Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο τρόμος της κατάρρευσης και τα νεοταξικά δόκανα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 26, 2010 11:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο τρόμος της κατάρρευσης και τα νεοταξικά δόκανα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο τρόμος της κατάρρευσης και τα νεοταξικά δόκανα



ΟΧΙ μόνο η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά ολόκληρο το καθεστώς με το κομματικό του τοπίο έχουν περιέλθει σε βαθύ αδιέξοδο και τρόμο μπροστά στην τελεσίδικη κατάρρευσή τους.

Ο τρόμος της κατάρρευσης τους οδηγεί σε κείνες τις ανακλαστικές κινήσεις του παγιδευμένου και ανήμπορου ζώου.

Τα γεγονότα αυτού του τρόμου της κατάρρευσης τα οποία, ταυτόχρονα, αποκαλύπτουν και τα νέα δόκανα απάτης που ετοιμάζουν οι διεθνείς και εγχώριοι «νταβάδες», είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού και αγωνιωδώς θορυβώδη.


Πρώτο γεγονός

Η διακαναλική συνέντευξη του τρομαγμένου ανδρείκελου: του ΓΑΠ.

Ο πρωθυπουργός ανδρείκελο νιώθει πλέον την παγερή πνοή του θανάτου του: Όχι μόνο το εκλογικό του Βατερλό, αλλά την απόφαση των «νονών» για ΑΠΟΣΥΡΣΗ του.


Από την πρώτη στιγμή, σε ανύποπτο χρόνο, τότε που εξανάγκαζαν, οι ισχυροί του κόσμου, τον Καραμανλή σε «απόσυρση» είχαμε γράψει ότι την ίδια τύχη θα έχει και ΓΑΠ, μόλις εκτελέσει τα «συμβόλαια θανάτου» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Οι πολιτικοί αχυράνθρωποι, τα ανδρείκελα, είναι αναλώσιμα υλικά, γρανάζια της ιμπεριαλιστικής μηχανής που εκτελούν ένα συγκεκριμένο έργο και μετά καίγονται και αντικαθίστανται από άλλα…

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ.

Η διακαναλική συνέντευξη ήταν ο τρόμος αυτής της επίγνωσης. Ο επικήδειος του θανάτου του. Μια ανακλαστική κίνηση ενός ανήμπορου, παγιδευμένου ζώου.

Γι’ αυτό και στη συνέντευξη αυτή «άστραψαν» και «βρόντηξαν» όλα τα χαρακτηριστικά της πολιτικής ασημαντότητας και της ηθικής μηδαμινότητας τού ΓΑΠ: Η καταθλιπτική πολιτική του κενότητα, η δραματική ανέχεια των πολιτικών και ηθικών του πόρων, η μωρία των τρομοκρατικών και εκβιαστικών διλημμάτων, καθώς και ο δεσποτισμός της αχρειότητας, της γλοιώδους υποκρισίας και του ψεύδους.

Έβαλε ο άμοιρος και τις πανοπλίες του «πατριωτισμού» και της «εντιμότητας» (!), του «πατριώτη αγωνιστή»!!!

Το σκούφο του Παπαφλέσσα μόνο ξέχασε να φορέσει. Αλλά μπορεί να το κάνει τις επόμενες ημέρες….

Δεύτερο γεγονός



Όταν το «όνειδος» της πολιτικής μας ιστορίας, ο Μητσοτάκης, αυτό το σύμβολο της δωσίλογης αχρειότητας, ΣΠΕΥΔΕΙ ΑΜΕΣΩΣ να στηρίξει το ανδρείκελο-πρωθυπουργό, αποκαλύπτει γοερά τον τρόμο της κατάρρευσης του καθεστώτος και των κομμάτων και τον ΠΑΝΙΚΟ για τις πολιτικές εξελίξεις: Πανικός για το Βατερλό που έρχεται για όλους και για τις νέες κομματικές τσόντες, όπως το κόμμα της Ντόρας…

Ο Μητσοτάκης είναι έμπειρος σε αυτούς τους πολιτικούς τυφώνες. Γνωρίζει ότι τέτοιοι τυφώνες, σαν αυτοί που έρχονται, είναι σαρωτικοί για όλους, γιατί βάζουν σε οξύτατη και ορμητική κίνηση τους μηχανισμούς της λαϊκής κινητοποίησης…

Ο τρόμος του Μητσοτάκη (έχει υποστεί ο ίδιος τα «δεινά» των λαϊκών τυφώνων) είναι ένα δεύτερο καταλυτικό στοιχείο ανακλαστικών κινήσεων του ανήμπορου και παγιδευμένου θηρίου…

Τρίτο γεγονός



Ένα άλλο γεγονός του «τρόμου της κατάρρευσης» είναι η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ του γλοιώδους «χαφιέ» των «νταβάδων»: Του Καρατζαφέρη.

Όλα τα κανάλια των «νταβάδων» οργίασαν στην περιφορά αυτού του κλόουν για να μας πει για «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» και «προσωπικοτήτων»: Το γνωστό τροπάριο το οποίο αποτελεί και την ΚΕΝΤΡΙΚΗ πολιτική επιλογή των «νταβάδων».


Μετά τις εκλογές αυτή η ΕΠΙΛΟΓΗ θα μπει σε άμεση υλοποίηση και εφαρμογή: Είναι το μετά ΓΑΠ επικρατέστερο σενάριο…

Τελευταίο γεγονός




Τέλος, όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται παραστατικά και στον ΤΡΟΜΟ των ΜΜΕ.

Ωρύονται και αυτά, διαιρημένα (ανάλογα με τις επιλογές του «νταβά» τους) για το αύριο.

Άλλα διακριτικά και άλλα ανοικτά και υστερικά αρχίζουν να «καρατομούν» τον μέχρι χθες εκλεκτό τους (ΓΑΠ) και να προετοιμάζουν ΜΕΘΟΔΙΚΑ την απόσυρση αυτής της κυβέρνησης και τα νέα δόκανα ΑΠΑΤΗΣ: Κυβερνήσεις προσωπικοτήτων και «εθνικής ενότητας», καταστάσεις ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για τη «σωτηρία» της Ελλάδας…

Ο ΝΕΟΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ της δικτατορίας και της θηριώδους ΑΠΑΤΗΣ των διεθνών μαφιών, αλλά και των εγχώριων έχει ήδη ανοίξει.

Μετά τις εκλογές θα επισπευτούν οι εξελίξεις…


ΓΙ ΑΥΤΟ αγωνίζονται με τέτοια λύσσα όλοι οι μνηστήρες της πολιτικής απάτης (κόμματα, αποκόμματα και «ανεξάρτητοι») για μια θέση στο νέο σκηνικό της απάτης.

Αγωνίζονται για την ψήφο του ελληνικού λαού για να σωθούν από το γενικό Βατερλό και να ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ στα μάτια των «νταβάδων» ως ικανοί να εξαπατήσουν, άξιοι της εμπιστοσύνης τους ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ στο νέο εκκολαπτόμενο σκηνικό το οποίο θα «ξεπλύνει» τα διαπραχθέντα εγκλήματα και θα προετοιμάσει τα νέα…

Να μην πέσουμε για άλλη μια φορά στο δόκανο της ΑΠΑΤΗΣ…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 26, 2010 12:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μετά την "διακαναλική" ...

και μετά την ανακήρυξη των επικείμενων εκλογών σε Δημοψήφισμα για την υπογραφή ή μη του Μνημονίου:

Ένα μαζικό όχι στην κάλπη του Κοινοβουλίου της απάτης. Πλήρης αποχή και ας πάνε να τα βρούν με το 10 ή με το 20% αυτών όλων που "μαζί φάγανε τα λεφτά".

Εμείς δεν είμαστε από αυτούς. Δεν τα φάγαμε με τις γκόμενες, με τους γάμους πολυτελείας, με τα κότερα τύπου "Χριστίνα", με ταξιδάκια στους Off Shore παραδείσους, με τα 4Χ4 που κάθε χρόνο αγοράζαμε (σημ. για να μην πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας και τη "χασούρα" να την πληρώσουν όσοι κάνουν τις δουλειές τους με ένα "Yugo" ή με ένα "σαπάκι), με τη μεζονέτα στα Βόρεια και ένα εξοχικό σε νησάκι, παράλληλα με ένα "μικρό σπίτι στο λιβάδι" σε οροπέδιο της ενδοχώρας. Δεν είμαστε από αυτούς με ... .

Εμείς δεν έχουμε τίποτα από αυτά. Δουλέψαμε, φτιάξαμε ένα σπιτάκι, την "καμαρούλα μια σταλιά" του λαϊκού πενταγράμμου, είχαμε ένα κομμάτι ψωμί να φάμε εμείς και τα παιδιά μας. Χάρη και χάρες δεν χρωστάμε σε κανένα. Δεν κλέψαμε, δεν ληστέψαμε, κακό δεν κάναμε σε κανένα. Τώρα, μας παίρνουν πίσω τον ιδρώτα μας, τους κόπους μιας ζωής, και μας τσουβαλιάζουν όλους στον ίδιο κάδο απορριμάτων. Στα μπάζα του Κοινοβουλίου τους.

Είναι η κάλπη τους, είναι η ψήφος που μας ζητάνε. Όχι! Μακριά από τα σκουπίδια τους!! Αν θέλουν
Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 26, 2010 12:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η διακαναλική αποτυπωση μιας κατεδάφισης
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_26.html



Κάποτε, πριν την εποχή της εθνικής αποδόμησης και του διωγμού όσων επιμένουν να έχουν εθνική - πατριωτική συνείδηση, δεν θα διαφημιζόταν η "διακαναλική" συνέντευξη αλλά μία συνέντευξη σε "εθνικό δίκτυο".

Αν λοιπόν ξεπεράσουμε τα "ψιλά γράμματα" της νεοταξικής σύγρονης ορολογίας και ασχοληθούμε με τα χοντρά λατινικά γράμματα της χθεσινής "παράστασης" του πρωθυπουργεύοντος ύπατου αρμοστή της "παγκόσμιας κυβέρνησης", θα επαναλάβουμε δυτσυχώς όσα είχαμε γράψει την Κυριακή στην ανάρτησημε "Την Δευτέρα η "Νέα Τάξη Πραγμάτων κερνάει ...πράσινο λουκούμι!"


Δεν μας εξέπληξε το περιεχόμενο αυτής της "διακαναλικής συνέντευξης" διότι είναι αυτονόητο το ότι οι κατοχικοί κυβερνήτες είναι σχεδόν πάντα προβλέψιμοι.Ποτέ κανείς απο δαύτους δεν είχε σκοπό να παράξει πολιτική ή να υπηρετήσει έστω και προσχηματικά τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Ήταν αναμενόμενη αυτή η εκβιαστική - τρομοκρατική παράκρουση του πρωθυπουργεύοντος ( ελέω "Αμερικής")κ.Παπανδρέου.Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει παρά να παρουσιάσει τον εαυτό του ως ανιδιοτελή "μεσσία", τον οποίο αν τον "πικράνουμε" στις επόμενες εκλογές ανάδειξης των περιφερειακών νταβατζήδων του "Καλλικράτη", τότε θα μας "τιμωρήσουν" οι αγορές που του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και η χώρα μας δεν θα γλυτώσει τελικάτην χρεοκοπία.

Ξεπέρασε ακόμα
και τον ίδιο του τον εαυτό προσπαθώντας να δημιουργήσει την εντύπωση του ανιδιοτελούς πατριώτη που δεν νοιάζεται για την "καρέκλα" αλλά για την σωτηρία της πατρίδας.

Αν ο κ. Παπανδρέου
στην "οραματική εθνική του αφήγηση" φαντάστηκε την πατρίδα μας σαν ένα γωνιακό οικόπεδο-φιλέτο που βιάζεται να παραδώσει στους ξένους εργολάβους "καθαρό" και άδειο ,τότε ναι θα συμφωνήσουμε μαζί του και θα ομολογήσουμε ταπεινά ότι ναι είναι ο καταλληλότερος για αυτή τη δουλειά.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το πολιτικό σύστημα που ΕΜΕΙΣ συντηρούσαμε τόσα χρόνια αγκυλωμένοι σε προκατασκευασμένες ιδεολογίες και φοβίες καταρρέει .Τις ρωγμές στο σάπιο αυτό οικοδόμημα τις είδαν πρώτοι απο όλου οι ίδιοι οι πολιτικοί και τώρα που όλα γκρεμίζονται αγωνίζονται σαν τα θηρία με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν έστω και σαν τσαντηράρχες την εξουσία τους.

Φρόντισαν όλοι τους τα μπάζα της κατεδάφισης να πέσουν στα δικά μας κεφάλια φορτώνοντάς μας ενοχές για την σημερινή κατάντια.

Ο ελληνικός λαός πλήρωσε και πληρώνει ακριβά τις πολιτικές του επιλογές.
Η διαδρομή της βιωματικής πολιτικής μας παιδαγωγίας ήταν γεμάτη αγκάθια και τριβόλια και τώρα που φτάσαμε στο τέρμα θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν τελικά γίναμε σοφώτεροι.

Το διακύβευμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν είναι να διαλέξει τον καταλληλότερο διαχειριστή της μιζέριας και της σκλαβιάς του, ούτε φυσικά αν το συσσίτιο του ενός θα είναι πιο καλό απο το συσσίτιο του άλλου.

Είμαστε μπροστά στο τελευταίο δίστρατο της ιστορίας μας και οι δύο δρόμοι δεν είναι αυτοί που μας περιγράφουν τα κόμματα της αποσύνθεσης και της θολούρας.


Η ευθύνη της επιλογής μας δεν έχει να κάνει με τα κίβδηλα διλλήματα δεξιά ή άριστερά που θέτουν τα στοιχειά του σημερινού πολιτικού ερειπίου ,αλλά με το άν θα διαλέξουμε τον δρόμο που θα μας πάει προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Η αποχή δηλαδή η απομάκρυνση μας απο αυτό το τοξικό ποτάμι με τα βρωμόνερα των μεταμφιεσμένων και μεταλλαγμένων πραματευτάδων της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, θα μας δώσει εκείνες τις ηθικές τουλάχιστον δυνάμεις να αγωνιστούμε για να παράξουμε έναν υγιές πολιτικό σύστημα που δεν θα στηρίζεται πλέον στις προακτασκευές της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Ας κάνουν όσες διακαναλικές θέλουν ο πόνος είναι δικός μας και όχι δικός τους ας τον διαχειριστούμε εμείς όπως νομίζουμε.

δεν θα συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Μόσχος Λαγκουβάρδος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 26, 2010 12:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι καινούργιο κομίζουν οι γνωστοί πολιτικοί;
Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου
http://moschoblog.blogspot.com/




Τί καινούριο κομίζουν οι γνωστοί πολιτικοί; Τι το διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε; Μετέτρεψαν την πολιτική σε κερδοφόρα επιχείρηση κι οι ίδιοι έγιναν μεγαλοεπιχειρηματίες.

Και δεν φθάνει αυτό κήρυξαν τον πόλεμο κατά των μικρών επιχειρήσεων. Οι μικροεπιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους και μόνο γι΄ αυτό πρέπει να τους αγνοήσουν και να απόσχουν από τις εκλογές.

Οι πολίτες που δεν περιμένουν τίποτε καινούριο από τους γνωστούς πολιτικούς, αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν ότι το σύστημα που παράγει επιχειρηματίες πολιτικούς δεν πάει άλλο στην Ελλάδα, γιατί οι πολιτικοί έχουν αποκαλυφθεί όπως είναι στην πραγματικότητα, επαγγελματίες πολιτικοί.

Τα πολιτικά κόμματα με τους επαγγελματίες πολιτικούς δεν είναι κοινωφελείς οργανώσεις, αλλά κούφια ονόματα σαν τις «κούφιες βασιλείες» του Καβάφη. Ονόματα που όπως τα οικογενειακά ονόματα των πολιτικών μεταβιβάζονται μαζί με την εξουσία στους κληρονόμους τους.

Τι καινούριο κομίζουν οι γνωστοί πολιτικοί και ζητούν την ψήφο των πολιτών;

Αποδυνάμωσαν τους πολίτες και επαγγέλλονται μια δημοκρατία δίχως πολίτες και μάλιστα με την ψήφο τους.

Θυμίζουν τις αρχαίες ανθρωποθυσίες που ξεγελούσαν τα θύματά τους με την καλοπέραση για να τα θυσιάσουν στο τέλος με τη θέλησή τους.

Γνωρίζουν οι ίδιοι ότι δεν πάει άλλο το σύστημά τους. Αυτός είναι ο λόγος που κόπτονται να αναγνωρίσουν οι πολίτες ότι φταίνε οι ίδιοι για την κατάστασή τους. Ας πρόσεχαν. Ας μην ήταν ψεύτες, κλέφτες, αφερέγγυοι, σπάταλοι με ξένα χρήματα. Τέτοιοι πολίτες, τέτοιοι πολιτικοί. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Αν δεν είμαστε εμείς θα έρθουν χειρότεροι από μας. Έτσι ζαλίζουν τον κόσμο. Μετά από μας το χάος.

Τα ΜΜΕ εφαρμόζουν για τον εκμαυλισμό των πολιτών την τακτική της κότας και του βάτραχου. Μια φορά, λέει ο μύθος, ένας μυλωνάς κάθισε να ψήσει μια κότα στη σούβλα.

Κάθισε δίπλα του ο διάβολος για να ψήσει ένα βάτραχο. Κάθε λίγο ο διάβολος σήκωνε τη σούβλα και χτυπούσε την κότα λέγοντας, εσύ κότα , εγώ βάτραχο, εσύ κότα , εγώ βάτραχο. Ώσπου αηδίασε ο μυλωνάς και πέταξε μακριά την κότα.

Ο μύθος θέλει να πει ότι όταν το αηδιαστικό συμφύρεται με το καθαρό, γίνεται συχαμερό και το καθαρό. Όταν ένας ποντικός περάσει μέσα από την κατσαρόλα, πετάς ολόκληρο το φαγητό. Θέλει να πει όμως και κάτι άλλο. Ότι μετά πρώτο και δέυτερο πάθημα, προσέχεις και δεν ψήνεις την κότα σου με το διάβολο, ούτε αφήνεις την κατσαρόλα σου ξεσκέπαστη. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Επιστροφή στην κορυφή
Ανώνυμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 26, 2010 1:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το αηδές, συμμάχισε με το γελοίο. Μόνο απο μία τέτοια συμμαχία, θα μπορούσε να προκύψη το ειδησεογραφικό στίγμα της χθεσινής ημέρας.



Το γελοίο :

Μεθοδικά και κατά συρροήν, το Ελλαδικό κλεπτοκρατικό σύστημα, εκβιάζει τους πολίτες με κάθε πιθανό και απίθανο δίλημμα. Αλλά πώς; Επικοινωνιακά στοχευμένο, επιτηδείως διατυπωμένο και υποδορίως διαχεόμενο.
Χθές, ήταν η πρώτη φορά στα νεώτερα πολιτικά χρονικά, όπου ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, εξαπέλυσε έναν γελοίο εκβιασμό κατά πάντων των Ελλήνων πολιτών. Έναν άμεσο και απροκάλυπτο εκβιασμό, τέτοιον που, ούτε ο εκβιαστής του κοινού ποινικού δικαίου δεν θα αποτολμούσε.
Είναι προφανές ότι, το διακύβευμα αυτού του εκβιασμού, ΔΕΝ βρίσκεται από την πλευρά των πολιτών. Αντίθετα, το πελώριο διακύβευμα, βρίσκεται απο την πλευρά της κλεπτοκρατίας, η οποία, τεχνηέντως το αναποδογύρισε και το εκτόξευσε μέσω του Πρωθυπουργού, πρός τους πολίτες.

Αυτό είναι που, θα πρέπει να γίνη κατανοητό από όλους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, όπου θα πρέπει να το γυρίσουμε όλοι μαζί, στον αποστολέα.

Το αηδές :

Ένας άνθρωπος, ο οποίος απέχει δύο και πλέον γενιές από τον παρόντα ενεργό πληθυσμό αυτής της άτυχης χώρας, θεώρησε λογικό και ορθό κατ' αυτόν, να εμφανισθή και να συμβουλέψη περί του πρακτέου.
Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να του επισημάνη ότι, δεν έχει πλέον το δικαίωμα, ως εκ της αποστάσεως που τον χωρίζει, να συμβουλεύει ώριμους πολίτες δύο γενεών πίσω του, γιά το πώς θα διαχειρισθούν τα τρέχοντα κοινά, τα οποία άλλωστε, αφορούν, άμμεσα και καθημερινά, μόνο εκείνους και καθόλου τον ίδιον.

Ο αρχιερέας του γελοίου πολιτικού σκηνικού του παρόντος, στην ίδια σκηνή, με τον αρχιερέα του αηδούς και αποκρουστικού πολιτικού μας παρελθόντος.

Από αυτή και μόνο την ειδησεογραφική συνύπαρξη, τεκμαίρεται ασφαλώς, ο πανικός του συστήματος και το μέγεθος του διακυβεύματος γιά το ίδιο το σύστημα.

Μία υποχρέωση έχουμε όλοι την 7η Νοεμβρίου : Να επιστρέψουμε τον γελοίο εκβιασμό στον αποστολέα του και, να αποπλύνουμε τον αηδή ρύπο με τον οποίο επιχείρησε να μας λεκιάση το έτερο πολιτικό μορμολύκειο.
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 26, 2010 2:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
DELIRIUM TREMENS

Τους έχει πιάσει delirium tremens, από κοντα και το σύνδρομο του Korsakoff. Το παθαίνουν οι αλκοολικοί όταν στερηθούν το οινόπνευμα. Και τώρα που οι φαύλοι του συστήματος προβλέπουν ότι θα χάσουν τoν πολιτικό τους "οίνο", με τη μαζική και αθρόα αποχή, άρχισαν να σφαδάζουν.

Καιρός να χάσουν αυτοί τον ύπνο τους, τον ύπνο που μας έκλεβαν εδώ και σαράντα - και βάλε - χρόνια. Να αρχίσουν αυτοί να βλέπουν τον εφιάλτη της ανεργίας, όπου πετάνε τα παιδιά μας. Όπως ξήλωσαν κάποιους θεσμούς, έτσι θα ξηλωθούν κι αυτοί. Δημοκρατικότατα, καμιά ψήφος, σε κανένα. Η αγανάκτηση και η τιμωρία τους αυτή θα είναι.

Θυμήθηκαν τον Μητσοτάκη, που το όνομα και μόνο τρόμο μας προκαλεί. Δικός τους και καταδικός τους ο τρόμος του κυρίου "επίτιμου". Δεν υπερβάλλω, τα χρονάκια του έχει ο άνθρωπος - μακάρι να τα εκατοστίσει - και αναπόφευκτα, τον γεροντικό τρόμο τον έχει οπωσδήποτε σύντροφο. Δικός τους λοιπόν.

Εμείς ανοσοποιηθήκαμε. Το γουρουνοεμβόλιο δεν το κάναμε και "ψήφος γιοκ" - κατά το "Μάλτα γιοκ". Αν ο κύριος Ερντογάν έχει κάτι να <μας> δώσει - διάβαζε "τους" - χάρισμά τους. Δικές τους οι κουμπαριές, δικά τους και τα ζεϊμπέκικα. Τα ψέμματα κάποτε τελειώνουν και ας ψάχνουν για λιόδεντρα να τους δώσουν ψήφο. Το έκαναν παλιά, ας το κάνουν και τώρα. Κούτσουρα πάντα θα υπάρχουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες