Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΧΙ στη «νομιμότητα» της παρανομίας των ανδρεικέλων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 25, 2011 10:22 am    Θέμα δημοσίευσης: ΟΧΙ στη «νομιμότητα» της παρανομίας των ανδρεικέλων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΧΙ στη «νομιμότητα» της παρανομίας των ανδρεικέλων


Η φωτογραφία από το ΓΡΕΚΙ

Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα το τυποποιημένο ψεύδος και η γλοιώδης, τρομοκρατική προπαγάνδα παίρνουν μορφές στραταρχικής αυθάδειας και φρενοβλάβειας…

Αυτό ζούμε σήμερα: το αποκρουστικό πρόσωπο του πασοκικού ολοκληρωτισμού και της τρομοκρατικής προπαγάνδας χωρίς όρια και αναστολές.

Ο «βενιζέλειος» ανασχηματισμός έδωσε πιο μοχθηρή μορφή στην πασοκική προπαγανδιστική φρενοβλάβεια…

Ο ίδιος ο Βενιζέλος αποτυπώνει όλη τη φρίκη, την ελεεινότητα, τη δολιότητα και το γλοιώδες της καθεστωτικής μοχθηρίας και του προπαγανδιστικού ολοκληρωτισμού.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα, με αιχμή τον Βενιζέλο, καθώς και οι ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ), με τους πληρωμένος «μπράβους» τους, αναπαράγουν την ίδια άθλια και αισχρή κασέτα του ψεύτικου, μακάβριου διλήμματος:

«Ή μεσοπρόθεσμο και δάνεια
ή χρεοκοπία και τέρμα οι μισθοί και οι συντάξεις».


Τηλεοράσεις, εφημερίδες και ραδιόφωνα, σε βαθμό υστερίας, πουλούν αυτό το τρομοκρατικό και εκβιαστικό παραμύθι, αυτό το αισχρό και ασύστολο ψεύδος.

Τόσο αδίστακτοι, γελοίοι και γλοιώδεις είναι. Ο πανικός της κατάρρευσής τους βγάζει στον αφρό όλο το αποκρουστικό τους ψεύδος, την τρομοκρατική τους θηριωδία και τη φασιστική τους ψύχωση.

ΕΚΤΕΛΟΥΝ την Ελλάδα, χρεοκοπούν αδίστακτα τον ελληνικό λαό και ΑΠΕΙΛΟΥΝ με χρεοκοπία αν δεν πάρουμε το μεσοπρόθεσμο δάνειο: Το τελικό «συμβόλαιο θανάτου» μας και το φέρετρο της κηδείας μας!!!!!

ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τους μισθούς και τις συντάξεις και μας λένε ότι το Μεσοπρόθεσμο δάνειο …εξασφαλίζει μισθούς και συντάξεις!!!!!

Μόνο ο πασοκικός κρετινισμός και το συνακόλουθο ισοδύναμο της φασιστικής, τρομοκρατικής προπαγάνδας του, θα μπορούσαν να διατυπώσουν το αξίωμα: «Οι μισθοί και οι συντάξεις «εξασφαλίζονται» δια του ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ τους»!!!!!!!

Μας λεηλατούν αναίσχυντα, μας πίνουν το αίμα, σαν βρικόλακες, μας φτωχαίνουν και χρεοκοπούν ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και μας λένε ότι για να διασωθείτε πρέπει να υπογράψουμε και την τελευταία απόφαση της εκτέλεσής σας!!!!

Δεν υπάρχει, πλέον άλλος δρόμος παρά μόνο ένας: ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!

ΟΛΟΙ στους δρόμους και η ΟΡΓΗ μας να σπάσει τις «αγκύλες» της υποταγής μας στη δικτατορική τους «νομιμότητα»…

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ είναι αυτοί και το καθεστώς τους.

ΟΧΙ στη «νομιμότητα» της παρανομίας τους, όχι στη «νομιμότητα» των ανδρεικέλων και των κομμάτων-προτεκτοράτων των μαφιών του χρήματος…

Δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΕ πλέον, παρά μόνο τα φέρετρά μας…

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 25, 2011 12:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φορολεηλασία χωρίς τέλος
Από το «Ρ»:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6319434&publDate=25/6/2011



Η φωτογραφία από το Citypress

Σε χιλιάδες ευρώ για την κάθε εργατική οικογένεια υπολογίζονται οι απώλειες που είχαν κατά το 2010 και φέτος, εξαιτίας των συνεχών αυξήσεων που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στους έμμεσα, κύρια, φόρους. Αυτούς τους φόρους που είναι οι πλέον επαχθείς, αφού αντιμετωπίζουν ισοπεδωτικά και τον άνεργο και τον χαμηλοαμειβόμενο, αλλά και την φάρα των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Το πρώτο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε τον Μάρτη του 2010 και προέβλεπε:

1. Aύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, από 19% σε 21%, από 9% σε 10% κι από 4,5% σε 5%, από την 1η Απρίλη του 2010.

2. Αύξηση 8 λεπτά στην τιμή της βενζίνης, 3 λεπτά στο πετρέλαιο κίνησης.

3. Αύξηση κατά 20% των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα.

4. Αύξηση κατά 20% των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε ποτά.

5. Μείωση του αφορολόγητου ορίου των 12.000 ευρώ, μέσω της υποχρεωτικής κατάθεσης αποδείξεων.

6. Μείωση της φορολογίας κερδών από το 25% στο 20%.

7. Φορολογική ασυλία πέντε χρόνων για κάθε νέα επιχείρηση.

8. Αύξηση τεκμηρίων διαβίωσης που αυτόματα οδηγεί σε φορολογική επιβάρυνση δεκάδων χιλιάδων λαϊκών νοικοκυριών.

9. Αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, μέσω της επιβολής ειδικού φόρου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

10. Μείωση 10% της κρατικής χρηματοδότησης στα Ταμεία ΟΑΠ - ΔΕΗ και ΤΑΠ - ΟΤΕ.

11. Περικοπές 200 εκατομμυρίων ευρώ στα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας.

12. Αναστολή των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα το 2010.

13. Μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις στο Δημόσιο από το 2011.

14. Περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για ολόκληρη την περίοδο μέχρι 2015.

Η οργή και η αγανάχτηση, που είχαν προκαλέσει τα φορομπηχτικά μέτρα του Μάρτη, δεν εμπόδισαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει το βρώμικο έργο της. Το έργο της παραπέρα φορολογικής επιβάρυνσης των λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου να διαιωνιστούν οι φοροαπαλλαγές του μεγάλου κεφαλαίου και να εξασφαλιστούν οι αναγκαίοι πόροι για την πληρωμή των πιστών. Ετσι, το «πακέτο» των φορολογικών και άλλων μέτρων που ανακοινώθηκε τον Μάρτη του 2010, προέβλεπε:

1. Νέα αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, οι οποίοι τώρα διαμορφώνονται σε 5,5%, 11% και 23%.

2. Νέα αύξηση, κατά 10%, του ειδικού φόρου για καύσιμα.

3. Νέες αυξήσεις του ειδικού φόρου για ποτά και τσιγάρα.

4. Επιβολή έκτακτης εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες, με βάση τα εισοδήματα του 2009.

5. Απλοποίηση των διαδικασιών για την έναρξη επιχειρήσεων.

6. Εφαρμογή της οδηγίας - τερατούργημα Μπολκεστάιν για την απελευθέρωση του κλάδου των υπηρεσιών.

7. Απελευθέρωση των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων, με στόχο τη δημιουργία ευνοϊκών προϋποθέσεων για την εγκατάσταση μεγάλων επιχειρήσεων (μεταφορές, ταχυδρομεία, ταξί κ.λπ.).

Τέλος, στα πλαίσια της αναθεώρησης του μνημονίου, το Δεκέμβρη του 2010 οι κυβερνώντες προχώρησαν σε νέα αύξηση του μεσαίου συντελεστή ΦΠΑ, ο οποίος πλέον είναι 13%.

Για τις νέες «σφαγές» του Μεσοπρόθεσμου διαβάστε τις παρακάτω ενότητες:

α).Η φορολογική ρατσιστική μοχθηρία κατά των εργαζομένων
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5779

ΚΑΙ:

β). Η οικονομική εξουσία, τα ανδρείκελα και οι αλχημιστές τους
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5755


Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 25, 2011 8:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ηλιθιότητα: Η συνοχή των συνασπισμένων παρασίτων




Η πλειονότητα των πολιτικών είναι από τα πλέον ηλίθια όντα. Τα παράσιτα είναι τόσο αλλοτριωμένα που το μυαλό τους πέραν των παραπολιτικών αδυνατεί να προχωρήσει. Και οι πολιτικοί, όπως και οι δημοσιογράφοι είναι ένας «μηχανισμός» παρασίτων σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης: σήψη κατάρρευσης…

Ο «μηχανισμός» των παρασίτων, σαν σύνολο, είναι «ριζωμένος» στον κορμό του δέντρου που τους θρέφει: Το κεφάλαιο, οι «νταβάδες» και οι υπηρεσίες τους (κρατικές και παρακρατικές), τα πραγματικά κέντρα εξουσίας.

Σαν παράσιτα αυτού του κεφαλαιοκρατικού «κορμού» των «νταβάδων» δεν χρειάζεται, ούτε μπορούν να σκεφτούν, ούτε να μελετήσουν: Εκτελούν μόνο ΕΝΤΟΛΕΣ. Έτσι ξεχνούν, για το συμφέρον τους, και αυτά που γνώριζαν ή έζησαν στο παρελθόν. ΓιΆ αυτό βλέπουμε κάποιους ευφυείς στο παρελθόν να έχουν μεταλλαχτεί σε ραφινάτους καμποτίνους και ηχηρούς βλάκες…

Πάρτε για παράδειγμα τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τους πολύχρωμους καθεστωτικούς «μπράβους» των ΜΜΕ. Έχουν τέτοια παρασιτική πώρωση ναρκισσιστικής ηλιθιότητας που όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται το γλοιώδες και το τυποποιημένο ψεύδος τους, την γκεμπελική κακογουστιά τους και τους θεατρινισμούς των εμμονών τους προκειμένου να εξαπατήσουν το «κοινό», αλλά κατρακυλούν σε κάτι ακόμα το χειρότερο: Προσλαμβάνουν το ψεύδος τους σαν αλήθεια και τους βλακώδεις θεατρινίστικους κομπασμούς τους (φασιστικό κιτς), σαν ευφυΐα!!!

Η βλακεία, βεβαίως, δεν έχει πάτο. Έτσι το παρασιτικό σώμα της «συνασπισμένης ηλιθιότητας» (κυβερνητικών, δημοσιογράφων, ακαδημαϊκών και πολύχρωμων κομματικών υπαλλήλων) κατεβαίνει και άλλους ορόφους: Δεν αντιλαμβάνεται ότι στα μάτια και στα αυτιά του λαού είναι ένα καταγέλαστο τσίρκο…

Απευθύνονται, υποτίθεται στο λαό, προκειμένου να εξωραΐσουν τα καθεστωτικά ψεύδη και να τον αποπροσανατολίσουν και ο λαός γελάει μαζί τους.

Η πανοπλία της βλακείας τους είναι τόσο χαλύβδινη που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο λαός και τα ψεύδη τους καταλαβαίνει αμέσως, και τους θεατρινισμούς της απάτης τους…

Προκαλούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, γιγαντώνουν την ΟΡΓΗ του και την ΑΗΔΙΑ εναντίον τους και όλοι αυτοί της «συνασπισμένης ηλιθιότητας» συνεχίζουν ατάραχοι και με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και αυθάδεια: Τόσο πωρωμένοι βλάκες είναι…

Τσούζουν τα μάτια του ελληνικού λαού από αυτά που βλέπει, βουίζουνε τα αυτιά του από αυτά που ακούει, νιώθει ναυτία και ΟΡΓΗ από το νέφος της μόλυνσης που σκορπάνε καταιγιστικά και αυτοί συνεχίζουν απτόητοι το βιολί τους…

Φαίνεται ότι όλο αυτό το θέατρο του ψεύδους και της απάτης δεν έχει αποδέκτη το λαό, αλλά τα αφεντικά τους.

Για τα αφεντικά τους το παίζουν (βγαίνει από το υποσυνείδητό τους), αυτά θέλουν να ευχαριστήσουν και από αυτά περιμένουν τις αμοιβές τους.

ΜΟΧΘΟΥΝ, συνεπώς, να δείξουν ότι είναι άξιοι λακέδες τους και άριστες μαϊμούδες στην παραγωγή και αναπαραγωγή της δικής τους «αλήθειας» (των αφεντικών) και των δικών τους απαιτήσεων…

Αλλιώς δεν εξηγείται τα κυβερνητικά ανδρείκελα να λένε τέτοιες ασύστολες χοντράδες (ο ΓΑΠ είναι εκτός συναγωνισμού):

Από τη μια να εκτελούν την Ελλάδα, να ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τους μισθούς και τις συντάξεις και από την άλλη να μας λένε ότι το Μεσοπρόθεσμο (το τελικό συμβόλαιο θανάτου της χώρας και του ολοκληρωτικού αφανισμού των λαϊκών εισοδημάτων) θα «σώσει» την Ελλάδα και θα «εξασφαλίσει» τους μισθούς και τις συντάξεις!!!!

Είναι τέτοιο το καμτσίκι των μαφιών του χρήματος και των «νταβάδων» και τέτοια η παρασιτική τους εξάρτηση (ανδρείκελα ατόφια) που βγάζουν στην επιφάνεια, κατά κύματα, την ηλιθιότητά τους, το «λίπος» τους, το «μαύρο αίμα» τους, το πρησμένο και σάπιο σώμα τους, τα δηλητηριώδη τους αέρια, το φασισμό τους…

Όταν δεν μπορούν να διακρίνουν όλα αυτά, πώς να δούνε το ΤΕΛΟΣ τους που έρχεται;


Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 25, 2011 9:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο "άπατος" πάτος

"Φαίνεται ότι όλο αυτό το θέατρο του ψεύδους και της απάτης δεν έχει αποδέκτη το λαό, αλλά τα αφεντικά τους".

Μα, αγαπητή ΘΑΛΕΙΑ, γιατί απορείς και γιατί χολοσκάς;

Δεν ξέρεις ότι το πολιτικοθρησκευτικό ιερατείο που μας κυβερνά με τους εγχώριους καθεστωτικούς - νταβάδες και άλλους - ασμένως δέχεται ότι, "για τον ορθόδοξο και αυθεντικό εβραϊσμό, το 99% της αλήθειας είναι 100% ψέμα";

Δεν το άκουσες; Μας το είπε ο ραββίνος Μορντεχάϊ Φριζή σε βίντεο που ανάρτησε στο youtube.

Και μήπως είναι μόνο τα δικά μας ψέμματα; Δεν θυμάσαι τις θερμοκοιτίδες και τα νεογνά του Κουβέϊτ; Ξέχασες τα πυρηνκά του Σαντάμ, που τα ψάχνουν τα βρετανικά δικαστήρια και ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα; Λησμόνησες τον Μπιν Λάντεν, που πρόσφατα τον σκότωσαν και τον έθαψαν στο πέλαγος; Και με τη Σερβία; Δεν μας έλεγε τη μια μέρα ο Τζέημς Μπέϊκερ, υπουργός εξωτερικών του πατρός Μπους, ότι δεν θα αναγνωρίσουν οι ΗΠΑ κανένα κράτος από τη διάσπαση της Γιουγκολαβίας (πρώην) και την επομένη αναγνώριζε την Κροατία; Και τον Κλίντον; Αυτόν πού τον βάζεις με τη Λουΐνσκι και τον "λεκέ" από την στάχτη του πούρου που κάπνιζε (ο Μπιλ όχι η άλλη);

Λοιπόν, μην απορείς αγαπητή ΘΑΛΕΙΑ και επιτέλους, μάθε κι εσύ - τα στεφανιαία έχουν κάποιες αντοχές - αυτό που μας διδάσκει ο ορθόδοξος και αυθεντικός εβραϊσμός : Το 99 τοις εκατό της αλήθειας, είναι 100 τοις εκατό ψεύδος και μην κάνεις το λάθος να πεις, ότι το 99% του σημερινού παγκοσμίου ψεύδους, μας αποκαλύπτει ποια είναι η, 100 τοις εκατό, αλήθεια.

Επομένως, όπως γράφεις,
"η βλακεία δεν έχει πάτο". No more nor less.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 26, 2011 10:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η φρενοβλαβής αυθάδεια…



Δύο «σύμβολα» της παρασιτικής αχρειότητας και της καθεστωτικής μοχθηρίας που τα λένε όλα:

α). Το παράσιτο των αρπακτικών του τραπεζικού κεφαλαίου: Προβόπουλος.


Εισόδημα: 4.151.949,01 ¤!!!

Εκβιάζει πάντα για «συναίνεση» και απειλεί προειδοποιώντας: «δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εκτός μνημονίου».

Διαβάστε στο ΓΡΕΚΙ:

http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/o-415194901.html


β). Ο πυλώνας του καθεστώτος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Το «σύμβολο»-παράσιτο…



Διακηρύσσει, σε όλους τους τόνους, την ανάγκη της «πανεθνικής συστράτευσης» πάνω στα Μνημόνια (εντολές των μαφιών του χρήματος) για να μην …χρεοκοπήσουμε!!!!!

Ο μισθός του Προέδρου μιας χώρας όπου έχουν αφανιστεί οι μισθοί και οι συντάξεις είναι:
1.604.000 ευρώ!!!!!!

Διαβάστε το άρθρο: «Πρόεδρος της Δημοκρατίας … η πιο ακριβή γλάστρα της Ευρώπης»
Στο ΛΙΣΤΟΝ:
http://listonplace.blogspot.com/2011/06/blog-post_77.html

Κάθε σχόλιο πλέον είναι περιττό…



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 28, 2011 8:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Μεσοπρόθεσμο» των τοκογλύφων
ή
Τα ψεύδη των ανδρεικέλων


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ



ΦΩΤΟ από ΓΡΕΚΙ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Οργανισμού Διαχείρισης του Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ, εγγραφή 31/3/2011) οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια διαμορφώνονται ως εξής:

2013: 37 δισ. ευρώ
2014: 56 δισ. ευρώ
2015: 39 δισ. ευρώ
Σύνολο: 132 δισ. ευρώ

*
Σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση,
εκείνη του υπουργείου Οικονομικών της 13/3/2011 - εκδόθηκε με αφορμή την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της τρόικας - οι δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας, όσον αφορά λήξεις ομολόγων και έντοκων γραμματίων του δημοσίου, διαμορφώνονται ως εξής:

2013: 39 δισ. ευρώ
2014: 47 δισ. ευρώ
2015: 35 δισ. ευρώ
Σύνολο: 121 δισ. ευρώ
*


Συμπέρασμα:

Τα δάνεια της «νέας βοήθειας» μέσω του «μνημονίου 2», που εγχώριοι και διεθνείς παράγοντες τα προσδιορίζουν περί τα 120 δισ. ευρώ και που για να εκταμιευτούν ως προϋπόθεση τίθεται η ψήφιση του «Μεσοπρόθεσμου», με τη λήξη δηλαδή του «προγράμματος», μέχρι το 2015,
θα έχουν επιστρέψει όλα - μα όλα! - σε εγχώριους και ξένους δανειστές και τοκογλύφους!
*
Γι' αυτούς δανείζεται η κυβέρνηση Παπανδρέου και όχι για να «εξασφαλίσει» τους μισθούς και τις συντάξεις του λαού.


Γι' αυτούς και τα συμφέροντά τους αφανίζονται μέσω του «Μεσοπρόθεσμου» ο 11ος, ο 10ος και ο 9ος μισθός του εργαζόμενου.

Για τους ίδιους λόγους που πέρσι μέσω του «μνημονίου 1» αφανίστηκαν ο 14ος, ο 13ος και ο 12ος μισθός του!

Αφανίζουν, δηλαδή, έναν ολόκληρο λαό για να πληρώνονται οι νέοι και μεγαλύτεροι τόκοι του φαύλου κύκλου των νέων δανείων. Των δανείων που τα συνάπτει και τα «τρώει» η άρχουσα τάξη και που για να πληρωθούν τα προηγούμενα δάνειά της και οι προηγούμενοι τόκοι, τα πολιτικά της ανδρείκελα βάζουν για ενέχυρο, όπως πάντα, το αίμα του εργάτη.

ΠΗΓΗ:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6321921&publDate=28/6/2011

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες