Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα ανδρείκελα προκαλούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 08, 2010 5:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα ανδρείκελα προκαλούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα ανδρείκελα προκαλούν βάναυσα τη νοημοσύνη μας



Ο επιθανάτιος ρόγχος της καταρρέουσας κυβέρνησης των ανδρεικέλων αναδίδει όλα τα εκκρίματα του «πολιτισμού» της: Την απάτη, το ψεύδος, την ανοησία, τη βαρβαρότητα.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με όλο το συνακόλουθο τελετουργικό των πράξεων και των λόγων του, αποτελούν τη θεοποίηση της πολιτικής αποβλάκωσης, τη θεοποίηση της αλαζονικής ανοησίας και ψευτιάς: Συμπτώματα μιας βάρβαρης οπισθοδρόμησης, συμπτώματα ενός φασιστικού μοντέλου.

Βγήκε χθες μετά τη γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων να προσβάλλει, για άλλη μια φορά, βάναυσα και περιφρονητικά, τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Αράδιαζε ασυναρτησίες, λόγια που έμοιαζαν ψιλοκομμένες γουρουνότριχες, λες και βρισκόταν σε άλλο πλανήτη και όχι στην Ελλάδα την οποία έχει μεταβάλει σε μια χώρα από καπνίζοντα ερείπια και φέρετρα.

Ο μισός και παραπάνω πληθυσμός της χώρας ΑΝΟΙΚΤΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ τον καταψήφισε, όπως όλο το καθεστωτικό πανηγύρι και αυτός έλεγε ότι ο «λαός επικύρωσε την πολιτική μας»!!!

Πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τον εγκατέλειψαν και το απέρριψαν ηχηρότατα και το ανδρείκελο, ο «αγαθιάρης» ΓΑΠ, μίλαγε σαν να τον επιβράβευσαν…

Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μια ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μέσα στο ΣΥΝΟΛΟ τους ελληνικού λαού και η ομιλούσα πρωθυπουργική μακέτα διακήρυττε με κομπάζουσα αυθάδεια ότι αυτή η «ασήμαντη μειοψηφία» είναι σαρωτικό πλειοψηφικό ρεύμα!!!

Τέτοια πολιτική παραχάραξη της πραγματικότητας, τόσος κυνισμός ψεύδους και τέτοια πώρωση απάτης δεν έχει γνωρίσει η ελληνική ιστορία.

Οι πωρωμένοι δεν θέλουν να έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα, δεν έχουν εγκέφαλο, ούτε αισθάνονται καμιά ενοχή για τα ψεύδη τους. Οι δούλοι των πολυεθνικών μηχανισμών του χρήματος είναι αδίστακτοι. Δεν αναδύεται σε αυτούς καμιά τύψη, καμιά ενοχή καμία σκέψη.

Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ έχει τέτοια πώρωση κακουργίας που εμφανίζει το δικό του δωσιλογισμό, τον παρασιτισμό του, την αλαζονική ανοησία του και τις πνευματικές του διαστροφές σαν «αλήθεια» και «ηθικές αξίες».




Ο ΓΑΠ και ο κυβερνητικός του θίασο αποτελούν την πιο αποκρουστική μορφή του πασοκικού παρακράτους. Είναι τέτοια η προκλητική τους αναίδεια και η «ηρεμία» της αναισθησίας τους που εμφανίζουν το μαύρο άσπρο χωρίς κανένα δισταγμό, χωρίς καμία επίγνωση και το σπουδαιότερο: αντιμετωπίζοντας τους Έλληνες, με στραταρχική περιφρόνηση, σαν ανόητα πλάσματα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σαν κατώτερα όντα «ειδικών αναγκών».

Έτσι φτάνουν στη ακραία φρενοβλάβεια: να προκαλούν ξετσίπωτα και τη νοημοσύνη και το νευρικό σύστημα του ελληνικού λαού.

Να τους φτύνει ο λαός και αυτοί το φτύσιμό του να το εμφανίζουν ως επικύρωση της πολιτικής τους!!!

Και την ίδια αυτή σατράπικη αυθάδεια της παραχάραξης της λαϊκής βούλησης έχουν ΟΛΟΙ οι κομισάριοι της κυβέρνησης: Το ίδιο κοστούμι φοράνε ΟΛΟΙ.

Τα ίδια ακριβώς ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα ΑΠΑΤΗΣ αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ και ιδιαίτερα τα παχύδερμα τύπου Βενιζέλου, Ραγκούση, Πάγκαλου και CIA…

Μετράνε μήνες, ούτε καν χρόνια, και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Θα δραπετεύσουν νύχτα γιατί αν δεν το κάνουν το Γουδί τους περιμένει…

Για την ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων ανοίξτε εδώ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5100
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 08, 2010 9:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η δημοσιογραφία της "Ελεύθρης Ζώνης"

Κάποτε γράψατε για την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ" της Σοφίας Βούλτεψη. Η δημοσιογράφος επήλθε δριμύτατα κατά της Αποχής και έγραψε :

"Λυπάμαι, αλλά όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν, δεν υπάρχουν.Έχουν, όμως, πέσει στην παγίδα. Κυρίως στην παγίδα του πρωθυπουργικού εκβιασμού. Αποφάσισαν να μην πάρουν αυτοί την ευθύνη για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. Έστειλαν ένα μήνυμα, χωρίς τελικά καν να τους ενδιαφέρει αν το μήνυμά τους θα ληφθεί από κάποιον και από ποιον...
Αν νομίζουν πως αυτό είναι καλό πράγμα, μπορούν να συνεχίσουν. Τα κόμματα θα μοιράζονται ένα 40% και θα εμφανίζονται επικυρίαρχοι του 100%."


Αυτά γράφει η κα. Βούλτεψη. Να δούμε τι θα γράψει όταν οι επικυρίαρχοι θα μοιράζονται το 20 και μετά το 10 τοις εκατό (%). Θα είναι ή δεν θα είναι μήνυμα; Βέβαια και με το 1% μπορούν να φτιάξουν κυβέρνηση. Να τη φτιάξουν και με αυτά τα μούτρα να περιφέρονται εις τας Ευρώπας και τα διεθνή fora. Αν δεν τους πιάσουμε εμείς με τις πέτρες, θα τους πιάσουν οι άλλοι. Εκεί, έξω, δεν παίζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 08, 2010 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλαυθμυρισμοί, οδυρμοί και αναθέματα κατά της αποχής



Είναι να γελά κανείς με τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους του καθεστώτος, τα πολύχρωμα κομματικά και δημοσιογραφικά επιτελεία, καθώς και με τους ποικίλους κολαούζους και νεροκουβαλητές τους: Σύσσωμοι όλοι και ενορχηστρωμένα θρηνούν για την ΑΠΟΧΗ και εκτοξεύουν κατάρες εναντίον της.

Και μόνο αυτή η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ εναντίον της αποχής αποδεικνύει περίτρανα ότι το «όπλο» της ΑΠΟΧΗΣ το τρέμουν.

Και είναι ΛΟΓΙΚΟ να το τρέμουν: γιατί όταν η ΑΠΟΧΗ γίνεται πολιτικό ρεύμα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ κάθετα το καθεστώς, τα κόμματα και τις νόθες δημοκρατικές διαδικασίες, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ τον ΑΜΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ των λαϊκών στρωμάτων από την ΑΠΑΤΗ του ψηφοδελτίου, απάτη τόσο καλά δουλεμένη από το καθεστώς εδώ και πάνω από ένα αιώνα…


ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ, λοιπόν οι πάντες, από τους «νταβάδες» και τις πόρνες τους, τα κόμματα και τους παπαγάλους τους, τους πολιτικάντηδες απατεώνες κάθε κοπής και χρώματος, ΜΕΧΡΙ τις «ακροδεξιές» και «αριστερίστικες» ποικιλίες (κολαούζοι που ζητούν μια θέση στο καθεστώς) ΕΝΑΝΤΙΟΝ της αποχής.

Βγήκε κάθε εκλογικός κρετίνος και κοινοβουλευτικός αριβίστας να βρίσει τον ελληνικό λαό για το «θράσος» του να μην ψηφίσει. Μιλούν όλοι αυτοί για «λαϊκή κυριαρχία» και «δημοκρατία» ΚΑΙ ΟΧΙ μόνο αρνούνται τις επιλογές, του μισού και άνω, πληθυσμού της χώρας, αλλά και τον βρίζουν!!!

Βγήκαν τα καθεστωτικά παράσιτα, κάθε είδους και χρώματος, να πουν στον ελληνικό λαό ότι η ΑΠΟΧΗ του «δεν λέει τίποτα»!!!

Δηλαδή το φτύσιμο του ελληνικού λαού στο καθεστώς, τα κόμματα και στην κοροϊδία των πολιτικών παρασίτων δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, δεν λέει τίποτα!!!


Βγήκε και η Σοφία Βούλτεψη, η γαλουχημένη μέσα στους σωλήνες του μητσοτακισμού να παραδώσει μαθήματα στον ελληνικό λαό και να του πει ότι η ΑΠΟΧΗ δεν λέει τίποτα.

Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε τις «αγωνίες» και τις «κατάρες» της κυρίας. Με τέτοια ΑΠΟΧΗ δεν πρόκειται να ξαναδεί κοινοβουλευτικό θώκο στον αιώνα των άπαντα. Ιδιαίτερα στο νέο κόμμα της Ντόρας!!!

Τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι πιο σεμνή μια τόσο «διάσημη» υπάλληλος της καθεστωτικής δημοσιογραφίας και της μητσοτακικής δεξιάς…


Το γιατί όμως ουρλιάζουν εναντίον της ΑΠΟΧΗΣ οι σειρήνες των «νταβάδων», της κυβέρνησης, των κομμάτων και αποκομμάτων γίνεται ΑΜΕΣΩΣ αντιληπτό αν δούμε την καταρράκωσή τους από την αποχή.

Μπορεί ΟΛΟΙ να λένε μπούρδες και να μηχανεύονται ποικίλα τεχνάσματα για να εμφανίσουν το μαύρο άσπρο, αλλά η πραγματικότητα είναι καταλυτική, μια πραγματικότητα που έχει καταγράψει ανεξίτηλα τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της κοινωνίας και τις ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ του λαού.


Μπορεί με τις αλχημείες τους να εξαπατούν τους «οπαδούς», αλλά τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να τον εξαπατήσουν.

Και αυτό καταγράφηκε καθαρά στα εκλογικά αποτελέσματα:


α). Κυβερνητικό κόμμα: Υπέστη θανάσιμο πλήγμα. Πήρε 1.186.000 ψήφους λιγότερους από τις εθνικές εκλογές.

Αν αυτό το θανάσιμο πλήγμα το αποκαλούν τα ανδρείκελα αποδοχή της πολιτικής τους, αυτό ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό…

β). μεγάλη κατακεφαλιά και εναντίον της Ν.Δ.: 600.000 λιγότεροι ψήφοι από τις εθνικές εκλογές.

Με μια κυβέρνηση δωσίλογων και ανδρείκελων η Ν.Δ. απώλεσε 600. 000 ψήφους!!!

Για νίκη μας μιλάει και η Ν.Δ. επειδή έχασε λιγότερος ψήφους από την κυβέρνηση!!!


γ). Οι κούφιες θριαμβολογίες του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ πήρε σχεδόν τους ίδιος σχεδόν ψήφους, με τις εθνικές εκλογές και θριαμβολογεί επειδή δεν έχασε ψηφοφόρους, γεγονός που θα του έριχνε τα πλασματικά του ποσοστά.

Το ΚΚΕ εμφανίζεται με μεγάλα ποσοστά ακριβώς γιατί κράτησε τις ψήφους που είχε και αυτό σε σύγκριση με την τραγωδία των άλλων φούσκωσε τα ποσοστά.

ΟΤΑΝ όμως τα κυβερνητικά κόμματα καταρρέουν, όπως και οι δορυφόροι τους ΚΑΙ το ΚΚΕ, λόγω του ό,τι είναι «συμπαγές», κρατάει τις ισχνές εκλογικές του δυνάμεις, ΑΥΤΟ, για ένα αριστερό κόμμα, με δεδομένες τις εκρηκτικές καταστάσεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΗΤΤΑ γιατί δείχνει ότι το ΚΚΕ είναι ένα νεκρό κόμμα που δεν έχει καμία αξιοπιστία στον ελληνικό λαό. Αν είχε και ελάχιστη η ΑΠΟΧΗ θα κατευθυνόταν προς το ΚΚΕ, θα είχαμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ όχι της ΑΠΟΧΗΣ, αλλά του ΚΚΕ…

Αυτά για να μην παραμυθιαζόμαστε…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ανώνυμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 09, 2010 10:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επιτέλους, γιά πρώτη φορά, η πλειονότητα της Ελληνικής κοινωνίας, εξέφρασε διά πράξεως, αυτό που θα μπορούσε να εκφρασθή με λόγια ως εξής :
"Το μέγιστο των προσδοκιών μας, έχει πιά εξισωθή, με το ελάχιστο των απαιτήσεών μας".
Των απαιτήσεών μας από τη ζωή, εννοείται. Ούτε λόγος γιά προσδοκίες πλέον.
Ακριβώς αυτή τη συνειδητοποίηση, εκφράζει η γενικευμένη αποχή συμπεριλαμβανομένων και των άκυρων-λευκών.
Τα κύμματα αυτής ακριβώς της συνειδητοποίησης, διατρέχουν ορμητικά την Ελληνική κοινωνία.
Το έχουν ήδη καταλάβη και τρέμουν, όλα τα διαχρονικά εξουσιαστικά και τηλεοπτικά λαμόγια.
Μπορείτε ακόμα γιά λίγο να μας προσβάλετε απάτριδα πολιτικά λαμόγια.
Μπορείτε ακόμα γιά λίγο να σχολιάζετε από τα "παραθυρά" σας, νεοταξίτικες καμαριέρες.

Έφτασε η ώρα σας..
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 09, 2010 11:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τοιούτοι πρέπουσιν ημίν Αρχιερείς..(και αυτοί, πάλι -κάνουν πως- δεν κατάλαβαν τίποτε!)

Γράφει ο Σωτήρης Στανωτάς
http://www.newstrap.gr/




Η πρώτη πράξη του (κακογραμμένου) θεατρικού έργου «αυτοδιοικητικές εκλογές» ολοκληρώθηκε χθες....
Χωρίς πρωτοτυπία στο σενάριο, με κλεμμένες σκηνές από παλαιότερες παραστάσεις, με τους ίδιους θεατές και με τους ίδιους ...κριτικούς (διάβαζε: αναλυτές),να ερμηνεύουν την παράσταση, αναλόγως των προσωπικών προτιμήσεων και των παραισθήσεων εντός των οποίων βρίσκονται (απολύτως συνειδητά και δολίως) χρόνια τώρα....


Ο περίφημος Λαός έπεσε, για ακόμη μια φορά, θύμα(Wink των καλοστημένων διαστρεβλώσεων της πραγματικότητας που φροντίζει το Σύστημα να καθορίζουν την καθημερινότητά μας....

Ο... περιούσιος Λαός, τριάντα έξη χρόνια μετά την μεταπολίτευση, είτε αρνείται να καταλάβει, είτε απλώς βολεύεται να πιστεύει πώς υπάρχουν ακόμη Πολιτικά κόμματα που θα τον οδηγήσουν στην... χώρα της επαγγελίας (γεμάτη διορισμούς , πιλάφι και ουρί του Παραδείσου) χωρίς ο ίδιος να χρειαστεί να κάνει τίποτε.....

Οι μισοί πήγαν να ψηφίσουν δέσμιοι κομματικών επιλογών και οι άλλοι μισοί έκρυψαν το κεφάλι τους στην άμμο με την ελπίδα πώς κάποιοι θα καταλάβουν πώς είναι....θυμωμένοι και ... δεν παίζουν (!) όπως λένε τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο όταν δεν τους αρέσουν οι....εξελίξεις...

Για να επαναληφθεί η τραγική αλήθεια πώς κάθε Λαός έχει τους Άρχοντες που του αξίζουν ....Και τους Δημοσιογράφους ασφαλώς....Και τους επιχειρηματίες και την Κοινωνία γενικώς....

Οι ελάχιστες αναλαμπές, απλώς, επιβεβαιώνουν τον κανόνα και στην ουσία αυξάνουν την θλίψη....
Γι΄ αυτό, ακριβώς, το Σύστημα γελά και πάλι σαρδόνια...Όλα καλά, όλα ανθηρά....

¨Άλλωστε, την άλλη Κυριακή έχει πάλι παράσταση....Με την μπάντα του Δήμου και με ελάχιστους να διακρίνουν τον Καρυωτάκη, κάπου στο βάθος την πλατείας....


Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 09, 2010 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επικήδειος λόγος.
ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ
http://koniortos.blogspot.com/2010/11/blog-post_09.html




Το τι έχω ακούσει για εμάς τους απέχοντες δε λέγεται. Απίστευτοι αφορισμοί και μπινελίκια από τους μειοψηφήσαντες. Πολύ δημοκρατική στάση. Σας βγάζω το καπέλο. Μας αποκαλέσατε ηλίθιους, βλάκες, ανεγκέφαλους, καφενεία, καναπεδάτους, ανόητους, γελοίους, άχρηστους, και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας.

Επίσης άκουσα ότι έχασα το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης, επειδή δεν πήγα να ψηφίσω την ''Δημοκρατία" σας, την οποία μάλιστα μερικοί ανιστόρητοι τολμούν να συγκρίνουν με την Δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας.

Για σταθείτε ρε μάγκες, για κουλάρετε ρε τρισμέγιστοι πολιτικάντηδες. Για ποια Δημοκρατία μιλάτε; Πόσο μικρονοϊκοί είστε όταν μπερδεύετε τη δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας με τη σημερινή ''τραβεστί'' δημοκρατία, και όταν αποκαλείτε ηλίθιους καναπεδάτους και αδιάφορους αυτούς που απείχαν (δηλαδή την πλειοψηφία).

Καιρός λοιπόν να μάθετε δυο πραγματάκια που η κομματική στρούγκα σας έκανε να ξεχάσετε. Δώστε λοιπόν βάση και ακούστε προσεκτικά. Το σημερινό μας πολίτευμα είναι προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία (republic και όχι democracy ) η οποία προέρχεται από το σύστημα Γουεστμίνστερ. Γι αυτούς που δεν το γνωρίζουν τους ενημερώνω ότι το σύστημα Γουεστμίνστερ είναι ένα δημοκρατικό(;Wink κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης που διαμορφώθηκε από το Βρετανικό σύστημα, όπως λειτουργεί αυτό στο παλάτι του Γουεστμίνστερ, την έδρα δηλαδή του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μιλάμε δηλαδή για μια δημοκρατία πόρνη και ένα σάπιο ξενόφερτο πολιτικό σύστημα που εξυπηρετεί τους σκοπούς της ολιγαρχίας. Δεν είναι τυχαίο ότι εφευρέθηκε από κρετίνους Άγγλους με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων και των επιδιώξεων του παλατιού και της αυλής του.

Αυτή τη ''Δημοκρατία'' ψηφίσατε. Απ΄ αυτή τη ''Δημοκρατία'' απείχα. Αν θέλετε λύσεις για να χτυπήσετε το σύστημα ψάξτε να τις βρείτε στους αγώνες και στους δρόμους και όχι στις κάλπες του Καλλικράτη, που μόνο στόχο έχει την κατάτμηση της Ελλάδας και το χωρισμό της σε προτεκτοράτα των ισχυρών του χρήματος. Ψάξτε να τη βρείτε στις αυθόρμητες λαϊκές εξεγέρσεις και όχι στις κατευθυνόμενες πορείες των εργατοχαφιέδων.

Η ''Δημοκρατία'' σας βρώμισε πλέον. Σάπισε. Και αν δεν την αλλάξετε, σύντομα θα σας αλλάξουμε τα πρέκια. Εμείς οι απέχοντες. Αυθόρμητα, αβίαστα, και αβασάνιστα, χωρίς τις κομματικές ταμπέλες που χρόνια τώρα μας αναγκάζετε να φοράμε σαν τροκάνια στο λαιμό υπάκουων προβάτων.

Είναι ο επικήδειος λόγος της δημοκρατίας σας, γραμμένος από ένα φτωχό και ασήμαντο βιοπαλαιστή που ενίοτε αλλάζει πρέκια σε δημοσιογραφικές πόρνες, καθεστωτικούς νταβάδες, αυτιστικούς αρχηγούς κομμάτων, και αδέσποτων κομματόσκυλων. Το θέμα της συμμετοχής στο εκλογικό πανηγυράκι έκλεισε οριστικά για εμένα. Εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναπαύσεως και αναψύξεως. Αμάν Αμήν.



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 09, 2010 1:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Η πραγματική εξουσία και η αληθής δύναμη

Ήταν τότε, την εποχή της μεγάλης απάτης, όπου ο λαός καλείτο στην εξουσία μαζί με το Πασόκ. Ο επικεφαλής του κινήματος αρχηγός, είχε αρχίσει να σκορπίζει τα δανεικά που του είχαν δώσει, για να εξαπατήσει το Λαό.

Λέγετε και εγράφη, ότι στις αποσκευές του "χαρισματικού" υπήρχε και ένα δάνειο όταν μας ήρθε. Εκεί πέρα, στην κοιτίδα όπου η μαφία έχει και τη δημοκρατική νομιμοποίηση της ελευθερίας να κόβει "αβέρτα" δολλάρια-χαρτοπετσέτες, του έδωσαν 100 εκατομμύρια δολλάρια για να ανεβάσει το Λαό στην εξουσία.

Ήρθε και "μας" ανέβασε, δηλαδή αυτόν, τον "χαρισματικό" ανέδειξε ο λαός στην εξουσία και πήγε ύστερα ήσυχος να κοιμηθεί. Σκόρπισε τα δανεικά ο συνεξουσιάζων, "τα φάγαμε μαζί", και τώρα καλεί τον αφέντη και συμμέτοχο στην εξουσία λαό, να δώσει πίσω τα ... φαγωμένα. Τα δικά του είναι φυλαγμένα καλά και προστατευμένα από τους νόμιμους δικαιούχους της δυναστείας του ονόματός του.

Καιρός λοιπόν να καταλάβει ο λαός ποια η πραγματική εξουσία του και ποιά η αληθινή δύναμη της ψήφου του.

Η πραγματική εξουσία του είναι όταν απέχει από το έγκλημα, που τον καλούν κάθε τόσο να διαπράξει με την ψήφο. Άλλοθι για τα φονικά τους δεν θα τους δώσουμε πια. Και η αληθινή δύναμη της ψήφου, είναι το "βόλι" που σκοτώνει αυτόν που τον δασκαλεύει και να σκοτώσει αλλά και να σκοτωθεί αυτός ο ίδιος, ο Λαός.

Μια ζωή μας έβαζαν να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Καιρός η κάνη του όπλου να γυρίσει προς το μέρος τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 09, 2010 3:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάντως,πρέπει να μας δουλεύουν ακόμη και για τα ποσοστά και για τον αριθμό των ψηφισάντων. Δέστε

http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{%22page%22:%22main%22}

Τα νούμερα των εγγεγραμμένων(γραμμένων πλέον,κατά τον Ραγκούση,μάλλον στα @@ του)ψηφοφόρων διαφέρουν,υπάρχουν περίπου 17.000 ψηφοφόροι περισσότεροι στις δημοτικές!! Και μάλιστα φαίνεται ότι αυτοί οι περισσότεροι ψήφισαν σχεδόν όλοι! Δέστε τα και μόνοι σας! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως δεν ξέρω εγώ κάτι καλά,που πιστεύω ότι το εκλογικό σώμα είναι ένας και μόνο αριθμός; Ή μιλάμε για καταμπινάτη νοθεία;;
Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 10, 2010 12:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το επιμύθιο των αυτοδιοικητικών εκλογών: "Τον κώλο βάζει o μάγειρας, σκατά θα μαγειρέψει"

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/o.html



Αντιλαμβανόμαστε την πικρία μερικών συμπολιτών μας που είχαν ενδεχομένως καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες απο αυτό το εκλογικό πανηγύρι της προηγούμενης Κυριακής.

Μερικοί μάλιστα απογοητεύτηκαν νομίζοντας, ότι τα κυβερνητικά μεγάφωνα έλεγαν την αλήθεια όταν ψευδολογώντας φώναζαν ότι τους στήριξε η "συντριπτική πλειοψηφία" του Ελληνικού λαού.

Το ότι τα δύο μεγάλα super market της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" έχασαν απο τις προηγούμενες εθνικές εκλογές 1.600.000 "πελάτες" θεωρείται διασφάλιση του "επαγγελματικού" τους μέλλοντος;

Το ότι τα "τρίκυκλα" με τις περιφερόμενες αριστεροδέξιες πατερίτσες ίσα-ίσα κατάφεραν να φτάσουν στο "βενζινάδικο" δηλαδή στην "κωλότσεπη" των καλλικρατικών συμβουλίων δείχνει ότι ο λαός τους θεωρεί σημαντικούς αναστολείς της νεοταξικής λαίλαπας;

Όχι μόνο δεν αποτελούσαν την "συντριπτική" αλλά ούτε καν την σχετική πλειοψηφία, αυτοί που συμμετείχαν σε αυτήν την νομιμοποίηση της κατοχικής κυβέρνησης.

Ο κ. Παπανδρέου και οι υπόλοιποι θλιβεροί καλικατζαραίοι του πολιτικού ερειπίου οι οποίοι με θράσος εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι είναι θεσμοί της "κοινοβουλευτικής δημοκρατίας", προσπαθούν αγωνιωδώς να παραμυθιάσουν τους πάντες ότι ο Ελληνικός λαός τους στηρίζει.

Οι αριθμοί και η πραγματικότητα τους διαψεύδουν, ενώ το μόνο που μπορούν να πράξουν με την βοήθεια των διαφόρων "Πρετεντέρηδων" τώρα πιά, είναι να σκεπάσουν την βουή της τεράστιας χλεύης και της λαϊκής απόρριψης , με επικοινωνιακές κουβέρτες και με την εξουσιαστική χρήση των καλπονοθευτικών εκλογικών συστημάτων, που οι ίδιοι ψήφισαν προκειμένου να γλυτώσουν το τομάρι τους.

Τα ψέματα τελειώνουν και τα πλήθη των απολυμένων και των πεινασμένων δεν θα χορτάσουν απο τις νεοεποχήτικες μπουρδολογίες τους και τους σαχλαμαρίστικους ελιγμούς τους.

Το γνωρίζουν και για αυτό ετοιμάζουν με ταχύτατους ρυθμούς τους μηχανισμούς καταστολής και τα συστήματα διαχείρισης της ελευθερίας των πολιτών μέρος των οποίων είναι και η "Κάρτα του Πολίτη".

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 10, 2010 1:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Pretender"

"... ενώ το μόνο που μπορούν να πράξουν με την βοήθεια των διαφόρων "Πρετεντέρηδων"

Ποιός δεν θυμάται το περίφημο μουσικό συγκρότημα των Platers και τη μεγάλη επιτυχία τους "The great pretender"; Υπάρχει κανείς; Αν υπάρχει, έχουμε τον δικό μας και το "συγκρότημα" platers ή πλάτες. Πλάτες είναι το "μεγκακανάλιουμ" και ο great pretender, ο ένας! ο μοναδικός!! ο δημοσιογράφος <μας> !!! ο great Πρετεντέρης ή pretend-eris (έρις=κόρη της Νυκτός και θεά της ζήλιας, της διχόνοιας, του τσακωμού και του καυγά. ...).

Όχι, παίζουμε. Είμαστε άπαιχτοι.
"Τίποτα/τίποτα/τίποτα δεν μας σταματά/ μπλαμ, μπλαμ και τα λοιπά κι αυτά"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 10, 2010 3:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ: Η ώρα τους πλησιάζει…



Είναι τέτοιος ο τρόμος που έσπειρε η αποχή στα κέντρα της εξουσίας και στους ποικίλους και πολύχρωμους απολογητές και λακέδες τσαρλατάνους τους που λένε του κόσμου τις αστειότητας και ασκούνται σε βλακώδη τεχνάσματα ταχυδακτυλουργίας.

Έχουν ξαποληθεί όλα τα πολιτικά και δημοσιογραφικά μαντρόσκυλα, ιδιαίτερα οι πόρνες πολυτελείας των σοβαρών εφημερίδων (Λαμπρακιστάν, αλαφουζαίων και CIA) να εφεύρουν τεχνάσματα και αλγεβρικές αλχημείες να «εξηγήσουν» την ΑΠΟΧΗ και κυρίως να τη στιγματίσουν και να την εμφανίσουν σαν ένα επεισόδιο συγκυρίας.

Βγήκε και ο πρώην «αριστερός» Λυγερός της «Καθημερινής», ο «πατριώτης» αλχημιστής των νέων «νταβάδων» να μας πει ότι η αποχή προέρχεται από το τελεσίγραφο του ΓΑΠ και ότι δεν έχει καμία σχέση με την αποχή των Ευρωεκλογών», ούτε πρέπει να συγκρίνονται οι δείκτες αυτών των εκλογών με τις εθνικές!!!


Ομολογούμε ότι είναι πιο έξυπνο και δόλιο αυτό το τέχνασμα ταχυδακτυλουργίας και δημοσιογραφικής πορνείας.

Κόβει ο ταχυδακτυλουργός των Αλαφούζων το ιστορικό κύκλωμα της κοινωνικής εξέλιξης και της εκλογικής αποτύπωσης αυτής της εξέλιξης, το τεμαχίσει και το ταξινομεί σε ανεξάρτητα τεμάχια και ίνες και μετά παίρνει αυθαίρετα ένα τεμάχιο για τις καθεστωτικές του αλχημείες.

Πράγματι, οι πρώην αριστεροί και «αριστεριστές» είναι καλύτεροι μάστορες και «πράκτορες» των «νταβάδων», γι’ αυτό και έχουν πιάσει τα πιο νευραλγικά πόστα της καθεστωτικής προπαγάνδας.

Αυτό που θέλει να επικαλύψει και να ισοπεδώσει το καθεστώς και τα τσιράκια του, τύπου Λυγερού, Τσίμα και CIA, είναι τούτο: Ότι η ΑΠΟΧΗ, δηλαδή η ΑΠΟΡΡΙΨΗ του καθεστώτος και των κομμάτων του δεν είναι συγκυριακό επεισόδιο, αλλά η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΠΗ μέσα στην ελληνική κοινωνία ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.

Συγκυριακά επεισόδια είναι οι αυξομειώσεις και οι επιμερισμοί, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, των κομματικών ποσοστών και ΟΧΙ η ΑΠΟΧΗ.

Η ΑΠΟΧΗ, στις διαστάσεις των τριών τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων (Ευρωεκλογές, Εθνικές και Αυτοδιοίκησης) είναι ένα μέγεθος παγιωμένο και σταθερά ανερχόμενο.

Είναι ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ συντελεστής παγιωμένος που δείχνει, σε πολύ μικρότερο βαθμό από ό,τι στην πραγματικότητα, τις ΡΟΠΕΣ της κοινωνικής συνείδησης και της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ απόρριψης του καθεστώτος, των κομμάτων και των πολύχρωμων μαντρόσκυλών τους.


ΑΥΤΟΣ ο πολιτικός συντελεστής με τα διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά, τα οποία αποτυπώνουν σε πολύ μικρότερο βαθμό αυτό που συντελείται μέσα στην κοινωνία έχει καταστεί σήμερα κυρίαρχος, είναι σταθερά παγιωμένος και εκφράζει: Τη μη αναστρέψιμη ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ, εναντίον του καθεστώτος και των μπράβων του, πολλαπλάσια από αυτό που απεικονίζουν τα ποσοστά.

ΑΥΤΟ είναι που τρομάζει το καθεστώς και τους λακέδες του που αγωνίζονται, με νύχια και με δόντια, να εφεύρουν «επιχειρήματα» αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης.

Περιορίζονται μόνο στις εκλογικές αλχημείες των ποσοστιαίων αυξομειώσεων στα κόμματα: Στο πόσο αποχή είχε το καθένα, στο πόσο μειώθηκαν ή αυξήθηκαν τα ποσοστά των διαφορών μεταξύ τους κ.λπ…

Το σταθερό και ενιαίο μέγεθος της ΑΠΟΧΗΣ που έχει πετάξει σε καταλυτικά ιστορικά επίπεδα, σταθερά και διαρκώς αυξανόμενα, το πνίγουν κυριολεκτικά και επιχειρούν να το διαβάλλουν, βρίζοντας έτσι και αυτές τις δημοκρατικές, αστικές λειτουργίες, που δήθεν πιστεύουν…

Κατανοητός ο τρόμος ΟΛΩΝ των πολύχρωμων ανδρείκελων και λακέδων του καθεστώτος.

Η ΑΠΟΧΗ είναι η κοχλάζουσα ΟΡΓΗ της κοινωνίας που διαρκώς διογκώνεται και θέτει ΑΜΕΣΑ την ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ της: Την αυτό- οργάνωση του λαού κόντρα στις κομματικές χειροπέδες και με στόχο την ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ του καθεστώτος και των σκυλιών του…

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ: Η ώρα τους πλησιάζει…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 11, 2010 1:58 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αριθμοί στις εκλογές

Η σοφία των αριθμών τέθηκε πάλι σε λειτουργία για να εντυπωσιάσει και να παραπλανήσει. Το 50% όσων προσήλθαν στις κάλπες έγινε 100%, οι μισοί ψηφίσαντες έγιναν όλοι οι ψηφίσαντες!

Πασόκ και Νουδού μοιράστηκαν περι το 80% και τα "ρετάλια" ό,τι απέμεινε. Χοντρά τα νούμερα στις οθόνες, τεράστια η απάτη.

Η αριθμολογία δεν έβγαλε άχνα στα διαθέσιμα μέσα της προβολής του ψεύδους. Διότι το 80% αντιστοιχούσε στο 50%, που μοιράστηκαν οι κλέφτες-δια-της-ψήφου μαζί με τα "ρετάλια", τους στυλοβάτες της πλάνης.

Στον επόμενο τόνο, το ποσοστό που θα μοιραστούν θα είναι κάτω από το 80 τοις εκατό του 50%. Και όταν με το καλό φθάσουν το 20 και το 10, τότε να δούμε πόσο σοφή, θα είναι η αριθμολογία τους και πόσο λογική, η μαθηματική λογική τους. Οι πέτρες θα πέφτουν μόνες πάνω στα κεφάλια τους, έστω κι αν τις ρίχνουν άνθρωποι. Αυτοί θα είναι "οι πέτρες", δεν θα είναι οι άνθρωποι, σύμφωνα με τη σοφία των αριθμών και τη λογική τους.

Καμία ψήφος σε κανένα, ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι κοντά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Μόσχος Λαγκουβάρδος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 11, 2010 5:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια τέτοια νίκη ακόμα και θα πάθουμε πανωλεθρία

http://moschoblog.blogspot.com/





"Ανακαινισθήσεται ως αετού η νεότης σου"
Δαβίδ

Μια ακόμα τέτοια νίκη και θα πάθουμε πανωλεθρία. Αυτό είπε ο βασιλιάς Πύρρος όταν νίκησε τους Ρωμαίους και έχασε το μισό στρατό του. Σαν τη νίκη Πύρρου είναι οι νίκες του Κακού. Όταν το κακό θριαμβεύει ηττάται. Αυτό σημαίνουν τα λόγια του Κυρίου είδα τον Σατανά να πέφτει στη γη σαν αστραπή. Το ίδιο νόημα έχει και η λαϊκή παροιμία, το ψέμα δεν πολυκαιρίζει. Είδα τον Σατανά να πέφτει σαν αστραπή στη γη σημαίνει επίσης ότι το κακό δεν θέλει χρόνο να συντριβεί. Μέσα σε μια ώρα έπεσαν αυτοκρατορίες και εξαφανίστηκαν. Όλος ο κόσμος ξέρει πια ότι η λάμψη και η δόξα και η ισχύ του κακού είναι παροδική. Φεύγει σαν αστραπή.

Η Πατρίδα μας βρίσκεται σε πτώση. Αιτία είναι η σύγχρονη μυθολογία και η ειδωλολατρεία αυτών που κατέκτησαν την εξουσία και χρησιμοποίησαν κάθε επιστημονικό τρόπο, για να εμποδίσουν την ανανέωση, η οποία ακολουθεί κάθε πτώση. Ο άνθρωπος δεν μένει στην πτώση του αλλά αγωνίζεται έως την εσχάτη αναπνοή του να σηκωθεί. Το ίδιο και οι κοινωνίες ανανεώνονται μετά από κάθε πτώση. Ο αετός πέφτει και τσακίζεται και αλλάξει τα φτερά του.

Το ψεύδος, οι μύθοι, τα είδωλα, οι προκαταλήψεις πέφτουν από μόνα τους και δεν σηκώνονται ποτέ. Παράδειγμα η αρχαία ειδωλολατρεία κατέπεσε από μόνη της όταν ο κόσμος κουράστηκε να λατρεύει τα είδωλα. Σαν τον Ντόριαν Γκρέϊ, τον ήρωα του ομωνύμου μυθιστορήματος του γνωστού Άγγλου ποιητή Όσκαρ Ουάϊλντ. Έκαμε ένα είδωλο του εαυτού του για να διατηρήσει την νεότητά του για πάντα, αλλά το είδωλο γέρασε μαζί του. Έτσι παθαίνουν αυτοί που δημιουργούν είδωλα τον εαυτό τους. Καταπίπτουν από μόνα τους μαζί τους όταν δεν έχουν πια άλλες δυνάμεις να τα συντηρούν. Μπορείς να γελάσεις λίγους ή πολλούς για πολλή καιρό. Αλλά δεν μπορείς να τους γελάσεις όλους για πάντα.


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες