Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Πάγκαλος: Γιαούρτωμα- φασιστικές ψυχώσεις ενός παχύδερμου

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 18, 2011 3:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πάγκαλος: Γιαούρτωμα- φασιστικές ψυχώσεις ενός παχύδερμου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάγκαλος: το γιαούρτωμα και οι φασιστικές ψυχώσεις ενός παχύδερμου…



Το γιαούρτωμα του Πάγκαλου ήταν μια αυθόρμητη κίνηση εκατοντάδων πολιτών της Λαυρεωτικής: Η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής για το στυγερό έγκλημα της κυβέρνησης η οποία επιχειρεί με πρωτοφανή φασιστική μοχθηρία να μετατρέψει την περιοχή σε απέραντη χωματερή, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά το λαό της περιοχής.


Ο Πάγκαλος, τη φασιστική κακουργία της κυβέρνησης και τη δική του κομπάζουσα θηριωδία και αθλιότητα, τα αναστρέφει και κατηγορεί τους κατοίκους για «ναζιστικές μεθοδεύσεις» και το ΣΥΡΙΖΑ ως «υποκινητή» αυτών των «ναζιστικών μεθοδεύσεων».

Δεν θα μας απασχολούσε το νέο παραλήρημα της καθεστωτικής παχυδερμίας εάν αυτό δεν ήταν πολλαπλά δόλιο και αποπροσανατολιστικό.

Από πολύ παλιά έχουμε αναλύσει ότι ο Πάγκαλος αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα της πασοκικής αθλιότητας και της καθεστωτικής εξαχρείωσης:

«Εκφράζει με τον πλέον βροντώδη, αλλά και αποκρουστικό τρόπο την «εκσυγχρονιστική» κατάντια και αθλιότητα του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ…»

«…Προσωποποιεί με τον πλέον κυνικό τρόπο, την «αισθητική» της φιλαυτίας και της απληστίας, του πολιτικού χαμαιλεοντισμού και του μνησίκακου κομπασμού, κρυμμένα όλα αυτά πίσω από το καμουφλάζ του φανφαρονισμού, της «παντογνωσίας» και του υστερικού ναρκισσισμού. Την αχαλίνωτα νοσηρή φαντασία του μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά…»

Η κυνική του αυθάδεια και η αχαλίνωτη χυδαιότητα του Πάγκαλου αποτυπώνονται καθημερινά σε κάθε του πράξη και σε κάθε του λόγο.

Θυμάστε το κυνικό και προκλητικό του ανέκδοτο:

«Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί…».

Ούτε οι πλέον στυγνοί δικτάτορες δεν τόλμησαν να διαλαλήσουν τον κυνισμό τους με τέτοιο κομπασμό. Ο Πάγκαλος τους ξεπερνάει, διότι αποτελεί το παρασιτικό καρκίνωμα των εκτελεστών της διεθνούς δικτατορικής μηχανής και το «στίγμα» της κατοχικής μας κυβέρνησης.




Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια άλλη φρενοβλαβή αυθάδεια της δωσίλογης χυδαιότητας: Στο να στιγματίζει, ποιος ο Πάγκαλος, τα θύματα της κυβερνητικής κακουργίας που τον γιαούρτωσαν, σαν «φασίστες»!!!

Αλλά δεν μένει μόνο σΆ αυτή τη γνωστή καθεστωτική και άκρως ολοκληρωτική ταχυδακτυλουργία. Προχωρά ακόμα ένα βήμα: Συνειδητά χρεώνει αυτή την ενέργεια των εκατοντάδων κατοίκων στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Πονηρός ο Βλάχος». Ο Πάγκαλος με την καθεστωτική κουτοπονηριά που τον χαρακτηρίζει, κατηγορεί ΣΚΟΠΙΜΑ και ΨΕΥΔΩΣ τον ΣΥΡΙΖΑ, στηριζόμενος πάνω στο απλοϊκό εξισωτικό «σχήμα»: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγραφεί, ΟΡΘΩΣ, σαν το σχήμα υπόθαλψης και στήριξης των κουκουλοφόρων, άρα πίσω από κάθε δυναμική έκρηξη κατοίκων, χωρίς κουκούλα, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο Πάγκαλος, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, δεν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ (αυτό είναι εντελώς επιφανειακό), αλλά τον διαφημίζει και τον «ξεπλένει».

Είναι πολιτικό ξέπλυμα και μοίρασμα επαναστατικών ενσήμων να ταυτίζεις τις καταστροφικές ψυχώσεις των κουκουλοφόρων, με τις αυθεντικές λαϊκές εκρήξεις, με τις συνειδητές πολιτικές πράξεις μιας περιοχής που βρίσκεται κάτω από τη δικτατορική επίθεση της κυβέρνησης και τη φασιστική της αυθάδεια.

Η δόλια και συνειδητά ψευδέστατη αυτή μετάθεση της λαϊκής έκρηξης των κατοίκων της περιοχής στο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε συνθήκες ΓΕΝΙΚΗΣ λαϊκής κατακραυγής εναντίον των κυβερνητικών ανδρεικέλων, αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει το καθεστωτικό αυτό δεκανίκι και το προβάλλει…

Με το να κάνεις κινηματικό «σκιάχτρο» τον ΣΥΡΙΖΑ του δίνεις μεγάλες περγαμηνές, «ενέσεις» για να τον κρατήσεις στη ζωή…

Είναι η ίδια καθεστωτική λογική του «σκιάχτρου» Καρατζαφέρη, λογική που «κατασκεύασε» αυτόν τον κλόουν και «δοκιμαστή» των «νταβάδων» σε καθοριστικό παράγοντα των πολιτικών μας πραγμάτων, παράγοντα που τον περιφέρουν τα κανάλια για να δώσει τους «χρησμούς» του, σαν νέα Πυθία…

Σε αυτό το πινγκ πονγκ ανάμεσα στα «ακροδεξιά» και «ακροαριστερά» «τέρατα» θέλουν να μας εγκλωβίσουν οι μηχανισμοί του νεοταξικού φασισμού.

Ο Πάγκαλος εκτελεί αυτό το έργο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ακριβώς γιατί προκαλεί τέτοια σιχασιά στον ελληνικό λαό που κάθε κατηγορία και βρισιά του αποτελεί ΕΠΑΙΝΟ γιΆ αυτόν που κατηγορεί και βρίζει…

Ο Πάγκαλος γνωρίζει πολύ καλά, όπως και κάθε νοήμων άνθρωπος, ότι αυτοί οι 400 που τον γιαούρτωσαν δεν είναι ΣΥΡΙΖαίοι: Αν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοια ποσοστά δύναμης σε αυτή την περιοχή θα ήταν πρώτο κόμμα!!!

Ενώ λοιπόν γνωρίζει, κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για «ναζιστικές μεθοδεύσεις»!!!

Το παχύδερμο του κυβερνητικού φασισμού κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για φασισμό: Του δίνει δηλαδή τεράστια παράσημα αγωνιστικότητας και αντικυβερνητικής δράσης!!!!

Φυσικά με αυτή την ταχυδακτυλουργία περνάει και τη φιλοσοφία της κατοχικής κυβέρνησης, καθώς και τον ΤΡΟΜΟ της απέναντι στην κοχλάζουσα λαϊκή οργή: Συνδέει αυτή την ΟΡΓΗ και κάθε αυθόρμητη εκδήλωσή της με «δαίμονες-υποκινητές»: Με προστάτες των κουκουλοφόρων (ΣΥΡΙΖΑ), με φωνακλάδες της «ανυπακοής» (ΚΚΕ) κ.λπ…

Πάντα για τα καθεστώτα και ιδιαίτερα για τα κατοχικά καθεστώτα και τους απολογητές τους πίσω από κάθε δυναμική λαϊκή εκδήλωση βρίσκονται «υποκινητές», ή «προβοκάτορες»!!!!!

Ο Πάγκαλος αυτό το «αξίωμα» της φασιστικής εξαχρείωσης το διατυμπανίζει καλύτερα γιατί είναι ο ίδιος το «παχύδερμο» αυτής της φασιστικής εξαχρείωσης…

Υ.Γ. Αλήθεια δεν κάνουν μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας για να διαπιστώσουν ότι αυτοί και μόνο αποτελούν τους «υποκινητές»;

Σε λίγο μόνο με διμοιρίες ΜΑΤ θα μπορούν να κυκλοφορήσουν και μάλιστα στα …κρυφά!

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 19, 2011 12:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΑΣΟΚ: το καθεστώς των πολλών και σύνθετων φρενοβλαβειών



Το ΠΑΣΟΚ είναι το καθεστώς με τις πολλές και σύνθετες φρενοβλάβειες: Του ψεύδους, του δωσιλογισμού, της υποκρισίας, της νεοταξικής μοχθηρίας, αλλά και της βλακείας.

Ο πάγκαλος είναι η χυδαία γκριμάτσα αυτού του καθεστώτος.

Ο ΓΑΠ είναι το ρετουσαρισμένο και μακιγιαρισμένο πρόσωπο. Η μακέτα, η ομιλούσα, περιφερόμενη μακέτα: Το ψυχρό, ανέκφραστο και αναίσθητο, χωρίς συστολές και καμία ρυτίδα ενοχής, δηλαδή πωρωμένο, πρόσωπο του ψεύδους, του δωσιλογισμού, της μοχθηρίας και ηλιθιότητας: Το τέλειο αποτύπωμα ενός ανδρείκελου…

Για το αρχείο σας, διαβάστε και το παρακάτω κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου:


«Αυτό φέρνει το ΠΑΣΟΚ»...

«Το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας την οριακή κατάσταση που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο, προχώρησε με θάρρος κι ευθύνη στην πρόταση για μετατροπή ολόκληρου του χώρου του Ελληνικού σ' ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά πάρκα της Ευρώπης. Το ξεπούλημα και των τελευταίων ελεύθερων χώρων που έχουν απομείνει στην πόλη μας αποτελεί μια εγκληματική πολιτική και όχι μια αναπτυξιακή πολιτική. Θα υποβαθμίσει την πόλη, θα υποβαθμίσει τις υποδομές της, θα υποβαθμίσει τις προοπτικές της. Πραγματική ανάπτυξη είναι η προστασία αυτών των χώρων. Θέλουμε το πράσινο και όχι το γκρίζο. Αυτό φέρνει το ΠΑΣΟΚ».

(Γιώργος Παπανδρέου, 2/2/2009, σε εκδήλωση της ΤΕΔΚΝΑ με θέμα «Αττική και περιβάλλον»)
*
«Το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού θα γίνει μητροπολιτικό πάρκο και θα είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο στην Ευρώπη, όπως είχα πει και παλιότερα».
(Γιώργος Παπανδρέου, 30/10/2010, σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου).
***
Οι άνθρωποι λένε ψέματα με την ίδια ευκολία που αναπνέουν. Γνωστό.


Λένε ψέματα επί παντός του επιστητού. Γνωστότατον.
Είναι τόσο «ταλαντούχοι» που μπορούν να λένε το ίδιο ψέμα είτε είναι στην αντιπολίτευση (πρώτη δήλωση) είτε βρίσκονται στην κυβέρνηση (δεύτερη δήλωση).
Οταν όμως έρθει η ώρα να πράξουν, πράττουν το ακριβώς αντίθετο.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή τους είναι τούτο:
Με το ίδιο πάθος που έχουν καταγγείλει το οτιδήποτε, με το ίδιο ακριβώς και με ακόμα μεγαλύτερο πάθος, αμέσως μετά το υπερασπίζονται!
*
Τώρα ξεπουλάνε το Ελληνικό. Το Ελληνικό που «θα» γινόταν «μητροπολιτικό πάρκο» και «πράσινο», τώρα το πάνε για «φαστ τρακ» εκποίηση.


Αυτοί που κατήγγειλαν ότι κάθε άλλη πολιτική πλην της μετατροπής «ολόκληρου του Ελληνικού» σε πάρκο θα ήταν μια «εγκληματική πολιτική», τώρα ζητούν τα εύσημα γιατί εφαρμόζουν όλα όσα οι ίδιοι - δημαγωγώντας και ψηφοθηρώντας - προηγούμενα τα χαρακτήριζαν «έγκλημα».


*
Αναγκαία διευκρίνιση:

Η υπενθύμιση των παραπάνω δηλώσεων δε γίνεται για λόγους «αποκάλυψης». Αλλωστε, τι να αποκαλύψει πια κανείς όταν το ψέμα είναι τόσο θεόρατο, θηριώδες και αναίσχυντο... Η υπενθύμισή τους γίνεται μόνο και μόνο για λόγους... αρχειακούς.

ΠΗΓΗ:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6158124&publDate=19/3/2011



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 21, 2011 3:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΓΑΠ: ένα βήμα πριν από το αναπόφευκτο βάραθρο



Τα ΜΑΤ προστάτευσαν τον Γιωργάκη στη Σύρο!

Τα χημικά αποτέλεσαν την ασπίδα διάσωσης!

Σε λίγο, ούτε τα ΜΑΤ, ούτε τα «πυροβόλα» των δακρυγόνων, δεν θα μπορούν να αποτελέσουν την ασπίδα στους λαομίσητους κυβερνητικούς μανδαρίνους…

Η Σύρος, πιθανότατα, αποτελεί το «οριακό σημείο» πριν την ολική κατάρρευση αυτής της κυβέρνησης.

Φυσικά, ο ΓΑΠ, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και μάλλον δεν διακρίνει τον γκρεμό. Τα ανδρείκελα κάθε είδους και χρώματος, πάντα, ενώ πνίγονται βλέπουν ρόδινα όνειρα…

Ο ΓΑΠ, πολιτικά και ηθικά ευνούχος, καλοαναθρεμμένος με τη δραματική ανέχεια πνευματικών πόρων και την «ευθυμία της αναισθησίας», έχει απωλέσει ολοκληρωτικά και την όραση και την ακοή και την αίσθηση των πραγμάτων: Περιφέρεται με τη «μακαριότητα των ηλιθίων» και τη «δεσποτική» μάσκα του αγαθιάρη-υπηρέτη…

Βεβαίως, τα Αφεντικά του διακρίνουν τα πάντα. Διακρίνουν ότι οι παρασιτικές εκβλαστήσεις του καθεστώτος και ιδιαίτερα αυτές της κυβερνητικής αυθάδειας, έχουν απογυμνωθεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ από κάθε ικανότητα πολιτικής λειτουργίας, ακόμα και από τις πλέον απλές διαχειριστικές λειτουργίες…

Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ δυναστεία έχει απομονωθεί τελεσίδικα και προκαλεί ωκεάνια κύματα λαϊκής οργής.




Ο κύκλος για τα κυβερνητικά ανδρείκελα στενεύει τόσο που γεννάει πλήθος κινδύνων για το καθεστώς συνολικά.

Τα μεγάλα αφεντικά δεν μπορεί να συνεχίσουν το «ρίσκο». Οι κίνδυνοι για το καθεστώς είναι θανάσιμοι. Αν ανοίξουν οι ρωγμές από την λαϊκή οργή, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μπορεί να τις κλείσει…

Για τα αφεντικά
η κυβέρνηση αυτή πρέπει να αντικατασταθεί με κάθε μέσον, πριν γκρεμιστεί στο βάραθρο (ένα βήμα πριν είναι) και καταρρεύσει παταγωδώς: Τότε θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου…

Να δούμε πιο σενάριο θα βγάλουν από το συρτάρι τους οι «νταβάδες»: Διεθνείς και εγχώριοι…


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες