Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Στρατιωτικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 25, 2012 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Στρατιωτικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στρατιωτικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ



Είναι γνωστή πλέον η πλανητική στρατηγική της «μετάλλαξης» του ελληνικού στρατού σε προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ, γενικότερα η στρατηγική της μετατροπής του ελληνικού κράτους σε προτεκτοράτο της Νέας Τάξης.

Είναι γνωστό, επίσης, ότι η ευρω-χούντα θωρακίζεται με την κατασκευή μηχανισμών καταστολής και με στρατιωτικές ταξιαρχίες για το πνίξιμο των λαϊκών εξεγέρσεων.

Για τη συγκρότηση, συστηματοποίηση και ενεργοποίηση αυτών των μηχανισμών τρομοκρατίας και καταστολής διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6019

Τον περασμένο Αύγουστο έγινε και νόμος του κράτους η ΥΠΟΤΑΓΗ του ελληνικού στρατού στο «Συντονιστικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ» (NSCC).

Το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., σαν «Μνημόνιο κατανόησης» της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Πυρήνα και κορμό των NSCC, αποτελούν οι αμερικανικές Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων!!!!!

Η κεντρική θέση αυτού του «Μνημονίου κατανόησης» είναι τούτη: ως «έθνος - πλαίσιο» του NSCC ορίζονται οι ΗΠΑ.

Σκοπός: Η άμεση σύνδεση των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων με τις δυνάμεις των ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ.

Στόχος αυτών των «ειδικών επιχειρήσεων» είναι οι «ασύμμετρες απειλές», η στοχοποίηση των λαών, η καταστολή των λαϊκών εξεγέρσεων, η εκπαίδευση «εθελοντών» (παρακρατικών στρατών), η χαλύβδινη θωράκιση των καθεστώτων…

ΣΗΜΕΡΑ επιτείνεται στην Ελλάδα και εντατικοποιείται η οικοδόμηση ενός δικτύου στρατιωτικών και παραστρατιωτικών δυνάμεων υπό την αιγίδα του πλανητικού «έθνους-κράτους» («αυτό της Νέα Τάξης): Τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ!!!

Πολύ αποκαλυπτικό και λεπτομερειακό είναι το ρεπορτάζ του σημερινού «Ριζοσπάστη»:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6716282&publDate=25/2/2012

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων και τούτο: «Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη δυνατότητα συμμετοχής και μη ΝΑΤΟικών χωρών, καθώς και διεθνών οργανισμών, αλλά και μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), “οι οποίες συμμετέχουν σε δραστηριότητες του ΝΑΤΟ ή σε ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις της NSCC”».

Εδώ ανοικτά ομολογείται και νομιμοποιείται «η συνεργασία με πράκτορες, παρακρατικές δυνάμεις, αλλά και εταιρείες ιδιωτικών μισθοφορικών στρατών «παροχής πολεμικών υπηρεσιών», όπως ήδη γίνεται στον πόλεμο του Ιράκ…».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το κεφάλαιο: «Σεμινάριο για παραστριωτικούς»:

«Το παραπάνω πλαίσιο έρχεται να «κουμπώσει» με την ενεργοποίηση διαφόρων παραστρατιωτικών ομάδων που φέρουν τη σφραγίδα των «Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», η συνδρομή των οποίων άλλωστε θεσμοθετείται μέσω του παραπάνω μνημονίου περί συμμετοχής της Ελλάδας στο «Συντονιστικό Κέντρο Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ (NSCC)»».

Πολλά τέτοια «σεμινάρια γίνονται στην Ελλάδα με τους κουκουλοφόρους, τους αλλοδαπούς μισθοφόρους, τις επιδοτούμενες «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, καθώς και με το πλήθος των προβοκατόρων, των «τρομοκρατών» και των εμπρηστικών «συμμοριών»…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 25, 2012 10:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εκρηκτικός μηχανισμός στο Μετρό: Προμήνυμα δολοφονικών προβοκατσιών…



Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι από το πρωινό μας άρθρο «Στρατιωτικές και παραστρατιωτικές δυνάμεις ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ» και βρεθήκαμε μπροστά σε μια μακάβρια απόπειρα δολοφονικής προβοκάτσιας: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στον τερματικό σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω.

Τα δελτία ειδήσεων των καθεστωτικών καναλιών, ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το υποβάθμισαν σκανδαλωδώς: Το περάσανε στα ψιλά ή το παρασιώπησαν εντελώς…

Το ίδιο και η αστυνομία των ανδρεικέλων και του Παπουτσή…

Εάν είναι δυνατόν εκρηκτικός μηχανισμός σε Μετρό, μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, που σημαίνει, αν πετύχαινε το «εγχείρημα», μαζική δολοφονία αθώων ανθρώπων, να παρασιωπάται και να υποβαθμίζεται με τόσο προκλητικό και αυθάδη τρόπο από την κυβέρνηση, τα κόμματα, την αστυνομία και τα ΜΜΕ…

Και μόνο αυτή η δραματική υποβάθμιση του συμβάντος και η «ενορχηστρωμένη» σιωπή αποκαλύπτει το ΥΠΟΠΤΟ του «εγχειρήματος».

Δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί το προπαγανδιστικό υλικό που, πάλι ενορχηστρωμένα, θα πλασαριστεί…

Αυτή η «επιχείρηση» στο Μετρό, έστω και αν απέτυχε (προσχεδιασμένα ή κατά σύμπτωση), σηματοδοτεί ένα νέο ΑΙΜΑΤΗΡΟ κύκλο παρακρατικών προβοκατσιών: Είναι το προανάκρουσμα δολοφονικών προβοκατσιών για την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδιασμών των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), των παρακρατικών μηχανισμών τους και των μυστικών τους υπηρεσιών.

Είναι ένα προανάκρουσμα
για το τι μέσα και πόσο δολοφονικά και αδίστακτα θα χρησιμοποιήσουν τα επιτελεία της Νέας Τάξης εναντίον της κοχλάζουσας λαϊκής ΟΡΓΗΣ, προωθώντας τις ανοικτές δικτατορικές εκτροπές που απεργάζονται για τη διάσωση του καταρρέοντος καθεστώτος…

Οι δολοφονικές προβοκάτσιες είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε σάπιου καθεστώτος, το έσχατο «όπλο» του…

Το «εγχείρημα» αυτό στο Μετρό σηματοδοτεί τον πανικό της κατάρρευσης του κατοχικού καθεστώτος που ζούμε και τους επιθανάτιους σπασμούς του.

Σηματοδοτεί επίσης και τούτο: Ότι αυτό το καθεστώς θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον και κάθε αιματηρή προβοκάτσια προκειμένου να διασωθεί από την ΟΡΓΗ της κοινωνίας.

Οι δήμιοι και οι ληστές είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ…

Και είναι αυτός ο δολοφονικός κυνισμός τους που θα βάλει το φυτίλι στα εκρηκτικά αποθέματα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και θα την «εξαναγκάσει» να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ και να ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ ανάλογα…

Τίποτα δεν μπορεί να σώσει αυτό το καθεστώς και τα ανδρείκελά του…

Από τη στιγμή που οι παρακρατικοί του μηχανισμοί και οι μυστικές υπηρεσίες αναλαμβάνουν πολιτική δράση (προβοκάτσιες) για να το διασώσουν, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ υπογράφουν τη ληξιαρχική πράξη της τελεσίδικης καταδίκης του και κατάρρευσης…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες