Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η ΛΙΒΥΗ βομβαρδίζεται...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 20, 2011 11:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Η ΛΙΒΥΗ βομβαρδίζεται... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΛΙΒΥΗ βομβαρδίζεται…
Γράφει: Ο Αντώνης Κακαράς
http://kakaras.wordpress.com/




ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!

Οι «σωτήρες» φτάσανε με εμπλουτισμένα κουφέτα από τον ουρανό.

Φτάσανε με χαρούμενες κραυγές γιατί, λέει, θα σώσουνε και αυτόν το λαό.

Γέρνουν οι «βετεράνοι» το γρήγορο όχημά τους και σφυρίζοντας κάπως σαν δαιμονισμένοι, κάπως σαν βιαστικοί ώστε να ξεμπερδέψουν, να επιστρέψουν, να διηγηθούν στο μπαρ τις σκηνές τούτες, σκίζουν λοιπόν τον ουρανό, κάνουν ένα τέλειο στην τροχιά του ημικύκλιο κατεβαίνοντας και μόλις βρίσκονται πιο κοντά στη γη αφήνουν τα «δώρα» τους απόδειξη των καλών προθέσεων.

Σφυρίζοντας και κείνα ορμούν με λαχτάρα να βρουν τον προορισμό τους, όχι πάντα πάνω σε κάτι σαν τεθωρακισμένο, όχι πάντα σε κάτι που θα μοιάζει με πυροβόλο, όχι απαραίτητα, ίσως πάνω και σε κεφάλια ανθρώπων που κοιτάζουν μαρμαρωμένοι ψηλά, ενώ κάποιοι νομίζουν πως θα ξεφύγουν απ’ τη «σωτηρία», επειδή τρέχουν όπως ποτέ μέχρι τότε στη μίζερη ζωή τους. Είναι όμως δικιά τους και την απολαμβάνουν μέσα από μια κελεμπία, όχι απαραίτητα ξυπόλυτοι, όχι πάντα πεινασμένοι, αλλά είναι δικιά τους η ζωή, δεν τη χρωστούν παρά στη μάνα τους.

Ύστερα απομακρύνονται για να ξαναγυρίσουν τα χαρούμενα παιδιά, που αργότερα θα διηγούνται τούτα τα συμβάντα με το πούρο στο στόμα, έτσι στο ανέμελο, εκπέμποντας με σαφήνεια μια αύρα ενός σωτήρα εξ ουρανού προερχόμενου και "δώρα" φέροντος.

Κάποιοι απ’ αυτούς -δεν μας εντυπωσιάζει δα και τούτη η διαπίστωση- δεν ξέρουν καν για πού προορίζονται τα εμπλουτισμένα, με εντολή των Ηνωμένων Εθνών, πυρά.

Τους το ’χουν πει, μα δεν έτυχε να ξέρουν για κείνο το λαό κάτι παραπάνω, για ποιο λόγο άλλωστε άξιζε να θυμούνται και αυτούς τους φτωχοδιάβολους; Άσε που δεν είναι μία αλλά πάμπολλες φυλές, πού να τις θυμάσαι, αδερφέ, μοιάζουν όλοι μεταξύ τους, κανέναν δε μπορείς να ξεχωρίσεις, έτσι ο καθένας μπορεί να είναι και ένας τρομοκράτης της Αλ Κάιντα, το είπε μάλιστα και ο πρόεδρός τους να φανταστείτε, όχι τόσο για τους δικούς του αλλά για τους άλλους τους εξεγερμένους.

Μας είναι απαραίτητοι αυτοί οι τύποι λοιπόν, τους χρειαζόμαστε και τους μεν και τους δε, ρωτούν οι «βετεράνοι» πιλότοι ύστερα την παρέα τους, Όχι συμπεραίνουν μόνοι τους, από κακή τύχη ζουν πάνω από πετρέλαιο που χρειαζόμαστε για να γεμίζουμε τις δεξαμενές των αεροσκαφών μας, για να γεμίζετε και σεις οι φίλοι μας τη δεξαμενή του αυτοκινήτου σας φτηνά, πιο φτηνά απ’ όλον τον κόσμο, Δεν αξίζει λοιπόν να τους απαλλάξουμε και από τους τυράννους τους;

Αυτοί βέβαια οι τελευταίοι ήταν μέχρι χθες και δικοί μας σύμμαχοι, αλλά βρε αδερφέ το παράκαναν, νόμισαν πως μπορούν αιώνια να κυβερνούνε, νισάφι πια! Άσε που με τον τρόπο αυτόν ανάγκασαν και τους δικούς τους να ξεσηκωθούν, εμείς τώρα ως καταναλωτές του πετρελαίου, που λέγαμε, τί φταίμε να ρισκάρουμε τη σταθερότητα στην αγορά και τα κέρδη, εν πάσει περιπτώσει, των εταιρειών μας που δουλεύουν μέσα στην έρημο και τον καύσωνα για να προμηθεύουν ενέργεια τον πολιτισμό και την κατανάλωση;

Επομένως
ιδού η ευκαιρία να τους απαλλάξουμε από τέτοιους ηγέτες, το αξίζουν με κάθε θυσία δικιά τους βεβαίως, έτσι δεν είναι; Ρωτούν τα νταβραντισμένα παιδιά με το πούρο.

Βεβαίως και το αξίζουν, απαντούν οι ίδιοι, και μάλιστα για να μην έχουμε και μελλοντικά κανένα πρόβλημα, θα τους βοηθήσουμε να βρουν έναν ηγέτη που να αξίζει και την δικιά μας τη συμπάθεια και την δικιά τους την σύμφωνη γνώμη. Έτσι απλά!


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 20, 2011 1:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η νέα πολεμική θηριωδία της Νέας Τάξης



Η Λιβύη αυτή τη φορά είναι το θύμα της νέας πλανητικής θηριωδίας. Μια πολεμική θηριωδία στα ίδια κλασσικά πρότυπα του χολιγουντιανού υπερθεάματος…

Τα αυτοκρατορικά κέντρα προπαγάνδας, οι δήμιοι του πλανήτη και οι πολύχρωμοι λακέδες τους σπεύδουν να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν τον πολιτικό χαρακτήρα της πράξης, παρακάμπτοντας την ουσία και μετατοπίζοντας το όλο ζήτημα στο «δικτάτορα» και «αιμοσταγή» Καντάφι.

Το ανδρείκελο, ο πρωθυπουργός μας και κάποιοι άλλοι με τις ταμπέλες του «προοδευτικού» δηλώνουν και «ικανοποίηση» για την πολεμική επέμβαση κατά του Καντάφι, στο όνομα, όπως πάντα της σωτηρίας του λαού της Λιβύης!!!

Δεν χάνουν απλώς το δάσος πίσω από το δέντρο (αυτό ισχύει μόνο για τους «χρήσιμους ηλίθιους»),
αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ανασύρουν τα επιλεγμένα «επιχειρήματα» από το οπλοστάσιο της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας: Τα γνωστά περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «απαλλαγής» του λαού της Λιβύης από το «σφαγέα» Καντάφι.

Το ίδιο έργο το έχουμε δει και στη Γιουγκοσλαβία, και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν: Με διφορούμενα, στρεψοδικίες, δικολαβίες, «ουδετερότητες» (λογική των «ίσων αποστάσεων») και γλοιώδεις ηθικολογίες μετατοπίζουν το ζήτημα από τη νεοταξική κακουργία (το πλανητικό έγκλημα) στο «έγκλημα» των εθνικών δικτατόρων.

Έτσι συντάσσονται, οι «ευαίσθητοι της δημοκρατίας», ευθέως ή εμμέσως με τη Νέα Τάξη, στα μεγάλα εγκλήματα της ιμπεριαλιστικής πολεμικής κτηνωδίας.

Ας θυμηθούμε το τι έγινε με τους θηριώδεις ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας.
Οι νεοφιλελεύθεροι και οι «αριστεροί» σφουγγοκωλάριοι ήταν που με το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» («ούτε με το ΝΑΤΟ, ούτε με το Μιλόσεβιτς») ασχολιόντουσαν την ώρα που το ΝΑΤΟ μετέτρεπε τη Σερβία σε καπνίζοντα ερείπια με τα … «εγκλήματα» του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς.

Με τα ίδια σοφίσματα καθαγίαζαν τον ολοκληρωτικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράκ (δύο φορές) και κατά του Αφγανιστάν. Με τα ίδια τενεκεδένια λεκτικά σχήματα εκβίαζαν τον κυπριακό λαό να πει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν.

Το να ακροβατείς όμως ανάμεσα στη θηριώδη πλανητική ιμπεριαλιστική κακουργία και τους τοπικούς «δικτάτορες» μοιάζεις σαν να θέλεις να καθαρίσεις τους πολέμους από τους δικτάτορες και όχι την ανθρώπινη ιστορία από τον πόλεμο.

Το να ακροβατείς ανάμεσα στην πλανητική ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και τα «ειδικά» εγκλήματα των «εθνικών καθεστώτων», δεν εξισώνεις απλώς το γενικό με το ειδικό (το αίτιο με το αποτέλεσμα), αλλά απομονώνεις τα συγκεκριμένα «εθνικά ζητήματα» και τα καθιστάς ιδιαίτερα ηθικά προβλήματα, ανεξάρτητα από τα προβλήματα των γενικών ιμπεριαλιστικών συνθηκών που τα γεννούν, τα τρέφουν και τα αναπαράγουν.

Έτσι χάνεις το δάσος πίσω από το δέντρο και καθαγιάζεις το ιμπεριαλιστικό έγκλημα με εξισώσεις και αναθεματισμούς κατά των «συγκεκριμένων» εγχώριων εγκλημάτων.

Αυτή όμως η σχηματική λογική που ακροβατεί ανάμεσα στο γενικό και το ειδικό και που αντιπαραθέτει το ένα έγκλημα με το άλλο δεν έχει καμιά σχέση με τη διαλεκτική σκέψη.

Είναι η τυπική σκέψη των λογιστικών συμψηφισμών. Είναι ένα ιδιοτελές ιμπεριαλιστικό σόφισμα που συγκαλύπτει και επικαλύπτει το ουσιώδες: Τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα του πολέμου, τον πλανητικό ολοκληρωτισμό και τον εφιάλτη της νέας ιμπεριαλιστικής αυτοκρατορίας.

Και είναι αυτό το ουσιώδες (δηλαδή ο ιμπεριαλιστικός χαρακτήρας του πολέμου και ο νέος αυτοκρατορικός φασισμός που επελαύνει), που καθορίζει την αγωνιστική θέση και όχι τα «συγκεκριμένα» περιστατικά, όπως οι «δικτάτορες» Μιλόσεβιτς ή Σαντάμ ή Καντάφι.

Το να μπερδεύουμε τη δικτατορία της Νέας Τάξης και την ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία με τα «εθνικά» δικτατορικά καθεστώτα όχι μόνο δεν κάνουμε κανένα αγώνα εναντίον της Νέας Τάξης, αλλά, ιδιοτελώς, εξωραΐζουμε τους διεθνείς γκάνγκστερ και τους εξισώνουμε (στην καλύτερη περίπτωση) με τα έθνη και τις χώρες που θέλουν να εξαφανίσουν ή με τα «ελαττώματα» των ηγετών τους.

Εξισώνουμε το θύμα με το θύτη και αθωώνουμε κυριολεκτικά το ιμπεριαλιστικό κράτος-δικτάτορα, μετατοπίζοντας το ζήτημα στον εθνικό δικτάτορα!!!

Ο Καντάφι είναι σαρξ εκ της σαρκός της διεθνούς ιμπεριαλιστικής κακουργίας, η τζίφρα τους σε εθνικό επίπεδο, όπως το δικό μας ανδρείκελο είναι η τζίφρα τους στην Ελλάδα.

Το να επικροτεί κανείς την πολεμική θηριωδία κατά της Λιβύης, με οποιοδήποτε πρόσχημα ή με το να μένει ουδέτερος, το γεγονός αυτό, πολιτικά σημαίνει ότι δικαιώνει και νομιμοποιεί την αποτρόπαια στρατηγική της Νέας Τάξης κατά των λαών. Δικαιώνει και νομιμοποιεί όλους τους μύθους και τα προπαγανδιστικά οχήματα του πλανητικού εγκλήματος.

Επικαλύπτει και αποκρύπτει ότι σήμερα, με ανθρωπιστικά προσχήματα, οι δήμιοι του πλανήτη έχουν κηρύξει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας με στρατηγικό όπλο την «τρομοκρατία» και την πολεμική ισοπέδωση των εθνών και των λαών.

Το τι είναι ο Καντάφι είναι το δευτερεύον. Αλλά ό,τι και να είναι αυτό είναι υπόθεση του λαού της Λιβύης.

ΠΟΤΕ δεν μπορεί να δεχτούμε ως τιμωρούς και προστάτες των λαών τους διεθνείς γκάνγκστερ.


Αυτό το ουσιαστικό πραγματάκι διαφεύγει από από κάποιους που αυτοχαρακτηρίζονται «προοδευτικοί» και «αριστεροί».

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά συγκαλύπτουν το έγκλημα του αυτοκρατορικού κράτους-δικτάτορα και τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς του: Την πλανητική κατοχή της Λιβύης.

Οι διεθνείς φονιάδες δεν νοιάζονται ΔΙΟΛΟΥ για το λαό της Λιβύης. Κερδοσκοπούν πάνω στη διάσωση δήθεν του λαού και την απαλλαγή του από το «δαίμονα» Καντάφι, για να τον λεηλατήσουν ακόμα πιο άγρια και να μετατρέψουν τη Λιβύη σε καθαρό προτεκτοράτο τους.

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των λαών και της ανθρωπότητας επενδύονται και χρωματίζονται πάντα με «φιλολογίες» και γλυκερές ηθικολογίες περί «δημοκρατίας» και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 21, 2011 12:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

Οι αδίστακτοι εγκληματίες, αυτά τα αιμοδιψή βαμπίρ, που αυτοαποκαλούνται και "διεθνής κοινότης", δίψασαν πάλι για αίμα. Δηλαδή για πετρέλαιο.

Ρούφηξαν αρκετό από το Ιράκ, ύστερα πήγαν στη Σερβία συνέχισαν με το Αφγανιστάν και τώρα προέκυψε η Λιβύη. Ήταν στον "άξονα του κακού", αν θυμάμαι καλά.

Αλλά δεν τους είναι αρκετό. Είναι μεγάλες οι ανάγκες. Ρουφούν αίμα και αφοδεύουν αργό (crude oil). Τα ούρα τους μυρίζουν πετρέλαιο. Ύστερα θα έρθη η σειρά άλλου.

Αυτό έκαναν και αυτό κάνουν πάντα "οι οικοδομούντες Σιών εν αίμασι και Ιερουσαλήμ εν αδικίαις". Εμείς περιμένουμε απλά τη μεγάλη τους πτώση. Φυσικά, χωρίς να καθόμαστε αδρανείς - με "σταυρωμένα τα χέρια".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 22, 2011 5:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λιβύη: Τα σοφίσματα των απολογητών του διεθνούς εγκλήματος



Ένας από τους πιο αντιδραστικούς Γάλλους ιστορικούς, ο Λουί Μαντλέν, άνθρωπος των σαλονιών, που συκοφάντησε όσο κανένας άλλος τη Γαλλική Επανάσταση -δηλαδή τη γέννηση του γαλλικού έθνους- υποστήριζε πως ο ιστορικός, για να είναι ελεύθερος, πρέπει να «αναβαίνει πάνω στα τείχη της απειλούμενης πολιτείας και να κοιτάζει από εκεί τους πολιορκητές όσο και τους πολιορκούμενους». Μόνο έτσι έλεγε, μπορεί να είναι κανείς «αμερόληπτος». Ωστόσο το έργο του απέδειξε πως αν σκαρφάλωνε πάνω στα τείχη, το έκανε μόνο με την ιδιότητα του ανιχνευτή της αντίδρασης.

Οι απολογητές της νεοταξικής πολεμικής κακουργίας με όχημα το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» σκαρφαλώνουν πάνω από τα τείχη της «απειλούμενης πολιτείας» και το παίζουν «αμερόληπτοι»!!!

Αυτή η δήθεν «ουδετερότητα» είναι ένα σόφισμα ιδιοτελές: ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ πάντα υπέρ των κακουργημάτων της πλανητικής εξουσίας. Είναι ένα σόφισμα πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Άπειρα είναι τα ιστορικά παραδείγματα που δείχνουν ότι όλοι οι κήρυκες της «αδέσμευτης» και «αμερόληπτης» «Ενημέρωσης» και «Κριτικής», υπηρέτησαν συνειδητά ή ασυνείδητα τη φιλοσοφία των κατεχόντων, την κρατική και κυβερνητική εξουσία.

Άπειρα είναι τα ιστορικά παραδείγματα, τα σχετικά με τα πλανητικά εγκλήματα των πολεμικών βομβαρδισμών, που δείχνουν ότι όλοι αυτοί που ακροβατούν ανάμεσα στο πλανητικό έγκλημα και τα τοπικά καθεστωτικά εγκλήματα, ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ και ΕΞΩΡΑΪΖΟΥΝ το πλανητικό, ιμπεριαλιστικό έγκλημα του πολέμου: Η «αμεροληψία» τους είναι η πρακτική δικαιολόγηση και ο εξωραϊσμός του διεθνούς πολεμικού εγκλήματος.


Αυτό γίνεται σήμερα και με τη Λιβύη.

Όλοι αυτοί οι «αμερόληπτοι» συστηματικά και ενορχηστρωμένα σηκώνουν θηριώδη κύματα προπαγάνδας για τα εγκλήματα του Καντάφι, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα και υποβαθμίζοντας δραματικά την πολεμική θηριωδία των ιμπεριαλιστών της Δύσης και ιδιαίτερα του ιμπεριαλιστικού αυτοκράτορα, των ΗΠΑ.

Τα θηριώδη παγκόσμια εγκλήματα συνοδεύονται πάντα και με μια εξίσου θηριώδη παγκόσμια υποκρισία.

Μετατρέπουν τη Λιβύη, οι πολεμικές Νατοϊκές δυνάμεις, σε καπνίζοντα ερείπια και στάχτες (όπως τη Σερβία και το Ιράκ), διότι, μας λένε(!!!), ο Καντάφι είναι δικτάτορας και βομβάρδιζε τη χώρα του και το λαό της Λιβύης!!!

Για να γλυτώσει, δηλαδή ο λαός της Λιβύης, από τον αιμοχαρή δικτάτορα, και για να «σωθούν» τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η «δημοκρατία», ΠΡΕΠΕΙ να αποτεφρώσουμε τη Λιβύη και να δολοφονήσουμε το Λαό της χώρας, σε πολλαπλάσια κλίμακα!!!!!

Τέτοια θηριώδης και φρενοβλαβής υποκρισία: Η «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στη Λιβύη ΑΠΑΙΤΟΥΝ το τερατώδες, πλανητικό ιμπεριαλιστικό έγκλημα, τη φρίκη των Νατοϊκών βομβαρδισμών και αυτά στο όνομα του Καντάφι, του τοπικού καθεστωτικού εγκληματία, ο οποίος αποτελεί σάρκα εκ της σαρκός τους…

Για τη «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα», λοιπόν, γίνεται το διεθνές πολεμικό ολοκαύτωμα της Λιβύης και ΟΧΙ για την κυριαρχία και κατοχή της Λιβύης και του πετρελαίου της!!!!

Για το καλό του λαού της Λιβύης βομβαρδίζεται και δολοφονείται ανηλεώς ο λαός της από τις «ανθρωπιστικές δυνάμεις» της ιμπεριαλιστικής κτηνωδίας και των δημίων του πλανήτη…

Η νεοταξική βαρβαρότητα και κτηνωδία, λοιπόν, καθώς και η αντίστοιχη μακάβρια «ανθρωπιστική» τους υποκρισία είναι χωρίς όρια, χωρίς σύνορα, χωρίς ενοχές, χωρίς τις ελάχιστες συστολές…

Τελικά και όλοι αυτοί οι «εραστές» της δημοσιογραφικής «αλήθειας» και «αντικειμενικότητας» (που τυχαίνει να είναι και εραστές του κατοχικού ελληνικού καθεστώτος) προπαγανδίζουν ασυστόλως την «αλήθεια» της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και φρίκης...


Ο ερμαφρόδιτο Μίκης



Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ιδρυτής του νέου «ανεξάρτητου κινήματος», ο Μίκης.

Με τη συνταγή των νεοταξικών σοφιστειών μίλησε και ο Μίκης:

«…Μια στρατιωτική επιχείρηση που διοργανώνεται από το ΝΑΤΟ και τη Γαλλία που ενεργεί στο ζήτημα αυτό, σε συντονισμό με το Ισραήλ, είναι «φάρμακο» πολύ χειρότερο από την «αρρώστια» που έρχεται να θεραπεύσει…»!!!!

Αυτό λένε και οι απολογητές της διεθνούς κακουργίας: Ότι πάνε να «θεραπεύσουν» το «άρρωστο» καθεστώς του Καντάφι!!!

Απλώς, ο Μίκης, για την τιμή των όπλων (εδώ είναι Ελλάδα) διαφωνεί με το είδος αυτό της «θεραπείας»!!!

Δέχεται ότι το καθεστώς της Λιβύης είναι «άρρωστο» και διαφωνεί με τα «φάρμακα» της «θεραπείας»…

Δεν μας είπε τη δική του «θεραπευτική» και τις δυνάμεις που θα την εκτελέσουν…

Για τους ιμπεριαλιστικούς στόχους αυτής της πολεμικής Νατοϊκής επιχείρησης, τα πετρέλαια της Λιβύης, την ΚΑΤΟΧΗ της και την ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ του επαναστατικά εξεγερμένου λαού της Λιβύης, ο Μίκης δεν βγάζει άχνα…

ΓΙΑΤΙ, το πολεμικό ολοκαύτωμα της Λιβύης έχει ΟΧΙ μόνο οικονομικούς στόχους (πετρέλαια, φυσικό αέριο κ.λπ), αλλά και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ στόχους: Τη χειραγώγηση των λαϊκών εξεγέρσεων, το πνίξιμο στο αίμα των επαναστατικών εστιών του λαού της Λιβύης, την τρομοκράτηση του λαού και την εγκαθίδρυση ανδρεικέλων του διεθνούς ιμπεριαλισμού…

Βγάζει και πονηρά «λάδι» τους Αμερικανούς, όταν περιορίζεται ο Μίκης, μόνο στη «συνεργασία» Γαλλίας και Ισραήλ!!!

Το μεγάλο μαέστρο της «επιχείρησης» (ΗΠΑ) ο Μίκης τον ξεχνάει σκοπίμως και δολίως…

Με τέτοιες διπλωματικές δηλώσεις επιχειρεί ο Μίκης να εξαπατήσει, για άλλη μια φορά…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 22, 2011 9:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΙ



Στην Ινδία γεννήθηκε η μετενσάρκωση του θεού Βισνού (βλέπε: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5473, "Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε"). Στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια πριν, γεννήθηκαν οι ερμαφρόδιτοι. Ο Μίκης είναι ένας από αυτούς. Η αριστερά τον γέννησε, η δεξιά τον έθρεψε και αυτός, δημιουργεί πλέον την αριστερή (σταλινικού τύπου) ιδεολογία με δεξιό (καπιταλιστικό/ολιγαρχικό) το προφίλ. Συσκευασία δυο σε ένα!

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι, με ράσα και με γένια - υποτίθεται ορθόδοξοι - αλλά με προτεστάντικη ή παπική ψυχή και κουλτούρα.

Και οι μεν και οι δε, μας μίλησαν για την Ελλάδα και το κακό που μας βρήκε, αρχής γενομένης από τον Κοραή και τον Διαφωτισμό. Ύμνησαν τους Κολλυβάδες, τον Κάλβο, το Σολωμό, τον Μακρυγιάννη, τον Παπουλάκο, τον Παπαδιαμάντη. Βεβαίως, χωρίς να απουσιάσει και ο Μαρξ.

Δεν ήθελαν να τους καταλάβουμε, πως πίσω από τους ύμνους και τους επαίνους, κρυβόταν άλλοι μασκαρεμένοι Κοραήδες, Καΐρηδες, Φαρμακίδηδες και αρκετοί ακόμη.

Διαφωτιστές, τέκνα του Κοραή ήταν κι αυτοί οι λογάδες, αλλά μας την έφεραν έξυπνα επικαλούμενοι πρόσωπα, που ενσάρκωσαν θεσμούς : Κολλυβάδες, Μακρυγιάννηδες κλπ.

Όταν ήρθε η ώρα να φανούν κι αυτοί αντάξιοι της θέσης και του κοινωνικού τους ρόλου, μας έδειξαν το ερμαφρόδιτο και άθλιο προσωπείο τους. Έπρεπε να εκσυγχρονισθούμε και να βαδίσουμε το δρόμο που (άλλοτε) χάραζε η Κοινωνία των Εθνών και τώρα, μετά την εδραίωση της αμερικανοβρετανικής κυριαρχίας, όσα μας προστάζει η Νέα Τάξη των πλανητικών πραγμάτων. Παραδόξως, είναι και σοσιαλιστικά ... .

Στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και τώρα στη Λιβύη - απέτυχε το εγχείρημα στην Περσία - υπάρχουν φυλές και αυτές δεν είναι δύσκολο να εξεγερθούν η μια κατά της άλλης. Τότε προβάλλουν οι ανθρωπιστικοί λόγοι, είναι άλλωστε δημοκρατικοί, και οι πύραυλοι Τόμαχωκ και Κρουζ καλούνται να εκτελέσουν με χειρουργική ακρίβεια την αποστολή τους, χωρίς όμως να αποκλείεται το λεγόμενο malpractice.

Θα την πληρώσουν αρκετοί, ποιός ξέρει πόσοι, τούτο όμως δεν έχει σημασία. Πόσοι δεν σκοτώνονται καθημερινά στα τροχαία (Donald Rumsfeld)! Τώρα γίνεται πόλεμος, για να αποφευχθεί η ανθρωποσφαγή και ένας δαίμονας, από τον άξονα του κακού, να εκλείψει. Ένας νέος φύλαρχος θα βρεθεί να τον αντικαταστήσει.

Εμείς εδώ, αν εξαιρέσουμε τους ερμαφρόδιτους, φυλές δεν έχουμε. Αλλά δεν είναι δύσκολο να αποκτήσουμε, όσο οι ερμαφρόδιτοι είναι διάσημοι και βρίσκονται σε θέσεις περίοπτες. Σεβόμενοι τη θρησκεία, την κουλτούρα και τα πολιτισμικά αρχέτυπα όλων αυτών των λαθραίων που μας κατέκλυσαν, είναι έτοιμοι να δεχθούν και τις φυλές τους. Προς θεού, δεν είναι ρατσιστές! Αλλά κι αν αυτό δεν γίνει, οι φυλές των "τσάμηδων" και των "ματσεντόνων" είναι έτοιμες. Όπως είναι έτοιμοι οι Τόμαχωκ και οι Κρουζ, οι πύραυλοι της ειρήνης. Αλλά και της δημοκρατίας των ερμαφρόδιτων.-
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 23, 2011 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Λιβύη και το τσίρκο της Βουλής



Αυτοί οι άνθρωποι της Βουλής φαίνεται ότι ζουν σε άλλο πλανήτη. Διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να λένε τέτοιες ηλιθιότητες, να παίζουν τόσο κακόγουστο θέατρο και να προβάλλουν την απαίτηση να τους παίρνει ο ελληνικός λαός στα σοβαρά.

Σε εκπλήσσει πραγματικά αυτός ο θίασος των υπερφυσικών μπεμπέδων που εξακολουθούν, στο πείσμα της ηλικίας τους, να παίζουν τις κούκλες, να χωρίζονται σε φανταστικά στρατόπεδα, να πουλάνε κοπανιστό αέρα, να φουσκώνουν από αυτοϊκανοποιημένο ναρκισσισμό (πρωταθλητής εδώ ο Αβραμόπουλος) και να παίρνουν τις ανάλογες πόζες: Του «πάθους» της αερολογίας και του «μονομανούς» ναρκισσισμού…

Είναι τόσο απασχολημένοι, αυτοί του θιάσου της Βουλής, με τον εαυτό τους και με αυτό το βλακώδες «πάθος» του νάρκισσου μπροστά στον καθρέπτη, είναι τόσο διαποτισμένοι από το ψέμα και την αερολογία που δεν καταλαβαίνουν, συχνά, ούτε οι ίδιοι το τι λένε: Πρωταθλητές εδώ ο Πρωθυπουργός, ο Πάγκαλός, αλλά και ο φουσκωμένος ινδιάνος της αερολογίας, ο Αβραμόπουλος.

Οι βομβαρδισμοί στη Λιβύη γίνονται για την «προστασία των αμάχων»(!!!): Αυτό το παραμύθι σε ποικίλες παραλλαγές μας είπαν στη Βουλή τα δύο μεγάλα κόμματα.

Η «Κοκκινοσκουφίτσα» και τα «Τρία Γουρουνάκια» είναι παραμύθια πιο πειστικά…

Το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ μετατράπηκαν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με «αγαθούς», «ανθρωπιστικούς» σκοπούς και μόνο κάποια γαλλο-βρετανικά αεροπλάνα εκτοξεύουν σοκολάτες και παιχνίδια για τους …πεινασμένους αμάχους: Και αυτό ειπώθηκε διπλωματικά…

Κάπως έτσι τα Μνημόνια παρουσιάζονται από τον κυβερνητικό θίασο σαν Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία μοχθεί για να «διασφαλιστεί το μέλλον του ελληνικού λαού»!!!!

Ο Αβραμόπουλος επίσης, μέσα στον οίστρο του αυτοϊκανοποιημένου, νοσηρού ναρκισσισμού του και της πομπώδους αερολογίας του, ανησυχούσε για τον τουρισμό…

Βρήκε ο άμοιρος βήμα αρχηγού κόμματος και ξεδίπλωσε όλα τα «προσόντα» του: άλλη μία φορά να μιλήσει, σαν αρχηγός κόμματος και εκεί στη ΝΔ θα μείνουν οι μισοί…

ΟΛΟΙ φυσικά στήριζαν τη «φιλανθρωπική» επέμβαση στη Λιβύη γιατί «είμαστε μια χώρα σοβαρή»!!!!!

Ο Κλόουν μάλιστα της Βουλής το διασκέδαζε και έκανε και πλάκα μοιράζοντας φωτογραφίες εκείνων που είχαν επισκεφτεί τον Καντάφι…

Εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα θηριώδες έγκλημα των γκάνγκστερ της υφηλίου, σε μια σπαρακτική ανθρώπινη τραγωδία και η κακόγουστη καρατζαφερική μοχθηρία κάνει πλάκα…

Ο θίασος των ανδρεικέλων χειροκροτητών της ιμπεριαλιστικής κακουργίας έχει και τον κλόουν του…


ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 23, 2011 6:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εκ συστήματος …εκπολιτιστές ιθαγενών!
Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ



Οταν η κυβέρνηση αποφάσισε να μας δέσει στο άρμα του Μνημονίου και να μας σέρνει στο στάδιο των αγορών, για να κάνουν χάζι οι κερδοσκόποι και να εκφοβίζονται οι απλοί άνθρωποι των «κατώτερων» χωρών της ευρωζώνης, νόμιμο και ηθικό θα ήταν να κάνει δημοψήφισμα ή να ζητήσει έγκριση από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία, όπως επιβάλλεται για τις διεθνείς συμβάσεις.

ΔΕΝ το έπραξε. Τα παχιά λόγια, εκ συστήματος, χρησιμεύουν μόνο στους λογογράφους του πρωθυπουργού, για την απόκρυψη της αλήθειας, και στους Πεταλωτήδες, για να φτιασιδώνεται η ανεπάρκεια της πολιτικής που υπερασπίζουν.



ΟΤΑΝ η κυβέρνηση αποφάσισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, νόμιμο και ηθικό θα ήταν να ενημερώσει εγκαίρως θεσμικούς παράγοντες και πολίτες και να ζητήσει την έγκριση του Κοινοβουλίου.

ΔΕΝ το έπραξε. Και ό,τι εκ των υστέρων επιχειρεί να κάνει, δεν είναι παρά προφάσεις εν αμαρτίαις. Η άποψη των κατά δήλωση του πρωθυπουργού «αντιεξουσιαστών» που βρίσκονται στην εξουσία, για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται... εξουσιαστικότατη!

Διαρκώς ενεργούν χωρίς νομιμοποίηση και δίχως καν να ενημερώνουν, έστω και για τα μάτια του κόσμου, αυτούς που πληρώνουν, και μάλιστα τοις μετρητοίς, την πολιτική τους.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ, φοβάμαι, είναι απλή. Δεν ενδιαφέρονται καθόλου γι' αυτόν τον κόσμο, στο όνομα του οποίου υπάρχουν και κάνουν καριέρα. Δεν δίνουν ούτε μια δεκάρα, συγγνώμη, ούτε ένα σεντ, για τη γνώμη που έχουν αυτοί που τους ψήφισαν και πολύ περισσότερο για το τι λένε αυτοί που τους κατάλαβαν εγκαίρως.

ΑΠΛΟ είναι και το πλαίσιο μέσα στο οποίο πορεύονται:

Παίρνουν από εμάς αυτά που χρειάζονται και δίνουν σε εκείνους αυτά που τους ζητήθηκαν. Ιθαγενείς μάς θεωρούν και ως ιθαγενείς μάς αντιμετωπίζουν. Ε, όταν στήσουν κάλπες, θα ψάξουν να βρουν και «καθρεφτάκια» για να μας μοιράσουν!

ΠΡΩΤΟ τους μέλημα, λοιπόν, είναι να μας... εκπολιτίσουν! Να μας διδάξουν τις νέες «αφηγήσεις» που θα κανοναρχούν τη ζωή μας. Και ποτέ στην Ιστορία μια εκστρατεία «εκπολιτισμού» δεν έλαβε υπόψη της τη γνώμη των ιθαγενών.

ΚΑΝΟΝΑΣ πρώτος λοιπόν: Δεν σας ρωτάμε.

Κανόνας δεύτερος: Σκάστε και τραβάτε κουπί, γιατί (όπως ευφυώς σας υποβάλαμε) μαζί τα φάγαμε, εμείς το αρνί, εσείς τα κόκαλα.

Κανόνας τρίτος: Οσο δεν πέφτετε κάτω και όσο δεν σηκώνεστε να μας ζητήσετε το λόγο, τόσο πιο γρήγορα θα χτυπάμε το ταμπούρλο, για να δώσετε κι άλλα.


ΕΙΤΕ Μνημόνιο είτε Λιβύη λοιπόν, μία είναι η πολιτική τους. Αυτή που υπαγορεύουν το σύστημα, οι αγορές και η εξάρτηση. Ενα είναι και το μέλημά τους διεθνώς. Να προλάβουν να θάψουν το συστημικό πρόβλημα (έστω και με... ανθρωπιστικές πολεμικές επιχειρήσεις) κάτω από τόνους «αναπτυξιακού» τσιμέντου πριν να γίνει η μεγάλη έκρηξη.

ΠΗΓΗ:

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=261843

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες