Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Στην κόψη του ξυραφιού των νέων ΣΥΜΦΟΡΩΝ μας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2011 1:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στην κόψη του ξυραφιού των νέων ΣΥΜΦΟΡΩΝ μας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στην κόψη του ξυραφιού των νέων ΣΥΜΦΟΡΩΝ μας



Το καθεστώς των κυβερνητικών ανδρεικέλων καταρρέει. Καταρρέει όλο το καθεστωτικό, κοινοβουλευτικό οικοδόμημα με τα υπάρχοντα κόμματα και αποκόμματά του…

Οι «μηχανές», της Νέας Τάξης, τα επιτελεία και τα ιερατεία της, δουλεύουν πυρετωδώς. Σχεδιάζουν και επεξεργάζονται τις νέες συμφορές στο όνομα της «εθνικής σωτηρίας» και των «εθνικών κυβερνήσεων».

«Εθνική συναίνεση»: Η κεντρική κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αναπαλαίωση της πολιτικής σαπίλας και την παραγωγή νέας…

Κυβέρνηση ανδρεικέλων του ΠΑΣΟΚ: Ο αποδιοπομπαίος τράγος, δηλαδή η ειδική κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αναβάπτιση της καθεστωτικής φθοράς και την ανάδειξη του παλιού και σάπιου σε νέο και άφθαρτο…

Τώρα, λοιπόν, ανακαλύπτουν οι πάντες και ιδιαίτερα τα συγκροτήματα του Τύπου και οι στρατάρχες των καναλιών το Βατερλό της κυβέρνησης, την αυθάδεια της τρόικας, τον καταποντισμό του Μνημονίου και την καταθλιπτική πολιτική κενότητα και διαχειριστική ανικανότητα του ΓΑΠ και της παρέας του…

Πιο επιθετικό αρχίζει να γίνεται το κανάλι των «νταβάδων» και του δωσιλογισμού: Το Mega!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η άλλη νεοταξική μοχθηρία: Ο Αλαφούζος και οι έμμισθοί του, καθώς και το σύνολο των μεγάλων «προοδευτικών» μαφιόζων του Τύπου.

Οι δείκτες-κριτήρια είναι η Όλγα Τρέμη, ο Πρετεντέρης και αυτός ο ανεκδιήγητος «αριστερός» λακές, ο Παύλος Τσίμας: Με ποικίλα τεχνάσματα προωθούν κυβέρνηση «εθνικής ενότητας»!!!!

ΟΛΑ τα κόμματα προσαρμόζουν τις τακτικές τους σε αυτό το σχεδιασμό των οικονομικών κέντρων εξουσίας.

Αυτό φαίνεται καθαρά στις πυρετικές «κινήσεις» και νευρικές πράξεις των «αριστερών» εφεδρειών, εφεδρείες που θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά το άλλοθι και το τεκμήριο των νέων συμφορών.

Ιδιαίτερα η ηγεσία του ΚΚΕ έχει αποχαλινωθεί. Διαβουλεύεται με τα καθεστωτικά κέντρα και μάλιστα βγαίνει από δεξιά και στον πυλώνα του συστήματος, τον Πρόεδρο Παπούλια.

Ο Παπούλιας π.χ. καταγράφει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης (έχει τη σκοπιμότητα αυτή η «καταγραφή») και η Παπαρήγα αρνείται ότι είναι «εθνικό πρόβλημα»!!!

Απολαύστε το διάλογο:

«Παπούλιας: Τι θα κάνουμε με το μεταναστευτικό, που έχει γίνει εθνικό μεγάλο πρόβλημα.

Παπαρήγα: Τώρα είναι παγκόσμιο.

Παπούλιας: Όταν όμως το βλέπεις στην άμεση γειτονιά σου είναι ένα πρόβλημα εθνικό πλέον, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι.

Παπαρήγα: Μόνο που το λέω και το εννοώ αυτό, ότι δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί σε εθνικό επίπεδο».


Μια λοιπόν που για την Αλέκα είναι παγκόσμιο πρόβλημα και δεν μπορεί να λυθεί παρά μόνο όταν ο καπιταλισμός γκρεμιστεί στο αόριστο μέλλον, τότε πρέπει να το ανεχτούμε και να το αποδεχτούμε και το χειρότερο: Να νομιμοποιήσουμε τις στρατιές των λαθρομεταναστών, δηλαδή την εισβολή και κατοχή της χώρας, τη νομιμοποίηση της τερατώδους πολυπολιτισμικής βαρβαρότητας και εγκληματικότητας!!!!

Τόσο ξεδιάντροπα σκούζει η Παπαρήγα ότι είναι «πράκτορας» του διεθνούς κεφαλαίου και τόσο ξετσίπωτα ζητά νομιμοποίηση του νεοταξικού εγκλήματος, μια νομιμοποίηση που ΟΧΙ μόνο δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα θα διογκώσει τον εφιάλτη.

Μπορεί αλήθεια να μας πει κάποιος πώς θα λυθούν τα προβλήματα της λαθραίας εισαγωγής ξένων τα οποία αποδομούν συθέμελα την ελληνική κοινωνία με τη νομιμοποίηση της «λαθραίας εισαγωγής»;

ΟΤΑΝ νομιμοποιείται η λαθρομετανάστευση αυτή γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο…

Αυτό ζητά η Παπαρήγα και όλα τα επιδοτούμενα Μαντεία του "αντιρατσισμού"…

Ωστόσο, αυτή η κινητικότητα της Παπαρήγα αποκαλύπτει «τα κουμπιά της Αλέξαινας»: Ότι δηλαδή ο κόμβος των νέων πραξικοπημάτων που ετοιμάζουν οι μαφίες του χρήματος για τα σχήματα της «εθνικής σωτηρίας» είναι η καθοδηγούμενη «εξέγερση» των αλλοδαπών δούλων για τη νομιμοποίησή τους.

Η προβοκάτσια της Νομικής με τους 300 αλλοδαπούς και η συνέχισή της με την απεργία πείνας τους θα αποτελέσει το έναυσμα και την αιχμή αυτής της σχεδιασμένης «πορτοκαλής» αλλοδαπής «εξέγερσης»!!!

Οι «αριστερές» εφεδρείες και «άλλοθι» προλειαίνουν ιδεολογικά και πολιτικά το έδαφος.




Η Παπαρήγα πήγε στον Πρόεδρο ακριβώς γι αυτό:

«Ζητήσαμε αυτή τη συνάντηση για να εκφράσουμε τη μεγάλη αγωνία μας για το ποια θα είναι η εξέλιξη με τους 300 απεργούς πείνας. Η θέση μας είναι γνωστή και καθαρή. Θεωρούμε ότι πρέπει να λύσει το πρόβλημα η κυβέρνηση, να μην έχει γινάτι πάνω σε αυτό το ζήτημα και να τους νομιμοποιήσει…».

Και οι δήθεν «κόντρες» Ραγκούση- Βενιζέλου μέσα σε αυτό το παιχνίδι εντάσσονται: Της προετοιμασίας των νέων συμφορών…

Και η στυγνή δολοφονία των αστυνομικών από οργανωμένα αλλοδαπά κλιμάκια «ομάδων κρούσης» (έχει γεμίσει η Ελλάδα από ουτσεκάδικους θύλακες, οπλισμούς και νέες εισαγωγές αποσπασμάτων θανάτου των μυστικών υπηρεσιών), μέσα σε αυτό το ίδιο παιχνίδι των «ασκήσεων» της αλλοδαπής «εξέγερσης» εντάσσεται: Εξασκούνται στις άγριες δολοφονίες για την επιβολή μια «εθνοσωτήριας» λύσης…

Και οι κατασκευές των «Ανεξάρτητων» δήθεν «πατριωτικών «κινημάτων» μέσα σε αυτό το σχέδιο είναι: Κολυμπήθρες του Σιλωάμ για την αναβάπτιση της παλιάς σαπίλας και «προζύμια» «αρίστων» και «εθνοσωτήρων»!!!!

Τα ζητήματα αυτά τα έχουμε αναλύσει κατά κόρον, αλλά θα επανέλθουμε πάλι γιατί τώρα βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού και η συνειδητοποίησή τους αποτελεί το πρώτο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…

Θα ακολουθήσει ένα οξυδερκέστατο κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση»

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2011 2:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η νέα απελευθέρωση

Μετά από αυτά τι να γράψω;

Αυτό μόνο, παράδειγμα από την πρόσφατη ιστορία μας. Την οποία γράφει το πρότυπο, το μοντέλο που ακολουθούμε - μας το είπε ο κ. Βερέμης - να γίνουμε η Αμερική των Βαλκανίων.

Η τραγωδία μας με του απριλιανούς συνταγματάρχες έληξε με τον Αττίλα της Κύπρου. Ήταν μακριά, να θυμόμαστε. Η σωτηρία εδόθη αφού άλλοι κατέβαλαν τα "τέλη σωτηρίας".

Τώρα, η νέα σωτηρία που μας ετοιμάζουν, είναι ο εγγύς και ένδον ευρισκόμενος Αττίλας. Δεν είναι πλέον μακριά. Μαξέψαμε ένα εκατομμύριο - μέτριοι υπολογισμοί.

Οι στρατιές των λαθραίων, σημειωτέον και άνεργων, θα είναι αυτοί που θα μας λυτρώσουν. Έτσι, θα επανακτήσουμε την περιπόθητη λεφτεριά μας από αυτούς!

Λαθραίοι αυτοί, λαθραία και ψεύτική πάλι - αχ, καημένε Μακρυγιάννη, δυστυχή και πλανεμένε - η νέα μας απελευθέρωση από τη σαπίλα του "εθνάρχη" της Μεταπολίτευσης και των τεράτων που γέννησε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
αγώνας δρόμου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2011 2:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ζήτημα για τα αμερικανάκια είναι να προλάβουν να βγάλουν στους δρόμους (αλά Δεκέμβρης 2008) τις ελεγχόμενες λαθρομεταναστευτικές μάζες πριν από τον ελληνικό λαό που ωθείται μοιραία στην εξέγερση λόγω πείνας και εξαθλίωσης.

Το ζήτημα είναι η φονταμενταλιστική σύγκρουση να καταλάβει έγκαιρα τον πεδίο εμποδίζοντας ή και αναβάλοντας την επερχόμενη ταξική σύγκρουση.

Με άλλα λόγια, το ζήτημα είναι να αντικατασταθεί ο Παπαδόπουλος με Ιωαννίδη.

Πάντα αυτό ήταν το ζήτημα για τα αμερικάνικα αφεντικά.
Όταν δεν λειτουργούσε το ένα σενάριο έμπαινε σε εφαρμογή το δεύτερο εναλλακτικό...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2011 3:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΟ ΝΕΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Κλασσικοπερίπτωση
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_6934.html




Το πολιτικό σύστημα καταρρέει όχι γιατί απέτυχε, όχι γιατί οι κοινωνίες το έχουν στριμώξει στη γωνία και δεν αντέχει άλλο τα λαϊκά χτυπήματα, αλλά για να παρασύρει μαζί του τα Έθνη - κράτη ώστε με πρωτοφανή βιαιότητα να αναδυθεί η αρχέγονη απαίσια μορφή του, χωρίς τα "φτιασίδια" του παρελθόντος.

Ο καπιταλισμός σαν σύστημα δεν ήταν τελικά παρά μια μουτσούνα αυτού του μισάνθρωπου ολιγαρχικού συστήματος, το οποίο απλώθηκε σαν την λέπρα της οποίας το τελευταίο στάδιο βιώνουμε όλοι σήμερα.

Καταρρέει λοιπόν το σύστημα και μαζί με αυτό θα καταρρεύσουμε και εμείς σαν λαός σαν οικογένειες σαν πρόσωπα. Το νοιώθουμε, το βλέπουμε, αγωνιούμε και τρομάζουμε, αγανακτούμε και εξοργιζόμαστε και μιλάμε όλοι για μια λαϊκή εξέγερση που πρόκειται να γίνε.
.
Το κακό όμως δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα.
.
Το σύστημα - μουτσούνα έχει γεννήσει τα "αυγά" του έξω από τη "φωλιά" του κοινοβουλίου και ήδη πολλά από αυτά έχουν "σκάσει" και τα φιδάκια- απόγονοι κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια και τις πλατείες παριστάνοντας τα λιοντάρια βρίζοντας τη μάννα που τα γέννησε.

Όλα δείχνουν ότι οι μέρες του Παπανδρέου "κολοβώθηκαν" και αυτό που θα σημάνει την φυγή του έρχεται.

Μην αυταπατάσθε όμως, ο σφετεριστής της εξουσίας και κατοχικός κυβερνήτης δεν θα φύγει διωγμένος από τον λαό που τόσο μίσησε, αλλά από τα αφεντικά που τόσο πιστά υπηρέτησε χωρίς να αντιληφθεί ότι για αυτούς ήταν ένα αναλώσιμο τεμάχιο με ημερομηνία ληξης.

Ο "Καντάφι" της Ελλάδας θα φύγει χωρίς εκλογές αφήνοντας πίσω του μια καθημαγμένη οικονομία και μια κουρελιασμένη και ανίσχυρη πολιτικά βουλή.

Το "αντιβιοτικό" όμως το έχουν έτοιμο
και μάλιστα οι "ισχυροί της γης" το έχουν πασπαλίσει με τόση αριστεροδέξια ζάχαρη που αν δεχτούμε να το βάλουμε στο στόμα μας θα αργήσουμε πολύ για να καταλάβουμε την πίκρα που κρύβεται στο φαρμάκι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανόν να αποφασίσουν ότι ήλθε η στιγμή να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα.

Ο πανικός του Παπανδρέου και όλων όσων τον "αντιπολιτεύονται" εντός της βουλής
δεν κρύβεται πλέον και για αυτό τους κάλεσε επειγόντως στο παλάτι ψιθυρίζοντάς τους στο αυτί τον λόγο αυτής της πρόσκλησης. Μέχρι και ο Σαμαράς μετά από δύο αρνήσεις δέχτηκε να πάει τελικά στο "τελευταίο ραντεβού".

Το τι θα συμβεί όλοι λίγο πολύ το υποπτευόμαστε.

Αυτό όμως που θα δούμε μετά την "έκρηξη" δεν θα είναι μια κοινοβουλευτική συνέχεια του "παραμυθιού", αλλά μια εξωκοινοβουλευτική λύση μιας δήθεν "κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" στα πρότυπα αυτών που στήνουν στα γρήγορα οι Αμερικάνοι στις χώρες της Β. Αφρικής.




Τον υπερκομματικό "εθνάρχη" τον έχουν έτοιμο, όπως έτοιμο έχουν και το δήθεν κίνημά του το οποίο μέσα σε λίγους μήνες βρήκε χρηματοδότες, οργανώθηκε, "δικτυώθηκε" και διαφημίστηκε σαν να ήταν το λάβαρο της επανάστασης.

Αυτοί που κατά τα πρότυπα της "Νέας Εποχής" έγιναν το χωνευτήρι κάθε ιδεολογίας και φιλοσοφίας, μασκαρεύτηκαν και βγήκαν μεταμφιεσμένοι σαν "πατριώτες", "ανεξάρτητοι" και "ανυπάκουοι" να μας προσκαλέσουν στο πάρτυ τους.

Μας καλούν σε ένα "κίνημα ανεξαρτήτων πολιτών" που καλλιεργεί την "ανεξαρτησία" με το να απαγορεύει στα μέλη του να σχηματίζουν τοπικές οργανώσεις άνω των 30 ατόμων.

Σε ένα "κίνημα" που οργανώνεται και κατευθύνεται από "αριστήνδην" ...προσωρινές συμβουλευτικές και οργανωτικές επιτροπές.

Αυτοί οι "άριστοι" που φόρεσαν την τραγιάσκα του επαναστάτη ή την σκούφια του πατριώτη για τις επικοινωνιακές ανάγκες του "κινήματος", δεν φτάνει που διορίστηκαν από τον "Εθνάρχη" χωρίς καμία δημοκρατική διαδικασία, καμώνονται κι από πάνω ότι εκφράζουν το αυθόρμητο, το γνήσιο, το καινούργιο, το πραγματικά ανεξάρτητο.

Είναι καινούργιος και άφθαρτος ο γνωστότατος από την εποχή του Μητσοτάκη και νυν οργανωσιάρχης των σπιθών κ. Δημητροκάλης;

Τι σόϊ "ανυπακοή" είναι αυτή που διδάσκει ο προκάτ "εθνάρχης" όταν θεωρεί τις διαρθρωτικές αλλαγές ως απαραίτητες ώστε να φύγουν τα "καρκινώματα που μας βασανίζουν από την εποχή του Μεταξά".

Πού είναι το νέο και το αμόλυντο όταν στο διευθυντήριο αυτού του κινήματος προσέρχονται καθημερινά όλο και περισσότερα ποντίκια- δραπέτες του βυθιζόμενου πολιτικού συστήματος.

Αυτοί που ήταν πρωταγωνιστές στην πολιτική σκηνή μέχρι τα χθές θα είναι τώρα πάλι πρωταγωνιστές παίζοντας απλώς άλο "έργο";

Αυτό θέλουμε τελικά από τη ζωή μας,
κάποιον να παίζει ένα έργο και μείς να φαντασιωνόμαστε ότι αυτό είναι και η πραγματικότητα;

Αυτό που θέλουν δεν είναι η "φαντασία στην εξουσία" αλλά μια εξουσία με φαντασία και έναν λαό ναρκωμένο.

Είναι το νέο ναρκωτικό της Νεας Τάξης Πραγμάτων, τίποτα άλλο.



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 05, 2011 1:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα ουρλιαχτά των θυμιατών



Τα θυμιατά του Μίκη δεν χάνουν ευκαιρία να τρυπώνουν παντού και να μας συκοφαντούν για «ανακρίβειες» στην κριτική μας, για «εμπάθεια», σχιζοφρένεια (!), και πολλά άλλα βαρύγδουπα προσωπικής σπίλωσης και ακατάσχετων ύβρεων…

Φυσικά ούτε ίχνος πολιτικής αντιπαράθεσης και ιδεών, ούτε ένα επιχείρημα που να αντικρούει υποτυπωδώς τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πολεμικές μας, ούτε μια νότα που να δείχνει, έστω κάποια ανακρίβειά μας, κ.λπ…

Βεβαίως πώς μπορεί να είμαστε «εμπαθείς» όταν έχουμε γράψει άπειρα κείμενα που υμνούσαμε κάποιες απόψεις του Μίκη με υπερβάλλοντα ζήλο, τόσο στο να θεωρηθούμε και εμείς θυμιατά του (το έχουν γράψει και αυτό!!!).

Τα θυμιατά και οι κομπάρσοι βλέπουν να καταρρέει με πάταγο το ειδωλολατρικό τους οικοδόμημα από τους ίδιους του σπιθίτες και γαυγίζουν ακόμα πιο λυσσασμένα εναντίον μας με προσωπικούς, μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Τους αφιερώνουμε ένα κείμενο, στο τέλος, γραμμένο στο τρίτο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ: «Ο ολοκληρωτισμός της αθλιότητας».

Από την αρχή βρεθήκαμε αντιμέτωποι με καταιγίδες συκοφαντιών και τρομοκρατικών πρακτικών. Μέχρι και τα γραφεία μας τα κάψανε και τα αποτέφρωσαν κυριολεκτικά, δίχως όλοι αυτοί οι εχθροί του κατεστημένου να βγάλουν άχνα…



Τώρα διαβάστε έναν άλλο σπιθιστή από εδώ:


http://www.spitha-kinima.org/component/content/article/1-promotion/49--a-.html

Αποχώρηση & του πρωτεργάτη μας στην Αττική
Παραθέτουμε ως έχει την επιστολή που μας έστειλε:

________________________________________
andreas canellidis
to me, tom.
show details 10:32 PM (2 hours ago)

Επειδη η σπιθα στην Αττικη εχει ηδη μετατραπει σε ενα παλαιου τυπου πολιτικο μαγαζακι απο ενα κυκλωμα που εχει στησει μετα απο οργανωμενη επιχειρηση το προπλασμα ενος κομματος, επιδιδομενο με κάθε μεσο - διασπαστικα ρεσαλτα, συστηματικη λασπολογια, δημοσιες σχεσεις, χαιδεμα προσωπικων φιλοδοξιων - στην καλλιεργεια του λαχανοκηπου του αδιαφορωντας παντελως για την Ελλαδα

Eπειδη οι αρχες του κινηματος ετσι όπως διατυπωθηκαν από τον Μικη Θεοδωρακη, δηλαδη η αμεση δημοκρατια και η οργανωση του κινηματος πανω στη βαση τοπικων ομαδων από ανεξαρτητους πολιτες - αρχες εξ αιτιας των οποιων βρεθηκα εδώ - παραβιαζονται και παραμεριζονται με ευτελη και υποκριτικα επιχειρηματα λες και δεν υπαρχουν.

Επειδη η διαπλοκη των σπιθων μεσω της συστηματικης πρακτικης των πολλαπλων συμμετοχων από επαγγελματιες πολυθεσιτες που κρυμμενοι πισω από καλπικες επικλησεις δημοκρατιας στην πραγματικοτητα φαντασιωνονται την εισοδο της σπιθας ( και των εαυτων τους ) στη βουλη εχει ηδη αποδειξει ότι μοναχα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ομαδες πολιτων δεν ειμαστε
Επειδη ένα τετοιο «κινημα» όχι μονο δεν εχει σχεση με την αμεση δημοκρατια αλλα δεν θα πεισει ποτε κανενα για τιποτα άλλο περα από την εγγενη μιζερια του, εχοντας ηδη διωξει κατά σμηνη τα καλυτερα και ποιοτικοτερα ατομα που το εχουν προσεγγισει

Επειδη σαν χαρακτηρας μισω την διπροσωπια και την μικροπρεπεια και δεν εχω καμμια διαθεση να συναγελαζομαι με ατομα που πιστευουν ότι οι ανθρωποι δεν επιτρεπεται να αποφασιζουν μονοι τους και οφειλουν να εχουν αρχηγους

Επειδη τελος θελω να καταστησω την σπιθα βορειων προαστειων πιο ευρυχωρο, ευαερο και ευηλιο μερος για ολους τους εναπομενοντες

ΑΠΟΧΩΡΩ και αποχαιρετω ολους σας με ένα ευχαριστω για οσα ( εστω και λιγα ) καναμε μαζι ως τωρα.
________________________________________

Σχόλιο: Ανδρέα σε ευχαριστούμε θερμά για τον αδιάκοπο αγώνα σου επί 2 μήνες. Μαζί αγωνιστήκαμε μέρα και νύχτα για τη δημιουργία ΣΠΙΘΩΝ κατά γράμμα της ιδρυτικής διακήρυξης. Σε ευχαριστούμε και πάλι Είσαι υπέροχος.

Ο ολοκληρωτισμός της αθλιότητας



Ο Αντόνιο Γκράμσι σε ένα κειμενάκι του, «ηθική και πολιτική», γράφει μεταξύ άλλων:

«Εάν θέλει κανείς να μειώσει ή να εκμηδενίσει την πολιτική επιρροή μιας προσωπικότητας ή ενός κόμματος, δεν προσπαθεί να δείξει ότι η πολιτική τους είναι ανίκανη και βλαβερή, αλλά ότι ορισμένα πρόσωπα είναι καθάρματα, κλπ… Αυτή η νοοτροπία είναι απόδειξη της απλοϊκότητας της πολιτικής λογικής, του πιο χαμηλού επιπέδου της εθνικής ζωής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει πραγματικά ένα τεράστιο στρώμα που ‘’ζει’’ την πολιτική με ‘’κακοπιστία’’, δηλαδή χωρίς να έχει πεποιθήσεις…»

Αυτή η αθλιότητα αποτελεί σήμερα το κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής ζωής: το εφιαλτικό στοιχείο του ολοκληρωτισμού! Το στοιχείο ταυτότητας των ολοκληρωτικών σχημάτων και των ολοκληρωτικής νοοτροπίας ανθρώπων: Να μην απαντάνε στις απόψεις και στην επιχειρηματολογία ενός κειμένου, μόνο να μάχονται και να διαβάλλουν τον γράφοντα. Να θέλουν να αποδείξουν ότι αυτός που εκφράζει τις τάδε απόψεις είναι οπωσδήποτε ανυπόληπτος, εθνικιστής, ρατσιστής, εμπαθής, τρελός κλπ…

Οι θέσεις και τα επιχειρήματα του γράφοντος παρακάμπτονται και αγνοούνται. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να σπιλωθεί με κάθε τρόπο ο γράφων, να εξοντωθεί ηθικά, να διασυρθεί με ερμηνείες φαντασιώδεις των προθέσεων και κινήτρων, με έντεχνα υπονοούμενα και διφορούμενους υπαινιγμούς για ό,τι προσφέρεται ως ομιχλώδες, αλλά γόνιμο για υποψίες…

Κοινό σύμπτωμα σε όλα τα ολοκληρωτικά περιβάλλοντα ή στα άτομα ολοκληρωτικής αντίληψης και νοοτροπίας είναι ότι, ενώ φωνασκούν για «ελευθερία σκέψης και έκφρασης», για «διάλογο», για «ανεμπόδιστη γνώμη», όταν τους γίνεται κριτική οργίζονται και απαντούν βάναυσα, αλλά ποτέ στις θέσεις και τα επιχειρήματα της κριτικής. Η απάντησή τους εντοπίζεται στον κριτή τους: Να εξουδετερωθεί ο κριτής, όχι να αναιρεθούν τα λεγόμενά του.

Γίνεται σαφές ότι με ανθρώπους παγιδευμένους σε ολοκληρωτική νοοτροπία είναι αδύνατος ο διάλογος, η τεκμηρίωση, το επιχείρημα, η επίκληση της λογικής.

Οι άνθρωποι αυτοί
κυριαρχούνται από τα αντανακλαστικά της άμυνας, μόνο. Δεν υπερασπίζονται θέσεις, πεποιθήσεις, αρχές, αλλά την ψυχολογική τους εγκύστωση στην πολιτική τους μιζέρια και στη συμπλεγματική αυτασφάλιση. Άλλα θέτουν τα κείμενα και σε άλλα απαντούν. Κανένα επιχείρημα δεν αντιτάσσεται. Απλώς περιθωριοποιείται και διασύρεται όποιος τολμήσει να θέσει κάποια ζητήματα για προβληματισμό, ανάλυση και συζήτηση.

Είναι η αποτελεσματικότερη μέθοδος των «γενναίων» της υποταγής στο κατεστημένο.
Είναι η υποταγή στην αθλιότητα του νεοταξικού ολοκληρωτισμού και η αναπαραγωγή αυτής της αθλιότητας με «αριστερές» ή «επαναστατικές» φράσεις…

Τους ευχαριστούμε για τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς και τις χυδαιότητες που ξεστομίζουν εναντίον μας. Αποτελούν τα πιο ισχυρά επιχειρήματα των απόψεών μας…

Ο καθείς και τα όπλα του! Οι «γενναίοι» της υποταγής παρέδωσαν τα δικά τους στους σταυροφόρους του κοσμοπολιτισμού. Νεόπλουτοι και νεοφώτιστοι του «εκσυγχρονιστικού» παραδείσου της πολυ-πολιτισμικότητας.


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 05, 2011 2:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η αυθάδεια της αφόρητης κοροϊδίας



Αποτελεί δεινή ύβρη του ελληνικού λαού και αβυσσαλέα προσβολή της νοημοσύνης του, να αυτό-αναγορεύεται, κομπάζων, ο κατοχικός πρωθυπουργός, αυτή η κακοήθη νεοπλασία του δωσιλογισμού, ως προστάτης της Ελλάδας, ως φύλακας των «ιερών και οσίων» και ως Κέρβερος της αλήθειας!!!

Στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ακούσαμε τα εξής ευτράπελα τής προκλητικά κακοήθους ανεκδοτολογίας του:

«Θέλω να ξέρετε πως από μένα θα ακoύτε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας»!!!

«Θέλω να ξέρετε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Ότι οι αλλαγές αυτές θα φέρουν καρπούς. Ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο. Και αν ακόμη γύρω μας μοιάζει έρημος, στο βάθος είναι ο κόσμος που δεσμευτήκαμε να χτίσουμε για τα παιδιά μας»!!!

«Όσοι μας κάνουν εύκολη κριτική για το μηχανισμό στήριξης ας μας πουν την εναλλακτική τους πρόταση. Ευθαρσώς. Διότι μία ήταν η εναλλακτική πρόταση: Η εναλλακτική θα ήταν η φτώχεια και η μιζέρια. Οι μαζικές απολύσεις από ΔΕΚΟ και Δημόσιο. Η πιθανή μας έξοδος από το ευρώ. Κλειστές οι τράπεζες, χρεοκοπημένες οι εταιρείες»!!!

«Φυσικά για την πατρίδα μίλησα και θα μιλώ με τους πάντες. Με κάθε αρμόδιο ανά την υφήλιο, με κάθε έναν που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα»!!!

Αυτά δεν χωνεύονται ακόμα και από στομάχια που δεν τρυπάνε ούτε με πέτρες.

Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι…

Μα τόσο προκλητική αναίδεια και αυθάδεια ψεύδους, υποκρισίας και καρατόμησης των εννοιών και των λέξεων είναι αδύνατον να βρεις σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία

α).
Η ομιλούσα και φλύαρη μακέτα του γλοιώδους ψεύδους αυτό-προβάλλεται ως «η γλώσσα της αλήθειας»!!!

Εδώ συλλαμβάνεται καθημερινά, διαρκώς, και από τότε που ήταν Αντιπολίτευση να λέει ασύστολα και χονδροειδή ψεύδη και αυτή τη γλώσσα της αφόρητης και απαστράπτουσας ψευτιάς την εμφανίζει σαν τη «γλώσσα της αλήθειας»!!!

ΕΛΕΟΣ!!!

β). Έχει καταληστεύσει το λαό, έχει αφανίσει τα μεροκάματα και τις συντάξεις, έχει απλώσει και βαθύνει κάτω από κάθε όριο αντοχής τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία, επιχειρήσεις κλείνουν με ρυθμούς πυροβόλου, τα πάντα ξεπουλιούνται, οι τράπεζες φουσκώνουν από κέρδη και επιδοτούνται από πάνω και ο ανεκδιήγητος Πρωθυπουργός μιλάει για «σωστό δρόμο» και για ανυπόστατες και ψευδείς κριτικές!!!!

Ο άνθρωπος δεν παίζεται, ακριβώς γιατί η αυθάδεια της βλακείας και μάλιστα της δωσίλογης βλακείας είναι …αήττητη!!!!

γ). Γυρνάει τον κόσμο για να ξεπουλήσει σε τιμές ευκαιρίας την Ελλάδα, συζητάει με τον Στρος Καν, το αρπακτικό αυτό της διεθνούς μαφίας του χρήματος (ΔΝΤ) και όλα αυτά είναι για το «καλό της Ελλάδας»!!!

Τέτοιος «πατριωτικός» εμπαιγμός!!!!!!


Οι αντοχές του νευρικού συστήματος έχουν και τα όριά τους…

Όλα βεβαίως τα κόμματα και τα αποκόμματα, καθώς και τα «ανεξάρτητα κινήματα» αρκούνται να «κυλούν» τα λογύδρια τους σαν χλιαρό νεράκι.

Αντί να κτυπήσουν τις καμπάνες της καθόδου του λαού στο δρόμο…

Μία μέρα να καταλάμβαναν το Σύνταγμα, αυτή η κακοήθης νεοπλασία του κυβερνητικού ψεύδους και του δωσιλογισμού θα εξαφανιζόταν από προσώπου γης…

Αρκετά πια με αυτή την πασοκική κακουργία του ψεύδους, της υποκρισίας και της απάτης, αλλά και με το χλιαρό νεράκι των καθεστωτικών δεκανικιών…


Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 07, 2011 8:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στα «σκαριά» πραξικόπημα τρόμου και αίματος



Τα σπέρματα μιας θανατηφόρας ασθένειας αιωρούνται στη βαριά και νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα. Τα πουλιά πετάνε χαμηλά, όπως πριν από τη θύελλα…

Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα παρακρατικά τους όργανα κτυπούν τα πλήκτρα μιας καρναβαλικής πολυφωνίας προβοκατόρικων παιχνιδιών τρόμου και αίματος.

Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα της νεοταξικής εξουσίας σχεδιάζουν πυρετωδώς τη φρίκη μιας αλλοδαπής «πορτοκαλί εξέγερσης», για να προλάβουν και να αναχαιτίσουν την αυθεντική κοινωνική έκρηξη της λαϊκής οργής.

Οι τρομοκρατικές και αιματηρές προβοκάτσιες αποτελούσαν πάντα μια ασπίδα του καθεστώτος απέναντι στις επερχόμενες κοινωνικές θύελλες.

Σήμερα η τρομοκρατία και οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις», τύπου «δεκεμβριανών», αποτελούν το προνομιούχο και «επιστημονικό» πολιτικό όπλο των καθεστωτικών μηχανισμών εναντίον των λαϊκών κινημάτων.

Το καθεστώς έχει έρθει σε δραματικό αδιέξοδο:
Το κυβερνητικό οικοδόμημα των ανδρεικέλων καταρρέει με πάταγο και ταυτόχρονα η λαϊκή οργή κοχλάζει και είναι έτοιμη να εκραγεί και να σαρώσει, σαν θύελλα, τα κόμματα και τα αποκόμματα του καταρρέοντος καθεστώτος.

Είναι τόσο βαθιά και δομική η κρίση
και η σήψη του καθεστώτος που δεν μπορεί να βγει από αυτήν με ομαλές λύσεις. Στη φάση αυτή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική διέξοδος. Ο δρόμος της εκλογικής απάτης έχει φράξει…

Η μόνη διέξοδος για το καθεστώς είναι το ανοικτό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Μόνο με «ανωμαλίες» και ΕΚΤΡΟΠΕΣ «έκτακτης ανάγκης» μπορεί να επιβληθεί.

Η αναγκαιότητα τέτοιων λύσεων γίνεται ΑΜΕΣΑ επιτακτική για τις νεοταξικές δυνάμεις και τα όργανα του καθεστώτος:

α). Για να αναχαιτίσει την επερχόμενη κοινωνική θύελλα, να φιμώσει το λαό για ένα διάστημα μέχρι να ολοκληρώσει το έργο της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και της σωτηρίας της δικής του.

β). Για να αναπαλαιώσει τους μηχανισμούς της πολιτικής χειραγώγησης και εκλογικής απάτης: Ανακύκλωση της παλιάς σαπίλας με «ανανεωτικές» ετικέτες, ανάδειξη νέων σχημάτων, «άφθαρτων» και «ανεξάρτητων» δήθεν πολιτικών…

Να, γιατί λέμε ότι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού των νέων συμφορών μας. Σχεδιάζεται ανοικτή εκτροπή, πραξικόπημα «έκτακτης ανάγκης» και «εθνικής σωτηρίας»!!!

Φυσικά τα πραξικοπήματα σήμερα δεν έχουν τις παλιές μορφές μιας ανοικτής στρατιωτικής δικτατορίας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα στρατιωτικά πραξικοπήματα έχουν παντελώς εκλείψει.

Η νέα μορφή των «ανωμαλιών» και των πραξικοπημάτων της «έκτακτης ανάγκης» είναι οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις: Οι «πορτοκαλί»!!!

Στην Ελλάδα υπάρχει σε αφθονία το υλικό τέτοιων προβοκατόρικων εξεγέρσεων: Τα στίφη των αλλοδαπών δούλων, οι ένοπλες συμμορίες τους και τα οργανωμένα και εκπαιδευμένα (στην αμερικάνικη βάση του Κοσσόβου) ένοπλα αποσπάσματα.



Οι στρατιές των λαθρομεταναστών που έχουν εισάγει, όλο αυτό το τεράστιο πλήθος των αλλοδαπών εξαθλιωμένων δούλων, δεν διακατέχεται μόνο από αγριότητα και φανατισμό, αλλά έχει συσσωρεύσει μέσα του, εδώ και πολύ καιρό, τεράστιο μίσος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και το λαού της που πυροδοτείται καθημερινά από τα «αριστερά» δεκανίκια του συστήματος.

Αυτόν τον ψυχωτικό φανατισμό, την αγριότητα και το μίσος των αλλοδαπών θέλουν να αξιοποιήσουν οι μηχανισμοί της καθεστωτικής αιματοχυσίας και προβοκάτσιας για να προωθήσουν τους πραξικοπηματικούς στόχους τους και τα φρικώδη σχέδιά τους.

Τα προμηνύματα αυτής της προβοκατόρικης, πραξικοπηματικής ανωμαλίας είναι πολλά.

Η πολιτική αιχμή: Η οργανωμένη και καθοδηγούμενη απεργία πείνας των αλλοδαπών καταληψιών της Νομικής.

Το σχέδιο εδώ θέλει το θάνατο κάποιων απεργών πείνας, την κατασκευή «μαρτύρων», έτσι ώστε να κινητοποιηθούν τα ένστικτα του φανατισμού, της αγριότητας και του μίσους του «πλήθους» των αλλοδαπών στρατιών.

Οι «ομάδες κρούσης»: Αυτοί οι ένοπλοι θύλακες είναι σε ετοιμότητα και αναμένουν το «σύνθημα» για να αποτελέσουν τις πυροδοτικές εμπροσθοφυλακές της καταστροφής και του αίματος.

Διασταυρωμένες πληροφορίες μιλούν ακόμα και για στρατιωτικά εκπαιδευμένα αποσπάσματα Αλβανών Κοσοβάρων που έχουν έρθει αυτό το διάστημα στην Ελλάδα έτοιμα να αναλάβουν δράση…

Η ιδεολογική και πολιτική πυροδότηση: Τα «αριστερά» κόμματα και τα επιδοτούμενα Μαντεία του αντιρατσισμού που έχουν αναλάβει, ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ, το έργο της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, της «καθοδήγησης» των απεργών πείνας και του πολιτικού ερεθισμού των αλλοδαπών «ενστίκτων»…

Η ηγεσία του ΚΚΕ πρωτοστατεί σε αυτό το άθλιο και θλιβερό έργο της ιδεολογικής και πολιτικής προλείανσης του εδάφους, σε αυτό το μακάβριο σχέδιο της Νέας Τάξης.

Όλα τα κόμματα και τα αποκόμματα, από κοινού με τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα με το τηλεθέαμα παίζουν πάνω σε αυτό το μακάβριο έργο ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΑ και ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ: Ο καθένας στο ρόλο του…

Μέσα από μια τέτοια προβοκάτσια που άμεσα προωθούν οι καθεστωτικές δυνάμεις ετοιμάζουν το νέο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της τρομοκρατίας και του αίματος το οποίο θα μας βάλει στο γύψο της «έκτακτης ανάγκης», στο γύψο μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» η οποία θα αναδείξει τους «νέους εθνάρχες», τους «νέους αρίστους» και CIA…

Μέσα εδώ είναι ενταγμένα, σαν αναπόσπαστα γρανάζια, τα «κινήματα» των λεγόμενων «ανεξάρτητων» («ανεξάρτητοι»: το νέο καθεστωτικό σόφισμα γιατί «ανεξάρτητος» σημαίνει ανεξάρτητος από το λαό και εξαρτημένος από τους «νονούς» του καθεστώτος).

Γι αυτό όλοι, κόμματα και «Ανεξάρτητοι», αφορίζουν τις κινήσεις του λαού και ιδιαίτερα αφορίζουν το να κατεβεί ο λαός στο δρόμο και να πάρει τις τύχες στα χέρια του: Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ και το ΜΟΝΟ μέσον ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ των προβοκατόρικων παιχνιδιών…

Γι αυτό θορυβήθηκαν ΟΛΟΙ και άφρισαν εναντίον της λαϊκής κατάληψης του Συντάγματος, αυτής της νέας αγωνιστικής μορφής κινητοποίησης…

Μια μέρα να κατέβει ο λαός στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, γκρεμίζει όχι μόνο την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά και τα μακάβρια σχέδια των κομμάτων και των μηχανισμών προβοκάτσιας!!!!

Υποθάλπουν και πυροδοτούν ΟΛΟΙ την αλλοδαπή πορτοκαλί «εξέγερση», αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ της Πλατείας Συντάγματος από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, έστω για μια μέρα…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 08, 2011 11:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το θέατρο της προβοκάτσιας με τους αλλοδαπούς απεργούς πείνας



Η κυβέρνηση και όλος ο πολιτικός κόσμος παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο γύρω από την προβοκατόρικη απεργία πείνας, μια απεργία πείνας μαϊμού!!!

Κλασσικό προβοκατόρκο τηλεοπτικό σώου!!!

Ο μαέστρος αυτού του σώου είναι η κυβέρνηση και το παρακράτος της: Μέσα σ’ αυτό το παρακράτος είναι οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές" κάθε «αριστερής» και «αριστερίστικής» ποικιλίας, οι πολιτικοί «καθοδηγητές» των λαθρομεταναστών απεργών πείνας.

Έχουμε εδώ λοιπόν το καθαρό σχήμα της προβοκάτσιας: Επίσημο κράτος από τη μια και από την άλλη το πολιτικό παρακρατικό παρακλάδι της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης» των «δεκεμβριανών», δηλαδή την κυβέρνηση με τα τέκνα του Χρυσοχοΐδη να παίζουν τους κλέφτες και αστυνόμους.

Γύρω-γύρω τα κόμματα να καταναλώνουν ξεδιάντροπα υποκριτικές φλυαρίες.

Και η κεντρική σκηνή του θεατρικού σώου: Τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα το τηλεθέαμα να παράγουν και να κυκλοφορούν τρομοκρατικά το προβοκατόρικο έργο και τα βλακώδη σενάρια των κυβερνητικών αξιωματούχων, της αστυνομίας, των δημοσιογραφικών «μπράβων», των κομματικών κομισάριων και των πολύχρωμων μαϊντανών.

Σενάρια που ξεπερνούν σε βλακεία και αστυνομική τσατσοδιαστροφή και αυτά των «Μυστικών της Εδέμ»…

ΟΛΟΙ, δήθεν, αγωνίζονται για τη …ζωή των απεργών!!!!

Φορτίζουν το μίσος, την αλλοδαπή αυθάδεια και παρανομία, το κλίμα του θανάτου, προωθούν οργανωμένα και μεθοδευμένα κάποιο θάνατο για να ανοίξουν το καπάκι της προβοκάτσιας που το κράτος και παρακράτος έχουν στα σκαριά, και από την άλλη, σαν κακοί ηθοποιοί, παρελαύνουν στις τηλεοπτικές πασαρέλες να εμπορευτούν την ανθρώπινη ζωή, τις προκλήσεις των αλλοδαπών που οι ίδιοι έχουν οργανώσει και την απειλή του θανάτου που τόσο επιδιώκουν για τα πολιτικά τους παιχνίδια!!!!

Σταχυολογούμε ενδεικτικά εδάφια από αυτό το προβοκατόρικο θέατρο της κακιάς ώρας:

Καστανίδης: «είναι υποχρέωσή μας να πείσουμε ανθρώπους ότι δεν μπορεί να εκβιάζεται μια χώρα»!!!

Καρατζαφέρης: «Φροντίστε μη σας πεθάνει κάποιος από την απεργία πείνας. Εάν έχουμε και έστω έναν θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα γίνει μία σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως χρυσή λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα» (πάντα διατυπώνει, προκαταβολικά τις βουλές των «νταβάδων»)!!!

Βενιζέλος: "Η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθιά κρίση, υπάρχει διάχυτη κοινωνική ένταση…. …χρειάζεται ψυχραιμία και επινοητικότητα…» (κοπανιστός αέρας που ποζάρει …αντιπολιτευτικά)!!!

Παπουτσής: «κάποιοι εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο αγώνα που κάνουν και ταυτόχρονα τους καθοδηγούν να αρνούνται την επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές».

Ο βλαξ της περίπτωσης: Δεν αντιλαμβάνεται ότι αποτελεί τον αχυράνθρωπο των «αρμόδιων αρχών» που παίζουν με τα εκτελεστικά τους όργανα, τους «καθοδηγητές», εκτός και αν ο ρόλος του (του Παπουτσή) συνίσταται να το παίζει βλάκας…

Ραγκούσης: «Από την πρώτη στιγμή δεν πράττουμε τίποτα διαφορετικό από το να προσπαθούμε να βρούμε μια λύση που θα υπηρετεί το γενικό συμφέρον και την αρχή της ευνομίας, με την επιδίωξη να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο για τη ζωή των απεργών πείνας κάμπτοντας την αδιαλλαξία των διαμεσολαβητών – καθοδηγητών τους».

Αυτός δεν είναι βλάκας. Είναι κεντρικό και συνειδητό γρανάζι του πασοκικού παρακράτους, γι αυτό δαιμονοποιεί τους εκτελεστές του παρακράτους, τους «καθοδηγητές». Προλειαίνει το έδαφος της προβοκατόρικες σύγκρουσης!!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπαγανδιστής του κυβερνητικού ψεύδους, ο Πεταλωτής:

«Δεν θα επιτρέψουμε» κάποιοι οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, που γίνονται όμηροι πολιτικών επιδιώξεων, να απαγορεύουν ουσιαστικά σ’ αυτούς τους απεργούς πείνας, για τους οποίους υποτίθεται ότι αγωνίζονται, να πάρουν τροφή και νερό … η υποκρισία των υποτιθέμενων αλληλέγγυων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και θα πρέπει πραγματικά να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι αλληλέγγυοι».

Η κυβέρνηση σταθερά και μεθοδικά προωθεί το προμελετημένο σχέδιο της προβοκατόρικης αλλοδαπής «εξέγερσης», πυροδοτώντας τη σύγκρουση με τα καθοδηγητικά όργανα των απεργών πείνας: Τα επιδοτούμενα όργανα των μηχανισμών προβοκάτσιας….


Τους πολιτικούς στόχους αυτής της προβοκάτσιας τους αναλύουμε διεξοδικά στα άρθρα:

α). «Στα σκαριά πραξικόπημα τρόμου και αίματος»

β). «Στην κόψη του ξυραφιού των νέων ΣΥΜΦΟΡΩΝ μας»

Και τα δύο κείμενα βρίσκονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5447




Υ.Γ. Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι σήμερα δεν μπορεί να ισορροπήσεις ανάμεσα σε πολλές καρέκλες, διότι τα γεγονότα είναι καταιγιστικά…

Δεν μπορεί από τη μια να ωρύεσαι για «πατριωτικό» κίνημα «ανεξάρτητων πολιτών» και από την άλλη να ΣΙΩΠΑΣ πάνω σε σχεδιασμένες προβακατόρικες αλλοδαπές «εξεγέρσεις» και να μη θίγεις στο ελάχιστο αυτόν τον ΕΦΙΛΑΛΤΗ και τα παιχνίδια που παίζονται με τους λαθρομετανάστες…

Για ακόμα μια φορά αναμένουμε τις θέσεις του Μίκη πάνω στο ζήτημα…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 08, 2011 8:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ιδεολογικός και πολιτικός ερμαφροδιτισμός



Στο τέλος του άρθρου, «Το θέατρο της προβοκάτσιας με τους αλλοδαπούς απεργούς πείνας», τίθεται το ζήτημα της «σιωπής» της «κίνησης Μίκη» πάνω στα φλέγοντα πολιτικά προβλήματα και κυρίως πάνω στα παιχνίδια που παίζονται με τους λαθρομετανάστες…

Αυτό συμβαίνει στις ερμαφρόδιτες πολιτικές. Θα αναπτύξουμε αυτό το θέμα φέροντας και ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα.

Είναι ιστορικά γνωστό ότι τα ερμαφρόδιτα πολιτικά σχήματα δεν μπορεί να έχουν ούτε αποκρυσταλλωμένους «ιδεολογικούς άξονες», ούτε καθαρές πολιτικές θέσεις.


Έτσι αιωρούνται ανάμεσα σε γενικές ιδεολογικές ασυναρτησίες, σε ιδεολογικά αποκόμματα και δάνεια, καθώς και σε μια αφηρημένη, ακαδημαϊκή και συχνά ηθική, θεώρηση των πραγμάτων.

Σε τέτοια σχήματα ερμαφρόδιτα το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ διαλύεται μέσα στο αφηρημένο, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ (δηλαδή κάθε πρακτική αιχμή αγώνα) εξαφανίζεται μέσα στην ακαδημαϊκή, κοινωνιολογούσα αφαίρεση…

Η φιλοσοφία της «κίνησης Μίκη», όπως έχουμε ήδη αναλύσει, κινείται πάνω στην καθεστωτική λογική της καιροσκοπικής «μίξης» κάθε ιδεολογικού «αποκόμματος» και πολιτικού «ανεμομαζώματος»

Έτσι αυτή «Κίνηση» βρήκε, π.χ., στο πρόσωπο του Καραμπελιά, όχι μόνο ένα ισχυρότατο «πατριωτικό» άλλοθι, αλλά και τον καταλληλότερο και ικανότερο άνθρωπο των αφαιρετικών τεχνασμάτων: Τεχνάσματα δαιμονοποίησης της παγκοσμιοποίησης, τεχνάσματα τα οποία εξωραΐζουν ή και εξαφανίζουν κάθε «επικίνδυνη» πολιτική αιχμή των μεγάλων προβλημάτων μέσα σε αφηρημένες ιστορικές αναφορές, κοινωνιολογούσες αναλύσεις και πολιτικές γενικολογίες «αριστερής» ρητορείας.

Ακριβώς την ίδια συνταγή ακολουθεί και το «κίνημα Μίκη», γι αυτό, προφανώς, το «πρόγραμμα» θα το «επεξεργαστεί» ο Καραμπελιάς…

Γι αυτό το «κίνημα Μίκη» δεν μπορεί να μιλήσει καθαρά πάνω στα ΚΟΜΒΙΚΑ ζητήματα της εποχής μας. Ακόμα δεν μιλάει καθόλου. Αλλά και αν μιλήσει, πάλι ερμαφρόδιτα θα μιλήσει…

Έχουμε ήδη,
σε πολλά κείμενά μας, αναλύσει αυτά τα κομβικά ζητήματα και στηλιτεύσει τη ΣΙΩΠΗ της «κίνησης Μίκη».

Εδώ θα περιοριστούμε, ως παράδειγμα, στις θέσεις του Καραμπελιά ο οποίος διορίστηκε από το Μίκη (και το αποδέχτηκε) στην Κεντρική Επιτροπή του «κινήματος» (δοτός), η οποία εμφανίστηκε με το «δόλιο» και παραπλανητικό ψευδώνυμο των «Συμβουλατόρων»…

1). Η αλλοδαπή εισβολή και κατοχή.

Το μέγιστο αυτό ζήτημα ο Καραμπελιάς το αντιμετωπίζει σύμφωνα με την κυρίαρχη αντίληψη των Συριζαίων, του ΚΚΕ και όλων των «αντιρατσιστών»!!!

Μιλάει γενικά και αφηρημένα για το πρόβλημα, σαν το «αυθόρμητο» προϊόν της Παγκοσμιοποίησης.
Καταγράφει κάποια εξωτερικά συμπτώματα του εφιάλτη (αυτά τα καταγράφουν σήμερα όλοι και τα κυβερνητικά κόμματα») και ΑΦΑΝΙΖΕΙ κυριολεκτικά το πολιτικά σημαντικότερο και το πολιτικά αιχμηρό «συγκεκριμένο»: ότι η λαθραία αλλοδαπή εισβολή, κατοχή και ο εποικισμός της ελληνικής κοινωνίας ΑΠΟΤΕΛΕΙ στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης, σχεδιασμένος και οργανωμένος πολιτικός προσανατολισμός των ποικίλων μηχανισμών και υπηρεσιών του πλανητικού ιμπεριαλισμού.

Έτσι, αθωώνεται το πολυεδρικό σύστημα των νεοταξικών μηχανισμών, με τη μέθοδο της παρασιώπησης και της «συνωμοσιολογίας».

Σε όλα τα ζητήματα οι μηχανισμοί (δηλαδή η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους, των κομμάτων και των ποικίλων υπηρεσιών) μένουν στο απυρόβλητο. Τα πάντα εστιάζονται στο «αυθόρμητο» των δεινών της παγκοσμιοποίησης, στην κοινωνιολογούσα ρητορική της ακαδημαϊκής καταγγελίας η οποία δαιμονοποιεί το «τέρας» (παγκοσμιοποίηση), αλλά εξαφανίζει τους πολιτικούς μηχανισμούς του «τέρατος» και τον πολιτικό ρόλο και τις λειτουργίες αυτών των μηχανισμών.

Σε όλα τα ζητήματα, ο Καραμπελιάς, παίζει ταχυδακτυλουργικά πάνω σε αυτά τα πλήκτρα…

Το τελευταίο πλήκτρο είναι τούτο:
Ότι η Ελλάδα είναι ένα δουλοκτητικό καθεστώς, ένα καθεστώς στηριγμένο δηλαδή πάνω στην άγρια εκμετάλλευση των αλλοδαπών δούλων.

Εδώ δεν αθωώνεται μόνο το αδηφάγο πλανητικό καπιταλιστικό σύστημα, οι στρατηγικές των ανοικτών συνόρων, και οι συνακόλουθοι σχεδιασμοί του, αυτοί της διάλυσης των εθνικών υποστάσεων των κοινωνιών, αλλά και ενοχοποιείται ΣΥΝΟΛΙΚΑ η Ελλάδα σαν δουλοκτητική κοινωνία!!!!

Τέτοια κοινωνική ταχυδακτυλουργία και πολιτική τσαρλατανιά…

Τα ζητήματα αυτά για μας δεν έχουν φωτιστεί σήμερα, αλλά από πολύ παλιά. Παραπέμπουμε για περισσότερα στη συζήτηση εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1830

2).Τρομοκρατία

Η «τρομοκρατία» αποτελεί σήμερα την αιχμή του δόρατος της Πλανητικής, ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης: Το πλέον προνομιούχο μέσο άσκησης της εξουσίας της.

Ο Καραμπελιάς ΠΟΤΕ δεν αποκάλυψε, ούτε κατάγγειλε τους «κατασκευαστές» της τρομοκρατίας και τα πολιτικά τους σχέδια, αλλά το χειρότερο: παρείχε απλόχερα και το άλλοθι της «αριστερής» τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών.

Παντού και πάντα υποστήριζε το «αυθόρμητο» της τρομοκρατίας και ευθυγραμμιζόταν πλήρως με τις αντιλήψεις του καθεστώτος και των «αντιτρομοκρατικών» υπηρεσιών: Ότι οι «τρομοκράτες» είναι πλανημένοι «αριστεροί αγωνιστές»!!!

Γι’ αυτό είχε γίνει και ο μαϊντανός των ΜΜΕ στα θέματα της τρομοκρατίας...

Και εμπράκτως: Πήγε και μάρτυρας υπεράσπισης του Κουφοντίνα!!!

ΠΟΤΕ, μα ποτέ, δεν αναφέρεται σε μυστικές υπηρεσίες και σπόνσορες της τρομοκρατίας. Δέχεται αυτό που λένε οι Αμερικανοί.

Και για τους Δίδυμους Πύργους, ακόμα και τώρα, υποστηρίζει ότι ήταν έργο των Αράβων!!!


Το ζήτημα της τρομοκρατίας είναι ουσιαστικό για έναν αγωνιστή εναντίον της Νέας Τάξης: Δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεσαι με τα ιδεολογήματα των Αμερικανών και να μην αποκαλύπτεις τα μακάβρια παιχνίδια που παίζονται από τους Αμερικανούς, τα κράτη και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς.

3). Δεκεμβριανά: Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και της «Ελευθεροτυπίας» είχε!!!

Με γενικόλογες κοινωνιολογικές αφαιρέσεις περί «εξαθλίωσης» και «κατασπαραγμού» των νέων από το σύστημα, πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, όλη αυτήν την κουκουλοφόρικη υστερία και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ έλλειψη ιδεολογικού και πολιτικού στίγματος των «δεκεμβριανών»…

Δεν ασχολήθηκε καθόλου με το νεοταξικό σχέδιο της προβοκάτσιας, τους στόχους αυτού του σχεδίου, καθώς και με τους σπόνσορες και καθοδηγητές των κουκουλοφόρων και των άλλων «επαναστατικών σεχτών» που μας προέκυψαν!!!

Όλα για τον Καραμπελιά είναι το «αυθόρμητο» προϊόν της σήψης και της απελπισίας των νέων, λες και τόσα χρόνια η νεολαία δεν βρισκόταν σε κατάσταση οξύτατης και «αιμοβόρας» καταπίεσης…


Να, γιατί, ΣΗΜΕΡΑ, για όλο αυτό το θέατρο της προβοκάτσιας των λαθρομεταναστών πείνας, δεν βγάζουν άχνα…

4). Σκοπιανό: διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό!!!!

Αναλυτικά διαβάστε στο «Κλασσικοπερίπτωση»:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html

5). «Αντιρατσισμός»: ΟΧΙ μόνο δεν αποκάλυψε ΠΟΤΕ την απάτη των κυρίαρχων, νεοταξικών ιδεολογημάτων του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού» αλλά και τα αποδέχτηκε και τα …κατανάλωσε και ο ίδιος. Εμμέσως πλην σαφώς ευθυγραμμίζεται πλήρως με το καθεστωτικό, «αριστερό» οπλοστάσιο…

Αυτά και μόνο δείχνουν ότι η δοτή ηγεσία της «κίνησης Μίκη» μόνον ερμαφρόδιτες αοριστίες θα καταναλώνει, εάν και εφόσον «στριμωχτεί» να πάρει πολιτικές θέσεις…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες