Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το τσίρκο Καζάκη: Οι επιθανάτιοι σπασμοί της διάλυσής του

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 26, 2012 7:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το τσίρκο Καζάκη: Οι επιθανάτιοι σπασμοί της διάλυσής του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το τσίρκο Καζάκη: Οι επιθανάτιοι σπασμοί της διάλυσής του



Έχουμε υπογραμμίσει επιτακτικά και κουραστικά τα κάτωθι, τα οποία αποτελούν ιστορικό αξίωμα (την κωδικοποιημένη πολιτική εμπειρία της Ιστορίας):

«Ο συνδυασμός της απελπισίας με την κατακλυσμιαία άγνοια και ανοησία αποτελεί το μίγμα εκείνο από το οποίο γεννιούνται και τρέφονται τα τέρατα του σκότους.
Αν δεν ζούσαμε αυτό το «μίγμα» της παράνοιας δεν θα υπήρχε το έδαφος ύπαρξης και τροφής για το πλήθος των πολιτικών εκτρωμάτων που ξεφυτρώνουν, σαν τα μανιτάρια. Δεν θα υπήρχε αυτή η ειδωλολατρική ποικιλία των αυτό-αναγορευμένων Μεσσιών και των προσώπων-ειδώλων.
Δεν θα μπορούσαν πολιτικοί τσαρλατάνοι και ταχυδακτυλουργοί σαν τον Καζάκη να εμφανιστούν δημόσια δίχως να γίνουν καταγέλαστοι και να τους πάρουν με κλούβια αυγά…».


Σήμερα ζούμε τη διάλυση του καταγέλαστου τσίρκου του ΕΠΑΜ. Ασχολούμαστε ξανά μαζί του, διότι βλέπουμε την απογοήτευση που έσπειρε σε όλους αυτούς που παγιδεύτηκαν από την απελπισία και την άγνοια…

Τα ίδια τα μέλη του ΕΠΑΜ, από όλη την Ελλάδα, καταγγέλλουν πλέον αυτό το τυχοδιωκτικό μόρφωμα.

Το πιο χαρακτηριστικό και ολοκληρωμένο κείμενο μιας τέτοιας καταγγελίας είναι η «Επιστολή αποχώρησης μελών του πυρήνα Πολυτεχνείου Κρήτης από το ΕΠΑΜ».
Διαβάστε την ΕΔΩ:
http://apergospastis.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Μετά από ένα χρόνο όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατάλαβαν αλφαβητικά πολιτικά ζητήματα.

Τέτοια δραματική πολιτική σύγχυση ζούμε, θεωρητική φτώχεια και καταθλιπτική πολιτική άγνοια: Να αντιλαμβανόμαστε, με τέτοια μεγάλη καθυστέρηση, το αλφάβητο της ΘΕΩΡΙΑΣ των αγωνιστικών κινημάτων, το αλφάβητο της πολιτικής επιστήμης.

Και αυτό, αν μπορεί να δικαιολογηθεί στους πολύ νέους και στους φοιτητές (και εδώ βεβαίως θλιβερό είναι), δεν δικαιολογείται σε ανθρώπους που μιλάνε στο όνομα των αριστερών κινημάτων.

Η ιστορική εμπειρία του εργατικού και λαϊκού κινήματος είναι πλουσιότατη σε αυτά τα ζητήματα και η επαναστατική θεωρία τα έχει αναλύσει διεξοδικά.

Χωρίς την κατάκτηση αυτών των ιστορικών, θεωρητικών και πολιτικών εφοδίων θα κινούμαστε όπως το νερό μέσα στο αυλάκι: Το καθεστωτικό αυλάκι των νέων πολιτικών κατασκευών, των «σωτήρων» και των δήθεν ριζοσπαστικών κινημάτων.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναλύσει αυτό το πολιτικό έκτρωμα του ΕΠΑΜ και είχαμε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ προσδιορίσει την πορεία του.

Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική. Απλώς σχηματοποιήσαμε την ιστορική εμπειρία και το αλφάβητο της Θεωρίας των Κινημάτων.

Διαβάστε υπό το φως των νέων εξελίξεων και πιο προσεκτικά το πρώτο μας άρθρο:

«ΕΠΑΜ: Ένα νέο πολιτικό έκτρωμα»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5840

Επίσης πολλά συγκεντρωμένα κείμενα για το ΕΠΑΜ και τον Καζάκη θα τα βρείτε στο τελευταίο μας άρθρο:
Καζάκης: Η ευτέλεια και το τέλος ενός καμποτίνου»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6417

Τέλος, διαπιστώσαμε και μια άλλη δραματική πολιτική φτώχεια γύρω από την έννοιά των Μετώπων.

Και εδώ η ιστορική εμπειρία του εργατικού και λαϊκού κινήματος είναι πλουσιότατη πάνω στα ζητήματα των «Συμμαχιών» και των «μετώπων» και έχει καταγραφεί στη Θεωρία των κινημάτων: Όγκοι κειμένων υπάρχουν από τους μεγάλους ηγέτες των επαναστατικών αγώνων…

Παραπέμπουμε στο συγκεκριμένο κείμενο που γράψαμε:
«Περί «Μετώπων»: Απλά μαθήματα»
Βρίσκεται και αυτό ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5840

Είναι καιρός να μετουσιώσουμε τις τωρινές εμπειρίες σε ΓΝΩΣΗ και επαναστατική πολιτική συνείδηση για να μην πέφτουμε σε τέτοιες «λούμπες» των κατασκευασμένων καθεστωτικών «Μετώπων» και των ποικίλων τσαρλατάνων, τύπου Καζάκη, που μας «φυτεύουν» και θα μας «φυτεύουν», οι διάφοροι «νταβάδες» ή οι μυστικές υπηρεσίες…

Επιστροφή στην κορυφή
Ελεύθερος Ρωμιός



Ένταξη: 20 Δεκ 2011
Δημοσιεύσεις: 3
Τόπος: Πετρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 26, 2012 10:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Νοσηρά φαινόμενα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επίσημη διάψευση και καταγγελία ακόμα και απο το ΜΑΑ για το τσίρκο της πολιτικής

http://www.tometopo.gr/home/metopo/685- ... 56-42.html

Παράθεση:
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ καταγγέλλει με αυστηρότητα το ΕΠΑΜ, γιατί επιτρέπει σε οργανώσεις του, όπως της Πρέβεζας, να δημιουργούν απατηλές εντυπώσεις για τη στήριξη της συνεργασίας Καζάκη με τον ακροδεξιό Παπαθεμελή από αγωνιστές του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, εκμεταλλευόμενο μια μεμονωμένη μετακίνηση από το ΜΑΑ στο ΕΠΑΜ. Δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε εμείς τέτοιες αθλιότητες, παρά το γεγονός ότι είναι πολλά τα μέλη του ΕΠΑΜ που προσεγγίζουν το ΜΑΑ μετά την εκλογική στροφή του προς εθνικιστικές, αντιδραστικές και θρησκοληπτικές κατευθύνσεις. Απαιτούμε την άμεση απόσυρση τέτοιου είδους ανακοινώσεων που προσβάλλουν κάθε έννοια εντιμότητας και αριστερών αξιών. Το ατόπημα του ΕΠΑΜ είναι βαρύ, γιατί δεν πρόκειται απλώς για τη στήριξη άλλων αριστερών σχημάτων ή προσώπων, αλλά για σύνδεση με το βούρκο των παραθρησκευτικών και σοβινιστικών οργανώσεων της Δημοκρατικής Αναγέννησης και του «Όχι».

Το ΜΑΑ πάλεψε και έδωσε τη μάχη για την επίτευξη μιας πλατιάς ενότητας σε ανατρεπτική προγραμματική βάση και για τη συμπαράταξη της αριστεράς που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε στις μέρες και, επειδή δεν κατέστη δυνατόν, αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να «συμβάλει» στον κατακερματισμό των δυνάμεων της αριστεράς σε μια δύσκολη εποχή για τον κόσμο της εργασίας. Είναι ανεπίτρεπτο η μη συμμετοχή του ΜΑΑ στις εκλογές να χρησιμοποιείται ως ευκαιρία για εμπλοκή του στον συνδυασμό των Καζάκη-Παπαθεμελή, που είναι εντελώς έξω και από την πολιτική μας και από τις αρχές μας. Ειλικρινά λυπούμαστε για τέτοιες μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Για το ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Τάσος Σταυρόπουλος

Συντονιστής ΜΑΑ

Ποτέ άλλοτε πολιτικό κόμμα στην ιστορία του τόπου δεν μάζεψε τέτοιο κατιμά!!!!


Και πάμε στο επόμενο μέλος του τσίρκου:
http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=235008
Διαβάστε τι γράφει στο βιογραφικό που μοιράζει
Η κυρία Θεοχάρη:

Επάγγελμα: τ. υπάλληλος – Ι Κ Α
Διεύθυνση: Άνω Κυψέλη, Αθήνα
Τηλέφωνα: 6974814208 , 8829162
e-mail: ktheohar@otenet.gr




- Πτυχίο της Σχολής Στελεχών Επιχειρήσεων- Τμήμα Λογιστικής των Τ.Ε.Ι
- Συνδικαλίστρια στο χώρο των ασφαλιστικών ταμείων από το 1984 – σήμερα
( Επικ.Ταμείο Εργατών Μετάλλου, ΙΚΑ).
- Ιδρυτικό μέλος της ΑΤΤΑC Ελλάδας ( Ενωση πολιτών για τη φορολόγηση της διακίνησης των Χρηματ/τικών Κεφαλαίων υπέρ των φτωχών λαών)
- Πρώην διαμερισματική σύμβουλος και αναπλ. Διαμερ/κή σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων από το 2004-2010.
- Ιδρυτικό μέλος του Παναττικού δικτύου πολιτών με συνεχή δράση στα κινήματα πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος , των ελεύθερων χώρων (Πάρκο Κύπρου, νταμάρια Άνω Κυψέλης, Πεδίο Άρεως.
- Πρόεδρος συλλόγου γονέων 72 γυμν. Αθηνών και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Ένωσης γονέων 6ου διαμ/τος Δ. Αθηναίων.
- Συμμετέχει ενεργά στη κίνηση πολιτών κ΄άλλων φορέων για τη προστασία του Εθνικού δρυμού και της ευρύτερης περιοχής Οίτης - Γκιώνας από την σχεδιαζόμενη εκμετάλλευση – εξόρυξη βωξίτη από εταιρεία ΕΛΜΙΝ κ΄S.N.B.
- Μέλος της ΚΝΕ, ΚΚΕ και μετέπειτα του Ενιαίου Συνασπισμού της Αριστεράς.
- Σήμερα μέλος του ΣΥΝ. και με ενεργή συμμετοχή στο Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής του Αλ. Αλαβάνου, υποψήφια με την Ελεύθερη Αττική στις περιφ/κές εκλογές Αττικής και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2007 κ΄2009 στον νομό Φθιώτιδας.
- Πιστεύει στην ενότητα της Αριστεράς η οποία δεν επιτεύχθηκε προεκλογικά, όπως την εμπνεύστηκαν και αγωνίστηκαν οι Εαμίτες και Ελασίτες της Ρούμελης και όλης της Ελλάδας στα χρόνια της γερμανικής κατοχής και της Αντίστασης για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη και λαοκρατική Ελλάδα.
- Είμαι μια συνεργαζόμενη με το ΕΠΑΜ, στις εκλογές της 6ης Μαϊου, γιατί βλέπω ότι τα προτάγματά του σήμερα, είναι πολύ κοντά στα δικά μου (ανάκτηση Εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας δεν νοείται χωρίς μονομερή διαγραφή του χρέους και εθνικό νόμισμα – εθνικοποιήσεις – ανεξάρτητες διακρατικές σχέσεις – ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής).
- Θα παλέψω και μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως τι θα κάνουν οι ηγεσίες της αριστεράς για να γίνει πράξη η ενότητα του λαού για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος.
- Το όραμά μου είναι ο σοσιαλισμός (Μάρξ-Ένγκελς) χωρίς εκμετάλλευση της εργατικής δύναμης - μισθωτή εργασία!

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ το ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ (εκλογική συμμαχία Ε.Π.Α.Μ., Δημ. Αναγέννηση, Κινήματα πολιτών) ψηφίζετε
ΟΧΙ στην νέα κατοχή στους ντόπιους και ξένους δανειστές!
ΟΧΙ στην ασυδοσία των παγκόσμιων τοκογλύφων και ευρωπαϊκών ελίτ
ΟΧΙ στα προηγούμενα και επόμενα μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που εξαθλιώνουν τον λαό και καταστρέφουν τη χώρα μας

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΙΑ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ο Ταξίαρχος Θεοχάρης ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ είναι από αυτήν:
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Απορων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 02, 2012 11:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Εκπληξη οδυνηρη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σημερα το πρωι βγηκε σε πανελ ο Θανος(επωνυμο) υπουργος της 21ης Απριλιου.Μιλουσε σαν εκπροσωπος του ''ΟΧΙ'' .Αυτο ειναι απιστευτο ακομα και για Καζακη! Ξεπερασε τον εαυτο του!
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 02, 2012 5:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καζάκης: Ιλαροτραγωδίες χωρίς όρια…

Ο Καζάκης ξεπέρασε πλέον κάθε όριο του γελοίου. Καθίσταται «υλικό» για περιφερόμενους γελωτοποιούς.

Διαβάσαμε τα κάτωθι εξωφρενικά από ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ:
«σε εκπομπή του epamwebtv ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση Παπαδήμιου, ανδρείκελο των ξένων τραπεζιτών και της Μέρκελ, περίμενε πως θα εξελιχθεί το συνέδριο του ΕΠΑΜ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να προκηρύξει τις εκλογές»!
ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε. 19.04.2012
http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=flv_ba9fc1bc-2cf5-4fa9-9b65-380b99b3d4de&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Διαβάσαμε ακόμα:
«…επιδώθηκε σε ένα εμετικό ρεσιτάλ χυδαιότητας απέναντι στο Μανώλη Γλέζο, λέγοντας του “τι έχεις κάνει στη ζωή σου”»!!!

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ:
http://seisaxthia.wordpress.com/2012/05/02/a%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%8C%CE%B2%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9/

Επιστροφή στην κορυφή
Νικόδημος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 03, 2012 8:12 am    Θέμα δημοσίευσης: Και η ιλαροτραγωδία του ΕΠΑΜ συνεχίζεται... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και η ιλαροτραγωδία του Καζάκη συνεχίζεται....

Μας "πληροφορεί" λοιπόν ο Καζάκης ότι ο Καμμένος του τα "έσκασε" προκειμένου να συνεργαστούν...Συγκεκριμένα:


2/5/2012
17:04
Αποκάλυψη που έκανε την Κυριακή ο οικονομολόγος και επικεφαλής της εκλογικής κίνησης ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης προκαλεί νέο πονοκέφαλο στον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με τον κ. Καζάκη (σ.σ. μιλώντας στον «Κρήτη tv»), ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του πρότεινε να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος και, παράλληλα, να χρηματοδοτηθεί το ΕΠΑΜ ώστε να στηριχθεί εκλογικά ως κίνηση.

Διευκρίνισε δε, ότι αυτή η χρηματοδότηση θα ήταν «ιδιωτική χορηγία» από τον ίδιον τον κ. Καμμένο. Πρόσθεσε ότι η δική του απάντηση ήταν, φυσικά, αρνητική.

Μ. Μάνη

Πηγή: www.capital.gr
http://www.capital.gr/News.asp?id=1487334


Αλήθεια, πόσον καιρό χρειάστηκε ο Καζάκης από τότε που έκλεισαν τα ψηφοδέλτια για να καταλάβει το "ανήθικον" της πρότασης του Καμμένου; Για τον τελευταίο δε, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά στο παρόν ιστολόγιο, δεν χρειάζεται να προστεθεί κάτι...αλλά για τον Καζάκη θα πούμε απλά ότι και η πολιτική σπέκουλα έχει τα όριά της...

Ένα είναι σίγουρο...σ' αυτές τις εκλογές δεν θα βαρεθούμε να βλέπουμε τα αποστήματα του συστήματος να σπάνε το ένα μετά το άλλο...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 03, 2012 10:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καζάκης: Το απόστημα της διαπλοκής έσπασε…



Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Καζάκης, από το ΠΟΥΘΕΝΑ (πριν ενάμιση περίπου χρόνο), αποκαλύψαμε, αναλυτικά, την ευτέλεια του τυχοδιωκτισμού του και των κίβδηλων πολιτικών αντιλήψεων και πρακτικών του, καθώς και την ψυχολογία του: Την ψυχολογία του εξαιρετικά επικίνδυνου, εγωπαθούς και αδίστακτου εκείνου ανθρώπου που διψάει, μέχρι τρέλας, για δύναμη και εξουσία.

Σήμερα ο Καμποτίνος αυτός αυτό-γελοιοποιείται:
Ομολογεί δημόσια τα νταλαβέρια που είχε με τον Καμμένο και ότι του έγινε πρόταση από τον επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»: «να πάρει το ΕΠ.ΑΜ. όσα λεφτά θέλετε για να μπορέσει να έχει τη δυνατότητα εκλογικής καθόδου ή στήριξης».

Διαβάστε εδώ:
www.capital.gr
http://www.capital.gr/News.asp?id=1487334

Ο Καμμένος του απάντησε ως εξής (sic):

«το non paper τής Ν.Δ. Και ο βίος του στήν Goldman Sachs, οι ύβρεις του κατά του Μίκη Θοδωράκη είναι η απάντηση».

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ:
http://unconventionalnews.eu/poltiki/331-kazakis-glezos.html

Γίνεται ορατό το είδος των πολιτικών τους «επιχειρημάτων», δύο «εθνοσωτήρων» που πριν από λίγο καιρό συζητούσαν (κατά ομολογία τους) «συνεργασία» για να μας …σώσουν!!!

Οι άνθρωποι των μηχανισμών και της διαπλοκής στερούνται πολιτικών επιχειρημάτων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κάθε τυχοδιώκτη και πολιτικό τσαρλατάνο.


Αυτό απαστράπτει ιδιαίτερα στην τωρινή σύγκρουση Καζάκη-Καμμένου. Ότι, δηλαδή, αποτελούν καιροσκοπικά και τυχοδιωκτικά κατασκευάσματα εκλογικής εμπορίας και χειραγώγησης της λαϊκής αγανάκτησης, κατασκευάσματα τα οποία κάτω από τις πιέσεις των προεκλογικών ψυχώσεων αλληλοκατηγορούνται, εξίσου τυχοδιωκτικά: Δίχως την ελάχιστη πολιτική αντιπαράθεση, δίχως αρχές και αξίες…
Η καιροσκοπική τους «μείξη» κάπου «χάλασε», κάπου δεν τα «βρήκαν» ή κάπου οι δυνάμεις της διαπλοκής τους άλλαξαν ρότα (μπορεί να υποθέσουμε πολλά) και έτσι βγήκε στην επιφάνεια ο οχετός…


Αυτό προφανώς το «άδειασμα» του Καζάκη τον οδήγησε στη φρενοβλάβεια της αυτό-γελοιοποίησής του: Να ομολογεί τις διαπλοκές του με τον Καμμένο και τις προτάσεις χρηματιστικής συναλλαγής!!!

Το χειρότερο.
Να θυμάται και να καταγγέλλει ΣΗΜΕΡΑ τις συναλλαγές, σήμερα που τον έθεσαν εκτός παιχνιδιού: Τέτοιο πολιτικό και ηθικό ανάστημα…

Βεβαίως η φρενοβλάβεια της αυτό-γελοιοποίησης του Καζάκη δεν σταματά εδώ.

Καταγγέλλει και έναν άλλο
(που μέχρι χθες συνομιλούσε μαζί του) για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» με τις σερβικές αρχές, τον Βιτάλη: Άλλον περιφερόμενο «εθνοσωτήρα»!!! O Bιτάλης τον παραπέμπει στη δικαιοσύνη για συκοφαντία.

Τέτοιος «συνωστισμός» τυχοδιωκτών και «εθνοσωτήρων» δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…

Και η κατρακύλα δεν έχει πάτο. Διαβάστε το σχόλιό μας:
«Καζάκης: Ιλαροτραγωδίες χωρίς όρια…»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=29115#29115

Πολύ εύστοχα ένας αναγνώστης μας επισημαίνει:

«Ένα είναι σίγουρο...σ' αυτές τις εκλογές δεν θα βαρεθούμε να βλέπουμε τα αποστήματα του συστήματος να σπάνε το ένα μετά το άλλο...»


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ανωνυμος Ελλην
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 23, 2012 8:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ανωνυμος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.ashtonhar.blogspot.com/2012/05/blog-post_23.html
Tελειωνει βουλιαζοντας στην λασπη...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες