Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Εθνική Άλωση: Το αποκλειστικό έργο της κυβέρνησης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 02, 2010 10:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Εθνική Άλωση: Το αποκλειστικό έργο της κυβέρνησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εθνική Άλωση: Το αποκλειστικό έργο της κυβέρνησης
Μας εστάλη επιστολή των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ
Τη βρήκαμε και εδώ:
http://radiofloga.blogspot.com/2010/08/blog-post.html




Σε όλα τα επίπεδα η κυβέρνηση εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας:
Οικονομικό: ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, ιδιωτικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων, ισοπέδωση και αφανισμό και των υπολειμμάτων της εθνικής οικονομίας.
Κοινωνικό: Μετατροπή της χώρας σε πολυπολιτισμική Βαβέλ και κατοχή της από αλλοδαπούς…
Εθνικό: Τεμαχισμό της χώρας και ξεπούλημα των εθνικών κυριαρχικών της δικαιωμάτων
ΟΛΑ αυτά προϋποθέτουν και τις ανάλογες ιδεολογικές κατασκευές αποεθνικοποίησης:
Καρατόμηση της Ιστορίας, υπονόμευση της Εκκλησίας, ισοπέδωση της Παιδείας, αφανισμό κάθε συμβόλου εθνικής ταυτότητας: Και την «επένδυση» όλων αυτών με τα στελέχη των νέων «γενίτσαρων».
Στην οργανωμένη προώθηση αυτών των νέων «γενίτσαρων»αναφέρεται η παρακάτω επιστολή από τις ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ προς τον Πρωθυπουργό:


Προς Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Παπανδρέου

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Η ηγεσία των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προσπάθησε πολλές φορές να σας συναντήσει, αλλά ίσως λόγω του βεβαρημένου προγράμματός σας αυτό δεν κατέστη δυνατόν...

Γι’ αυτό δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία να σας διαβιβάσουμε τις σκέψεις και τις ανησυχίες μας για το μείζον εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Εφ’ όσον δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθεί αυτή η συνάντηση θα θέσουμε γραπτώς τις ερωτήσεις και τους ενδοιασμούς μας και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας.

Πριν από λίγους μήνες διορίστηκε από την Κυβέρνηση στη θέση του Προέδρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντίνου. Μείναμε κατάπληκτοι από αυτή την επιλογή διότι ο κ. Κωνσταντίνου όχι μόνον δηλώνει «Ευρωπαίος Ελληνόφωνος Κεντροαριστερός Δικηγόρος», αλλά επιπλέον συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη το 2006 στην παρουσίαση του «ABECEDAR» («Μακεδονικού» αναγνωστικού) το οποίο προωθείται από τη Σκοπιανή προπαγάνδα. Ο κ. Κωνσταντίνου ήταν μαζί με το γνωστό Βοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου, τον πολιτευτή ψυχίατρο Ιμπράμ Ονσούνογλου, που δήλωνε Οθωμανός και το γνωστό υποστηριχτή της Σκοπιανής προπαγάνδας κ. Νακρατζά.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος είναι ο λόγος που ανάμεσα σε εκατομμύρια Έλληνες η Κυβέρνηση επέλεξε κάποιον που δεν θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα;

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το Κέντρο Δημοκρατίας και Συμφιλίωσης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός ο οποίος εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. http://www.cdsee.org/jhp/index.html

Πρώτος Πρόεδρος του CDRSEE ήταν ο Matthew Nimetz ο νυν ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ για την εύρεση αποδεκτού ονόματος της πΓΔΜ.

Η πρώτη εργασία αυτού του ΜΚΟ ήταν η έκδοση τεσσάρων βιβλίων Κοινής Ιστορίας των Βαλκανικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Αυτό το τετράτομο έργο προωθεί λανθασμένες απόψεις και ερμηνείες. Αμφισβητεί δε ανοιχτά την ελληνική εθνοπολιτιστική διάσταση και ιστορική συνέχεια της Μακεδονίας και προπαγανδίζει την ύπαρξη ξεχωριστής δήθεν «Μακεδονικής» εθνικής οντότητας. Τα τέσσερα βιβλία προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν από Έλληνες μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και από μαθητές άλλων Βαλκανικών χωρών στα πλαίσια αναθεωρημένων σχολικών προγραμμάτων. Τα προαναφερθέντα βιβλία δεν έχουν διεισδύσει στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά διδάσκονται στις γειτονικές βαλκανικές χώρες.

Η κ. Θάλεια Δραγώνα, πρώην Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, η οποία τοποθετήθηκε στην Ειδική Γραμματεία Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων, γνωστή και από τη δράση της στη μειονοτική εκπαίδευση μαθητών στη Θράκη, είναι και μέλος της Επιτροπής Ιστορικής Εκπαίδευσης της Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας: http://www.forumcongress.com/cdsee/sejhp.htm

Ποιος είναι ο λόγος που ανάμεσα σε χιλιάδες Έλληνες καθηγητές η Κυβέρνηση επέλεξε την κ. Δραγώνα για τη θέση-κλειδί που κατέχει στο Υπουργείο Παιδείας; (Πιστεύομε ότι η Χαρά Νικολοπούλου θα ήταν πολύ χρήσιμη σ’ αυτό το Υπουργείο.)

Επιπλέον,
επικεφαλής της εργασίας για την έκδοση των προαναφερθέντων τεσσάρων τόμων Κοινής Βαλκανικής Ιστορίας είναι ο κ. Βερέμης, μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, ο οποίος ήταν και μέλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στο Υπουργείο Παιδείας.

http://www.cdsee.org/pdf/b_horiz8.pdf (Horizons-περιοδικό του CDRSEE), http://www.cdsee.org/jhp/news_131106.html

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια συνεχής προώθηση σε θέσεις κλειδιά της κυβέρνησης (αμφοτέρων κομμάτων) ατόμων των οποίων τα έργα δεν συνάδουν με το υψηλό έργο ευθύνης που η κυβέρνηση τους έχει αναθέσει, ιδιαίτερα στο Υπουργείο Παιδείας του οποίου σκοπός του σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ελληνικού Συντάγματος είναι:

«Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες».

Επομένως, βάσει του άρθρου 16, η τοποθέτηση στο Υπουργείο Παιδείας της κ. Δραγώνα, αλλά και όλων όσων σκέπτονται παρόμοια, είναι αντισυνταγματική.

Κύριε Πρωθυπουργέ, οι ενέργειες αυτές προσβάλλουν όχι μόνον τους Μακεδόνες απανταχού της υφηλίου αλλά τον απανταχού Ελληνισμό.

Αναμένουμε
στην επόμενη αναθεώρηση των σχολικών εγχειριδίων να υπάρχουν απαραιτήτως εκτενή κεφάλαια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τον Μακεδονικό Αγώνα, την Γενοκτονία των Ποντίων και λοιπών Ελλήνων της Μικράς Ασίας, όπως και της Γενοκτονίας των Αρμενίων και Ασσυρίων από τους Οθωμανούς.

Επίσης, μετά τις πρόσφατες συμφωνίες που συνάψατε για μελέτη των σχολικών βιβλίων Ελλάδας και Τουρκίας με τον κ. Ερντογάν, πρέπει να απαιτηθεί η διδασκαλία στα Τουρκικά σχολεία και η αναγνώριση όλων των γενοκτονιών που διέπραξαν οι Οθωμανοί. Επί πλέον, να διδάσκεται στα σχολεία μας το γεγονός ότι ο Νέο-Οθωμανισμός, που καλλιεργείται στη γείτονα Τουρκία, αποτελεί θανάσιμη απειλή για την επιβίωση του Ελληνισμού.

Ευελπιστούμε στην απάντησή σας.

Με εκτίμηση,


Πρόεδρος Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου-Νίνα Γκατζούλη
Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ-Δρ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου
Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών-Δημήτρης Μποζιρικίδης
Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου – Πάνος Δ. Σπηλιάκος
Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου-Παύλος Κοτρώτσιος


Υ.Γ.: Ο Μακεδονικός Ελληνισμός αναρωτιέται αν έγινε έρευνα για να εξακριβωθεί από ποιον και για πιο λόγο τοποθετήθηκε τον Απρίλιο 2010, με σφραγίδα της Ελληνικής Βουλής στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη της Ελληνικής Βουλής, το ABECEDAR («Μακεδονικό» Αναγνωστικό) με αναφορά στη «Μακεδονική» Γλώσσα και «Μακεδονική» Μειονότητα, και τι κυρώσεις πιστεύετε ότι πρέπει να επιβληθούν για το διεθνή αυτόν διασυρμό του Ελληνισμού;
Επιστροφή στην κορυφή
καποιος απορων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 22, 2011 6:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: γινονται κ τέτοια; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τους τελευταίους μήνες στήθηκε και λειτουργεί καλά μια φάμπρικα ελληνοποίησης παράνομων μαύρων γυναικών, πορνών για την ακρίβεια, αρχής γενομένης από τα παιδιά τους.
Πολλές μαύρες γυναίκες στην Ελλάδα μένουν έγκυες συνήθως από κάποιο μαύρο ή Ασιάτη που είναι και οι συχνότεροι πελάτες τους. Οι ίδιες το επιδιώκουν και αφήνουν το παιδί να γεννηθεί για να αποκτήσουν μέσω αυτού την ελληνική ιθαγένεια.

Πώς γίνεται αυτό;
Οι ανθέλληνες εμπνευστές του εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου μας είχαν διαβεβαιώσει ότι ελληνική ιθαγένεια θα παίρνουν διά γεννήσεως αποκλειστικά και μόνο τα παιδιά των ξένων που οι γονείς τους θα έχουν πέντε χρόνια νόμιμη και νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα. Μάλιστα για να μην παραπονεθεί και κανένα λαθρομεταναστόπουλο επινόησαν και την απόδοση της ελληνική ιθαγένειας διά εξαετούς φοιτήσεως σε ελληνικό σχολείο για τα παιδιά που γεννήθηκαν στην πατρίδα τους. Αναζητείστε κάτι ανάλογο σε άλλο κώδικα ιθαγένειας σε όλη την Ευρώπη. Σίγουρα δεν υπάρχει. Το επινόησαν οι νεοταξίτες για να αλώσουν την Ελλάδα ακόμα περισσότερο. Επίσης, αν θυμάστε μείωσαν τα χρόνια που χρειάζεται ένας ενήλικος για να πολιτογραφηθεί από τα 10 χρόνια στα 7 και κατά περίπτωση ακόμα και στα 5.!! Απλοποίησαν τις εξετάσεις στη γλώσσα και στην ιστορία, στον πολιτισμό το ίδιο, ενώ ο λαθρονόμος έχει καταστήσεις σαφές ότι «δεν αποτελεί από μόνο του λόγο απόρριψης της πολιτογράφισης το ότι ο υποψήφιος δεν μιλά ελληνικά ή δεν ξέρει ιστορία». Μας εμπαίζουν δηλαδή κανονικά.

Στο θέμα τώρα:
Η μαύρη μητέρα, υπό την καθοδήγηση των κυκλωμάτων, προσεγγίζει κάποιον Έλληνα ναρκομανή, ένα από αυτά τα παιδιά που σέρνονται στους δρόμους μισοπεθαμένα και του λέει:
« Αν θέλεις τόσα ευρώ (ανάλογα την περίπτωση) έλα μαζί μου με την ταυτότητά σου να βάλεις μια υπογραφή. Ο ναρκομανής που έχει ανάγκη να πάρει τη δόση του και δεν ξέρει με ποιο τρόπο να βρει λεφτά, δέχεται. Πολλές φορές το ρόλο του μεσάζοντα τον παίρνουν οι άνθρωποι των κυκλωμάτων ιδιαίτερα αν η μητέρα δεν μιλάει καθόλου ελληνικά. Ο ναρκομανής σέρνεται μέχρι το συμβολαιογραφείο, βάζει μια υπογραφή, του μετράνε επί τόπου το συμφωνηθέν ποσόν και φεύγει.
Όπως αντιλαμβάνεστε η υπογραφή του Έλληνα είναι σε πράξη αναγνώρισης παιδιού!!! Αναγνωρίζει το παιδί της Αφρικανής που το έχει κάνει, Κύριος οίδε με ποιον, ως παιδί του!!! Το πιο θλιβερό από όλα είναι ότι δεν ξέρει σε τι έγγραφο υπογράφει γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει τα λεφτά για να πάρει τη δόση του!
Μετά από δύο μήνες ο λαθρονόμος δίνει το δικαίωμα στην Αφρικανή πόρνη, που είπαμε ότι είναι σχεδόν πάντα χωρίς χαρτιά, να πάει στο Δήμο της περιοχής που διαμένει και να πει:
«Ορίστε, αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Να η υπογραφή του. Μας εγκατέλειψε, δεν μας θέλει, δεν ξέρουμε που βρίσκεται. Θέλω ελληνική ιθαγένεια για το παιδί του!!»
Προσέξτε σε αυτό το σημείο. Για να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε ανήλικο παιδί πρέπει να υπογράψουν υποχρεωτικά και οι δύο γονείς. Εκτός κι αν ο ένας δεν βρίσκεται πια στη ζωή ή και οι δύο οπότε πηγαίνει σε άλλες διατάξεις του νόμου.
Στην περίπτωση της μαύρης και με τα αυστηρά χρονολογικά πλαίσια που έχει βάλει ο λαθρονόμος, οι αρμόδιοι δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να αναζητήσουν τον υποτιθέμενο Έλληνα πατέρα, πιέζουν και τα κυκλώματα στα οποία συμμετέχουν ασφαλώς και δικηγόροι κι έτσι το μαύρο παιδάκι λαμβάνει την ελληνική ιθαγένεια με δύο μάρτυρες που είναι ασφαλώς άνθρωποι των κυκλωμάτων!!!
Από τη στιγμή που η Αφρικανή έχει καταθέσει αίτηση για ελληνική ιθαγένεια για το παιδί της και παρ όλο που είναι παράνομη, δεν απελαύνεται γιατί θεωρείται ότι είναι προστάτης Έλληνα!
Έχει και συνέχεια η καλοστημένη φάμπρικα. Στα τρία χρόνια διεκδικεί και η ίδια ιθαγένεια και την παίρνει πολύ εύκολα, με συνοπτικές διαδικασίες ως μητέρα Ελληνόπουλου!!!!
Σοκαριστήκατε;
Τώρα τελευταία ανακάλυψαν οι αρχές τι συμβαίνει χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλου Περιφέρειας που είδε το ίδιο όνομα Έλληνα να έχει αναγνωρίσει συμβολαιογραφικώς πέντε παιδιά με μητέρα μαύρη.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μετά από αναζήτηση βρέθηκε ο ναρκομανής συμπατριώτης μας οποίος μόλις ζορίστηκε ομολόγησε τα πάντα στις αρχές.
Αυτές οι ιθαγένειες θα ανακληθούν και στις μαύρες απαγγέλθηκαν ήδη κατηγορίες, αλλά οι περιπτώσεις αυτές είναι πάρα πολλές. Αν, υπολογίσουμε ότι καθημερινά πεθαίνουν Ελληνόπουλα από ναρκωτικά, φανταστείτε πόσες τέτοιες περιπτώσεις θα μείνουν ανεξιχνίαστες. Ήδη, οι αρχές αναζητούν αυτούς τους ναρκομανείς και πολλοί από αυτούς έχουν πεθάνει. Τυχαία; Ίσως. Αλλά πάνω στην ώρα της αναζήτησης και όχι νωρίτερα; Μήπως φρόντισαν γι αυτό κάποιοι αδίστακτοι έμποροι του ελληνισμού, κάποιοι που πουλάνε το Έθνος μας λες και τους ανήκει;
Το λαθρονομοσχέδιο από μόνο του είναι όλο μια παρανομία αλλά έχει πολλές τρύπες, πολλά ενδεχόμενα για επιπλέον παρανομίες.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες