Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αυτοδιοικητικές εκλογές - όχι σε τί;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Αυτοδιοικητικές εκλογές - όχι σε τί; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτοδιοικητικές εκλογές - όχι σε τί;
ΠΗΓΗ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/




Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ειδικά ημέρες κατά την γνώμη μας αποτελεί άκρον άωτον" της πολιτικής θρασυδειλίας και της κομματικής ιδιοτέλειας.

Αναφέρομαι στον διπλό βομβαρδισμό του Ελληνικού λαού από τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και από τους διαχειριστές των παρακμιακών υπολειμμάτων της λεγόμενης "αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας".

Οι μεν θεσμικοί τρομοκράτες του καθεστώτος ρίχνουν τις οικονομικές τους βόμβες και όποιον πάρει ο χάρος, οι δε υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών εκλογών ρίχνουν τις μπροσούρες τους μέσα στον κουρνιαχτό και την εξαθλίωση.

Και ο λαός;


Ποιός από δαύτους που διεκδικούν τον ψευδεπίγραφο τίτλο της "αριστίνδην" εκλογής σκέφτηκε ότι αυτές τις στιγμές ο λαός δεν χρειάζεται τους "αριστερούς" ή "δεξιούς" σοβατζήδες -νταβατζήδες του Καλλικράτη αλλά πολιτικές και κοινωνικές παρεμβάσεις που θα κινούνται λεβέντικα και καθαρά στη βάση ενός ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ;

Δυστυχώς η μόνη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπω αυτό το διακομματικό χάλι, είναι αυτή της βομβαρδισμένης με λευκό φώσφορο Γάζας ,όπου ανάμεσα στη φονική σκόνη και τα καμένα παιδάκια κατέβαιναν αργά από τον ουρανό τα προπαγανδιστικά φέϊγ - βολάν της Μοσάντ.

Και αυτά υπό την "ευρύτερη" νεοεποχήτικη έννοια, περιείχαν "πολιτικές προτάσεις" "εξόδου" από την τραγωδία,"παραδοθείτε και προχωρείστε στην πορεία που θα σας χαράξουμε και τότε θα διαπραγματευτούμε τις συνθήκες της επιβίωσής σας" έλεγαν.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα παραμύθια για εκλογές, έκφραση της λαϊκής βούλησης και εθνικά διακυβεύματα.

Η πατρίδα μας πρέπει να το καταλάβουμε ότι βρίσκεται ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ υπό κατοχή και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν έχει νόημα να συζητούμε για ανατροπές που ενδεχομένως να παραχθούν από κάποιο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ακόμα και πριν από λίγο καιρό, όταν δηλαδή υπήρχε ως πρόσχημα η δυνατότητα πολιτικής παρέμβασης μέσα από την ισχνή ανάδειξη κάποιων "αντικαθεστωτικών" κομμάτων, ο πολίτης την επομένη κιόλας των εκλογών βρισκόταν συρρικνωμένος και περιθωριοποιημένος στον πάγκο των πραματευτάδων της δημοκρατίας.

Τι να πεις λοιπόν σήμερα στον διπλανό σου που μέχρι χθες αγωνιζόταν να τα βγάλει πέρα με αξιοπρέπεια και σήμερα άνεργος και χαμένος:

Eκλιπαρεί την ΔΕΗ να μην του κόψει το ρεύμα.
Nτρέπεται να πάει στο σχολείο του παιδιού του γιατί δεν έχει να πληρώσει τα 15 ευρώ συμμετοχής για την θέρμανση.
Κρύβει και πνίγει τον λυγμό του, να μην τον δουν τα παιδιά , να μην τον δει η κοινωνία, οι γνωστοί, οι φίλοι και καταλάβουν ότι βρίσκεται σε απόγνωση.


Τι να πεις σε αυτόν που αύριο θα τον απολύσουν και μετά από κάνα δυό μήνες θα έλθει η τράπεζα να του πάρει το σπίτι;
Να του πω να μην ψηφίσει άκυρο ή λευκό διότι τότε η ζωή του θα πάει ακόμα χειρότερα;

Να του πω
ότι αν ψηφίσει τον τάδε, τότε θα αποκτήσει έναν δήθεν αντικαθεστωτικό κοτζαμπάση που αύριο θα τον υποστηρίξει ως δήμαρχος ή ως περιφερειάρχης και θα τον γλυτώσει από την εξόντωση;

Να του πω τότε ότι ο κατοχικός πρωθυπουργός είχε δίκιο που αυτοονομάστηκε αντιεξουσιαστής στην εξουσία.

Αυτό που θα συμβεί σε λίγες ημέρες είναι απλώς ένα πανηγύρι στο οποίο όσοι πάνε θα πάρουν και ένα χαπάκι σαν αυτά που μοιράζουν σε συναυλίες περιθωριακών, για να ζήσουν για λίγες ώρες σε ένα κόσμο δημοκρατικών παραισθήσεων μπας και τους μείνει την άλλη μέρα η αίσθηση ότι έκαναν ως πολίτες το ...καθήκον τους.

Κοντολογίς η δική μου ταπεινή άποψη είναι, ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας τούτες τις ώρες είναι ένας πατριωτικός απελευθερωτικός αγώνας και όχι η νομιμοποίηση του κατοχικού καθεστώτος με την ψήφο μας η οποία έτσι κι αλλιώς με το ισχύον καλπονοθευτικό σύστημα θα πάει χαμένη.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι τους τρομάζουν μόλις ακούσουν την λέξη "αποχή" , δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο κάθε υποψήφιος θα σου πει "πήγαινε μέχρι την κάλπη και ψήφισε ακόμα και τον αντίπαλό μου".

Ξέρουν πολύ καλά ότι αν π. χ το 60- 70 % των ψηφοφόρων δεν πάει να ψηφίσει και τους γυρίσει την πλάτη, σε λίγο καιρό θα στραφεί εναντίον τους και θα τους στείλει στον αγύριστο.


Θα συνέστηνα σε όσους εκ των υποψηφίων φόρεσαν ευκαιριακά την τραγιάσκα του "επαναστάτη", να την βγάλουν αμέσως από την χοντροκεφάλα τους διότι ο κοσμάκης πλέον δεν αστειεύεται και εξοργίζεται με αυτή την χυδαία υποκρισία.


Τελειώνοντας θα ήθελα να πω, ότι δεν διεκδικώ ούτε το "αλάθητο του πάπα" (Θεός φυλαξοι!) ούτε τον τίτλο του βαθυστόχαστου πολιτικού αναλυτή.

Απλώς έβγαλα αυτά που έχω στην καρδιά και στο μυαλό δημοσιεύοντάς τα σε ένα ιστολόγιο απόψεων και όχι σε έναν ένα διαδικτυακό τόπο αναπαραγωγής κομματικών αντίλαλων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5019

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
φιλοξενούμενος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 12:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: μια απορία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
αρκετά ενδιαφέροντα όσα διατυπώνεις για την αποχή. και εξίσου σωστής επιχειρηματολογίας και με άλλα άρθρα που έχω διαβάσει. όμως λύσε μου μια απορία. η αποχή εκτός από τη στείρα άρνηση και δικαιολογημένη καταδίκη του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, τι παραπάνω καταφέρνει? έχει να προτείνει κάτι απτό? ή απλά δίνει μια ευκαιρία στους εξουσιαστές να βελτιώσουν τα λάθη τους? δηλαδή πίστωση χρόνου...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 1:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα ερωτήματά σου έχουν αναλυθεί διεξοδικά και σε πολλά άρθρα στα οποία παραπέμπουμε.

Τηλεγραφικά: Όπως και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ έτσι και η ΑΠΟΧΗ δεν αλλάζει τα πολιτικά μας πράγματα.

Η ΑΠΟΧΗ, όμως, καταγράφει τις κοινωνικές ΡΟΠΕΣ ΟΡΓΗΣ του λαού, ΡΟΠΕΣ άρνησης και ΡΗΞΗΣ όχι μόνο με τα κόμματα, αλλά με ολόκληρο το σύστημα και τις λειτουργίες ΑΠΑΤΗΣ του καθεστώτος.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΗΞΗ όταν εκφραστεί σε ΡΕΥΜΑ ΑΠΟΧΗΣ καταγράφει και μια ΡΗΞΗ, μια ΡΩΓΜΗ στην κοινωνική και πολιτική συνείδηση του λαού: ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ.

ΑΥΤΟ στις παρούσες συνθήκες είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ…

Δεν την τρέμουν
επειδή θα τους ανατρέψει άμεσα, αλλά επειδή ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ανατρεπτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: Συνείδηση ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ όλων και των κίβδηλων εκλογικών διαδικασιών.

ΟΥΤΕ με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ αλλάζεις ΤΙΠΟΤΑ.

Απλώς νομιμοποιούνται τα εγκλήματα της εξουσίας, οι νόθες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, τα παιχνίδια και η ΑΠΑΤΗ των κομμάτων.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ καταγράφει και αυτή μια ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: Τη συνείδηση του εγκλωβισμού στα κόμματα, στο καθεστωτικό τοπίο και το ΨΕΥΔΟΣ τους.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ καταγράφει την επιρροή που ασκούν τα κόμματα στη μάζα των εκλογικών κορόιδων. ΓΙ ΑΥΤΟ τα κόμματα τρέμουν την αποχή. Θα καταγραφεί η απόρριψή τους, η ΑΠΩΛΕΙΑ να εξαπατούν τις λαϊκές μάζες…

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.

Θα είναι μια πράξη ΡΗΞΗΣ στην κοινωνική σκέψη και στην πολιτική συνείδηση, συνακόλουθα μια πράξη αυθόρμητης, ή συνειδητής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο καθεστώς των εγκλημάτων, των κομματικών κομισάριων και ανδρεικέλων, ΚΑΙ στις διαδικασίες απάτης…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 1:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το νεοταξικό σχέδιο της δημοκρατικής ψήφου

Οι γνωστές πολιτικές ύαινες που κατασπαράσσουν τον ατυχή ψηφοφόρο, για τους λόγους που αναφέρει το άρθρο - λόγοι στοιχειώδους επιβίωσης - είναι επαρκώς μελετημένες γι΄ αυτό που προτίθενται να κάνουν. Η εφαρμογή του σχεδίου τους είναι νομοτελειακά αναπόφευκτη.

Ο κάθε νεοεκλεγείς κυβερνήτης υποχρεούται να γίνει όσο το δυνατόν απεχθέστερος και αντιπαθητικότερος. Αυτό ισχύει για την μετα-ανδρεϊκή πασοκική λεηλασία. Η ανδρεϊκή στηριζόταν αλλού : Στο να σκορπίζει τα δανεικά για να φτάσουμε στο σημερινό κατάντημα.

Ο νεοεκλεγείς, λοιπόν, κυβερνήτης και η συντροφιά του εντέλλεται να γίνει απεχθέστερος του προηγουμένου, διότι με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η ψήφος αγανάκτησης. Ο απατημένος ψηφοφόρος, επειδή δεν μπορεί να κόψει το χέρι του, μονολογεί : Την άλλη τεττραετία θα τα ξαναπούμε. Κι έτσι η ψηφοπαγίδα παραμένει ανοιχτή και οι στάνες-κάλπες των κομμάτων και των υποψηφίων "ανένταχτων" και "ανεξάρτητων" "υγιών" δυνάμεων ανέπαφες.

Το σύστημα στηρίζεται στη δημιουργία μόνιμης έντασης και αγανάκτησης με ύστατη ελπίδα εξόδου την ψήφο. Μια ψήφος με αυτές τις προοπτικές και μελετημένες τις προδιαγραφές της, όχι μόνο δεν ανατρέπει το εκλογικό φιάσκο που στήνεται, αλλά γίνεται ο καλύτερος τροφοδότης του. Το ενισχύει η πλάνη της επόμενης αναμέτρησης, που δεν πρόκειται σε τίποτα να διαφοροποιήσει τη σημερινή κατάσταση, από τις επόμενες και μεθεπόμενες συνθήκες που θα συνυπάρχουν.

Οι εντολείς που μας έφεραν τους δωσίλογους και τη νέα Κατοχή ξέρουν τι κάνουν. Τα ημεδαπά όργανά τους ομοίως. Πρέπει να γίνουν αντιπαθέστατοι, αρπακτικότατοι, θρασύτατοι, υποκριτές και ασύστολα ψευδόμενοι (λεφτά υπάρχουν) για να προετοιμάσουν τη νέα αναμέτρηση. Οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο με τελικό στόχο τον αφανισμό και το τσιπάρισμα όλων μας. Τότε οι εντολείς, τα μεγάλα αφεντικά της διεθνούς μαφίας, θα σβήσουν το υπέρογκο χρέος που μας φόρτωσαν.

Ποιός είναι εκείνος θα το αρνηθεί, μη δεχόμενος παράλληλα και την ψήφο, όταν ο εκλεκτός προσεχής κυβερνήτης μας δεσμευτεί - με τις πλάτες των εντολέων - για νέες θέσεις εργασίας και οριστική απόσβεση του χρέους;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
φιλοξενούμενος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 1:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
δεκτό. αλλά ούτε η ίδια η αποχή εκφράζει με ακρίβεια τα συναισθήματα ενός λαού. από τη στιγμή που το πολύ οι μισοί απ΄όσους απέχουν έχουν συνείδηση της πράξης τους, ενώ οι άλλοι μισοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν το λιγότερο αδιάφοροι, απαθείς και απολιτικοποιημένοι. πολλοί μάλιστα από αυτούς αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν, όταν πλήττεται το συμφέρον τους, τη βάση του δικομματισμού. από την άλλη αν ένα αριστερό κόμμα με ξεκάθερες απόψεις και σαφές πολτικό πρόγραμμα ενίσχυε τα ποσοστά του, δε θα ήταν έβγαινε προς τους πολίτες μια θετική εικόνα για το πολιτικό μέλλον? μια μαχητική διάθεση ότι κάτι αλλάζει και ότι αξίζει να αγωνίζονται και να διεκδικούν αντί να παρακολουθούν αμέτοχοι, φοβισμένοι και παραπλανημένοι τα τεκταινόμενα?
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 2:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΑΛΛΟΝ δεν θέλεις να καταλάβεις...
Τα έχουμε αναλύσει όσα θέτεις...
Και για την "αριστερα" και το τι λέει η σοσιαλιστική θεωρία πάνω σε αυτά...
Δεν μπορούμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα...
Φρόντσισε να μάθεις και τι σημαίνει ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ και μην τοποθετεις τις κοινωνικές διεργασίες στα εκλογικά κουτάκια του καθεστώτος.
Μιλάς για "αριστερά" και δεν έχει μελετήσει στοιχειωδώς τη σοσιαλιστική θεωρία...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ανώνυμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 2:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρός τον "Φιλοξενούμενο".

Αποχή, σημαίνει ΑΠΟΡΡΙΨΗ όλου του πολιτικού συστήματος, το οποίο εξ άλλου οδήγησε τα πράγματα εδώ που βρίσκονται σήμερα.

Συμμετοχή, σημαίνει ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ με το πολιτικό σύστημα.

Στο σημείο που έχουμε φθάση, όλη η κοινωνία πλάθει κατά την φαντασία της το επόμενο στιγμιότυπο της κοινωνικής μας συνθήκης. Το πώς θα είμαστε στο αύριο. Κάποια στιγμή, αιφνιδίως, όλοι θα κατανοήσουμε, πώς ό,τι φανταζόμαστε ως συνέχεια, ήταν απλώς ένα νοσηρό σύμπτωμα και, το καινούργιο, μας έχει αφήση έτη φωτός πίσω του.

Θα είναι τρομερή αυτή η στιγμή.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η επιμονή στην Συμμετοχή, μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο, πολύ πιό επικίνδυνο : Ότι, οι συμμετέχοντες σε αυτή την κωμωδία, αρνούνται συνειδητά την πραγματικότητα, λόγω του φόβου που τους διακατέχει γιά το άγνωστο αύριο και, αρπάζονται από το μοναδικό σημείο αναφοράς που τους έχη απομείνει, από αυτό το ίδιο πολιτικό σύστημα που μας έχει φέρει ως εδώ.

Ήτοι, τοποθετούνται ως συνώνυμοι της αδράνειας και της μοιρολατρίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 4:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΕ.
ΜΠΡΑΒΟ!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 21, 2010 8:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟΧΗ και ο τρόμος των αλλοτριωμένων

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι της κοινοβουλευτικής ρουτίνας είναι τόσο πολιτικά αλλοτριωμένοι που σκέφτονται μόνο με εκλογικές σκιές και ψήφο—λατρεία.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των εκλογικά αλλοτριωμένων ανθρώπων είναι: Η αποξένωσή τους από την κοινωνία και τα ιστορικά κινήματα, μια αρτηριοσκληρωτική συντηρητική νοοτροπία, μια αυτάρεσκη στενοκεφαλιά και μια πρωτόγονη πολιτική ανανδρία.

Αυτός ο τύπος του ανθρώπου επιθυμεί, περισσότερο από κάθε τι άλλο να τον αφήσει η ιστορία ήσυχο μα τη «σύνεσή» του, τη βολή του και τα ηθικολογικά σημειωματάριά του.

ΤΡΕΜΟΥΝ όλοι αυτοί κάθε τι που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και απειλεί τις συνήθειές τους, την «αδράνειά» τους και τη «μοιρολατρία τους.

Τρέμουν το άγνωστο πέλαγος μιας μαζικής εκλογικής ΑΠΟΧΗΣ.


Αυτό τον «τρόμο» των αλλοτριωμένων περιγράφει το εξαίρετο κείμενο του «ανώνυμου» φίλου…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες