Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καμμένος από την εθνική ανεξαρτησία στο δολάριο

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 10, 2012 10:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Καμμένος από την εθνική ανεξαρτησία στο δολάριο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ:
http://apergospastis.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html


Καμμένος από την εθνική ανεξαρτησία στο δολάριο



Από τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα. Περί απώλειας εθνικής ανεξαρτησίας, περί δωσιλόγων και τιμωρίας των ενόχων και φυσικά μπόλικη αντιμνημονιακή ρητορεία.

Δεν θα μπούμε εδώ στη διαδικασία να ασκήσουμε συνολική κριτική στο πολιτικό μόρφωμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο πολιτικό του πρόγραμμα και στο πολιτικό παρελθόν (Ν.Δ μέχρι πολύ πρόσφατα) της μεγάλης πλειοψηφίας των στελεχών του.

Μας απάλλαξε από αυτό ο Πάνος Καμμένος με την νέα πρόταση που έχει αρχίσει να λανσάρει τελευταία η οποία είναι εξόχως αποκαλυπτική των προθέσεων και του προσανατολισμού του ίδιου και του κόμματος του.

Σε συνεντευξή του στην ΕΤ3
http://www.youtube.com/watch?v=mHrDxKkpkAs
στις 30/11/12 ανέφερε χαρακτηριστικά :

''και βλέπουμε τώρα ότι για διαγραφή του χρέους μιλούν τώρα και το ΔΝΤ και οι ΗΠΑ και κορυφαίοι οικονομολόγοι από την Ε.Ε'', ''η λύση είναι διαγραφή του χρέους όπως ρεαλιστικά πια μας προτείνουν οι πραγματικοί μας σύμμαχοι που είναι μόνο οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΔΝΤ όπως η Ρωσία και η Κίνα μας το λέει η κυρία Λαγκάρντ και επιμένουμε εμείς να πηγαίνει ο κ.Σαμαράς γονυπετής και να παρακαλάει την κ.Μέρκελ και τον κ.Σόιμπλε'', ''Ο κ.Σαμαράς πάλι με τα ίδια λόγια ξενυχτάει δήθεν και παλεύει το βράδυ και την άλλη μέρα μας λέει έρχεται μια καινούργια μέρα, την καινούργια μέρα κάποιοι έχουν γίνει δισεκατομυριούχοι από τις αποφάσεις αυτές και την ίδια στιγμή αρνούνται να κάνουν την λύση που τους λέει η κυρία Λαγκάρντ και οι Ηνωμένες Πολιτείες''.

Τέλος στην ερώτηση για το αν ανήκει στο λόμπι της δραχμής απάντησε:

''Έχουν βάλει μπροστά το δίλλημα ευρώ ή δραχμή, δεν υπάρχει το δίλλημα ευρώ ή δραχμή σας λέω λοιπόν ότι μία εναλλακτική λύση εάν θελήσουν να μας βγάλουν από το ευρώ που δεν υπάρχει περίπτωση με τη θέληση της χώρας γιατί η τράπεζα της Ελλάδος μπορεί να ασκήσει βέτο στην ΕΚΤ σε περίπτωση που δεν μας βάλει στο λεγόμενο target 2 μπορεί όμως να επιλέξει η χώρα να πάει σε νόμισμα ισχυρότερο του ευρώ όπως είναι το δολάριο. Οι γερμανικές απαιτήσεις από το δάνειο που έδωσε το κατοχικό αν τιτλοποιηθούν και δοθούν στις ΗΠΑ που τις ζητούν, εάν τιτλοποιηθούν οι απαιτήσεις σε CDO από τις έρευνες για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο μπορούν να φέρουν μετρητά στην χώρα που μπορεί να επιζήσει η χώρα''.

Δεν νομίζουμε ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις χωρούν πολλών παρερμηνειών. Ο Καμμένος αφού περιέγραφε την τραγική πραγματικότητα με μελανά χρώματα πάντα μένοντας σε επιδερμικές αναλύσεις των αιτιών(σκανδαλολογία, προσωπικές ευθύνες κτλ.) πάντα τελείωνε προτείνοντας ως λύση τις προτάσεις του ΔΝΤ και των ΗΠΑ και ότι η Ελλάδα αυτούς πρέπει να ακολουθήσει.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η πολιτική εξαπάτηση έχει πάρει θηριώδεις διαστάσεις και όχι μόνο από τους συνήθεις ύποπτους (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΔΗΜΑΡ) αλλά και από το ετερόκλητο ''αντιμνημονιακό'' στρατόπεδο (ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α, Καμμένος).

Ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σήκωσαν από την αρχή ψηλά τα λάβαρα του αντιμνημονιακού αγώνα και της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και τελικά βρήκαν την λύση: Το καλό ΔΝΤ της κ.Λαγκάρντ και η σύμμαχος ΗΠΑ.

Για να επανέλθουμε στο έδαφος της κοινής λογικής θα υπενθυμίσουμε στον Καμμένο που ίσως να το ξέχασε ότι στην τρόικα που επιβάλλει τα μνημόνια δεν συμμετέχει μόνο η Μέρκελ αλλά και το ΔΝΤ φυσικά που πριν την Ελλάδα έχει επιβάλλει μνημόνια και έχει καταστρέψει οικονομικά χώρες σε κάθε γωνιά του κόσμου εδώ και πολλές δεκαετίες και μάλιστα ''μόνο του'' χωρίς δηλαδή την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Το πιο τραγελαφικό είναι ότι την ίδια ώρα που ο Καμμένος στρέφεται λεκτικά εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης μας προτείνει να ακολουθήσουμε τις επιταγές του κατεξοχήν θεσμικού οργάνου της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης και όργανο των υπερεθνικών ελίτ.

Δεν γνωρίζει ο Καμμένος ότι οργανισμοί όπως το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, ο ΟΟΣΑ κτλ είναι η θεσμική έκφραση της νέας τάξης και οι εμπνευστές των πολιτικών που μας έφεραν μέχρι εδώ ή απλά προσπαθεί να εξαπατήσει τους αφελείς;

Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του νομίσματος και αφού επανέλαβε και αυτός ότι το δίλημμα δραχμή ή ευρώ είναι ψευτοδίλημμα και αναμάσησε τα γνωστά υπνωτικά εφησυχασμού δηλαδή ότι δεν μπορούν να μας διώξουν από το ευρώ για νομικούς λόγους (και το μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις παρότι έκαναν κουρελόχαρτο ακόμα και το αστικό σύνταγμα επιβλήθηκαν και εφαρμόζονται) πέταξε τη ''βόμβα'' περί υιοθέτησης του δολαρίου ως νέου νομίσματος της χώρας.

Το μόνο επιχείρημα του Καμμένου υπέρ του δολαρίου ήταν ότι είναι πιο ισχυρό από το ευρώ. Πάλι πρέπει να του υπενθημίσουμε ότι αυτό ήταν το βασικό επιχείρημα για να πάμε από την δραχμή στο ευρώ και όλοι αντιληφθήκαμε την ''ευλογία'' του ισχυρού νομίσματος.

Επίσης ενώ ο Καμμένος με τις πατριωτικές κορώνες που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει και σωστά για κατοχή και για ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας μόλις ερχόμαστε στο συγκεκριμένο και στο δια ταύτα δηλαδή την επαναφορά εθνικού νομίσματος δηλώνει υπέρμαχος του δολαρίου.

Ας μας βρεί μια χώρα, όχι μόνο σήμερα αλλά γενικά στην ιστορία που είναι στοιχειωδώς ανεξάρτητη χωρίς εθνικό νόμισμα και εθνική κεντρική τράπεζα που να ελέγχει την κυκλοφορία του. Μόνο οι μπανανίες και οι αποικίες έχουν ως νόμισμα το νόμισμα των επικυρίαρχων.

Για τρίτη φορά να υπενθυμίσουμε και κάτι άλλο στον Καμμένο. Ένας από τους λόγους της οικονομικής κατάρρευσης και καταστροφής της Αργεντινής ήταν ότι ενώ είχε διατηρήσει το εθνικό της νόμισμα, αυτό ήταν εγγυημένο από το δολάριο με το περίφημο Πρόγραμμα Μετατρεψιμότητας με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Τέλος η Αργεντινή υπήρξε ένα από τα πολλά θύματα του ΔΝΤ του οποίου τις επιταγές ο Καμμένος μας καλεί να ακολουθήσουμε.

Η μόνη πρόταση που μπορεί να αντιμετωπιστεί σοβαρά είναι τα περί διαγραφής του χρέους. Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Το τοκογλυφικό χρέος και οι τόκοι που καλπάζουν ανεξέλεγκτα είναι εις γνώση των δανειστών ότι δεν είναι δυνατόν ποτέ να αποπληρωθεί άλλωστε δεν είναι αυτός ο βασικός στόχος.

Όσο και να στύψουν την Ελλάδα και όσα μέτρα και να πάρουν δεν επαρκούν επίσης, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας που μπορεί να πυροδοτήσει επικίνδυνες για αυτούς καταστάσεις. Αυτός είναι ο λόγος και του πρώτου κουρέματος του χρέους (εις βάρος των ταμείων) και των υπολοίπων κουρεμάτων που ήδη συζητιούνται και θα ακολουθήσουν.

Τα κουρέματα που προτείνει το ΔΝΤ και διάφοροι οικονομολόγοι δεν έχουν καμία σχέση με τη μονομερή διαγραφή του χρέους που πρέπει να κάνει η Ελλάδα.


Φυσικά ο καυγάς ΔΝΤ, ΗΠΑ με την Ε.Ε και κυρίως την Γερμανία και η μεγάλη διάσταση απόψεων είναι καυγάς για το πάπλωμα. Ποιός θα φορτώσει στον άλλον τα σπασμένα της καπιταλιστικής κρίσης και το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα των σφαιρών επιρροής και των αγορών.

Σε αυτήν τη σύγκρουση αργά ή γρήγορα όλος ο αστικός πολιτικός κόσμος θα πάρει θέση και βάση αυτής της αντίθεσης θα έχουμε νέες αντιπαραθέσεις και διαιρέσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Καμμένο κινείται και ο ΣΥΡΙΖΑ απλά εκφράζεται πιο διπλωματικά. Ο Καμμένος ήταν ο πρώτος που πήρε τόσο απροκάλυπτα και καθαρά θέση.

Η στροφή επίσης του Βήματος σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται…

Τέτοιες συγκρούσεις θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να αποτελέσουν ευκαιρία για την Ελλάδα όμως ο Καμμένος απλά προτείνει από τον ένα επικυρίαρχο να πάμε στον άλλον.

Οι πατριωτικές και αντιμνημονιακές κορώνες δεν κοστίζουν τίποτα το αντίθετο, ξεγελούν τους αφελείς όταν όμως πρέπει να τοποθετηθείς πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα τότε φαίνεται τι κρύβεται πίσω από το παραπέτασμα καπνού και στην περίπτωση του Καμμένου είναι το δολάριο και οι ΗΠΑ…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 11, 2012 1:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο πόλεμος ευρώ-δολαρίου διασπά τους «Ανεξάρτητους (εξαρτημένους) Έλληνες»



Έχουμε τονίσει κουραστικά: ΟΣΟΙ χρησιμοποιούν τον «πατριωτισμό» ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ή πολιτική ετικέτα, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες, είναι οι πατριδοκάπηλοι κάθε κοπής και χρώματος.

Από την πρώτη μέρα είχαμε γράψει για το κόμμα του Καμμένου ότι είχε καταστήσει ιδεολογία τον «πατριωτισμό» για να συγκαλύψει τη νεοφιλελεύθερη Ιδεολογία και Πολιτική του, καθώς και την ακραία καιροσκοπική, οργανωτική του συγκρότηση: Ένα συνονθύλευμα πολιτικών καιροσκόπων με μακρά θητεία κυβερνητικών υπηρεσιών στο καθεστώς της εξαχρείωσης και της σήψης…

Τέτοια καιροσκοπικά και τυχοδιωκτικά συνονθυλεύματα, υποπροϊόντα τα ίδια της γενικευμένης πολιτικής σήψης και κατάρρευσης του κυβερνητικού οικοδομήματος, δεν έχουν μεγάλη ζωή. Αργά ή γρήγορα μετατρέπονται σε αρένα εσωτερικών αλληλοσπαραγμών και γίνονται βορά του γελοίου: Το αρχικό συγκολλητικό «υλικό» του ιδεολογικοποιημένου «πατριωτισμού» δεν στέκεται ικανό να τα σώσει…

Άρχισαν, λοιπόν, να κτυπούν οι καμπάνες του πολέμου στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Ο τυχοδιωκτισμός και το γελοίο αρχίζουν να απαστράπτουν. Τα πολεμικά ανακοινωθέντα στερούνται και υποτυπώδους πολιτικής αντιπαράθεσης. Εξαντλούνται σε εκατέρωθεν αφορισμούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς, με την πλέον γελοία αυτή του ίδιου του Καμμένου εναντίον του Μανώλη: «Η αποστασία αρχίζει με τους επαγγελματίες…».

Ο Καμμένος δεν είναι ούτε σε θέση να αντιληφτεί ότι αυτός ο αφορισμός του, πρώτα και κύρια στρέφεται εναντίον του.

Αν ο Μανώλη είναι «επαγγελματίας αποστάτης» τότε γιατί ο ίδιος άνοιξε την αγκαλιά του σε έναν «αποστάτη» και μάλιστα μετά βαΐων και κλάδων;


Τώρα, επίσης, ο Καμμένος και τα ποικίλα παπαγαλάκια του κατηγορούν το Μαρκόπουλο και το Ζώη ότι αποτελούν το «δούρειο ίππο» της Ν.Δ. Αυτοί, όμως, δεν ήταν που θριαμβολογούσαν και υμνούσαν τους δύο αυτούς («δούρειους ίππους») όταν πριν από κάποιους μήνες «αποστατούσαν» από το «μαντρί» τους (ΝΔ) για να γίνουν «Ανεξάρτητοι Έλληνες»!!!

Όλα αυτά τα φαιδρά εκτοξεύονται για να συγκαλύψουν το πολιτικά ουσιώδες:
ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» συγκροτήθηκαν πάνω σε μια γενικόλογη και αόριστη πολιτική πλατφόρμα που είχε σαν βάση:

α). Τον «ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας»!!!

β). Την «Ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά».

«Ελεύθερη αγορά» και ΕΕ ήταν τα πολιτικά βάθρα των «Ανεξάρτητων πολιτών». Δηλαδή ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός: Το ιδεολογικό και προγραμματικό θεμέλιο της ΝΔ!!!

Διαβάστε πιο αναλυτικά το άρθρο:
«Καμμένος: Ιδεολογικοποιεί τον «πατριωτισμό» για να κρύψει το πολιτικό του πρόσωπο»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6371

Σε επίπεδο, συνεπώς, Φιλοσοφίας, Ιδεολογίας και Προγραμματικών αρχών ολόκληρο το συνονθύλευμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» αποτελεί το «δούρειο ίππο» της ΝΔ…

Ο Μαρκόπουλος και ο Ζώης αντιτάσσονται στην «αποστασία» του Καμμένου από την ΕΕ και το ευρώ και στη μεταπήδησή του στο άρμα του δολαρίου και των ΗΠΑ.

Αυτό το θέμα έθεσε ο Μαρκόπουλος:

«Όπως το ποιος παίρνει τις αποφάσεις για τις στρατηγικές κινήσεις του κόμματος, για παράδειγμα ποιος αποφάσισε το δολάριο ή ποιος αποφάσισε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».


Ο καυγάς, λοιπόν, που ξέσπασε είναι η αυθαίρετη μεταπήδηση του Καμμένου από τον «νταβά» της ΕΕ και του ευρώ, στον «νταβά» του δολαρίου και των ΗΠΑ.

Και αυτός που ανατρέπει πραξικοπηματικά τη διακήρυξη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι ο Καμμένος…

Ο καυγάς είναι για το ποιο στρατόπεδο θα επιλέξουμε στον παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ των δύο κακουργιών: ΗΠΑ-Γερμανίας…

Όλα τα άλλα είναι φτηνά παραμύθια και φαιδρότητες για τους αφελείς και τα παπαγαλάκια…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 12, 2012 10:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Καμμένος και οι συνωμοσίες των «δακτύλων»…



Πολύ αστυνομική σεναριογραφία μας κατακλύζει γύρω από τους εσωτερικούς σπασμούς των «Ανεξάρτητων (εξαρτημένων) Ελλήνων», αντάξια των εμετικών τηλεοπτικών σήριαλ…

Το αστυνομικό σενάριο δομείται πάνω στη μαγική λεξούλα: «Αποστάτες».

Είναι μαγική αυτή η λέξη διότι κινητοποιεί όλα τα αρνητικά, ιστορικά σύνδρομα της ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ του Μητσοτάκη. Έκτοτε κάθε αρχηγός κόμματος έκανε κατάχρηση αυτής της φράσης εναντίον κάθε στελέχους του κόμματός του που τον αμφισβητούσε και διαχωριζόταν…

Για «αποστάτες»
κατηγορήθηκαν από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όσοι «δραπέτευσαν από το κόμμα…

Για «αποστάτης» κατηγορήθηκε και ο Καμμένος από το Σαμαρά (όπως και ο ίδιος ο Σαμαράς από το Μητσοτάκη): ατελείωτη η αλυσίδα των …αποστατών!

Τώρα ο Καμμένος και τα παπαγαλάκια του χρησιμοποιούν τον ίδιο αφορισμό για τους «υπαρχηγούς» τους!!!

Αποστάτες, λοιπόν, έγιναν κορυφαία στελέχη και κεντρικοί σπόνδυλοι του νέου κόμματος, μέσα σε μερικούς μήνες: [color=blue]Είναι και αυτό ένα χαρακτηριστικό δείγμα της πολιτικής φυσιογνωμίας αυτού του κόμματος-συνονθυλεύματος αριβιστών και «αποστατών»…[/color]

Τα περί «αποστασίας» είναι αστεία, φράσεις για τα παπαγαλάκια και τους κλακαδόρους, προκειμένου να αποσπαστεί το όλο ζήτημα από τον πολιτικό χαρακτήρα και την οργανωτική φυσιογνωμία αυτού του καιροσκοπικού κατασκευάσματος ΚΑΙ να υποβιβαστεί στο επίπεδο των αστυνομικών σεναρίων, της πρακτορικής συνωμοσίας…

Έτσι φτάνουμε στο δεύτερο αστυνομικό σενάριο: Οι «αποστάτες» ήταν από την αρχή «βαλτοί» από τη ΝΔ (πράκτορες)!!!

Δηλαδή η ΝΔ έστειλε στελέχη της, την περίοδο που κινδύνευε να χάσει και την πρώτη θέση στις εκλογές, στο κόμμα του Καμμένου («πράκτορες»), προκειμένου να υπονομεύσουν το νέο κόμμα στο μέλλον!!!

Αυτό μόνο αρρωστημένοι (αστυνομικά) εγκέφαλοι μπορεί να υποστηρίζουν.
«Εγκέφαλοι» που κρίνουν την Πολιτική (δηλαδή τις εσωτερικές αντιθέσεις, τις διασπάσεις των κομμάτων και κυρίως την αποσυνθετική κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού) με όρους μυστικών υπηρεσιών…

Αν καταφύγουμε και εμείς σ’ αυτή τη λογική της αστυνομικής αντίληψης της Πολιτικής εύκολα διαπιστώνουμε τούτο: [b]Ότι πολλοί από αυτούς τους κλακαδόρους περί «βαλτών» και «πρακτόρων» σε θέσεις κλειδιά του κόμματος Καμμένου έχουν θητεύσει στην ΕΥΠ ή είναι «δημοσιογράφοι» διαπλεκόμενοι με τα …αστυνομικά ρεπορτάζ: οι περισσότεροι θρεμμένοι μέσα στο πασοκικό παρακράτος και με πολιτικές πεποιθήσεις να «κινούνται», σαν ανεμοδείκτες (πότε εδώ και πότε εκεί), σε όλο το τόξο της πολιτικής μιζέριας: Κυρίως πασοκικής και «αριστερής» μιζέριας…
[/b]
Πολλοί βεβαίως σήμερα αναζητούν ή ψάχνουν μια πολιτική στέγη, καθορίζοντας τις πολιτικές τους πεποιθήσεις από τις διαπλοκές τους, τα ατομικά τους συμφέροντα ή τις προσωπικές τους παρέες…

Τουλάχιστον ας κρατήσουν μια υποτυπώδη σοβαρότητα και να μη μας φλομώνουν με τις συνωμοσίες των «δακτύλων»…

Οι «δάκτυλοι» ακόμα και αν υπάρχουν αυτό οφείλεται στην ίδια πολιτική και οργανωτική φύση και λειτουργία ενός κομματικού σχήματος που γεννά και εκτρέφει τους «δακτύλους»…

Η ίδια η ιδεολογική και πολιτική υπόσταση, αλλά και οργανωτική συγκρότηση (το οργανωτικό πάντα είναι το αντίστοιχο, η «επένδυση» του Πολιτικού) των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ήταν ένα «σουρωτήρι» που έμπαζε όλους τους ανέμους της πολιτικής σήψης και παρακμής…


Ας επαναφέρουμε, λοιπόν, την πολιτική σκέψη στο προσκήνιο και ας πάψουμε να τρεφόμαστε με κακόγουστα σήριαλ αστυνομικών δολοπλοκιών…

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 14, 2012 7:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ
http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7594.html
ΡΕΣΑΛΤΟ: Εύστοχη σατιρική νότα που αναδεικνύει το ΓΕΛΟΙΟ της αποστατολογίας…

Tης αποστασίας γίνεται




Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας πατριώτης, τον έλεγαν Μητσοτάκη. Αυτός ο πατριώτης με το που πήγε να σώσει την χώρα εμφανίστηκε ένας άλλος πατριώτης ο Αντώνης. Ο Αντώνης είναι αποστάτης λέει ο Μητσοτάκης γιατί μου έριξε την κυβέρνηση.

Ο Αντώνης ο πατριώτης, ο αποστάτης, αφού έριξε την Κυβέρνηση για πατριωτικούς λόγους έφτιαξε ένα κόμμα την Άνοιξη. Αφού τον στήριξαν διάφοροι φίλοι του επίσης πατριώτες επιχειρηματίες πχ Σωκράτης και σια το έκλεισε το κόμμα για πατριωτικούς λόγους.

Στο μεταξύ ένας άλλος πατριώτης, για το καλό της Πατρίδας, έφτιαξε και αυτός ένα άλλο κόμμα, το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών. Το κράτησε κάποια χρόνια αλλά χάθηκε και αυτό μέσα στην πολύ ελευθερία του. Έτσι και ο Αβραμόπουλος, που δεν τον είπαν αποστάτη, γύρισε ξανά στην ΝΔ.

Ελα όμως που εκεί ήταν η κόρη
του άλλου που του είχε ρίξει την κυβέρνηση, τι να έκανε ο αποστάτης αναμετρήθηκε με την κόρη του πατριώτη. Έχασε η κόρη του πατριώτη, η Ντόρα και έτσι ο αποστάτης, ο πατριώτης, ο Αντωνάκης πήρε το κόμμα, έτοιμη πελατεία, μαγαζί γωνία.

Τι να κάνει η πατριώτισσα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια έφτιαξε δικό της κόμμα. Τόσοι πατριώτες υπάρχουν στην Ελλάδα, τι διάολο, θα με στηρίξουν είπε. Τελικά δεν υπήρξαν πολλοί πατριώτες να στηρίξουν την πατριώτισσα και αποφάσισε να επιστρέψει στην ΝΔ. Στην ΝΔ του πατριώτη, του αποστάτη. Με το που επέστρεψε η πατριώτισσα, ένας άλλος πατριώτης έφτιαξε δικό του κόμμα.

Ο Καμμένος με υψηλό το αίσθημα πατριωτισμού που τον διακατέχει έφτιαξε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εκεί που η φιλοπατρία στο κόμμα ήταν στα φόρτε του επαναστάτησαν οι αποστάτες.

Έφυγαν 5-6 και βάλε ακόμα, και ο αποστάτης ο Πάνος, που τον κατηγορεί ο Αντώνης ότι αποστάτησε, που αυτός με τη σειρά τους κατηγορεί αυτούς που αποστάτησαν απο την ΝΔ τώρα αποστατούν και απο αυτόν μπορεί να χαράξει την πατριωτική πορεία του κόμματος.


Ξεχάσαμε τον Κωστάκη της οικογενείας Καραμανλή, που μαζί με την Ντόρα και τον Αβραμόπουλο περιμένουν στην γωνία.

Αυτά με τους αποστάτες της ΝΔ.
Αν πιάσουμε τους αποστάτες ΠΑΣΟΚ πρέπει να γράψουμε βιβλίο. Τις αριστερές αποστασίες δεν τις μετράμε, γιατί αριστεροί σαν τον Κουβέλη είναι δεδομένο ότι είναι πατριώτες.

Οι χρυσαυγίτες είναι δεδομένο επίσης ότι είναι πατριώτες.

Περιμένουν στον πάγκο οι πατριώτες Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Παπουτσής, Λαλιώτης, Μόσιαλος. Πιο δεξιά στον πάγκο Ντόρα, Κωστάκης, υπόλοιπο Καμμένου, διαγραμμένοι και ο ηγέτης που πήγε και θα μας έρθει πιο μορφωμένος, ο φωστήρας, Ο πατριώτης Γεώργιος Παπανδρέου.

Η Ελλάδα είναι το πιο κοντινό έθνος στην αραβική άνοιξη δήλωσε πρόσφατα ο εντολοδόχος της νέας τάξης.

Εχω καταλάβει ότι όλοι αυτοί είναι πατριώτες.

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει. Ποιοι θα είναι οι εξεγερμένοι όταν έρθει η ελληνική άνοιξη;

Οι πατριώτες με τα δολάρια ή οι πατριώτες με τα ευρώ;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες