Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το «όπλο» της προβοκάτσιας εναντίον της λαϊκής οργής

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2012 11:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Το «όπλο» της προβοκάτσιας εναντίον της λαϊκής οργής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το «όπλο» της προβοκάτσιας εναντίον της λαϊκής οργής



Όταν ένα καθεστώς καταρρέει και η λαϊκή οργή αρχίζει να ξεχειλίζει, τότε ΑΜΕΣΑ, την πολιτική ασκούν οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας: Το κράτος, το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες.

Το μόνο «όπλο» που έχει απομείνει σήμερα εναντίον της λαϊκής ΟΡΓΗΣ για την καταρρέουσα κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα καταρρέοντα καθεστωτικά κόμματα είναι η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Ήδη προωθήθηκε στο ανάλογο υπουργείο (υπουργείο προβοκάτσιας) και ο κατάλληλος άνθρωπος, ο Χρυσοχοΐδης: Το πλέον καλοδουλεμένο, «λαδωμένο» και έμπειρο «γρανάζι» των τρομοκρατικών μηχανισμών προβοκάτσιας…

Ο Χρυσοχοΐδης, με την αυθάδεια του Αμερικανού υπηρέτη, το δήλωσε καθαρά:

«Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα…»
«…ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες επιχειρούν εν μέσω της κρίσης, εν μέσω του πανικού, εν μέσω της αγωνίας που υπάρχει στους πολίτες να εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις… Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι».


Στο χορό της προβοκάτσιας και ο «λαγός» του καθεστώτος και του παρακράτους, ο Καρατζαφέρης:

«Πώς θα πάμε σε εκλογές, πώς θα γίνει συγκέντρωση ανοιχτή, όταν ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να προπηλακίζει πότε με γιαούρτια, πότε με αυγά, αύριο με πέτρες και μεθαύριο με σφαίρες;».

Βεβαίως ο «λαγός» σηματοδότησε και κάτι ακόμα παραπέρα, την κατάργηση των παρελάσεων: Τον πάγιο και διακαή στόχο του ΣΥΝΟΛΟΥ των καθεστωτικών δυνάμεων από την εποχή ακόμα του Μητσοτάκη και Σημίτη.

Για κατάργηση των παρελάσεων έκανε λόγο ο Καρατζαφέρης, προσπάθεια, βεβαίως, που τη χρέωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην «αριστερά» και ΟΧΙ στο σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων και ιδιαίτερα στο κυβερνητικό, δωσίλογο οικοδόμημα των ανδρεικέλων, στην ευρω-χούντα και τα Μνημόνια που και ο ίδιος στήριξε με χέρια και με πόδια και συμμετείχε ενεργά, μέχρι χθες, στην παπαδήμια κυβέρνηση…

Ο Καρατζαφέρης είναι ο μοχθηρός και μακάβριος «λαγός» του παρακράτους. Τώρα προωθεί και ξαναζεσταίνει τις γνωστές, τρομοκρατικές σάλτσες της ψυχροπολεμικής προπαγάνδας των μυστικών υπηρεσιών εναντίον της Αριστεράς ΣΥΝΟΛΙΚΑ: Τις σάλτσες του «αριστερού κινδύνου» και του «κομμουνισμού»…

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα ίδια αχνάρια του «λαγού»-προβοκάτορα κινούνται και τα κόμματα της κατοχικής κυβέρνησης, ιδιαίτερα η ΝΔ, που ξαφνικά και αυτή (σιωπούσα τόσα χρόνια), ανακάλυψε τον «αριστερό κίνδυνο»!!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι αρχίζει να αναπτύσσεται από τα καθεστωτικά κόμματα του δωσιλογισμού, της ολοκληρωτικής μας λεηλασίας και καταστροφής, η «θεωρία των άκρων»:
Η γνωστή θεωρία των προβοκατσιών, του κράτους και του παρακράτους, εναντίον των λαών και των κινημάτων…

«Θεωρία» που ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ την παλλαϊκή, αλλά και παλιρροϊκή ΟΡΓΗ στο εξισωτικό και δόλιο τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών».

Ένα δόλιο τέχνασμα που από τη μια χρησιμοποιεί,
σαν ένα άκρο, κάποιες κατευθυνόμενες προβοκατόρικες ομάδες, κυρίως ακροδεξιάς κοπής ΚΑΙ από την άλλη το σύνολο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, λοιπόν: Προβοκάτσια εναντίον της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΡΩΜΑΛΕΑΣ λαϊκής οργής και προβοκάτσια εναντίον της Αριστεράς, κυρίως εναντίον της ΕΝΝΟΙΑΣ «Αριστερά» και των ανατρεπτικών σηματοδοτήσεών της: Της πολιτικής έκφρασης και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της λαϊκής οργής.

Σήμερα τα δωσίλογα ανδρείκελα δεν τολμούν να ξεμυτίσουν. Από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας χλευάζονται και λοιδορούνται. Αυτή η παλλαϊκή αγανάκτηση είναι το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν της δικής τους βαρβαρότητας και μοχθηρής κακουργίας τους εναντίον του λαού. Τα γιαουρτώματα αποτελούν το διαλεκτικό προϊόν αυτής της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΗΣ και ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Συνεπώς, δεν είναι μειοψηφική εκδήλωση. Εκφράζουν αυτές οι πράξεις το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, την καθολική και χειμαρρώδη λαϊκή ΟΡΓΗ.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τις δημοσκοπήσεις: τις καθεστωτικές δημοσκοπήσεις, τις δικές τους δόλιες δημοσκοπήσεις..

Το καθεστώς, οι «μπράβοι» του και οι «λαγοί» του, αυτό το ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ οργής εναντίον τους (το αποδεδειγμένο και από τις δημοσκοπήσεις τους) το εξατμίζουν, το αφανίζουν και το τυποποιούν στο προβοκατόρικό τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών».

Με βάση, λοιπόν, αυτό το τέχνασμα των «ακραίων μειοψηφιών» σχεδιάζουν και σκηνοθετούν τρομοκρατικές προβοκάτσιες για να κτυπήσουν το ΚΑΘΟΛΙΚΟ αίσθημα της λαϊκής οργής και κάθε απόπειρα να δοθεί στο ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ αυτό κίνημα της ΟΡΓΗΣ, πολιτική έκφραση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Το καθεστώς, τα κυβερνητικά ανδρείκελα του δωσιλογισμού και οι «μπράβοι» τους τρέμουν κυριολεκτικά αυτή την παλίρροια της λαϊκής αγανάκτησης που μέρα με την ημέρα γίνεται όλο και πιο ορμητικά σαρωτική. Ήδη, μόνο με εκατοντάδες κρανιοφόρους μπορούν να κυκλοφορήσουν. Σε λίγο δεν θα αρκούν ούτε αυτοί…

Έχουν πανικοβληθεί επίσης γιατί οι πολιτικές ΡΟΠΕΣ αυτής της οργής είναι προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν έχει σημασία το τι είναι οι ηγεσίες αυτών των κομμάτων. Δεν τους πανικοβάλλει αυτό. Τους πανικοβάλλουν οι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΡΟΠΕΣ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Η κίνηση του λαού προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ γενικά δρομολογεί διεργασίες και ζυμώσεις Αριστερές και ανατρεπτικές, γεννάει έμβρυα επαναστατικά και πυροδοτεί τη ναρκωμένη πολιτική σκέψη…

ΟΛΑ αυτά τρέμουν οι καθεστωτικές δυνάμεις, αλλά και οι ίδιες οι ηγεσίες των «αριστερών» κομμάτων. Γι αυτό εναγωνίως επιχειρούν να στήσουν αναχώματα και οδοφράγματα. Γι αυτό ανασύρθηκαν από τα σκουριασμένα οπλοστάσια αυτά τα περί «κομμουνιστικού κινδύνου» και «ακραίων μειοψηφιών»…

Η προβοκάτσια είναι το κυρίαρχο σήμερα όπλο τους.

Θα οργανωθούν και θα επιχειρηθούν πολλά επεισόδια τρομοκρατικών προβοκατσιών. Ήδη ο Χρυσοχοΐδης τα έχει προαναγγείλει…

ΤΙΠΟΤΑ, όμως, δεν τους σώζει. Τα παιχνίδια τους πλέον είναι γνωστά. Ο λαϊκός χείμαρρος της ΟΡΓΗΣ δεν αναχαιτίζεται με τίποτα. Το ίδιο δεν αναχαιτίζεται με τίποτα η σαπίλα και η κατάρρευσή τους…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 12, 2012 9:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αντίκρυ
http://www.antikry.com/2012/03/blog-post_1072.html


Κοίτα ποιοι μιλούν για βία!
γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ



Σε συναγερμό η κυβέρνηση και οι αρχές καταστολής εν όψει των εορτασμών της εθνικής επετείου, της 25ης Μαρτίου, έχουν επιδοθεί σε μια γιγαντιαία προσπάθεια οργάνωσης για την πρόληψη και καταστολή των αναμενόμενων δίκαιων αντιδράσεων διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας αγανακτισμένων πολιτών.

Με πρόφαση την πρόληψη «βίαιων» επεισοδίων
οι κυβερνώντες οργανώνουν αστυνομικό κράτος και παρακράτος προκειμένου να αποτρέψουν τις δίκαιες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις οργής δημοκρατικών πολιτών οι οποίοι αντιπαλεύουν την συστημική βία, τις νεοφιλελεύθερες ορδές ξένων και ντόπιων που βιάζουν καθημερινά τον πολίτη.

Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες στιγματίζουν ένα σύστημα εξουσίας που βίαια φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία, βίαια έκοψε και κόβει μισθούς και συντάξεις, βίαια διέλυσε την ελληνική οικογένεια, βίαια αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό, βίαια καταλύουν το σύνταγμα και τις λαϊκές κατακτήσεις με πρόσχημα μια «νέα δημοσιονομική πολιτική»


Ακόμα βίαια επιβάλουν την εσωτερική υποτίμηση που υπαγορεύουν οι δανειστές μας, βίαια βάζουν λουκέτα σε επιχειρήσεις, βίαια σπρώχνουν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας, βίαια στερούν την νεολαία μας από το δικαίωμα στην απασχόληση σπρώχνοντας τους νέους σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα και στην ανασφάλιστη μερική απασχόληση.

Οι «μεταρρυθμίσεις» τους γκρεμίζουν βίαια τις ελάχιστες δομές του κοινωνικού κράτους, στερούν από τον λαό την πρόνοια, την περίθαλψη, την φαρμακευτική αγωγή. Διαλύουν την εκπαίδευση, καταργώντας σχολεία, και στερώντας τους μαθητές από τα βιβλία και εκπαιδευτικούς.

Με βία ποδοπατούν την εθνική μας αξιοπρέπεια, μεθοδεύοντας το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου σε ξενόφερτους τοκογλύφους, στο όνομα κάποιων δήθεν «αναπτυξιακών επενδύσεων»



Τέλος με πρωτοφανή βαρβαρότητα οι κατασταλτικοί μηχανισμοί με εντολές της πολιτικής ηγεσίας, επέδραμαν κατά την τελευταία μνημονιακή περίοδο σε ειρηνικές διαμαρτυρίες, δημοκρατικές συγκεντρώσεις και μαζώξεις αγανακτισμένων πολιτών ασκώντας πρωτοφανή βιαιότητα σε αθώους πολίτες.

Δεν νομιμοποιούνται οι εθνικοί βιαστές των μνημονιακών κομμάτων της συγκυβέρνησης, που αφήνουν στο διάβα στάχτες, αποκαΐδια, το ίδιο το κουφάρι μιας άψυχης πατρίδας, να μιλούν για «βίαιες ενέργειες» των Ελλήνων αγανακτισμένων, των θυμωμένων, των προδομένων.

Δίκαια η αγανάκτηση των μαθητών που φασκελώνουν, των πολιτών που γιαουρτώνουν και των ένστολων που διαμαρτύρονται.

Δίκαιες οι αντιδράσεις απέναντι στο ανήθικο, ανάλγητο, τυραννικό και δουλικό πολιτικό κατεστημένο που αντισυνταγματικά οδηγεί την πατρίδα στην ολοκληρωτική καταστροφή της. Τον αφανισμό.

Εάν οι κυβερνώντες θέλουν να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες και τον χλευασμό της ελληνικής κοινωνίας, των πολιτών, μαθητών και ένστολων, μια είναι η λύση, να εξαφανισθούν από προσώπου γης μένοντας κλειδαμπαρωμένοι στους ασφαλείς τοίχους των παλατιών τους, μακριά από την κοινωνία που βίασαν και συνεχίζουν να βιάζουν, εκεί με την φύλαξη των δεκάδων «φουσκωτών» που διαθέτουν θα νοιώθουν ασφαλείς!

Ας σταματήσουν επιτέλους να προκαλούν τα εκατομμύρια των θυμάτων τους! Είναι οξύμωρο οι εθνικοί βιαστές να καταγγέλλουν την δικαιολογημένη λαϊκή οργή της κοινωνίας.

Δεν νομιμοποιούνται οι βιαστές να ομιλούν για βία!

Όταν λείπει η ντροπή περισσεύει το θράσος...

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 13, 2012 8:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Νταλάρας συμβολίζει τη δημοκρατία; Έχασε την «ψυχραιμία» του και ο Μίκης…
Από City-press
http://citypress-gr.blogspot.com/2012/03/25.html




Περί "τραμπούκων", "προβοκατόρων" και 25ης Μαρτίου
Του Μίκη Θεοδωράκη

Είδα και άκουσα στο βραδινό δελτίο της ΝΕΤ τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Καψή να προσπαθεί να εξομοιώσει τους τραμπούκους του παρακράτους της Δεξιάς που δολοφόνησαν τον Λαμπράκη με τα σημερινά θύματα της αντεθνικής, αντικοινωνικής και αντιλαϊκής πολιτικής της ξένης Τρόικα και της ντόπιας Κυβέρνησης που προσπαθούν να διαδηλώσουν την αγανάκτησή τους.

Ώστε οι κύριοι Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Νταλάρας και Παπουτσής είναι οι σημερινοί...
Μπελογιάννης, Σαράφης, Λαμπράκης και Πέτρουλας
και όλο αυτό το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι, οι δεκάδες χιλιάδες που έχασαν τις δουλειές τους κι άλλοι τόσοι που θα είναι από δω και στο εξής αναγκασμένοι να ζουν με 200 ως 500 Ευρώ το μήνα, οι νέοι επιστήμονες που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, οι καταστηματάρχες και οι υπάλληλοι των κλεισμένων μαγαζιών και οι ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι των 4.500 επιχειρήσεων που έβαλαν λουκέτο, όλοι αυτοί που η πολιτική σας, κ. Καψή, τους οδήγησε στο τελευταίο σκαλί του πόνου, της απελπισίας, της απόγνωσης και της οργής είναι οι σημερινοί τραμπούκοι ενός αόρατου παρακράτους.

απλώς αντί να κρατούν μαχαίρια, πιστόλια και σιδηρολοστούς χρησιμοποιούν τα ...θανατηφόρα γιαούρτια για να εξοντώσουν τους σύγχρονους εθνικούς ήρωες Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και διακεκριμένους οπαδούς μιας ουσιαστικά και τυπικά παράνομης κυβερνητικής εξουσίας που έχει καταντήσει προ πολλού άβουλο όργανο-μαριονέτα στα χέρια των κυρίων Μέρκελ, Σόιμπλε, Τόμσεν και Ράιχεμπαχ.

Μας είπατε, κ. Καψή, ότι ο κ. Νταλάρας συμβολίζει σήμερα τη Δημοκρατία κι έτσι καταλάβαμε το κρυφό νόημα αυτών των περίφημων συναυλιών που τόσο υπερβολικά προβάλλονται από τα ΜΜΕ που ελέγχετε, στις οποίες ένας προβεβλημένος και αγαπητός από το πλατύ κοινό τραγουδιστής προσπαθεί να αναδειχθεί σε θύμα στο βωμό της Δημοκρατίας που απειλείται από όλους εμάς τους «απ' έξω», που με τόση αφέλεια προσπαθείτε να μας κάνετε με το ζόρι «παρακρατικούς».

Ξεχνώντας ότι πριν λίγες μέρες εσείς οι ... «δημοκράτες» δεν διστάσατε να εκσφενδονίσετε όχι αυγουλάκια και γιαούρτια αλλά βόμβες δακρυγόνων με στόχο τα κεφάλια μας και να μας ψεκάσετε με χημικά που αποδεδειγμένα ιατρικά καταστρέφουν ένα από τα πιο ζωτικά όργανα του ανθρώπου, τους βρόγχους. Στα κεφάλια διαδηλωτών που δεν έκαναν τίποτα άλλο πέραν του να φωνάζουν συνθήματα.

Θα έπρεπε να σας είχαμε κάνει (σε όλη την Κυβέρνηση) μήνυση για απόπειρα δολοφονίας, όμως προσωπικά δεν καταδέχομαι να έχω καμμιά σχέση μαζί σας, ούτε του κατηγόρου. Και ξέρετε γιατί; Γιατί εγώ έμαθα να πιστεύω και να υπερασπίζομαι ακόμα και με τη ζωή μου την Εθνική μας Ανεξαρτησία, που εσείς την πουλήσατε στους ξένους για μια χούφτα αργύρια.

Αλήθεια, με τι πρόσωπα θα πάτε να τιμήσετε τους ήρωες του '21 που θυσιάστηκαν για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, όταν έχετε παραδώσει -γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία μας- αυτή την Ανεξαρτησία στους ξένους, βάζοντας οικειοθελώς τον ελληνικό λαό κάτω από τον ζυγό των ανελέητων ξένων τοκογλύφων;

ΟΧΙ ! Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει σε σας! Δεν έχετε το δικαίωμα να μολύνετε με την παρουσία σας τη μνήμη όλων αυτών που θυσιάστηκαν για την Τιμή της Πατρίδας που εσείς ποδοπατήσατε.

Η 25η Μαρτίου ανήκει στον Ελληνικό Λαό. Σε κείνους που ακόμα και σήμερα αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Χώρας, τα δικαιώματα των εργαζομένων και την πίστη στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Λαού μας,. Του Ελληνικού Λαού που είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, φτάνει να μπορέσει να απαλλαγεί από τις δαγκάνες των νέο-Ναζί της Ευρώπης, οι οποίοι με τη συνεργασία ανθρώπων μειωμένης εθνικής ευθύνης τον έχουν δέσει σήμερα χειροπόδαρα προσπαθώντας να τον αχρηστεύσουν.

Αλλά αυτό δεν θα το πετύχουν!


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες