Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 30, 2010 8:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι γλυκερές ηθικολογίες των πολύχρωμων απατεώνων



Οι πλέον βάρβαροι και αυθάδεις της ανηθικότητας, της ψευτιάς και της απάτης μας παραδίδουν μαθήματα για την «ανηθικότητα» κάποιων μεγαλο-φορτηγατζήδων…

Είναι σκανδαλώδης πρόκληση: Οι οικονομικές και πολιτικές μήτρες της διαφθοράς και της απάτης και οι προπαγανδιστικές, λακεδίστικες πόρνες αυτών των μητρών (ΜΜΕ) να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «κακά» της απεργίας των φορτηγατζήδων και ταυτόχρονα να επιστρατεύουν θεούς και δαίμονες να τους συκοφαντήσουν.


Εμείς θα δεχτούμε, έτσι για τη συζήτηση και για την ανάδειξη της υποκριτικής απάτης των πολιτικών και δημοσιογραφικών απατεώνων, όλα τα συκοφαντικά επιχειρήματα εναντίον των φορτηγατζήδων.

Και ρωτάμε: είναι ηθικολογικό το πρόβλημα ή πολιτικό και ποιος το δημιούργησε και το οικοδόμησε επί σαράντα χρόνια;

Ποιοι φταίνε, αν κάποιοι από τους ιδιοκτήτες πλούτισαν και έκαναν περιουσίες; Οι ίδιοι φταίνε ή το καπιταλιστικό σύστημα και οι πολιτικοί τους που θεοποιούσαν την κερδοσκοπική αναισχυντία και τις πολυεδρικές διαπλοκές της;

Αν λοιπόν δεχτούμε ότι κάποιοι αύξησαν υπέρμετρα τις περιουσίες τους, γιΆ αυτό, αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το καθεστώς και οι κυβερνήσεις τους.

Και στη βάση ποιας λογικής έρχεται σήμερα η κυβέρνηση δικτατορικά να τους αφαιρέσει τις περιουσίες;

ΓΙΑΤΙ αυτό δεν το κάνει στους ηγεμόνες του κεφαλαίου, στα μεγάλα αρπακτικά που καταληστεύουν τους πάντες και τα πάντα;

Γιατί το κάνει στο μικρο-μεσαίο κεφάλαιο, το οποίο και ο πλέον ηλίθιος αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο καπιταλιστικό και χρηματιστικό κεφάλαιο: Υπηρετικό προσωπικό του μεγάλου κεφαλαίου είναι το αχαμνό, μικρό-μεσαίο, μεταφορικό ελληνικό κεφάλαιο.

Αυτό, λοιπόν, το μικρό-μεσαίο ελληνικό κεφάλαιο θέλει να το αφανίσει η χούντα του ΠΑΣΟΚ και να το αντικαταστήσει με το διεθνές πολυεθνικό μεταφορικό κεφάλαιο.

Πιο απλά: Καταστρέφει ένα αδύνατο ελληνικό κεφάλαιο για να το αντικαταστήσει με το μεγάλο ξένο μεταφορικό κεφάλαιο.

Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ και αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελεί η κυβέρνηση των διεθνών «μαφιόζων» της αγοράς και του χρήματος.

ΓιΆ αυτό και προχωράει στην «εκτέλεση» των φορτηγατζήδων με τέτοιο υπερβάλλοντα ζήλο, τόσο βιαστικά και αιφνιδιαστικά, τόσο βάρβαρα και δικτατορικά.

ΟΛΑ τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.

Εδώ, βεβαίως, πρέπει να διευκρινίσουμε και τούτο: Η μεγάλη μάζα των φορτηγατζήδων είναι ιδιοκτήτες πολύ μικροί και αδύνατοι και χρεωμένοι οι περισσότεροι, οι οποίοι δουλεύουν μέρα νύχτα και οι ίδιοι…

Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ αυτό κοινωνικό και πολιτικό, αλλά και ΕΘΝΙΚΟ πρόβλημα το παρακάμπτουν οι πολιτικοί υπάλληλοι των πολυεθνικών και τα άθλια παπαγαλάκια της θρηνώδους ηθικολογίας, του ψεύδους και της απάτης.

ΟΛΟΙ οι ευνούχοι και οι φαρισαίοι της ηθικολογίας ουρλιάζουν για την «ανηθικότητα» των φορτηγατζήδων καταπίνοντας και το πολιτικό πρόβλημα, και τις καθεστωτικές εστίες της ανηθικότητας, και τους δωσίλογους στόχους της κυβέρνησης, και την κλοπή των περιουσιών Ελλήνων μικρό-μεσαίων, και τα «συμβόλαια που εκτελεί» αυτή η κυβέρνηση, και τα αποτρόπαια δικτατορικά που εφαρμόζει…

Η επιστράτευση των ιδιοκτητών, των περιουσιών, αλλά και των εργαζομένων όλα αυτά αποτελούν την πιο βάρβαρη και την πιο εφιαλτική μορφή της «ανηθικότητας».

Η βία της κυβέρνησης, ανυψωμένη στη φρενοβλάβεια της επιστράτευσης είναι ανοικτή δικτατορία, ανοικτός φασισμός και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ κάθε βία άμυνας και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον κυβερνητικό φασισμό, στο φασισμό των κομμάτων και στο φασισμό των ελεεινών και χυδαίων παρασίτων των ΜΜΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ το πρωταρχικό καθήκον κάθε ανθρώπου που θέλει να παραμείνει άνθρωπος…

ΑΠΟΤΕΛΕΙ και αστικό Συνταγματικό καθήκον.



Το Σύνταγμα το έχουν καταλύσει κυριολεκτικά και βάναυσα το πασοκικό κράτος και παρακράτος, οι «νταβάδες» τους και οι προπαγανδιστικές «πόρνες» τους…

Αυτή τη στιγμή, είτε μας αρέσει, είτε όχι η εμπροσθοφυλακή αυτής της αντίστασης, δηλαδή η αιχμή της, είναι οι φορτηγατζήδες: Οι κατεστραμμένες στρατιές των Ελλήνων μικροαστών…

Αυτοί συγκρούονται με «τσαμπουκά» με την κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου…

Η οργή και η ορμή των φορτηγατζήδων αποτυπώνει τα ισχυρά ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας που προμηνάνε τις λαϊκές θύελλες που έρχονται…

Πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού.

Ο καθένας πρέπει να διαλέξει με ποιο μέτωπο είναι.

Η ΣΙΩΠΗ αυτόματα σε κατατάσσει στο Μέτωπο της κυβέρνησης και των μπράβων της.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια της σιωπής…


Η Ελλάδα κατεδαφίζεται και διαλύεται και εμείς δεν μπορούμε να πιπιλίζουμε τσιριμόνιες για τα «χνώτα» των φορτηγατζήδων, ούτε να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, τις οποίες αυτή η κυβέρνηση και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος μας καταργεί…

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4785

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4795
Επιστροφή στην κορυφή
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 31, 2010 5:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η νέα γενιά εξτρεμιστών!
Πηγή:
http://listonplace.blogspot.com/2010/07/blog-post_6137.html




Γέμισε ο τόπος εξτρεμιστές.

Οι φορτηγατζήδες την πέσανε κανονικά στους μπάτσους έξω από το υπουργείο.

Και οι ναυτικοί κατεβαίνουν με τα ματσούκια στο λιμάνι και σταματούν τα καράβια.


Οι περισσότεροι δεξιοί, οι πρώτοι, οι περισσότεροι ΚΚΕ, οι δεύτεροι. Αμφότεροι κατά της βίας των διαδηλώσεων, αλλά τώρα κάνουνε τσαμπουκάδες. Το μαχαίρι τούς πονάει και εκτρέπονται. Και πού είσαι ακόμα! Οι εξτρεμιστές θα πολλαπλασιάζονται και δεν θα φοράνε ούτε μαύρα πουκάμισα ούτε σκουλαρίκια.

Βέβαια, το ξέρουνε αυτό οι χρυσοχέρηδες της Goldman Sacks, του ΔΝΤ και των Βρυξελλών.


Το έχουνε προβλέψει και έχουνε δασκαλέψει τον Χρυσοχοΐδη από τότε που τον κερνάγανε χάμπουργκερ στο ... FBI. Εξασφάλισε την κάλυψη της Τρέμη, του Καψή, του Στρα-βελάκη, του Παπαδάκη και των άλλων μετρ της κρατικής προπαγάνδας, και βάρα τους αντιεξουσιαστές για παραπλάνηση και προπόνηση, τον ορμήνεψαν.

Χρησιμοποιώντας τους για σάκο του μποξ εξασκείς τις δυνάμεις σου για τις μεγάλες συγκρούσεις που θα ξεσπάσουν όταν οι φορτηγατζήδες, ναυτικοί, ταξιτζήδες, συμβασιούχοι, αγρότες και λοιποί ψηφοφόροι αρχίζουν να νιώθουν ότι τους χώνετε το δάχτυλο πέραν του ανεκτού βαθιά. Ότι τους τα παίρνετε όλα και τους υποβιβάζετε σε κατηγορία.

Η αστυνομοκρατία προπονείται σε καιρό ειρήνης, για να είναι έτοιμη σε καιρό πολέμου.


Ήδη, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Πάγκαλος, Λοβέρδος, Παπακωνσταντίνου, δεν μιλάνε πια, βγάζουν διαγγέλματα.

Από τον καιρό του Ιωαννίδη είχαμε να δούμε αυτό το στυλάκι αλαζονικής εξουσίας. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν διά το καλόν του έθνους. Πανομοιότυπα.


Με τη μαεστρία των μεγαλοδημοσιογράφων και το χαμαλίκι των φιλόδοξων νεαρών ρεπόρτερ, που είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, διασπάται η κοινωνία και στρώνεται το έδαφος για τη ληστεία και την καταστολή.

Η καινούργια γενιά των προθύμων σε πλήρη δράση.

Αλλά τους έχουνε πάρει χαμπάρι οι «εξτρεμιστές» .

Οι φορτηγατζήδες τούς πλακώσανε και τους στείλανε στο νοσοκομείο. Ακόμα και να τους συμπαρασταθείς συναδελφικά, στο καφενείο, κινδυνεύεις.

Η οργή που υποβόσκει στα χαμηλά μπορεί να υπερβεί την ανοχή και την ηττοπάθεια του λαουτζίκου σε σημείο που δεν θα πιστεύουμε τα μάτια μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 31, 2010 6:18 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΔΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τα "Ιουλιανά" του ΄64 έφεραν τη Χούντα του Παπαδόπουλου. Τώρα, ο Ιούλιος φεύγει αλλά θα είναι παρατεταμένος. Θα πάμε χειμώνα, καλοκαίρι (Ιούλιο) θα έχουμε. Η αμερικανικού στιλ νέα χούντα και νέα δημοκρατία, δεν είναι όπως οι παλιές. Εγκαθίστανται με δημοκρατικές διαδικασίες συνοδευόμενες από "σέχτες" δολοφόνων, εμπρηστές και άρπαγες, που λεηλατούν τα πάντα ανενόχλητοι. Η δημοκρατία τύπου Πακιστάν, Ιράκ, Αφγανιστάν θέλει και Ταλιμπάν, Αλ Κάϊντα κλπ.

Και αυτοί μεν, κατά Ασία μεριά, έχουν αμέτρητες εφεδρίες. Δημογραφικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν. Μπορούν να σφάζονται μεταξύ τους για αμέτρητα χρόνια. Εδώ τι κάνουμε;

No problem, θα μας απαντούσε κάποιος μισθοφόρος δημοσιογράφος ή ένας μεταλλαγμένος αριστερός διανοούμενος. Έχουμε τους μετανάστες, που θα τους αφομοιώσει η δύναμη του ελληνικού πνεύματος, όπως γινόταν πάντα. Αυτοί θα είναι το μέλλον μας και φυσικά, οι νέοι ψηφοφόροι.

Συνεχίζεται ...
΄Οχι όμως από εμένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες