Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 05, 2011 11:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πήραμε από τον «Αμέθυστο»
http://amethystosbooks.blogspot.com/2011/04/blog-post_7634.html

Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες



Tα επεισόδια σε Νίκαια και Κορυδαλλό μεταξύ νεαρών Ελλήνων και Πακιστανών λαθρομεταναστών, κλιμακώνονται, με την επίσημη Πολιτεία (όπως ο δήμαρχος Νίκαιας και οι διάφορες επιδοτούμενες ΜΚΟ, αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και την ΕΛΑΣ (ενημερώνουν ότι έχουν ανάλογες διαταγές, «άνωθεν), να τάσσονται εξ αρχής στο πλευρό των αλλοδαπών.

Τι έχει συμβεί;
Ο ομαδικός βιασμός 14χρονης την περασμένη Δευτέρα, από ομάδα οκτώ Πακιστανών και ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου συνοδού της, προκάλεσε τη νεολαία της περιοχής, η οποία αντέδρασε ανδροπρεπώς!

Ακολούθησαν συμπλοκές που γενικεύτηκαν στου Ρέντη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στον Κολωνό, που οδήγησαν στον τραυματισμό Ελλήνων περιοίκων, κυρίως ανηλίκων, αλλά και προκλήσεις εις βάρος των Ελλήνων από ομάδες αλλοδαπών, που κυκλοφορούν οπλισμένες με...ρόπαλα στους δρόμους.

Η ΕΛΑΣ πάλι κατά των Ελλήνων.

Η ΕΛΑΣ, λειτουργώντας για άλλη μια φορά ως αστική δύναμη κατοχής και ομάδα πραιτοριανών της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συνέλαβε δύο Έλληνες, ηλικίας 22 και 28 ετών, οι οποίοι τόλμησαν να υπερασπιστούν τους ομοεθνείς τους και πλέον κατηγορούνται ότι τραυμάτισαν δύο λαθρομετανάστες και τους οδήγησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Οι «αντιρατσιστικές» ΜΚΟ, σε ένα ρεσιτάλ δωσιλογισμού και ρουφιανιάς, πιέζουν λαθρομετανάστες που μετείχαν σε επεισόδια να συνεργάζονται με την Ασφάλεια και να «υποδεικνύουν» Έλληνες με τους οποίους συνεπλάκησαν.

Την ίδια τακτική ακολουθεί τώρα τελευταία και ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ο οποίος έχει καταλάβει πως «λειτουργούν» τα πράγματα και με την «ανοχή» των αρχών, κάνει «πάρτι» κατά των Ελλήνων.

Η «αγαπημένη» κατά των Ελλήνων.

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», η οποία φυσικά κατηγορεί τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, «πρόκειται για περίπου 60 επιθέσεις σε βάρος ισάριθμων μεταναστών, κάποιες δολοφονικές (με μαχαίρια και σιδηρολοστούς), μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θύματά τους οικονομικοί μετανάστες νεαρής ηλικίας, οι οποίοι δέχονται επιθέσεις τη στιγμή που επιστρέφουν από τις δουλειές τους. Δράστες, επίσης νεαρά άτομα, σε κάποιες περιπτώσεις και έφηβες γυναίκες, οι οποίοι μετακινούνται με μοτοσικλέτες και επιτίθενται -ανά ομάδες 10-15 ατόμων- σε μετανάστες που βρίσκονται σε πλατείες, στάσεις λεωφορείων, δρόμους, αλλά και σε χώρους προσευχής Πακιστανών, όπως συνέβη στην περίπτωση της οδού Τιμοσθένους».

Ούτε λέξη για το βιασμό της πιτσιρίκας από τους αλλοδαπούς, που δημιούργησε και το «πρόβλημα»...

Βιάζουν Ελληνίδες και η ΕΛΑΣ κυνηγάει... "ρατσιστές"!



Η ΕΛΑΣ, αντί να συλλάβει τους δράστες των βιασμών, κυνηγά τους Έλληνες που αντιδρούν και σπεύδουν να προστατέψουν τις γειτονιές τους από τους βάρβαρους αλλοδαπούς, που βιάζουν Ελληνίδες. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο Γαλάτσι (όπου πρόσφατα δέχθηκαν επίθεση αστυνομικοί).

Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε και τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή εκεί (και συγκεκριμένα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια) πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες: τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία μιας Ελληνίδας, τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς, υπόθεση που αποσιωπήθηκε από την ΕΛΑΣ και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Αποσιωπήθηκε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, μιας και το θύμα ήταν Ελληνίδα και οι δράστες, αλλοδαποί...

Η υποκρισία των ΜΚΟ αποκαλύπτεται...

Φυσικά, οι Ελληνίδες αναρωτιούνται: που είναι οι οργανώσεις προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών, που είναι οι φεμινιστικές ΜΚΟ; Γιατί δεν καταγγέλλουν τους βιασμούς των Ελληνίδων από λαθρομετανάστες, γιατί δεν σπεύδουν να προσφέρουν τη συνδρομή τους στα θύματα της κτηνωδίας;

Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι οργανώσεις αυτές, εξυπηρετούν «άλλες» σκοπιμότητες, όπως την υπονόμευση του εθνικού κορμού, την αποδόμηση των κοινωνικών σχέσεων, τον πλουτισμό των στελεχών τους και φυσικά, την κοινωνική μηχανική του συστήματος.

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 05, 2011 1:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο αποτρόπαιος και κτηνώδης ρατσισμός των βιαστών



«Μόνον εποχές και κοινωνικές τάξεις που νιώσανε πως
‘’η ζωή είναι μέγα καλό και πρώτο’’ υψώσανε τη γυναίκα σε
σύμβολο της δημιουργίας, ενώ οι εποχές της αποσύνθεσης
την καταντήσανε σκεύος ηδονής»

Βάσος Βαρίκας

Σήμερα η εποχή της σήψης και παρακμής έχει καταντήσει τη γυναίκα σε «σύμβολο» του χυδαίου και αγοραίου σκεύους ηδονής, της διαστροφικής προστυχιάς του εμπορίου και τηλεοπτικού θεάματος καθώς και των ποικίλων τηλε-κοπράνων…

Μέσα, όμως, από τα σκοτάδια της νεοταξικής, πολυπολιτισμικής βαρβαρότητας αρχίζουν να πέφτουν, σε καταιγιστικούς ρυθμούς, και πυροβολισμοί στην καρδιά της γυναίκας και ιδιαίτερα στην καρδιά των ανήλικων κοριτσιών.

Άπειρα είναι τα γεγονότα των αποκρουστικών βιασμών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών από τα εξαθλιωμένα στίφη των λαθρομεταναστών που εισήγαγαν στην Ελλάδα οι μαφιόζοι του χρήματος για να την υποτάξουν και να τη διαλύσουν.

Οι άθλιες και πονηρές φυλλάδες των «νταβάδων»,
οι ακάθαρτες και μίσθαρνες δημοσιογραφικές πόρνες των καναλιών, παρασιωπούν και αυτό το φρικαλέο έγκλημα των βιασμών, το θολώνουν, και από κοινού με τα επιδοτούμενα δίκτυα του «αντιρατσισμού», κατασκευάζουν τις εκδοχές που θέλουν και βολεύουν τους δήμιους της ελληνικής κοινωνίας, τους πολύχρωμους «νταβάδες» και τους ποικίλους «χορηγούς» του εγκλήματος: Κατασκευάζουν το σοφιστικό τέχνασμα του «ρατσισμού» των Ελλήνων θυμάτων…




Εκτελούν την ελληνική κοινωνία και τη στιγματίζουν, με αυθάδεια ασυνήθιστη, σαν «ρατσιστική».

Έχουν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε γκέτο των λαθρομεταναστών, σε τρομοκρατικά αποσπάσματα των ένοπλων αλλοδαπών μαφιών, ΚΑΙ ΟΛΑ τα ακάθαρτα και μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος μιλάνε για τις «αξίες» και την «ηθική» της πολυπολιτισμικότητας».

Μιλάνε για «Αξίες» και «ηθική» οι οποίες παρασιωπούν, νομιμοποιούν και αθωώνουν, στο όνομα του «αντιρατσισμού» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τα πια στυγνά εγκλήματα των λαθρομεταναστών, εγκλήματα με ρατσιστική αγριότητα κατά των Ελλήνων. Εδώ πρόκειται για δικαιώματα στην αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της χώρας, για δικαιώματα στην αυθάδεια και στο έγκλημα!!!

Τα δικαιώματα των Ελλήνων καταργούνται στο όνομα του νεοταξικού ιδεολογήματος, αυτό του «αντιρατσισμού».

Και όχι μόνο αυτό: Το θύμα, ο ιθαγενής αυτής της χώρας, δεν πρέπει να αντιδρά απέναντι σε οποιοδήποτε έγκλημα των λαθρομεταναστευτικών συμμοριών. Η αντίδραση, η ΜΗ υποταγή στη φρίκη, η αυτό-άμυνα των θυμάτων, όλα αυτά είναι «ρατσισμός»!!!

Οι θύτες, οι «νταβάδες» και τα μίσθαρνα όργανά τους είναι οι «αντιρατσιστές»!!!!


Ενώ, τα θύματα, η ελληνική κοινωνία και ο λαός της είναι οι «ρατσιστές»!!!!

Τέτοια ωμή, βάναυση και προκλητική αναστροφή της πραγματικότητας και κακοποίηση των εννοιών και των λέξεων, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…




Βιάζουν οι λαθρομετανάστες καθημερινά, διαρκώς και κατά συρροή μικρά κορίτσια, δολοφονούν τη γυναίκα και την καρδιά των μικρών κοριτσιών και αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα παρασιωπάται από τις άθλιες πόρνες των ΜΜΕ οι οποίες το μεταθέτουν στο «ρατσισμό» των Ελλήνων, εάν δεν μπορούν να το θάψουν, λόγω των λαϊκών αντιδράσεων που προκαλεί…

Αυτός είναι ο πιο παρανοϊκός φασισμός της Νέας Τάξης που ζούμε και των έμμισθων γενιτσάρων της («νταβάδες», ΜΜΕ, καθεστωτικά κόμματα και επιδοτούμενα, αντιρατσιστικά ιερατεία): Ο φρενοβλαβής ΡΑΤΣΙΜΟΣ τους κατά της ελληνικής κοινωνίας και η δόλια μετάθεσή του από τους θύτες στα θύματα, τα οποία στιγματίζουν εν συνεχεία σαν «ρατσιστικά».

Βιάζεται η ελληνική κοινωνία από τα ανδρείκελα και τα μίσθαρνα όργανα της Νέας Τάξης και δεν χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές, οι βιαστές, αλλά τα θύματα του βιασμού!

Βιάζονται ανήλικα κορίτσια από αλλοδαπές συμμορίες και μαφίες, αλλά αυτή η φρίκη δεν είναι ρατσισμός. «Ρατσισμός» είναι οι καταγγελίες αυτής της φρίκης, οι ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ στο βιασμό και οι ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ του λαού εναντίον των βιαστών…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες