Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι ταχυδακτυλουργίες του Αρχιεπισκόπου

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 03, 2011 11:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι ταχυδακτυλουργίες του Αρχιεπισκόπου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι ταχυδακτυλουργίες του Αρχιεπισκόπου



Το αγαπημένο σπορ της εξουσίας και των υπαλλήλων της είναι η ταχυδακτυλουργία. Η ευθύτητα και τα σταράτα λόγια είναι «είδος» άγνωστο στους ποικίλους και πολύχρωμους εξουσιαστές.

Η Νέα Τάξη, το πασοκικό της προτεκτοράτο και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί τους απολογητές όλων των χρωμάτων έχουν αναγάγει την ταχυδακτυλουργία, δηλαδή την ΑΠΑΤΗ, σε ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει αφομοιώσει πλήρως αυτή την «επιστήμη». Μπορεί να πει κανείς, μάλιστα ότι την διδάσκει και πολύ καλύτερα από τα κυβερνητικά βυθοκορήματα του δωσιλογισμού…

Σε ουσιώδη, καυτά, αλλά και ξεκάθαρα διατυπωμένα ερωτήματα που ετέθησαν στον Αρχιεπίσκοπο, από μαθητές, αυτός απαντούσε «πλαγίως», με θολές ηθικές αφαιρέσεις και το σπουδαιότερο: Με τεχνάσματα αποπροσανατολισμού και ανυπόφορης σύγχυσης.

Έθεσαν οι μαθητές το ερώτημα:

«Λόγω των μετακινήσεων πληθυσμών για οικονομικούς, πολιτικούς κ.λ.π. λόγους παρατηρείται σε παγκόσμια κλίμακα ότι το παραδοσιακό μοντέλο των εθνικών κρατών και κοινωνιών αντικαθίσταται με ραγδαίους ρυθμούς από πολυφυλετικά ή πολυπολιτισμικά κοινωνικά μορφώματα. Προσφάτως παραχωρήθηκε ο χώρος των προπυλαίων του πανεπιστημίου Αθηνών για δημόσια μουσουλμανική προσευχή, συζητείται δε ως ενδεχόμενο η ανέγερση ισλαμικού κέντρου σπουδών στο κέντρο της Αθήνας. Ποια η επίσημη άποψη της εκκλησίας γι' αυτό;»

Σπουδαία την χαρακτήρισε την ερώτηση ο Μακαριώτατος, αλλά η απάντησή του ήταν οι γνωστές καθεστωτικές φόρμες περί ανέμων και υδάτων.

Ότι, π.χ «Η ιστορία δεν είναι πολλές φορές αυτή που γράφουν οι άνθρωποι, έχει ένα άλλο πρόσωπο»!!!

Ή ότι «οι ανάγκες είναι αυτές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να φύγουν» και άλλα τέτοια «αποφθέγματα» (αφηρημένα αξιώματα), τα οποία δεν λένε απολύτως τίποτα.

Φυσικά τα «επιχειρήματα» αυτά μας είναι πολύ γνωστά: Βγαίνουν απευθείας από τη φαρέτρα των προπαγανδιστικών μηχανισμών της Νέας Τάξης και ιδιαίτερα «σουλουπωμένα» από το «αριστερό» ιερατείο της Νέας Τάξης.

Βεβαίως αυτό το «αριστερό» ιερατείο
καταγγέλλει τουλάχιστον την παγκοσμιοποίηση σαν το «κακό» που δημιουργεί τις «ανάγκες» που «αναγκάζουν τους ανθρώπους να φύγουν».

Ο Αρχιεπίσκοπος ούτε αυτή τη γενική καταγγελία κατά του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού δεν έκανε,
προσαρμόζοντας, τα «αριστερά» φαιδρά αξιώματα, στην ακραία καθεστωτική λογική των πασοκικών ανδρεικέλων που ζητούν επιμόνως και την «παγκόσμια διακυβέρνηση» αυτού του νεοταξικού εφιάλτη…

Ο Αρχιεπίσκοπος διαπράττει διπλή ταχυδακτυλουργία:


α). Αφήνει, όπως και τα «αριστερά» δεκανίκια, στο απυρόβλητο τους συγκεκριμένους και πολυεδρικούς στόχους των οργανωμένων και καθοδηγούμενων αλλοδαπών εισβολών. Όλα τα σημεία και τέρατα που ζούμε, στρατηγικά σχεδιασμένα από τις «μαφίες» των «ανοικτών συνόρων», ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ κάτω από το γενικό σχήμα του ψεύδους: Της «αυθόρμητης» μετακίνησης των πληθυσμών.

Η αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της χώρας μας που οργανωμένα σχεδιάστηκε και προωθήθηκε από τους διεθνείς και εγχώριους «νταβάδες» και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ υλοποιήθηκε και νομιμοποιήθηκε από τα πολιτικά τους ανδρείκελα, καθώς και τα γιγάντια κοινωνικά και εθνικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που προκάλεσε αυτή η εισβολή και κατοχή, καθώς και η πολιτική της υπόθαλψη και νομιμοποίηση, ΟΛΑ αυτά, εξαφανίστηκαν ταχυδακτυλουργικά από τον Ιερώνυμο.

Από την όρασή του εξαφανίστηκαν και οι πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις που ετέθησαν στα ερωτήματα των μαθητών: Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ αγριότητα, και κατοχική αυθάδεια κατά εθνικών χώρων και συμβόλων, καθώς και η ΑΝΟΧΗ της Πολιτείας και η de facto νομιμοποίηση της μουσουλμανικής βαρβαρότητας, σε ποικίλες εκδοχές…

β). Η δεύτερη ταχυδακτυλουργία του Ιερώνυμου συνίσταται στη ΓΕΝΙΚΗ αθώωση των «οστών και του σώματος» της πολυπολιτισμικής βαρβαρότητας: Της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης.

Πάνω στο ζήτημα της παγκοσμιοποίησης ο Αρχιεπίσκοπος συνθέτει πλήθος ταχυδακτυλουργιών:

α). Η παγκοσμιοποίηση για τον Ιερώνυμο είναι κάτι αφηρημένο και όχι η κυριαρχία της «ελεύθερης αγοράς»: Της καπιταλιστικής αγοράς, της αγοράς των πολυεθνικών, του χρήματος και των «μαφιών τους»…

Έτσι υπαινίσσεται πως μπορεί να υπάρξει και «καλή»
παγκοσμιοποίηση»!!!!


β). Αυτήν την αποδοχή της παγκοσμιοποίησης, ο Ιερώνυμος επιχειρεί να την στηρίξει σε ένα παιχνίδι λέξεων και εννοιών περί «παγκοσμιοποίησης» και «παγκοσμιότητας», καθώς και σε ερμηνευτικά λεξικά:

«Η παγκοσμιοποίηση ωστόσο, όπως θα σας έχει αναφέρει ο φιλόλογος σας, περιέχει το ρήμα ποιώ. Υπάρχει λοιπόν κάποιος που τη φτιάχνει, που την κατευθύνει, που κάποιο όφελος επιδιώκει από αυτή...»

Πάλι εδώ ο Αρχιεπίσκοπος ασκείται σε ταχυδακτυλουργίες.

Δεν αναφέρει τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ που «φτιάχνουν», «κατευθύνουν» και ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ στην Παγκομιοποίηση.

Οι δυνάμεις αυτές έχουν όνομα, έχουν πατέρα και μητέρα, έχουν χρώμα, είναι ορατές και συγκεκριμένες…

Και προπαντός είναι δυνάμεις ΟΧΙ αρμονίας, συμφιλίωσης, συνύπαρξης των λαών και ανθρώπινης κοινότητας, αλλά χάους και βαρβαρότητας, απανθρωπιάς και κτηνωδίας, ληστές και δυνάστες της ανθρωπότητας…

ΟΛΑ αυτά είναι ορατά σήμερα σε όλες τις γωνιές της γης ακόμα και στους τυφλούς.


Μόνο ο Αρχιεπίσκοπος κάνει ότι δεν τις βλέπει και φιλολογεί ταχυδακτυλουργικά γύρω από το ρήμα «ποιώ»!!!

Εδώ ο Ιερώνυμος ξεπερνά και τα ανδρείκελα της κυβέρνησης που δεν έχουν την ικανότητα, ούτε τις γνώσεις της ταχυδακτυλουργικής φιλολογίας…

Με αυτά τα «κόλπα» ο Μακαριώτατος πετάει στο καλάθι των αχρήστων και την Κάρτα του Πολίτη»: τον οργουελικό αυτό εφιάλτη της παγκόσμιας δικτατορίας.

Κρατάει, βεβαίως τις «επιφυλάξεις» του, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αυτοί που «ποιούν» τι θα «ποιήσουν»!!!

«Είμαστε επιφυλακτικοί λοιπόν για την κάρτα του πολίτη. Περιμένουμε, ακόμα δε γνωρίζουμε ποια στοιχεία θα περιλαμβάνει»!!!!!!

Ξεδιάντροπο δούλεμα και «φιλολογική» απόρριψη κάθε αγώνα εναντίον της Κάρτας.

Αν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται σήμερα οποιοσδήποτε, ακόμα και ο πλέον κρετίνος ότι δεν γνωρίζει το τι θα περιέχει η Κάρτα του Πολίτη» και το ΓΙΑΤΙ προωθείται από τη νεοταξική κακουργία….

Φαίνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος έχει ακόμα πιο περιφρονητική άποψη για το ποίμνιό του από ό,τι έχουν οι κατοχικοί στρατάρχες της κυβέρνησης για τον ελληνικό λαό…

Ολόκληρη η συνέντευξη περί ταχυδακτυλουργίας του Αρχιεπισκόπου, καθώς και ένας εύστοχος σχολιασμός της, θα τα διαβάσετε εδώ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τα συνηρημένα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2011 12:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποιέω-ποιώ,είς, εί,...ποιούσι.
Μάλλον από τη Λεόντειο του έμεινε το χουσούρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 04, 2011 12:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται"

Φαίνεται ότι η συστροφή των νοημάτων έχει ανατεθεί πλέον στους πρωθιεράρχες της Ορθοδοξίας. Μετά από τόσα χρόνια αγάπης και αγαπολογικών διαλόγων με παπικούς και προτεστάντες, κάτι έπρεπε να μάθουμε κι εμείς : Πιχί, την εννοιολογική σημασία του ρήματος ποιέω-ω, όπως μας την παραδίδει η παγκόσμια, και διεθνής, μαφία του χρήματος, και των χρηματηστηρίων.

Η ακαδημία του Βόλου βγάζει, πλέον, λαμπρούς και άξιους μαθητές του οικουμενικού θρόνου με, οπωσδήποτε, κατ΄ επίγνωσιν ζήλο. Ο Αθηναγόρας - Κύριος ας αναπαύσει την ψυχή του - έκανε καλή δουλειά, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες