Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το ΘΡΑΣΟΣ του Παπούλια

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 14, 2010 9:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το ΘΡΑΣΟΣ του Παπούλια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το θράσος του Παπούλια



Πρέπει να έχεις το ίδιο καθεστωτικό θράσος των ανδρείκελων της κυβέρνησης για να κατηγορείς τον ελληνικό λαό ότι κάθεται στον καναπέ και δεν αγωνίζεται για τη δημοκρατία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται ότι μπερδεύει το δικό του καναπέ με την άκρως αγωνιστική και δημοκρατική συμπεριφορά του ελληνικού λαού που ΑΡΝΕΙΤΑΙ τους καναπέδες των καθεστωτικών ανδρείκελων και το φέρετρό του που υπογράφει ο κ. Παπούλιας από τους προεδρικούς καναπάδες.

Για ποια δημοκρατία μας μιλά ο Πρόεδρος; ΓιΆ αυτή της απάτης και της χρεοκοπίας, της καταλήστευσης του λαού και της δικτατορίας της τρόικας;

Και πώς αντέδρασε «δημοκρατικά» ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας μπροστά στην προσφώνηση της κ. Μπενάκη;

Προσφώνηση που μίλαγε ευθέως για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της εθνικής μας κυριαρχίας;

Από τον καναπέ του καθεστώτος, των δωσίλογων και των ανδρεικέλων προσβάλει βάναυσα ο κ. Παπούλιας τον ελληνικό λαό…

Διαβάστε το εύστοχο σχόλιο από το Κλασσικοπερίπτωση:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/60.html


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κατηγορεί ευθέως το 60% (τουλάχιστον) του Ελληνικού λαού
"μέμφομαι αυτούς που πιστεύουν ότι η οργή τους μπορεί να εκφραστεί από τον καναπέ, μένοντας στο σπίτι τους.


Η δημοκρατία στην Ελλάδα κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες και με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή" τόνισε, επισημαίνοντας πως η δημοκρατία χρειάζεται αγώνες και δεν μπορεί κάποιος να κάθεται στον καναπέ και να μιλά για αγώνες και πρόοδο της χώρας"

Πρωί πρωί ο αξιότιμος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, βιάστηκε να κατηγορήσει και να χλευάσει το 80% σχεδόν του ελληνικού λαού, που αρνήθηκε να βάλει δια της ψήφου του εισαγωγικά στην λέξη δημοκρατία.

Και είναι το 80% του Ελληνικού λαού που από τον καναπέ τους, είτε δια της αποχής ,είτε δια της λευκής και άκυρης ψήφου, έστειλαν το σαφέστατο μήνυμα σε όλα τα πολιτικά κόμματα, ότι έπαψαν πλέον να έχουν την ηθική νομιμοποίηση της εκπροσώπησης του Ελληνικού λαού.

Κάτι ακόμα που δεν αντελήφθη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας,
είναι ότι αυτό το 80% που "αναπαύθηκε" σήμερα στον καναπέ, θα το δεί αύριο στους δρόμους να αγωνίζεται ακριβώς για την ουσία της Δημοκρατίας και όχι για τις θλιβερές απομιμήσεις της, που άπλωσαν στους πάγκους τους οι παραδοσιακοί κομματικοί πραματευτάδες και εν πολλοίς συνδιαχειριστές του νεοταξικού σχεδιασμού της εθνικής μας εξόντωσης.

Εμείς λοιπόν κ. Παπούλια έχουμε κάθε δικαίωμα να αποδίδουμε μομφή - και το πράξαμε σήμερα - σε όλους όσους μας πρόδωσαν και με θρασύτητα μας παρουσιάζουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σαν χώρα διεφθαρμένων.

Έχουμε κάθε δικαίωμα ως η σιωπηρή - προς το παρόν- συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού να θέλουμε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα και όχι μια επαρχία που την διαχειρίζεται ένα κοινοβούλιο που το θέλει μόνο το 20% των Ελλήνων.

Αν προκύπτει σήμερα ένα ερώτημα δεν είναι αυτό που θέτουν τα πανικόβλητα μισθωμένα συνεργεία των κομματικών εργολάβων, περί της σημασίας της αποχής ή της νομιμοποίησης της κυβέρνησης μέσω ενός ,δύο, τριών περιφερειαρχών και άλλων τόσων δημαρχαίων, αλλά το ποιό θα είναι τελικά το πολιτικό προϊόν που θα προκύψει ως επακόλουθο της παρούσας υπόγειας λαϊκής κινητοποίησης.

Εμείς λοιπόν κ. Παπούλια σήμερα κάναμε τις επιλογές μας και καθήσαμε αναπαυτικώτατα στον καναπέ για να γελάσουμε τουλάχιστον με τα παγωμένα χαμόγελα των Πρετεντεραίων και των περιφερόμενων στα κανάλια καλικατζάρων.

Εσείς μπορείτε να μας πείτε σε ποιά πολυθρόνα θα κάθεστε αύριο και μεθαύριο όταν θα υπογράφετε το νέο μνημόνιο και τα καινούργια λαοκτόνα νομοσχέδια και προεδρικά διατάγματα;


Επιστροφή στην κορυφή
Μόσχος Λαγκουβάρδος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 14, 2010 9:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το καθήκον του Ανωτάτου ¶ρχοντος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το κυριότερο καθήκον του Ανωτάτου ¶ρχοντος είναι η ευαισθησία του στην αληθινή εκπροσώπηση του Ελληνικού λαού στη Βουλή, σύμφωνα με την δημοκρατική αρχή, κατά την οποία όλες οι εξουσίες πηγάζουν απ΄ το λαό. Εκπροσωπούν τα σημερινά πολιτικά κόμματα τη βούληση του Ελληνικού λαού; Αυτό είναι το ουσιώδες για τον Ανώτατο ¶ρχοντα και για τον Ελληνικό Λαό. ΕπΆ αυτού περιμένουμε να μιλήσει ο κ. Παπούλιας.
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 14, 2010 9:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από τον καναπέ της δημοκρατίας των χρεωκοπημένων


http://kyprianoscy.blogspot.com/


"Η δημοκρατία στην Ελλάδα κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες και με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή...". Τάδε έφη ο Πρόεδρος της δημοκρατίας των χρεωκοπημένων.

Κυπριανός Χ : Κι αυτός αγωνίστηκε για τη δημοκρατία! Ω, ναι!! Όταν ήταν υπουργός των Εξωτερικών, ήρε το εμπόλεμο με την Αλβανία για να κάνει αυτός και η παρέα του, εισαγωγή της δημοκρατίας εκεί.

Εμείς κάναμε εισαγωγή δημοκρατίας στην Αλβανία και η Αλβανία έκανε εξαγωγή φυλακισμένων και καταδικασμένων για βαρειά εγκλήματα σε μας. Έκανε και εξαγωγή όπλων. Όταν ξεγέλασε τους συμπατριώτες του ο Μπερίσα, τότε που τους έφαγε τα λεφτά με τις "πυραμίδες", ύστερα άνοιξε τα στρατόπεδα και τους άφησε να πάρουν όπλα. Ως και μικρά τανκς, θυμάμαι, έδειχνε η τηλεόραση να παίρνουν οι εξαγριωμένοι Αλβανοί.

Που πήγαν όλα αυτά; Πουλήθηκαν για να πάρουν αυτά που τους έκλεψαν, αλλά και για να οργανώσουν κάποια εφεδρικά τάγματα, όταν τους δοθεί το σύνθημα για δράση, για αγώνες της δημοκρατίας του Παπούλια και της παρέας του.

Χαιρετίσματα από τον καναπέ της δημοκρατίας των χρεωκοπημένων κύριε πρόεδρε.


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 14, 2010 9:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η δήλωση της Μπενάκη και ο «πατριώτης» Παπούλιας
(ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-1, Νοέμβριος 2005)




Η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Μπενάκη, προσφωνώντας το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είπε τα εξής:

«Αναλαμβάνεται, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και
εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».


Ερώτημα:
Θυμάται κανείς να δημιούργησε κάποιο θέμα αυτή η δήλωση-βόμβα της Προέδρου της Βουλής. Οι πάντες σιώπησαν! Σιώπησαν σκανδαλωδώς όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» που φωνασκούν αφηρημένα για «δημοκρατία» και «ανθρώπινα δικαιώματα». Και οι κλόουν της δημοσιογραφίας που πωλούν την ανοησία και εμπορεύονται τα σκάνδαλα (εκτελώντας τις βουλές των Αφεντικών), δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ να αναδείξουν από τις δηλώσεις της Προέδρου…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 14, 2010 10:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γκρ ... γκρ ... γκρ ... η ΓΑΡΓΑΡΑ

- Υπάρχει μάλλον πρόβλημα στο λαιμό
- Και τι συνιστάται ιατρέ;
- Γαργάρες

Γκρ ... γκρ ... η γαργάρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 15, 2010 12:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ανοικτό εκλογικό πραξικόπημα



ΣΗΜΕΡΑ ολοκληρώθηκε το εκλογικό πραξικόπημα του καθεστώτος. ¶ρχισε την προηγούμενη Κυριακή και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το καθεστώς, η κυβέρνησή του και όλα τα κόμματα, από κοινού με τα ΜΜΕ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ την ανοικτή εκλογική εκτροπή, καταργώντας βάναυσα κάθε δημοκρατική αρχή και τις ίδιες τις διακοσμητικές λειτουργίες του αστικού κοινοβουλευτισμού.

Η έννοια της λαϊκής κυριαρχίας καρατομήθηκε αγρίως. Δεν μπορεί να νοηθεί «λαϊκή κυριαρχία» με το να εκλέγονται εκπρόσωποι του λαού με 15-17% του πληθυσμού μιας χώρας.

Καμία δημοκρατική νομιμοποίηση δεν μπορεί να έχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι ή κόμματα με τέτοια ποσοστά. Και καμία αλγεβρική εκλογική αλχημεία δεν μπορεί να κουκουλώσει την κατάσταση.

ΟΤΑΝ πάνω από 70% του ελληνικού λαού καταδίκασαν με την ΑΠΟΧΗ και τα άκυρα-λευκά τα κυβερνητικά κόμματα δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατική νομιμότητα.

Και είναι αποτρόπαια γκριμάτσα φασιστικής αυθάδειας να βγαίνουν τα ανδρείκελα της κατοχικής κυβέρνησης και να λένε ότι η «βούληση του λαού» (15-17%) επικρότησε την πολιτική τους τον Καλλικράτη (η διάλυση της Ελλάδας) και τις δικτατορικές αλυσίδες της ΕΕ, του ΔΝΤ και των διεθνών ληστών.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ανοικτή καθεστωτική δικτατορία και σε ένα ωμό και φρενοβλαβές πολιτικό πραξικόπημα κατάργησης κάθε δημοκρατίας και έννοιας «λαϊκής κυριαρχίας».

Η κυβέρνηση, η Ν.Δ. και όλα τα κόμματα δεν είναι απλώς συνένοχα γιΆ αυτό το πολιτικό πραξικόπημα, αλλά ενεργητικά γρανάζια αυτού του πραξικοπήματος.

ΩΜΑ και κυνικά γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια το 70% και άνω του ελληνικού πληθυσμού και νομιμοποίησαν το εκλογικό πραξικόπημα.

Το ίδιο και η «αριστερά». Δεν νομιμοποίησε μόνο τις κατοχικές εκλογές με τη συμμετοχή της σε αυτές, αλλά και τα αποτελέσματα του εκλογικού πραξικοπήματος.

ΟΥΤΕ καν ψέλλισε αυτή η «αριστερά» και το «κόμμα του λαού» (ΚΚΕ) ότι με 15-17% ΟΥΔΕΙΣ νομιμοποιείται να εκλέγεται. Αυτό αποτελεί όχι απλώς κατάφορη παραβίαση της Δημοκρατίας και της «λαϊκής κυριαρχίας», αλλά ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

Κόπτεται το «κόμμα του λαού» για το λαό και δεν καταγγέλλει το εκλογικό πραξικόπημα: Την ωμή και αυθάδη περιφρόνηση του 75% και άνω της λαϊκής ετυμηγορίας…

ΟΛΑ τα κόμματα συμμετείχαν και νομιμοποίησαν αυτό το πολιτικό πραξικόπημα που ανοίγει πλέον το δρόμο για μεγάλες συμφορές και την ολοκληρωτική ΦΙΜΩΣΗ του ελληνικού λαού.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ νομιμοποίησαν την κατάργηση της «λαϊκής κυριαρχίας», «πλάθοντας» το «γύψο» της ελληνικής κοινωνίας.

Ματαιοπονούν για άλλη μια φορά.


Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ της λαϊκής οργής θα τους πνίξει όλους. Κάθε έγκλημα το ακολουθεί η τιμωρία….


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 15, 2010 1:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η δύναμη της ΑΠΟΧΗΣ

Στην Ελλάδα του 2010, στην Ελλάδα της τρόϊκας και του Μνημονίου, η παραφροσύνη κυριαρχεί. Εκεί μας οδήγησαν οι κυβερνήτες και τα κόμματα, να μη καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται, επειδή αυτό τους εξυπηρετεί. Βλάκες αυτοί να έχουν να κάνουν με ηλιθίους.

Όταν το 50% των συμμετεχόντων στην εκλογική απάτη γίνεται 100% και οι νικητές επαναλαμβάνουν χαρούμενοι "η πλειοψηφία μίλησε, η δημοκρατία νίκησε", τότε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε επίσκεψη σε ψυχίατρο ή σε κανένα λογοθεραπευτή. Να λέμε και να επαναλαμβάνουμε συχνά καθημερινά τη λέξη "πενήντα τοις εκατό" και ποτέ το γλωσσοδέτη "εκατό τοις εκατό". Από δω και μετά να το ξεχάσουμε.

Οι πλειοψηφίες αρχίζουν τώρα να υπολογίζονται κάτω από το 50 και οι μειοψηφίες πάνω από το πενήντα, στην Αθήνα μάλιστα η πλειοψηφία ήταν 30% και η μειοψηφία 70%. Αλλά αυτό, όπως είπαμε, με ... τον γλωσσοδέτη. Έχουν το θράσος μετά να κραυγάζουν με το εμετικό σύνθημα "ο λαός μίλησε". Αντί να βάλουν την ουρά στα σκέλια και τη γλώσσα τους να καταπιούν, έχουν την αναίδεια να βγαίνουν στις τηλεοράσεις και να κάνουν δηλώσεις.
Το ψηφοθηρικό μάρκετινγκ αυτό υπαγορεύει : Διαρκές τηλεοπτικό ντόπινγκ.

Τώρα λοιπόν που η λαϊκή εντολή συνειδητοποιεί την απάτη της ψήφου και τη δύναμη της ΑΠΟΧΗΣ, οφείλουν να γνωρίζουν πρωτίστως οι απέχοντες και δευτερευόντως οι συμμετέχοντες στις κατ΄ ευφημισμό δημοκρατικές διαδικασίες ότι οι πρώτοι, δεν έχουμε καμιά συγγένεια με αναρχικά παλιομοδίτικα κινήματα-πρότυπα, που διοχέτευσε η ευρωπαϊκή διαστροφική διανόηση. Δεν είμαστε ομάδες κρούσης της μουτζούρας των ΜΚΟ Εξαρχείων. Δεν είμαστε τα κοινωνικά παράσιτα της πατριδοκαπηλείας και του θρησκευτικού παραεμπορίου. Δεν είμαστε οι γνωστοί σιτιζόμενοι λακέδες του πολύχρωμου ακτιβισμού. Δεν είμαστε τίποτα απ΄ όλα αυτά. Μια πατρίδα έχουμε, μια θρησκεία έχουμε, μια ιστορία και μια γλώσσα. Με αυτή συνεννοούμεθα. Λογοθεραπευτές και ψυχίατροι δεν μας χρειάζονται. Από δυσλεξία δεν πάσχουμε. Όσο κι αν προσπαθήσουν, το 50 δεν θα μας το κάνουν 100. Οι πλαστογράφοι έγιναν αντιληπτοί, η ψήφος τελείωσε, οι πολιτικές οικογένειες ας αναζητήσουν άλλους "νονούς" εκτός από αυτό τον ταλαίπωρο Λαό :
Η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 15, 2010 10:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τελειώνουν οι μέρες τους!

Οι τόσο προσφιλείς γι΄ αυτούς αριθμοί μίλησαν :

Εγγεγραμμένοι 8.974.872
Ψήφισαν 4.197.161
53.23% Αποχή
11,67% Ακυρα / Λευκά


Όταν στηθούν οι κάλπες της επόμενης απάτης και μετά ανοίξουν, από τα σχεδόν 9 εκατομμύρια των εγγεγραμένων θα βρουν μόλις το 1/3. Για να ξέρουμε ποιοί είναι οι δημοκράτες χωρίς ψήφο και ποιοί οι φασίστες με ψήφο, ποιοί έχουν μέσα τους Χριστό και πατρίδα, και ποιά τα σαπρόφυτα της Νέας Τάξης.

Θα περιμένουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 15, 2010 10:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αποφθέγματα βλακείας




Είναι να γελά κανείς με τις θρηνωδίες των δεξιούληδων, «ακροδεξιούληδων» και «αριστερούληδων» εναντίον της αποχής.

Σε τέτοιου είδους θρηνωδίες εκλογικής αλλοτρίωσης και κρετινισμού συνενώνονται όλες οι δυνάμεις του πολιτικού φάσματος και τα άκρα τους: Ακροδεξιούληδες και ακροαριστερούληδες!!!

Διαβάζουμε λοιπόν από όλους αυτούς τα εξής βλακώδη:

«Το πολιτικό σύστημα δεν το ενδιαφέρει η αποχή, αντίθετα την επιδιώκει»!!!
«Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς πέτυχαν οι απέχοντες. Πάντως εκείνο που μετά βεβαιότητας πέτυχαν, είναι ότι....νομιμοποίησαν την πολιτική του μνημονίου»
«Απαλλοτρίωσαν το δικαίωμα συμμετοχής τους και καθορισμού της ζωής τους».


Τέτοιο εκλογικό κρετινισμό σε τρεις παραγράφους δύσκολα συναντά κανείς.

Το σπουδαιότερο: Οι «θλιμμένοι» συντάχτες αυτών των αφορισμών δεν νιώθουν καν την ανάγκη να τεκμηριώσουν, στο ελάχιστο, τις αρλούμπες τους.

Διαστρεβλώνουν, σαν ταχυδακτυλουργοί φράσεων, τα πάντα και μιλούν με το στόμφο του επαρμένου βλάκα.

Από πού έβγαλαν το συμπέρασμα ότι το σύστημα θέλει την αποχή; Οι υστερίες από όλα τα κόμματα, τους μηχανισμούς του συστήματος και από όλες τις δημοσιογραφικές πόρνες του δείχνουν ότι το σύστημα επιδιώκει την αποχή;

Πολιτική σκέψη δεν διαθέτουν. Ούτε μάτια, όμως έχουν για να δουν, ούτε αυτιά να ακούσουν;


Δεύτερη καραμπινάτη ηλιθιότητα. Από πού ως πού νομιμοποίησαν το Μνημόνιο οι απέχοντες; Δηλαδή αν συμμετείχαν ΟΛΟΙ οι Έλληνες δεν θα νομιμοποιούσαν το Μνημόνιο;

Το Μνημόνιο το νομιμοποίησαν ΟΛΑ τα κόμματα που συμμετείχαν στις εκλογές και στον ορνιθώνα της Βουλής.


Και πώς εκλογικά δεν θα νομιμοποιούσαν το μνημόνιο; Με ψήφο στα κόμματα που στα λόγια μίλαγαν εναντίον του Μνημονίου και στην πράξη ΝΟΜΙΠΟΙΗΣΑΝ το καθεστώς κατοχής της ΕΕ, του ΔΝΤ και των διεθνών χρηματιστηριακών οργάνων του κεφαλαίου;

ΟΤΑΝ αποδέχεσαι την ΕΕ και τους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος, όταν αποδέχεσαι τη δουλική εξάρτηση της Ελλάδας από το Ευρώ και τους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος, όταν αποδέχεσαι το να αποφασίζουν αυτοί οι μηχανισμοί, τότε το να πετάς κορώνες εναντίον του Μνημονίου είναι μέγιστη ΑΠΑΤΗ.

Αυτή την απάτη η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού την έχει αντιληφθεί, τη βιώνει σπαρακτικά και την ΑΡΝΗΘΗΚΕ με την ψήφο του.


Μόνο κάποιοι δήθεν εναντίον του συστήματος, κάθε κοπής και χρώματος, δεν μπορούν ούτε θέλουν να τη δούνε, δέσμιοι των αλυσίδων του συστήματος, αλλά και του εκλογικού κρετινισμού που το ΣΥΣΤΗΜΑ παράγει…

Δεν μας είπαν αυτοί οι φωστήρες το πώς θα καταργούσε το Μνημόνιο η Ν.Δ. ή άλλο δήθεν αντιμνημονιακό κόμμα αν τους ψήφιζε ο λαός. Θα έβγαιναν από την ΕΕ, το ευρώ και το διεθνές ΣΥΣΤΗΜΑ;


Δεν μας είπαν αυτοί οι θρηνούντες, με κροκοδείλια δάκρυα, ποιοι παίρνουν τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: οι εκλογικοί κομματικοί μηχανισμοί ή οι «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και πότε τα κόμματα υλοποίησαν τις κούφιες υποσχέσεις τους όταν έγιναν κυβέρνηση.

Φαίνεται ότι οι κρετίνοι του ψηφοδελτίου δεν γνωρίζουν ούτε την πρόσφατη πολιτική μας ιστορία.


Ο ελληνικός λαός τη βιώνει αυτή την ιστορία και έπαψε να έχει αυταπάτες για τα κόμματα προτεκτοράτα των «νταβάδων». Μόνο οι δεξιούληδες και αριστερούληδες και ιδιαίτερα οι ακροδεξιούληδες (αυτοί είναι οι πλέον υστερικοί του εκλογικού, δηλαδή καθεστωτικού κρετινισμού) ακόμα κοιμούνται με τα τσαρούχια και έρχονται να ρίξουν μομφές εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που γυρίζει την πλάτη στην ΑΠΑΤΗ του συστήματος…

Και η τελευταία ηλιθιότητα: «Απαλλοτρίωσαν το δικαίωμα συμμετοχής τους και καθορισμού της ζωής τους».

Χρειάζονται εδώ λόγια; Αγνοούν οι άμοιροι ότι φτάσαμε σε αυτή την τραγωδία επειδή πιστέψαμε στην απάτη ότι με το ψηφοδέλτιο καθορίζουμε τη ζωή μας…


ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΙΚΕΣ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 15, 2010 1:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ξαναείπα σε προηγούμενο νήμα σας και θα το ξαναεπισημάνω,αν και νομίζω ότι το έχετε προσέξει όλοι! Ακόμη και τα "επίσημα" ποσοστά που δίνει το υπουργείο είναι πιο κάλπικα κι από κάλπικη λίρα!! Πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα των εκλογών και δείτε ότι ενώ την πρώτη Κυριακή φαίνονται ως "γραμμένοι" 9,83 εκ. πολίτες,την δεύτερη Κυριακή ως δια μαγείας αυτός ο αριθμός πέφτει στους 7,82 εκ.(για τις δημοτικές)!!! Πού πήγαν αυτοί οι 2 εκ. πολίτες που δήθεν "ψήφισαν" την πρώτη Κυριακή?? Μήπως,λέω εγώ ο αφελής,μήπως κύριε Χάρη "Πότερ" Παμπούκη,ψήφισαν-για ακόμη μια φορά στην ιστορία της χώρας-οι νεκροί,τα δέντρα,τα άλογα και όλη η πλάση του καλού Θεούλη..?
Επιστροφή στην κορυφή
νιάου-νιάου στα κεραμίδια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 15, 2010 9:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Τώρα που τα πράγματα είναι χίλιες φορές χειρότερα, πού πήγανε τα συνασπισμένα σώου; Τί απέγιναν άραγε;

Τα πήρε το ΕΥΡΗΚΑ; Ο άσπρος σίφουνας AZAX;

Ή μήπως η σκούπα SOROS;;;


Αλλά ξέχασα, η τρίτη εκδοχή αποτελεί "συνωμοσιολογία"!
Εξάλλου ο κύριος Σόρος είναι "κεντροαριστερός", το είπε και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ! Κοτζάμ Παπαχελάς!

Ο Σόρος είναι κεντροαριστερός, η ¶ννα Νταλάρα είναι "αντιρατσίστρια", ο Γκιώργκος πατριώτης, οι Πολυεθνικές είναι "διεθνιστικές", το Κεφάλαιο είναι "αντιεθνικιστικό" και το βρωμερό πόπολο είναι φασίστας!
Επιστροφή στην κορυφή
ευρωνατοϊκός συνασπιστής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 15, 2010 9:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
νιάου-νιάου στα κεραμίδια έγραψε:

Τώρα που τα πράγματα είναι χίλιες φορές χειρότερα, πού πήγανε τα συνασπισμένα σώου; Τί απέγιναν άραγε;

Τα πήρε το ΕΥΡΗΚΑ; Ο άσπρος σίφουνας AZAX;



Συμψηφίστηκαν με τον σούπερ "αριστερό" Καμίνη.

Τον Ρομπέν του λαού.

Τον "Συνήγορο του Πολίτη" που πάλεψε σκληρά, κι επί Σημίτη κι επί "επάρατης Δεξιάς", για τα συμφέροντα του Πολίτη.
Η σκληρή του πάλη δεν περιγράφεται.
Ξήλωσε όλες τις μπάρες από τα διόδια, κατακεραύνωσε τον Μπόμπολα για κάθε θανατηφόρα λακούβα των εθνικών, ενώ τις καρκινογόνες κεραίες κινητής τηλεφωνίας των ταρατσών τις κατέβασε όλες, είναι ζήτημα αν του ξέφυγε μία.

Αν μάλιστα περιγράψω τον πόλεμο που έκανε στους προηθευτές του Δημοσίου, των νοσοκομείων και τους υπερκοστολογητές των ολυμπιακών έργων, θα χρειαστώ πέντε πληκτρολόγια να χαλάσω από την χρήση.
Επιστροφή στην κορυφή
Λένα Παπαδοπούλου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 16, 2010 12:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ



Θα ήθελα να απαντήσω σε όλους εκείνους που κατακρίνουν το προσωπικό δικαίωμα της αποχής και να τους ρωτήσω ειλικρινά...

Από πότε είναι υποχρέωση το να στηρίζει και να ψηφίζει κάποιος, όποιον τον κατακλέβει χωρίς καμμιά αναστολή και χωρίς καμμιά δεύτερη σκέψη;;;

Από πότε πρέπει να αναδεικνύει ηγέτη της χώρας του όποιον θεωρεί ότι μπορεί να παίζει μαζί του, με τα όνειρά του, με την υγεία του, με την παιδεία του, με τη ΖΩΗ του;;;

Από πότε όλα αυτα τα μαύρα, κόκκινα, μπλε, κίτρινα, πράσινα κατασκευάσματα που καθορίζουν το μέλλον της χώρας μας βάσει των ρητών εντολών που λαμβάνουν από τους παγκόσμιους εξουσιαστές, πρέπει εμένα να με πείθουν για τις αγνές τους προθέσεις να σώσουν την χώρα μου;;;

Κι αφού εσάς σας πείθουν, απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί όλοι αυτοί οι μεγαλοσωσίες που τόσο ματώνουν τώρα να σώσουν την Ελλάδα δεν έκαναν τίποτε άλλο όλα αυτά τα χρόνια από το να τρώνε λεφτά και να βολεύουν τις οικογένειές τους και τα τομάρια τους;;

ΑΠΟΧΗ...και πάλι ΑΠΟΧΗ είναι η απάντηση η δική μου σε όλα αυτά που έχουν προαποφασίσει να κάνουν και θα κάνουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες..
Κι εσείς που κατακρίνετε λοιπόν την αποχή, εσείς που τους τιμήσατε μικρούς, μεγάλους και οποιουδήποτε χρώματος με την ψήφο σας, να είστε υπερήφανοι που τους δώσατε βήμα για να το κάνουν!!!

ΕΓΩ ΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!!!!
ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΟΝ ΦΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ Μ 'ΕΧΕΤΕ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Παπα- Ηλίας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 16, 2010 3:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
όχι στην ιδιωτεία!...
http://papailiasyfantis.wordpress.com/



Ποια νοσηρή φαντασία θα μπορούσε να συλλάβει το σημερινό μας κατάντημα!

Ότι η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία θα καταντούσε μια αξιοθρήνητη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία!

Η οποία να μας θυμίζει με τον πιο οδυνηρό τρόπο την αποκρουστική στριγκιά φωνή του δικτάτορα Παπαδόπουλου ο οποίος-εν ονόματι των τανκς- για μια 7ετία μας είχε βάλει στο «γύψο».

Όπως ακριβώς και η τωρινή ολιγαρχία-εν ονόματι του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της ληστρικής νομιμότητας -μας έβαλε-τις οίδε για πόσες 10ετίες- στο «γύψο» του ΔΝΤ!
Και, κατά τραγική ειρωνεία, η αθλιότητα αυτή έμελλε να συμβεί, απΆ τη, λεγόμενη, γενιά του Πολυτεχνείου.

Τη γενιά, που-τέτοιες μέρες-άλλοτε φώναζε: «ψωμί, παιδεία ελευθερία»! Και τώρα η ίδια αυτή γενιά πετσόκοψε το ψωμί του λαού, ακρωτηρίασε την ελευθερία του και υπονομεύει συστηματικά την παιδεία του.
¶ραγε δεν θα ντραπούν, όσοι απΆ αυτούς τολμήσουν να εμφανιστούν και να καταθέσουν στεφάνια στο Πολυτεχνείο!
Αλλά βέβαια για τόσα και τόσα, που έκαμαν, δεν ντράπηκαν και θα ντραπούν, που θα στάξει στο πηγάδι της αδιαντροπιάς η ουρά του γαϊδάρου της αναισθησία τους…
Αλλά μήπως παράταιρη δεν ακούστηκε και η φωνή του Προέδρου της Δημοκρατίας;

Που έσπευσε να κακίσει το 65% του εκλογικού σώματος, που δεν πήγε να εκλέξει δημάρχους και περιφερειάρχες…

Γιατί βέβαια οι αρχαίοι χαρακτήριζαν την μη συμμετοχή στα κοινά, ως ιδιωτεία (δηλαδή, βλακεία).

Και πράγματι έτσι είναι…
Αλλά αυτό δεν ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση!

Οπότε ιδιωτεία, είναι καταφανέστατα το να πηγαίνει κάποιος να εκλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη του ληστρικού καθεστώτος του μονοκομματικού δικομματισμού.

Και, ασφαλώς ιδιωτεία, του χειρίστου είδους, είναι να σκύβει κάποιος μοιρολατρικά το κεφάλι κάτω απΆ το άθλιο αυτό καθεστώς.

Ιδιωτεία, για την οποία επιχαίρουν τα εξωνημένα ντόπια και διεθνή ΜΜΕ(=μέσα μαζικής εξαχρειώσεως).

Και συγχαίρουν οι τοκογλύφοι…
Μοναδικό φως στο αιθαλομιχλώδες αυτό περιβάλλον η φωνή του-καίτοι σωματικά υπέργηρου, όμως πνευματικά αειθαλούς- Μίκη Θεοδωράκη.

Ο οποίος μας θυμίζει την άγια ανυπακοή του Μαχάτμα Γκάντι.

Με την οποία o άγιος εκείνος άνθρωπος είπε το ΟΧΙ στο άθλιο καθεστώς της αγγλικής αποικιοκρατίας και της νιρβάνας του ινδικού λαού…

Στη μέγγενη της οποίας συνθλιβόμαστε τώρα εμείς και η χώρα μας.
Αλλά πέρα απΆ την άγια ανυπακοή μας χρειάζεται και αξιοπρεπής εθνική πολιτική.

Για την οποία, προφανώς, χρειάζεται κάποιος, που θα μιλήσει την εθνικά αξιοπρεπή γλώσσα του Ούγκο Τσάβες.

Που, όχι λεκτικά, αλλά έμπρακτα θα εφαρμόσει το: «η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες»!

Και θα μας λυτρώσει απΆ την τωρινή ιδιωτεία της ξενοδουλείας.
Υλικά και πνευματικά….…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες