο σε τέτοιου είδους πράξεις «ατομικής τρομοκρατίας».

Σήμερα δεν τίθενται τέτοια ζητήματα «ατομικής τρομοκρτατίας».

ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει μια και ΜΟΝΟ τρομοκρατία: Αυτή των μηχανισμών του χρήματος, της κυβέρνησης και των πολυπλόκαμων, προβοκατόρικων δικτύων της.

Και πάνω σΆ αυτήν την στρατηγική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κακουργία και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της καθεστωτικής προβοκάτσιας πρέπει να εστιαστεί το όλον ζήτημα.


ΠΡΕΠΕΙ να ξεσκεπαστεί η μεγάλη ΑΠΑΤΗ και να μην αφήνουμε ούτε ελάχιστα περιθώρια ελιγμών στους μηχανισμούς της προβοκάτσιας και της κυβέρνησης, στους αρχιτρομοκράτες, να μεταθέτουν το ζήτημα στην «αριστερή» δήθεν «ατομική τρομοκρατία»…

Μόνο οι τυφλοί, πλέον, δεν μπορεί να διακρίνουν ότι τα τελευταία τρομοκρατικά γεγονότα αποτελούν μια χοντροκομμένη και κραυγαλέα τρομοκρατική σκηνοθεσία της κυβέρνησης και του παρακράτους.

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν μπορούν να διακρίνουν τον καταιγισμό κατασκευής γεγονότων από τη δωσίλογη κυβέρνηση, την επέλαση των μηχανισμών ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, την αυθάδη ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των απεργιακών αγώνων και τον γκαιμπελισμό της προπαγανδιστικής τρομο-υστερίας του καθεστώτος.

Έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η κυβέρνηση, κατασκευάζει κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7197

Παραθέτουμε και ένα εύστοχο κείμενο, παρά τις κάποιες ενστάσεις μας
Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://www.inprecor.gr/index.php/archives/230469


«Αριστερά της Αριστεράς είναι η ¶κρα Δεξιά»




Στη ζούγκλα του μνημονίου και του ευρώ, η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο της προβοκάτσιας και επιβάλλει την τάξη του τρόμου. Οι πρακτικές της είναι απλά αχαρακτήριστες. Ακόμα και η μαφία έχει μια ηθική στη συμπεριφορά της και έναν κώδικα αξιών. Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει την πολιτική αλητεία δεύτερη φύση της.

Το βίντεο (μετά από προσεκτικό μοντάζ και άθλια κοπτοραπτική)
με τις υποτιθέμενες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλου που δήθεν καλούσε στα όπλα κατά του The Mall τέσσερις μέρες πριν τη βομβιστική επίθεση της Κυριακής, αποδεικνύουν ότι τις τύχες της χώρας τις κρατούν στα χέρια τους επίδοξοι απόγονοι του Γκέμπελς, του υπουργού Προπαγάνδας του Χίτλερ.

Μέσα σΆ αυτό το χαμό και τον καταιγισμό της κατασκευής γεγονότων με εμπνευστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό και βασικό πρωταγωνιστή τον υπουργό δημόσιας τάξης (θα μπορούσε να είναι και υφυπουργός ασφαλείας αντιγράφοντας μοντέλα του παρελθόντος των οποίων τις μεθόδους όπως φαίνεται θέλει να επαναφέρει στην πολιτική ζωή της χώρας) και σε δεύτερο ρόλο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως υπουργός συκοφαντιών κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς γενικά) αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση πορεύεται ενός σχεδίου που είχε κατά νου ο Αντώνης Σαμαράς όταν προεκλογικά τόνιζε με στόμφο ότι μετά τις εκλογές «τέρμα οι απεργίες».

Κατά ένα περίεργο τρόπο ο γκαιμπελισμός συμπίπτει με τη στάση της πλήρους καταστολής και της ποινικοποίησης ενός απεργιακού αγώνα, όπως αυτός των Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην προκειμένη περίπτωση ξεπερνούν τα συνηθισμένα μιας οποιασδήποτε απεργοσπαστικής μεθόδευσης όπως γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ήδη έχουν πιάσει δουλειά οι εισαγγελείς και η ασφάλεια(!), ενώ η κυβέρνηση απειλεί με απολύσεις και επίταξη τους απεργούς που διεκδικούν συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Μάλιστα δημοσιεύματα του ξένου έγκυρου και έγκριτου Τύπου επικαλούνταν κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα και συνέδεαν τις προηγούμενες μέρες τη στάση της κυβέρνησης σε θέματα τρομοκρατίας ως προεόρτια μιας πιο «μαχητικής στάσης» απέναντι στα συνδικάτα.

Τώρα πλέον είναι σαφές τι εννοούσε ο Αντώνης Σαμαράς όταν μιλούσε για «νόμο και τάξη», για «επανακατάληψη των πόλεων» και διατράνωνε την αποφασιστικότητα του να μην επιτρέψει να γίνει η χώρα «ξέφραγο αμπέλι».

Τώρα δεν υπάρχει χροιά άλλων μαρτύρων για το ποιοι είναι οι εμπνευστές της βομβιστικής επίθεσης στο The Mall και για το ποιοι όπλισαν με καλάσνικοφ και γκαζάκια τους τρομοκράτες.

Τώρα πλέον είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο ίδιο «άκρο» και για την ακρίβεια στην ίδια ταξική και πολιτική όχθη με τη Χρυσή Αυγή αφού μιλάνε από κοινού για τρομοκρατία που γεννιέται απΆ τη μήτρα της «Αριστεράς».

Κατά ένα περίεργο τρόπο ο Νίκος Δένδιας ξεπερνάει τα εσκαμμένα και καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να μεταβεί στη νομιμότητα, αλλά για τη Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου και τους βουλευτές υπόδικους για υποθέσεις κοινού ποινικού δικαίου και τις δολοφονίες μεταναστών από τουλάχιστον οπαδούς της δε βρήκε να πει τίποτα περί νομιμότητας.

Αλήθεια ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος και ο κύριος Φώτης Κουβέλης με τις αντιφασιστικές και δημοκρατικές ευαισθησίες τους, έχουν να πουν τίποτα για το παραλήρημα που μας γυρνάει στις εποχές του ΙΔΕΑ, των τρίκυκλων και του Γκοτζαμάνη; Έχουν να πουν τίποτα; Μήπως θυμούνται τι είχαν ως αποτέλεσμα το 1967;

Στην κόλαση των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης έθεσε στο στόχαστρο τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς με αφορμή την παρέλευση του 18μηνου και τη μη εκδίκαση των Μαζιώτη και Ρούπα. Το αποτέλεσμα ήταν η αναστολή των κινητοποιήσεων των δικαστών για να ασκήσουν στη συνέχεια διώξεις κατά των απεργών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Να χαρώ εγώ την ανεξάρτητη δικαιοσύνη…

Καθίσταται ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση μπροστά στα σημάδια αποδιοργάνωσης της κρατικής μηχανής απΆ την πολιτική της λιτότητας που επιβάλλουν οι δανειστές προσπαθεί να ανασυγκροτήσει αυτή την κρατική μηχανή σε βάρος του «εχθρού λαού» με όχημα την τρομοκρατία και την προβοκάτσια. Τελικά το συμπέρασμα είναι απλό και διαχρονικά ιστορικά επιβεβαιωμένο: ο πλέον ασφαλής κρατικός πυλώνας είναι η τρομοκρατία ή όπως αλλιώς έχει διατυπωθεί «Αριστερά της Αριστεράς είναι η ¶κρα Δεξιά».

Το δυστύχημα είναι ότι σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση έχει απέναντί της το ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να το «φτάσει μέχρι τέλους».

Ήδη η πίεση που ασκείται πάνω του έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τα διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης στη δανειακή σύμβαση και το ευρώ που έδωσε εκ νέου σε αμερικανικό έδαφος και ενώπιον ενός ακροατηρίου από τις ελίτ των διεθνών αγορών ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλλά κάτι χειρότερο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε και τους φόβους για τα όρια του ριζοσπαστισμού της πολιτικής που θα εφαρμόσει αν κληθεί να κυβερνήσει! Κατά τον τρόπο του «λέμε και καμιά μ… να περνάει η ώρα» στο εσωτερικό της χώρας.

Μάλιστα εκεί δέχθηκε να συναντήσει και τον Τόμσεν τον οποίο εδώ ως υπάλληλο της τρόικας έχει αρνηθεί να συναντήσει!

Το αποτέλεσμα τελικά είναι ότι με τον ιμιτασιόν ριζοσπαστισμό της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί πιο εύκολα να επαναπατρίζεται ταλαντευόμενος κόσμος προς την αυθεντική εκδοχή της πολιτικής των δανειακών συμβάσεων και της λιτότητας που είναι η ΝΔ των Σαμαρά με τους Βορίδη και ¶δωνι Γεωργιάδη και ένας κόσμος (η πιο σωστά ο κόσμος που διαπαιδαγωγείται με τις αξίες του υπόκοσμου) που συγκινείται από τη λογική του «νόμου και τάξης» να πηγαίνει στον πιο αυθεντικό του εκφραστή που δεν είναι η ΝΔ στο σύνολό της αλλά η Χρυσή Αυγή των «παλικαριών με τις μαύρες μπλούζες».




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 24, 2013 8:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: The Mall Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
¶ραγε γιατί χτύπησαν το The Mall και δεν χτύπησαν π.χ. το ΙΚΕΑ;
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες