Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Συνωστίζονται» τα «Κινήματα Ανεξάρτητων Πολιτών»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 19, 2011 11:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Συνωστίζονται» τα «Κινήματα Ανεξάρτητων Πολιτών» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Συνωστίζονται» τα «Κινήματα Ανεξάρτητων Πολιτών»




Φαίνεται έχουν γίνει μόδα τα «Κινήματα Ανεξάρτητων Πολιτών!

Βλέπετε η έννοια του κόμματος είναι πλέον αρνητικά φορτισμένη στη λαϊκή συνείδηση, μάλλον αηδία προκαλεί και έτσι αντικαταστάθηκε από ένα ελκυστικό και ντροπαλό ψευδώνυμο: «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!

Φαίνεται ότι οι σπόνσορες και οι κατασκευαστές αυτών των «κινημάτων» ποντάρουν στη γενική ιδεολογική και πολιτική σύγχυση και κυρίως τη δική τους καθεστωτική ανοησία.

Προσλαμβάνουν τη βλακεία που κατακλύζει τις δυνάμεις του καθεστώτος σαν «βλακεία» του ελληνικού λαού. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια…

Οι άνθρωποι μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Έχουν την αφελή, βλακώδη ψευδαίσθηση ότι όταν αλλάξουν τις ετικέτες στα σάπια προϊόντα αλλάζουν και το περιεχόμενο των προϊόντων…

Ιδρύει ο Μίκης το «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών», καταθέτει και το προγραμματικό της «μανιφέστο», καλεί μετά σε οργάνωσή του (αυτό-οργανωμένους πυρήνες δήθεν, αλλά με πάπα στην κορυφή και με τις πλάκες του Μωϋσή), προβαίνει σε τελετουργικές εκδηλώσεις, παπικού χαρακτήρα και αυτές, ΚΑΙ όλα αυτά δεν είναι κομματική λογική και λειτουργία, αλλά «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!

Το ίδιο και η Ντόρα και αυτή το κόμμα της το βάπτισε «κίνημα»!!!

Τώρα και ο Δημαράς με τον Οικονόμου και αυτοί «συγκροτούν» ΟΧΙ κόμμα, μας λένε, αλλά «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!!

Οι αδαείς πολιτικοί απατεώνες κάθε απόχρωσης δεν γνωρίζουν ούτε το αλφάβητο: Ότι κάθε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

Άλλο το αυθόρμητο ΚΙΝΗΜΑ και άλλο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ κίνημα.

Το πολιτικό κίνημα είναι συνειδητή πολιτική πράξη που οριοθετεί πολιτικούς στόχους και έχει ιδεολογικό και προγραμματικό πλαίσιο και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ οργανωτική επένδυση αυτού του πλαισίου: Είτε τον Πάπα, όπως το «κίνημα» Μίκη με τις προγραμματικές «πλάκες» και τους συνεργάτες του (κρυφούς ή φανερούς), είτε τη Ντόρα και την παρέα της, είτε το Δημαρά-Οικονόμου και τις «δικτυώσεις» τους.

Πολιτικό κίνημα σημαίνει ιδεολογία, προγραμματικό πλαίσιο, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, δηλαδή κόμμα.

Δεν έχει σημασία αν κατασκευάζεται τεχνητά ή από ένα «είδωλο»- Μεσσία ή από ομάδα φανερών ή παρασκηνιακών προσώπων. Απλώς αυτές οι κατασκευές των κομμάτων που εμφανίζονται με το ψευδώνυμο του «κινήματος» καταγράφουν με πιο κραυγαλέο τρόπο την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του: Την ακραία καθεστωτική και ολοκληρωτική.

Όταν κατασκευάζεις ένα τέτοιο πολιτικό «κίνημα» (κόμμα), δίχως ούτε καν να έχουν προηγηθεί και ελάχιστα ψήγματα δημοκρατικών λειτουργιών συλλογικών επεξεργασιών και οργάνωσης, αυτό σημαίνει ότι αυτό το «πολιτικό κίνημα» είναι ακόμα πιο καθεστωτικό, πιο ακραίο και ολοκληρωτικά καθεστωτικό και από τα υπάρχοντα κόμματα.

Ακόμα και ο μέγας, χαρισματικός Βοναπάρτης της πρόσφατης ιστορίας μας, ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ με τέτοιες ολοκληρωτικές, παπικές διαδικασίες.

Εκεί χρησιμοποιήθηκε και αξιοποιήθηκε,
με τους κανόνες της τυπικής δημοκρατίας, της νοθείας και των ψευδαισθήσεων, η συλλογική διαδικασία της λαϊκής συμμετοχής και εκλογής των οργάνων.

ΣΗΜΕΡΑ έχουν εκλείψει και αυτά τα απατηλά «δημοκρατικά» σωσίβια, ακριβώς γιατί είναι τέτοια η λαϊκή απελπισία και οργή που δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από τα τεχνάσματα της τυπικής δημοκρατίας.

Τότε υπήρχε χείμαρρος λαϊκής ελπίδας και τα «δημοκρατικά» τεχνάσματα λειτουργούσαν χωρίς πολλές τριβές και «ανωμαλίες» (ανεξέλεγκτες καταστάσεις).

ΣΗΜΕΡΑ δεν υπάρχει κανένα ΟΡΑΜΑ ελπίδας.


ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και ΟΡΓΗ…

Η χειραγώγηση και η οργάνωση της λαϊκής απελπισίας και οργής ΚΑΤΑΡΓΕΙ κάθε «δημοκρατική» διαδικασία. Ακόμα και η πλέον στρεβλή «δημοκρατική» λειτουργία είναι επικίνδυνη να τινάξει το «εγχείρημα» στον αέρα…




ΜΟΝΟ με «Μεσσίες μπορεί να εξαπατήσουν τους απελπισμένα οργισμένους, να τους καναλιζάρουν και να τους χειραγωγήσουν.

Η ελπίδα χειραγωγείται και οργανώνεται με τις μικροαστικές δημοκρατικές διαδικασίες της απάτης, ΕΝΩ η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ με «σωτήρες», «πάπες» και «Μεσσίες», δηλαδή με ολοκληρωτικές λειτουργίες.

Αυτό αποτελεί και μία ειδοποιό, ποιοτική διαφορά ανάμεσα στο φασισμό και τη μικροαστική, «βοναπαρτίστικη» δημοκρατία της απάτης, του ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ.

Ο φασισμός οργανώνει την απελπισμένη οργή και «δημοκρατικοί» βοναπαρτισμοί τύπου Ανδρέα οργανώνουν και ενσωματώνουν στο σύστημα τη λαϊκή ΕΛΠΙΔΑ…

Κατασκευάσματα πολιτικών «Κινημάτων Ανεξάρτητων Πολιτών» τύπου Μίκη, Δημαρά κ.λπ, κινούνται πάνω στη ΛΟΓΙΚΗ της εμπορίας και οργάνωσης της οργισμένης λαϊκής απελπισίας: Γι αυτό είναι τόσο ακραία αντιδημοκρατικά και παπικά, με κατασκευές υστερικά ειδωλολατρικές, με «πλάκες» του Μωϋσή που δεν μπαίνουν σε καμία αμφισβήτηση και συζήτηση, με ομιλίες στις οποίες μιλάει ΜΟΝΟ ο πάπας…

Ήρθε, λοιπόν, τώρα και ο Δημαράς, το ακραίο αυτό καιροσκοπικό πολιτικό υποπροϊόν της πασοκικής αχρειότητας και της διαπλοκής να ανακηρύξει ένα νέο «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών»!!!

Οι ομοιότητες με το «κίνημα» του Μίκη δεν είναι μόνο στον τίτλο, αλλά και στο πλαίσιο, ακόμα και στα λόγια.

Ο ίδιος στόχος με την ίδια σχεδόν διατύπωση: «Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένα κίνημα που θα βάζει την πατρίδα πάνω από τα κόμματα, που θα βάζει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από την μικροκομματική σκοπιμότητα και κυρίως πάνω από την εξυπηρέτηση των ισχυρών οικονομικών κέντρων που εδώ και χρόνια λυμαίνονται τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας και τον κόπο του σκληρά εργαζόμενου Έλληνα»!!!

Τα ίδια πιστεύω: «Δημιουργούμε το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός έχει την δύναμη να αποφασίσει Ελεύθερα για το μέλλον του και να περιφρουρήσει την περιουσία και τα δικαιώματά του χωρίς εξωτερικούς διαχειριστές, χωρίς την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, χωρίς τις νέες έννοιες της συνεκμετάλλευσης σε ότι ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ελληνικό λαό…»

Πολλοί «σωτήρες» μας προέκυψαν εσχάτως…

Να δούμε τι νέα πολιτικά εκτρώματα θα βγάλει η σήψη και η δραματική αγωνία του καθεστώτος να αναπαλαιωθεί…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 20, 2011 3:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ



Σήμερα τα "Κινήματα" προαναγγέλλονται από τις αίθουσες Συντακτών, από κινηματοθέατρα (σημ. εδώ έχουμε και τη λεγόμενη "εντοπιότητα") ή από άλλους είδους παρεμφερείς συγκεντρώσεις, παρουσία δημοσιογράφων, φωτογράφων, τηλεοπτικών συνεργείων.

Προλέγονται οι ελπίδες, που προφανώς τρέφουν οι διασκορπισμένοι κινηματίες - κατά την δόκηση των οργανωτών, διοργανωτών, εκφραστών των κινημάτων - και παράλληλα, προσδιορίζονται οι επιδιωκόμενοι στόχοι.

Ούτως εχόντων, οι οργανωτές των Κινημάτων της σήμερον δηλώνουν :


"Δεν επιθυμούμε ούτε τους πολιτικούς αρχηγούς να κάνουμε, ούτε τους βουλευτές ούτε τα κρατικοδίαιτα κόμματα, να υποκαταστήσουμε. Ούτε ματαιόδοξοι είμαστε ούτε κενόδοξοι. Φιλοδοξία μας είναι να παλέψουμε με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο, από το όποιο μετερίζι θελήσει ο κόσμος προκειμένου να λυθούν τα δυσβάστακτα προβλήματά του".

- Ποιοί όμως τα λένε αυτά; Τα λένε άνθρωποι που αναδύθηκαν μέσα από τις διαδικασίες που χρόνια υπηρέτησαν είτε ως πολιτικοί (κρατικοδίαιτα κόμματα), είτε ως δημοσιογράφοι (κόλακες των προηγουμένων) ή ως μουσικοσυνθέντες πολιτικών ασμάτων (εδώ ισχύει το "η τέχνη ενώνει τον κόσμο").
Τι λένε παρακάτω;


"Είμαστε αρκετά προβληματισμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί", (σ.σ. στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα) "το κίνημα ονομάζεται Ανεξάρτητο γιατί εμείς θέλουμε, οι αγώνες των πολιτών να μην ποδηγετούνται από κόμματα και συμφέροντα, αλλά να ποδηγετούν τα κόμματα και να ποδοπατούν τα άνομα συμφέροντα".

- Το είχε πει ένας άλλος, όταν ανέβασε το λαό στην εξουσία, και οι θυρωροί των πολυκατοικιών έγιναν όλοι διάσημοι. Άφησαν τις πολυκατοικίες και βρέθηκαν με off shore εταιρείες. Το λέει και ο Απ. Παύλος, ότι έτσι πρέπει να γίνεται: "τον κοπιώντα γεωργόν δει πρώτον των καρπών μεταλαμβάνειν". Όλα τα άλλα είναι βεβαιο ότι τα αγνοούν.

- Ύστερα,

"με αυτές τις επισημάνσεις καλούμε όλους τους πολίτες, από τον κόσμο του πνεύματος, της πολιτικής, του επιχειρείν, της εργασίας, της νεολαίας, γενικά της κοινωνίας, της αυτοδιοίκησης, ακόμη και των άλλων πολιτικών σχηματισμών, να συμμετάσχουν, με πρωτοβουλία και αυτοοργάνωσή τους".

- Δηλαδή, να αρχίσουν να σχηματίζονται τα αυτο-οργανωμένα κινήματα βάσης! Για να έρθουν μετά οι οργανωτές της κορυφής να τα εκφράσουν!! Το ρετιρέ το φτιάξαμε, ας προχωρήσουμε κτίζοντας τα από κάτω. Λαμπρά!

- Και συνεχίζουν θρασύτατα :

"Εμείς δεν αρνούμαστε, ότι η χώρα έφθασε στο χείλος του γκρεμού και χρειαζόταν η λήψη μέτρων δημοσιονομικής εξυγίανσης, οικονομικού εξορθολογισμού, κοινωνικής επαναρρύθμισης και αναζήτησης αναπτυξιακών διεξόδων. Από το τέλμα, στο οποίο έφτασαν την χώρα και τους Πολίτες, διαχρονικά κακές πολιτικές, με αποκορύφωμα την άφρονα πολιτική της προηγούμενης Κυβέρνησης".

- Οι διαχρονικά κακές πολιτικές είχαν το αποκορύφωμα της προηγούμενης Κυβέρνησης! Αλλά από τις προηγούμενες και τη σημερινή κάποιοι "λάκισαν", για να μας φέρουν τώρα την ελπίδα της κοινωνικής επαναρρύθμισης, του οικονομικού εξορθολογισμού κλπ. Είναι όμως προσεκτικοί και συμπληρώνουν :

"Εμείς πρεσβεύουμε, ότι το απεχθές Μνημόνιο είναι ένα κακό αποτέλεσμα της διαχρονικής λειτουργίας ενός κάκιστου "Συστήματος", που ευθύνεται, για την χείριστη πορεία της χώρας, επί πολλά χρόνια".

- Μην έχετε παράπονο, τους τσουβαλιάσαμε όλους. Εμείς μένουμε απ΄ έξω. Ιδού και το αισιόδοξο μήνυμα:

"Εμείς είμαστε αντίθετοι, είμαστε αντίπαλοι και θέλουμε να χτυπηθεί στις ρίζες του και να πάψει να κυριαρχεί αυτό το σαθρό "Σύστημα". Γιατί, αν αυτό δεν συμβεί, θα έχουμε, κάθε τόσο και νέα Μνημόνια".

- Αν πραγματικά το ήθελαν, θα έπρεπε να είχαν εξαφανισθεί. Οι φορολογικοί παράδεισοι τους υπόσχονται βίον ανέμελο και απερίσπαστο. Το "σύστημα" τους έφτιαξε και είναι το ίδιο που τους ξαναφτιάχνει. Το ομολογούν άλλωστε ...

"Το οργανωμένο σύστημα συμφερόντων και διαπλοκής, υποκινούμενο από τις διεθνείς χρηματαγορές και την ισχυρή κεφαλαιοκρατία, ποδηγετεί την Δημοκρατία μας. Και απαιτεί την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, την διάλυση της μεσαίας τάξης, την φτώχεια για τους πολλούς και την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού"

... αλλά βάζουν τη μάσκα και ρίχνουν το σύνθημα : Εθνική Λαϊκή Κοινωνική Ενότητα είναι απαραίτητη. Ζητούν αυτά τα πράγματα οι πολιτικάντηδες που έζησαν όλα τα χρόνια τρεφόμενοι από τα διχαστικά μηνύματα της επάρατης Δεξιάς, της υπερευλογημένης αγωνιστικής Αριστεράς και ενός μεσαίου χώρου παραδομένου στο "ανήκομεν εις την Δύσιν" με ευρωσοσιαλιστικά δεκανίκια. Η Ελλάδα έχει πάψει προ πολλού να υπάρχει.

=== === === ===

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

"Ένα Κίνημα, που πιστεύει, ότι η Πατρίδα μας χρειάζεται να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες της. Που της δίνουν η γεωγραφική της θέση, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της, ο πολιτισμός της και ο δυναμισμός του λαού της",

- είναι δικά τους λόγια

"με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, με στόχο την πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης, από τον Ατλαντικό έως τα Ουράλια. Χωρίς καταλήστευση του Νότου από τον Βορρά"

... είναι ένα κίνημα που δεν πιστεύει σε τίποτα. Είναι ένα κίνημα καιροσκόπων που ξέρει να φτιάχνει όμορφα και ελκυστικά φραστικά σχήματα για νέα καταλήστευση των ιδεών, πρώτα, και έπειτα του ανθρώπου. Αν ο άνθρωπος δεν πιστέψει το λόγο, την ιδέα του ενυπόστατου Λόγου, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ άνθρωπος : "Απάντων πραγμάτων η πίστις προηγείται".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 20, 2011 10:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν κατασκευάζονται με "εντολές" τα αυθεντικά κινήματα

Ένας ενδιαφέρων διάλογος στο «Κλασσικοπερίπτωση»
Ο Μίκης , η σπίθα , η εν Χριστώ κοινωνία, ο φάρος και η καπνιά (Σχόλιο και "αντισχόλιο")
Διαβάστε εδώ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/



Σχόλιο δικό μας:

Γράφαμε στο άρθρο μας: «Ο εκπολιτισμός του κοπαδιού».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5279

«Αυτή η καθεστωτική ειδωλολατρία, που έχει πάρει τις υστερικές τελετουργικές φόρμες του θεάματος, πρέπει να καταπολεμηθεί αμείλικτα από τους αγωνιστές.
Δεν μπορεί να ζητάμε τη σωτηρία μας από τα είδωλα που κατασκευάζει το καθεστώς, τα ΜΜΕ και οι διαφημιστικές πρακτικές της αγοράς.
Η εκλογή του «μικρότερου κακού» δεν σώζει την ψυχή μας. Είναι και αυτό μια θανάσιμη αυταπάτη, μια ασφαλιστική δικλείδα του νεοταξικού φασισμού.
Κανείς δεν είναι «αθώος» μέσα στα καθεστωτικά εργαστήρια των ΜΜΕ, της διαφήμισης και της κομματικής χειραγώγησης…
Αν είναι δυνατόν να διαφημίζονται σαν φορείς κινημάτων είδωλα του καθεστώτος και να έχουμε την αυταπάτη ότι αυτά θα «κτυπήσουν» το καθεστώς που τα κατασκεύασε και τα επέβαλε…».


Επειδή πολλοί αγνοί αγωνιστές, μέσα στην απελπισμένη τους βιασύνη, παρασύρονται από το «μικρότερο κακό» και από τις δημαγωγικές κορώνες περί αυτό-οργάνωσης» θα πούμε δύο ακόμα λόγια.

Τα αυτό-οργανωμένα κινήματα εκφράζονται σε μια βαθμίδα της ανάπτυξής τους ΠΟΛΙΤΙΚΑ, αλλά δεν οριοθετούνται, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ και ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ,ιδεολογικά και πολιτικά.

Πιο απλά:
τα αυτό-οργανωμένα κοινωνικά έμβρυα ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ σε κάποια βαθμίδα της εξέλιξής τους και ΤΑ ΙΔΙΑ καθορίζουν την πολιτική και οργανωτική τους έκφραση, τα ίδια ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, μέσα από ένα ανοικτό και πραγματικά δημοκρατικό ΔΙΑΛΟΓΟ, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ τους ΕΚΦΡΑΣΗ.

Ασφαλώς μέσα στο πραγματικό και αυθεντικό αυτό λαϊκό κίνημα παρεμβαίνουν ιδεολογικές και πολιτικές δυνάμεις.

Μέσα από αυτή τη διαλεκτική ΣΧΕΣΗ του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ με το ΠΟΛΙΤΙΚΟ (τις συνειδητές πολιτικές δυνάμεις που παρεμβαίνουν) καθορίζεται η ποιότητα κάθε πολιτικής ομάδας, ο ρόλος της και οι πραγματικές επιδιώξεις της.

Μέσα από αυτή τη διαλεκτική σχέση βγαίνουν και οι ηγεσίες, μέσα από αυτή τη σχέση επιβεβαιώνονται οι πολιτικές δυνάμεις που πράττουν και λειτουργούν προς όφελος του κινήματος και μέσα από αυτές τις σχέσεις επαληθεύονται οι πολιτικές και οι πολιτικές οργανώσεις που παρεμβαίνουν…

ΓΙΝΕΤΑΙ φανερό ότι το «κίνημα» Μίκη δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

ΘΕΤΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ το ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο, σαν πάπας, το όνομα της οργάνωσης χωρίς καμία δημοκρατική λειτουργία και απόφαση και ζητά πάνω σε αυτό το πλαίσιο και το «είδωλο»- Μίκης την …αυτό- οργάνωση των πυρήνων.

Η ίδια αυτή ΛΟΓΙΚΗ είναι άκρως καθεστωτική και εκλογική και αντανακλά μια φιλοσοφία και ΙΕΔΟΛΟΓΙΑ ολοκληρωτική αυταρχική και ειδωλολατρική.

Δεν μπορεί να προσδιορίζεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ιδεολογικά, πολιτικά και οργανωτικά ένα κίνημα και μάλιστα με τόσο αντιδημοκρατικές μεθόδους και λειτουργίες και να μιλάς για «αυτό-οργάνωση»: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ…



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες