Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Νορβηγία: Η θερμή κλιμάκωση της παγκόσμιας κρίσης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 24, 2011 8:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Νορβηγία: Η θερμή κλιμάκωση της παγκόσμιας κρίσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νορβηγία: Η θερμή κλιμάκωση της παγκόσμιας κρίσης



Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου παγκόσμιου πολέμου, διαρκώς κλιμακούμενου.

Το παγκόσμιο πολεμικό πλέγμα είναι περίπλοκο και πολυεδρικό:
Η αιχμή του είναι το νομισματικό σύστημα, η εμπροσθοφυλακή του το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και η ΑΙΧΜΗ της θερμής κλιμάκωσής του: η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των διεθνών γκάνγκστερ.

Το αναλύουμε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5791

Ο πόλεμος είναι η ΔΙΕΞΟΔΟΣ του καπιταλιστικού ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ.

Ο ανοικτός και θερμός πόλεμος είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ με άλλα μέσα: Η αδιέξοδη ιμπεριαλιστική πολιτική με τρομοκρατικά και στρατιωτικά μέσα…

Το τρομοκρατικό κτύπημα της Νορβηγίας ανοίγει ένα από τα μέτωπα της θερμής, στρατιωτικής κλιμάκωσης του πολέμου.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται ξανά μπροστά στη ΦΡΙΚΗ ενός νέου κύκλου αίματος και θανάτου…

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός είναι αδίστακτος. Οι πωρωμένοι γκάνγκστερ της υφηλίου δεν θα διστάσουν να μετατρέψουν τον κόσμο σε στάχτες και καπνίζοντα ερείπια προκειμένου να διαφυλάξουν την παγκόσμια κυριαρχία τους και να διασωθούν από την κατάρρευση που τους απειλεί άμεσα.

Όταν καταρρέει μια ιμπεριαλιστική υπερδύναμη γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, όπως το λαβωμένο θηρίο…

Τα πετρέλαια της Νορβηγίας, το φυσικό της αέριο και οι στρατηγικές της συμφωνίες με τη Ρωσία (συνεταιριστική εξόρυξη των πετρελαίων της Αρκτικής), αποτελούν το στόχο της αμερικάνικης τρομοκρατικής επίθεσης και την κλιμάκωση του πολέμου σε «θερμά επεισόδια»…

Η κρίση κατάρρευσης του πλανητικού ιμπεριαλισμού οδηγεί την ανθρωπότητα σε μια νέα αιματηρή διάλυση, σε ένα νέο κύκλο εκμηδενιστικού βαράθρου…

Η Μόνη διέξοδος για την ανθρωπότητα είναι να ρίξουν οι λαοί τον ιμπεριαλισμό στα τάρταρα…

Διαβάστε ένα αρκετά κατατοπιστικό άρθρο από το «Έθνος»:


ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Παίρνει... φωτιά η Αρκτική





ΗΠΑ, Ρωσία, Νορβηγία, Καναδάς και Δανία ανταγωνίζονται για την εκμετάλλευση του υπόγειου θησαυρού. Πυκνώνουν τα σύννεφα "θερμού επεισοδίου"

Το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική πυροδοτεί διεθνή ανταγωνισμό για την εκμετάλλευση των τεράστιων αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που κρύβονται κάτω από τον πυθμένα του ωκεανού
Φωτιά παίρνει το διπλωματικό παιχνίδι μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας, Νορβηγίας, Καναδά και Δανίας για το ποιος θα εκμεταλλευτεί τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που κρύβονται κάτω από τον πυθμένα του Αρκτικού Ωκεανού, καθώς η Ρωσία μέσα στο 2012 ετοιμάζεται να ζητήσει από τον ΟΗΕ την επέκταση της υφαλοκρηπίδας της στην Αρκτική, ούτως ώστε να περιλαμβάνει τη μεσωκεάνια ράχη του Λομονόσοφ!

Η Ρωσία, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Σεργκέι Ιβανόφ, γνωστοποίησε προς όλες τις πλευρές ότι: "Την επόμενη χρονιά θα διαβιβάσουμε στην επιτροπή του ΟΗΕ ένα επιστημονικά αιτιολογημένο αίτημα για τη διεύρυνση των ορίων της υφαλοκρηπίδας μας στην Αρκτική".

Ο δρόμος για ένα "θερμό επεισόδιο" στην Αρκτική ξεκίνησε να στρώνεται με το λιώσιμο των πάγων της περιοχής τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, η οποία σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Την πιθανότητα μέσα στον επόμενο χρόνο να υπάρξει ένταση στην περιοχή αυξάνουν οι κινήσεις που έχουν γίνει από όλες τις πλευρές μετά τη συνάντηση σε επίπεδο υπουργών που είχε γίνει για το θέμα τον περασμένο Μάιο.

Η Ρωσία έχει ήδη σχεδιάσει τη δημιουργία ειδικών στρατιωτικών μονάδων που θα αναπτυχθούν στην Αρκτική για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα και τα σύνορα της χώρας τους σε περίπτωση ανάγκης και έχει εντείνει τις πυραυλικές δοκιμές στην περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ τον περασμένο Ιούνιο έστειλαν πυρηνικά υποβρύχια για περιπολία 241 χιλιόμετρα από τις ακτές της Αλάσκας. Η Νορβηγία από την πλευρά της έχει μεταφέρει τη μεγαλύτερή της βάση στην περιοχή όσο πιο κοντά στον Βορρά μπορεί.

Οι κινήσεις αυτές μάλλον κρίνονται δικαιολογημένες αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πετρελαιοβιομηχανίες υπολογίζουν ότι κάτω από τον Αρκτικό Ωκεανό υπάρχει κρυμμένο το 15% των ανεκμετάλλευτων υδρογονανθράκων του πλανήτη.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η Ρωσία βασίζει το αίτημά της στη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας του ΟΗΕ, συμφωνία την οποία οι ΗΠΑ δεν έχουν υπογράψει.

ΜΟΛΥΝΣΗ

Εγγραφο - κόλαφος της Εκτελεστικής Αρχής Υγείας και Ασφάλειας (HSE) για τις εξορύξεις πετρελαίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη βρετανική Γκάρντιαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στη Βόρεια Θάλασσα,
σημειώνεται μια σοβαρή διαρροή πετρελαίου από τις πλατφόρμες εξόρυξης κάθε εβδομάδα. Διαρροές τη διετία 2009-2010, σημειώθηκαν σε πλατφόρμες της Shell, της Total, της Maersk και της καναδικής Talisman. Η αποκάλυψη αυτή ίσως βάλει φρένο στις υπεράκτιες γεωτρήσεις στην Αρκτική.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63203150


Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 24, 2011 1:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αρουραίοι της αμερικανικής προπαγάνδας ανέλαβαν υπηρεσία…



Συνελήφθη(!!!) λοιπόν ο στυγερός «τρομοκράτης»: Είναι ο ¶ντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ.

Μάλιστα ομολόγησε ο ίδιος ότι πήρε μια βόμβα, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ(!!!), εκατοντάδων κιλών(!!!) και καθάρισε, εν ψυχρώ, δεκάδες άτομα και τραυμάτισε επίσης δεκάδες…

Το νέο «πορτρέτο» του δαίμονα «τρομοκράτη» διαφέρει ριζικά από τα χθεσινά πρότυπα του Μπιν Λάντεν. Η τρομοκρατία των αμερικανικών υπηρεσιών μακιγιάρεται, σήμερα, με τα χρώματα του «ρατσισμού»: το πανίσχυρο ιδεολόγημα της Νέας Τάξης…

Ο «τρομοκράτης» μας, λοιπόν, ήταν υστερικός «ρατσιστής» και φυσικά «ακροδεξιός»:
Ένας «ακροδεξιός ρατσιστής» που κήρυξε την «Επανάσταση» (!!!) εναντίον της παγκοσμιοποίησης (!!!) και μάλιστα στη …Νορβηγία!!!

Αλήθεια ΓΙΑΤΙ στη Νορβηγία!!!!!

Σηματοδοτεί η Νορβηγία κάποιο «κέντρο» της πλανητικής βαραβαρότητας;;;;


Το αμερικάνικο παραμύθι μπορεί να είναι για μωρά παιδιά και να απευθύνεται σε «αμερικανάκια», αλλά δεν είναι δίχως δόλο και σκοπιμότητα. Κατασκευάζει τη γνωστή εξίσωση: κάθε αντιιμπεριαλιστικός αγώνας και κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίον της Νέας Τάξης θα ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ και θα ταυτίζεται με την «ακροδεξιά» και το «ρατσισμό».

Στην Ελλάδα έχει δοκιμαστεί, επιτυχώς, η συνταγή…

Η Ελλάδα αποτελεί το δοκιμαστήριο των νεοταξικών συνταγών και σχεδιασμών: Όλων των σχεδιασμών του πλανητικού ιμπεριαλιστικού πολέμου…

Πάρτε για παράδειγμα και το ζήτημα της χρεοκοπίας. Πρώτα στην Ελλάδα δοκιμάζουν αυτό το θανατηφόρο «όπλο» του πολέμου εναντίον των λαών και κρατών της Υφηλίου: Η Ελλάδα είναι το πρώτο θύμα αυτού του «όπλου», δοκιμάζει το «όπλο» που θα χρησιμοποιηθεί αύριο εναντίον ΟΛΩΝ των λαών και των κρατών…

Η πλανητική, συνεπώς, τρομοκρατία παίρνει τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά των νέων ιδεολογημάτων: Μεταβαπτίζεται σε «ρατσιστική» και «ακροδεξιά»…

Ανάλογα είναι και τα πορτρέτα των «τρομοκρατών» που κατασκευάζουν: Σαν αυτό του ¶ντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ…

Και μάλιστα σε «πρόσωπα» που να κομπάζουν για τα κατορθώματά τους και στο διαδίκτυο!!!


Και οι προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστώτος παπαγαλίζουν τα αμερικάνικα παραμύθια για μωρούς και τις δόλιες, καραμπινάτες κατασκευές τους…

Πρωτοστατούν, με οργιώδη φρενίτιδα, οι γνωστοί αρουραίοι των υπονόμων, αυτών της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών…

Η «ζούγκλα» της «ενημέρωσης», η οποία έχει βαπτίσει τα «αριστερά» τρομοκρατικά κατασκευάσματα σε «Επαναστάτες» (17Ν-ΕΛΑ, Σέχτες και CIA), πάλι στην πρώτη γραμμή των αμερικάνικων «συνταγών».

Διαβάστε στα παρακάτω:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=353258&cid=5

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=353409&cid=5

Θα διαβάσουμε ακόμα πολλά σενάρια των γνωστών συνταγών και της υστερικής τρόμο-λαγνείας…


Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 24, 2011 10:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αρουραίοι της αμερικανικής προπαγάνδας ανέλαβαν υπηρεσία…

Θα το διατύπωνα διαφορετικά : Οι αρουραίοι ανέλαβαν υπηρεσία και άρχισαν να τρώγονται μεταξύ τους. Πάντα έτσι γίνεται. Τώρα μας βγήκε κι ένας μασόνος τρομοκράτης. Ήταν αναμενόμενο. Η δημοκρατική μασονία άρχισε το μαλλιοτράβηγμα με τη μοναρχική μασονία και όταν μαλώνουν οι ελέφαντες, όπως λένε, την πληρώνουν τα βατράχια.

Η σιωνιστική δημοκρατική μασονία αντίπαλη με τη μοναρχική αδελφή της και ο Θεός να μας λυπηθεί. Δεν λέω "να βάλει το χέρι του", διότι αν σκεφθούμε ότι όλα έγένοντο δια του "είπε", φαντασθείτε τι έχει να γίνει αν βάλει το χεράκι του.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 25, 2011 1:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα νέα «δολώματα» της τρομοκρατικής παραπληροφόρησης



Είναι να απορεί κανείς, μετά από τόσες πλούσιες πολιτικές εμπειρίες και τόσα «παθήματα», να εξακολουθούμε να δεχόμαστε αμάσητη την τροφή που μας προσφέρουν τα Μέσα της Μαζικής Εξαπάτησης και οι «πηγές» των «πληροφοριών» τους: Τα κέντρα της διεθνούς παραπληροφόρησης και οι μυστικές υπηρεσίες!!!

Αποφάνθηκαν, λοιπόν, για τον «τρομοκράτη» της Νορβηγίας: «Ψυχοπαθής μακελάρης» ο οποίος ενήργησε μόνος του, με μοναδικό κίνητρο τη ρατσιστική του παράνοια και την «ανωμαλία» του (ψυχοπάθεια).

Με το απλοϊκό αυτό ψυχαναλυτικό σχήμα ξοφλάμε με το πολιτικό ζήτημα. Το μεταθέτουμε στην ψυχοπάθεια του «ασθενούς», δηλαδή εξαφανίζουμε την πολιτική διερεύνηση, παρακάμπτοντας τούτο το βασικό: Η ψυχοπάθεια και η φρενοβλάβεια ενός χαρακτήρα δεν ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ το να αποτελεί όργανο και πιόνι των μηχανισμών της διεθνούς προβοκάτσιας και των μυστικών υπηρεσιών.

Το αντίθετο: Οι πράκτορες, οι κατασκευασμένοι τρομοκράτες και τα πιόνια των μυστικών υπηρεσιών, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, είναι διεστραμμένα και τυχοδιωκτικά άτομα, γεμάτα συμπλέγματα, ψυχολογικές ατέλειες και έντονα ψυχαναλυτικά νοσήματα…

Αλλά εδώ προκύπτει και ένα άλλο ουσιώδες ερώτημα: Ποιοι αποφάνθηκαν, ποιοι πρόβαλαν και κυκλοφόρησαν το απλό αυτό ψυχολογικό σχήμα του «ψυχασθενούς μακελάρη»; Τα δίκτυα της διεθνούς προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, οι διωκτικές αρχές, οι δίαυλοι «κυκλοφορίας» των «πληροφοριών» τους (ΜΜΕ), ιδιαίτερα οι ξεφωνημένες «πόρνες» τους: Τα γνωστά παπαγαλάκια των μυστικών υπηρεσιών…

Και εμείς καταπίνουμε αμάσητα το τι μας λένε τα γνωστά κέντρα, οι μηχανισμοί προπαγάνδας και τα δίκτυά τους, τα οποία έχουν αναγάγει την ψευτιά και την παραπληροφόρηση σε επιστήμη…


Βεβαίως δεν μένουν μόνο στο απλουστευτικό σχήμα του «ψυχασθενούς»: αυτό είναι απλώς ο ιμάντας αποπροσανατολισμού της σκέψης και επικάλυψης του πολιτικού ζητήματος.

Μας πετάνε και «συγκεκριμένα» δολώματα, το «τυράκι» εγκλωβισμού μας στη φάκα τους. Μας λένε, ότι ο ίδιος ομολόγησε, ότι ήταν «ΜΟΝΟΣ»(!!!), ότι ήταν «ρατσιστής», «ακροδεξιός», «μασόνος» κ.λπ, καθώς ότι είχε δημοσιεύσει και «Μανιφέστο», λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο, «μανιφέστο» για την «Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας» (δολοφονούμε εκατοντάδες ανθρώπους, στο σωρό, για την «ευρωπαϊκή ανεξαρτησία»)!!!!!

Πάλι τα καταπίνουμε αμάσητα και δεν αναρωτιόμαστε: ΠΟΙΟΙ τα λένε; Τα μόνο αποδεικτικά «στοιχεία» είναι αυτά που οι μηχανισμοί παραπληροφόρησης μας κομίζουν, οι αστυνομικές και ανακριτικές αρχές(!!!): Δηλαδή οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες….

Δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ πραγματικό αποδεικτικό στοιχείο πέραν των όσων μας «πασάρουν» οι μηχανισμοί παραπληροφόρησης. Και εμείς, σαν μιμητικές μαϊμούδες (υπάρχουν και οι έμμισθες) τους παίρνουμε στα σοβαρά και τα αποδεχόμαστε, δίχως να διατυπώνουμε, στο ελάχιστο, απλά ερωτηματικά…

Αλλά, ακόμα και αν όλα όσα μας «ταΐζουν» έχουν κάποιες δόσεις αλήθειας, πάλι αρνούμαστε να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί πολιτικά και ικανοποιούμαστε από τις απλοϊκές αστυνομικές ιστορίες, από τις τυπικές εξισώσεις και «αποδείξεις».

Μας έχουν μάθει να σκεφτόμαστε ΤΥΠΙΚΑ, δηλαδή νωθρά, να αρκούμαστε στις δημοσιογραφικές σχηματοποιήσεις και στην απλουστευτική λογική των αστυνομικών και δικαστικών «αποδείξεων».

Η «δημοσιογραφική σκέψη» (η καταστροφή της σκέψης) είναι πανίσχυρη ακριβώς γιατί στηρίζεται στα απλοϊκά σχήματα και στις τυπικές «αποδείξεις», δηλαδή στους μηχανισμούς της νωθρής και επίπεδης σκέψης.

Αυτό το αξιοποιούν, άριστα και επιστημονικά, οι διεθνείς μηχανισμοί προπαγάνδας, τα καθεστώτα και κυρίως οι μυστικές υπηρεσίες, κατασκευάζοντας τα ανάλογα σενάρια, αυτά που είναι ευκολοχώνευτα και ικανοποιούν την απλοϊκότητα της νωθρής σκέψης.

Έτσι μας πετάνε τα δολώματα του «ψυχασθενούς» ο οποίος είναι φρενοβλαβής «ρατσιστής» και ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι αυτός, ΜΟΝΟΣ(!!!) διέπραξε το παρανοϊκό έγκλημα ΚΑΙ εμείς, σαν χάνοι τσιμπάμε και «στοκάρουμε» το μυαλό μας ΕΝΤΟΣ του πλαισίου που μας δίνουν…

Η πολιτική, όμως, εμπειρία (πλουσιότατη) και Σκέψη δεν μπορούν να «στοκάρονται» στα πλαίσια που μας σερβίρουν τα καθεστώτα και οι διεθνείς υπηρεσίες.

Η πολιτική έρευνα και σκέψη έχει ως αφετηρία την ιστορική εμπειρία και γνώση, καθώς και τα συγκεκριμένα πολιτικά ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

α).
Γνωρίζουμε από την πλουσιότατη ιστορική εμπειρία τούτο: Ότι ένα έγκλημα της κατασκευασμένης, από τις μυστικές υπηρεσίες, τρομοκρατίας, στηρίζεται και σε «ομολογίες» των «εκτελεστών», ακόμα και σε «εκτελέσεις» των «εκτελεστών» πρακτόρων…

Το γεγονός, λοιπόν, ότι «ομολόγησε» ο Νορβηγός τρομοκράτης (ακόμα και αν είναι αλήθεια) δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία…

Τα ιστορικά παραδείγματα είναι άπειρα…

β). Οι τρομοκρατικές πράξεις των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής συνδυάζουν πολλαπλούς στόχους και απευθύνονται διαφορετικά σε κάθε «αποδέκτη»: Διαφορετικά στις λαϊκές μάζες και τη «κοινή γνώμη» και διαφορετικά στις ηγεσίες των κρατών.

Την «κοινή γνώμη» επιχειρούν να την αποπροσανατολίσουν με παραμυθάκια σαν και αυτά με το Νορβηγό τρομοκράτη, επιδιώκουν να την τρομοκρατήσουν και να την «μπολιάσουν» με τα κυρίαρχα νεοταξικά τους ιδεολογήματα και τους σχεδιασμούς της συγκυρίας (θα μιλήσουμε παρακάτω).

Οι τρομοκρατικές, όμως, πράξεις των διεθνών γκάνγκστερ απευθύνονται, με μια ιδιαίτερη διπλωματική γλώσσα, στα κράτη και τις ηγεσίες τους: Γλώσσα που την καταλαβαίνουν οι καθεστωτικές ηγεσίες πολύ καλά.

Όταν καίγανε την Ελλάδα οι ηγεσίες των κομμάτων γνώριζαν, ανεξάρτητα από το τι λέγανε, πολύ καλά ποιοι ήταν πίσω από αυτόν τον εμπρηστικό πόλεμο.


Ο Κώστας Καραμανλής, π.χ. γνώριζε πολύ καλά για τους σπόνσορες, τους σκηνοθέτες και τους οργανωτές των ποικίλων τρομοκρατικών πράξεων, καθώς και ποιοι οργάνωσαν τα «Δεκεμβριανά»…

Σήμερα, η κυβέρνηση της Νορβηγίας και ιδιαίτερα οι ηγέτες της Ρωσίας γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΙ όπλισαν τον «ψυχασθενή» τρομοκράτη…

Με παραμύθια νανουρίζουν τους αφελείς και τους «κυνηγούς» αστυνομικών «ειδήσεων» και σεναρίων: Και αφελείς δημοσιογράφους και ιστολόγους, αν και κάποιοι δεν είναι τόσο αφελείς και απλώς στοχεύουν κάπου, αν δεν εκτελούν ήδη διατεταγμένη υπηρεσία…

γ).
Οι τρομοκρατικές πράξεις, ιδιαίτερα αυτές που απαιτούν τεράστιο επιχειρησιακό μηχανισμό, οργάνωση και καταστροφικό εύρος (σαν και αυτή στη Νορβηγία) δεν μπορεί ΠΟΤΕ να είναι έργο ατομικό και απλά ψυχασθενούς: Είναι επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών.

Ακόμα και αν δεχτούμε ότι κάποιο άτομο «ψυχασθενές» θέλησε να δολοφονήσει, κάτι τέτοιο θα είχε ήδη εκδηλωθεί σε απλές δολοφονικές πράξεις και ΟΧΙ σε άλματα τέτοιων «επιχειρήσεων»…

Επίσης ο Νορβηγός μαζί με την τεράστια, επιχειρησιακά, τρομοκρατική πράξη του είχε συντάξει (μας λένε) και πολιτικό «μανιφέστο».

Αυτό σημαίνει ότι ήθελε να δώσει στην πράξη του ιδεολογικά και πολιτικά κίνητρα.

Εδώ οι οργανωτές, δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες, την «πατάνε». Διότι αν τα ελατήρια του «σχιζοφρενούς» Νορβηγού ήταν ιδεολογικά και πολιτικά, αυτό ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι θα πρέπει να προϋπήρχε ιδεολογική και ΠΟΛΙΤΙΚΗ συγκρότηση η οποία θα είχε μια κάποια ιστορία και ΠΡΑΞΗ πριν εκδηλωθεί σε τέτοιο μεγάλο τρομοκρατικό επιχειρησιακό έργο…

Η ίδια η Νορβηγία θα έπρεπε να έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ τέτοιων πολιτικών γεγονότων…

Δεν βγαίνουν από το κεφάλι της Αθηνάς, έτσι ξαφνικά, τέτοιες «επιχειρήσεις».

Οι μυστικές υπηρεσίες εδώ ΑΦΑΝΙΣΑΝ τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΩΡΟ και ΧΡΟΝΟ, το κοινωνικό πλαίσιο και τις πολιτικές εμπειρίες και συσσωρεύσεις.

Τα ΑΦΑΝΙΣΑΝ, διότι απλούστατα καθορίστηκαν από τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ συμφέροντα και από την οξύτητα της σύγκρουσης που υπάρχει εκεί ανάμεσα στην Αμερική και τη Ρωσία.

ΑΥΤΟ το πολιτικό πλαίσιο της οξύτατης ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ συμφερόντων καθόρισε και οργάνωσε τον στυγερό τρομοκρατικό έγκλημα και κατασκεύασε τον «ψυχασθενή» τρομοκράτη…

Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μωρά παιδιά…


δ).
Τέλος, η τρομοκρατική αυτή επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών ήταν και καλά δουλεμένη και επεξεργασμένη ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Καταγράφει και προβάλλει με σαφήνεια τα κυρίαρχα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης: Αυτά του «ρατσισμού» και την ταύτιση κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στον υπερεθνικό ιμπεριαλισμό με το «ρατσισμό», την «ακροδεξιά» κ.λπ…

Το αναλύουμε διεξοδικά εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5856

Και η επιλογή του «ακροδεξιού ψυχασθενούς» είναι προσεκτικά επιλεγμένη, καθώς και το «μανιφέστο» του, ιδιαίτερα:


«Όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις, είναι καλύτερο να σκοτώσεις πολύ περισσότερους από αρκετούς, ειδάλλως διατρέχεις τον κίνδυνο να μειώσεις τον επιθυμητό ιδεολογικό αντίκτυπο του πλήγματος»!!!

ΟΙ μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εγκαταλείπουν τα γνωστά «κλισέ» της «αριστερής» τρομοκρατίας (δεν θα μπορούσαν να περάσουν τέτοια κηρύγματα με την «αριστερή» τρομοκρατία) και επανέρχονται στα παλιά κλισέ της μοχθηρής και ακραίας αιμοσταγούς «ακροδεξιάς τρομοκρατίας».

Το ΓΙΑΤΙ το αναλύουμε στο προαναφερθέν άρθρο μας.

Εδώ, απλώς να προσθέσουμε τούτο: Ότι πλέον ανοίγει ένας νέος κύκλος της πλανητικής, πλαστής τρομοκρατίας, μαζικών δολοφονιών που θα χρεώνεται στον «ακροδεξιό ρατσισμό», ο οποίος θα ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με κάθε αντιιμπεριαλιστικό αγώνα και κάθε λαϊκή εκδήλωση ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στη Νέα Τάξη…

Και μόνο αυτό το «τσιτάτο» του «μανιφέστου» του «φρενοβλαβούς τρομοκράτη» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ περίτρανα ότι είναι έργο των μυστικών υπηρεσιών με πολυεδρικές ιδεολογικές και πολιτικές στοχεύσεις…


Ας μην αναπαράγουμε, συνεπώς, με τόσες πολιτικές εμπειρίες, τα νέα ιδεολογικά και πολιτικά παραμύθια της διεθνούς, νεοταξικής τρομοκρατίας…

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 26, 2011 9:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Νέα τρομοκρατική «Διεθνής» της Νέας Τάξης



Συνεχίζουμε (γινόμαστε, ίσως, κουραστικοί), με το ζήτημα της πλανητικής τρομοκρατίας, διότι αυτή αποτελεί ένα από τα βασικά και προνομιούχα στρατηγικά «όπλα» της Νέας Τάξης εναντίον των λαών, των εθνών και των αγωνιστικών κινημάτων.

Το μακάβριο τρομοκρατικό μακελειό στη Νορβηγία αποτελεί την αφετηρία μιας μεταμφίεσης της τρομοκρατικής στρατηγικής των διεθνών μυστικών υπηρεσιών: Η «τρομοκρατία» του Ισλάμ (τύπου Μπιν Λάντεν), αλλάζει δέρμα και μεταμφιέζεται σε «τρομοκρατία» ρατσιστικής παράνοιας και ναζιστικού φυλετικού μίσους.

Τώρα ο τρομοκρατικός «δαίμονας» δεν είναι ο Μπιν Λάντεν (αυτός επιτέλεσε το ιστορικό, πρακτορικό του έργο), αλλά μια «Διεθνής» φυλετικού μίσους και θανάτου.

Το νέο τρομοκρατικό τέχνασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών παίζει με δύο «δαίμονες»: Από τη μια είναι ο «δαίμονας» του Ισλαμισμού (η απειλή εξισλαμισμού της Ευρώπης) και από την άλλη ο «δαίμονας» μιας «διεθνούς» φυλετικής φρενοβλάβειας που απειλεί την Ευρώπη στο όνομα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ της «ισλαμικής απειλείς»…

Το νέο αυτό τακτικό τέχνασμα της τρομοκρατικής στρατηγικής των μυστικών υπηρεσιών είναι πολιτικά επεξεργασμένο και στηρίζεται στο μέγα και υπαρκτό κίνδυνο για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό, αυτόν των ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΩΝ εθνικών λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ και ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ.

Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και η αποτέφρωση των εθνικών κοινωνιών η οποία συνοδεύεται με την πιο άγρια, ιστορικά, και βάρβαρη καταλήστευση των λαών, καθώς και με την ολοκληρωτική ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των εθνικών-κρατών και κοινωνιών (βλέπε Ελλάδα), θα προκαλέσει ωκεάνια κύματα λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ρωμαλέα και θυελλώδη κοινωνικά και εθνικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

Η ΑΙΧΜΗ αυτής της πλανητικής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας είναι τα «ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» και το καταστροφικό νεοταξικό «εργαλείο» της «πολυπολιτισμικότητας», της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού των χωρών.

Τα επιτελεία
του πλανητικού κεφαλαίου γνωρίζουν πολύ καλά το τι έρχεται, τα κοινωνικά και εθνικά ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν.

Κατασκευάζουν, λοιπόν, έγκαιρα τα ιδεολογικά και πολιτικά τους όπλα και θωρακίζουν τους κατασταλτικούς και διωκτικούς μηχανισμούς τους.

Ο «Ρατσισμός» είναι το κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα και το «σκιάχτρο» του «ναζιστικού φυλετισμού» νεκρανασταίνεται γιατί γίνεται «επίκαιρο».

Βεβαίως, πάνω στο κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα της «ρατσιστικής» απειλής έχουν δουλέψει δεκαετίες τώρα με μπροστάρηδες τα «αριστερά» κόμματα.

Πάνω σε αυτό το ιδεολογικό τσιμέντο του «αντιρατσισμού» (του αγρίως επιδοτούμενου) στήνουν σήμερα την τρομοκρατική «Διεθνή» της ρατσιστικής «ακροδεξιάς» παράνοιας (το υπέρτατο «σκιάχτρο»), ώστε πολύ εύκολα και αποτελεσματικά να εξισώνεται και να ταυτίζεται κάθε ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κάθε ΑΝΤΙ-ιμπεριαλιστικός και ΕΘΝΙΚΟ-απελευθερωτικός αγώνας με το «ρατσισμό» και την «ακροδεξιά» τρομοκρατία…



Οι πλανητικές μυστικές υπηρεσίες, σε αυτό το καταχθόνιο τρομοκρατικό τους σχέδιο, έχουν την αμέριστη ιδεολογική και πολιτική στήριξη ΟΛΟΥ του πολιτικού κόσμου και κυρίως των «αριστερών» κομμάτων: Πρωτοπόρα στην παραγωγή και κυκλοφορία των νεοταξικών στρατηγικών σχεδιασμών («ανοικτά σύνορα», λαθρομεταναστευτική εισβολή και κατοχή της Ελλάδας), αλλά και των νεοταξικών ιδεολογημάτων («αντιρατσισμός», «ακροδεξιά απειλή» κ.λπ).

Ο μακάβριος δολοφόνος της Νορβηγίας, είναι ο πρώτος κρίκος αυτής της νέας τρομοκρατικής αλυσίδας των διεθνών μυστικών υπηρεσιών και κυρίως των ΗΠΑ. Τον βγάζουν απλώς ψυχοπαθή για να συγκαλύψουν το μακάβριο πολιτικό σχέδιο της Νέας Τάξης. Η ψυχοπάθεια του δολοφόνου, απλώς, αντανακλά την πολιτική ψυχοπάθεια και φρενοβλάβεια των μηχανισμών που τον κατασκεύασε…

Σήμερα, ωστόσο, το τρομοκρατικό σενάριο των μυστικών υπηρεσιών και των διεθνών προπαγανδιστικών μηχανισμών κλιμακώνεται. Από το ήταν «ΜΟΝΟΣ», φτάνουμε σε μια «Διεθνή τρομοκρατών» ρατσιστικής και «ακροδεξιάς» σχιζοφρένειας.

Μεθοδικά οι σπόνσορες και σκηνοθέτες και αυτής της νέας τρομοκρατικής φάσης, κλιμακώνουν τα «σενάριά» τους και αποκαλύπτουν τους αποτρόπαιους σχεδιασμούς τους…

Φυσικά και αυτο-αποκαλύπτονται. Δεν τους νοιάζει. Ας είναι καλά τα προπαγανδιστικά τους όργανα, τα πολιτικά κόμματα και η «αριστερά» που παίζουν το παιχνίδι τους, σαν να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Εδώ ο σημερινός «Ρ» μιλάει για «μακελειό ρατσισμού» στη Νορβηγία ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με την παραπληροφόρηση των διεθνών μυστικών υπηρεσιών.
Για παραλήρημα του «ρατσιστική μακελάρη» μιλάει η ηγεσία του ΚΚΕ και αντιτάσσει σε αυτό το δικό της «αντιρατσιστικό» παραλήρημα.


Αλλοιώνει βάναυσα και την πραγματικότητα όταν ισχυρίζεται ότι ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός βάζει φραγμούς στα «ανοικτά σύνορα» διώκει ανηλεώς τους μετανάστες και ότι προωθεί τις «ρατσιστικές διώξεις».

Τέτοιο «αριστερό» κατάντημα. Πλήρης ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ των πραγμάτων και των στρατηγικών επιλογών του κεφαλαίου.

Ξέχασε φυσικά να μας πει ο «Ρ» ποιοί ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ, πολιτικά και χρηματικά, με πακτωλούς χρημάτων, τον «αντιρατσισμό». Να του θυμίσουμε ότι είναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το καθεστώς, τα ΜΜΕ, οι τράπεζες, ο Σόρος, οι διεθνείς μαφίες του αθλητισμού και του χρήματος…

Να θυμίσουμε στους παραχαράκτες της ηγεσίας του ΚΚΕ ότι έχει ψηφιστεί από τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις, με πρώτη την Αγγλία, Νόμος που χαρακτηρίζει το «ρατσισμό» ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;


Στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, ΣΤΗΡΙΞΗΣ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του νέου τρομοκρατικού κύκλου των μυστικών υπηρεσιών ο «Ρ»: αναμασάει ακριβώς τα ίδια «επιχειρήματα» της νεοταξικής μαφίας, στρώνοντας έτσι το δρόμο για την υλοποίηση των μακάβριων σχεδιασμών της.

Το μόνο που βρήκε να πει ο «Ρ», μέσα στο πλήθος των ταχυδακτυλουργικών του ψευδών και παραχαράξεων, είναι ότι ο «μακελάρης» είναι απλώς το «έκτρωμα του συστήματος»!!!!

Διαβάστε για να απολαύσετε:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6365790&publDate=26/7/2011

Εδώ στήνεται, από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες μια τρομοκρατική «Διεθνής» κατά των λαών και των κοινωνιών («Νέο Τάγμα των Ναϊτών»), με πολυσέλιδο «μανιφέστο» (επεξεργασμένο και επιστημονικά δουλεμένο από τα διεθνής επιτελεία) και ο «Ρ» ΟΧΙ μόνο δεν αποκαλύπτει το πρακτορικό κατασκεύασμα, αλλά ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ το ζήτημα στις ψυχαναλυτικές απλοποιήσεις και το ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΙ με το δικό του «αντιρατσιστικό» παραλήρημα, προσαρμόζοντάς το, ΠΛΗΡΩΣ, στα κλισέ της Νέας Τάξης…

ΕΔΩ οι μηχανισμοί της ΕΕ ετοιμάζουν ειδικά σώματα (Εuropol), με αποκλειστική αρμοδιότητα να παρακολουθούν, να καταγράφουν και να εξαρθρώνουν το «ρατσιστικό εξτρεμισμό» (δηλαδή σε κάθε έναν που αντιστέκεται θα κολλιέται η ετικέτα του «ρατσιστή») ΚΑΙ ο «Ρ» ρίχνει νερό στο μύλο των ευρωπαϊκών «αντιρατσιστικών» μηχανισμών δίωξης και καταστολής…
Όταν έχει ο ιμπεριαλισμός τέτοιους «εχθρούς» τι τους χρειάζεται τους «φίλους»!!!


Η νέα τρομοκρατική «Διεθνής» της ρατσιστικής παράνοιας που υφαίνουν οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες με την τυφλή μαζική δολοφονία στη Νορβηγία θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Ποινικό Κώδικα (αυτό επιδιώκεται) εναντίον του «ρατσισμού». Οι νόμοι έχουν ήδη ψηφιστεί και όπου δεν έχουν θα ψηφιστούν.

Έτσι ο «ρατσισμός» θα γίνει ιδιώνυμο αδίκημα (νέος 509) και κάθε λαϊκή αντίσταση, αγωνιστική κινητοποίηση και κάθε αντινεοταξικός Λόγος θα στιγματίζονται σαν «ρατσισμός» και θα διώκονται…

ΑΥΤΟΝ το δρόμο στρώνει η ηγεσία του ΚΚΕ από κοινού με όλες τις δυνάμεις του καθεστώτος…
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 26, 2011 11:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ετοιμάζουν τους νόμους της "πολιτικής ορθότητας"



"Ο μακάβριος δολοφόνος της Νορβηγίας, είναι ο πρώτος κρίκος αυτής της νέας τρομοκρατικής αλυσίδας των διεθνών μυστικών υπηρεσιών και κυρίως των ΗΠΑ. Τον βγάζουν απλώς ψυχοπαθή για να συγκαλύψουν το μακάβριο πολιτικό σχέδιο της Νέας Τάξης. Η ψυχοπάθεια του δολοφόνου, απλώς, αντανακλά την πολιτική ψυχοπάθεια και φρενοβλάβεια των μηχανισμών που τον κατασκεύασε…"

Kυπριανός X :
Η "πολιτική ορθότητα" κατασκευάζει τους εχθρούς της. Οι νομοθεσίες που ετοιμάζονται λαμβάνουν υπ΄ όψη τους περιστατικά τα οποία, καθώς μας λένε οι ψυχίατροι, λειαίνουν το έδαφος για ψυχανώμαλες προσωπικότητες του τύπου "Νορβηγός μακελάρης".

Τα αυγά του φιδιού εκκολάπτονται στα επιστημονικά εργαστήρια και πουθενά αλλού. Αλλά μπορεί και αυτή ακόμη η εκκόλαψη να μην είναι απαραίτητη. Με τη γνώση του γονιδιώματος (: αλυσίδα αμινοξέων) θα μπορέσουμε σε λίγο να φτιάχνουμε κατευθείαν φιδάκια δίχως επωαστικούς κλιβάνους. (Ο Θεός δεν επώασε τον άνθρωπο). Ξεπεράσαμε τη Φύση, δεν την έχουμε ανάγκη.

Μεταξύ των πολλών, διαφόρων και άλλων τινών, προδιαθεσικός παράγων κατασκευής μακελάρηδων είναι και "η νευροβιολογική ασθένεια της θρησκείας", προτείνεται δε ως θεραπεία η "εκκλησία" που μας ετοιμάζουν : Η μεταπατερική, συναφειακή, δήθεν ησυχαστική και πλήρως νηπτική, όπου οι πάντες δεν πρέπει να εικάζονται δωρητές οργάνων. Πρέπει να θεραπευθούν δια της νήψεως και να γίνουν ενσυνείδητοι - όχι κατ΄ εικασίαν - δέκτες της αυτοπροσφοράς.

Βεβαίως έχουμε και άλλα : Τα προγονολατρικά, τα φυλετικά, τα εθνικιστικά και μερικά ... ουφολογικά.

Οι νόμοι λοιπόν ετοιμάζονται, οι ψυχίατροι, οι κοινωνιολόγοι, οι στατιστικολόγοι και οι άλλοι έχουν υποβάλλει τις προτάσεις τους και περιμένουμε μερικά ακόμη επεισόδια "μακελειών". Όχι όμως όπως στην Παλαιστίνη και σε άλλους τόπους, όπου επικρατεί το Ισλάμ, με τους καμικάζι. Σε άλλα μέρη πολιτισμένα και εξευγενισμένα, η συνταγή δεν είναι ίδια. Φτιάχνουν "Μανιφέστα", τα αναρτούν στο Διαδίκτυο, μετά αρχίζουν να καθαρίζουν τον κόσμο ... από τα σκουπίδια. Η πολιτική ορθότητα πρέπει να μας βρεί καθαρούς και απαλλαγμένους από πάσης φύσεως "νευροβιολογικές ασθένειες".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μ. Λεονταρίτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 26, 2011 1:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ελληνάρας ο χασάπης της Νορβηγίας"!!!



Ο γνωστός "αντιεθνικιστής" κύριος Τάκης Μίχας, ο οποίος διαθέτει έναν υπέροχο και μοναδικό, νεοφιλελεύθερο τρόπο να συνταιριάζει θατσερισμό και "αλληλεγγύη στους μετανάστες", αποφαίνεται σήμερα ότι ήταν "ελληνάρας" ο χασάπης της Νορβηγίας!

Φυσικά, το άρθρο: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=8033, φιλοξενείται στο σάιτ του κύριου Σ. Θεοδωράκη, "εκσυγχρονιστή" δημοσιογράφου στη σημιτική ΕΡΤ, το "μεγκαλίσιους" κανάλι κλπ.
Τα "μηνύματα", ως καλοί "αντιεθνικιστές" που πρέπει να λεγόμαστε και να θεωρούμαστε και τα οποία οφείλουμε να λάβουμε είναι πολλά:

1) Ότι το μακελειό στη Νορβηγία, δεν ήταν δουλειά της Αυτοκρατορικής Μαφίας ως αντίποινο στην παρασπονδία να συμμαχήσει με τη Ρωσία για τα πετρέλαια στην Αρκτική. Αλλά ήταν έργο ενός "τρελού", ενός "ρατσιστή" κι "εθνικιστή" (αυτά τα συστατικά έχει το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών για να καμουφλάρονται οι αμερικανικές προβοκάτσιες) ο οποίος μόνος του σκότωσε περίπου 100 άτομα, αλλά επειδή τέτοια χολυγουντιανή μυθολογία είναι παρακινδυνευμένη, ύστερα από την δυσπιστία του κόσμου, μειώθηκαν στους 70 περίπου.

2) Ότι πηγή όλων των σύγχρονων δεινών είναι ο "ρατσισμός", ο "εθνικισμός" και ο "φονταμενταλισμός". "Ένοχες", σύμφωνα με το αμερικανικό κατηγορητήριο, είναι οι παραδόσεις και η πολιτισμική και θρησκευτική ταυτότητα των λαών.
Σωτήρας από αυτά τα "δαιμόνια" είναι ο ειρηνόφιλος αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός που μάλλον χρειάζεται να οργανώσει νέες Σταυροφορίες, "αντιεθνικιστικές" και "αντιρατσιστικές", για να εξασφαλίσει την προοδευτικότητα στην Υφήλιο.

3) Μαζί με τον εκφοβισμό της Νορβηγίας (τις προάλλες "τραβήχτηκε το αυτί" της Κύπρου) διεκπεραιώνονται και άλλες παράλληλες μπίζνες που έχει ανοιχτές η Αμερική στον πλανήτη. Στοχοποιείται κι εμπλέκεται άμεσα η Ελλάδα, αυτό το προτεκτοράτο-κλειδί που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στο μάτι του Κυκλώνα. Είναι ορθόδοξη η Ελλάδα, μεγάλο έγκλημα δηλαδή, την Ορθοδοξία επέλεξε να εμπλέξει ο "μακελάρης" (δηλαδή η CIA) οπότε οι συνειρμοί είναι εύλογοι. Να περιμένουμε εξελίξεις κι εμείς σύντομα;


Το προνομιούχο μέσο άσκησης της επεκτατικής αμερικανικής πολιτικής, η "Τρομοκρατία", θα πρωτοστατήσει τους επόμενους μήνες σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί to κέντρο ενδιαφέροντος (και οι τριβές) από το μείζον πρόβλημα που είναι η κατάρρευση της ήδη νεκρής οικονομίας των ΗΠΑ;
Έχουμε να δούμε πολλά.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 26, 2011 3:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν θριαμβολογεί ο απολογητής του θατσερισμού, τα λόγια περιττεύουν



Έσπευσε ταχύτατα να μιλήσει ο Τάκης Μίχας, μη μπορώντας να κρύψει, σαν αντιρατσιστική «πόρνη», τη μεγάλη του χαρά.

Ποιος, ο Τάκης Μίχας: Το ξεφωνημένο «παπαγαλάκι» του αμερικανισμού, το υστερικό φερέφωνο του νεοφιλελευθερισμού, ο υμνητής του θατσερικού μεταμοντερνισμού και ΣΙΑ…

Και μόνο αυτή η υπερβάλλουσα, θριαμβολογική βιασύνη του Μίχα να αναλάβει «υπηρεσία» και να ΤΑΥΤΙΣΕΙ το τρομοκρατικό κτύπημα στη Νορβηγία με τους «Ελληναράδες», ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, κατά τρόπο κατηγορηματικό και τελεσίδικο, την καλά σχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη, από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες, τρομοκρατική επιχείρηση στη Νορβηγία, τη νέα ιδεολογική και πολιτική της μεταμφίεση, καθώς και την ετοιμοπόλεμη διάταξη του προπαγανδιστικού της στρατού, ιδιαίτερα στην Ελλάδα.

Αλλά, πάντα οι απολογητές της Νέας Τάξης και οι «μπράβοι» τού χρηματιστηριακού «αντιρατσισμού» διαπράττουν το ολέθριο λάθος: Βιάζονται από τον υπέρμετρα λακεδίστικο ενθουσιασμό(!) και τα κάνουν θάλασσα…

Αν είναι δυνατόν ο ξεφωνημένος Μίχας να σπεύσει από τους πρώτους, ωμά και κυνικά, για να συνδέσει το νέο αυτό αμερικανικό, τρομοκρατικό κατασκεύασμα της «Διεθνούς» ρατσιστικής παράνοιας με την Ελλάδα, την Ορθοδοξία, τις αγωνιστικές αντιστάσεις κ.λπ…

Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος θα έκανε λιγότερη ζημιά στο νέο αυτό αυτοκρατορικό «εγχείρημα»…

Φαίνεται ότι ο πανικός της κατάρρευσης
έχει οδηγήσει σε νευρικό παροξυσμό τα μορμολύκεια και τα «παπαγαλάκια» της Μεγάλης ιμπεριαλιστικής αυτοκρατορίας: ΗΠΑ.

Η Ελλάδα είναι μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί και θα πρέπει πάση θυσία και τάχιστα να στιγματιστούν και συκοφαντηθούν οι λαϊκές, αγωνιστικές εστίες, οι εθνικοί ιμάντες και οι συνεκτικοί ιστοί της ελληνικής κοινωνίας, όπως η Ορθοδοξία.

Γι αυτό και το νέο τρομοκρατικό «Μανιφέστο» των αμερικανικών επιτελείων και μυστικών υπηρεσιών συνδέει άμεσα την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, καθώς και τον Πολιτισμό της με τον «μακελάρη» της ακροδεξιάς, ρατσιστικής παράνοιας.

Αν είναι δυνατόν ένας στυγερός και πωρωμένος δολοφόνος, με ναζιστικό ένδυμα, να στάζει δάκρυα υπέρ της Ελλάδας και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: Τόσο χοντροκομμένη και χυδαία κατασκευή, αλλά και τόσο αποκαλυπτική για την προέλευσή της…

Όσο, όμως, και χοντροκομμένη και αν είναι, είναι δόλια υπολογισμένη: Η Ελλάδα, ο Πολιτισμός της και η Ορθοδοξία αποτελούν ΜΕΓΑΛΑ εμπόδια για τη Νέα Τάξη, πελώρια αναχώματα και ισχυρά μετερίζια αγώνα…

Γι αυτό οι σπόνσορες και κατασκευαστές της τρομοκρατικής «Διεθνούς» βάζουν στη γραφίδα του «μακελάρη» της ρατσιστικής φρενοβλάβειας, ιδιαίτερα υμνολογικά εδάφια, για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία: Για να τα στιγματίσουν και τα μαγαρίσουν…

Για να σπεύσει ο διατεταγμένος προπαγανδιστικό τους στρατός και οι ποικίλες και πολύχρωμες «πόρνες» τους στην Ελλάδα, να τα «αναδείξουν» και να τα στιγματίσουν με τη στάμπα του φρενοβλαβούς ρατσισμού και της ναζιστικής τρομοκρατίας…

Γι αυτό οι μυστικές υπηρεσίες της αυτοκρατορίας κατασκεύασαν και τη «Διεθνή» της «ρατσιστικής τρομοκρατίας» με θύλακες σε πολλά μέρη της Ευρώπης: Μεταξύ αυτών η Ελλάδα, η Σερβία και η Ρωσία!!!!

Βεβαίως για άλλη μια φορά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: τους λαούς και ιδιαίτερα τον ελληνικό, που γνωρίζει πολύ καλά τύπους σαν τον Μίχα και τους άλλους επιδοτούμενους «αντιρατσιστές» με τις κόκκινες προβιές, καθώς και το ρόλο των «αριστερών» κομμάτων…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 26, 2011 8:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ελληνικό πνεύμα και ο μύστης του χριστιανισμού

http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/07/blog-post_26.html

"Τις πιο ακραίες απόψεις των Ελλήνων εθνικιστών υιοθετεί στο μανιφέστο του ο ¶νερς Μπρέιβικ. Στο 1500 λέξεων μανιφέστο του «2083: Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας» ο Νορβηγός εξτρεμιστής προτείνει:
Toν διαμελισμό της Αλβανίας και την προσάρτηση τμήματος της στην Ελλάδα
Την επιστροφή στην Ελλάδα των «χαμένων πατρίδων» στην Τουρκία (παράλια Μικράς Ασίας)
Την εκδίωξη του Μουσουλμανικού στοιχείου από την Βόρειο Κύπρο.

Επίσης το μανιφέστο περιέχει χάρτη της νέας Μεγάλης Ελλάδας καθώς και τον δικέφαλο αετό της Ορθοδοξίας με την επιγραφή «Δεν ξεχνώ!»"


Τα ανωτέρω γράφει στο "Μανιφέστο" του ο ελληναράς Νορβηγός μακελάρης και τα αναπαράγει με τις δέουσες προεκτάσεις ο γνωστότατος κύριος Τάκης Μίχας. Διότι, μάλλον, θα διέφυγε της προσοχής των στελεχών του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Η Ελλάδα και ο ελληνοχριστιανισμός ενέπνευσαν το ανθρωποκτόνο πνεύμα του φονιά, που σήκωσε μόνος του, ως άλλος Προμηθέας, στην πλάτη του 600 τόνους εκρηκτικά για να τινάξει στο αέρα το νορβηγικό Κοινοβούλιο.

Θαυμάσια διαφήμιση μας έκανε και όλος τώρα ο κόσμος θα αρχίσει πάλι να μας κουβεντιάζει. Κάποιοι άλλοι ξέρουν καλά να κάνουν τη δουλειά τους. Τόσα χρόνια "το παλεύουν" με Τουρκία, έβαλαν εδώ μέσα τους μαχητές του Ισλάμ, ξεσήκωσαν τα Σκόπια και τον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό. (Είχαμε κι εμείς κάποτε έναν παρόμοιο ...).

Τώρα, το νέο "φρούτο" μας έρχεται από Νορβηγία μεριά καθαρίζοντας για λογαριασμό μας καμμιά πενηνταριά ανθρώπους. Διότι, τέλος πάντων, όταν σε πνίγει το δίκιο (έπνιξε έναν Νορβηγό σημειωτέον) αρπάζεις 600 τόνους εκρηκτικά, ένα αυτόματο και όποιον πάρει ο Χάρος.

Και τέλος, ο μακελάρης δεν παρέλειψε να μας δείξει και τα φιλάνθρωπα αισθήματα που τρέφει και προφανώς, θα τα οφείλει στο ελληνικό πνεύμα διανθισμένο με άρωμα ορθοδοξίας. Το "Μανιφέστο" τελειώνει με την πρόταση : «Ευρωπαϊκή χριστιανική πανστρατιά για την απελευθέρωση της Δυτικής Ανατολίας και της Βόρειας Κύπρου με βιολογικές και χημικές επιθέσεις, οι οποίες ίσως να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο βαθμό που δεν θα προκαλέσουν ζημιές στην υποδομή της χώρας».

Τον ενδιαφέρουν οι υποδομές (ποιές;) και όχι οι άνθρωποι. Αναλώσιμοι είναι οι τελευταίοι, όχι όμως και οι υποδομές!

Αθάνατο ελληνικό πνεύμα, τι θα είμαστε εμείς σήμερα αν δεν υπήρχες εσύ μεγάλε Νορβηγέ και μύστη του χριστιανισμού;

Όσο για τον κύριο Μίχα, ο οποίος ταυτίζει το φτιαχτό μανιφέστο με "τις πιο ακραίες απόψεις των Ελλήνων εθνικιστών", θα του απαντούσαμε ότι διατεταγμένο ρόλο εκτελούν ανέκαθεν οι ακραίοι "έλληνες" εθνικιστές (βλέπε συνταγματάρχες της απριλιανής Χούντας), όπως ακριβώς διατεταγμένο ρόλο επιτελεί και ο ίδιος. Τα κόλπα των αφεντικών τους τα μάθαμε. Ο ίδιος είναι, όπως φαίνεται, βαθιά νυχτωμένος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 27, 2011 10:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι υστερικοί υπάλληλοι της τρομοκρατικής απάτης



Ο Αντερς Μπρέιβικ, αυτό το οφθαλμοφανές κατασκεύασμα και κατευθυνόμενο πιόνι των αυτοκρατορικών μηχανισμών του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ φασισμού που επελαύνει, άνοιξε τους κρουνούς της διατεταγμένης ΥΣΤΕΡΙΚΗΣ προπαγάνδας για να εκτοξευθούν, κατά ριπές, τα ιδεολογήματα-«σκιάχτρα» του χρηματιστηριακού «διεθνισμού»: Της «ρατσιστικής απειλής» του «ακροδεξιού κινδύνου» και των «εθνικιστικών» λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ…

Ο στόχος, σε επίπεδο προπαγανδιστικού σεληνιασμού, επετεύχθη.

Σαν αφηνιασμένες σφήκες τα κόμματα και τα έμμισθα παπαπαγαλάκια των ΜΜΕ χύνουν χείμαρρους δηλητήριου προκειμένου να νεκρώσουν την πολιτική σκέψη, να αναστρέψουν ολοκληρωτικά την πραγματικότητα, να συγκαλύψουν τους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες του νορβηγικού εγκλήματος, να εμφανίσουν το ψεύδος σαν αλήθεια.

Κυρίως, όμως, να επικαλύψουν και να αποκρύψουν τούτο: Ότι οι λαοί βιώνουν τον πλέον φρικτό και βάρβαρο φασισμό της ιστορίας και την πιο τερατώδη ρατσιστική παράνοια από τους παγκόσμιους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς του χρήματος (Νέα Τάξη), από τα κυβερνητικά και κομματικά τους προτεκτοράτα και από τα δημοσιογραφικά και πνευματικά τους ιερατεία…

Υπάρχει χειρότερος φασιστικός εφιάλτης και πιο φρικτό ρατσιστικό έγκλημα από αυτό που βιώνουν σήμερα οι λαοί από τις μαφίες του χρήματος;

Είναι ποτέ δυνατόν να κλείνουμε τα μάτια στο τερατώδες έγκλημα που διαπράττεται στην Ελλάδα ΠΟΛΥΕΔΡΙΚΑ, στη ρατσιστική λαίλαπα κατά του ελληνικού λαού και να ξεπλένουμε αυτό το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ έγκλημα με το κατασκευασμένο, από τους διεθνείς μας δημίους, νορβηγικό έγκλημα και από το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ «σκιάχτρο» της «ακροδεξιάς απειλείς», καθώς και των «κλούβιων αυγών» των εμπόρων της «ρατσιστικής» κατανάλωσης;

Η δωσίλογη και κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων, η οποία εκτελεί συμβόλαια μαζικού θανάτου του ελληνικού λαού, τον γδέρνει κυριολεκτικά ζωντανά, η οποία, με φασιστικό κυνισμό ξεπουλάει την Ελλάδα και την καθιστά προτεκτοράτο της διεθνούς μαφίας του χρήματος, τι ΕΙΝΑΙ;

Η χρεοκοπία της Ελλάδας και των άλλων χωρών που βρίσκονται καθΆ οδόν τι είναι: Δεν είναι ο πιο αποτρόπαιος οικονομικός και πολιτικός φασισμός, ο πλέον δόλιος διότι καλύπτεται με κοινοβουλευτικά ντεκόρ, δεν είναι το πιο αποκρουστικό και φρενοβλαβές ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ έγκλημα κατά του ελληνικού λαού και των άλλων λαών;

Γι αυτό, όμως, κατασκευάζονται οι Αντερς Μπρέιβικ, και δουλεύονται (από τα διεθνή επιτελεία των μυστικών υπηρεσιών) τα «μανιφέστα» των «μακελάρηδων», «παρανοϊκών ρατσιστών», των σκοτεινών «δαιμόνων» και τα «κλούβια αυγά» της «ακροδεξιάς απειλής»: Για να μετατίθενται τα φασιστικά εγκλήματα του διεθνούς ιμπεριαλισμού που ζούμε, ο δόλιος, αχαλίνωτος και φρενοβλαβής ρατσισμός των διεθνών και εγχώριων ληστών-δημίων κατά των εθνών και λαών, στα καταναλωτικά τους παρασκευάσματα…

Η γνωστή τρομοκρατική συνταγή: Κατασκευάζουμε τρομοκράτες «μπαμπούλες» για να ξεπλένουμε τα θηριώδη εγκλήματά μας, να μετατοπίζουμε τη σκέψη στα χολιγουντιανά θεάματά μας και να μπολιάζουμε την κοινωνία με τα δηλητήρια των κυρίαρχων ιδεολογημάτων και ψευδών, ιδεολογήματα στιγματισμού των λαϊκών κινήσεων και αντιστάσεων, καθώς και των ιστορικών, πολιτιστικών και εθνικών μας κατακτήσεων…

Επιστρατεύθηκαν, λοιπόν, όλοι οι υστερικοί του καθεστώτος, ιδιαίτερα το πλέον σάπιο κομμάτι του (κόμματα, ΜΜΕ), καθώς και οι πολύχρωμοι, επιδοτούμενοι «μπράβοι» του «αντιρατσισμού», να πείσουν τον ελληνικό λαό να τσιμπήσει το δόλωμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών: Ότι η Ευρώπη απειλείται ΟΧΙ από το κράτος και παρακράτος του διεθνούς ιμπεριαλισμού (τους πραγματικούς λήσταρχους και παρανοϊκούς ρατσιστές), αλλά από κάποιους «παλαβούς», της «ρατσιστικής» παράνοιας, τους «ακροδεξιούς» και λοιπούς «συνωμότες ψυχασθενείς».

Η παράνοια του δωσίλογου καθεστωτικού υπηρέτη, του «εγκάθετου» μίσθαρνου οργάνου των μαφιών του χρήματος, βρίσκεται ακριβώς εδώ: Εμμέσως, πλην σαφώς, «ξεπλένουν» την ιμπεριαλιστική κακουργία, αποκόβουν τα υποπροϊόντα της από τη μήτρα που τα γεννά και τα εμπορεύεται με χολιγουντιανά σώου.



Το κυριότερο: Συγκαλύπτουν και παρασιωπούν, σκανδαλωδώς, ότι τα τρομοκρατικά αυτά υποπροϊόντα, τύπου Αντερς Μπρέιβικ, δεν αποτελούν απλώς τα σκύβαλα του ίδιου του συστήματος, αλλά ενεργά γρανάζια του, οργανωμένα και κατευθυνόμενα πιόνια των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, τα οποία επιτελούν συγκεκριμένο έργο: στρατηγικών νεοταξικών σχεδιασμών, ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκράτησης, καθώς και προώθησης ιδιαίτερων πολιτικών στόχων και ιδιαίτερης παραγωγής και αναπαραγωγής των ιδεολογημάτων της παγκοσμιοποίησης.

Ούτε καν, σαν υπόθεση εργασίας, δεν τίθεται από κανένα υπάλληλο του καθεστώτος και των ΜΜΕ, το απλό ερώτημα:

Μήπως όλη αυτή η τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία ήταν οργανωμένη από τους μηχανισμούς της αυτοκρατορίας;

Μήπως όλο αυτό το τελετουργικό τρομοκρατικό θέαμα υποκρύπτει γενικότερους, αλλά και ειδικούς ιδεολογικούς και πολιτικούς στόχους;

Μήπως το διαβόητο «μανιφέστο» του «παρανοϊκού» είναι ένα δόλιο στρατήγημα, δουλεμένο και συνταγμένο από πολιτικά επιτελεία και μυστικές υπηρεσίες;

ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο ερώτημα δεν τίθεται. Δολοφονούνται αγρίως και η Ιστορία της τρομοκρατίας και η Θεωρία και οι πασίγνωστες εμπειρίες, καθώς και τα ίδια τα γνωστά ντοκουμέντα της CIA, το πλήθος των αποκαλύψεων για την σκηνοθετημένη τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών.

Παραληρούν, απλώς για τον «ψυχασθενή τρομοκράτη», τον «παρανοϊκό ρατσιστή» και για τις «ακροδεξιές απειλές»!!!


Το ίδιο κάνανε και στο γκρέμισμα των Δίδυμων Πύργων. Τότε απλώς οι «παρανοϊκοί» ήταν κάποιοι Μουσουλμάνοι και η «απειλή», για τον κόσμο, ήταν η «ισλαμική τρομοκρατία»…


Σήμερα οι πάντες γνωρίζουν ποιοι γκρέμισαν τους πύργους και ποιοι είναι η πραγματική απειλή: Η Νέα Τάξη και οι μηχανισμοί της…

Παρά το πλήθος των στοιχείων της πλαστής τρομοκρατίας, απτόητα τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια συνεχίζουν το ίδιο βιολί, μάλιστα με μεγαλύτερη υστερία.

Έχουν κινητοποιηθεί, σαν λυσσασμένες ύαινες,
οι δεδηλωμένοι πράκτορες της Νέας Τάξης και οι πολύχρωμοι αμερικανοτσολιάδες για να αξιοποιήσουν το τρομοκρατικό έργο των μυστικών υπηρεσιών και το «μανιφέστο», προκειμένου να στιγματίσουν και συκοφαντήσουν τις αντιστάσεις της ελληνικής κοινωνίας, την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό της και την Ορθοδοξία…

Τα ταυτίζουν με τη «ρατσιστική παράνοια»: ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ…


¶ξιος, όμως, είναι και ο μισθός των δήθεν αιρετικών δημοσιογράφων: Τα «αιρετικά άλλοθι» των ΜΜΕ.

Κάνει «διατριβή» ο Γιάννης Τριάντης στην «Ε» για τον «διαταραγμένο» Νορβηγό ο οποίος «εντάσσεται ιδεολογικά στην επικράτεια της θρώσκουσας ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, με βασικά χαρακτηριστικά τον αντιισλαμισμό -και εν γένει το μίσος για τους μετανάστες-, τον ρατσισμό και τον αντικομμουνισμό».

Τέτοιες αστειότητες και σοφιστείες του δήθεν «εχθρού» της εξουσίας!!!

Τι χρειάζεται ο Τάκης Μίχας αφού τα λέει πιο ύπουλα και κουτοπόνηρα, με «αριστερά τεκμήρια» και «κουλτουριάρικη» ρητορεία, ο Γιάννης Τριάντης;

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ που υπηρετείται, με το αζημίωτο φυσικά, τα παιχνίδια του διεθνούς ιμπεριαλισμού και τα κακουργήματα των μυστικών του υπηρεσιών με «αντιεξουσιαστικές» ρητορείες, αδρά αμειβόμενες και αυτές…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 27, 2011 7:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο τρομοκρατικός πόλεμος στοχεύει άμεσα, σήμερα, τους λαούς της Ευρώπης



Η τρομοκρατική προβοκάτσια με τους Δίδυμους Πύργους ήταν η αφετηρία του ιμπεριαλιστικού πολέμου κατά των αραβικών λαών με άμεσο στόχο: Το Αφγανιστάν και την αμερικανική κατοχή του Ιράκ…

Το φάντασμα του «δαίμονα» Μπιν Λάντεν κατασκευάστηκε για να υπηρετήσει αυτούς τους στόχους και να προσδέσει την Ευρώπη στα αυτοκρατορικά, εγκληματικά σχέδια εναντίον του αραβικού κόσμου.

Σήμερα η αμερικανική τρομοκρατική στρατηγική μεταμφιέζεται σε άλλο πρόσωπο γιατί ο βασικός στόχος είναι η ίδια η Ευρώπη: τα έθνη και οι λαοί της.

Η οξύτητα της καπιταλιστικής κρίσης και η καταρρέουσα ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία δρομολογεί,
σε πυρετώδεις ρυθμούς, την ολοκληρωτική λεηλασία, χρεοκοπία και εξόντωση των λαών της Ευρώπης, την τελική επίθεση για την κατάλυση των εθνών-κρατών, την ιδιωτικοποίησή τους και την κατοχή τους από τους μηχανισμούς του χρήματος.

Η Ελλάδα είναι το πρώτο θύμα των διεθνών αρπακτικών και η «πιλοτική συνταγή» για άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται
ότι μπροστά σε αυτή τη συνεχή, άγρια και εφιαλτική πολεμική επίθεση εναντίον των λαών της Ευρώπης, οι λαοί θα αμυνθούν και θα εξεγερθούν.

Ήδη τα πρώτα δείγματα των λαϊκών αντιστάσεων και εξεγέρσεων έχουν γίνει ορατά ιδιαίτερα στο πρώτο θύμα: Την Ελλάδα…


Σε αυτές τις θύελλες των αγωνιστικών λαϊκών κινητοποιήσεων που έρχονται, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ, οι κοινωνικές ζυμώσεις και κάθε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ θα έχει ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΧΜΗ το «ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ»!!!



Το «εθνικό» και η υπεράσπιση των ιστορικών εθνικών κατακτήσεων, παραδόσεων και Πολιτισμικών Δομών και Ιστών θα αποτελούν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΙΧΜΗ των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ζητημάτων, των αγωνιστικών αντιστάσεων και κινήσεων.

ΑΥΤΗ ακριβώς την «εθνική» πολιτική ΑΙΧΜΗ της κοχλάζουσας κοινωνικής ΟΡΓΗΣ θέλουν να στιγματίσουν, να συκοφαντήσουν και να αναχαιτίσουν οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης.

Ενάντια σε αυτή την πολιτική ΑΙΧΜΗ της αντίστασης («εθνική») κηρύσσεται ο τρομοκρατικός πόλεμος των διεθνών επιτελείων και μηχανισμών της καταρρέουσας αμερικανικής αυτοκρατορίας και των καθεστωτικών τους γενίτσαρων.

ΤΩΡΑ κατασκευάζεται η «Ευρωπαϊκή Διεθνής» της τρομοκρατίας, αυτή της «εθνικιστικής» και «ρατσιστικής παράνοιας» και της «ακροδεξιάς απειλής», ΑΚΡΙΒΩΣ για να χρησιμοποιείται αυτή η «τρομοκρατική Διεθνής» των μαφιών του χρήματος, για το στιγματισμό και συκοφάντηση των λαϊκών κινημάτων που θα ξεπηδήσουν ρωμαλέα μέσα από τα κατεδαφισμένα, λεηλατούμενα και αποτεφρωμένα εθνικά-κράτη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο τρομοκρατικό «μανιφέστο» των διεθνών μυστικών υπηρεσιών που πλασαρίστηκε με το νορβηγικό τους πιόνι, υπάρχει ιδιαίτερη μνεία στην Ελλάδα, την ισλαμική της αλλοίωση, στις παραδόσεις της και στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Η Ελλάδα, ως πρώτο θύμα και «πρόβα», αλλά και λόγω ισχυρών ιστορικών και εθνικών ιστορικών Ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ αποτελεί και τον ΠΡΩΤΟ «ιδεολογικό» ΕΧΘΡΟ της Νέας Τάξης. Γι αυτό όλα τα νεοταξικά ιδεολογήματα και οι μακάβριοι σχεδιασμοί της Νέας Τάξης εφαρμόζονται και «δοκιμάζονται» εδώ.

Στο «Μανιφέστο», λοιπόν, εσωκλείονται και «συνωστίζονται» όλες οι συμφορές του νεοταξικού σχεδιασμού (λαθρομετανάστευση, εποικισμός, εθνική αλλοίωση κ.λπ), καθώς και όλα τα ιδεολογήματα που επί χρόνια «θεμελιώνουν» τα κυβερνητικά κόμματα, οι «αριστεροί» ψάλτες, τα ΜΜΕ και οι επιδοτούμενες εστίες: «Αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός» «πολυπολιτισμικότητα», «ακροδεξιά σκιάχτρα» και ανηλεής πόλεμος κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας…

Γι αυτό και οι πλέον κραγμένοι «μπράβοι» του αμερικανισμού και της Νέας Τάξης έσπευσαν με υπερβάλλοντα ζήλο και βιασύνη να «αναδείξουν» το «μανιφέστο» που έγραψαν τα αφεντικά τους και να το ταυτίσουν με τις ελληνικές αντιστάσεις και τους «Ελληναράδες»…

Φυσικά, οι πάντες, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, ακόμα και στο απλό ερώτημα:
Γιατί η ανάκριση του Νορβηγού τρομοκράτη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών;

Πώς θα υπάρξει στοιχειώδης έλεγχος όλων αυτών που μας διοχετεύουν οι καθεστωτικές υπηρεσίες, μέσω των ΜΜΕ, για το έγκλημα;

Δεν θα πρέπει οι λαοί να έχουν, μια κάποια, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ελέγχου των γεγονότων;
Θα πρέπει να καταπίνουμε αμάσητα τα όσα μας λένε τα καθεστώτα και οι μηχανισμοί τους, εξ ορισμού ψεύτες και παραχαράκτες;

Το «κεκλεισμένων των θυρών» είναι η δόλια και αυθάδης συνταγή των δικτατόρων: Πίστευε ΜΟΝΟ σε αυτά που ΕΜΕΙΣ λέμε…

Κάποιοι «εγκάθετοι» του αμερικανισμού και των μυστικών υπηρεσιών, μέσα σε κάποια ιστολόγια, μας λένε με αγανάκτηση: «Θα δώσουμε βήμα στο δολοφόνο»;

Εδώ έχουμε ατόφια την υποκριτική κουτοπονηριά του χαφιέ και προβοκάτορα.


Έχουν τα ΜΜΕ και όλες οι νεοταξικές «πόρνες» δώσει βήμα στο δολοφόνο, χολιγουντιανού θεάματος, έχουν κάνει φύλο και φτερό το «μανιφέστο», ιδιαίτερα τα εδάφια που συκοφαντούν του λαούς, τους Έλληνες, την ιστορία τους και το θρήσκευμά τους και «ευαισθητοποιούνται» στο ανοικτό της ακροαματικής διαδικασίας!!!

Τι αβυσσαλέα υποκρισία πληρωμένου ρουφιάνου…

Η ανοικτή ακροαματική διαδικασία δεν είναι κανένα «βήμα» στο δολοφόνο. Είναι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ δημοκρατικής ενημέρωσης των λαών και ΕΛΕΓΧΟΥ των κρατικών, παρακρατικών και τρομοκρατικών μηχανισμών.

Το τι κατασκευάζουν οι μηχανισμοί αυτοί, από ενόχους, ψευδομάρτυρες, μέχρι χαλκευμένα στοιχεία και πολλά άλλα, είναι πολύ γνωστά, ιδιαίτερα στη χώρα μας.

Όποιος δεν αντιτάσσεται στο «κεκλεισμένων των θυρών» και το χειρότερο το στηρίζει με κροκοδείλια ηθικά δάκρυ, αυτός το λιγότερο είναι «πρόβατο» του συστήματος.

Το σύνηθες: εγκάθετος των μηχανισμών, έμμισθο παπαγαλάκι, ελεεινός προβοκάτορας…

ΓΙΑΤΙ, λοιπόν, «Κεκλεισμένων των θυρών»; Τι έχουν να κρύψουν; Τι δεν θέλουν να διαρρεύσει και να μάθουμε, έστω και μέσα από τα φίλτρα της δικής τους «ενημέρωσης»;

Πού βρίσκονται οι «ευαίσθητοι» της πλουραλιστικής ενημέρωσης και του δημοκρατικού ελέγχου των «πληροφοριών» που μας σερβίρουν οι διωκτικές αρχές και οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες;

Από όπου και να πιάσεις το τρομοκρατικό έγκλημα στη Νορβηγία βρωμάει…

Γι αυτό δεν μιλούν και δεν θίγουν ΤΙΠΟΤΕ. Αναμασούν μόνο αυτά που μας ταΐζουν οι δίαυλοι της διεθνούς προπαγάνδας και με την ψυχασθένεια του «ρατσισμού»: Πίστευε και μην ερεύνα…

Επιστροφή στην κορυφή
Φ+13
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 28, 2011 2:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ:

* ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ .... ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΛΙΠΑΣΜΑ? - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ? - ΤΙ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ? ( ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ).

* ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ........ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt ....... 80 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? - ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

* ΑΝΑΡΩΤΉΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ .....
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ( 5 min ) ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ? ........ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΕΙΣΈΡΧΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ (ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ...... ΑΠΟΔΙΠΟΜΠΙΑΙΟ ΤΡΑΓΟ - ΕΝΑΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ - ΖΗΜΩΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ κλπ ).

ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ .... ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ...... ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΩΡΩΝ .... ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ:

- http://www.youtube.com/watch?v=yfu8oeUpXno ( ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΒΟΜΒΕΣ )

- http://www.youtube.com/watch?v=h7ST4ZqUMcU ( ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΒΟΜΒΕΣ )

- http://www.youtube.com/watch?v=SxLZJmG-sr8 ( ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ - ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ? )

- http://www.youtube.com/watch?v=K_g7FPvXVLM ( ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ )

- http://www.youtube.com/watch?v=SCeLQ5YpDSU ( ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE .... ΓΙΑΤΙ? )
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 08, 2011 8:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέος Απεργοσπάστης
http://apergospastis.blogspot.com/


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΜΕΣΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ




Από την αρχαιότητα η τρομοκρατία, η διασπορά φόβου και η δημιουργία εκφοβιστικών σκιάχτρων αποτέλεσε προνομιακό μέσο άσκησης εξουσίας.

Το φαινόμενο αυτό έπαιρνε πάντα πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις σε περιόδους παρακμής και κατάρρευσης των διάφορων καθεστώτων όταν δηλαδή έβλεπαν το τέλος να έρχεται και προσπαθούσαν με οποιοδήποτε μέσο να διασωθούν.

Σε μια ανάλογη κατάσταση βρισκόμαστε σήμερα. 'Οταν οι Αμερικάνοι πεζοναύτες που βρίσκονται στο Αφγανιστάν φτάνουν στο σημείο να ρωτούν τον επικεφαλής του Πενταγώνου αν θα πληρωθούν τον επόμενο μήνα και αυτός δεν μπορεί ούτε καν να διαβεβαιώσει καταλαβαίνουμε ότι η μόνη ''υπερδύναμη'' δεν βρίσκεται απλά σε παρακμή αλλά στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Η Αμερική αντιμετωπίζει το κίνδυνο της στάσης πληρωμών μαζί με την ''ψωροκώσταινα'' Ελλάδα:
Εδώ καταρρέουν και όλοι οι νεοφιλελεύθεροι μύθοι που καλλιεργήθηκαν από τα ΜΜΕ τα προηγούμενα χρόνια(για το χρέος φταίνε οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι, τα κλειστά επαγγέλματα, το DNA του Έλληνα που δεν μπορεί να εκσυγχρονιστεί και να γίνει ευρωπαίος, η Ελλάδα είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης κτλ.).

Είναι προφανές ότι πλησιάζει το τέλος της Αμερικανικής μονοκρατορίας και κυριαρχίας στον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος που τα οικονομικά συμφέροντα και τα τμήματα του κεφαλαίου που είναι στενά συνδεδεμένα μαζί της βρίσκονται σε θανάσιμη αγωνία.

Είναι τα ίδια τμήματα του κεφαλαίου που προώθησαν συστηματικά τις προηγούμενες δεκαετίες ειδικά μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης την παγκοσμοιοποίηση και την Νέα τάξη πραγμάτων και δημιούργησαν τους μηχανισμούς της(ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, Παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου κτλ) και κυριαρχούν απόλυτα μέσα σε αυτούς.

Αυτά τα τμήματα του κεφαλαίου με αιχμή το χρηματοπιστωτικό είναι τα ισχυρότερα και τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με τα μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους άρα και τα πιο αδίστακτα και άπληστα καθώς και όλο το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκονται μπροστά σε ένα αξεπέραστο αδιέξοδο: ή θα χάσουν μεγάλο μέρος των κερδών τους από την διαγραφή των χρεών για να σωθούν τα κράτη ή θα ισοπεδωθούν τα κράτη και ολόκληρες κοινωνίες για σωθούν τα κέρδη τους(ακόμα και αν το κράτος λέγεται ΗΠΑ).

Φυσικά για αυτούς δεν υπάρχει κανένα δίλημμα έχουν αποφασίσει ήδη την ισοπέδωση των κοινωνιών και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο τρόπος που θα το επιβάλλουν, για αυτόν τον σκοπό είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο.

Ένα από τα μέσα που θα παίξει κεντρικό ρόλο το επόμενο διάστημα είναι η δημιουργία νέων τρομοκρατικών σκιάχτρων και η έξαρση του τρομοθεάματος.




Η τρομοκρατία αλλάζει δέρμα (ακροδεξιό αυτή τη φορά) για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Νέας Τάξης. Αυτό σηματοδοτεί το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νορβηγία άλλωστε είχε προηγηθεί η «απόσυρση» του προηγούμενου σκιάχτρου (σκηνοθεσία θανάτου Μπιν Λάντεν) αφού είχε τελειώσει η αποστολή του.


Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε δύο πασίγνωστα ιστορικά περιστατικά καθεστωτικής τρομοκρατικής προβοκάτσιας (πολλοί καλοθελητές θα μιλήσουν αφοριστικά για υπερβολές και θεωρίες συνομωσίας): Την πυρπόληση της Ρώμης από τον Νέρωνα για την οποία κατηγόρησε τους χριστιανούς και την πυρπόληση του Ράιχσταγκ από τον Χίτλερ που κατηγόρησε τους κομμουνιστές.

Αν όλοι κατάπιναν αμάσητες τις καθεστωτικές εκδοχές γεγονότων θα είχαμε μείνει στην εποχή των σπηλαίων.


Από όποιο σημείο και να πιάσεις την υπόθεση του Νορβηγού πέφτεις σε αντιφάσεις.
Το μανιφέστο που κυκλοφόρησε για να γραφτεί απαιτεί βαθιά και ολιστική γνώση της ιστορίας και των πολιτικών κινημάτων, αντίθετα ο υποτιθέμενος συγγραφέας ενεργεί εντελώς παράλογα δυσφημώντας με τον πιο ακραίο τρόπο τις ''ιδέες'' τις οποίες υποτίθεται ότι υπηρετεί.

Εντελώς ακατανόητη είναι και η επιλογή του στόχου του ''υπερπατριώτη, αντικομμουνιστή, ισλαμόφοβου'' Νορβηγού, τυφλό χτύπημα εναντίον συμπατριωτών του χωρίς κανένα όφελος και μετά παραδίδεται μόνος του στις αρχές για να σαπίσει στη φυλακή πάλι χωρίς να υπάρχει ούτε ένα λογικοφανές επιχείρημα που να μπορεί να δικαιολογήσει την ενέργειά του.

Το ξαναλέμε εδώ υπάρχει κραυγαλέα λογική αντίφαση. Το μανιφέστο χρειάζεται σύνθετη αναλυτική σκέψη και τεράστιες ιστορικές γνώσεις για να γραφτεί όμως όταν ο ''συγγραφέας'' αποφασίζει να δράσει για τις ιδέες του χάνει κάθε στοιχειώδη λογική και δεν μπορεί να κάνει την πιο απλή σκέψη ότι με την τυφλή επίθεση θα τις δυσφημίσει με τον χειρότερο τρόπο.

Ας μην αρχίσουμε να σκαλίζουμε τον πρωτόγνωρο ιστορικά ιδεολογικό αχταρμά του μανιφέστου: Νορβηγός φονταμεταλιστής χριστιανός(οι Σκανδιναβικές χώρες είναι οι πιο άθρησκες παγκοσμίως),προτεστάντης φανατικός υποστηρικτής της ορθοδοξίας(η μοναδική σημαία στο μανιφέστο είναι της Βυζαντινής αυτοκρατορίας) δύο από τις χιλιάδες αντιφάσεις που θα βρούμε.

Όλα αυτά τα αντιφατικά στοιχεία
επικαλύπτονται από το αφοριστικό κλισέ του ακροδεξιού παράφρονα και κανείς δεν εκφράζει την οποιαδήποτε δυσπιστία, ένσταση, αμφισβήτηση σε ότι διαρρέουν οι αστυνομικές αρχές και τα ΜΜΕ αντίθετα τα καταπίνουν όλα αμάσητα και υπερθεματίζουν κιόλας περί ακροδεξιού κινδύνου ειδικά τα ''αριστερά'' κόμματα, ιστολόγια και blogs (πρωτοφανής εμπιστοσύνη αριστερών στις επίσημες αστυνομικές αρχές) παίζοντας το παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών.

Αν αυτό είναι μαρξιστική και διαλεκτική σκέψη τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, κάθε σχόλιο περιτεύει.

Ο στόχος του χτυπήματος στη Νορβηγία
είναι ο προβληματισμός που ήδη έχει ξεκινήσει ανάμεσα στους απλούς αριστερούς αγωνιστές πανευρωπαϊκά για τη μετανάστευση, τις συνεπειές της και τη διάλυση της εθνικής ταυτότητας των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Αυτές τις διεργασίες που όσο εντείνεται η προσπάθεια ισοπέδωσης των κοινωνιών και κάθε έννοιας εθνικής ανεξαρτησίας και υπόστασης θα κλιμακώνονται θέλουν να τις σταματήσουν εν τη γενέσει τους.

Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τη Νέα Τάξη να παραμείνουν εγκλωβισμένες οι αριστερές πρωτοπορίες στα ανώδυνα για το καθεστώς ιδεολογήματα του αντιρατσισμού και του πολυπολιτισμού.


Αυτή η πρεμούρα των επιτελείων της Νέας Τάξης
φαίνεται και στο μανιφέστο όπου από την αρχή καταπιάνονται με μεγάλους μαρξιστές διανοούμενους (Γκράμσι, Λούκατς, σχολή της Φρανκφούρτης κτλ) θέλοντας να τους ταυτίσουν με τη σοσιαλοδημοκρατική παραχαραξή τους και την αμερικανοφερμένη πολιτική ορθότητα(μέγα νεοφιλελεύθερο παραμύθι).



Η λογική απλή: εφόσον λέει ο ''κακός'' παράφρονας δολοφόνος ακροδεξιός ότι ο μαρξισμός υποστηρίζει (μέγιστη παραχάραξη) και προωθεί τα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης (ανοικτά σύνορα, πολυπολιτισμός κτλ) δικαιώνονται τα κατεστημένα αριστερά ιερατεία που τα προπαγανδίζουν με φανατισμό όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η γνωστή πανάρχαια τεχνική του διαίρει και βασίλευε που κάθε εξουσία που σέβεται τον εαυτό της γνωρίζει άριστα.

Το θετικό στοιχείο της όλης ιστορίας είναι ότι όσο αποθρασύνονται οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνουν το μοιραίο λάθος και να αποκαλυφθούν. Στο παρελθόν με την ''αριστερή'' και την ''ισλαμική'' τρομοκρατία πατούσαν πάνω σε πραγματικά κοινωνικά κινήματα και τα διαστρέβλωναν. Εδώ έχουμε καραμπινάτες ex nihilo κατασκευές.

Αυτό θα είναι και το μεγάλο σοκ που χρειάζεται η ευρωπαϊκή αριστερά για να ξυπνήσει από το λήθαργο.




Υ.Γ
Σε όσους βιάστηκαν να τσιμπήσουν στα τρομοκρατικά δολώματα, τους αφιερώνουμε το παρακάτω πολυπολιτισμικό, πολιτικώς ορθό, οργουελιανού χαφιεδισμού βίντεο που δημιούργησαν οι Αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας για να προπαγανδίσουν τον χαφιεδισμό και την τρομολαγνεία.

http://www.youtube.com/watch?v=6jAV1dbGPB4

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες