Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι «ψαράδες» της Νέας Τάξης ετοιμάζουν τα «δολώματα»...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 30, 2010 2:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι «ψαράδες» της Νέας Τάξης ετοιμάζουν τα «δολώματα»... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «ψαράδες» της Νέας Τάξης ετοιμάζουν τα «δολώματα»…



Η πεμπτουσία της καπιταλιστικής λογικής είναι ο καταμερισμός της εργασίας, η απόσπαση των προϊόντων εργασίας από το άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Δεν θα αναπτύξουμε αυτή την ισοπεδωτική καπιταλιστική λογική που υποκαθιστά το σύνολο από τη λεπτομέρεια και τον άνθρωπο από τα προϊόντα της εργασίας.

Θα υπογραμμίσουμε, απλώς, ότι αυτός ο καπιταλιστικός ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ επεκτείνεται στο σύνολο του εποικοδομήματος, σε όλες τις κοινωνικές, πολιτικές και πνευματικές εκδηλώσεις.

Ο Τεμαχισμός της σκέψης που ζούμε σήμερα σπαρακτικά, ξεκινάει ακριβώς από αυτή τη λογική του καπιταλιστικού καταμερισμού, λογική που κάτω από το καθεστώς παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, έχει πάρει ακραίες και βάρβαρες μορφές.

Στη βάση αυτού του ακραίου καταμερισμού έχουμε οδηγηθεί στην «αποσυγκέντρωση» και στη «διάσπαση» του κοινωνικού συνόλου. Δηλαδή στη ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ διαίρεση του κοινωνικού ιστού, συνακόλουθα και σε όλα τα ανάλογα ερείσματα στο εποικοδόμημα.

Το επακόλουθο αυτής της διάρρηξης του κοινωνικού ιστού αποτυπώνεται καθαρά στο σύγχρονο πολιτισμό: Απουσιάζουν τα κοινωνικά ιδεώδη, δηλαδή οι συνολικές επιδιώξεις που κινούσαν την κοινωνία ως ομοιογενές σύνολο προς ορισμένες κατευθύνσεις…

Οι δεσμοί που συνδέανε τις ομάδες του κοινωνικού συνόλου διερράγησαν. Αυτό γέννησε άπειρες τάσεις με ξεχωριστές επιδιώξεις η κάθε μια. Κάθε ομάδα τοποθετεί σκοπούς διαφορετικούς, κάθε άτομο έχει ξεχωριστό ιδανικό ζωής…

Η καπιταλιστική, αυτή, ισοπεδωτική λογική του ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΥ, έχει οδηγηθεί, σήμερα, σε ακραίες και βάρβαρες μορφές. Σε αυτό, βεβαίως συνετέλεσαν και οι ιστορικές ήττες των λαϊκών κινημάτων και οι μεγάλες προδοσίες των ηγεσιών τους…

Σήμερα ζούμε τον εφιάλτη της ισοπέδωσης κάθε συλλογικής δομής συνείδησης, κάθε κοινωνικού και ηθικού κριτηρίου, κάθε ομαδικού πνεύματος.

Δεν υπάρχουν ΚΟΙΝΕΣ κοινωνικές, πολιτικές, και ηθικές ΑΞΙΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ, δεν είναι μόνο που η λεπτομέρεια υποκατέστησε ολοκληρωτικά το ΣΥΝΟΛΟ, δεν είναι μόνο που το «άτομο» διασπάστηκε ολοκληρωτικά από το κοινωνικό ΣΥΝΟΛΟ και από τις ιστορικές, κοινωνικές (ταξικές) και εθνικές ΔΟΜΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και θεοποιήθηκε, αλλά «διασπάστηκε» και το ίδιο το άτομο.

Ο άνθρωπος-άτομο είναι δέσμιος ριζικά αντίθετων αντιλήψεων, συναισθημάτων και ηθικών κωδίκων. Είναι ένα μωσαϊκό αλληλοσυγκρουόμενων κοινωνικών «εξαρτημάτων», πολιτικών χρωμάτων και ψυχολογικών προβλημάτων: Μυαλό και συνείδηση πλήρως διασπασμένα, αποχρωματισμένα και συρρικνωμένα…

ΟΙ μηχανισμοί εξουσίας και ιδιαίτερα του νεοταξικού ολοκληρωτισμού, δούλεψαν σκληρά, μεθοδικά και συστηματικά, εδώ και πολλά χρόνια, για να οδηγήσουν τις κοινωνίες και τον Άνθρωπο σε αυτή την κατάσταση.

Από τη μια είχαμε τη ΛΟΓΙΚΗ του τεχνοκρατικού καπιταλιστικού καταμερισμού (το οικονομικό και κοινωνικό έδαφος) και από την άλλη τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ δράση των δυνάμεων αυτής της ΛΟΓΙΚΗΣ για την ολοκληρωτική θεμελίωση της αποσάθρωσης των κοινωνιών, των εθνών, των ιστών ΣΥΝΟΧΗΣ, του ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

Έτσι, μια και τα λαϊκά κινήματα (οι ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ) προδόθηκαν από τις ηγεσίες τους και υπέστησαν γιγάντιες ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ήττες, έγινε και η ολοκληρωτική ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ αυτών των ηγεσιών στο καθεστώς της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης…

Επαναλαμβάνουμε εδώ για άλλη μια φορά: Ο μόνος συνεκτικός κοινωνικός, εθνικός και πνευματικός ιστός που δεν έχει ακόμα πλήρως διαλυθεί είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτό είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ σημασίας γεγονός που δεν πρέπει να ξεχνάμε και μας βάζει μπροστά στο τεράστιο ιστορικό καθήκον ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ αυτού του Ορθόδοξου ιστού….

Και αυτό το λέμε ΕΜΕΙΣ που είμαστε αδιάλλακτοι κομμουνιστές…

Οι Οικονομικοί μηχανισμοί της παγκοσμιοποίησης και το «κράτος» (πλανητικό κράτος) αυτών των μηχανισμών οδηγούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τις κοινωνίες, τα έθνη και τον ΑΝΘΡΩΠΟ σε ολοκληρωτική χρεοκοπία και στα τάρταρα της βαρβαρότητας.

Κατασκευάζουν καταστάσεις πανικού και απελπισμένης ΦΥΓΗΣ για τα «διασπασμένα» άτομα.

Κατασκευάζουν άτομα απλώς απελπισμένα και χολιασμένα που να είναι έτοιμα να ελπίσουν και να πιστέψουν σε κάθε τι που θα τους σερβίρουν, δήθεν εχθρικό προς το καθεστώς και τις δυνάμεις της Νέας Τάξης.


Οι μηχανισμοί αυτοί συντρίβουν το όνειρο (το κοινωνικό όνειρο) το πολιτικό όραμα και την Πίστη σε ιδέες και σε λαϊκές δομές συλλογικής συνείδησης και οργάνωσης, συντρίβουν την αγωνιστική γενναιότητα και κατασκευάζουν «είδωλα» χειραγώγησης της λαϊκής οργής.




Κατασκευάζουν άχρωμους και αναιμικούς «μεσσίες», ξεθωριασμένες εικόνες ειδωλολατρίας και τα εμφανίζουν όλα αυτά τα «προϊόντα» τους σαν σωτήριο καταφύγιο: Καταφύγιο για το εκφυλισμένο άτομο, για το απελπισμένο άτομο, για το άτομο αγέλη…

Δεν πρέπει να πέσουμε σε αυτές τις παγίδες και να τσιμπήσουμε τα νεοταξικά δολώματα τα οποία θα μας ρίξουν στο νέο έτος με ρυθμούς καταιγιστικούς…

Πάνω σε αυτά που μας ετοιμάζουν, στο νέο έτος, θα μιλήσουμε στη συνέχεια…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 31, 2010 4:46 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ



"Οι οικονομικοί μηχανισμοί της παγκοσμιοποίησης, το κράτος και παρακράτος (πλανητικό κράτος) αυτών των μηχανισμών, κατασκευάζουν άτομα απλώς απελπισμένα και χολιασμένα, άτομα που να είναι έτοιμα να ελπίσουν και να πιστέψουν σε κάθε τι που θα τους σερβίρουν, δήθεν εχθρικό προς το καθεστώς και τις δυνάμεις της Νέας Τάξης"

Τι να επισημάνει κανείς και τι να απομονώσει από την έξοχη, αναλυτική και αποκαλυπτική γραφίδα του ΘΥΜΙΟΥ;
Όλο το άρθρο είναι μια πλήρης και Μεγάλη επισήμανση για ό,τι μας ετοιμάζουν.

Αρκούμαι σε αυτά τα λίγα και ελπίζω να μου συγχωρέσει τη μικρή σύνθεση που έκανα στο άρθρο του.

Είναι ακριβώς αυτό : Άτομα χολιασμένα και απελπισμένα έτοιμα να ελπίσουν και να αγκιστρωθούν σε κάθε τι που θα τους σερβίρουν οι όψιμοι κατήγοροι ενός συστήματος που οι ίδιοι εξέθρεψαν.

Δημοσιογράφοι που θυσίαζαν και θυμίαζαν τον πατέρα ΑΓΠ του νυν ΓΑΠ, πολιτικοί σύμβουλοι σε καίριες θέσεις, διατεταγμένοι να φροντίζουν τη συνταγματική νομιμότητα - με διασταλτικές έννοιες - συνταγματικών πραξικοπημάτων και ιδίως ερευνητές της Ιστορίας με φόντο τον Θουκιδίδη και άλλους. Τέλος, έχουμε και τους πολιτικούς "αντάρτες" πάσης αποχρώσεως, που παραμένουν δίπλα στο σοσιαλιστικό παχύδερμο του "μαζί τα φάγαμε" μέσα στο ναό της Δημοκρατίας!

Μαζί τα φάγαμε και μαζί σας ψηφίζαμε, αφού μας διορίζατε.

Αλλά γιατί μας διορίζατε; Για να σας ψηφίζουμε ή για να δουλεύουμε; Μας έκαναν καμιά χάρη, πέρα από το ότι αυτοί εξασφάλιζαν την επανεκλογή τους, ενώ εμείς δουλεύαμε; Πόσοι είναι άρα γε οι διορισμένοι κηφήνες που το μόνο τους έργο ήταν να ψαρεύουν ψήφους και πόσοι είναι εκείνοι που διορίζονταν για να κάθονται; Ελάχιστοι.

Αν το μόνο ενδιαφέρον τους ήταν να δανείζονται για να μας διορίζουν, δεν έβλεπαν ότι "η φάμπρικα" αυτή τους οδηγούσε στη χρεωκοπία; Τι παραγωγικότητα είχαν οι διορισμένοι ψηφοφόροι της καρέκλας; Στο κάτω της γραφής τι φταίνε αυτοί αν πήγαιναν στη δουλειά τους και δουλειά δεν υπήρχε άλλη εκτός από το να ψήνουν καφέδες. Δεν έγιναν δα με πολυκατοικίες και μεζονέτες στα βόρεια και στα παράλια. Ένα κόκκαλο έγλειφαν.

Οικονομολόγους δεν είχαν; Είχαν, και αυτό που εγινε, το περίμεναν. Αν τώρα τους ήρθαν στραβά τα πράγματα όφειλαν να αναθεωρήσουν την πορεία τους. Κάτι που όχι μόνο δεν βλέπουμε, αλλά ακάθεκτοι προχωρούν και παραχωρούν τα πάντα στη Νέα Τάξη.

Και αίφνης μας εμφανίζονται οι σωτήρες, οι μεσσίες, που λένε αυτά που λέγαμε εδώ και καιρό. Λες και δεν τα ξέρουμε! Έχουν στήσει τα δικά τους τηλεοπτικά παραμάγαζα, οργανώνουν και κατευθύνουν στο δικό τους στέγαστρο την λαϊκή αγανάκτηση και οργή. Για να μας δώσουν τους έντιμους που έχουν την τόλμη να μιλούν "έξω από τα δόντια"! Άλλο πάλι κι αυτό. Τα δικά μας δόντια έχουν σπάσει εδώ και χρόνια από τις φωνές και τώρα, άρχισαν αυτοί να φωνάζουν με δόντια (και "δόντια") γερά.

Έξω όλοι από τη Βουλή της ψευτιάς (λεφτά υπάρχουν κλπ.) δεν τόλμησε κανείς να το πει. Αυτό δεν λέγεται - ούτε και από το σύνθρονο της απάτης "κόμμα του λαού" και του εμπαιγμού. Όσο για το αναγεννημένο κόμμα της πολιτικής άνοιξης, δεν λησμονούμε τα εύσημα που αποκόμισε ο αρχηγός του όταν ο νομπελίστας Ελύτης το ευλόγησε. Η Τέχνη ήταν έτοιμη, καθώς τώρα, να πληρώσει τα βουλευτικά έδρανα με τους κομματάρχες της Αισθητικής καλλιέργειας. Αλλά δεν ηταν ευνοϊκές οι συνθήκες.

Τώρα όμως είναι. Οι πολιτικοί φιλόσοφοι, οι συνταγματικοί ερμηνευτές, οι ιστορικοί αναλυτές, οι μουσικοσυνθέτες και άλλοι κινούμενοι στις ίδιες συντεταγμένες της διανόησης, θα μας καλέσουν να απαλλαγούμε από το άγος της πολιτικής μικρόνοιας. Η φιλοσοφική ιδιωτεία υπερτερεί και πάντα θα παραβλέπει το προλεταριάτο, τη μάζα του λαού, που αγωνίζεται για την ανθρωπιά του Θεού. Όχι του ανθρώπου, όπως την πλαστογράφησε ο σταλινισμός και την κακοποιεί ο δυτικός νεοταξικός ουμανισμός του μηδενισμού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 31, 2010 1:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΥΧΕΣ
http://kyprianoscy.blogspot.com/2010/12/blog-post_31.html




Η πρωτοχρονιάτικη ευχή της "Κλασσικοπερίπτωσης"

Και η δική μου (*)

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/12/blog-post_31.html


Πέρασε ο πρώτος χρόνος της κατοχής και όπως όλα δείχνουν οι "αντιεξουσιαστές της εξουσίας " με τον υπόλοιπο θίασο του πάλαι ποτέ Ελληνικού κοινοβουλίου, αφού μας άφησαν έρμαια στην τρομοκρατία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", τώρα θα μας οδηγήσουν στο παγκόσμιο "στρατόπεδο συγκέντρωσης".

Πέρυσι περάσαμε διαδοχικά απο όλα τα στάδια της διαπόμπευσης και της εθνικής ταπείνωσης για να καταλήξουμε "ελέω" του κατοχικού μας πρωθυπουργού να γίνουμε το "παράδειγμα προς μίμηση" του ΔΝΤ και της "τρόϊκας".

Τον επόμενο χρόνο εκτός απο τα λαοκτόνα μέτρα, ο Ελληνικός λαός θα έχει ίσως την τελευταία του ευκαιρία να αγωνιστεί όχι μόνο για την επιβίωσή του αλλά για την ίδια του την ελευθερία.

Ο πρωθυπουργεύων "έπαρχος" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", ήδη άρχισε να εφαρμόζει την δικτατορία της "παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", υποχρεώνοντας το λαό να εφοδιαστεί με διαφόρων ειδών ηλεκτρονικές κάρτες (κάρτα εργασίας, φοροκάρτα, κάρτα του δημότη κλπ).

Ο στόχος του, όπως διαρκώς επαναλαμβάνει, είναι να δέσει πισθάγκωνα όλους τους Έλληνες με το υπέρτατο "εργαλείο" των συστημάτων διαχείρισης της ελευθερίας , δηλαδή με την "Κάρτα του πολίτη".

Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι αυτό που θα μείνει στην Ελληνική και παγκόσμια ιστορία σαν εκείνο κατά το οποίο οι Έλληνες είπαν "ΟΧΙ" στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και αγωνίστηκαν για την υπεράσπιση των Θεόσδοτων δώρων της Ελευθερίας και του αυτεξούσιου.


Ευχόμαστε το 2011,
να μην είμαστε το "παράδειγμα προς μίμηση" και το αντικείμενο του χλευασμού και της διαπόμπευσης των επιτελείων της "παγκόσμιας κυβέρνησης", αλλά εκείνοι που θα εμπνεύσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης στον αγώνα για ελευθερία.


(*) ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ, για όλους όσους καπηλεύτηκαν - κι από τις δυο μεριές - την Πατρίδα, στο όνομα ενός κάλπικου "κοινωνικού" οράματος, με σφυροδρέπανα, αστερόεσσες και τώρα την έναστρο σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης:


http://www.youtube.com/watch?v=16OVYg0CyXk

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 31, 2010 2:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μην τσιμπάτε τα δολώματα



Το μεγάλο πρόβλημα των ισχυρών ελίτ της εξουσίας (διεθνών και εγχώριων) είναι ότι δεν διαθέτουν σήμερα περιθώρια ελιγμών και ομαλής εκλογικής εξαπάτησης.

Το μεγάλο πρόβλημα των «νταβάδων» είναι ότι το πολιτικό τους οικοδόμημα έχει σαπίσει και αποσυντεθεί: Έχει καταρρεύσει.

Τα υπάρχοντα κόμματα δεν μπορούν πλέον να εξαπατήσουν, προκαλούν την αηδία του ελληνικού λαού και την διογκώνουν. Τα συντριπτικά ποσοστά της ΑΠΟΧΗΣ το πιστοποιούν τελεσίδικα…

Διαλεκτικό επακόλουθο αυτού του αθεράπευτου καθεστωτικού προβλήματος είναι η αδυναμία ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ των γκρεμισμένων πολιτικών και κομματικών σοβάδων.

Ένας, πλέον, είναι ο δρόμος που έχει απομείνει στους μηχανισμούς της νεοταξικής εξουσίας για να «δοκιμαστεί» η αναπαλαίωση του πολιτικού σκηνικού και για ένα νέο «μάντρωμα» του οργισμένου και αηδιασμένου ελληνικού λαού: Η αξιοποίηση ενός νόθου, εξεγερμένου «πατριωτισμού» και ειδικά ενός «πατριωτισμού» με «αριστερό» χρώμα.

Η «αριστερά» σε όλες τις καθεστωτικές πολυχρωμίες της υπήρξε για τη Νέα Τάξη ο προνομιακός πολιτικός συντελεστής για την προώθηση των συμφερόντων και σχεδίων των μαφιών του χρήματος και για την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των λαών.

Αυτό θα επιχειρηθεί και σήμερα: Να αποτελέσουν κάποιες δυνάμεις, ειδικά της «αριστεράς, το δεκανίκι της αναπαλαίωσης του καθεστώτος και της νέας εξαπάτησης.

Το εγχείρημα για το καθεστώς, βεβαίως, δεν είναι εύκολο. Είναι τέτοια η πολιτική αποσύνθεση και η κατάρρευση του καθεστώτος που καμία μεταμφίεση, έστω εξεγερμένου «αριστερού» πατριωτισμού, ή γενικά αφηρημένου «πατριωτισμού» (μέσα στον οποίο χωράνε όλοι) δεν μπορεί να εξαπατήσει και να «καλμάρει» τη λαϊκή οργή.

Ωστόσο, αυτό το «δόλωμα» είναι το μόνο που, έστω και προσωρινά, μπορεί να δώσει κάποια περιθώρια ελιγμών στο καθεστώς και κάποιο χρόνο για νέες «επεξεργασίες» πολιτικής απάτης.

Θα επιχειρηθεί, λοιπόν, στο νέο χρόνο, η συστράτευση και κινητοποίηση των νόθων «πατριωτικών» δυνάμεων κάθε χρώματος, με πολιορκητικό κριό τις «εθνικές» δυνάμεις της «αριστερής» απάτης.

Ήδη το τελετουργικό κατασκεύασμα της «Σπίθας» του Μίκη επιχειρεί, με μεγάλες, βεβαίως, δυσκολίες, να «οργανώσει» κάθε τυχοδιωκτικό «παράγοντα» και καιροσκόπο της «εθνικής» και νόθας «αριστερής» ρητορείας…

Ο μέγας έμπορος του «εθνικού», ο Ζουράρις, ο οποίος έχει κλειστό το στόμα του πάνω στα μεγάλα, καυτά και τρέχοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, αγωνίζεται απεγνωσμένα να «δικτυώσει» τη «Σπίθα» και να εμφανιστεί ο ίδιος ηγετικός μοχλός!!!



Ο Ζουράρις, ο οποίος κρατά πεισματικά το στόμα του κλειστό πάνω στις πολιτικές αιχμές των εθνικών και κοινωνικών ζητημάτων (μεταναστευτικό, Ιθαγένεια, Καλλικράτης, άλωση της Ορθοδοξίας, μουσουλμανική κατοχή και τα παιχνίδια που παίζονται με το μουσουλμανικό στοιχείο, το «σκάνδαλο» με τον Ιερώνυμο στον Αγ. Παντελεήμονα, Κάρτα του Πολίτη και πολλά άλλα), βγαίνει λαύρος για τη συγκρότηση της «Σπίθας»!!!

Ο Ζουράρις το βουλώνει ακόμα και στο ιδρυτικό κείμενο της Σπίθας που ουσιαστικά υιοθετεί τις καθεστωτικές θέσεις πάνω στα ανωτέρω ζητήματα και επιπροσθέτως ζητά: Την «αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας για την εξόφληση του χρέους ΚΑΙ τη ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του Αιγαίου με τον τούρκικο επεκτατισμό…

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5181
και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5173

Ο σκανδαλωδώς σιωπών Ζουράρις πάνω σε κάθε καυτό εθνικό ζήτημα «μοχθεί» για την «οργάνωση» της «Σπίθας» και περιφέρεται και στα μεσημεριάτικα τηλε-παράθυρα της νταβατζίδικης χυδαιότητας για να διαφημίζεται με τις «εξυπναδούλες» του…


Ιστορικό πορτρέτο: Υποψήφιος το 2000 με το ΚΚΕ, υμνητής του τηλεοπτικού κόμματος Αβραμόπουλου («θα έσπαγε το δικομματισμό»), από κοινού με τον Παπαθεμελή τελευταίως, είχε αναγγελθεί ως στέλεχος του «πατριωτικού Μετώπου» του άλλου πολιτικού τυχοδιώκτη Βιτάλη (ουδέποτε το διέψευσε) και τώρα «μοχλός» της «Σπίθας», η οποία ακόμα περιμένουμε στο ακουστικό μας να εμφανιστεί. Ο κόσμος καίγεται και αυτό το αναγγελθέν «ανατρεπτικό» κίνημα δεν έχει ούτε Λόγο, ούτε Πράξη!!!!

Έτερος «μοχλός», καθώς φαίνεται, αυτού του «κινήματος» της πολιτικής διαστροφής χωρίς ιστορικό προηγούμενο, είναι ο συνταγματολόγος Κασιμάτης!!!





Ξύπνησαν, λοιπόν, και οι καθεστωτικοί συνταγματολόγοι, με καθυστέρηση ετών, να μας πούνε τα χιλιοειπωμένα εδώ και χρόνια: ότι ο ΓΑΠ είναι ανδρείκελο και έχει μετατρέψει το Σύνταγμα σε κουρελόχαρτο!!!

Τώρα που οι ίδιοι οι «νταβάδες» το φωνάζουν αυτό, ετοιμάζοντας τις αλλαγές απάτης, άρχισαν να μιλάνε και οι συνταγματολόγοι των «νταβάδων» για συνταγματικά πραξικοπήματα…

Τόσα και τόσα συνταγματικά πραξικοπήματα έχουν συντελεστεί από όλες τις κυβερνήσεις και ιδιαίτερα από την πρώτη μέρα της θητείας αυτής της κυβέρνησης ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ξύπνησαν» οι καθεστωτικοί συνταγματολόγοι!!!!

ΤΩΡΑ σχίζουν τα ιμάτιά τους για το Μνημόνιο κατοχής και της εθνικής προδοσίας!!!


Ο Στρατηγός Καρατουλιώτης, από την πρώτη ημέρα, είχε παρουσιάσει όλες τις πτυχές της εθνικής προδοσίας του Μνημονίου…


Το ΡΕΣΑΛΤΟ, καθώς και πλήθος ιστολογίων έχουν περιγράψει και αναλύσει ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα.

Είχαν προσδιορίσει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα «συμβόλαια θανάτου» που θα εκτελέσει αυτή η κυβέρνηση πολύ πριν γίνει κυβέρνηση…

ΤΩΡΑ, εμφανίζονται οι πολιτικοί κλεφτοκοτάδες να πουλήσουν «μούρη»…

Και μόνο αυτά αποδεικνύουν το δόλιο καθεστωτικό τους παιχνίδι…

Ένα άλλο ακλόνητο και αλάθητο κριτήριο
είναι ο τρόπος που προβάλλονται και από ποιους προβάλλονται αυτοί οι νέοι έμποροι του κάλπικου «πατριωτισμού» και του αντι-ΓΑΠ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, όταν το ιδρυτικό ανακοινωθέν της «Σπίθας» προβάλλεται, στα πρότυπα του ΑΛΑΘΗΤΟΥ Πάπα, από τα εκτροφεία της καθεστωτικής προπαγάνδας, είναι και αυτό από μόνο του, δραματικά αποκαλυπτικό.

ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ τα επιτελεία της καθεστωτικής προπαγάνδας, ούτε στο ελάχιστο, δεν διαφήμισαν, αντικαθεστωτικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ: Αυτοί ξέρουν…

Ο Μίκης είναι το πιο εμπορικό προϊόν των ΜΜΕ…

Το Λαμπρακιστάν, ο μέγας αυτός χορηγός του καθεστώτος, έχει γεμίσει την Αθήνα με αφίσες προβάλλοντας τον …ιδρυτή του «ανατρεπτικού» κινήματος της «Σπίθας»: Οι αναλύσεις εδώ περιττεύουν…

Υπάρχουν, όμως και κάποια «ειδικά σήματα» που περνάνε απαρατήρητα σε πολλούς.


Ο Αλαφούζους, ο μέγας χορηγός της «ελληνοτουρκικής φιλίας» (γεωτρύπανα λέγεται ότι έχει ήδη αγοράσει για τη …συνεκμετάλλευση του Αιγαίου), προωθεί με μαεστρία τους οργανωτικούς κόμβους του νέου …Κινήματος…

Το ίδιο και ο Γιώργος Κουρής (Αυριανή): Άλλος μεγάλος πολιτικός δολοπλόκος.

Το «Κόντρα», το νέο αυτό «αντιπολιτευτικό» κανάλι του, προπαγανδίζει μανιωδώς τους φανερούς και υπόγειους «συντελεστές» της «Σπίθας» και του νέου κάλπικου και «αριστερού πατριωτισμού»…

Τα Κανάλια των «νταβάδων», με «διακριτικότητα» κλιμακούμενη, προπαγανδίζουν τα νέα τους κατασκευάσματα…

Αύριο, επί τη εμφανίσει του νέου «πολιτικού νομίσματος» θα γίνει πιο ορατή η …κινηματική διάθεση των «νταβάδων»…

Αναμένουμε ακόμα στο ακουστικό μας…


ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 31, 2010 5:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ

"ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ τα επιτελεία της καθεστωτικής προπαγάνδας, ούτε στο ελάχιστο, δεν διαφήμισαν, αντικαθεστωτικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ: Αυτοί ξέρουν…"

Ναι, αυτοί ξέρουν. Ξέρουν που βρίσκεται ο πύργος με το σήμα του ευρώ πλαισιωμένος με αστεράκια. Είναι στη Φρανφούρτη. Κάθε μήνα περνούν από εκεί και εισπράττουν τις διατακτικές για το οικουμενικό έργο που επιτελούν : Συνεργασίες λαών, φιλία ελληνοτουρκική, έργα πολιτισμικά (Γαβράς κλπ.).

Οι "αριστεράντζες" να μιλήσουν για τους άλλους; Δεν είμαστε καλά. Οι άλλοι λεηλατούν τον πύργο με αυτά που γράφουν, ανάβουν τις καρδιές με μπουρλότο και όχι με "στρακαστρούκες". Οι καναπεδάτοι του Μαρξισμού, τύπου Ζουράρι και της λοιπής Ορθόδοξης καπηλείας τους θεωρούν "ταλιμπάν", φανατικούς και ... παλαιοημερολογίτες.

Το γνήσιο, λέει η κουλτούρα, είναι το αυθεντικό και όσοι αντλούν κύρος από τις γνησιότητες, προβάλλονται τελικά σαν εκπρόσωποι και διαχειριστές της αυθεντικότητας. Δεν τους αρέσουν αυτά. Προτιμούν όλα να είναι θέμα του δημοκρατικού πόκερ ή της κοινωνικής ρουλέτας. Ο λαός να παίζει στοιχήματα και να ψηφίζει (τζογάρει) στα κόμματα.

Αλλά πως γίνεται πάντα η μπίλια να πέφτει στο κόκκινο και αυτοί να μας τα παίρνουν όλα με "φλος ρουαγιάλ". Δεν βλέπουμε κανέναν άλλο στα παράθυρα, στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες. Όλο Ζουράρηδες, Μίκηδες και η λοιπή παρέα της Αισθητικής.
Εμείς είμαστε οι "αυθεντικοί" ή αυτοί;

Η σαχλαμάρα του δημοκρατικού αριστερισμού με το δικό τους μονοπώλιο είναι το δόλωμα που παρασκευάζουν τα εκδοτικά διαφημιστικά εργαστήρια. Η ψαριά είναι εξασφαλισμένη. Και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μπορεί να ψαρέψουν και με δυναμίτη... .


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες