Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στους πολιτικούς απατεώνες

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 05, 2010 11:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στους πολιτικούς απατεώνες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στους πολιτικούς απατεώνες
Η ανοχή είναι συνενοχή




Σε εποχές σήψης, επελαύνουσας αντίδρασης και οπισθοδρόμησης μας κατακλύζει και η ανοησία, συνακόλουθα και όλα τα νοσηρά φαινόμενα του αχαλίνωτου τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού.

Και αυτό γιατί σε τέτοιες εφιαλτικές εποχές, όπως αυτή που διανύουμε, η συνείδηση των λαών αποχρωματίζεται, εξασθενίζει και αποσυντίθεται δραματικά.

Το ιδεολογικό επίπεδο υποβιβάζεται τραγικά και η πολιτική σκέψη αποτεφρώνεται κυριολεκτικά.


Σε μια τέτοια κατάσταση το καθήκον των αγωνιστών και των σκεπτόμενων ανθρώπων είναι να μην αφήσουν να παρασυρθούν από το ρεύμα της οπισθοδρόμησης και να παλέψουν ενάντια στο ρεύμα: Να υπερασπίσουν, με νύχια και με δόντια, τις ιστορικές κατακτήσεις των λαών και των αγώνων τους, την ακριβοπληρωμένη κληρονομιά της επαναστατικής σκέψης και τις ηθικές, αγωνιστικές αρχές της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ παράδοσης.

Οι αρχές (ιδεολογικές, πολιτικές και ηθικές) δεν είναι νεκρό φορτίο της ιστορίας. Είναι οι κατακτήσεις της Ιστορίας. Είναι η αιματοβαμμένη και ακριβοπληρωμένη εμπειρία των συλλογικών αγώνων του ανθρώπου.

Δίχως αυτές δεν μπορεί να κάνεις ούτε ένα βήμα μπροστά. Χωρίς ιστορικά θεμέλια δεν μπορεί να οικοδομηθεί ΤΙΠΟΤΑ το καινούργιο, το συλλογικό, το επαναστατικό, δεν μπορεί να οικοδομηθεί μια νέα, ανώτερη και δικαιότερη κοινωνία.


Όταν πορευόμαστε, όπως το νερό μέσα στο αυλάκι, τότε επιβάλλεται πάνω μας, αυθόρμητα, δίχως να το καταλαβαίνουμε, αυτό που κυριαρχεί: Οι διαστροφές της κοινωνικής και πολιτικής αποσύνθεσης, όλα τα «κόπρανα» αυτής της σήψης.

Μια μορφή αυτών των «κοπράνων» είναι τα ποικίλα ιερατεία του καθεστώτος και οι πολύχρωμοι πολιτικοί και κομματικοί «μπράβοι», που όλοι, από κοινού, ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ τις ιδέες, αφυδατώνουν και ισοπεδώνουν τις κοινωνικές και εθνικές αρθρώσεις, αφανίζουν τα ιστορικά σύνολα, τα κοινωνικά χρώματα και τη σημασία των λέξεων

Πρέπει να αντισταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς και να μην οδηγούμαστε, κάτω από το βάρος της άγνοιας, των αδιεξόδων και της απελπισίας που βιώνουμε δραματικά, στις απόχες των ποικίλων, πολύμορφων και μεταμφιεσμένων πολιτικών απατεώνων και καιροσκόπων του καθεστώτος.

ΠΡΕΠΕΙ να συνειδητοποιήσουμε ότι τα υπάρχοντα κόμματα, τα αποκόμματα και τα μεταμφιεσμένα υποπροϊόντα τους είναι γρανάζια αυτού του καθεστώτος της αποσύνθεσης, γρανάζια της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ μας.

ΠΡΕΠΕΙ να συνειδητοποιήσουμε ότι με τα υλικά αυτής της αποσύνθεσης, από αυτούς τους μηχανισμούς της νεοταξικής απάτης, ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο τη μετατροπή μας σε αγέλη ζώων…


Το ιστορικό αίτημα της εποχής μας είναι η συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα, επαναστατικά και αδιάλλακτα συγκρουόμενου, οριζοντίως και καθέτως, με όλο το ΚΑΘΕΣΤΩΣ και τα όργανά του, με όλα αυτά τα κόμματα και τα πολιτικά κατακάθια που γεννούν…

Ένας τέτοιος φορέας δεν μπορεί να οικοδομηθεί με τα υπάρχοντα καθεστωτικά υλικά, ούτε με ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πρωτοβουλίες «αρίστων», πρωτοβουλίες που θα αποδέχονται την καθεστωτική ΛΟΓΙΚΗ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, πρωτοβουλίες οι οποίες θα λειτουργούν μέσα στα υπάρχοντα χειραγωγημένα και ελεγχόμενα εκλογικά πλαίσια.

Ένας πολιτικός φορέας ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της τραγωδίας μας και πραγματικά αντι-νεοταξικός μπορεί να γεννηθεί μόνο μέσα στη φωτιά των λαϊκών κινημάτων, ΜΟΝΟ όταν έχει ως στέρεο θεμέλιο την ανάπτυξη, αυτενέργεια και αυτό-οργάνωση της εργατικής τάξης και του λαού.

Οι μόνες πρωτοβουλίες που συγκρούονται σήμερα με τη βαρβαρότητα του καθεστώτος και των κομματικών υπαλλήλων του είναι εκείνες που προωθούν την ανάπτυξη «δομών» (ιδεολογικών, πολιτικών και οργανωτικών) μέσα στο λαό, εκείνες που παρεμβαίνουν και εξοπλίζουν πολιτικά και οργανωτικά τις αυθόρμητες (αντικειμενικές) λαϊκές δραστηριότητες και εκρήξεις, εκείνες που προωθούν την ανάπτυξη και αυτό-οργάνωση των λαϊκών κινημάτων.

Οι πρωτοβουλίες που επιδιώκουν να εμπορευτούν εκλογικά τα αδιέξοδα, την απελπισία και την οργή του λαού, την ΤΡΑΓΩΔΙΑ μας, αυτές είναι εξ ορισμού κίβδηλες, καιροσκοπικές και καθεστωτικές.


Αυτό, σήμερα, φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού.

Κόμματα, αποκόμματα και τα μεταμφιεσμένα πολιτικά τους κατακάθια ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, έτσι, το καθεστώς της δικτατορίας των διεθνών κέντρων εξουσίας, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ την κατοχική κυβέρνηση και τα «συμβόλαια θανάτου» που έχει εκτελέσει, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ τον «Καλλικράτη», δηλαδή το νεοταξικό σχέδιο διάλυσης και τεμαχισμού της Ελλάδας, το Νόμο της ΕΘΝΙΚΗΣ μας διάλυσης…

Η ΑΝΟΧΗ είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

ΟΛΑ τα κόμματα και τα αποκόμματα δεν ανέχτηκαν απλώς τα εγκλήματα των ανδρεικέλων της κυβέρνησης, αλλά ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ακόμα και στα λόγια συχνά, στήριξαν τα εκτελεσθέντα εγκλήματα.

Στα λόγια δεν αποκάλυψαν ΠΟΤΕ τους εγκεφάλους, τους σπόνσορες και στρατηγικούς αυτουργούς των εγκλημάτων.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ανέχτηκαν τα εγκλήματα.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε, ακόμα ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που επικύρωναν τα εγκλήματα.


Κάποιες άσφαιρες και διπλωματικές μόνο ανακοινώσεις ή κομματικές παρελάσεις: τα Συνδικάτα και η λεγόμενη «αριστερά»…

Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Η πρακτική στήριξη και θεσμική νομιμοποίηση του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ είναι όχι απλώς συνενοχή, αλλά εξίσου ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ, λοιπόν αυτά τα κόμματα και εμπορεύονται σήμερα εκλογικά το ΕΓΚΛΗΜΑ (στο οποίο είναι και τα ίδια συνένοχα) για να σώσουν δήθεν την Ελλάδα από τα εγκλήματα της κυβέρνησης, εγκλήματα τα οποία στήριξαν και νομιμοποίησαν, εγκλήματα για τα οποία δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ και τα ανέχτηκαν!!!

Θα ανεχτούμε αυτή την κατάφορη κοροϊδία και θα πάμε στις κάλπες να νομιμοποιήσουμε και τα εγκλήματα και την ΑΝΟΧΗ των κομμάτων στα εγκλήματα;


Η ίδια η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε αυτές τις εκλογές είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Είναι ΑΠΟΔΟΧΗ και ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ του «Καλλικράτη».

ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


Θα επικυρώσουμε και εμείς με την ψήφο μας το έγκλημα και τα κόμματα που επικυρώνουν το έγκλημα;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στους πολιτικούς απατεώνες…

Αύριο θα αναφερθούμε σε κάποιες καραμπινάτες καιροσκοπικές ιλαροτραγωδίες…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 06, 2010 10:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η Ευρωζώνη



Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, όπου και να βρίσκεται, βλέπει καθαρά τα παιχνίδια της διεθνούς μαφίας του χρήματος, τους βαθύτερους λόγους που η Ελλάδα έγινε η Ιφιγένεια στο βωμό της διεθνούς καπιταλιστικής κερδοσκοπίας.

Μόνο εδώ στην Ελλάδα, όλα τα ιερατεία (κόμματα, ΜΜΕ και διανόηση) αγωνίζονται να αποκρύψουν την αλήθεια και να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό.

Η Καναδέζα δημοσιογράφος, ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ, αριστερή αγωνίστρια (λέει πολλά αυτό), δίνει μαθήματα ΑΛΗΘΕΙΑΣ και γενναιότητας, στα ασπόνδυλα όντα της ελληνικής δημοσιογραφίας και στα πολύχρωμα «βαποράκια» των «νταβάδων» και των κομμάτων.

Τα ζητήματα που θίγει τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και λεπτομερειακά, καθώς και πολλοί άλλοι αγωνιστές.

Είναι σημαντικό, όμως, να ακούσουμε και μια φωνή από την άλλη άκρη του κόσμου ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ.

Το κείμενο το αλιεύσαμε από:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_8337.html



ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ "Σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι" - «Σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».

«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Εχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι... O σκοπός είναι η απενοχοποίηση των τραπεζών,η μεταφορά του βάρους της αποτυχίας από τους ώμους των ελίτ σε εκείνους των απλών ανθρώπων»

Η Ναόμι Κλάιν μιλάει με μια τόσο απαλή φωνή που δεν μπορείς να φανταστείς ότι κρύβει μέσα της τόσο δυναμισμό. Και επίσης, ούτε ότι αυτή η 40χρονη Καναδέζα θεωρείται από πολλούς μία από τις πιο μαχητικές δημοσιογράφους της εποχής μας, με τέτοια απήχηση στην αμερικανική Αριστερά που πολλοί να τη θεωρούν ακόμη και διάδοχο του Νόαμ Τσόμσκι.

Οταν λοιπόν τη ρωτήσαμε ποια είναι η άποψή της για την εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα, υπήρξε καταπέλτης:

«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Εχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».

Η κυρία Κλάιν μένει μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά, μαζί με τον σύζυγό της Αβι Λιούις.

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει στην ελληνική γλώσσα το τελευταίο βιβλίο της με τίτλο «Το δόγμα του σοκ» («Τhe Shock Doctrine»), το οποίο αποτελεί μια σκληρή πολεμική εναντίον του «καπιταλισμού της καταστροφής», όπως η ίδια τον...αποκαλεί.

Στο βιβλίο «Το δόγμα του σοκ» της Ναόμι Κλάιν υπάρχει μια λεπτομερέστατη καταγραφή της δράσης του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, όπου αποτυπώνονται οι δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του, κυρίως στη Λατινική Αμερική (Αργεντινή, Βολιβία), αλλά επίσης στη Ρωσία.

«Παρακολουθώ από πολύ κοντά την ελληνική κρίση και φυσικά την παρέμβαση της τρόικας του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» η κυρία Κλάιν.

«Αυτό που με εντυπωσίασε» σημειώνει, «ιδιαίτερα στην αρχή της κρίσης, ήταν ότι οι Ελληνες αντιστάθηκαν στα όσα πήγαιναν να τους επιβληθούν. Οταν μάλιστα και στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαμε την κρίση με τις τράπεζες, επεσήμαινα το γεγονός αυτό σε αμερικανούς συνομιλητές μου».

Μετά βέβαια το κλίμα σταδιακά άλλαξε.

«Οταν τα πράγματα δυσκόλεψαν,άρχισε η “εκπαίδευση”. Κατ΄ αρχάς,το ΔΝΤ διέγνωσε ότι είστε άρρωστοι,ότι ο χαρακτήρας των Ελλήνων είναι άρρωστος. Και τώρα σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Πρόκειται για μια τακτική κοινωνικής παθολογίαςη οποία δεν περιορίζεται στην Ελλάδα.

Επεκτείνεται και στις υπόλοιπες χώρες του μεσογειακού Νότου».

«Πρόκειται» τονίζει η γνωστή συγγραφέας «για μια κλασική περίπτωση όπου οι κυβερνήσεις βρίσκουν το........ κατάλληλο άλλοθι. Αφού εμείς είμαστε ανίκανοι να τα καταφέρουμε μόνοι μας, ας φέρουμε κάποιους άλλους να το κάνουν για εμάς».

Κατά μία έννοια, «η περίπτωση της Ελλάδας είναι εμβληματική. Στην πορεία, ο στόχος από την παρέμβαση της τρόικας άλλαξε» υπογραμμίζει.

«Αν το δει κανείς σε παγκόσμιο επίπεδο,δεν μιλάμε πλέον απλώς για την ιδιωτικοποίηση μεγάλων τομέων της οικονομίας. O σκοπός είναι η απενοχοποίηση των τραπεζών, η μεταφορά του βάρους της αποτυχίας από τους ώμους των ελίτ σε εκείνους των απλών ανθρώπων» λέει η κυρία Κλάιν.

«Σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»

«Στην Ουάσιγκτον υπάρχουν ορισμένα θέματα ταμπού και ο Ομπάμα δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει αυτό» λέει η κυρία Κλάιν για τον αμερικανό πρόεδρο «Γιατί το κοστούμι του ΔΝΤ δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρας και είναι ίδιο για όλες;» ήταν μία από τις ερωτήσεις προς την κυρία Κλάιν. «Πραγματικάδεν μπορώ να σας δώσω ξεκάθαρη απάντηση» παραδέχεται με μια μικρή δόση ενοχής. «Είναι απορίας άξιο πώς δεν κατάλαβαν ας πούμε ότι, καθώς η Ελλάδα δεν μπορούσε να προχωρήσει σε υποτίμηση, ο πληθωρισμός λογικά θα ανέβαινε.Υπάρχει επίσης και κάτι άλλο» προσθέτει. «Μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2008,οι περισσότεροι ανέμεναν ότι το ΔΝΤ θα άλλαζε μυαλά. Περιμέναμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο θα υπερίσχυε του αμερικανικού.Τώρα γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιοπαραμένει άγνωστο.Ισως οι άνθρωποι του ΔΝΤ να έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια σε μια ιδεολογική παγίδα».

Ωστόσο, όπως εξηγεί η κυρία Κλάιν, μετά και την εμπειρία της Αργεντινής, «το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει, τόσο ιδεολογικά όσο και χρηματικά.

Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008.
Μην ξεχνάτε ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του. Και βέβαια η εικόνα του στον αναπτυσσόμενο κόσμο ήταν τόσο κακή που οι ηγεσίες των χωρών αυτών δεν ήθελαν να το δουν μπροστά τους».

«Τώρα όμως» επισημαίνει «το ΔΝΤ βρήκε μια νέα “αγορά”: την Ευρώπη. Κατά έναν περίεργο τρόπο, σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία».

Τι λέει για τον Ομπάμα

«Οι νέοι άνθρωποι έχουν χάσει πλέον τον ενθουσιασμό που είχαν για τον Μπαράκ Ομπάμα » δηλώνει η κυρία Κλάιν. «Ο Ομπάμα ήταν εκπληκτικός στην προεκλογική εκστρατεία του. Εκανε τους Αμερικανούς να αισθάνονται ότι μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Ωστόσο, στην Ουάσιγκτον υπάρχουν ορισμένα θέματα που είναι ταμπού,όπως η Γουόλ Στριτ ή το Ισραήλ.Και ο Ομπάμα δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει αυτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Δημοκρατικοί να χάσουν την εμπιστοσύνη της βάσης τους.Πάρτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τώρα που έφυγε από τον Λευκό Οίκο ο Λάρι Σάμερς οι φήμες λένε ότι θα τον αντικαταστήσει ένα στέλεχος της Γουόλ Στριτ.Ολα αυτά θα κριθούν στις επικείμενες εκλογές για το Κογκρέσο» καταλήγει.
Επιστροφή στην κορυφή
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 06, 2010 12:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καιροσκοπικές ιλαροτραγωδίες



Το έδαφος της απάτης, ή μάλλον η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τα συνένοχα κόμματα και τα «παπαγαλάκια» τους, είναι το Μνημόνιο και η «εγκάρσια τομή» που αποκόβει το καπιταλιστικό κύκλωμα και τους αρμούς της διαλεκτικής σκέψης, εστιάζοντας υστερικά στα «συμπτώματα», αθωώνοντας τα «ΑΙΤΙΑ».

Η προεκλογική υστερική εμπορία όλων των κομμάτων της «αντιπολίτευσης» (που είναι συνένοχη ανοχής, αλλά και εξίσου δωσίλογη γιατί νομιμοποίησε και νομιμοποιεί τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ) ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙ το Μνημόνιο και τα εκτελεστικά κυβερνητικά όργανα από τις πηγές του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και το ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΑΞΟΝΑ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ αυτών των πηγών: ΑΞΟΝΑΣ, γρανάζια του οποίου είναι όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα τα κυβερνητικά κόμματα: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.


ΓιΆ αυτό είναι να γελά κανείς με τα «παπαγαλάκια» του Σαμαρά που αγωνίζονται να αθωώσουν τη ΝΔ και να εμφανίσουν τον Σαμαρά σαν …σωτήρα!!!

ΟΣΟΙ φετιχοποιούν το Μνημόνιο (σήμερα το κάνει και ο φίλος μας ο Στάθης στην «Ε») ρίχνουν νερό στο μήλο της νεοταξικής προπαγάνδας.

Το Μνημόνιο θα το καταργήσουν οι ίδιοι οι διεθνείς και εγχώριοι «νταβάδες», όταν, πολύ σύντομα, δεν θα το έχουν ανάγκη γιατί η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ τους θα έχει θεσμοθετηθεί ΣΥΝΟΛΙΚΑ και θα έχει νομιμοποιηθεί ΕΚΛΟΓΙΚΑ με τη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές υπό τη δικτατορική ΚΑΤΟΧΗ που έχουν ήδη επιβάλει.

Διαβάστε το εξαίρετο κείμενο του Καζάκη: «Θα ξεπουλήσουν και τα βράχια».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4985

Και το δικό μας: «ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Αθωώνουν το αίτιο και δαιμονοποιούν το σύμπτωμα».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25330#25330


Η μεγάλη αυτή «δαιμονοποιημένη» απάτη γύρω από το Μνημόνιο φαίνεται καθαρά και από τις τυχοδιωκτικές «κινήσεις» καιροσκοπικής δολιότητας, αλλά και μοχθηρής «πασοκικής» ταχυδακτυλουργίας, τύπου Δημαρά.



Ο Δημαράς αποτελεί ένα από τα σύμβολα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας (τέκνο του Λαμπτακιστάν) και επίσης σύμβολο του ακραίου καιροσκοπισμού και του πολιτικού χαμαιλέοντα. Ένα από τα πολιτικά κατακάθια του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ.

Αυτός ο κραυγαλέος καριερίστας της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, ΞΑΦΝΙΚΑ ενώ φίλησε τις κατουρημένες ποδιές του ΓΑΠ και ήταν βουλευτής του κόμματος των «ανδρεικέλων», «αγρίεψε» με το Μνημόνιο.

Είχε καταπιεί όλα τα «συμβόλαια θανάτου» της κυβέρνησής του και «αγανάκτησε» με το Μνημόνιο.

ΔΟΛΙΑ και διατεταγμένη «αγανάκτηση».


Τα γεγονότα το λένε. Ας δούμε τον πίνακα των γεγονότων:

α).
Η ακραία νεοφιλελεύθερη πτέρυγα του ΣΥΝ ανεξαρτητοποιείται και στηρίζει ΠΑΣΟΚ!!!

β). Μια δυναμική πατριωτική «φράξια» του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι ήρθε η ώρα να παρέμβει με την προώθηση ενός εκλογικού μετώπου με την «φράξια» του Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται σε δεινή θέση.

Εκφραστής αυτής της «φράξιας» του ΠΑΣΟΚ είναι ο Μητρόπουλος και πράγματι πετυχαίνει αυτό το μέτωπο με τον Τσίπρα.

Κατά την άποψή μας, η κίνηση ΤΑΚΤΙΚΑ είναι ορθή, αλλά στρατηγικά λάθος. Θα έπρεπε το Μέτωπο αυτό να οικοδομηθεί με όρους ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και ΓΕΝΙΚΩΝ πολιτικών παρεμβάσεων και όχι με όρους εκλογικούς.

Η συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το καθεστώς της δικτατορίας των «νταβάδων» και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ διάλυσης και εθνικής αποτέφρωσης της Ελλάδας…

Όταν υλοποιείται επιτυχώς αυτό το εγχείρημα των εσωτερικών αντιπολιτευτικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, βγαίνει ο Δημαράς και το τορπιλίζει με τη δική του υποψηφιότητα!!!

Αν ο Δημαράς είχε και ελάχιστη πολιτική γνησιότητα το πρώτο που θα έκανε θα ήταν η επικοινωνία με τις δυνάμεις του πασοκ και η σφυρηλάτηση μιας πιο δυναμικής ΕΝΟΤΙΚΗΣ προσπάθειας.

Ο Δημαράς έπραξε το εντελώς αντίθετο. Συγκέντρωση καριερίστες του είδους του και πολιτικά κατακάθια του ΠΑΣΟΚ, προβεβλημένα από τους μηχανισμούς προπαγάνδας του καθεστώτος και μπήκε σφήνα.

Ο Δημαράς ενήργησε σαν κοινός προβοκάτορας.

Η οργή του κόσμου από την κυβέρνηση είναι τόσο εκρηκτική που θα οδηγούσε πολλούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ είτε στην ΑΠΟΧΗ, είτε στο μέτωπο Μητρόπουλου-ΣΥΝ.


Υπήρχε μάλιστα η πιθανότητα να πάει στο δεύτερο γύρο ο Μητρόπουλος και να κέρδισε ακόμα και την εκλογή.

Η κίνηση Δημαρά έχει διπλό στόχο:

α). Να γίνει, με την προβολή που του γίνεται από τα ΜΜΕ, αποθήκη της ΑΠΟΧΗΣ. Δηλαδή να συλλέξει τα ποσοστά της δυσαρέσκειας που θα εκφραζόντουσαν με αποχή, λιγοστεύοντας έτσι την μεγάλη αποχή που διαγράφεται…

β). Να προβοκάρει και να υπονομεύσει την απόπειρα του Μητρόπουλου και των «αριστερών πατριωτών» του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό ενισχύεται και από τον άλλο πολιτικό προβοκάτορα, τον Αλαβάνο.


Και αυτός έσπευσε ΑΜΕΣΩΣ να δηλώσει τη δική του «ανεξάρτητη» υποψηφιότητα…

Τόσο πολύ τρόμαξε το πολιτικό παρακράτος η πρωτοβουλία του Μητρόπουλου…

Η σύνθεση των γεγονότων οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι το σύμβολο του καριερισμού και πολιτικού χαμαιλέοντα (Δημαράς) ενεργεί σαν να εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία…

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι και οι πιο άθλιοι χαμαιλέοντες ουρλιάζουν εναντίον του Μνημονίου.

Το ίδιο και κάποιες γραφικότητες πολιτικής φρενοβλάβειας: Χατζάρηδες και «Πατριωτικά Μέτωπα»!!!

Και κάποια ιστολόγια που ωρύονται «πατριωτικό-επαναστατικά» και κάνουν ανοικτή προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ και του Σαμαρά…


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 06, 2010 5:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…



"Ο Δημαράς αποτελεί ένα από τα σύμβολα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας (τέκνο του Λαμπτακιστάν) και επίσης σύμβολο του ακραίου καιροσκοπισμού και του πολιτικού χαμαιλέοντα. Ένα από τα πολιτικά κατακάθια του εκφυλισμού του ΠΑΣΟΚ.

Αυτός ο κραυγαλέος καριερίστας της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, ΞΑΦΝΙΚΑ ενώ φίλησε τις κατουρημένες ποδιές του ΓΑΠ και ήταν βουλευτής του κόμματος των «ανδρεικέλων», «αγρίεψε» με το Μνημόνιο.

Είχε καταπιεί όλα τα «συμβόλαια θανάτου» της κυβέρνησής του και «αγανάκτησε» με το Μνημόνιο."


"Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
παπα-Ηλίας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 06, 2010 7:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αρχιαπατεώνες



Τώρα όλα τα λαμόγια,
Που Άχουν τα μεγάλα σόγια…
Και που κλέψανε ακόμη
Και της Παναγιάς τα μάτια
Με τα κούφια τους τα λόγια
Πάλι τάζουνε παλάτια,
Με ανώγια και κατώγια…
Κι ο καθένας τους προβάλλει
ΤΆ αλλουνού το μαύρο χάλι!…

Μέχρι να ζαλίσουν πάλι
Το κουτό μας το κεφάλι…
Για να βλέπουμε σαν λύση:
Ποιον αρχιαπατεώνα
Ο καθένας θα ψηφίσει!…
Έλληνες και Ελληνίδες,
Για να έχουμε ελπίδες,
Πως θα ιδούμε άσπρη μέρα
Πέστε από δω και πέρα:
ΟΧΙ πια στους λυμεώνες
Και αρχιαπατεώνες
Όπου μας ξεκοκαλίζουν
Στων αιώνων τους αιώνες….


Πηγή:

http://papailiasyfantis.wordpress.com


Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 06, 2010 10:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη



Πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να βολοδέρνουμε μεταξύ της Σκύλας και της Χάρυβδης.

Πρέπει κάποτε να πάψουμε να είμαστε το μπαλάκι του καθεστωτικού πινγκ-πονγκ μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Είναι να γελά κανείς με τα πολύχρωμα καθεστωτικά «παπαγαλάκια» (ιδιαιτέρως τα πράσινα και τα μπλε), τα οποία παίζουν ξεδιάντροπα το παιχνίδι της εξαπάτησης του ελληνικού λαού, αποκαλύπτοντας τα μεν τα ψεύδη των δε…


Συγκινητική η προσπάθεια των πολιτικών απατεώνων και των «μπράβων» τους!!!

Μόνο που δεν αντιλαμβάνονται τούτο: Τη διαλεκτική της σήψης τους και του ψεύδους τους.

Είναι τόσο ίδια και όμοια τα δύο αυτά κόμματα, δίδυμα αδέρφια, που μοιραία κάθε άπλυτο του ενός βγάζει και τα άπλυτα του άλλου.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εξαρτήματα των ίδιων «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) είναι. Στα ίδια συμφέροντα και στους ίδιους μηχανισμούς της πλανητικής μαφίας του χρήματος είναι δουλικά υποταγμένα.

Οι διαφορές τους είναι επουσιώδεις και διαχειριστικού χαρακτήρα.
Διαφορές στη «διαχείριση» της σήψης και της «μάσας», ή διαφορές που απορρέουν από τα «ειδικά» συμφέροντα των αφεντικών τους.

Γι αυτό και οι καυγάδες τους έχουν επεισοδιακό χαρακτήρα, τεχνητό τις περισσότερες φορές: Μια μεταξύ μας ιστορία.

Γι αυτό και σε αυτούς τους καυγάδες βγαίνουν στην επιφάνεια οι ίδιες πολιτικές ακαθαρσίες:


Αβυσσαλέα δημαγωγία, απροκάλυπτος εμπαιγμός, ψεύδος ασύστολο και αυθάδες, απροσχημάτιστη και θηριώδης εξαπάτηση, αχαλίνωτος πολιτικός αμοραλισμός.

Κάθε ένα, λοιπόν, εμπορεύεται τις ακαθαρσίες του άλλου για να εξαπατήσει. Πλεονεκτεί πάντα αυτό που βρίσκεται εκτός κυβέρνησης.

Σήμερα η ΝΔ φαινομενικά βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση γιατί τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει χείμαρρους λαϊκής οργής και τα ψεύδη του έχουν γιγαντωθεί σε μορφές φρενοβλάβειας.

Μέσα όμως από τα εγκλήματα και τα ψεύδη του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν στον αφρό και τα εγκλήματα και τα ψεύδη της ΝΔ.

Βγαίνει στον αφρό η εφιαλτική ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ και των δύο, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ που υπηρετούν και οι δύο αυτές κεφαλές της κακουργίας του χρήματος και των νεοταξικών μηχανισμών αυτής της κακουργίας.

Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρουμε κάποια κεντρικά ζητήματα:

Ζήτημα 1ον

Ωρύεται, δήθεν η ΝΔ για το Μνημόνιο.

Το Μνημόνιο όμως είναι οι όροι που επέβαλαν τα διεθνή κέντρα του ιμπεριαλισμού.

Έχουμε, λοιπόν τους μηχανισμούς αυτών των διεθνών κέντρων (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ στην Ελλάδα (τρόικα) με το «σύνταγμά» τους (Μνημόνιο).

Για τους μηχανισμούς αυτούς της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ, της Ευρωζώνης κ.λπ δεν βγάζει κανείς τσιμουδιά, δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο, μένουν στο απυρόβλητο.


ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ: Η ΝΔ και όλο το καθεστώς όχι απλώς τους πιστεύει, αλλά η ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους είναι ΑΜΕΣΟ εξάρτημα αυτών των μηχανισμών.

Δημοκοπούν μόνο με το Μνημόνιο, έτσι για τα μάτια του κόσμου: ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ!!!


Ζήτημα 2ον

Ψηφίζεται ο νόμος για την Ιθαγένεια ο οποίος επικυρώνει όχι απλώς την αλλοδαπή κατοχή μας, αλλά και κατασκευάζει το «υλικό» του τεμαχισμού της Ελλάδας και του εθνικού μας αφανισμού και οι πάντες το κάνουν γαργάρα.

Λίγες δημαγωγικές τουφεκιές και το ζήτημα αυτό, ζωής και θανάτου για την ελληνική κοινωνία, ξεχνιέται…

Αλλά μήπως η ΝΔ σε αυτό το ζήτημα είχε διαφορετική πολιτική; Με τον ίδιο ζήλο δεν εκτελούσε αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας;

Σιγή ιχθύος τα μπλε «παπαγαλάκια» και πάνω σε αυτό το έγκλημα της ΝΔ…


Ζήτημα 3ον

Η ίδια πολιτική και στην επικύρωση του άλλου «συμβολαίου θανάτου», αυτό του νόμου για τον «Καλλικράτη»: Ένας νόμος που συμπληρώνει το έγκλημα του νόμου της Ιθαγένειας.


Ένας νόμος που δημιουργεί το οργανωτικό πλαίσιο τεμαχισμού της Ελλάδας και κατασκευής δουκάτων του χρήματος.

Αυτοί οι δύο νόμοι ΟΥΣΙΑΣΙΚΑ λύνουν τα χέρια στους διεθνείς μηχανισμούς του χρήματος και στα υπερεθνικά μονοπώλια να αφανίσουν την Ελλάδα, να την μετατρέψουν σε ξένα καντόνια…

Η ΝΔ, όπως και όλα τα κόμματα ΣΤΡΗΡΙΞΑΝ αυτό το έγκλημα και τώρα με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στις εκλογές, υπό καθεστώς δικτατορίας της τρόικας, το νομιμοποιούν και επικυρώνουν το ΕΓΚΛΗΜΑ και με τη «λαϊκή ετυμηγορία»!!!

Για το Μνημόνιο δημοκοπούν μόνο. Δηλαδή για το «νόμο» της δικτατορίας της τρόικας και ΟΧΙ για τις δυνάμεις της δικτατορίας και τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

ΟΙ δυνάμεις της δικτατορίας και του Μνημονίου μένουν στο απυρόβλητο: Τέτοια αχαλίνωτη πολιτική υποκρισία και απάτη…


Ζήτημα 4ον

Για τις συμφωνίες της αποικιοκρατικής εισβολής των Κινέζων δεν βγάζουν τσιμουδιά.

Εδώ δεν αποκαλύπτουν το πρόσφατο και κραυγαλέο ψεύδος του ΓΑΠ.

Να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας.


Στις 15 Απριλίου του 2008 διοργανώθηκε από εργαζόμενους και φορείς του Πειραιά συγκέντρωση - συναυλία διαμαρτυρίας ενάντια στο ξεπούλημα του λιμανιού από την κυβέρνηση της ΝΔ στην «Cosco».
Διαβάστε, για να φρίξετε, έτσι για την ιστορία, το τι είπε ΓΑΠ:




«Η Νέα Δημοκρατία έχει βρει μία πατέντα: Ο,τι πιο κερδοφόρο, ό,τι πιο προσοδοφόρο, ό,τι πιο στρατηγικό και δημόσιο, το εκποιεί και, μάλιστα, το εκποιεί και αντί πινακίου φακής.
Υπάρχει βεβαίως - κι είναι σίγουρο πια αυτό - μια πολιτική της κυβέρνησης που εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. Αλλά αυτά τα συμφέροντα δεν είναι τα συμφέροντα του λαού του Πειραιά, ούτε της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει πάνδημη αντίσταση στην υπόθεση της εκποίησης αυτού του δημόσιου πλούτου.
Η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί μια πολιτική, που δεν είναι καν αναπτυξιακή (...) Αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε ότι αυτή η ανάπτυξη εξυπηρετείται με το να πουληθεί, να δοθεί σε κάποια "τρίτα χέρια" το λιμάνι του Πειραιά.
Θεωρούμε αντιθέτως ότι αυτή η εξέλιξη θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον Πειραιά, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη ενός κρίσιμου κλάδου, του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου της χώρας μας, δίνοντάς το ουσιαστικά σε ένα ιδιωτικό μονοπώλιο.
Είναι απαράδεκτη, είναι ανεύθυνη και κερδοσκοπική η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Μια πολιτική, που βοηθάει κάποιους λίγους κερδοσκόπους κι όχι το ευρύτερο συμφέρον του ελληνικού λαού.
Γι' αυτό είμαστε εδώ σήμερα, για να συμπαρασταθούμε στους αγώνες του λαού του Πειραιά, κοντά στο λαό του Πειραιά, κοντά στο λαό της Θεσσαλονίκης, απέναντι στην κυβέρνηση, απέναντι στην πολιτική της εκποίησης του δημόσιου πλούτου. Είμαστε εδώ μαζί, για να ενώσουμε τη δικιά μας φωνή με τη φωνή του λαού του Πειραιά, για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας σε αυτήν την πολιτική».


Αυτά που κάνει η κυβέρνηση των ανδρεικέλων σήμερα με φρενοβλαβή δικτατορική αυθάδεια, τότε τα κατάγγελλε με «επαναστατική» υστερία.

Αυτό, βεβαίως, το ψεύδος του ΓΑΠ και τη θηριώδη απάτη δεν την αποκαλύπτει η ΝΔ.

Ο λόγος προφανής:
Έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα που κάνει το ΠΑΣΟΚ σήμερα.

Και αν ήταν κυβέρνηση τα ίδια ακριβώς δικτατορικά σχέδια και Μνημόνια των «νταβάδων» θα εκτελούσε.
Απλώς οι «νταβάδες» γνώριζαν ότι η ΝΔ δεν έχει τα «κοινωνικά» και «πολιτικά» πλεονεκτήματα που έχει το ΠΑΣΟΚ και θα ξεσήκωνε και τις πέτρες και κυρίως τις δυνάμεις που εγκλωβίζει το ΠΑΣΟΚ (το έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα μας αυτό).


ΣΗΜΕΡΑ, λοιπόν, έχει την πολυτέλεια η ΝΔ να ωρύεται δημαγωγικά (όπως ο Γιωργάκης τότε) για τα έργα του ΠΑΣΟΚ, αυτά που θα έκανε και η ίδια αν ήταν κυβέρνηση.


Την πολυτέλεια να δημαγωγεί και ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ.


ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ στηρίζει και νομιμοποιεί τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 07, 2010 1:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα μοναρχικά λέπια της ΕΕ και του Μνημονίου



Σε αυτή τη χώρα οι πολιτικοί λωποδύτες έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που μας δουλεύουν ξετσίπωτα, προσβάλλοντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας.

Ακριβέστερα αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό με τον πήχη της δικής τους απέραντης ηλιθιότητας.

Δεν εξηγείται διαφορετικά οι νεοδημοκράτες από τη μία να ωρύονται, δήθεν, εναντίον του Μνημονίου και από την άλλη να αποδέχονται την οικονομική και πολιτική δικτατορία της τρόικας.

Το χειρότερο, όμως, είναι άλλο: Να ΑΠΑΙΤΟΥΝ και να ψηφίζουν στα όργανα της ΕΕ και την επιβολή και στρατιωτικής δικτατορίας!!!

ΓΙΑΤΙ, αυτός ο νόμος «καταπολέμησης του εξτρεμισμού» είναι οι στρατιωτικές σιδεριές της οικονομικής και πολιτικής δικτατορίας της ΕΕ και των διεθνών κέντρων της νεοταξικής εξουσίας.


Στην Κεντρική Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης υπερψηφίστηκε αυτός ο ευρωτρομονόμος από τους βουλευτές της ΝΔ.

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος πρωτοστάτησε στις «διαδικασίες», ζητώντας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
«να προχωρήσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στη θεσμοθέτηση των απαιτούμενων ρυθμίσεων ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί εάν και όταν χρειαστεί η "ρήτρα αλληλεγγύης"».

Η «ρήτρας αλληλεγγύης» προβλέπεται από τη Συνθήκη της Λισαβόνας για την «αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων».

Με άλλα λόγια, η ΝΔ ζήτησε να ενεργοποιηθεί το πλέγμα της καταστολής που έχει προβλέψει η ΕΕ για να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα, συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών μέσων, με πρόσχημα την πρόληψη και την καταπολέμηση δήθεν της «τρομοκρατίας». Αυτό υπονοούν ευθέως οι όροι «πρόληψη τρομοκρατικής απειλής» και «προστασία των δημοκρατικών θεσμών», με δεδομένο τον ορισμό της «τρομοκρατίας» που δίνει η ΕΕ στον αντιδραστικό «ευρωτρομονόμο».

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Στο συγκεκριμένο νομικό κείμενο, σαν «τρομοκρατία» ορίζεται το σύνολο των εκ προθέσεως πράξεων που «είναι δυνατόν να προσβάλουν σοβαρά χώρα ή διεθνή οργανισμό».


Εδώ μπορούν να χωρέσουν διαδηλώσεις και άλλες κινητοποιήσεις.

Οι πράξεις αυτές, σύμφωνα με τον «ευρωτρομονόμο», ξεκινάνε από το «σοβαρό εκφοβισμό του πληθυσμού» και κλιμακώνονται στην «αποσταθεροποίηση ή καταστροφή των πολιτικών, συνταγματικών ή οικονομικών δομών». Εδώ χωράει μια απεργία, ένας αποκλεισμός δρόμου κ.ά.


Με πρόσχημα, λοιπόν, την «καταπολέμηση του εξτρεμισμού» ψηφίστηκαν, χθες, και από του νεοδημοκράτες και οι στρατιωτικές μορφές της οικονομικής και πολιτικής δικτατορίας των ευρωπαϊκών και διεθνών μηχανισμών του κεφαλαίου και της Νέας Τάξης.

Οι ευρωβουλευτές, ανδρείκελα της νεοταξικής χούντας ψήφισαν:


α) Περιορισμούς στην «ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους».

Τα στοιχειωδέστατα αυτά δημοκρατικά δικαιώματα στο εξής θα μπορεί να αναστέλλονται για να διασφαλιστεί «η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης ή εγκληματικών πράξεων, η προστασία της ηθικής (!!!!!) και η προστασία των δικαιωμάτων των άλλων».


Η δικτατορία, λοιπόν, των οργάνων της ΕΕ θα μας ορίζει το τι είναι «δημοκρατικό δικαίωμα», το πώς εννοεί τη «διασάλευση της τάξης», το είναι «ηθική» και το πώς …θα τρώμε και τι θα …τρώμε!!!

β). Περιλαμβάνονται επίσης απαγορεύσεις στη λειτουργία ακόμα και πολιτικών κομμάτων, αφού καλούνται τα κράτη να εξασφαλίσουν ότι «τα μέτρα που περιορίζουν ή απαγορεύουν τις δραστηριότητες των εξτρεμιστικών πολιτικών κομμάτων είναι σύμφωνα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου».

γ). Γίνεται ανοιχτή σύνδεση με την οικονομική κρίση για τη θωράκιση του συστήματος απέναντι στις λαϊκές αντιστάσεις και για το λόγο αυτό καλούνται τα κράτη – μέλη να μελετήσουν «τις επιπτώσεις της τρέχουσας οικονομικής κρίσης στον εξτρεμισμό».


δ). Σε ειδική αναφορά για την Ελλάδα επισημαίνεται ότι «αναφερόμαστε, κυρίως, στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης (…) ή για διαδηλώσεις και αναταραχές που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων το 2009».


ΕΔΩ πλέον σαφέστατα και θρασύτατα ενοχοποιούνται οι αντιστάσεις του ελληνικού λαού κατά του εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, κατά της γενοκτονίας μας και του εθνικού μας αφανισμού, κατά της κυβέρνησης των ανδρεικέλων-πρακτόρων τους.

Πρωτοστατεί η ΝΔ στο να συμπληρωθεί και επενδυθεί η οικονομική και πολιτική δικτατορία της ΕΕ και της τρόικας με το στρατιωτικό της ισοδύναμο, με τα μοναρχικά λέπια της καταστολής και δημοκοπεί για το …Μνημόνιο.

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 07, 2010 2:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η γκλαμουριά της σιλικόνης.

"Με πρόσχημα, λοιπόν, την «καταπολέμηση του εξτρεμισμού» ψηφίστηκαν, χθες, και από του νεοδημοκράτες και οι στρατιωτικές μορφές της οικονομικής και πολιτικής δικτατορίας των ευρωπαϊκών και διεθνών μηχανισμών του κεφαλαίου και της Νέας Τάξης."

Ποιος είναι αυτός που θα ισχυριζόνταν μετά από όλα τούτα, ότι μοναδικός τρόπος αντίδρασης και αντίστασης είναι η πλήρης αποχή από τις εκλογές και την "ψηφοπαγίδα" που μας στήνουν κάθε τόσο.

Καμιά ψήφος, μόνο των στρατευμένων νταβατζήδων τους - δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι, είναι και άλλοι - για να δούμε ποιοι μας κυβερνούν. Αυτοί φτιάχνουν τους νόμους, αυτοί να τους ψηφίζουν και όχι να έχουν σαν άλλοθι "μας ψήφισε ο λαός".

Να έχουν την ψήφο του 1/4 ή του 1/5, ώστε να καταλάβουν όλοι ότι ζούμε στην μαύρη εποχή της χειρότερης δικτατορίας που γνώρισε η ανθρωπότης. Μόνο έτσι θα πέσει η μάσκα της virtual ελευθερίας και το image της δημοκρατίας θα δείξει το πραγματικό πανάθλιο πρόσωπο που βρίσκεται κατω από τη γκλαμουριά της σιλικόνης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες