Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κυβέρνηση ανδρεικέλων χωρίς ιστορικό προηγούμενο

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 13, 2011 3:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κυβέρνηση ανδρεικέλων χωρίς ιστορικό προηγούμενο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κυβέρνηση ανδρεικέλων χωρίς ιστορικό προηγούμενο



Ίσως να μην υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, παγκοσμίως, κυβέρνησης ανδρεικέλων, τέτοιου αναιδούς και προκλητικού δωσιλογισμού, όπως της ελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τέσσερα σημειολογικά χαρακτηριστικά που απεικονίζουν όλη αυτήν την αυθάδεια της κακουργίας των κυβερνητικών μας ανδρεικέλων:

Πρώτον:
Ένας πρωθυπουργός που περιφέρεται, σαν ομιλούσα μακέτα, περιγράφοντας την Ελλάδα που κυβερνάει σαν «χώρα της διαφθοράς και της λαμογιάς», με πιστόλια στους κροτάφους, «τιτανικούς» και άλλα τρομοκρατικά κλισέ!!!

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να κατηγορεί και να συκοφαντεί τόσο ξετσίπωτα, ένας πρωθυπουργός, τη χώρα που κυβερνάει, στα διεθνή κέντρα των ληστών και δημίων των λαών!!!

Δεύτερον: Ένας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να χυδαιολογεί εναντίον του λαού της χώρας που κυβερνάει και να του λέει «μαζί τα φάγαμε»!!!

Ούτε εδώ υπάρχει ιστορικό προηγούμενο:
Όχι μόνο της συκοφαντικής χυδαιότητας εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά και της φρενοβλαβούς ταύτισης των ληστών του καθεστώτος με τον πεινασμένο και εξαθλιωμένα λαό!!!

Τρίτον: Ένας υπουργός Οικονομικών ο οποίος και αυτός να περιφέρεται, ανά τον κόσμο και να καταγγέλλει τη χώρα που κυβερνάει για «αναξιοπιστία» και να κατασκευάζει, χασκογελώντας, ανεκδοτάκια κατά της χώρας του.

Ούτε αυτή η διαστροφή, δηλαδή το να καταγγέλλεις τη χώρα που κυβερνάς για «αναξιοπιστία» χασκογελώντας, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Τέτοια παράκρουση δωσίλογης πώρωσης δεν συναντάς ούτε στους γελωτοποιούς των αυτοκρατόρων του Μεσαίωνα…

Τέταρτον: Ένας υπουργός Δημόσιας Τάξης (Χρυσοχοΐδης) να αποτελεί τον υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας και των μυστικών υπηρεσιών μιας χώρας που έχει καταδυναστεύσει την πατρίδα του και αποτελεί την κεντρική εστία των συμφορών της.

Είναι πράγματι χωρίς ιστορικό προηγούμενο αυτό το «όνειδος» της δωσίλογης ξετσιπωσιάς, αλλά και το γεγονός της θηριώδους υποκρισίας και απάτης: Να ωρύεσαι εναντίον της τρομοκρατίας και να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τους προβοκάτορες και τρομοκράτες!!!

Δηλαδή πολύ απλά: Να συμμετέχεις ενεργά στην κατασκευή της τρομοκρατίας (αυτό σημαίνει ότι τους γνωρίζεις) των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών!!!!!!

Και μόνο αυτά τα τέσσερα «σημεία» αποκαλύπτουν περίτρανα ότι αυτή η κυβέρνηση είναι όχι απλώς εντελώς ξένη προς την Ελλάδα, αλλά αποτελεί το «διοικητή» και «εντεταλμένο» υπάλληλο ξένων και εχθρικών δυνάμεων: των δυνάμεων της διεθνούς μαφίας του χρήματος και των μηχανισμών του πλανητικού ιμπεριαλισμού, της Νέας Τάξης…

Και μόνο το ύφος αυτών των κυβερνητικών ανδρεικέλων, ύφος υπερόπτη εξουσιαστή, αποτυπώνει τη στραταρχική αυθάδεια της παρασιτικής καμαρίλας των διεθνών αφεντάδων απέναντι σε ιθαγενείς.


Αυτή η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν μια «εταιρεία δολοφόνων» της διεθνούς ιμπεριαλιστικής μαφίας.

Και όμως αυτά τα ανδρείκελα της διεθνούς μαφίας του χρήματος διατηρούνται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» που τους έχουν ανατεθεί!!!

Και αυτό είναι χωρίς ιστορικό προηγούμενο!!!!

Σε άλλες εποχές θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες και τα ανδρείκελα θα έφευγαν νύχτα, αν προλάβαιναν…

Φταίει ο λαός; ΟΧΙ, αυτό είναι η εύκολη απάντηση.
Οι λαοί χωρίς συνεκτικούς κοινωνικούς και πολιτικούς ιστούς και ιμάντες παροπλίζονται και ρίχνονται πολύ πίσω, στο μηδέν. Πρέπει να αρχίσουν από το μηδέν να κτίσουν ξανά τα συλλογικά έμβρυα και το κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό τους «νευρικό σύστημα».

Σήμερα έχει καταλυθεί αυτή η «σπονδυλική στήλη» της κοινωνίας, το «νευρικό» της σύστημα και το συλλογικό πολιτικό «είναι».

Σήμερα ΟΛΟ το καθεστώς είναι υποταγμένο στην παγκόσμια μηχανή της Νέας Τάξης, αποτελεί γρανάζι αυτής της μηχανής: Κράτος, ΜΜΕ, κόμματα, συνδικάτα, πνευματικά ιερατεία, είδωλα κ.λπ…

ΟΛΟ το καθεστώς και οι μηχανισμοί του είναι «ανδρείκελα» των διεθνών κέντρων εξουσίας.

ΟΛΑ τα κόμματα είναι μέρος αυτού του καθεστωτικού παιχνιδιού: Πλοκάμια αυτού του νεοταξικού μηχανισμού, «κεφαλές» με ποικίλες παραλλαγές, μεταμφιέσεις και χρώματα, αλλά με μία μήτρα: Το καθεστώς της πλανητικής Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχει, πλέον η παραμικρή «ρωγμή», όπως παλιότερα σε αυτό το καθεστώς, έχουν ισοπεδωθεί οι κοινωνικές οριοθετήσεις, οι ιδέες, τα εθνικά και κοινωνικά κεκτημένα.

Τα κόμματα έχουν μεταλλαχτεί σε σκέτους μηχανισμούς επικάλυψης της πραγματικότητας και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του λαού. Δεν εκφράζουν, έστω παραμορφωμένα, στο ελάχιστο, τα συμφέρονται κοινωνικών τάξεων και ομάδων, τις κραυγές και τις αγωνίες της κοινωνίας.

Τα κόμματα δεν παράγουν Ιδέες και Πολιτική, απλώς, έχουν μεταλλαχτεί σε ανώνυμες εμπορικές, εκλογικές εταιρείες της ενιαίας αγοράς, σε πωλητές ιδεών: Ετικέτες εταιρειών εκλογικής εμπορίας και απάτης είναι, συνακόλουθα γρανάζια της αγοράς και των μηχανισμών της.

Αν τα κόμματα, έστω και ελάχιστα, εκφράζανε την κοινωνική και εθνική πραγματικότητα, αν δηλαδή αποτελούσαν, έστω και ελάχιστα εκφραστές των αντιτιθέμενων κοινωνικών δυνάμεων, ΤΟΤΕ θα υπήρχε μια ρωγμή στο καθεστώς και θα ξεπηδούσε από εκεί, σαν κατακλυσμός, η συσσωρευμένη λαϊκή οργή.

ΣΗΜΕΡΑ είναι τόσο ενιαίο και το καθεστωτικό οικοδόμημα και τα κόμματα-γρανάζια αυτού του οικοδομήματος (απόλυτα χειραγωγημένα), που, σε επίπεδο καθεστωτικό, δεν υπάρχει καμία ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΩΓΜΗΣ.

Αν, έστω και ένα κόμμα δεν ήταν μέρος και γρανάζι αυτού του παιχνιδιού, αυτή η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει μέσα στους πρώτους μήνες.

ΟΛΟ το καθεστώς και ΟΛΑ τα κόμματα, ανεξάρτητα από τι πουλάνε στα λόγια, τη συντηρούν και τη διατηρούν αυτήν την κυβέρνηση. Και τούτο γιατί όλα αυτά, καθώς και αυτά που θέλουν να κατασκευάσουν, όλα τα καθεστωτικά είδωλα που προωθούν, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ μέρος του νεοταξικού καθεστώτος: Καθεστώς ποικίλων και πολύχρωμων ανδρεικέλων των πλανητικών δομών εξουσίας…

Το μεγαλύτερο, συνεπώς, φράγμα εναντίον της κοχλάζουσας λαϊκής ΟΡΓΗΣ είναι αυτά τα κόμματα και τα είδωλα που κατασκευάζει το καθεστώς.

Όσο το γρηγορότερο απαλλαγούμε από αυτήν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ, τόσο και ταχύτερα, αλλά και αποτελεσματικότερα θα προωθήσουμε τη δημιουργία ενός ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ: Την ανάπτυξη και τη θεμελίωση μιας κοινωνικής και πολιτικής «σπονδυλικής στήλης» και ενός οργανωτικού «νευρικού συστήματος».

Ας μη συμβάλλουμε στη χειραγώγηση της λαϊκής οργής στους καθεστωτικούς μηχανισμούς και στα είδωλα που το καθεστώς κατασκευάζει.

Η Λαϊκή ΟΡΓΗ πρέπει να αυτό-οργανωθεί και μετά οι ίδιες οι λαϊκές δυνάμεις αυτής της αυτό-οργάνωσης θα φτιάξουν τα νέα πολιτικά υποκείμενα εναντίον του καθεστώτος…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 13, 2011 4:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κοπρίτες και κοπριτάκια

Ο αγαπητός Παλαίμαχος με τον κοφτερό σαν το νυστέρι λόγο του, παρέλειψε ένα σημειολογικό χαρακτηρηστικό του αναιδέστατου κακουργηματικού πολιτικού κατεστημένου που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Ξέχασε "τους κοπρίτες"!

Τα ζαγάρια που κατόπιν ψήφου επέλεξε ο λαός, γέννησαν τα κουτάβια τους. Και οι κοπρίτες αφού έφαγαν το σκασμό, άρχισαν ύστερα να τρώνε τα γεννήματά τους. Κοπρίτες αυτοί, κοπριτάκια τους έμεινε να φάνε, γιατί ήξεραν ότι τα αφεντικά, θα έδιναν κάποτε κλωτσιά στα άχρηστα ζαγάρια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 13, 2011 11:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποια είναι η γνώμη του ΡΕΣΑΛΤΟ για τις πρόσφατες επαφές με τους Εβραίους υπουργούς?? Και ποια η θέση σας για τον "θόρυβο" που σήκωσε ο Παπανδρέου για τις γερμανικές αποζημιώσεις? Εντάσσονται αυτές οι κινήσεις μέσα σε ένα ευρύτερο σχέδιο και πλαίσιο? Μήπως μας προετοιμάζουν για κάτι..?
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 2:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ

Παράθεση:
Ποια είναι η γνώμη του ΡΕΣΑΛΤΟ για τις πρόσφατες επαφές με τους Εβραίους υπουργούς?? Και ποια η θέση σας για τον "θόρυβο" που σήκωσε ο Παπανδρέου για τις γερμανικές αποζημιώσεις? Εντάσσονται αυτές οι κινήσεις μέσα σε ένα ευρύτερο σχέδιο και πλαίσιο? Μήπως μας προετοιμάζουν για κάτι..?


Η γνώμη μου, γνώμη ενός όχι ιδιαίτερα εξασκημένου στα διπλωματικά (πολιτικά) παιγχνίδια, είναι ότι, μετά τη Γιάλτα και τις συμφωνίες που είχαν 50ετή διάρκεια, θα πρέπει κάτι να είχε προσυμφωνηθεί για νέο καταμερισμό και διαχωρισμό του πλανήτη σε ζώνες - σφαίρες επιρροής.

Αν δεν έγινε, ίσως, να "ψήνεται" τώρα. Βρισκόμαστε στα "μαγειρέματα" με συμμέτοχο και ομοτράπεζο την Κίνα. Κύριος παίχτης και μπαλαντέρ η Τουρκία και θύματα, ως συνήθως, θα είναι οι άλλοι. Οι χρήσιμοι και ηλίθιοι τύπου Ελ.Βενιζέλου, Απριλιανών, Σαντάμ, Μιλόσεβιτς, Τσαουσέσκου κλπ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 14, 2011 12:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μπορούμε να βρούμε το νήμα στη βάση των οξυμένων ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Τα αμερικανικά ανδρείκελα της κυβέρνησης εμπλέκουν τη χώρα σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Οι στενές επαφές τους με το κράτος του Ισραήλ, όπως και του Χριστόφια είναι «εντολή» των Αμερικανών για του ενεργειακούς πόρους του Αιγαίου και του τόξου Καστελόριζου-Κύπρου.

Αυτό το Μέτωπο συγκροτείται κόντρα στα σχέδια των Τούρκων και από πίσω των Ρώσων οι οποίοι έχουν συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με τους Τούρκους.

Εδώ το παζλ είναι περίπλοκο γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις, με τις διαρκείς και χρόνιες υποχωρήσεις τους έχουν θεμελιώσει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στους Τούρκους.

Μπορεί, λοιπόν, ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθούν πολεμικές τριβές και η Ελλάδα θα είναι στο κέντρο του τυφώνα…

Μέσα σΆ αυτούς τους οξυμένους ανταγωνισμούς των μεγάλων αρπακτικών εντάσσονται και οι όψιμοι λεονταρισμοί του ΓΑΠ και του ελληνικού κατεστημένου κατά της Γερμανίας.

Τα αμερικανικά ανδρείκελα προωθούν σε όλα τα ζητήματα της εντολές των ΗΠΑ.

Η σύγκρουση ΗΠΑ με τη Γερμανία και γενικά με το ευρώ είναι γνωστή.

Η Γερμανία θα επιλεχτεί σαν ο «μπαμπούλας» για να δικαιολογηθεί η αμερικανική προτεκτορατοποίηση της χώρας μας.

Οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι ένα καλό «όχημα» γι αυτό.

Τόσο χρόνια δεν μίλαγαν ΠΟΤΕ οι κυβερνώντες γιΆ αυτές τις αποζημιώσεις, αντίθετα ξεπουλούσαν τα πάντα στη Γερμανία και στην ΕΕ…

Το αίτημα των αποζημιώσεων που είχε τεθεί εδώ και πολλά χρόνια από το Γλέζο, το μακαρίτη Σταμούλη κ.λπ αντιμετωπιζόταν παγερά αδιάφορα από όλες τις κυβερνήσεις, τα κόμματα και το καθεστώς γενικά.

Ξαφνικά οι πάντες το ανακάλυψαν ΤΩΡΑ!!!

Μάλιστα ο ΓΑΠ το παίζει και προβάλλεται από τα ΜΜΕ σαν ο μόνος τολμηρός πρωθυπουργός που το έθεσε!!!!

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα…

Και φυσικά πίσω από το ανδρείκελο βρίσκονται τα μεγάλα αφεντικά του…

Αυτά τα λίγα…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 15, 2011 6:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κυβέρνηση ανδρεικέλων χωρίς ιστορικό προηγούμενο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παλαίμαχος έγραψε:
Κυβέρνηση ανδρεικέλων χωρίς ιστορικό προηγούμενο



Ίσως να μην υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, παγκοσμίως, κυβέρνησης ανδρεικέλων, τέτοιου αναιδούς και προκλητικού δωσιλογισμού, όπως της ελληνικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τέσσερα σημειολογικά χαρακτηριστικά που απεικονίζουν όλη αυτήν την αυθάδεια της κακουργίας των κυβερνητικών μας ανδρεικέλων:

Πρώτον:
Ένας πρωθυπουργός που περιφέρεται, σαν ομιλούσα μακέτα, περιγράφοντας την Ελλάδα που κυβερνάει σαν «χώρα της διαφθοράς και της λαμογιάς», με πιστόλια στους κροτάφους, «τιτανικούς» και άλλα τρομοκρατικά κλισέ!!!

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να κατηγορεί και να συκοφαντεί τόσο ξετσίπωτα, ένας πρωθυπουργός, τη χώρα που κυβερνάει, στα διεθνή κέντρα των ληστών και δημίων των λαών!!!

Δεύτερον: Ένας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να χυδαιολογεί εναντίον του λαού της χώρας που κυβερνάει και να του λέει «μαζί τα φάγαμε»!!!

Ούτε εδώ υπάρχει ιστορικό προηγούμενο:
Όχι μόνο της συκοφαντικής χυδαιότητας εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά και της φρενοβλαβούς ταύτισης των ληστών του καθεστώτος με τον πεινασμένο και εξαθλιωμένα λαό!!!

Τρίτον: Ένας υπουργός Οικονομικών ο οποίος και αυτός να περιφέρεται, ανά τον κόσμο και να καταγγέλλει τη χώρα που κυβερνάει για «αναξιοπιστία» και να κατασκευάζει, χασκογελώντας, ανεκδοτάκια κατά της χώρας του.

Ούτε αυτή η διαστροφή, δηλαδή το να καταγγέλλεις τη χώρα που κυβερνάς για «αναξιοπιστία» χασκογελώντας, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Τέτοια παράκρουση δωσίλογης πώρωσης δεν συναντάς ούτε στους γελωτοποιούς των αυτοκρατόρων του Μεσαίωνα…

Τέταρτον: Ένας υπουργός Δημόσιας Τάξης (Χρυσοχοΐδης) να αποτελεί τον υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας και των μυστικών υπηρεσιών μιας χώρας που έχει καταδυναστεύσει την πατρίδα του και αποτελεί την κεντρική εστία των συμφορών της.

Είναι πράγματι χωρίς ιστορικό προηγούμενο αυτό το «όνειδος» της δωσίλογης ξετσιπωσιάς, αλλά και το γεγονός της θηριώδους υποκρισίας και απάτης: Να ωρύεσαι εναντίον της τρομοκρατίας και να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τους προβοκάτορες και τρομοκράτες!!!

Δηλαδή πολύ απλά: Να συμμετέχεις ενεργά στην κατασκευή της τρομοκρατίας (αυτό σημαίνει ότι τους γνωρίζεις) των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών!!!!!!

Και μόνο αυτά τα τέσσερα «σημεία» αποκαλύπτουν περίτρανα ότι αυτή η κυβέρνηση είναι όχι απλώς εντελώς ξένη προς την Ελλάδα, αλλά αποτελεί το «διοικητή» και «εντεταλμένο» υπάλληλο ξένων και εχθρικών δυνάμεων: των δυνάμεων της διεθνούς μαφίας του χρήματος και των μηχανισμών του πλανητικού ιμπεριαλισμού, της Νέας Τάξης…

Και μόνο το ύφος αυτών των κυβερνητικών ανδρεικέλων, ύφος υπερόπτη εξουσιαστή, αποτυπώνει τη στραταρχική αυθάδεια της παρασιτικής καμαρίλας των διεθνών αφεντάδων απέναντι σε ιθαγενείς.


Αυτή η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν μια «εταιρεία δολοφόνων» της διεθνούς ιμπεριαλιστικής μαφίας.

Και όμως αυτά τα ανδρείκελα της διεθνούς μαφίας του χρήματος διατηρούνται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» που τους έχουν ανατεθεί!!!

Και αυτό είναι χωρίς ιστορικό προηγούμενο!!!!

Σε άλλες εποχές θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες και τα ανδρείκελα θα έφευγαν νύχτα, αν προλάβαιναν…

Φταίει ο λαός; ΟΧΙ, αυτό είναι η εύκολη απάντηση.
Οι λαοί χωρίς συνεκτικούς κοινωνικούς και πολιτικούς ιστούς και ιμάντες παροπλίζονται και ρίχνονται πολύ πίσω, στο μηδέν. Πρέπει να αρχίσουν από το μηδέν να κτίσουν ξανά τα συλλογικά έμβρυα και το κοινωνικό, εθνικό και πολιτικό τους «νευρικό σύστημα».

Σήμερα έχει καταλυθεί αυτή η «σπονδυλική στήλη» της κοινωνίας, το «νευρικό» της σύστημα και το συλλογικό πολιτικό «είναι».

Σήμερα ΟΛΟ το καθεστώς είναι υποταγμένο στην παγκόσμια μηχανή της Νέας Τάξης, αποτελεί γρανάζι αυτής της μηχανής: Κράτος, ΜΜΕ, κόμματα, συνδικάτα, πνευματικά ιερατεία, είδωλα κ.λπ…

ΟΛΟ το καθεστώς και οι μηχανισμοί του είναι «ανδρείκελα» των διεθνών κέντρων εξουσίας.

ΟΛΑ τα κόμματα είναι μέρος αυτού του καθεστωτικού παιχνιδιού: Πλοκάμια αυτού του νεοταξικού μηχανισμού, «κεφαλές» με ποικίλες παραλλαγές, μεταμφιέσεις και χρώματα, αλλά με μία μήτρα: Το καθεστώς της πλανητικής Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχει, πλέον η παραμικρή «ρωγμή», όπως παλιότερα σε αυτό το καθεστώς, έχουν ισοπεδωθεί οι κοινωνικές οριοθετήσεις, οι ιδέες, τα εθνικά και κοινωνικά κεκτημένα.

Τα κόμματα έχουν μεταλλαχτεί σε σκέτους μηχανισμούς επικάλυψης της πραγματικότητας και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του λαού. Δεν εκφράζουν, έστω παραμορφωμένα, στο ελάχιστο, τα συμφέρονται κοινωνικών τάξεων και ομάδων, τις κραυγές και τις αγωνίες της κοινωνίας.

Τα κόμματα δεν παράγουν Ιδέες και Πολιτική, απλώς, έχουν μεταλλαχτεί σε ανώνυμες εμπορικές, εκλογικές εταιρείες της ενιαίας αγοράς, σε πωλητές ιδεών: Ετικέτες εταιρειών εκλογικής εμπορίας και απάτης είναι, συνακόλουθα γρανάζια της αγοράς και των μηχανισμών της.

Αν τα κόμματα, έστω και ελάχιστα, εκφράζανε την κοινωνική και εθνική πραγματικότητα, αν δηλαδή αποτελούσαν, έστω και ελάχιστα εκφραστές των αντιτιθέμενων κοινωνικών δυνάμεων, ΤΟΤΕ θα υπήρχε μια ρωγμή στο καθεστώς και θα ξεπηδούσε από εκεί, σαν κατακλυσμός, η συσσωρευμένη λαϊκή οργή.

ΣΗΜΕΡΑ είναι τόσο ενιαίο και το καθεστωτικό οικοδόμημα και τα κόμματα-γρανάζια αυτού του οικοδομήματος (απόλυτα χειραγωγημένα), που, σε επίπεδο καθεστωτικό, δεν υπάρχει καμία ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΩΓΜΗΣ.

Αν, έστω και ένα κόμμα δεν ήταν μέρος και γρανάζι αυτού του παιχνιδιού, αυτή η κυβέρνηση θα είχε καταρρεύσει μέσα στους πρώτους μήνες.

ΟΛΟ το καθεστώς και ΟΛΑ τα κόμματα, ανεξάρτητα από τι πουλάνε στα λόγια, τη συντηρούν και τη διατηρούν αυτήν την κυβέρνηση. Και τούτο γιατί όλα αυτά, καθώς και αυτά που θέλουν να κατασκευάσουν, όλα τα καθεστωτικά είδωλα που προωθούν, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ μέρος του νεοταξικού καθεστώτος: Καθεστώς ποικίλων και πολύχρωμων ανδρεικέλων των πλανητικών δομών εξουσίας…

Το μεγαλύτερο, συνεπώς, φράγμα εναντίον της κοχλάζουσας λαϊκής ΟΡΓΗΣ είναι αυτά τα κόμματα και τα είδωλα που κατασκευάζει το καθεστώς.

Όσο το γρηγορότερο απαλλαγούμε από αυτήν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ, τόσο και ταχύτερα, αλλά και αποτελεσματικότερα θα προωθήσουμε τη δημιουργία ενός ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ: Την ανάπτυξη και τη θεμελίωση μιας κοινωνικής και πολιτικής «σπονδυλικής στήλης» και ενός οργανωτικού «νευρικού συστήματος».

Ας μη συμβάλλουμε στη χειραγώγηση της λαϊκής οργής στους καθεστωτικούς μηχανισμούς και στα είδωλα που το καθεστώς κατασκευάζει.

Η Λαϊκή ΟΡΓΗ πρέπει να αυτό-οργανωθεί και μετά οι ίδιες οι λαϊκές δυνάμεις αυτής της αυτό-οργάνωσης θα φτιάξουν τα νέα πολιτικά υποκείμενα εναντίον του καθεστώτος…


Συμπυκνωμένη και απόλυτα τεκμηριωμένη η θέση.
Συμφωνώ απόλυτα!
Αυτά που γίνονται έπρεπε να έχουν ξεσηκώσει όλο τον κόσμο.
Που τελικά απορώ γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ηλίας Σιαμέλας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 15, 2011 11:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ



«Ο δεσπότης όσον πλέον αδικεί, τόσον πλειότερον μισεί τον αδικούμενον»
Αδ. Κοραής

Ποσειδεώνας ή αλλιώς Ιανουάριος, και είπα να μιλήσω πάλι με τις λέξεις. Είναι βαριά η συνήθεια. Είναι η εκτονωτική βρισιά στο πρόσωπο της κατοχής μας. Είναι κάτι σαν τα άσφαιρα πυρά. Μαχητική αρθρογραφία και στέρφες πινελιές. Δε βαριέσαι! Κανείς δεν πείθεται πια. Κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.

Οι «αριστεροί» και οι «κομμουνιστές» καταναλώνουν την παρασιτική ψευτοζωούλα τους μέσα στην αγκαλιά του συστήματος, πουλώντας με το ζύγι νεκρό σοσιαλισμό, μα και πολύ αντιρατσισμό, οσάκις τΆ αφεντικά τούς το ζητήσουν.

Οι πράσινες «αλκυόνες», με την ευκαιρία τούτης της χειμωνιάτικης λιακάδας, είνΆ έτοιμες να γεννήσουν τα γονιμοποιημένα απΆ τον Τροσκάν, χρυσά αυγά τους.

Οι δεξιοί «μεταξοσκώληκες», υφαίνουν αργά και σταθερά το κουκούλι του ευνουχισμένου μελλοντικού διαχειριστή, την ώρα που η παντός καιρού κουκομάνα της ακροδεξιάς ψάχνει για την έτοιμη φωλιά, για νΆ αποθέσει το δικό της μπάσταρδο αυγό.

Μα πέρα απΆ όλα αυτά τα ευτράπελα και χωρατά, εκεί στα μαρμαρένια αλώνια της κυβέρνησης, το παπανδρεϊκό πάρτι συνεχίζεται με αμερικάνικα κροντήρια, γεμάτα ιεχωβάδικη χολέρα και ψευτιά.

Κανείς από τους παραπάνω δεν υποχωρεί. Κανείς δε σκέφτεται. Κανείς δεν ντρέπεται.
Τυραννίας χέρια και καθεστωτικές διασταυρώσεις. Όλα μια απάτη, όλα μια συναλλαγή. Ειδικά αυτή την εποχή, όπου ευτραφείς οψιμαθείς λακέδες, προκλητικοί όσο ποτέ, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Δ.Ν.Τ είναι η υπέρτατη ευτυχία για τους έλληνες!

Πως λοιπόν θα μιλήσουμε σε τούτες τις σκιές; Τι να πούμε στις ψείρες του συστήματος; Τι να διαμηνύσουμε στην ασπόνδυλη Προεδρία της «Δημοκρατίας», στα κήτη της δοσίλογης κυβέρνησης και στον λειψό πρωθυπουργίσκο;

Δείτε πέρα προς την τυφλή ομίχλη, όπου συντελείται ο βαθύς ακρωτηριασμός της κοινωνίας.

Δείτε πέρα προς το αρχιπέλαγο της ακατανίκητης διαβολής και της απάτης.

Δείτε τους υπουργούντες το Μεγάλο Αδελφό και την «Κάρτα του Πολίτη».

Δείτε τα «ηλεκτρονικά δόκανα», τις εφορίες, τα φακελώματα, τα αυτόφωρα, τις φυλακές και την τρομοκρατία.

Δείτε την «Αποκάλυψη του Ιωάννη και κλάψτε, κλάψτε σαν ανήμπορα παιδιά μέσα σε ανισόρροπα χαλάσματα : «…Και υποχρέωσε το θεριό όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα σημάδι χαραγμένο στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, ώστε να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά εκείνος που έχει το χαραγμένο σημάδι, δηλαδή το όνομα του θεριού ή τον αριθμό του ονόματός του…»*

Συγγνώμη για το λαχανιασμένο ύφος μου. «Έχω στο μηνίγγι μια ραγισματιά / κΆ η ματιά μου προχωράει / από πουλί σε φύλλο σαπισμένο / σαν τεθλασμένη πυρετού…».**

Τζουτζέδες, καταραμένοι, μπάσταρδοι, δοσίλογοι, ρουφιάνοι και βαθυλαρυγγάτοι, που γίνανε τώρα και «υπερπατριώτες». Που θα υψώσουν τείχη στον Έβρο, ενώ μόλις χθες άπλωναν τους ανθισμένους τάπητες για να πατήσουν οι μεταναστευτικές ορδές.

Κι ο άλλος, ο “νταής” πρωθυπουργίσκος της Ελλάδας, ο επονομαζόμενος Jeffrey, με παππού τον Douglas Chant, στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ. Ο Jeffrey λοιπόν ή GAP, που συνθλίβει συστηματικά με τις αμερικάνικες σιαγώνες του οτιδήποτε κινείται κι έχει χρώμα ελληνικό. Ο Giorgakis, που το έπαιξε άντρας και «νταής» στο Ερζερούμ, όχι για να φοβίσει τους τουρκαλάδες, μα για να εμφανιστεί υπερπατριώτης στο εσωτερικό της χώρας μας και να εξασφαλίσει πόντους, προκειμένου να περάσει κι άλλα αντιλαϊκά μέτρα, να υπερχρεώσει κι άλλο τη χώρα, να βαθύνει κι άλλο το μνημόνιο και την εξάρτηση, να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία, να ενισχύσει κι άλλο τους διεθνείς τοκογλύφους, να μας ξεγυμνώσει τελείως και να μας παραδώσει ανήμπορους και υποσιτισμένους στα σερπετά της Νέας Τάξης.

"We need a global economic government and needed fast”. «Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια οικονομική κυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα»! Αυτά δεν είναι λόγια κάποιου γλιστερού και ευμάλακτου κήτους στις όχθες της Νέας Αταξίας. Είναι λόγια του «νταή» και από τη φύση αδικημένου σατραπίσκου της Ελλάδας, του Νέου Τσολάκογλου.

Ω, αλί! «Η γη, μια σιδερένια σφαίρα κατάδικου / βροντοχτυπάει / στο πόδι μου αλυσοδεμένη».***

Ωχ! Ψυχές, ψυχές, ψυχές! Όλα στο εμπόριο, σε τιμή ευκαιρίας. Ψηλά στο τσιγκέλι τα παγκοσμιοποιημένα κορμιά. Ντόπια και ξένα. ¶σπρα, μαυρόασπρα, τενεκεδένια. Μαύρα, κατάμαυρα, με της σκουριάς το σχήμα.

Δεν έχουμε πλέον μάτια για να δούμε το φως. Δεν υπάρχει καρδιά για νΆ ανθίσει μέσα της το χαμόγελο. Με τσιμέντο μας έχουν στοκάρει. Η σκέψη δολοφονημένη. Χθες μας ήθελαν κλέφτες, σπάταλους και πλεονέχτες. Σήμερα μας θέλουν πατσαβούρες, γλείφτες, σκλάβους πεινασμένους και κότες ξεπουπουλιασμένες.

Με ακονισμένο το τηλεαυτί μας στον τροχό του συστήματος. Εκεί στη ζεστασιά του καναπέ να κάνουμε την επανάσταση, παρέα με τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και το mega channel.

Όποιος απεργεί, «σηκώνει τη γροθιά του κατά του πολίτη»! Αυτό λένε τώρα οι ανθρωποφάγοι του εξωνημένου καθεστώτος. Ναι, είναι αξίωμα! Όσο πιο πολύ οι τύραννοι μας αδικούν, τόσο μας μισούν και μας βρίζουν. Εμείς πότε θα τους μισήσουμε αδέρφια; Πόσο ακόμη θα τους ανεχτούμε;
Η νεκροψία θα δείξει!


* Η «Αποκάλυψη» του Ιωάννη ( Η όραση των θηρίων)
** ¶ρης Αλεξάνδρου (Παράνομο σημείωμα)
*** Μαγιακόβσκη (Ο άνθρωπος)


Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011.
Λιμποβίσι Αρκαδίας, (Συνειδησιακά Ελεύθερη Ζώνη, σε μια άναντρα υποδουλωμένη χώρα).


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες