Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Μ. Παπαϊωάννου: Η αυθάδεια της φαιάς υπαλληλοκρατίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 02, 2011 9:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μ. Παπαϊωάννου: Η αυθάδεια της φαιάς υπαλληλοκρατίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: Η αυθάδεια της φαιάς πασοκικής υπαλληλοκρατίας



Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είναι από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς τύπους της «Ρασπούτνιας καμαρίλας» του πασοκικού κράτους και παρακράτους: Πολιτικός χαμαιλέοντας, τυχάρπαστος, θεατρίνος του λαϊκιστικού μελοδράματος, υστερικός της πασοκικής ανοησίας και προπάντων αυθάδης σατραπίσκος του καθεστωτικού δωσιλογισμού.

Ο «πολιτικός υπόκοσμος» του πασικικού καθεστωτικού παρασιτισμού, έχοντας απολέσει κάθε πολιτική συστολή και ενοχή, επιχειρεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με τη μηδαμινότητά του, με το κιτς του λαϊκιστικού μελοδράματος και την κακουργία της στραταρχικής αυθάδειας.

Ο Παπαϊωάννου, μόλις ανέλαβε «καθήκοντα» στο παρασιτικό καθεστώς της κυβέρνησης των ανδρεικέλων άρχισε το «γεύμα» με το μελόδραμα της πασοκικής υποκρισίας: «Πεθαίνει ο τουρισμός μιας πόλης και το εμπόριό της… «Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας. Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει»!!!

Διαβάστε το άρθρο: «Οι Ρασπούτιν της κυβερνητικής κλίκας».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5817

Τώρα μας σερβίρει το «κύριο πιάτο»: την αυθάδεια των απειλών της πασοκικής, κυβερνητικής κακουργίας.

Δήλωσε για τους ταξιτζήδες στο ραδιοφωνικό σταθμό Real:

«Ουσιαστικά κάποιοι θέλουν να καταλύσουν τη δημοκρατική εξέλιξη της χώρας, την αναπτυξιακή της προσπάθεια, τη σταθεροποίηση της οικονομίας. Εγκληματίες, είναι το...λιγότερο»!!!

Φαίνεται ότι τα ανδρείκελα έχουν περιέλθει σε τέτοιο πανικό και παραληρούν, τόσο ανόητα, που προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη και του τελευταίου αφελή Έλληνα, πολλαπλασιάζοντας την ΟΡΓΗ του από την ΑΗΔΙΑ…

Εδώ έχουν καταλύσει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και τα τελευταία ψήγματα της δημοκρατίας, η χώρα είναι υπό δικτατορική ΚΑΤΟΧΗ της διεθνούς μαφίας του χρήματος και στα τάρταρα της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, πάνω στην οποία ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ασυστόλως οι «αγορές» για τη διάσωση των τραπεζών, τα πάντα έχουν μπει στο σφυρί και ιδιωτικοποιούνται, η Ελλάδα γίνεται προτεκτοράτο των διεθνών αρπακτικών και δημίων και ο άθλιος λακές της δωσίλογης κυβέρνησης κατηγορεί, με δικτατορικό κομπασμό, τους ταξιτζήδες για «κατάλυση» της «δημοκρατικής εξέλιξης» και «αναπτυξιακής ανάπτυξης»!!!!

Τέτοια αλαλάζουσα ανοησία και τόσο ωμή και νοσηρή διαστροφή της πραγματικότητας…

Τα παράσιτα της εξουσίας, ιδιαίτερα όταν έχουν φτάσει στα έσχατα φρενοβλαβή όριά τους, ΘΕΩΡΟΥΝ, κατά ένα τρόπο αδίσταχτο, κ ανενδοίαστο και προκλητικό, την κοινωνία και το ΛΑΟ της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τους.

ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ τα δικά τους, ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ, παρασιτικά συμφέροντα με τα «εθνικά συμφέροντα», τη δική τους ΣΩΤΗΡΙΑ και ΑΣΥΔΟΣΙΑ με τη «δημοκρατική εξέλιξη και οικονομική ανάπτυξη», τη ΔΙΚΗ τους ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ με τη «νομιμότητα».


«Συντεχνίες» είναι τα εργατικά και λαϊκά στρώματα ΟΤΑΝ διεκδικούν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ…

ΣΗΜΕΡΑ που όλη η ελληνική κοινωνία (και όχι μόνο οι ταξιτζήδες) έχει ξεσηκωθεί εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από τη ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ της κυβερνητικής καμαρίλας ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!

Ο ελληνικός λαός από πηγή της εξουσίας στιγματίζεται σαν «πηγή» παρανομίας και κατάλυσης της «δημοκρατίας» και της «ανάπτυξης» της χώρας.

Κάθε λαϊκός αγώνας εναντίον των ανδρεικέλων σφαγέων χαρακτηρίζεται σαν «ασέβεια» προς τη χώρα, σαν «δυσφήμιση» της χώρας:
Τέτοια πασοκική κακουργία και ξεδιαντροπιά.

Η διαστροφική μοχθηρία της κυβέρνησης των ανδρεικέλων έχει ξεπεράσει και τα δόγματα των Λουδοβίκων.

Αυτοί κήρυτταν: «Το κράτος είμαι εγώ»!

Τα πασοκικά ανδρείκελα και τα παράσιτά τους διακηρύσσουν: «ΟΧΙ μόνο το κράτος, αλλά και η κοινωνία, το έθνος και ο λαός είμαι ΕΓΩ»!!!!

Το τέλος των κυβερνητικών ανδρεικέλων θα είναι χειρότερο από αυτό των Λουδοβίκων…

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 03, 2011 12:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μ. Παπαϊωάννου: Νέοι βρυχηθμοί κατά των ιστολογίων



Ο Νέος σατραπίσκος του υπουργείου Δικαιοσύνης διεμήνυσε ότι θα προωθηθεί νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs.
Το διαβάσαμε εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/08/o-blogs.html

Είναι γνωστό ότι ένα καθεστώς που βρίσκεται σε αποσύνθεση δεν βρίσκει άλλο μέσον άμυνας από τις διώξεις, τα εδώλια, τις απειλές και την τρομοκρατία. Και μόνο αυτό αποδείχνει τη δραματική πολιτική και ηθική του κατάπτωση, τη σαθρότητά του και την καταθλιπτική αδυναμία του.

Οι φασιστικές πρακτικές
της λογοκρισίας, της φίμωσης των ιδεών και των τρομοκρατικών διώξεων των «ενοχλητικών», αποτελούν στρατηγικό στόχο κάθε καθεστώτος.

Για την κυβέρνηση των ανδρεικέλων ο «στόχος» αυτός παίρνει μορφές εξουσιαστικής παράνοιας: «Συμβόλαια θανάτου» που πρέπει να εκτελεστούν το ταχύτερο δυνατόν.

Το κατοχικό καθεστώς είναι τόσο σάπιο και τόσο κυνικά θηριώδες εναντίον του ελληνικού λαού που έχει άμεσα την ανάγκη να περάσει σιδερένιους κύκλους γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας, σαν κι αυτούς που περιτυλίγουν ένα σάπιο βαρέλι για να μη διαλυθεί.

Επιχειρούν, λοιπόν, οι υπάλληλοι των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), να θωρακίσουν τα εγκλήματά τους με τρομοκρατικά νομοθετήματα.

Να θυμίσουμε το προτεινόμενο τρομοθέτημα του Καστανίδη (του προγενέστερου υπουργού) το οποίο ανήγαγε το «ρατσισμό και την ξενοφοβία» σε ΚΕΝΤΡΙΚΗ δαιμονική απειλή!!!

Σήμερα, μετά το «Μανιφέστο» των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, το οποίο προβλήθηκε αφηνιασμένα, μέσω του τρομοκρατικού εγκλήματος των μυστικών υπηρεσιών στη Νορβηγία, ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ η μακάβρια πλευρά αυτού του τρομοθετήματος, αλλά και ο μεθοδευμένος ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ προώθησης τέτοιων αντιρατσιστικών «συμβολαίων θανάτου» ...

Για το τρομοθέτημα Καστανίδη διαβάστε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5422

Τώρα, ο διάδοχος του Καστανίδη, ο οποίος δεν διαθέτει ούτε την «γλυκύτητα» και την ευφυΐα του, ΒΡΥΧΑΤΑΙ (θυμάστε το έργο: «Το ποντίκι που βρυχάται») εναντίον του διαδικτύου!!!

Βλέπετε, η λαϊκή ΟΡΓΗ έχει πάρει παλιρροϊκές και εκρηκτικές διαστάσεις.

Η «πλουραλιστική» δικτατορική μονοφωνία έχει κλονιστεί θανάσιμα…


Η «επιδημία» των ιστοσελίδων,
παρΆ όλες τις παιδικές της ασθένειες, αποτυπώνει την πιεστική ανάγκη της φιμωμένης έκφρασης, τη ζωογόνο πνοή της κριτικής, της αποκάλυψης και της αποκαθήλωσης των ψεμάτων και των ακαθαρσιών του κατεστημένου οικοδομήματος.

Η φωνή των ιστολογίων, κραυγή και βοή του συμπιεσμένου και εξορισμένου κοινωνικού θυμού, κλονίζει συθέμελα το σαθρό οικοδόμημα της ψευτιάς και της βρωμιάς των ποικίλων εξουσιών.

Κυρίως, όμως, ξεγυμνώνει τους αυτοκράτορες: Τους πανίσχυρους προπαγανδιστικούς «κρουνούς» του καθεστώτος (ΜΜΕ) και όλο το γαγγραινώδες «σύστημα» της διαπλοκής τους, όλον αυτόν τον κόσμο της οικονομικής, δημοσιογραφικής και πνευματικής αυθάδειας και σαπίλας.

Επεξεργάζεται, λοιπόν, η κατοχική κυβέρνηση, τρόπους, μεθόδους και νομοθετήματα, αλλά και τα «άλλοθι» και τα «ερείσματα» για μια ολομέτωπη και συνολική επίθεση κατά των ιστολογίων.

Εδώ και πολύ καιρό οι «νταβάδες» και ο κόσμος τους προετοιμάζουν το έδαφος για τη φίμωση, την τρομοκρατία και τη δίωξη των μπλογκ.

Η κυβέρνηση αυτή, πριν καταρρεύσει, πρέπει να εκτελέσει και αυτό το «συμβόλαιο»…

Ο κλήρος έπεσε στο σατραπίσκο Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος μέσα στην έπαρση της βλακώδους αλαζονείας του, πιστεύει ότι οι κοινωνίες μπορεί να καθίσουν πάνω σε ξιφολόγχες…

Δεν έχουν διδαχτεί οι άμοιροι τίποτα από την Ιστορία…

Το ποτάμι της λαϊκής ΟΡΓΗΣ δεν γυρίζει πίσω…


Η λαϊκή ευρηματικότητα και η σοφία δεν «κλειδώνονται», ούτε είναι υπολογίσιμα «στοιχεία» από τους τεχνοκράτες της εξουσίας.

Με τέτοια μέτρα δίωξης, τρομοκρατίας και φίμωσης σκάβουν οι ίδιοι το λάκκο τους. Ακριβέστερα επιταχύνουν το θάψιμό τους, γιατί ο λάκκος τους έχει σκαφτεί…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 03, 2011 10:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Μαστουρώνουν» την ελληνική κοινωνία για να καταστρέψουν το μυαλό και την ψυχή…


ΦΩΤΟ: ΑΣΗΜΩΝΗ


Η κυβέρνηση των εκτελεστών της Ελλάδας και του λαού της, έριξε στον λυσσαλέο της πόλεμο εναντίον τους και τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου βγάζει, εν ριπή οφθαλμού, τα νομοθετήματα των νεοταξικών σχεδιασμών.

ΤΩΡΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

Αποποινικοποιεί τη χρήση των ναρκωτικών και μετατρέπει την ΚΑΤΟΧΗ και ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ για προσωπική χρήση σε ΠΤΑΙΣΜΑ.

Διαβάστε για το νομοσχέδιο του υπουργού ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_5980.html

Γίνεται αντιληπτό, ακόμα και στους αγουροξυπνημένους πολιτικά, ότι ο κεντρικός στόχος είναι η νεολαία, ιδιαίτερα η ανήσυχη και εξεγερμένη νεολαία: Αυτή τη νεολαία θέλει να «μαστουρώσει» και να ναρκώσει η κυβέρνηση της γενικής κατεδάφισης και ολική δηλητηρίασης της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση του αίσχους και της φρίκης, αφού έχει οδηγήσει τη νεολαία στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης, της ανίας, της ανασφάλειας και των κλονισμένων νεύρων, ΤΩΡΑ την «μπουκώνει» με ναρκωτικές ουσίας για να υπνωτίσει το μυαλό της, να αδρανοποιήσει τις αντιδράσεις της, τη ζωντάνιά της και το πνεύμα της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ της…

Είναι μια κυβέρνηση που στοχεύει απευθείας στο μυαλό, στην ψυχή και στο νευρικό σύστημα της εξεγερμένης νεολαίας…

Και το δολοφονικό της έργο το υλοποιεί χωρίς καμία συστολή, σαν τον πωρωμένο εγκληματία, και με νευρική βιασύνη ασυνήθιστη: Ο Σεπτέμβρης της προκαλεί ΤΡΟΜΟ…

Ό,τι και να κάνει δεν θα πετύχει τίποτα. Κανένα νομοθέτημα, κανένα δηλητήριο και κανένα τρομοκρατικό της όπλο δεν μπορούν πλέον να αναχαιτίσουν τη λάβα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και τη δική της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
μπαρμπα-Κώστας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 03, 2011 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Στης χούντας το αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μη ξυπνήσει"...
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 03, 2011 2:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Στης χούντας το αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μη ξυπνήσει"...

Σύμφωνοι, αλλά η Χούντα μεγάλωσε, έγινε παγκόσμια και τα "χασικλοτράγουδα" και τα τραγούδια της "πρέζας" έγιναν λαϊκά έργα Τέχνης, μάλιστα, μερικοί τα θεωρούν κλασσικά!

Οι παραγωγοί και προαγωγοί της "μαστούρας" ξύπνησαν και όπως μου έλεγε ένας εθισμένος, "όλοι οι διανοούμενοι, τα μεγάλα ονόματα με τη αναγνωρισιμότητα και τη διασημότητα, τραβούν τη δόση τους, εγώ γιατί να μην κάνω τό ίδιο;".

Νόμιζε, ο βλάξ, ότι θα γίνει κι αυτός διάσημος και αναγνωρίσιμος με το να αρχίσει το "νταλαβέρι" με χασίσια και άλλα παρεμφερή. Είχε άσχημη κατάληξη.

Πταίσμα λοιπόν τα ναρκωτικά, τα μαλακά, και ας βάλω στο γραμμόφωνο τη "Συννεφιασμένη Κυριακή", ίσως,το "Δυό πόρτες έχει η ζωή" ή ακόμη το αισθαντικότερο, αυτό που άδει την "Πλατεία Βάθης. Μου λείπει πάντως η εισπνοή, που θα με "ανεβάσει" και αλίμονο, θα μείνω γράφοντας πεζά πράγματα στα μπάζα του Διαδικτύου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 03, 2011 5:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χορτάσαμε παραμύθια (καταναλωτικού ιλίγγου)
Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ



Μεγάλη... εφεύρεση η επικοινωνιακή πολιτική. Χάρη σε αυτήν, χρόνια τώρα, οι κυβερνώντες βαφτίζουν το μαύρο άσπρο και τις άτακτες υποχωρήσεις, επιτυχίες.

Κάπως έτσι και οι τωρινοί πάνε τη χώρα από Μνημόνιο σε Μνημόνιο κι εμάς από βραχνά σε αδιέξοδο, μιλώντας, κάθε φορά, για μεγάλη νίκη.


ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ βέβαια και τα πρόθυμα παπαγαλάκια για να πάνε το γράμμα παρακάτω. Γιατί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, μπορεί να ξηλώθηκαν τα φουγάρα της βιομηχανίας, μπορεί να επιδοτήθηκε το ξερίζωμα των καλλιεργειών, μπορεί η λέξη ανάπτυξη να υπάρχει μόνο στους λόγους που εκφωνεί ο πρωθυπουργός, αλλά τα παπαγαλάκια αφθονούν.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ και η έκθεση του ΟΟΣΑ παρουσιάστηκε με τυμπανοκρουσίες και εύσημα για την κυβέρνηση που κατάφερε τη «μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή των τελευταίων 30 ετών».

ΤΕΤΟΙΕΣ εκθέσεις,
βέβαια, δεν καταγράφουν το πώς ζει σήμερα ο Ελληνας, πώς βλέπει το αύριο ή ορθότερα πόσο φοβάται τι θα του ξημερώσει και προσπερνούν διατεταγμένα ό,τι δημιουργεί προβλήματα στην ωραιοποιημένη εικόνα που θέλουν να δοθεί.

ΑΛΛΑ από πού κι ώς πού οι πανηγυρισμοί; Ολη η έκθεση του ΟΟΣΑ, μια έκθεση που συντάσσεται κατόπιν του Μεσοπρόθεσμου και του πρώτου Μνημονίου, τα οποία ψήφισε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της χώρας, είναι μια απαίτηση για νέα (πάλι!) μέτρα.

ΕΠΕΙΔΗ κατάλαβαν ότι εδώ ουδείς «αρμόδιος» διαπραγματεύεται και όλη τους η αποφασιστικότητα εξαντλείται στους ιθαγενείς, ήρθαν και αυτοί να ζητήσουν ό,τι δεν ζήτησαν οι προηγούμενοι. Για να έρθουν και οι... προηγούμενοι να ζητήσουν (πάλι!) σε ένα μήνα ό,τι δεν ζητούν αυτοί τώρα.

ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ και λίγα! Μόνο άρση μονιμότητας και μερική απασχόληση στο Δημόσιο, λουκέτα ή πώληση για τις ΔΕΚΟ και μαζικές μετατάξεις. Ενα Δημόσιο στο σφυρί και όσοι εργάζονται σε αυτό, υπό μετακίνηση ή προς απόλυση.

ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο αυτά. Θέλουν και γενίκευση της προσωρινής απασχόλησης και μισθούς... ανταγωνιστικότητας, δηλαδή κάτω ακόμη και από αυτές τις κουτσουρεμένες συλλογικές συμβάσεις. Αλλά και αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης και αποκρατικοποιήσεις τραπεζών και νέα... απελευθέρωση για δικηγόρους και φαρμακοποιούς.

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ. Η κατάσταση είναι για κλάματα. Αλλά ακόμη κι εμείς που πληρώσαμε και πληρώνουμε τα Μνημόνια, δεν μπορούμε παρά να χαμογελάσουμε όταν διαβάζουμε τέτοιες εκθέσεις.

ΓΙΑΤΙ κανείς εχέφρων δεν μπορεί να δεχτεί ότι το πρόβλημα της ανάπτυξης έγκειται, όπως φαίνεται να πιστεύουν οι... ειδικοί που έγραψαν την έκθεση του ΟΟΣΑ, στους δικηγόρους και τους φαρμακοποιούς!


ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ δηλαδή πολλαπλάσια φαρμακεία και αν οι φαρμακοποιοί μειώσουν το περιθώριο κέρδους τους, από πού κι ώς πού η Ελλάδα θα βρεθεί στην πλατιά λεωφόρο της ανάπτυξης;

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της Χαλιμάς. Απλώς, «κουκιά τρώνε, κουκιά μαρτυράνε». Γιατί το «θεωρώ σωστό ό,τι είναι ωφέλιμο για τις εταιρείες και τις αγορές» δεν ακούγεται και δεν είναι καλό.

ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=298904

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες