Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η «Σπίθα» του Μίκη και ο Καρλ Λήμπκνεχτ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 16, 2011 11:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η «Σπίθα» του Μίκη και ο Καρλ Λήμπκνεχτ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «Σπίθα» του Μίκη και ο Καρλ Λήμπκνεχτ



Ο Καρλ Λήμπκνεχτ, ο μεγάλος αυτός επαναστάτης, μόλις τον χειροκρότησαν οι αντίπαλοί του, στο γερμανικό κοινοβούλιο, σηκώθηκε και είπε: «Ανακαλώ τα όσα είπα, διότι όταν σε χειροκροτούν οι ταξικοί σου αντίπαλοι σημαίνει ότι κάνεις λάθος…».


Παρένθεση: Σαν χθες, 15 Ιανουαρίου του 1919, Η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο Λήμπκνεχτ, συνελήφθησαν και δολοφονήθηκαν αυθημερόν και ΑΓΡΙΩΣ από τη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση των Φρίντριχ Έμπερτ, Νόσκε και Σία…

Θυμηθήκαμε χθες αυτή τη θέση και τα λόγια του μεγάλου επαναστάτη, όταν η ΝΕΤ, η κυβερνητική, κατοχική ΝΕΤ, είχε πάλι ένα τρίωρο αφιέρωμα, από τις 11 μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, για το Μίκη: Τον άνθρωπο που έχει συγκροτήσει το «Κίνημα των Ανεξάρτητων Πολιτών» ΕΝΑΝΤΙΟΝ της κυβέρνησης!!!

Την περασμένη εβδομάδα, πάλι το κατοχικό κανάλι πρόβαλε σε επανάληψη την εκπομπή για τα 85 χρόνια του Μίκη: Εκπομπή που όλο το κατεστημένο (και το «αριστερό») που θα …ανατρέψει ο Μίκης, ΥΜΝΟΥΣΕ τον Μίκη!!!

Χθες μάλιστα υμνούσε τον Μίκη πάνω από 20 λεπτά, ο Πρωθυπουργός ανδρείκελο που εναντίον αυτού και του Μνημονίου που υπέγραψε, «ώθησαν» το Μίκη για το νέο κίνημά του!!!

Φαίνεται ότι ο Λήμπκνεχτ μάλλον δεν ήξερε τι του γινόταν ή έχουμε εμείς χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι καιροί άλλαξαν και σήμερα για να πολεμήσεις τα καθεστώτα και να τα ανατρέψεις απαιτείται όχι απλώς η συγκατάθεσή τους αλλά και οι υμνολογίες τους!!!

Σήμερα, φαίνεται για να κατασκευάζεις «σπίθες» εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης των ανδρεικέλων πρέπει να σε εγκρίνουν και να σε υμνολογούν τα ανδρείκελα και τα προπαγανδιστικά τους μέσα!!!

Φυσικά και οι «νταβάδες»: Η εικόνα «σπίθα» (Μίκης) που θα φουντώσει την πυρκαγιά εναντίον του κατεστημένου πρέπει καθημερινά να προβάλλεται με αφίσες του λαμπρακιστάν (Μέγαρο Μουσικής) και με πολύωρες εκπομπές στα κυβερνητικά κανάλια!!!


Βρε πώς άλλαξαν οι καιροί!!!!



Οι μεγάλες ανατροπές γίνονται με τη συγκατάθεση και την ψυχωτική προβολή αυτών που θα ανατρέψεις!!!

Τα «Ανεξάρτητα Κινήματα Πολιτών» κατασκευάζονται με μαζώξεις των παρασίτων της εξουσίας και των διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων: Σύλλογοι Δικηγόρων, Επιμελητηρίων, ομοσπονδίες ιατρών, συμβολαιογράφων, φαρμακευτικών και δε συμμαζεύεται…

Φυσικά υπάρχουν και οι κομπάρσοι σε κάθε καθεστωτική παράσταση που τρέχουν να «οργανώσουν» τους διαπλεκόμενους μηχανισμούς «επαναστατικά»…

Έτσι, μας λένε ΔΕΝ θα είναι έξω από την … «πράξη»!!!

Μόνο όταν η απελπισία σμίξει με την ολοκληρωτική ηλιθιότητα μπορεί να γεννήσει αυτές τις νέες «θεωρίες» περί ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ…


_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 17, 2011 9:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι λαθραίοι αγωνιστές της κόντρας και της αλήθειας

Αυτό που προκαλεί ναυτία είναι ότι τώρα, οι βετεράνοι της διαφθοράς, αποφάσισαν να μας μιλήσουν για την αλήθεια. Να μας πουν από τους διαύλους των λυμάτων, όπου άλλοτε εξέβραζαν κάθε είδους μαγαρισιά, ότι πάνε κόντρα στο σύστημα και μας λένε αυτά που δεν λένε οι άλλοι.

Μεγάλο το κατόρθωμά τους! Αυτό πήγαν κι έκαναν άλλοι. Ο ένας δεν τα κατάφερε και τον έκλεισαν στη φυλακή, άλλος φόρεσε στολή παραλλαγής, άρχισε να αλλάζει χρώματα. Σκέτος χαμαιλέοντας.
Ένας τρίτος πέτυχε. Καπηλεύτηκε όσο μπορούσε θρησκεία και πατρίδα, μετά πήγε και ψήφισε το Μνημόνιο.

Τώρα το Σύστημα αρχίζει να φτιάχνει και άλλες μαϊμούδες της αλήθειας. Αλλά κάτι λησμονούν. Η αλήθεια δεν είναι απρόσωπη και δεν "καπαρώνεται" από κανένα. Έχει Πρόσωπο και το γνωρίζουμε. Την εποχή που "επεσκέψατο ημάς", το Σύστημα τον περιγελούσε : "ελήλυθεν ο υιός του ανθρώπου εσθίων και πίνων, και λέγετε. ιδού άνθρωπος φάγος και οινοπότης, φίλος τελωνών και αμαρτωλών".

Το σύστημα τον είχε πετάξει έξω. Κι εκείνος τους διέλυσε. Τώρα βέβαια ήρθαμε πάλι στα ίδια. Το Σύστημα αγκάλιασε τους πρώην εχθρούς του (συστήματος) και έγιναν ένα και το αυτό. Οι πρώην εχθροί καλούνται να διδάσκουν και να διαδίδουν την αγάπη. Όλα είναι αγάπη, όλος ο κόσμος είναι γεμάτος από αγάπη και οι βόμβες σπέρνουν το θάνατο με το απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Όποιος έχει διαφορετική γνώμη στερείται αγάπης, έχει εγκληματικά ένστικτα και κίνητρα ανθρωποκτόνα. Είναι φασίστας, ρατσιστής. Φαλκιδεύει και πλαστογραφεί την αγάπη, την "επί γης ειρήνη", την οποία καλούνται να εφαρμόσουν τα πολεμικά και οικονομικά stealth. Οι διεκδικητικοί και απαιτητικοί γείτονες ενισχύονται κι αυτοί καταλλήλως. Τα λαθρομεταναστευτικά στίφη καραδοκούν. Όλα για την αγάπη.

Λοιπόν, οι όψιμοι και λαθραίοι μαχητές για την αλήθεια, αν πραγματικά θέλουν να αγωνιστούν, καλύτερα να αφήσουν τα πόστα τους και τις στημένες κόντρες. Οι κόντρες δεν γίνονται από μέσα, γίνονται απ΄ έξω κι αν θέλουν, μπορούν να έλθουν να μας βρούν. Χρόνια είμαστε έξω, φωνάζαμε, αλλά τα αυτιά τους ήταν βουλωμένα. Όχι να μας κάνουν τώρα και τους "νταήδες".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ελληνίδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 18, 2011 5:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κοροϊδία με το Μίκη δεν έχει όρια και το κακό είναι πως υπάρχουν κάποιοι αφελείς, ή απελπισμένοι, που ενθουσιάζονται κάθε φορά που ο Μίκης βγάζει ένα λόγο που.. "κατακεραυνώνει" τους κρατούντες!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η λογική όλων αυτών που ενθουσιάζονται με τα λόγια του Μίκη: δεν τον έχουν δει να γλεντάει με τον Πάγκαλο, τον Ανδρουλάκη και τις λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις στην εκπομπή του Σπ. Παπαδόπουλου των 65,000 ευρώ την εβδομάδα; Δεν έχουν δει τη σωρεία των αφιερωμάτων - στα οποία αναφέρεστε κι εσείς - στο Μίκη θεοδωράκη από τις κρατικές ΕΡΤ και το Μέγαρο Μουσικής; Δεν τους προβληματίζει που το κίνημα "ανυπακοής" του Μίκη προβλήθηκε ακόμη και από το κορυφαίο όργανο προπαγάνδας της κατοχικής κυβέρνησης, το Μέγκα; Είναι δυνατόν οι κατοχικές δυνάμεις να προβάλουν έναν άνθρωπο και μια κίνηση που διατυμπανίζει την "ανυπακοή" στην κατοχή; Δηλαδή πόση ευφυΐα χρειάζεται, για να υποψιαστείς πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα..

Είναι σαν να μου λες πως ο Άρης Βελουχιώτης γλεντούσε παρέα με τους γερμανούς και ότι οι γερμανικές εφημερίδες της Κατοχής διαφήμιζαν το ΕΑΜ!!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες