Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ελληνικό κράτος και κόμματα διαλύουν το ελληνικό έθνος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 18, 2010 6:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ελληνικό κράτος και κόμματα διαλύουν το ελληνικό έθνος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ελληνικό κράτος και κόμματα διαλύουν το ελληνικό έθνος
Η ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό αποτελεί το θεμέλιο λίθο της Εθνοκτονίας μας.




Κλιμακώνονται και επιταχύνονται οι διαδικασίες της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού έθνους.

Το ελληνικό κράτος, τα ελληνικά κόμματα και τα ελληνικά ιερατεία της προπαγάνδας δεν ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ απλώς της διάλυση του ελληνικού έθους, αλλά και την προωθούν με υπερβάλλοντα ζήλο.


Αφού ΟΛΟΙ αγωνίστηκαν για την αλλοδαπή ΚΑΤΟΧΗ μας, αφού επικύρωσαν και τα νομικά εργαλεία της κατοχής μας (Ιθαγένεια και Καλλικράτης), τώρα προωθούν πρακτικά και τα «ιδεολογικά υλικά» (πνευματικά θεμέλια) της κατοχής μας, με πρώτο το μουσουλμανικό Τζαμί.

Η συνταγή είναι η γνωστή, αυτή που εφαρμόστηκε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας: Πρώτα τα Τζαμιά, μετά τα μουσουλμανικά πανεπιστήμια, μετά η μουσουλμανική αυτονομία και στο τέλος η ανεξαρτησία.


Η ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό αποτελεί το θεμέλιο λίθο της Εθνοκτονίας μας.

Οι στρατιές των εισαγόμενων λαθρομεταναστών, ο μουσουλμανικός φανατισμός και τα οργανωμένα και παρακρατικά καθοδηγούμενα «τάγματα» της μουσουλμανικής αγριότητας αποτελούν τα «πολιτικά υποκείμενα» στη διάλυση του ελληνικού έθνους, στην ισοπέδωση και το διαμελισμό της ελληνικής κοινωνίας.

ΚΑΙ γιΆ αυτή τη νέα μουσουλμανική κατοχή, γιΆ αυτή την επιστροφή στον εφιάλτη της νέας Μεσαιωνικής βαρβαρότητας ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν μιλάει κανένας, αλλά το αντίθετο: Όλα τα κόμματα, η κυβέρνηση, το κράτος, τα ΜΜΕ και η ηγεσία της εκκλησίας τη νομιμοποιούν και την προωθούν ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

Και μόνο αυτό αποδείχνει περίτρανα ότι όλο το καθεστώς είναι βαθιά και επιθετικά εναντίον του ελληνικού έθνους, αποτελεί γρανάζι της νεοταξικής μηχανής.

ΟΛΟΙ κόπτονται για την ανέγερση του Τεμένους στο Βοτανικό, στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας και των «δικαιωμάτων»: Τα νέα αυτά ιδεολογήματα-ΟΧΗΜΑΤΑ διάλυσης των εθνών.

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, των εθνών και των λαών έγιναν και γίνονται στο όνομα της «ελευθερίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Και το δικτατορικό τέρας της πληροφορικής παραπληροφόρησης στο όνομα της «ελευθερίας της έκφρασης» ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ και πήρε τις σημερινές μοχθηρές μορφές.


Στο όνομα της «ελευθερίας» των λαθρομεταναστών και των «δικαιωμάτων» τους εγείρονται και τα τζαμιά, ισοπεδώνεται και διαλύεται η Ελλάδα, σκλαβώνεται ο ελληνικός λαό και γίνεται εξόριστος στο ίδιο του το σπίτι…

Στην εμπροσθοφυλακή αυτής της νέας ιμπεριαλιστικής υποδούλωσης, αυτού του εφιάλτη της Νέας Τάξης, είναι η πολύχρωμη «αριστερή» ηγεμονία.

ΤΩΡΑ κινητοποιούνται και οι χρυσές εφεδρείες αυτής της νεοταξικής «αριστεράς»: Τα «αριστερά» άλλοθι των συγκροτημάτων του Τύπου που εμφανιζόντουσαν και με «εθνικές» προβιές.


ΤΩΡΑ αυτά τα καθεστωτικά «αριστερά» άλλοθι «επιχειρηματολογούν» για την «ελευθερία» των Μουσουλμάνων και την ανέγερση των Τζαμιών, ιδιαίτερα οι κάλπικοι «αριστεροί» παράδες της «Ελευθεροτυπίας».

Δεν είναι τυχαία η «αλλαγή» της «Ε». Αποστράτευσε τους μισητούς στο λαό, τα κραγμένα ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (τύπου «Ιών» και CIA) για να παίξουν πιο αποτελεσματικά το ρόλο τους τα άλλοθι της «πατριωτικής αριστεράς» (θα μιλήσουμε γιΆ αυτή την απάτη προσεχώς)!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ηγεσία της Εκκλησίας…

Καιρός να αντιδράσει ο ελληνικός λαός και το Ορθόδοξο σώμα της Εκκλησίας γιατί σε λίγο, πράγματι, θα χρειαστούν εκ νέου τα «Κρυφά Σχολειά»…

Για τη «σιδερένια φτέρνα της σχεδιασμένης μουσουλμανικής κατοχής» διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25786#25786

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 18, 2010 7:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο εφιάλτης της νέας Μεσαιωνικής βαρβαρότητας

"ΚΑΙ γιΆ αυτή τη νέα μουσουλμανική κατοχή, γιΆ αυτή την επιστροφή στον εφιάλτη της νέας Μεσαιωνικής βαρβαρότητας ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν μιλάει κανένας, αλλά το αντίθετο: Όλα τα κόμματα, η κυβέρνηση, το κράτος, τα ΜΜΕ και η ηγεσία της εκκλησίας τη νομιμοποιούν και την προωθούν ΠΡΑΚΤΙΚΑ."

Δεν είναι ακριβώς "η νέα Μεσαιωνική βαρβαρότητα", αν και δεν απέχει από του να είναι βαρβαρότητα.

Θα έλεγα ότι πρόκειται για την Τρίτη ¶λωση. Η πρώτη έγινε το 1453. Η δεύτερη με τη Σμύρνη και τη Μικρασία και τούτη που μας έρχεται είναι η τρίτη. Θα είναι η "άλωση της Ελλάδας" από τους τυράννους, που βάλαμε οι ίδιοι στο κεφάλι μας, με την ψήφο μας.

Σαν τον ηλίθιο Μπουτάρη και τους όμοιους με αυτόν. Ο βλάξ, είπε : "Γιατί εμείς να πηγαίνουμε στο Πατριαρχείο ή στη Σουμελά και οι Τούρκοι να μην έρχονται εδώ βαδίζοντας την οδό Κεμάλ Ατατούρκ (πρώην Αγίου Δημητρίου)"; Η Παναγία του Σουμελά και ο Κεμάλ στο ίδιο καζάνι της κεφαλής Μπουτάρη.

Τι να του πει κανεί; Καλά μυαλά ή καλά κρασιά; Μάλλον, τίποτα. Κρασί το μυαλό του και μυαλό ξυνισμένο κρασί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 18, 2010 8:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα σημερινά έχουν δρομολογηθεί από παλιά. Το Ρεσάλτο από το Μάιο του 2006, στο τεύχος-6 έχει καταπιαστεί με το θέμα. Παραθέτουμε το άρθρο της Σύνταξης και θα ακολουθήσει ένα εξαίρετο κείμενο του Δημήτρη Τουμπάνη
Θέλουν στην Ακρόπολη Τζαμί



Η φαρέτρα του φασισμού ήταν και είναι η αριστερή δημαγωγία. Ο ιστορικός φασισμός είχε καταφύγει στη σοσιαλ-δημαγωγία για να πετύχει τους σκοπούς του. Ο φασισμός του παρόντος, η Νέα Τάξη, αναπαλαιώνει την πολιτική του Χίτλερ και του Μουσολίνι, χρησιμοποιώντας το ίδιο όχημα: Το σφετερισμό αριστερών εννοιών και τη δημαγωγική εκμετάλλευση σοσιαλιστικών στερεοτύπων.

Ο σύγχρονος ευρω-ατλαντικός φασισμός είναι πιο εκλεπτυσμένος, πιο ύπουλος, πιο δόλιος, και πιο μακάβριος. Εμφανίζει προσωπείο «προοδευτικό» και «αντιφασιστικό» και χρησιμοποιεί για τους σκοπούς του όχι απλώς την αριστερή δημαγωγία, αλλά και την ηττημένη αριστερά.

Αυτή η ηττημένη αριστερά προλειαίνει το έδαφος και παρέχει το ιδεολογικό άλλοθι και τεκμήριο στο σύγχρονο εφιάλτη: Στο φασισμό της Νέας Τάξης.


Η παγκόσμια οικονομική και πολιτική επικράτηση είναι πλέον η δεδηλωμένη επιδίωξη των ΗΠΑ και της νεοταξικής συμμορίας. Αυτός ο στόχος δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί παρά μόνο πάνω στα ερείπια των εθνικών κρατών, στην εξαφάνιση των ίδιων των εθνών, μέσα σε ένα σχεδιασμένο πολύ-πολιτισμικό χωνευτήρι.

Η πρόταση της αμερικανόδουλης Ντόρας Μπακογιάννη για την ανέγερση Τζαμιού στο Μοναστηράκι εντάσσεται μέσα στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της αυτοκρατορικής εξουσίας των ΗΠΑ. Δεν είναι μια «αθώα» πρόταση, ούτε έρχεται σε ανύποπτο χρόνο.

Είναι μια δόλια πρόταση γιατί ούτε από την ελληνική κοινωνία, αλλά και ούτε από τους πιστούς Μουσουλμάνους έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Το να εγείρονται τέτοιες προτάσεις από τους ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους και δεδηλωμένους αμερικανόφρονες, ερήμην των λαών, αυτό και από μόνο του λέει πολλά. Εκτός αν δεχτούμε τον ακόλουθο παραλογισμό: Ότι οι εχθροί των λαών, οι βάναυσοι καταπατητές των δικαιωμάτων τους, οι κυνικοί στραγγαλιστές των δημοκρατικών τους ελευθεριών και οι τρομοκράτες της υφηλίου «ευαισθητοποιήθηκαν» ξαφνικά για τη θρησκευτική πίστη των Μουσουλμάνων, για ένα λαό που οι ίδιοι έχουν ανακηρύξει ως τον υπΆ αριθμόν ένα τρομοκράτη του πλανήτη!

Η πρόταση της Ντόρας είναι μελετημένη και ως προς το χρόνο. Διατυπώνεται σε μια περίοδο που τα σχέδια και οι επιδιώξεις της Νέας Τάξης στα Βαλκάνια και στην Κύπρο βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη.

Δεν χρειάζεται κανείς να έχει εντρυφήσει στην πολιτική επιστήμη για να αντιληφτεί τη σκοπιμότητα και δολιότητα τέτοιου είδους προτάσεων.

Η ασφαλέστερη πολιτική πυξίδα είναι το ακόλουθο ερώτημα: Ποιος θέτει το ζήτημα, πώς το θέτει, πότε το θέτει και γιατί το θέτει. Υπό το πρίσμα αυτών των ερωτημάτων ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τουλάχιστο τούτο: Κάτι μαγειρεύουν πάλι κατά της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

Ο στρατηγικός στόχος ήδη διατυπώθηκε: Η άλωση της ιστορικής και εθνικής μας συνείδησης και η ανάπλασή της, ώστε να αποδεχτούμε να μεταλλαχτούμε σε έναν πολύ-πολιτισμικό πλαγκτόν.

Θέλουν την Ακρόπολη με Τζαμί: Αυτό θα είναι ένα συντριπτικό κτύπημα κατά του ιστορικού φρονήματος της ελληνικής κοινωνίας. Η αμερικανόφερτη όμως αυτή πρόταση της Ντόρας έχει πολυεδρική διάσταση:

Πρώτον.
Σπέρνει στο έδαφος της ορθόδοξης ελληνικής Εκκλησίας το μικρόβιο της διχόνοιας και της διαίρεσης. Δημιουργεί μια διάσταση ανάμεσα στην ηγετική ιεραρχία που επιχειρεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα και κάθεται ανάμεσα σε δύο καρέκλες και στην πλατιά μάζα των πιστών. Είναι μια πρόταση δηλαδή, που αν δεν πάρει καθαρή και γενναία θέση η ηγεσία της Εκκλησίας, θα δημιουργήσει εσωτερικές παρενέργειες που θα υποσκάψουν την ενότητά της.

Η ορθόδοξη Εκκλησία, ως συνεκτικός πνευματικός ιστός της ελληνικής κοινωνίας, αποτελεί εμπόδιο στους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης και ως εκ τούτου βρίσκεται στο στόχαστρό της.

Συνεπώς η υπονόμευση του κύρους της, τα «εξωτερικά» και κυρίως τα ύπουλα «εσωτερικά» κτυπήματα αποτελούν μόνιμες, σταθερές επιδιώξεις των διεθνών και εγχώριων δυνάμεων του αυτοκρατορικού κράτους της Νέας Τάξης.


Δεύτερον. Δημιουργεί διχαστικές καταστάσεις στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Το χειρότερο, η προώθηση αυτής της πρότασης και η υλοποίησή της, θα υποκαταστήσει τις κοινωνικές και ταξικές αντιθέσεις με τις θρησκευτικές.

Αυτό που έχουν κάνει στα Βαλκάνια για να τα διαιρέσουν, να τα τεμαχίσουν και να σπείρουν το θρησκευτικό φανατισμό και τον αλληλοσπαραγμό, θέλουν να κάνουν και στην Ελλάδα: Να επικαλύψουν τις κοινωνικές αντιθέσεις με τις θρησκευτικές και να κατασκευάσουν πολύ-πολιτισμικά γκέτο που θα «σφάζονται» μεταξύ τους. Η γνωστή τακτική του «διαίρει και βασίλευε»…

Η ελευθερία της θρησκευτικής έκφρασης και πίστης δεν είναι ζήτημα της εξουσίας. Δεν μπορούν οι πιστοί να ζητούν το δικαίωμα της προσευχής από τα χέρια της Νεοταξικής εξουσίας.

Κανένας δεν απαγορεύει στους Μουσουλμάνους αν θέλουν το Τζαμί τους (οι άνθρωποι ούτε καν το έχουν θέσει) να αναζητήσουν οι ίδιοι, σεβόμενοι την ιστορία του τόπου που βρίσκονται, το χώρο για να κτίσουν οι ίδιοι το ναό της πίστης τους.

Όταν παρεμβαίνει το κράτος και μάλιστα το πλανητικό κράτος της Νέας Τάξης για να υποκαταστήσει το έργο των πιστών, αυτό δεν είναι απλώς ύποπτο, αλλά αποσκοπεί στη χειραγώγηση των πιστών και στη χρησιμοποίησή τους για δόλιους πολιτικούς σκοπούς.

Οι νωπές ιστορικές μνήμες των Βαλκανίων είναι πολύ διδακτικές επΆ αυτού…

Κανένα Τζαμί δεν πρέπει να κτιστεί από το κράτος και τον ευρω-ατλαντικό ιμπεριαλισμό.

Τα θρησκευτικά αισθήματα δεν μπορεί να τα διαχειρίζεται η αυτοκρατορική εξουσία. Κάθε τέτοια διαχείριση σπέρνει θρησκευτικά μίση και οδηγεί σε αιματοκύλισμα των λαών.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 18, 2010 9:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Παρεμβαίνει» και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ!!!



Τα κτυπήματα και οι τρομοκρατικές πιέσεις έρχονται ενορχηστρωμένα και συνδυασμένα.

Τώρα ήρθε και η έκθεση του Μεγάλου Αδελφού (Στέιτ Ντιπάρτμεντ) για να δώσει και αυτή το «τρομοκρατικό» της παρόν στα τεκταινόμενα.

Τα υπερατλαντικά κέντρα της Νέας Τάξης συνεχίζουν να επικρίνουν την Ελλάδα για τις θρησκευτικές ελευθερίες παραθέτοντας τα προβοκατόρικα επεισόδια που οι ίδιες οι μυστικές τους υπηρεσίες οργανώνουν για άλλοθι και τεκμήριο της υλοποίησης των προσταγών τους…

Βεβαίως αναγνωρίζουν στα ανδρείκελά τους το «σεβασμό» που επιδεικνύουν με ζήλο στα ζητήματα των «θρησκευτικών ελευθεριών»!!!

Χειροκροτούν και τα θετικά «προοδευτικά» βήματα του Αρχιεπισκόπου!!!

Οι δολοφόνοι και οι λήσταρχοι των λαών, οι ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ κάθε λαϊκής ελευθερίας, νοιάζονται για τις ελευθερίες των πολιτών και ιδιαίτερα για τις θρησκευτικές ελευθερίες!!!

ΟΤΑΝ σε χειροκροτούν αυτοί οι διεθνείς κακούργοι και τα όργανά τους, όπως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σημαίνει ότι είσαι ανδρείκελό τους και στέκεσαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από το λαό σου…

Περισσότερα
για την Έκθεση του Μεγάλου Αδελφού διαβάστε εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=224915


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
αιδώς αχρείοι!
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 18, 2010 10:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φαίνεται ότι τα αμερικανάκια θεωρούν τον ευατό τους έξυπνο και έχουν όλους τούς άλλους για αμερικανάκια!!!

Το Στέητ Ντηπάρτμεντ στην φετινή του έκθεση για τις θρησκευτικές ελευθερίες επιπλήτει την Ελλάδα για καταπάτηση των θρησκευτικών ελευθεριών, αντισημιτισμό και τις λοιπές γνωστές καραμέλες της αμερικανοσιωνιστικής ελίτ.
Χαρακτηριστικά αναφέρει το επεισόδιο με το "σχισμένο Κοράνι", την καραμπινάτη προβοκάτσια που έστησε ένα κάθαρμα καταδικασμένο σε Συρία και Ελλάδα, φυγόδικο, το οποίο κατόπιν εξαφανίστηκε και από Ελλάδα. Το κάθαρμα αυτό, που ενίοτε παρουσιαζόταν και σαν ιρακινός, πλάσαρε το παραμύθι και μετά σειρά πήρε ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το αποτέλεσμα ήταν (Μάιος 2009) να σημειωθούν σημαντικές ταραχές που έφτασαν μέχρι και το Σύνταγμα, με καμμένα και αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα στην λεωφόρο 3η Σεπτεμβρίου.

Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο ρόλος του, παρεμπιπτόντως, αποτελούν τεράστιο κεφάλαιο.

Επιπλέον δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από το γεγονότα με τις καμμένες συναγωγές και εβραϊκές βιβλιοθήκες, τα ακόμη νωπά αυτά προβοκατόρικα αίσχη που οι ένοχοι διαπιστώθηκε πως ήταν αμερικανοί (από τις παρακείμενες βάσεις)!


Και τώρα αυτά τα γεγονότα επικαλείται λοιπόν η μήτρα της πρακτόρικης σύφιλης, το Στέητ Ντηπάρτμεντ!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 19, 2010 8:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τζαμί: Πόλεμος στο εθνικό φρόνημα
Γράφει: Ο Δημήτρης Τούμπανης
Ρεσάλτο, τεύχος-6



Μάθαμε -λέει- νΆ αγνοούμε ηθελημένα την πραγματικότητα άλλων εθνοτήτων και θρησκειών πέρα από την - τοπικά – κυρίαρχη, και τώρα πρέπει να ξεμάθουμε. Θα το αναλάβει αυτό η Ντόρα, με συμπαραστάτες τα ΜΜΕ, τους πολιτικούς ολόκληρου του φάσματος και την εκκλησιαστική ιεραρχία, που ακόμα μια φορά αποδεικνύεται θλιβερά κατώτερη των περιστάσεων.

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας (η υπουργός, ποιεί τη νήσσα) Γ. Καλός δέχεται μεν το Τζαμί αλλά όχι στο Μοναστηράκι. Ο Μάνος, ο Ανδριανόπουλος, το ΠΑΣΟΚ, ο Συνασπισμός εκδηλώθηκαν υπέρ της πρότασης ενώ το ΚΚΕ βγαίνει δυναμικά με άλλες …πολεοδομικές προτάσεις: Θέλει το τζαμί στο Γκάζι!

ΑπΆ την πλευρά της Εκκλησίας ο ¶νθιμος Θεσσαλονίκης υποστήριξε ανοιχτά την Ντόρα και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής X. Κονιδάρης τάχτηκε υπέρ της δημιουργίας του τζαμιού, όχι όμως στο Μοναστηράκι αλλά στον Ελαιώνα ή τον Βοτανικό!

Να ληφθεί υπόψη ότι οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί που ζουν στην Αθήνα, δεν έχουν προβάλει κάποιο αίτημα για τζαμί. Και πολύ λογικά. Στο τέλος-τέλος είναι χαρακτηριστικό της πίστης τους να προσεύχονται οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται. Παρόλα αυτά οι ελληνικές Αρχές με «ασυνήθιστη ευαισθησία» προλαβαίνουν τις πνευματικές τους ανάγκες, πριν καν εκδηλωθούν!

Και το κάνουν αυτό οι ίδιοι άνθρωποι, που εδώ και μερικά χρόνια έχουν εργολαβικά αναλάβει να χλευάζουν τον ελληνικό λαό για την χριστιανική του πίστη, ενώ δεν έχει περάσει καλά-καλά μια δεκαπενταετία από τότε δόξαζαν, πάλι εργολαβικά, την χριστιανική θρησκεία και κρατούσαν «το πυρ το εξώτερο» για τον άθεο κομουνισμό!

Τώρα θέλουν λατρευτικό χώρο για τους μουσουλμάνους και «κέντρο ισλαμικών σπουδών» με έξοδα του ελληνικού κράτους, την ίδια στιγμή που εμφανίζονται διαπρύσιοι κήρυκες του χωρισμού της ορθόδοξης Εκκλησίας απΆ το κράτος. Χρησιμοποιούν δηλαδή δύο μέτρα και σταθμά και αυτό δείχνει πόσο κάλπικη είναι ο προοδευτικότητα τους και τι αντιδραστικές προθέσεις υποκρύπτει.

Ενώ κόπτονται για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων, στον ελληνικό λαό δεν αναγνωρίζουν κανένα δημοκρατικό δικαίωμα. Ποτέ δεν τον ρώτησαν, ως όφειλαν, αν δέχεται την κατάργηση του ως έθνος, αν συμφωνεί με τον μαζικό εποικισμό της χώρας από πολιτικά και πολιτιστικά καθυστερημένα στίφη, που σύντομα θΆ αποφασίζουν για τις κυβερνήσεις μας, τα δημοτικά συμβούλια και όλα αυτά που μέχρι χθες ήταν τα αντιπροσωπευτικά σώματα του ελληνικού λαού.

Τα έθνη, μας λένε, είναι αναχρονισμός! Καιρός να εκσυγχρονιστούμε, να βαδίσουμε χωρίς «φανατισμούς» προς το μέλλον …επιστρέφοντας στο παρελθόν! Ανασταίνοντας τα σύμβολα της τουρκοκρατίας. Θέλουν νΆ αναπλάσουν το Μοναστηράκι στήνοντας μιναρέδες στη σκιά του Παρθενώνα, 500 μέτρα απΆ την Μητρόπολη, γιατί έτσι εξυπηρετείται καλύτερα ο πραγματικός τους στόχος, που είναι η ανάπλαση των συνειδήσεων μας, ώστε νΆ αποδεχτούμε την πολυπολιτισμική Αθήνα, κλωνοποιημένη σύμφωνα με το αμερικάνικο πρότυπο.

Να γίνουμε κι εδώ πεδίο βαρβαρότητας, καθεστώς με υπηκόους διαιρεμένους σε αλληλο-υποβλεπόμενα και αλληλο-συγκρουόμενα εθνικά γκέτο, που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους και τον βούρδουλα της εξουσίας.

Να συνηθίσουμε μια Ελλάδα που δεν θα ΅ναι πλέον πατρίδα των Ελλήνων. Δεν θα είναι έθνος δικαιωματικά κυρίαρχο στον γεωγραφικό του χώρο, με την δική του ιστορία, τις δικές του συλλογικές μνήμες, τα βιώματα, τα οράματα, τις δικές του πολιτιστικές και θρησκευτικές παραδώσεις. Να γίνουμε χώρα χωρίς παρελθόν και άρα χωρίς μέλλον, πολυπολιτισμική χωρίς πολιτισμό.

Η υπόθεση τζαμί, δεν αφορά κάποιο απλό δημοκρατικό αίτημα το οποίο η ελληνική κοινωνία θα μπορούσε να σεβαστεί χωρίς πολλές συζητήσεις.

Πρόκειται όχι για μουσουλμανική αλλά για αμερικάνικη απαίτηση και γιΆ αυτό προβάλετε, άλλωστε, απΆ το υπουργείο Εξωτερικών, αν και υπάγεται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας. Είναι «δωράκι» που παρέλαβε η Ντόρα πακέτο, απΆ τον «άρχοντα των δακτυλιδιών».

Και προβάλλεται όχι σε χρόνο ανύποπτο, αλλά σε στιγμές που τα σχέδια και οι επιδιώξεις της «νέας τάξης» στα Βαλκάνια βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη.
Όταν νέες ανακατατάξεις, νέες σαλαμοποιήσεις, έχουν ήδη δρομολογηθεί στην περιοχή, απΆ την παγκόσμια συμμορία, και αυτό δεν είναι μυστικό. Όπως δεν είναι μυστικό ότι τα σχέδια περιλαμβάνουν γεωγραφικό ακρωτηριασμό και της χώρα μας, με όσα τραγικά για τον λαό της συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Δεν καταστροφολογούμε δυστυχώς. Είναι ίσως περιττό να θυμίσουμε τα όσα προανήγγειλε, με ελαφρά την καρδία, η ¶ννα Ψαρούδα Μπενάκη, προσφωνώντας τον Κάρολο Παπούλια, ως γεγονότα επερχόμενα εντός της πενταετούς προεδρίας του: «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη»!

Το θέλουν Αμερικάνοι το τζαμί στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι.
Σίγουρα η Ντόρα τους, δεν θα συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο. Μόνο εκεί –στο Μοναστηράκι- το τζαμί θα λειτουργεί σαν εργαλείο ψυχολογικού πολέμου εναντίον του ελληνικού λαού. Πολέμου συνειδήσεων με σημασία πιο αποφασιστική απΆ την ίδια την ένοπλη αναμέτρηση. Θέλουν να πλήξουν καίρια το ηθικό του ελληνικού λαού, που δεινοπαθεί ήδη όταν βλέπει με αγωνία και πόνο ψυχής να οδηγείται ο τόπος του στην καταστροφή, από την κυβερνώσα εξαχρείωση. Οι ενδεχόμενες αντιδράσεις του, στα νεοταξίτικα σχέδια, είναι η μόνη άγνωστη συνιστώσα. Με την φωνή του ιμάμη νΆ αντιβουίζει στους αθηναϊκούς δρόμους, επιδιώκουν να του υποβάλλουν την ιδέα ότι η Ελλάδα και το ελληνικό έθνος, είναι ήδη παρελθόν. Να τον κάνουν να θεωρήσει κάθε αντίσταση περιττή, μάταιη.

Τα Μέσα ενθαρρύνουν την νέα υπουργό Εξωτερικών. Την προτρέπουν να προωθήσει τις προτάσεις της, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις. Γράφτηκε κάπου: «Ντόρα προχώρα, θα δυσκολευτούν λίγο να το χωνέψουν, στο τέλος όμως θα το συνηθίσουν», όπως συνήθισαν και τόσα άλλα! Προφανώς θεωρούν τον ελληνικό λαό πιο προσαρμοστικό από τον γάιδαρο του Χότζα, όταν μάλιστα τον έχουν προδώσει και οι «ταγοί» του. Ξεχνούν ότι ιστορικά έχει αποδείξει την ικανότητα του να κινητοποιείται όταν χρειαστεί και αυθόρμητα, να σέρνει ξοπίσω του «ηγέτες» του, εκόντες-άκοντες.

Μάιος 2006


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες